Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15 - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.16 0 0%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.16 - Rozpakowywanie trwa 11 17,46%
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.16 2 3,17%
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.16 2 3,17%
Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.16 1 1,59%
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.16 5 7,94%
Część maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz.16 3 4,76%
Obniżone nasze brzuchy, bo już wychodzą z nich maluchy. Mamy V-VI 2013 cz.16 0 0%
Obniżają nam się brzuszki - chcą wychodzić z nich maluszki! MAJ-CZERWIEC 2013 cz.16 4 6,35%
Mamy już pierwsze maluszki, reszta nisko nosi brzuszki. Mamy V-VI 2013 cz.16 5 7,94%
Mamy pierwsze maluszki, reszta już rozchyla nóżki. Mamy V-VI 2013 cz.16 1 1,59%
Sexi orki maluchy witają, okładów z samca nie zaprzestają. Mamy V-VI 2013 cz.16 9 14,29%
Szamańśkie metody stosujemy, maluchy przywołać chcemy. Mamy V-VI 2013 cz.16 2 3,17%
Regularnie się myjemy, do porodów szykujemy. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.16 2 3,17%
Są już bliźniaczki i inne dzieciaczki, niecierpliwie czekamy na kolejne robaczki. 10 15,87%
Są już bliźniaczki i inne dzieciaczki, właśnie rodzą się kolejne robaczki. V-VI 2013 6 9,52%
Głosujący: 63. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-10, 10:43   #4801
Veronic
Wtajemniczenie

Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15

Hej Wszystkim

Mój Mały daje mi popalić...
w nocy jest spokojny ( chociaż to), ale od 5-6 zaczyna "brykać" , co godzinę domaga się jedzenia, aż czasami mam ochotę dać mu butelkę i będzie spokój... nie chce za bardzo spać ...
co chwilę robi wielkie kupy, nie nadążam ze zmianą pampersów

o 11:15 w końcu zawinęłam go w chustę... i jest spokój ufff ,odpukać

mogłam umyć naczynia i wybalsamować nogi
teraz robię mus jabłkowy

===
aaaa zagłosowałam na sexi orki spoko tytuł
Veronic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 10:45   #4802
ada32
Wtajemniczenie

Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15

Cytat:
Napisane przez vvgh Pokaż wiadomość
Płakać mi się chce. Przeczytałam co Niunka pisała na wątku Aniołkowych Mam

Ja też tam wchodzę i płacze..ciągle myśle o tym co się jej przytrafiło..tak bardzo jej współczuję że nie mogę się otrząsnąć..już tak blisko było..
w nocy cały czas mam w myśli niunkę i jej chłopczyka

W

G
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 10:46   #4803
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V

Cytat:
Napisane przez Kamciatka Pokaż wiadomość
Nie wiem co na ten obiad zrobić. Gdyby był tylko dla mnie to byłyby lody
Chyba wiec najpierw poprasuje
lody lody lody

u nas łosoś, ziemniaczki młode z koperkiem i surówka
Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Ciekawa jestem jak tam jej maluszek, może coś dzisiaj opisze.

Leków ... magnez, potas, żelazo to suplementy diety a nie leki prawda?
Tak mnie naszło odnośnie odstawiania leków
Wiesz chyba dobrze, wczoraj z nią pisałam, praktycznie jej nie płacze i ciągle śpi, nie wiem czy coś się zmieniło Może wpadnie wieczorem

To prawda, to nie są leki

Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
mniamm mniamm!!!ale mi ochoty narobiłaś
zapraszam
Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Mam juz namiar na doradce laktacyjnego a TZ jest wlasnie w USC i odbiera akt urodzenia Sofii jak wszystko dobrze pojdzie to bedzie pracowal jeszcze tylko do poniedzialku, potem odbiera nadgodziny, okolicznosciowy i tacierzynski i bedzie w domu do konca miesiaca. Trzymajcie kciuki, zeby z tacierzynskim nie bylo problemu
Super!
zaciśnięte

Edytowane przez XxXJuSstiii
Czas edycji: 2013-05-10 o 10:48
XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 10:47   #4804
Kamciatka
Rozeznanie

Cytat:

moglabyś wysłac mi linka do AM - nie mogę znaleźć na forum
Kamciatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 10:49   #4805
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
Hej Wszystkim

w nocy jest spokojny ( chociaż to), ale od 5-6 zaczyna "brykać" , co godzinę domaga się jedzenia, aż czasami mam ochotę dać mu butelkę i będzie spokój... nie chce za bardzo spać ...

teraz robię mus jabłkowy

===
obstawiam pierwszy skok rozwojowy, zapotrzebowanie na odrobinę więcej jedzonka, za kilka dni wszystko wróci do normy

Stary 2013-05-10, 10:54   #4806
ada32
Wtajemniczenie

aaa...nie muszę iśc na poczte po tą paczkę...
dzisiaj drugą od mamy mojej przywieźli a że listonosz ma dobre serce to i wczorajszą przywiózł od razu....

mamusia zrobiła mi mega niespodziankę..wypraweczk i do szpitala mi przysłała..cudne jedna w kolorze chabrowym na 56 rozmiar (czapeczka..koszulka kaftanik śpioszki niedrapki..wszystko obrobione haftem i bawełniane..)druga bialusia w rozmiarze 62..oprócz tego garniturek i białą koszulę z muszką dla Wiktorka na jakąś uroczystośc

W

G
Stary 2013-05-10, 10:54   #4807
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
dzisiaj jest pogrzeb Jaśka, cały czas się za nich modlę
Właśnie biedna. Ja bym tego nie przeżyła...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-10, 10:55   #4808
Veronic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
obstawiam pierwszy skok rozwojowy, zapotrzebowanie na odrobinę więcej jedzonka, za kilka dni wszystko wróci do normy
oby
bo wcześniej Wojtuś był grzeczniutki

===

też modlę się za Niunkę i jej Jasia [*]
Stary 2013-05-10, 10:57   #4809
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też tam wchodzę i płacze..ciągle myśle o tym co się jej przytrafiło..tak bardzo jej współczuję że nie mogę się otrząsnąć..już tak blisko było..
w nocy cały czas mam w myśli niunkę i jej chłopczyka
Najgorsze w tym jest to, że było tak blisko. Tak na prawdę mógł się już urodzić i być z nią. A jak napisała,że owinęła jego paluszki na swoim palcu i miała nadzieję,że się zacisną, to myślałam, że tu nie wytrzymam
Stary 2013-05-10, 10:58   #4810
Veronic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez salviae Pokaż wiadomość
Chwale sie jaki blondas jest duzy
i jakas wstretna wysypka mu na buzce wyskoczyła myslalam ze to potowki, a podobno uczulenie, mam nadzieje ze szybko zejdzie
ale słodziak

mój blondasek też urósł
jak się urodził miał 51cm, teraz ma 54 cm
Stary 2013-05-10, 10:58   #4811
ada32
Wtajemniczenie

Cytat:
lody lody lody

Wiesz chyba dobrze, wczoraj z nią pisałam, praktycznie jej nie płacze i ciągle śpi, nie wiem czy coś się zmieniło Może wpadnie wieczorem

zapraszam
Super!
zaciśnięte
daleko mam do Ciebie
ale dzięki za zaproszenie...
zaraz biegne do sklepu może upoluje równie coś dobrego

W

G
Stary 2013-05-10, 10:58   #4812
Kamciatka
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V

Cytat:
lody lody lody

zapraszam
Super!
zaciśnięte
łosoś z młodymi ziemnaiczkami
Kamciatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 10:59   #4813
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kamciatka Pokaż wiadomość
moglabyś wysłac mi linka do AM - nie mogę znaleźć na forum
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post40738986
Stary 2013-05-10, 11:00   #4814
AsieniA
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Innocence_89 Pokaż wiadomość
Mój maluszek też sie dużo mniej rusza, czasami aż wpadam w panike bo większość dnia jest spokojny za to wieczorem i w nocy dokazuje albo jak coś do jedzenia mu posmakuje. A wiecie co odkryłam że mój Synuś ma łaskotki na nóżkach bo zawsze jak go pogłaska po stópkach to momentalnie ucieka
mój też tak ma z nóżkami, wystarczy, że dotknę i pomacam i od razu ucieka, za to pupkę bardzo lubi jak mu się głaszcze
A w nocy zawsze śpi, wystarczy, że się położę, on trochę się powierci, ułoży i 5-10 min później spokój, jak wstaję na siku i wracam do łóżka tylko się przeciągnie i dalej w kimono. W dzień jak mi się zdarzy drzemka też śpi, a poza tym bardzo rzadko sypia, cały dzień przeciąganie, rozpychanie itp ciekawa jestem czy na zewnątrz też będzie taki grzeczny byłoby idealnie

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
dzisiaj jest pogrzeb Jaśka, cały czas się za nich modlę
AsieniA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 11:00   #4815
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Mam juz namiar na doradce laktacyjnego a TZ jest wlasnie w USC i odbiera akt urodzenia Sofii jak wszystko dobrze pojdzie to bedzie pracowal jeszcze tylko do poniedzialku, potem odbiera nadgodziny, okolicznosciowy i tacierzynski i bedzie w domu do konca miesiaca. Trzymajcie kciuki, zeby z tacierzynskim nie bylo problemu

Ja też bym chciała żeby Tż wzioł ten ojcowski zaraz po porodzie ale decyzja czy może należy do szanownej pani prezes...

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 11:09   #4816
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymajcie kciuki, zeby z tacierzynskim nie bylo problemu
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 11:18   #4817
salviae
Zadomowienie

Cytat:
Hej Wszystkim

teraz robię mus jabłkowy

===
U mnie dokładnie to samo, ciągle by jadł i był noszony, nie poleży sam, zaraz płacze i w dzień jak zaśnie to bardzo niespokojnie co 15 min się przebudza. Liczę, że to ten skok rozwojowy i za niedługo będzie lepiej Wczoraj wieczorem myślałam, że już wyjdę z siebie, a mąż siedzi w pracy od 6 do 18 i jak przychodzi to mi go żal prosić żeby się jeszcze małym zajmował. Dzisiaj mam iść do lekarza i muszę mleko odciągnąć ale słabo mi to idzie bo cycki non stop wyssane, robię to na raty i narazie mam 50 ml
I Like Me So Much Better WhenYou Are Naked... Ouooo
Kubuś
salviae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 11:19   #4818
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
Wczoraj praktycznie wcale, dzis nie spala od 2:30 do 5:30 i padam na twarz, wysysa ze mnie duzo energii ten moj nocny terrorysta ale jak patrze na tego aniolka jak spi to nie wiem jak tu mozna nie kochac czy sie denerwowac...
Przemek dokładnie też w tych godzinach dziś nie spał, już mu potem mówiłam że go na balkon wystawię i nie będę się przejmować płaczem
super że u Was wszystko ok

Cytat:
Napisane przez klauda88 Pokaż wiadomość
czy mogłaby któraś polecić jakąś książkę na temat rozwoju dziecka w pierwszych dniach i miesiącach życia, opieki nad dzieckiem, jego rozwojem itp??
ja też czytam tak jak już parę osób wymieniało "Pierwszy rok życia dziecka" nie mam porównania bo innych książek nie czytałam oprócz "Języka niemowląt" ale jest ciekawa i dużo informacji.

Cytat:

Potti i Rafałek dziś wychodzą do domu! wypis już mają tylko muszą czekać na jakieś badanie do 13
super

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
O matko matko matko matko matko.
Jak dziewczyny nie zgubia tych 2kg i będą ładnie jadły to jest duża szansa że w poniedziałek/wtorek nas wypuszcza
w końcu !!!
ale super, po takim czasie wreszcie w domu .... ale się cieszę

Cytat:

heheh ja nie wiem co te dzieci mają z tą 5 rano .... Przemek dziś mi zasnął po 3 godzinach po 5, myślałam że pośpi chociaż z 2 godzinki, a po 6 zaś ryk i marudzenie o mleko, zasnął też jakoś po 11 dopiero
codziennie mi się budzi koło 5 i potem już albo króciutkie drzemki robi po pół godzinki i to po ciężkich bojach ze smoczkiem albo w ogóle nie śpi. ale pocieszam się że za 3 miesiące zacznę mu wprowadzać pierwsze kaszki itp to może pośpi jak będzie najedzony

Cytat:
mamusia zrobiła mi mega niespodziankę..wypraweczk i do szpitala mi przysłała..cudne jedna w kolorze chabrowym na 56 rozmiar (czapeczka..koszulka kaftanik śpioszki niedrapki..wszystko obrobione haftem i bawełniane..)druga bialusia w rozmiarze 62..oprócz tego garniturek i białą koszulę z muszką dla Wiktorka na jakąś uroczystośc
super mama

Cytat:
Najgorsze w tym jest to, że było tak blisko. Tak na prawdę mógł się już urodzić i być z nią. A jak napisała,że owinęła jego paluszki na swoim palcu i miała nadzieję,że się zacisną, to myślałam, że tu nie wytrzymam
o nie

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 11:22   #4819
JennyAniolek
Zakorzenienie

Miłego dnia
Do usłyszenia może wieczorem

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-10, 11:29   #4820
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Wczoraj odsypiałam , ale dziś już nie mam jak. Za jakieś max 2h muszę jechać do miasta załatwić kilka spraw... Mąż nie może mnie zawieźć, bo mamy na mieszkaniu ekipę od ogrzewania, więc czeka mnie wyprawa busem, a na dworze znowu gorąco
W takim razie za szybkie i pozytywne załatwienie spraw!

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
o 16 bedziemy juz w domku.to naaajlepsze co moze byc.
Ash-mam te sam problem z karmieniem,dawali jej mm i ta glukoze i nie chciala cyca.ale sie wkurzylam i dostawiam na kazde pisniecie.. bede karmic naturalnie i juz! w domku pojdzie w ruch laktatoer i jechane
damy rade!

spalam godzine padam.mloda teraz spi a ja sie pakowalam

Male Pulchne Zuzie potrafia spac nawet 2h po rzad!!w nocy tak pospala ale wiadomo..najlepiej na rekach:p plecy mi padaja

humor mam 50/50 radosc i strach:p
Super!

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 11:33   #4821
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AsieniA Pokaż wiadomość
mój też tak ma z nóżkami, wystarczy, że dotknę i pomacam i od razu ucieka, za to pupkę bardzo lubi jak mu się głaszcze
Ja moją klepię po pupci i wtedy czasami ucieka a czasami wierzga nóżkami. Ostatnio tak się wypięła i pokazuję mężowi, że pupcię nastawia, a ten że skąd wiem, że pupcia a nie kolanka. To mu pokazałam gdzie nóżkami sięga i stwierdził, że faktycznie do kolanek za daleko by było i też dostała w pupcię klepanie od tatusia
Tak się zastanawiam czy jak się urodzi i będzie wypychać pupcię to z odruchu pawłowa do klepania?

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 11:38   #4822
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Cytat:
myślałam, że zapomniałaś
zostawiliby Zosię w brzuszku jeszcze

mnie się śniło, że będzie poród
najpierw było dużo fajnego po wszystkim wyleciał mi czop i zaczęłam się pakować do szpitala i jeszcze mężowi mówiłam co ma wyprasować i przygotować na nasz powrót... aaaach
No to same dzieciowe sny.

Cytat:
Napisane przez klauda88 Pokaż wiadomość
a nie czytałaś przypadkiem tego?? http://kobieta.onet.pl/dziecko/ciaza...-kolejne/ep3pl
Oooo, nie czytałam.

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość

Ja też bym chciała żeby Tż wzioł ten ojcowski zaraz po porodzie ale decyzja czy może należy do szanownej pani prezes...
Teoretycznie musi złożyć wniosek na tydzień przed planowanym urlopem, ale zdaję sobie sprawę, że w różnych zakładach pracy nie jest to takie proste i to jeszcze w sezonie urlopowym. U nas będzie problem, bo chciałam żeby tż został z nami miesiąc, ale to wypadnie na lipiec... A z tego co widać, to w ogóle wszystkie 14-dniowe urlopy w wakacje zostaną u nich na dziale cofnięte ze względu na bardzo małą obsadę. Także lipa. Chcemy zrobić tak, że po porodzie tż weźmie na mnie L4 2 tygodnie i wróci do pracy, a ojcowski wybierze sobie najwyżej w lutym przyszłego roku. Szkoda mi jakoś żeby brał ojcowski od razu (zamiast L4), skoro można go zachować na później. Zobaczymy.

Ale upał, bosko. Zmykam, trzymajcie się kobietki.

Leon
anoxee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 11:40   #4823
Ag_nes
Wtajemniczenie

GG do Ag_nes

Cytat:
Napisane przez salviae Pokaż wiadomość
U mnie dokładnie to samo, ciągle by jadł i był noszony, nie poleży sam, zaraz płacze i w dzień jak zaśnie to bardzo niespokojnie co 15 min się przebudza. Liczę, że to ten skok rozwojowy i za niedługo będzie lepiej Wczoraj wieczorem myślałam, że już wyjdę z siebie, a mąż siedzi w pracy od 6 do 18 i jak przychodzi to mi go żal prosić żeby się jeszcze małym zajmował. Dzisiaj mam iść do lekarza i muszę mleko odciągnąć ale słabo mi to idzie bo cycki non stop wyssane, robię to na raty i narazie mam 50 ml

o jejku, jak czytam Wasze opowieści, jak to się dzieci lubią nosić to chyba przejrzę ofertę allegro pod kątem chust albo nosidełek.. sama nie wiem co lepsze. Cokolwiek co daje możliwość uwolnienia rąk

I szkoda że laktacji nie można rozkręcać jeszcze będąc w ciąży tak żebym była maksymalnie mlekodajna jak mała przyjdzie na świat
Stary 2013-05-10, 11:42   #4824
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ag_nes Pokaż wiadomość
o jejku, jak czytam Wasze opowieści, jak to się dzieci lubią nosić to chyba przejrzę ofertę allegro pod kątem chust albo nosidełek.. sama nie wiem co lepsze. Cokolwiek co daje możliwość uwolnienia rąk

I szkoda że laktacji nie można rozkręcać jeszcze będąc w ciąży tak żebym była maksymalnie mlekodajna jak mała przyjdzie na świat
dlatego mega się cieszę, że kupiłam chustę

ooo też bym tak chciała - urodzić i mieć tyyyle mleka

Stary 2013-05-10, 11:43   #4825
Innocence_89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Ciekawa jestem jak tam jej maluszek, może coś dzisiaj opisze.

Leków ... magnez, potas, żelazo to suplementy diety a nie leki prawda?
Tak mnie naszło odnośnie odstawiania leków
tak myśleja napisze takie poważniejsze typu globulki np na infekcje.

Storczykomaniaczka : 25
Innocence_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 11:44   #4826
Katate
Raczkowanie

Odp: Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz

Cytat:
Hej Wszystkim

teraz robię mus jabłkowy

===
Veronic to nasze chłopaki idą łeb w łeb U mnie dziś cyc co godzina!!! A o kupach nie wspomnę.
Wczoraj kupiłam chustę ale jeszcze nie umię go tam wygodnie umiejscowić.
Mleka mam duużo, nie wiem gdzie on to mieści.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Katate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 11:51   #4827
Innocence_89
Rozeznanie

Cytat:
Ja też własnie miałam pisać że dziś pogrzeb jej Synka
niunka jesteśmy z Tobą całym sercem

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Axellasuper wiesci w domu zawsze najlepiej

Storczykomaniaczka : 25
Innocence_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 11:53   #4828
klauda88
Raczkowanie

Dot.: Odp: Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2

dziewczynki ratunku potrzebuję rady - jak skutecznie wybielić białe ubranka dziecięce?? dostałam ubranka od rodzinki ale te białe to wg mnie nie są białe tylko szaro bure i aż nie chce się na nie patrzeć
klauda88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 11:55   #4829
diabli
Zakorzenienie

dzien dobry Wy tu juz o obiadach, a my dopiero jemy wsniadanie postanowilam urzadzic sobie dzien leniucha - pogoda superowa, wiec wszystko robie w tempie 3x wolniejszym niz zwykle hehe i bardzo mi to odpowiada :P za chwile spacer, a pozniej pomyslimy nad obiadem. nadrobilam, ale nie chcialo mi sie cytowac. milego popoludnia!

ps. czy tala ladna okragla data nie kusi zadnej do razpakowywania?
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 11:56   #4830
Atena564
Zadomowienie

hej

maja rosee gratulacje
Banka masz śłicznego blondaska
Ash Sofcia przesłodka i ta poza do snu super
Aaś królewny śliczne, niech rosną i nabierają siły jak najszybciej
Salvie też masz słodkiego blondaska
Axella super że wuchodzisz do domku, wierze że dasz rade nad opieką na Zu
Sharp kochana ale ci sie babka trafiła na poród no cóż niewszystkie położne są ok ale dzielna byłaś i to najważniejsze fajnie ze mama ci może pomóc przy małej niech Karolinka rośnie a ty abyś cieszyła sie z jej biskości

......................... .............
Ale dziś upał, dobrze że zakupiłam sobie wczorej rybaczki i nowa tunike z krótim rekawkiem bo w jeansach to bym się przegrzała noramalnie

Przedwczorej wysprzatałam kuchnie, wczorej łazienke, dziś biore się za pokoje musze w szafkach poukładać m.in tz ciuchy bo wszystko ma tak porozwalane.

Zaliczyłam dziś lumpka, kupiłam 11 ciuszków dla małej za 22 zł głównie body z krótkim rekawem, sukieneczke, pajacyki.....a w pepko kupiłam kocyk polarkowy za 8 zł, taki cienki na lato by był.
Byłam tez w biedrze i chciałąm zobaczyć pościel dla małej, ale zostały same w auta jakieś wiec niekupiłam, ale za to lody malinowe z zielonej budki sobie zakupiłam i bede zaraz jeść a na te lody naszła mnie ochota po tym jak pisałyście o lodch malionowych- wcześniej takich nigdy niekupowałam

Edytowane przez Atena564
Czas edycji: 2013-05-10 o 11:57
Atena564 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości