Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-09, 22:09   #1861
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
ech, przykra prawda
i co z tym zrobić...

ja to mam na brzuchu takie paskudne rozstępy, że głowa mała..
ostatnio na fejsie widziałam, że mamy z rozstępami po ciąży to tygrysy, bo nabawiły się swoich własnych paseczków...

mowie na drugi dzień do TŻta, że jestem tygrysem, a on patrzy na mnie jak na wariata i nie wie o co kaman no ale... co mu bede tłumaczyć, a nóż może ich nie zauważa

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 22:12   #1862
Kasiorek211
Zadomowienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III

gojka 24- co do preparatów to sama wiesz...dodatkowo postaraj się aby było tam ciągle sucho, dotykaj czystym wacikiem, zachęć maleństwo, żeby wietrzyło szyjkę (wiem, ciężko z tym - moja tez ma kilka szyjek ale nam to pomogło)
Kasiorek211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 22:12   #1863
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
A czemu by byli happy????

Ale fajne śliniaki. Nie wiedziałam że takie cudeńka są

Łohohoho dla mamy!

Ło to dziwnie. U nas 4 dni w tygodniu szczepią.
szczepia codziennie , ale po 15 tylko w czwartek.
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 22:14   #1864
Ewik86
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
i co z tym zrobić...

ja to mam na brzuchu takie paskudne rozstępy, że głowa mała..
ostatnio na fejsie widziałam, że mamy z rozstępami po ciąży to tygrysy, bo nabawiły się swoich własnych paseczków...

mowie na drugi dzień do TŻta, że jestem tygrysem, a on patrzy na mnie jak na wariata i nie wie o co kaman no ale... co mu bede tłumaczyć, a nóż może ich nie zauważa
padłam

Za to mój mąż mówi mi taki żarcik:

Damian-ooo Ewcia, brzuch Ci spadł
ja - tak?
Damian- no, na kolana

Zabawny jest bardzo

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 22:14   #1865
iffonka7
Zadomowienie

Miałam na prawdę ambitne plany nadrobienia wszystkiego ale tyle tego naskrobałyście że tylko przeleciałam.

Blogerka, fewcia gratulacje za udane wizyty.

Czy któraś z was podaje dziecku mm bebilon confort? Można je kupić na np. na recepte żeby tańsze było?
Stary 2013-05-09, 22:18   #1866
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez marta00537 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ale żeście naprodukowaly z postami. Jak na razie nie cytuje, bo jeszcze nie ogarniam wizazu na telefonie;-)

Szaja mówisz że to mogą być potowki? Zawsze mi się wydawało że potowki są czerwone, a to typowo wygląda jak kaszka manna. Pójdę dzisiaj po ten krem co napisałas. Czyli jak od tego zejdzie to nie skaza?
Fewcia jesteś najlepszą mama pod słońcem, zobaczysz że ten wasz trud nie pójdzie na marne.
Black fajna mata. My mamy aż trzy, dwie jako prezent, dostaliśmy po tym jak sami kupiliśmy.
Bokeh z tym nosidelkiem to nie mam pojęcia.
Pstryczek brawo dla Kubusia za nowości kulinarne
Delicjanka super z tym uchem
Więcej nie pamiętam co miałam napisać:-S
Mały śpi, zupka się gotuje, to sobie trochę wizazuje
U nas zrobiły się potówki takie jak piszesz, a jak zaczęło wysychać to właśnie taka kaszka. A na koniec łojotokowe zapalenie skóry się zrobiło ogólnie jakikolwiek krem emolient powinien pomóc na to

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
wróciliśmy Synio był bardzo dzielny i prawie w ogóle nie płakał, a były aż 3 wkłucia

wczoraj pokazywałam Wam matę biedronkę a dziś pokażę Wam co kupiłam nowego
tylko to już dla ciut starszego dzieciaczka. Na żółwiku można skakać, kręcić się, bujać na boki, tańczyć i co tam tylko dziecko sobie wymyśli
no i ma super melodyjki, a głos żółwika rozkłada na łopatki
u nas to skoczek jest

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Moj!!! Masakra, czasem nie wiem o do mu mozechodzic, tak piszczy!!!

o nic, taki etap rozwojowy, kolejna umiejętność

Cytat:
Napisane przez Kasiorek211 Pokaż wiadomość
próbuję załączyć zdjęcie mojej Natalki....może mi sie uda
Barddzo fajna

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
ale mielismy akcje! tzn babcia miala
mialam korki no i jak zwykle z malym siedziala babcia. zdazylam nakarmic malego, przyszedl uczen i babcia go przejela. pol godz bylo ok. potem slysze z pokoju ze maly zaczyna plakusiac ale mysle nie pierwszy raz, spoko, przejdzie.
aha, po 5 minutach placz nie przestaje, wrecz sie nasila wiec wyszlam do nich no i jak maly mnie zobaczyl to sie w miare uspokoil.
no to wrocilam do ucznia. po chwili RYK NIE Z TEJ ZIEMI!!!! myslem poczekam chwile, moze przejdzie...
taaaaa maly w histerie niemilosierna wpadl, krztusi sie, dusi no to wyszlam drugi raz. patrze na babcie (mame) spocona jak mops dzieciak az siny bo tchu zlapac nie moze, olabogarety!
wzielam go na spokojnie, przytulilam, poszlismy do lazienki, wlaczylam suszarke a ten jak sie we mnie wtulil szok! chwila moment i po wyjcu sladu nie bylo
wiecie jak sie poczulam?????? jak prawdziwa matka och ach i ech!!!
teraz juz wiem ze co by sie nie dzialo to takie malenstwo wlasnie u mamy zawsze odnajdzie spokoj i poczuje te wyjatkowa więź ( fewcia )
też takie coś czuję pierwotna duma

Cytat:
Hm hm hm, maz kupil oballa w smyku (sam sie domyslil!!!! Spodobalo mu sie, ze to gryzako trzymaczo grzechotka w jednym i kupil ) iiiiiii oball jest hitem Pietraszko nie wypuszcza z rak

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
rany julek, ja wszystkim polecam i ciągle nie kupiłam

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
No to muszę powtórzyć cykle rozwojowe Matko, teraz zjarzyłam, że 10 lat temu się o tym uczyłam, ale jestem stara...

e tam, najważniejsze zapamiętać, że możesz 50 razy kupę na badania nieść i nic nie wyjdzie, a za 51 wylezie dlatego ja po objawach w ciemno odrobaczałam.

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Fajniutka! I jaka uśmiechnięta

Zapomniałam napisać że kupiłam też łyżeczki do karmienia zmieniające kolor z canpol babies za około 7 zł zestaw 3 szt. o takie: http://allegro.pl/lyzka-lyzki-lyzecz...217973589.html
ja dzisiaj łyżeczkę canpola kupiłam, i uchwyty i ustnik do butelki avent, niech dziecko pije z kubka treningowego

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Silver ja tez patrze na brzuch ale zaraz go przykrywam i udaje ze nie widzialam licze ze sam zniknie
boskie
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 22:18   #1867
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Opalamy sie na tarasiku u babci

Moja mama sama zdjela Pietraszkowi spodenki i skarpeciochy, szok!
uuuu, postępowa babka

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, moja niunia odkryła wczoraj ucho, ciągle się łapie za uszkonie boli jej, sprawdzałam;p może ją swędzi? ale jak to fajnie wygląda
domyslam sie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
poszliśmy dopiero do lekarza u nas w PL lekarka obejrzała uszko i postawiła diagnoze- Leo odkrywca!
Marsi, agentko- padłam
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40722080]Otworzyłam drzwi balkonowe, dziecko na wprost posadziłam w bujaku i siedzi i gada
wrrróóóóć: siedzi i piszczy. Której to piszcześ zaczęło? jeden z bardziej wpieniających mnie etapów [/QUOTE]
mój popiskuje
Cytat:
musze sobie kupic na all jakies balerinki do latania bo moje wczoraj mi pekly od spodu tylko co tu wybrac jak taki wybor
moze lepiej jakies sandalki coby sie nózka nie przypociła latem?

Cytat:
A to mój Filipinczyk;-)
"chodzą pogłoski, ze jestem boski"
Cytat:
wróciliśmy Synio był bardzo dzielny i prawie w ogóle nie płakał, a były aż 3 wkłucia

tylko to już dla ciut starszego dzieciaczka. Na żółwiku można skakać, kręcić się, bujać na boki, tańczyć i co tam tylko dziecko sobie wymyśli
łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał, ja tez chce takiego pod czym szukac go na all?
Cytat:
moja juz dawno i jak nie ucho maca to loka kreci z boku glowy
kobietka-kokietka a ma z czego krecic loki
Cytat:
A propos cyca - jest O NIEBO! Lepiej.... maly sie dossal, meeeega bol i poczulam, jak sie wszystko odblokowalo i zaczelo schodzic..... masakra, w zyciu bym nie pomyslala, ze taki zator moze siezrobic..... teraz schladzam dalej kompresem borowinowym, siedze na tarasie i czytam ebooka
bardzo sie ciesze
Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Dziś witam się nieco później bo zakręcony dzień miałam. Byłam z Oskarem na szczepieniu: był bardzo dzielny i nawet nie pisnął(tylko jedno wkłucie).iWszystko z nim ok,waży 7200
Potem byliśmy jeszcze na zakupach w carrefourze i mały w trakcie usnął
Pamiętacie jak pisałam że ostatnio lekarz się przyczepił o to że jest "sztywny"? Dzisiaj nie miał żadnych zastrzeżeń i jestem bardzo dumna z mojego dzielnego synka

Muszę nadrobić więc nic narazie nie pisze więcej.
o matkobosko ogromne buziaki dla bohatera
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 22:19   #1868
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Moja Niunia dalej marudna. Nie wytrzymałao dzisiaj Jej płaczu i Zdjęłam aparat. Założyłam jak usnela. Mam miękkie serce ;(

Cytat:
A to mój Filipinczyk;-)
Ale piękny uśmiech

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Ufff, nie mogłam dziś Was czytać bo miałam takiego stresssssa.
Byłam na spacerze z Maluchem i znajomą i wracam do domu, patrze a ja kluczy nie mam Pewnie mi gdzieś wypadły na podwórku a młode żurostwo zajumało, bo wiedzą, że to nasze (specyficzna smycz) Mała histeria bo już pora karmienia, ja histeria, że nas okradną, lecę z tym rozwrzeszczanym dzieciakiem, nie mogę nawet zadzwonić bo koleżanka się boi wziąć małą na chwilę;/ Do teściowej do pracy (szczęście, że blisko) no i dała klucze. TZ ma kupić zamek po pracy nowy Wrrrr jaka pipa ze mnie, co się nastresowałam, najbardziej wrzeszczącą małą

Już jest ok i nadrabiam wasze wyskrobliny
O kurcze przykro mi

Cytat:

dla dzielnego synka

A żółwik SUPER!

Cytat:
moja juz dawno i jak nie ucho maca to loka kreci z boku glowy
Ale fajnie!

Moja jeszcze ani ucha nie odkryła ani włosków (chociaż włoski to ona ma 4 na krzyż)

Cytat:
A propos cyca - jest O NIEBO! Lepiej.... maly sie dossal, meeeega bol i poczulam, jak sie wszystko odblokowalo i zaczelo schodzic..... masakra, w zyciu bym nie pomyslala, ze taki zator moze siezrobic.....
Przykro mi

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Dziś witam się nieco później bo zakręcony dzień miałam. Byłam z Oskarem na szczepieniu: był bardzo dzielny i nawet nie pisnął(tylko jedno wkłucie).iWszystko z nim ok,waży 7200
Potem byliśmy jeszcze na zakupach w carrefourze i mały w trakcie usnął
Pamiętacie jak pisałam że ostatnio lekarz się przyczepił o to że jest "sztywny"? Dzisiaj nie miał żadnych zastrzeżeń i jestem bardzo dumna z mojego dzielnego synka :jupi
No No piękna waga!!
za udaną wizytę.

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzcie mi ile Wasze dzieciaczki mają wzrostu?
Ja wczoraj będąc na szczepieniu dowiedziałam się, że ma 78....co jest wielką bzdurą..bo Sade ma przecież 1metr..a różnica pomiędzy nimi jest duuża
W domu zmierzyłam i wyszło mi 63cm..dzisiaj wpadła mama ..zmierzyłyśmy razem i wyszło również tyle samo... więc przy okazji będąc w klinice podeszłam i chciałam, żeby ją jeszcze raz zmierzyli i na jednej miarce wyszło 73..a na drugiej 65..Babeczka się spierała ze mną, że to na pewno nie jest 65...że ona ma lekko zgięte nogi..więc je wyciągnęła i policzyła od paluszków do głowy.. Ja w domu mierze od pięty do głowy.. więc nie wiem o co kaman... Nie wierzę w to, że miałaby 73cm, że w 1.5 ms urosła 14,5 cm!!!!!!! no nie ma bata... a jak jest u Was?
Ja nie wiem ile moja Daria ma wzrostu. U pediatry ani razu mi jej nie mierzyli Kurcze, muszę na następnej wizycie się upomnieć o to !

Cytat:
Djerba moja urodziła się 58cm a na ostatniej wizycie,w 8tyg życia mierzyła 56cm
Dziecko mi się kurczy jak nic
A to ciekawostka

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2013-05-09 o 22:21
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 22:23   #1869
Kija80
Zadomowienie

Cytat:
i jeszcze specjalnie dla Was, fryz mojej żabki
Wow jaki fryz! Prawie jak u Yae Mala sliczna. Jak wszystkie nasze dzieciaczki
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 22:23   #1870
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
Miałam na prawdę ambitne plany nadrobienia wszystkiego ale tyle tego naskrobałyście że tylko przeleciałam.

Blogerka, fewcia gratulacje za udane wizyty.

Czy któraś z was podaje dziecku mm bebilon confort? Można je kupić na np. na recepte żeby tańsze było?

z bebilonu na recepte mozna na pewno AR i o ile sie nie myle to tylko to.
mu teraz mamy nutramigen na recepte wlasnie i zamiast 37 zl placimy 9 tak wiec roznica jest kolosalna
9 zl za puszek mozna kupowac
Stary 2013-05-09, 22:28   #1871
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
padłam

Za to mój mąż mówi mi taki żarcik:

Damian-ooo Ewcia, brzuch Ci spadł
ja - tak?
Damian- no, na kolana

Zabawny jest bardzo
hahahaahha, leżeeeee

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Wow jaki fryz! Prawie jak u Yae Mala sliczna. Jak wszystkie nasze dzieciaczki
widziałam dzisiaj filmik Twojego maleństwa, jest niesamowita, też ma fryz po byku

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
z bebilonu na recepte mozna na pewno AR i o ile sie nie myle to tylko to.
mu teraz mamy nutramigen na recepte wlasnie i zamiast 37 zl placimy 9 tak wiec roznica jest kolosalna
9 zl za puszek mozna kupowac
można można, ja za puszke płace 40 zł i chyba niedługo mała nas z torbami puści

Stary 2013-05-09, 22:30   #1872
Kasiorek211
Zadomowienie

Cytat:
spania w bujaku ciąg dalszy- dzisiaj znów sobie drzemkę tak ucieła. Jak tylko ją wyciągam to sie budzi. i nie wiem czy zostawiać ją w takiej pozycji i niech śpi czy co... bo to raczej niezbyt wygodna pozycja
jejciu...rozczulaja mnie śpiące szkraby...nie da rady jakoś obniżyć plecków, żeby jej tak glowa nie zwisała? Dzisiaj w podobnej pozycji zasnęła moja Natka, a że maruda była okrutna i nie chcialam jej budzić to podłozyłam pod przód leżaka książki i sobie kimała jak w hamaku
Kasiorek211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 22:33   #1873
mitabe
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
hejka mamusie ale produkujecie poprostu nie do ogarniecia

Fewciu strasznie mi przykro z powodu szelek i meczarni Twojej Blaneczki ... podziwiam Twoja sile .. juz niedlugo i bedziecie sie razem smiac ... a niunia bedzie miala zdrowiutkie bioderka ...

Meneq szkoda ze twoja Yae nie moze oddac mojemu lysolkowi troszke wlosow ... Sliczna jest

Djerba fajnie ze wrocilas. jestes dla mnie superwoman za to ze radzisz sobie sama z 2 .. ja wytrzymuje 3 dni i musze poprosic rodzicow o pomoc bo nie daje rady psychicznie ...

Lady Pietraszko slodziak maly, a glosik masz bardzo fajny .. uwielbiam te chwile kiedy rano po przebudzeniu lezymy sobie i hadamy z Blanka

Chalizz hardcorowa lasko blanciki na wyluzowanie ... ja bym sie bala przy mlodej. gadalam juz z tz ze zapalimy jak bedzie mozna dac mloda na noc do dzoadkow ... przyznam sie ze ja duzo palilam marychy ale po takiej dlugiej przerwie balabym sie tego jak zareaguje ...

ja wczoraj szczepienie. dziewczyny jak mloda ryczala masakra. az tchu nie mogla zlapac. myslalam ze mi serce peknie. dobrze ze pozniej i dzis juz oki. dostalam pochwale ze mloda super ubrana. miala body kr rekaw, sukieneczke z.pepco cieniutka i leginsy bez skarpetek. ale jakvyscie zobaczyly miny ludzi jak wracalysmy na rekach juz bez tych leginsow na gole nozki ... czulam sie jak wyrodna matka, a ludzie buzie otwierali z szoku :ddd
nastepne szczepoenie za 6 tyg. rota juz wubrala teraz dojda meningokoki ... niestety to kolejne wklucie

nagralam wczoraj nowa ukochana zabawe blanki

http://www.youtube.com/watch?v=euc2iQ-SgPA
Hehe słodziak

Cytat:
usypialam malego spacerujac po hawirze i jak tak ogladalismy wszystkie meble po raz 1874 to przypomniala mi sie jedna dosyc istotna rzecz o ktorej wam chyba nie pisalam
w salonie mamy identyczny zestaw kanapowo-fotelowy jak w poczekalni na porodowce (tylko kolor inny)!
dobrze ze mam mile wspomnienia z tamtego miejsca bo inaczej to czekalaby nas expresowa wymiana mebli w tempie natychmiastowym
Padłabym chyba hehe

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40722080]Możesz marchewkę z czymś tam, możesz samo coś innego, możesz robić na zmianę produkt znany - produkt nowy

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Otworzyłam drzwi balkonowe, dziecko na wprost posadziłam w bujaku i siedzi i gada
wrrróóóóć: siedzi i piszczy. Której to piszcześ zaczęło? jeden z bardziej wpieniających mnie etapów [/QUOTE]
Mój strasznie!

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Ufff, nie mogłam dziś Was czytać bo miałam takiego stresssssa.
Byłam na spacerze z Maluchem i znajomą i wracam do domu, patrze a ja kluczy nie mam Pewnie mi gdzieś wypadły na podwórku a młode żurostwo zajumało, bo wiedzą, że to nasze (specyficzna smycz) Mała histeria bo już pora karmienia, ja histeria, że nas okradną, lecę z tym rozwrzeszczanym dzieciakiem, nie mogę nawet zadzwonić bo koleżanka się boi wziąć małą na chwilę;/ Do teściowej do pracy (szczęście, że blisko) no i dała klucze. TZ ma kupić zamek po pracy nowy Wrrrr jaka pipa ze mnie, co się nastresowałam, najbardziej wrzeszczącą małą

Już jest ok i nadrabiam wasze wyskrobliny
Dzisiaj też o mały włos zostawiłabym klucze w sklepie przy kasie :/

Cytat:
Napisane przez Ultra81 Pokaż wiadomość
O kurczę, ale pędzicie! Nie mam szans cytować, nadrabiam tylko tak pobieżnie.
Moja młoda histeryzowała wczoraj i dziś, jeść nie chciała, zachowywała się zupełnie jak nie ona. Tak czułam, że coś jest nie tak i pojechałam z nią do pediatry - ma drobne zapalenie ucha i gardła. Dostałyśmy syropek, Nurofen i podobno po 3-4 dniach powinna być poprawa. Biedna ta moja malutka, widzę jak się męczy.
Zajrzę później jak dam radę.
Całuski i zdrowia duuuużo!

Cytat:
Pstryczku
Nawijko współczuję rozstania A Kubuś szaleje ze spaniem,może moja Blanka też kiedyś tak pospi w nocy?

Byłyśmy dzisiaj na kontroli u ortopedy. Powiedział że jest lepiej. Lewe,to gorsze bioderko wskoczyło do panewki. Teraz oba bioderka muszą sobie wyżłobić odpowiednie miejsce w panewce. Powiedział jeszcze że zastanawiał się nad pippen na ostatniej wizycie bo dawno nie widział tak poważnego bioderka,ale dzięki temu że tak konsekwentnie męczyłam Niunie w szelkach to są rezultaty. Mała się tak do Niego śmiała jak do starego kumpla
Ale zła wiadomość jest taka że w szelkach musi być do pół roku życia,czyli jeszcze 3,5 miesiąca! Nie wiem jak dany radę..
Czytam o Waszych dzieciach,ile osiągają,a moja biedną unieruchomiona w tych szelkach! ;( Już na brzuszku nawet główki nie chce podnosić

Będzie dobrze, nadrobi szybko jak już będzie po wszystkim

Ładne dzieciaczki w klubie!
Od siebie też coś dałam

Uffff trochę nadrobiłam, o kim zapomniałam - przepraszam!

mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 22:33   #1874
calawdeszczu
Wtajemniczenie

i jeszcze odbiegając od tematu pokaże Wam jak mój pies jakiś czas temu spał z kotem.
Pies niestety został u teściów.. strasznie za nim tęsknie, ale może w niedziele go teśc przywiezie, i pobędzie u nas kilka dni, a póżniej dopiero w czerwcu na 2 tyg. jak pojadą nad morze.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg noddy.jpg (32,8 KB, 38 załadowań)

Edytowane przez calawdeszczu
Czas edycji: 2013-05-09 o 22:36
Stary 2013-05-09, 22:34   #1875
mitabe
Rozeznanie

Idę spac bo młody zaraz wstanie!

Stary 2013-05-09, 22:34   #1876
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Ile?! moja "tylko" 6kg..
jak tylko lekarz nie ma zastrzezen co do wagi to nie musisz sie martwic
Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość

Wkurza mnie jak slysze "nauczylas go na raczkach".
olej takie gadanie kochana moja tesciówa mnie wkurzyla dzis, bo usypiam małego jak zwyklena rekach a ta z tekstem, ze naucze go i kto go bedzie potem nosił, to jej odpowiedziałam, ze mnie nie przeszkadza noszenie go i kogo niby mam nosic i kolysac jak nie moje dziecko, to sie zamkneła
Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Hej
NIe oddzywam się, bo po 3 tygodniach remontu wreszcie dziś wróciłam do swojej kuchni tzn. odremontowanej kuchni.
jeju, wyobrazam sobie jak miałas w domu... pewnie tak jak ja po remoncie łazienki

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
To moje dziecie mnie rozwala.
Nachylam sie do niego i mowie, ze sredniogrzeczny dzis jest i prosze go, zeby poszedl spac i pozwolil mi cos zrobic w domu, a ten sie szczerzy od ucha do ucha
dziecie bywają przewrotne

Cytat:
jak my bysmy chceli dobic w koncu do tych "tylko" 6 kg
i tego wam mocno życze
Cytat:
ale słodka rozesmiana buziulka
Cytat:
Super że z bioderkami ok. U nas też było dobrze ale mamy wyznaczoną jeszcze jedną izytę mimo to.

My po szczepieniu. Płakał biedaczek, nie był taki dzielny jak Oskar małej ale utuliłam go i szybko dał się uspokoić. Igorek ma 4 miesiące i tydzień i waży 7450 g.

I jeszcze coś: jak Igi się rozryczał w samochodzie dziś to ujrzałam dwie białe kreski na dziąsełkach w miejscu dolnych jedynek. Ciekawe kiedy zębale wylazą jak już widać takie wyraźne krechy.
dziękujemy
waga piękna
u nas wlasnie tez widac, mały rozdrazniony i marudny a te pierony wylezc nie chca

Cytat:
A u Nas dziś w nocy pyknie rok od zrobienia Hani, bo to taki gift był (potem tak mówił ) już się mnie tż pytał czy dziś się kochamy tak jak rok temu że on chce Laurę..... a pf a śniło mi się dziś w nocy że na porodówce zaczynałam rodzić i pierwsze co pomyslałam to "o nie znów lewatywa" haha
padłam, Bokeh rozwaliłas mnie ale wy na serio bedziecie celowac w Laurę
Cytat:

za bioderka i wage! no i czekamy na fotorelacje z fryzjera

super ze wyprawa sie udala, bedziesz spokojniejsza
he he, no ba, dobowqurw musi byc zachowany, a jakze!
juz zapisałam w notesie wizazowych pojec
dziekujemy za brawa a co do fryzury to tylko zwykle obciecie było, moze namówie małża na sesje w neidziele
powiem Ci pstryniu, że sie rozczuliłam- jak takie malenstwo czasem nagle poptrzebuje mamy.... i wez tu nie ponos, nie rozpieszczaj, jak to takie ufne, kochane, tulasne.... ach
Cytat:
Hm hm hm, maz kupil oballa w smyku (sam sie domyslil!!!! Spodobalo mu sie, ze to gryzako trzymaczo
ale spryciarz, ho, ho, gdzie takiego znalazłaś
Stary 2013-05-09, 22:36   #1877
onaella
Zakorzenienie

fewcia trzymaj się, jesteś bardzo dzielna

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał, ja tez chce takiego pod czym szukac go na all?
a proszę
http://allegro.pl/listing/listing.ph...C5%82w+skoczek

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 22:38   #1878
Kija80
Zadomowienie

Calawdeszczu ta lwia fryzura to nie nasza tylko Yae Meneq My sie niepredko bedziemy w warkoczyki czesac...
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 22:39   #1879
meduzza
Zadomowienie

Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III

Kurcze na tym glupim telefonie nie widze zdjec co wrzucacie...
Fewciu najwazniejsze, ze jest poprawa. Dasz rade, musisz, zeby nie bylo sytuacji, ze za 20 lat Blanka bedzie miala pretensje, ze czegos tam nie zrobilas i ona krzywo chodzi czy cos (nie wiem jakie sa konsekwencje zle poukladanych bioder). Walczcie dzielnie

U mnie w.urwiajacych wydarzen ciag dalszy-zaginal nam aparat fot. I oczywiscie trzeba na kogos zwalic i TZ sie do mnie orawie nie odzywa. Super.

To ja tez wkleje moja Julcie z dzisiaj jak juz tak lecimy z tym chwaleniem sie:p
A i w nosidle.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1368131945247.jpg (54,0 KB, 58 załadowań)
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 22:40   #1880
meduzza
Zadomowienie

O.

Edytowane przez meduzza
Czas edycji: 2013-05-09 o 22:41
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 22:43   #1881
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Calawdeszczu ta lwia fryzura to nie nasza tylko Yae Meneq My sie niepredko bedziemy w warkoczyki czesac...
a no właśnie, wiedziałam, że coś mi nie pasuje tylko nie wiedziałam co, teraz już wiem - nick sorki

Stary 2013-05-09, 22:44   #1882
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Ile?! moja "tylko" 6kg.... może to mało? przeciez miedzy nimi pare dni różnicy....
Moja Daria waży 5900. Także nie masz się czym przejmować

Cytat:
a mi nie mierzą długości... tylko obwód główki i klatki piersiowej
A u mnie wogóle nie mierzą.

Cytat:
Kobity, nie znacie litosci bede nadrabiac wieczortem dzisiejszy dzien, przy bonitkach
tak na szybko tylko pochwale sie, ze z bioderkami u nas w porząsiu, kazała darowac sobie trzecie badanie, młody waży rowniutkie 7 kilo poz djeciu pampersa w celu oglądniecia jajeczek kulturalnie osikal panią doktor sikiem łukowatym a potem spojrzał na nią i urządził taki ryk, jakiego jeszcze nigdy nie było o ludzie, uspokoic go nie mogłam nijak

a na 19 jade sie obciąc
za wizytę

pogrubione-

Pokaż potem fryyyyyyz

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Ale super! Ahhh jak ja kocham te małe sukienusie

Cytat:
jak my bysmy chceli dobic w koncu do tych "tylko" 6 kg
al moze w koncu po stalych pokarrmach zacznie ladniej przybierac
Napewno dobijecie szybko do tych 6kg
A ile teraz waży???

Cytat:
śliczna

Cytat:
My po szczepieniu. Płakał biedaczek, nie był taki dzielny jak Oskar małej ale utuliłam go i szybko dał się uspokoić. Igorek ma 4 miesiące i tydzień i waży 7450 g. Porozmawiałam o rozszerzaniu diety w kontekście tego że ja karmię tylko piersią a przed powrotem do pracy chciałabym żeby młody już ładnie jadł inne pokarmy jak mnie nie będzie bo o n butli nie chce. Powiedziała że za tydzień jak będzie miał 4,5 miesiąca to mam wprowadzać słoiczki a jak skończy 5 miesięcy to kaszki. Sprawdzała też trzymanie główki w leżeniu na brzuchu i przy podciąganiu za rączki do siadu.
No i byliśmy później w oszołomie i jak wpadłam na dział słoiczkowy to nabrałam trochę tego: samą marchewkę, same jabłuszko, marchewkę z jabłkiem, marchewkę z ziemniakiem, jabłko z dynią, jabłko z marchewką i dynię z ziemniaczkiem. Na początek styknie chyba
I jeszcze wzięłam przez pomyłkę marchewkę z ryżem z boovity bo myślałam że to sama marchewka (nazywa się to obiadek delikatna marchewka) a w składzie dopiero w domu zobaczyłam że jest ryż. Dawać to? Napisali na tym że po 4 miesiącu.
Muszę jeszcze kaszki Holle zamówić..
za wizytę
i piękną wagę

Cytat:
A u Nas dziś w nocy pyknie rok od zrobienia Hani, bo to taki gift był (potem tak mówił ) już się mnie tż pytał czy dziś się kochamy tak jak rok temu że on chce Laurę.....: a pf a śniło mi się dziś w nocy że na porodówce zaczynałam rodzić i pierwsze co pomyslałam to "o nie znów lewatywa" haha

Cytat:
mialam korki no i jak zwykle z malym siedziala babcia. zdazylam nakarmic malego, przyszedl uczen i babcia go przejela. pol godz bylo ok. potem slysze z pokoju ze maly zaczyna plakusiac ale mysle nie pierwszy raz, spoko, przejdzie.
aha, po 5 minutach placz nie przestaje, wrecz sie nasila wiec wyszlam do nich no i jak maly mnie zobaczyl to sie w miare uspokoil.
no to wrocilam do ucznia. po chwili RYK NIE Z TEJ ZIEMI!!!! myslem poczekam chwile, moze przejdzie...
taaaaa maly w histerie niemilosierna wpadl, krztusi sie, dusi no to wyszlam drugi raz. patrze na babcie (mame) spocona jak mops dzieciak az siny bo tchu zlapac nie moze, olabogarety!
wzielam go na spokojnie, przytulilam, poszlismy do lazienki, wlaczylam suszarke a ten jak sie we mnie wtulil szok! chwila moment i po wyjcu sladu nie bylo
wiecie jak sie poczulam?????? jak prawdziwa matka och ach i ech!!!
teraz juz wiem ze co by sie nie dzialo to takie malenstwo wlasnie u mamy zawsze odnajdzie spokoj i poczuje te wyjatkowa więź
Nie ma to jak u mamusi

Wczoraj moja Daria strasznie płakała. Aż się ksztusiła Wydaje mi się że to po szczepieniu Dałam jej czopka , wzięłam na ręce i tuliłam. Po chwili się uspokoiła i zasnęła. Ale to cudowne uczucie jak maleństwo w naszych ramionach się tak usapokaja i czuje się takie bezpieczne

Cytat:
Hm hm hm, maz kupil oballa w smyku (sam sie domyslil!!!! Spodobalo mu sie, ze to gryzako trzymaczo grzechotka w jednym i kupil iiiiiii oball jest hitem Pietraszko nie wypuszcza z rak

Ale Super!

Dziewczyny a od kiedy miała być ta promocja w biedrze na te piłeczki oball????
Stary 2013-05-09, 22:46   #1883
mitabe
Rozeznanie

Jeszcze waga dzisiejsza gałganka!heheh
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (46,8 KB, 6 załadowań)

Stary 2013-05-09, 22:47   #1884
blogerka
Wtajemniczenie

silver - 5.740
Stary 2013-05-09, 22:50   #1885
LadyWhisper
Zakorzenienie

Ja pierdziuuuu

Maly nam urzadzil histerie....ale jaka!!!!!! Prawie 2godz ciaglego placzu, ani na rekach, ani w chuscie, ani przy cycu, ani przy butli, kompletnie sie go nie dalo uspokoic...... na koniec jak wzielam go na rece to mnie lapkami zaczac bic po twarzy, dekolcie.... w koncu go polozylismy na lozku i tylko na niego patrzylismy, ja plakalam razem z nim, maz chcial na ip juz wiezc, bo nigdy maluch nasz tak nie plakal!!!! Pietraszko naprawde jest mega spokojny, fakt, od ponad tygodnia ma maruda strasznego ale gadalam z pediatra i powiedziala, ze zaczyna kumac coraz wiecej ze sie rozwija i po prostu sie boi wszystkiego, ale taka histeria?! Wczesniej pisalam, ze Maly mial histerie - cofam, po prostu plakal. Ja po prostu histerii nie widzialam,....

I tak, 3 dni teraz bylismy u mojej mamy, bo M.w delegacji i nie chcialam sama byc w domu po szczepieniu. Wiec sa trzy opcje

1. Reakcja po szczepieniu (mozliwe? Szczepienie bylo we wtorek, caly dzien po przespal, nocka ladna. Wczoraj lekki marudek, troche placzu ale u mnie na rekach sie uspokajal. Dzisiaj - caly dzien mega maruda, duzo placzu, na rekach sie uspokajal ale szybko sie denerwowal)

2. Tesknota za tata - jak M.przyjechal to maly oglupial ze szczescia, widac to bylo jak nie wiem, oczy jak spodki, rozgadany, uhahany jak na raczki to tykko u tatusia

3. Dwie nocki w innym mieszkaniu, zmieniony rozklad dnia (wczoraj nie bylo mnie przy usypianiu na noc, cholerny ginekolog ) inne otoczenie, nowi ludzie?

Albo po prostu wszystko sie na siebie nalozylo w jednym momencie.....

Dalismy mu w koncu czopka, polozylismy na brzusku, jak sie troszke uspokoil to dalam cycka i zasnal..... i teraz tak mocno spiocha.... biedacwto moje ((

Jak myslicie co to moglo byc?

Jutro was nadrobie, teraz nie mam sily..... (((

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 22:50   #1886
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Fajniutka! I jaka uśmiechnięta

Zapomniałam napisać że kupiłam też łyżeczki do karmienia zmieniające kolor z canpol babies za około 7 zł zestaw 3 szt. o takie: http://allegro.pl/lyzka-lyzki-lyzecz...217973589.html
tez mam zamiar sie w nie zaopatrzyc

Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość
Hej kobietki moje drogie, nie nadrobie was nigdy. Od poniedziałku walcze i co przeczytam 2 str to mały wrzask a na 2 dzień wy o nowe 3 strony więcej. Powinien być limit wypowiedzi dzienny hehe.
Wybaczcie ale zacznę od 2 ostatnich str, żeby się wbić w temat.

dokładnie wykorzystuje piekną pogode na bycie na dworku i zrobienie czegos wokól domu, przychodze i co? 5,6,7,8 stron to są strusice pędziwatrzyce

Cytat:
Pstryczku
Nawijko współczuję rozstania A Kubuś szaleje ze spaniem,może moja Blanka też kiedyś tak pospi w nocy?

Byłyśmy dzisiaj na kontroli u ortopedy. Powiedział że jest lepiej. Lewe,to gorsze bioderko wskoczyło do panewki. Teraz oba bioderka muszą sobie wyżłobić odpowiednie miejsce w panewce. Powiedział jeszcze że zastanawiał się nad pippen na ostatniej wizycie bo dawno nie widział tak poważnego bioderka,ale dzięki temu że tak konsekwentnie męczyłam Niunie w szelkach to są rezultaty. Mała się tak do Niego śmiała jak do starego kumpla
Ale zła wiadomość jest taka że w szelkach musi być do pół roku życia,czyli jeszcze 3,5 miesiąca! Nie wiem jak dany radę..
Czytam o Waszych dzieciach,ile osiągają,a moja biedną unieruchomiona w tych szelkach! ;( Już na brzuszku nawet główki nie chce podnosić

Kochana, bardzo, bardzo sie ciesze, ze są efekty,że jest lepiej. Naprawde bardzo

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość

Oczko się nie potrafi dobrze oczyścić i robią się częste stany zapalne. No i ciągle łzawi, bo to jest zatkane to ujście co powinno do noska wpadać. Na razie liczę na to, że się poprawi bo boję się myśleć o wkładaniu igły do powieki mojej Malizny, żeby to odetkać
o rany, jak sobie to wyobraziłam, to mi ciarki przeszły..... dlatego wlasnie przy myciu trzeba wacik od uszka do kącika oka kierowac. a jeszcze jak byłam w szpitalu po porodzie to dziewczynce z sali obok zaczeło ropiec, pediatra neonatolog kazała tej mamie masowac to oczko wlasnie w kierunku uszko-kącik oka
Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Witam
Nie dam rady Was dziś nadrobić ,tylko z lekka Was przeleciałam i poogladalam filmiki i fotki dzieciaczków- BOSKIE

Moja mała dzisiaj ma takiego maruda że ja już mam mroczki przed oczami ze zmęczenia, ciągle rączki i rączki,może to z tęskonty za cysiem ?
Ale naprawdę jak staram się panować nad sobą tak dzisiaj miałam już dość i nie wytrzymałam i nakrzyczałam na nią , teraz mi przykro i wstyd

Poza tym Ona jest mega żarłokiem, z torbami pójdę jak tak dalej będzie -je mm po 150 ml co 2 h ! I wez tu sprobuj ją przetrzymać trochę to taką histerię urządzi że głowa mała.
No i nie chce mi w ogóle pić- wody niet,koperku niet,nawet słodką herbatkę z hippa jej kupiłam i też niet.
Dziewczyny co ja mogę dać jej żeby wypiła, albo jakim sposobem?
Bo przecież takie upały ona tyle je więc musi coś pic.

Tż dzisiaj ma wolne ale co z tego jak żadnej pomocy od niego nie uzyskałam, powód- był dzisiaj u dentysty miał wyrywanego zęba dostał 2 znieczulenia a mówił że jak mu rwał to się fotela kurczowo trzymał, a teraz leży i umiera .Wiem, że to może nic śmiesznego ale na prawdę zabawny jest
całuje Blaneczke, moze faktycznie domaga sie wiecej czulosci bo juz nie karmisz, przytulaj, caluj, moze potrzebuje takiej rekompensaty
a co do tżta- facet to tylko facet, dlatego kobiety rodzą dzieci
Stary 2013-05-09, 22:59   #1887
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
tez mam zamiar sie w nie zaopatrzyc

dokładnie wykorzystuje piekną pogode na bycie na dworku i zrobienie czegos wokól domu, przychodze i co? 5,6,7,8 stron to są strusice pędziwatrzyce
leżę i chyba nie wstanę

Lady biedny Piotruś

Idę spać. Chociaż pewnie nawet nie zdążę zasnąć, bo Domcia się obudzi - śpi już trzy godziny

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 23:00   #1888
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Bokeh tak sobie patrzylam na fejsie i ten Twoj TZ to ma takie chamskie poczucie humoru ;p trzasnij go ode mnie za takie gadki glupie( mam na mysli foto Hani i to z hula hopem :P)
No właśnie też to zauważyłam. Mój za takie texty już by oberwał

Cytat:
Silver jak Ty to robisz - podobno Daria nie śpi wcale w dzień, a masz największą ilość napisanych postów w wątku?

no właśnie też mnie to zastanawia...i nie wiem jak ja to robię
Daria naprawdę wogóle z dzień nie śpi. Tylko dwie 10 min drzemeczki...
Ale potrafi już się fajnie zająć sobą...może to dlatego.
Aha no i w domu mam syf...ale co tam

Cytat:
Pstryczku

Jejku Najważniejsze że jest poprawa!!! UCAŁUJ BLANKE !

Cytat:
i z buteleczka u ciocio na raczkach

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Oczko się nie potrafi dobrze oczyścić i robią się częste stany zapalne. No i ciągle łzawi, bo to jest zatkane to ujście co powinno do noska wpadać. Na razie liczę na to, że się poprawi bo boję się myśleć o wkładaniu igły do powieki mojej Malizny, żeby to odetkać
O kurcze Trzymam kciuki aby się poprawiło

Cytat:
o to tak jak u nas " ja cwicze a borys siedzi w bujaczku i patrzy na mnie i zaciesza. jak probowalam ciwczyc po poludniu to darl sie strasznie i chcial, zebym zajmowala sie nim a nie soba, poza tym lepiej odbebnic cwiczenia rano i miec spokoj
O DOKŁADNIE! Też tak uważam

Cytat:
wiecie co, ja juz ledwo daje rade Was nadrabiac, po porodzie jakos latwiej bylo .. niby dziecko nie spalo, nie potrafilo sie same soba zajac, plakalo .. ale siedzialam w domu i mialam czas na wizaz, bo nic innego mi sie robci nie chcialo :d
a teraz ciagle spacery a jak wracam to jestem padnieta i ide sie relaksowac a pozniej spac, nie wiem jak Wam sie udaje tyyyyle pisac
No nie wiem Blogerko, nie wiem
Ty jako druga po mnie masz najwięcej postów No więc jak to jest??

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2013-05-09 o 23:34
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 23:12   #1889
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
spania w bujaku ciąg dalszy- dzisiaj znów sobie drzemkę tak ucieła. Jak tylko ją wyciągam to sie budzi. i nie wiem czy zostawiać ją w takiej pozycji i niech śpi czy co... bo to raczej niezbyt wygodna pozycja
jaaaaki słodziak

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
A czemu by byli happy????

Ale fajne śliniaki. Nie wiedziałam że takie cudeńka są

Łohohoho dla mamy!

Ło to dziwnie. U nas 4 dni w tygodniu szczepią.
U nas też tylko raz w tygodniu są szczepienia...tutaj głównie chodzi o to, że w tej klinice nie ma podziałki na dzieci zdrowe i chore, więc musieli to jakoś rozłożyć. Ja nie narzekam, bo oni dopiero od kwietnia mają umowę z nfz..dużo osób o tym nie wie, więc pacjentów jest malutko jak na razie
Stary 2013-05-09, 23:16   #1890
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Silver nie dosc ze pisze to jeszcze skalpel robi i na spacery chodzi hah jakas sciemna to jest..... :P
O MATKO! Padłam! hahaha
Serio mnie też dziwi jak to wszystko ogarniam no i obiady też robię
Tylko gorzej ze sprzątaniem...wolę wizaż

Cytat:
i jeszcze specjalnie dla Was, fryz mojej żabki
C U D O!!

Cytat:
Silver kłamie- dziecia u niej niet!!:ha haha:
Cytat:
Silver pisz prawdę! Jak to u Ciebie jest naprawdę? Możesz jakąś niańkę masz wynajętą?
Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
silver to pewnie wcale dziecka nie ma bo laska taka, jakby w ogóle w ciązy nie była
Cytat:
Ooo niania na pewno ma nianie zeby siedziec na wizazu
Cytat:
no właśnie??? ona niańke, marsi pomoc domową, no żyć nie umierać a my ?? o biedne!!
Dziewczyny ... rozbawiłyście mnie do łez

Charlizz,byłam w ciąży a zdjęcia które dodawałam jeszcze z wielkim brzucholem z Daria w środku to co ???

A co do niani nie byłoby mnie na nią stać. Poza tym nie oddałabym Darii w ręce jakiejś niani

Ale Wy macie pomysły

Cytat:
Silver ja tez patrze na brzuch ale zaraz go przykrywam i udaje ze nie widzialam licze ze sam zniknie

Widocznie nie masz tak strasznego brzucha jak ja

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości