Rano porządki, w dzień gotowanie, wieczorem seksik, w nocy pisanie :D - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-05-09, 11:33   #1381
20160901857
Konto usunięte

Dot.: Rano porządki, w dzień gotowanie, wieczorem seksik, w nocy pisanie :D

Ale to jest tak samo np z serum sklejającym rozdwojone końcówki- nie ma czegoś takiego, bo rozdwojonych końcówek nie da się skleić, a takie sera działają tylko jeszcze gorzej, bo wizualnie końcówki wyglądają ok, ale w rzeczywistości są rozdwojone i coraz bardziej się rozdwajają, więc potem tylko więcej trzeba ścinać. A że w reklamie jest mowa o efekcie zdrowych końcówek to czego się spodziewać
20160901857 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-09, 12:17   #1382
klaudusk_a
Zakorzenienie

nie nadążam za wami
tak w ogóle to dzień dobry m tak szybko zleciał mi ten tydzień, że przez cały czas byłam przekonana, że dziś jest środa i gdyby kolega mi nie powiedział, że dziś jest czwartek i mamyu zbiórkę w straży, to pewnie nadal bym myślała, że dziś środa

od rana siedziałam w fakturach a teraz biegam co chwilę na pocztę, do księgowej itd. nie mam nawet czasu nadrobić wątku

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-09, 12:19   #1383
20160901857
Konto usunięte

Czy wy wiecie jak to jest z tym księgowaniem przelewów na konto, chodzi mi o to czy jak są w bankach te sesje przychodzące to przelewy przychodzą tylko o tych godzinach, a w międzyczasie nie przychodzą (np jak mam sesję o 12, a następną o 16 to przelew nie może przyjść o 15 czy może?)?
Stary 2013-05-09, 12:23   #1384
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle90 Pokaż wiadomość
Czy wy wiecie jak to jest z tym księgowaniem przelewów na konto, chodzi mi o to czy jak są w bankach te sesje przychodzące to przelewy przychodzą tylko o tych godzinach, a w międzyczasie nie przychodzą (np jak mam sesję o 12, a następną o 16 to przelew nie może przyjść o 15 czy może?)?
Chyba nie A też bank, z którego dostajesz przelew/do którego wysyłasz ma te sesje w innych godzinach

Chyba,że masz przelewy natychmiastowe Ja mam 10 darmowych w miesiącu

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
nie nadążam za wami
tak w ogóle to dzień dobry m tak szybko zleciał mi ten tydzień, że przez cały czas byłam przekonana, że dziś jest środa i gdyby kolega mi nie powiedział, że dziś jest czwartek i mamyu zbiórkę w straży, to pewnie nadal bym myślała, że dziś środa

od rana siedziałam w fakturach a teraz biegam co chwilę na pocztę, do księgowej itd. nie mam nawet czasu nadrobić wątku
To dobrze Masz pracę, to najważniejsze

Teacherka zniknęłam, Moon też

nouvelle - a jak tam eksio? Nawiedza Cię jeszcze?

Edytowane przez behindblueeyes
Czas edycji: 2013-05-09 o 12:28
behindblueeyes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-09, 12:28   #1385
20160901857
Konto usunięte

Jeżeli bank, z którego przelewam ma wychodzącą o 14.30, a ten drugi przychodzącą o 16 to pewnie nie zdąży dojść, nie?
Stary 2013-05-09, 12:29   #1386
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Jeżeli bank, z którego przelewam ma wychodzącą o 14.30, a ten drugi przychodzącą o 16 to pewnie nie zdąży dojść, nie?
Na moje ta kasa będzie na koncie odbiorcy dopiero o tej 16.
Stary 2013-05-09, 12:30   #1387
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też jednak przedłużyłam umowę, chociaż obiecywałam, że od teraz odchodzę z tej durnej sieci, no ale w końcu dali mi fajny abonament, więc zostałam. Ale telefonu nie brałam, wystarczy mi moja "klawiaturowa" jeszcze Nokia c5
ja tez mam tę nokię tylko mi pies zgryzł szybkę. i też podjęłam wyzwanie przysiadowe, tylko wszystko w koło mnie boli a nie mięśnie pupy...
Stary 2013-05-09, 12:32   #1388
20160901857
Konto usunięte

W ogóle zawsze są problemy z tym moim bankiem- ciągle dostaję wyplate jako ostatnia i wkurza mnie to zawsze, bo coś sobie zaplanuję, a potem wychodzi, że nie mam kasy, bo sobie nie przyszła

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
Napisane przez whenee Pokaż wiadomość
ja tez mam tę nokię tylko mi pies zgryzł szybkę. i też podjęłam wyzwanie przysiadowe, tylko wszystko w koło mnie boli a nie mięśnie pupy...
A dobrze robisz? Bo dobry przysiad to nie taki jak na wf uczyli
Stary 2013-05-09, 12:40   #1389
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
to pewnie będzie wiedzieć sun

znalazłam coś takiego:
"ING Bank Śląski posiada następujące sesje elixir przychodzące o godzinie 11:00, 15:00 i 17:30 w dni robocze. Godzina księgowania środków na rachunku, uzależniona jest od terminu/godziny, w jakim bank nadający przelew udostępni środki dla Krajowej Izby Rozliczeń oraz od terminu/godziny w jakim środki zostaną udostępnione przez KIR do odbioru sesją elixir przez ING Bank Śląski."

ja to rozumiem tak jęsli twój bank ma sesje o 12 i 16, to pieniądze przyjdą po 16. natomiast jeśli bank od którego masz dostać przelew ma sesje o 14 i 17, i ktoś nie zdąrzy wysłać przelewu przed 14 to otrzymasz przelew na drugi dzień, bo przelew ten zostanie zaksięgowany o 17. a twój bank ostatnią sesję ma o 16.

ale mogłam coś pokręcić z tymi wychodzącymi przychodzącymi także może cię w błąd wprowadzam

Edytowane przez whenee
Czas edycji: 2013-05-09 o 12:41
whenee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-09, 12:43   #1390
bluesky89
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

ja siedzę w Waxem na głowie i zaraz lecę pod prysznic, tylko dopiję kawkę

Sun, gratuluje zakończenia pisania mgr Teraz już będzie do przodu Najgorsze za Tobą
Stary 2013-05-09, 12:44   #1391
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
A dobrze robisz? Bo dobry przysiad to nie taki jak na wf uczyli
no właśnie w tym cały sęk, że niby robię poprawnie, pooglądałam filmu na yt, i niby plecy proste, nogi uginam pod kątem prostym, staram się nie wychodzić kolanami za palce u stóp, nogi na szerokości bioder i bolą mnie mięśnie 4głowy i brzucha
Stary 2013-05-09, 12:45   #1392
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie w tym cały sęk, że niby robię poprawnie, pooglądałam filmu na yt, i niby plecy proste, nogi uginam pod kątem prostym, staram się nie wychodzić kolanami za palce u stóp, nogi na szerokości bioder i bolą mnie mięśnie 4głowy i brzucha
Ło matko, widzę, że to cały system jest

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:

ja to rozumiem tak jęsli twój bank ma sesje o 12 i 16, to pieniądze przyjdą po 16. natomiast jeśli bank od którego masz dostać przelew ma sesje o 14 i 17, i ktoś nie zdąrzy wysłać przelewu przed 14 to otrzymasz przelew na drugi dzień, bo przelew ten zostanie zaksięgowany o 17. a twój bank ostatnią sesję ma o 16.

ale mogłam coś pokręcić z tymi wychodzącymi przychodzącymi także może cię w błąd wprowadzam
No mi się wydaje,że właśnie tak jest
Stary 2013-05-09, 12:48   #1393
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
ja siedzę w Waxem na głowie i zaraz lecę pod prysznic, tylko dopiję kawkę
mam zamiar właśnie sobie kupić nową maseczkę z biovax z olejami kokosowym/macadamia/ argan co prawda mało ich w składzie ale lubię te maseczki dodatkowo mam kupon z superpharmu na maseczkę i myślę że ta co chcę też będzie.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...a-i-kokos.html
Stary 2013-05-09, 12:50   #1394
20160901857
Konto usunięte

Whenee, a jak mój ma ostatnią przychodzącą o 18 to przyjdzie o 18 tego samego dnia, nie? Bo mój ma przychodzące o 12, 16 i 18. Znaczy się na pewno o 16 przyjdzie, ale tak sobie rozkminiam jak to cholerstwo działa

A zaczęłaś od wersji light czy hard? Jeżeli od light (czyli pierwszego dnia 25 przysiadów) to nie powinno aż tak boleć, ja tylko lekkie zakwasy miewam czasami. Dzisiaj muszę zrobić 60...
Stary 2013-05-09, 12:54   #1395
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
Whenee, a jak mój ma ostatnią przychodzącą o 18 to przyjdzie o 18 tego samego dnia, nie? Bo mój ma przychodzące o 12, 16 i 18. Znaczy się na pewno o 16 przyjdzie, ale tak sobie rozkminiam jak to cholerstwo działa

A zaczęłaś od wersji light czy hard? Jeżeli od light (czyli pierwszego dnia 25 przysiadów) to nie powinno aż tak boleć, ja tylko lekkie zakwasy miewam czasami. Dzisiaj muszę zrobić 60...
no to powinien przyjść jeszcze dziś.

a ja wersję hard(http://confessions-ofa-fashionista.b...challenge.html ye zdjęcie mnie bardzo przekonuje), od 50 zaczęłam. ja mam generalnie słabe mięśnie nóg i czułam je po ćwiczeniach, a na drugi dzień lekkie zakwasy. no to ja dzisiaj powinnam zrobić 70. no a czujesz mięśnie tyłka?
Stary 2013-05-09, 12:56   #1396
behindblueeyes
Zakorzenienie

Też bym sobie porobiła takie przysiady tylko muszę się zapoznać z dokładną metodą wykonania
Stary 2013-05-09, 12:57   #1397
20160901857
Konto usunięte

Mięśnie ud mnie bolą, a mięśnie tyłka czuję
Stary 2013-05-09, 13:09   #1398
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
Mięśnie ud mnie bolą, a mięśnie tyłka czuję
no to w takim razie muszę popracować nad techniką
Stary 2013-05-09, 13:15   #1399
bluesky89
Zakorzenienie

Whenee, ja używam angielskiego Waxa, bo jest o niego lepszy od tego polskiego podobno I też go strasznie lubię, bo włosy są po nim mega miękkie i takie gładkie
Stary 2013-05-09, 14:27   #1400
teacherka
Zakorzenienie

Odp: Rano porządki, w dzień gotowanie, wieczorem seksik, w nocy pisanie :D

Hej, u mnie ok, nie przejmujcie sie. Nie mam weny, ciagle mnie cos boli, cos martwi i nie chce Wam marudzic, bo wiem, ze dolegliwosci i watpliwosci ciazowe nie sa zbyt interesujace a tylko wokol tego sie teraz kreci moje zycie.

Mielismy rocznice, ktora spedzilam w pizamie bo tak kiepsko sie czulam... wiec ogolnie super :/

Trzymajcie sie dziewczyny i do przeczytania kiedys

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-09, 15:01   #1401
20160901857
Konto usunięte

Dot.: Odp: Rano porządki, w dzień gotowanie, wieczorem seksik, w nocy pisanie :D

Ticz Nie martw się! Śpiewaj Małej Dzidziusiówce angielskie piosenki to może się uspokoi

A wax to chyba ma alkohol, nie?
Stary 2013-05-09, 15:05   #1402
teacherka
Zakorzenienie

Odp: Rano porządki, w dzień gotowanie, wieczorem seksik, w nocy pisanie :D

Mloda chodzu ze mna do pracy wiec siłą rzeczy cały czas sie osluchuje. Gorzej, że ja mam juz dosc................- i pracy tej w ogole......... nie wiem ile jeszcze wytrzymam...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-09, 15:15   #1403
bluesky89
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Rano porządki, w dzień gotowanie, wieczorem seksik, w nocy pisanie :D

Nouvelle, niestety tak, ma alkohol i sls, ale ja stosuje go od czasu do czasu, tak przed każdym myciem bym go nie polecała, bo nie jest dobry w nawilżaniu na dłuższą metę, ale jeśli stosujesz do niego oleje i dobre odżywki, to się sprawdza
Stary 2013-05-09, 15:51   #1404
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

joł dziewuszki
ale nudy w pracy

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Cytat:
sesje są o 8,12,16 i ostatnia czasem ale nie wszędzie o 20.
w między czasie nie wpadają

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Hej, u mnie ok, nie przejmujcie sie. Nie mam weny, ciagle mnie cos boli, cos martwi i nie chce Wam marudzic, bo wiem, ze dolegliwosci i watpliwosci ciazowe nie sa zbyt interesujace a tylko wokol tego sie teraz kreci moje zycie.

Mielismy rocznice, ktora spedzilam w pizamie bo tak kiepsko sie czulam... wiec ogolnie super :/
Niestety, takie uroki ciąży. Rocznica będzie niejedna jeszcze

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cytat:
Napisane przez behindblueeyes Pokaż wiadomość
Też bym sobie porobiła takie przysiady tylko muszę się zapoznać z dokładną metodą wykonania
ja pracuję na 4 piętrze,bez windy i rano mam zadyszkę

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cytat:
Ale to jest tak samo np z serum sklejającym rozdwojone końcówki- nie ma czegoś takiego, bo rozdwojonych końcówek nie da się skleić, a takie sera działają tylko jeszcze gorzej, bo wizualnie końcówki wyglądają ok, ale w rzeczywistości są rozdwojone i coraz bardziej się rozdwajają, więc potem tylko więcej trzeba ścinać. A że w reklamie jest mowa o efekcie zdrowych końcówek to czego się spodziewać
to ściemy...

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Cytat:
Teraz już z górki Najgorsze za Tobą

Chciałam Samsunga Galaxy Ace 2 ale jednak zdecydowałam się na:
http://www.mgsm.pl/pl/katalog/sony/xperiaj/
Przedłużam umowę bez telefonu także biorę najniższy abonament
mój małż się takiego pozbył

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
Ja się nie znam więc nie pomogę

Brałyście kiedyś tabletki typu Linea itp.? Jestem ciekawa czy faktycznie jakoś działają Wiem,że te wszystkie wieszaki w TV to zabieg marketingowy ale zastanawiam się czy aby nie zainwestować w tego typu cudo
ja brałam - dwa lata temu.
nie działa;]

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Cytat:
Ja też jednak przedłużyłam umowę, chociaż obiecywałam, że od teraz odchodzę z tej durnej sieci, no ale w końcu dali mi fajny abonament, więc zostałam. Ale telefonu nie brałam, wystarczy mi moja "klawiaturowa" jeszcze Nokia c5

Behind- wiesz co jest słowem-kluczem w tych tabletkach? WSPOMAGAJĄCE odchudzanie. A wiele kobiet wierzy w bzdury, że od samego żarcia tych prochów czy picia herbatek zgubią 10 kg Najlepszy sposób na schudnięcie to zdrowe jedzenie i ruch, innego nie ma. Ja jestem ciekawa jaki będzie efekt jak skończę to wyzwanie z przysiadami, o ile w ogóle jakiś będzie Swoją drogą to bardzo przyjemne ćwiczenie

to prawda, choć ja polecam l-karnitynę i chrom a nie herbatki. to działa.

Idę poudawać, że pracuję
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-09, 16:01   #1405
20160901857
Konto usunięte

No ja też dzisiaj tak aktywnie pracuję, że aż polubiłam twój fanpejdż na fejsuniu

a poważnie to cały dzień latam po mieście

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Ja używałam przez pewien czas tego serum z GlissKura i na początku wyglądało to ok, ale potem w miejscu, w którym zaczynała się rozdwojona końcówka nie było oczywiście widać rozdwojenia tylko taką białą kropkę. Wykończyłam opakowanie i momentalnie wszystko mi się rozdwoiło.

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

No i dostałam w końcu wypłatę....Z PREMIĄ
Stary 2013-05-09, 16:03   #1406
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
No ja też dzisiaj tak aktywnie pracuję, że aż polubiłam twój fanpejdż na fejsuniu

widziałam
co dzień będę tam coś klepać. zaspamowałam też już golden. jutro jeszcze poudaję, ale w pon to muszę zacząć robić coś twórczego
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-09, 16:24   #1407
whenee
Zakorzenienie

o bosh @ mnie dobija, dawno nie była taka męcząca żeby mnie brzuch bopolewał cały dzień i to po zjedzeniu tabletek....
Stary 2013-05-09, 16:25   #1408
Kinqaa
Zakorzenienie

dzień dobry :P
O ile ktoś mnie jeszcze pamięta

teacher będzie lepiej zobaczysz!
tusia nie prawda ja się dobrze czułam prawie całą ciążę z wyjątkiem całego 3 miesiąca - którego spędziłam nad kiblem

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-09, 16:39   #1409
MoonLai
Zakorzenienie

Cytat:
Teacherka zniknęłam, Moon też
Jestem, jestem, podczytuję
MoonLai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-09, 18:20   #1410
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoonLai Pokaż wiadomość
Jestem, jestem, podczytuję
I co tam słychać?
Moon, z Ciebie taki ogrodnik, może mi doradzisz..
Umyłam w końcu balkon bo był cały o gołębich g** Chce kupić jakieś kwiatki i takie zawieszki na doniczki, wzdłuż barierki. Jakie kwiatki będa dobre i mało wymagające? Może sprawią,że te ptaszyska durne się odczepią

Tuśka - echh no co mam Ci poradzić z ta pracą..lepsze to niż siedzenie w domu A wysylasz teraz jakiec CVki?

teacherka - niestety każda babka inaczej przechodzi ciążę..Ale maluszek jaki już duży
nouvelle - gratuluję premii

whenee - wyładuj się na TŻcie, to zawsze pomaga jak obrywają w sumie za nic

Ale mnie burza zastała..cala mokra wróciłam Bylam u dentysty. Jestem umówiona na jutro ale trochę pobolewało więc poszłam już dziś ale w inne miejsce. I nie żałuję bo obsługa,sprzet i cały gabinet o niego lepsze. A pani doktor rewelacyjna Ale jak mnie teraz dziąsło napiep***

Jutro przyjeżdżają TŻta bracia bo chłopaki idą razem na mecz. No więc trzeba było trochę wypucować w chacie. I robi się ostatnie pranie w starej pralce. Z nią jest coś nie tak..Chyba coś gnije bo śmierdzi

Edytowane przez behindblueeyes
Czas edycji: 2013-05-09 o 18:23
behindblueeyes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości