Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-10, 17:14   #391
exclusivee
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Ja z Turbo Jam probowalam i ni cholery tam rytmu złapac nie moge Mam zachwiana koordynacje chyba

Ja ciezarki to chyba wszystkie w cholere sprzedaje, o Juz mam dosyc miesni.
Czeko bo to potrzeba czasu Turbo jam jak poćwiczysz z 2 tyg to na spokojnie złapiesz rytm, załapiesz kroki. Jest pierwszy filmik gdzie uczą podstawowych kroków na sucho, a potem pierwszy układ 20 minute workout, po 2 tyg powinnaś go dobrze załapać. A ja chcę się porwać od razu na głęboką wodę: chcę robić 3ci- ostatni miesiąc podstawowej wersji turbo fire (podstawowa wersja trwa 3 miesiące, jest też wersja dla początkujących która trwa 2 miesiące) + 2 miesiące zaawansowanej wersji, żeby do wakacji cm spadły Najbardziej motywuje mnie to: http://tygryskowym-okiem.blogspot.co...-iii.html#more - zobacz jakie spadki Widziałam kiedyś zdjęcia przed i po w albumie tej wizażanki no i powiem Ci że różnica była mega

Jasny popielaty brąz
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 17:14   #392
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA Pokaż wiadomość
łososia też bym zjadła
Hahah a kiedyś była moda na drewniaki i ciocia mi powiedziała, że jak zjem kanapkę z pomidorem (nie jadłam pomidorów) to mi kupi zjadłam i mi posmakowało, zaczęłam jeść pomidory i dostałam drewniaki
ja też wycyganiłam od Rodziców drewiniaki, kochałam je! i grałam w nich w gumę z koleżankami dobrze, że nóg nie połamałam, ale wtedy każda z nas nosiła, a jedna miała takie zarąbiste pomarańczowe! Zazdrocha na maksiora

idę wstawić obiad dla TŻ, bo zaraz będzie miłego wieczoru
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 17:19   #393
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
ja też wycyganiłam od Rodziców drewiniaki, kochałam je! i grałam w nich w gumę z koleżankami dobrze, że nóg nie połamałam, ale wtedy każda z nas nosiła, a jedna miała takie zarąbiste pomarańczowe! Zazdrocha na maksiora

chodaki wymiatały

o kurde już wieczór dopiero spojrzałam na godzinę, nie wiedziałam, że już tak późno, nie dawno ze szkoły wróciłam
wzajemnie
BLOND_PRINCESSKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 17:47   #394
201606240916
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Jestem wykończona Po 8 byłam w szkole, a okazało się że jestem 13sta z 14 osób na liście.. Czekałam dzielnie w szkole, ale jak po 9tej weszła dopiero trzecia osoba poszłam zrezygnowana do koleżanki na chwilę. Potem do tż na sekundę wstąpiłam, pouczyłam się trochę i koło 11:30 wróciłam do szkoły. Weszłam na egzamin dopiero koło 14:30, no i niby powiedziałam wszystko co chciałam, zapomniałam niestety niektóre nazwiska ze stresu, odpowiedziałam na 2-3 z zadanych pytań dobrze, i miałam 40% Szczerze mówiąc jestem zawiedziona Inne osoby które mówiły ogólnie tak jak ja miały po 70%, a ja powiedziałam niektóre rzeczy naprawdę szczegółowo a tu tylko tyle Ale zdałam, i to najważniejsze. Teraz idę odpoczywać bo mam już dość Nogi mnie bolą niemiłosiernie, i mam dość tych matur...
Najważniejsze, że zdane

Cytat:
Ja też płuczę po myciu ale tak naprawdę płyn nie jest potrzebny, wystarczy porządnie szczotkować zęby. Alkoholu w składzie nie ma i to jest na plus, ale martwi mnie trochę ten fluor... nie powinno się go za często stosować więc ja bym odpuściła ten płyn tak szczerze mówiąc albo stosuj powiedzmy raz w tygodniu. 2 razy dziennie na pewno nie fluor jest nie zdrowy w dużych ilościach
Ten płyn kupiłam synkowi, żeby go bardziej zachęcić do mycia ząbków To fluor może zaszkodzić jego ząbkom?

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:
tu na wizażu jest jedna negatywna opinia,ale laska chyba chciała, żeby pasta wyleczyła jej zęby i usunęła kamień ale smak super ma, spróbuj może akurat Ci podpasuje

Czekamy z TŻ na pizzę kebabową a potem idę na shopping i właśnie zamówiłam nowy fartuszek do pracy http://www.eldan.pl/pl/produkt/25/bl...a-krotki-rekaw łososiowy
My wczoraj pochłanialiśmy taką pizzę
Fajny kolorek Taki inny, u mnie każda stomatolog nosi biały.

Cytat:

Ja miałam różowe
201606240916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 18:41   #395
exclusivee
Zakorzenienie

Ja chcę spaaaać i jeeeeść... a to dopiero 19sta

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Co tu tak pusto? Czyżby wszystkie grillowały?

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-05-10, 18:42   #396
anias2
Zadomowienie

Kitkulka gratuluję dzidzi
Czytam ten wątek, czytałam Twojego bloga, takze jestem na biezaco z Waszymi "sprawami" ale malo sie udzielam. Napisz troszke jak sie czujesz i jesli to nie tajemnica ktory to tydzien gratuluje jeszcze raz, duzo zdrowka dla Ciebie i maleństwa
anias2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 19:04   #397
Ninedin
Zakorzenienie

Dziewczyny ja też miałam drewniaki jak ja błagałam żeby je dostać były białe i gniotly, ale i tak w nich chodziłam
Szukam czegoś dla siebie na prezent i sama nie wiem co bym chciała

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-10, 19:18   #398
exclusivee
Zakorzenienie

http://www.ebay.co.uk/itm/S-M-L-XL-S...item485364c32e

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-05-10, 19:31   #399
Skarb90
Zadomowienie

GG do Skarb90

Cytat:
nooo dooobra powiem tutaj tak, będziemy mieli dzidziusia

gratulacje
Skarb90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 20:00   #400
anias2
Zadomowienie

Exclusivee mam pytanie, widze ze jestes obcykana w stronach ebay. Mozesz mi powiedziec jak tam sie ksztaltuja ceny za wysylke do Polski??
Stary 2013-05-10, 20:38   #401
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Napisane przez ankaa86 Pokaż wiadomość
Najważniejsze, że zdane

Ten płyn kupiłam synkowi, żeby go bardziej zachęcić do mycia ząbków To fluor może zaszkodzić jego ząbkom?

My wczoraj pochłanialiśmy taką pizzę
Fajny kolorek Taki inny, u mnie każda stomatolog nosi biały.
U mnie noszą różne kolory niebieskie, różowe, miętowe, nie mamy jakiś wymogów specjalnych do tego
wiem, wiem ale szczerze mówiąc uważam, że to zła metoda, bo synek będzie wolał płukać zęby płynem niż myć kup mu jakąś fajną szczotkę (oczywiście dopasowaną do wieku), żeby mycie sprawiało wiele radości a o fluorze dużo złego nawet w internecie przeczytasz, jest ok, ale w nadmiarze szkodzi.
Cytat:
Ja chcę spaaaać i jeeeeść... a to dopiero 19sta

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Co tu tak pusto? Czyżby wszystkie grillowały?
u mnie leje byłam w kaufie i kupiłam tą waszą odżywkę do włosów za 2,59 i 6 zgrzewek wody Nestle po 88 groszy
no i moje ukochane lody koktajlowe
Cytat:
Napisane przez anias2 Pokaż wiadomość
Exclusivee mam pytanie, widze ze jestes obcykana w stronach ebay. Mozesz mi powiedziec jak tam sie ksztaltuja ceny za wysylke do Polski??
czasami jest darmowa, czasami płatna... na każdej aukcji inaczej ale często można trafić na darmową.
Stary 2013-05-10, 20:47   #402
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Na każdej aukcji cena jest inna, musisz popatrzeć tam pod ceną przedmiotu, na shipping, coś takiego powinno pisać

Cytat:
u mnie leje byłam w kaufie i kupiłam tą waszą odżywkę do włosów za 2,59 i 6 zgrzewek wody Nestle po 88 groszy

czasami jest darmowa, czasami płatna... na każdej aukcji inaczej ale często można trafić na darmową.
Skusiłyśmy Cię z truskawkową Fajna jest, naprawdę Moje włosy po kilku myciach włosów tą odżywką, natei i gliss kur/celią głęboko nawilżającą są w mega stanie, jak przed farbowaniem castingiem rzekłabym Ta odżywka to stanowczo mój hit

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-05-10, 20:54   #403
anias2
Zadomowienie

Cytat:

Dziekuje za info

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cytat:
Na każdej aukcji cena jest inna, musisz popatrzeć tam pod ceną przedmiotu, na shipping, coś takiego powinno pisać

Skusiłyśmy Cię z truskawkową Fajna jest, naprawdę Moje włosy po kilku myciach włosów tą odżywką, natei i gliss kur/celią głęboko nawilżającą są w mega stanie, jak przed farbowaniem castingiem rzekłabym Ta odżywka to stanowczo mój hit
Dziekuje

Jak myjesz te włosy najpierw moczysz nakladasz ta z kauflandu pozniesz zmywasz myjesz szamponem, zmywasz i pozniej tym gliskurem?? a jaki ten gliskur ten zolty?
Stary 2013-05-10, 21:00   #404
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:

no muszę wypróbować w sumie mam teraz z odżywek tą z kaufa, garniera avokado i karite, gliss kura czarnego i tego z olejkami, ce-ce wiśniową, welle moisture i chyba to wszystko nie wiem kiedy to zużyje
Na stan włosów nie narzekam, są gładkie i miękkie tylko na mokro strasznie mi się plączą no i końcówki są trochę porozdwajane, ale to podetne gdzieś za 2 tygodnie

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Lecę na film http://www.filmweb.pl/film/Ciekawy+p...na-2008-123383
Do jutra
Stary 2013-05-10, 21:02   #405
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Czeko bo to potrzeba czasu Turbo jam jak poćwiczysz z 2 tyg to na spokojnie złapiesz rytm, załapiesz kroki. Jest pierwszy filmik gdzie uczą podstawowych kroków na sucho, a potem pierwszy układ 20 minute workout, po 2 tyg powinnaś go dobrze załapać. A ja chcę się porwać od razu na głęboką wodę: chcę robić 3ci- ostatni miesiąc podstawowej wersji turbo fire (podstawowa wersja trwa 3 miesiące, jest też wersja dla początkujących która trwa 2 miesiące) + 2 miesiące zaawansowanej wersji, żeby do wakacji cm spadły Najbardziej motywuje mnie to: http://tygryskowym-okiem.blogspot.co...-iii.html#more - zobacz jakie spadki Widziałam kiedyś zdjęcia przed i po w albumie tej wizażanki no i powiem Ci że różnica była mega
Ja cwiczylam troche turbo jam i i tak jakos nie wiem, ne szło mi
Poza tym ja takich spadków tez miec nie bede. Głównie dlatego ze w tym momencie jedyne gdzie mi moze tłuszcz spaść to troche brzucha i wewnetrzna strona ud, reszta to sa same miesnie

Ułoże sobie jakis swoj tam program i zobaczymy, ale odpuszczam całkowicie cwiczenia na nogi - tylko bieganie i skakanka.
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-10, 21:22   #406
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje

Jak myjesz te włosy najpierw moczysz nakladasz ta z kauflandu pozniesz zmywasz myjesz szamponem, zmywasz i pozniej tym gliskurem?? a jaki ten gliskur ten zolty?
Niee Najpierw na długość nakładam tą z kauflanda- daję jej dość sporo, moje włosy ją spijają Zresztą za tą cenę to mi jej nie szkoda Potem nie zmywając jej na skalp nakładam trochę szamponu, myję samą skórę głowy, potem trzymam chwilkę obydwa produkty, spłukuję i nakładam gliss kura i z nim z 5 minut na głowie siedzę pod prysznicem i w tym czasie się myję I potem spłukuję.

Cytat:
no muszę wypróbować w sumie mam teraz z odżywek tą z kaufa, garniera avokado i karite, gliss kura czarnego i tego z olejkami, ce-ce wiśniową, welle moisture i chyba to wszystko nie wiem kiedy to zużyje
Na stan włosów nie narzekam, są gładkie i miękkie tylko na mokro strasznie mi się plączą no i końcówki są trochę porozdwajane, ale to podetne gdzieś za 2 tygodnie

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Lecę na film http://www.filmweb.pl/film/Ciekawy+p...na-2008-123383
Do jutra
Film genialny! Oglądałam go ze 2-3 razy i naprawdę historia mi się bardzo podoba No i Brad...

Mi po tym z kaufie i gliss kurze włosy się przestały plątać

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Ja cwiczylam troche turbo jam i i tak jakos nie wiem, ne szło mi
Poza tym ja takich spadków tez miec nie bede. Głównie dlatego ze w tym momencie jedyne gdzie mi moze tłuszcz spaść to troche brzucha i wewnetrzna strona ud, reszta to sa same miesnie

Ułoże sobie jakis swoj tam program i zobaczymy, ale odpuszczam całkowicie cwiczenia na nogi - tylko bieganie i skakanka.
Dla mnie turbo jam był super ale po 2 tyg straciłam zapał

To musiałaś chyba dietę zmienić na białkową nie? Bo z tego co mi wiadomo kobieta nie jest w stanie szybko się dorobić takich mięśni normalnie jedząc Dlatego ja mogę ćwiczyć bezkarnie, bo nie lubię jajek, itp., odżywek nie pijam, ograniczam jedynie niezdrowe jedzenie, więc mnie to raczej nie czeka

Ja na nogach muszę się skupić, jakieś rozciąganie robić itp.

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-05-10, 21:33   #407
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Niee Najpierw na długość nakładam tą z kauflanda- daję jej dość sporo, moje włosy ją spijają Zresztą za tą cenę to mi jej nie szkoda Potem nie zmywając jej na skalp nakładam trochę szamponu, myję samą skórę głowy, potem trzymam chwilkę obydwa produkty, spłukuję i nakładam gliss kura i z nim z 5 minut na głowie siedzę pod prysznicem i w tym czasie się myję I potem spłukuję.

Film genialny! Oglądałam go ze 2-3 razy i naprawdę historia mi się bardzo podoba No i Brad...

Dla mnie turbo jam był super ale po 2 tyg straciłam zapał

To musiałaś chyba dietę zmienić na białkową nie? Bo z tego co mi wiadomo kobieta nie jest w stanie szybko się dorobić takich mięśni normalnie jedząc Dlatego ja mogę ćwiczyć bezkarnie, bo nie lubię jajek, itp., odżywek nie pijam, ograniczam jedynie niezdrowe jedzenie, więc mnie to raczej nie czeka

Ja na nogach muszę się skupić, jakieś rozciąganie robić itp.
Właśnie nie miałam wcale białkowej diety Ot normalna zrównoważona dieta. No i biceps mi sie zarysował i triceps, miesien nad kolanem mam jak kamien Tak samo tył uda i zewnetrzna strona.

Dla mnie te turbo jamy itd nie działaja, tzn nie lubie takich skomplikowanych
Połącze sobie jakoś cwiczenia żeby spalic tłuszcz z nóg, brzucha, i delikatnie zarysowac plecy i rece.
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 21:57   #408
milka_m
Rozeznanie

Cytat:
o właśnie cena trochę odstrasza... U mnie nie ma tego sklepu muszę jeszcze połazić, chociaż mi się w sklepach nic nie podoba

tak BB jest świetny serio, leciutki jak krem, a krycie ma super i ładnie wygląda na twarzy, cena na ebay to tak koło 70 zł za 50 ml
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...spf30-pa-.html
http://www.idaliablog.com/2011/09/li...eam-czyli.html
Wydaje się świetny zwłaszcza na blogu tej dziewczyny daje super efekt gdybym wiedziała że i mnie będzie pasował to bym zamówiła ale obawiam się, że znowu nie trafię, nie lubię i nie umiem kupować w ciemno, bez wcześniejszego sprawdzenia

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
jak chcecie sie posmiac to mam newsa
pewna popularna blogerka wlosowa ( domyslacie sie o kogo chodzi ) dowiedziawszy sie ze plyn micelarny z biedronki wycofuja kupila jego 16 butelek na zapas
i powiedzcie ze one maja rowno w glowie poukladane

uciekam na zakupy z sis i mama do wieczora
Ledwo go polubiłam i już wycofują, dobrze, że ja też zrobiłam zapasy nawet nie wiedząc, że go już nie będzie. Kupiłam całe DWIE butelki Gdzieś czytałam, że w Netto jest podobny, też produkowany przez Tołpę, za niecałe 5 zł i też chwalony. Jakoś na L ma nazwę, jak będę w Netto to poszukam

Ale mnie nogi bolą po tym masażu bańkami chińskimi, chyba trochę przesadzam, bo podobno powinno się go robić 2-3 razy w tygodniu a ja robię 2 razy dziennie. Dam sobie ze dwa dni luzu

Idę spać, miłego weekendu

Blog

milka_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 22:43   #409
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Kitkulka gratuluję dzidzi
Czytam ten wątek, czytałam Twojego bloga, takze jestem na biezaco z Waszymi "sprawami" ale malo sie udzielam. Napisz troszke jak sie czujesz i jesli to nie tajemnica ktory to tydzien gratuluje jeszcze raz, duzo zdrowka dla Ciebie i maleństwa
dziękuję
dlatego też bloga usunęłam, zamierzam się otaczać samą dobrą energią a nie użerać się z anonimami
dzisiaj byliśmy u lekarza, tydzień 8 planowany termin na 21 grudnia
czuję się dobrze, apetyt wrócił, tylko spać się chce i czasem krzyż boli. Ostatnie upały tylko coś kiepsko zniosłam, słabo mi było
ja nie lubię aż tyle ciapek
Cytat:
Napisane przez Skarb90 Pokaż wiadomość
gratulacje
dziękuję

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-10, 23:30   #410
Leae
Rozeznanie

Cytat:
dziękuję
dlatego też bloga usunęłam, zamierzam się otaczać samą dobrą energią a nie użerać się z anonimami
dzisiaj byliśmy u lekarza, tydzień 8 planowany termin na 21 grudnia
czuję się dobrze, apetyt wrócił, tylko spać się chce i czasem krzyż boli. Ostatnie upały tylko coś kiepsko zniosłam, słabo mi było
Gratuluję! Będziecie mieli najlepszy możliwy prezent na Boże Narodzenie

Leae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 07:18   #411
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leae Pokaż wiadomość
Gratuluję! Będziecie mieli najlepszy możliwy prezent na Boże Narodzenie
Dziękuję taaak, prezenty w tym roku mamy z głowy

hej hej
ja już na nogach, jedziemy pobrać krew
Stary 2013-05-11, 07:20   #412
Ninedin
Zakorzenienie

Cytat:

hej hej
cześć
Kitka planowałaś czy tak się udało po prostu niespodziewanie?
Stary 2013-05-11, 07:20   #413
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Hej kochane
ponarabialam Was ale nie mam czasu odpisywac, bo lece n do miasta na zakupy
Jeszcze tylko parowki zjem i hejaa...
Bede poźniej
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 07:24   #414
Ninedin
Zakorzenienie

Ja mam dziś "grilla"
Stary 2013-05-11, 08:09   #415
201606240916
Konto usunięte

Dzień dobry

U mnie nadal gorąco i słonecznie

Cytat:
U mnie noszą różne kolory niebieskie, różowe, miętowe, nie mamy jakiś wymogów specjalnych do tego
wiem, wiem ale szczerze mówiąc uważam, że to zła metoda, bo synek będzie wolał płukać zęby płynem niż myć kup mu jakąś fajną szczotkę (oczywiście dopasowaną do wieku), żeby mycie sprawiało wiele radości a o fluorze dużo złego nawet w internecie przeczytasz, jest ok, ale w nadmiarze szkodzi.

No widzisz, dobrze, że się ciebie zapytałam. Nasza stomatolog powiedziała że może już zacząć płukać buzię, bo ma już kilka stałych ząbków. Ale jak się zapytałam jak często, to powiedziała, że wedle instrukcji
A problemu z myciem jakoś nie mamy, tylko czasami mu się nie chce. Ale ładnie myje. Tylko też muszą być pasty "nie piekące"
A czy elektryczne szczoteczki nadają się dla dzieci?

Cytat:

hej hej
To daj znać jak tam wyniki

Edytowane przez 201606240916
Czas edycji: 2013-05-11 o 08:11
201606240916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 08:26   #416
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:

mi zawsze chyba włosy się plątały ale to nie jest tak,że końcówki tylko bardziej plączą mi się przy głowie, końcówki rozczesuje normalnie
A film nooo zasnęłam po 10 minutach na reklamie tvn
Cytat:
Napisane przez milka_m Pokaż wiadomość
Wydaje się świetny zwłaszcza na blogu tej dziewczyny daje super efekt gdybym wiedziała że i mnie będzie pasował to bym zamówiła ale obawiam się, że znowu nie trafię, nie lubię i nie umiem kupować w ciemno, bez wcześniejszego sprawdzenia
My z Ex zamówiłyśmy najpierw próbki z ebaya, nie wiem ile dokładnie wychodzi, mi za 6 próbek z wysyłką z ebaya i wysyłką poleconą od Ex do mnie wyszło 17 zł, 1 próbka starcza mi na 3 użycia na all też są tylko chyba droższe
Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
Hej kochane
ponarabialam Was ale nie mam czasu odpisywac, bo lece n do miasta na zakupy
Jeszcze tylko parowki zjem i hejaa...
Bede poźniej
ja zaraz biorę się za sprzątanie i pranie, a później też lecę na zakupy, idę do Sinsay może coś tam ładnego wypatrzę

Dziewczynyyyy mam pytanie, wczoraj prałam kolorowe ciuchy i zaplątała mi się biała bluzka, no i po praniu jest już błękitna zostawiałam na całą noc w vanishu,ale za dużo to nie dało... Da się coś z tym zrobić?

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Cytat:
Napisane przez ankaa86 Pokaż wiadomość

No widzisz, dobrze, że się ciebie zapytałam. Nasza stomatolog powiedziała że może już zacząć płukać buzię, bo ma już kilka stałych ząbków. Ale jak się zapytałam jak często, to powiedziała, że wedle instrukcji
A problemu z myciem jakoś nie mamy, tylko czasami mu się nie chce. Ale ładnie myje. Tylko też muszą być pasty "nie piekące"
A czy elektryczne szczoteczki nadają się dla dzieci?
Tak naprawdę płyn to dodatek, można,ale nie trzeba często przychodzą dzieci, które właśnie myślą, że jak przepłukają buzię to nie muszą już myć. A te stałe ząbki można lakierować co 4 miesiące, wtedy nie psują się tak szybko . A jak byś chciała płyn dla siebie to polecam zielony z Lidla, skład ma jak Meridol,a kosztuje dużo mniej i bez alko

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Cytat:

hej hej
Kochana w ciąży co ile czasu trzeba pobierać krew? Jejku jak ja się tego boję

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Anka jeszcze zauważyłam, że pytałaś o szczoteczki elektryczne, nadają się jasne tylko musiałabyś dobrze wytłumaczyć jak ich używać i na początku pilnować bo jednak szczoteczką elektryczną myje się zęby trochę inaczej a ile synek ma lat?
Stary 2013-05-11, 08:56   #417
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Wstawiam fotki jak mi się spłukała Illumina, farbowałam gdzieś 3 tygodnie temu trochę jasno,ale odrost aż tak się nie odcina więc nie farbuję na razie
Sorki za nie ład na głowie i piżamkę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P5110035.jpg (80,1 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P5110036.jpg (69,0 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P5110037.jpg (52,1 KB, 47 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-11, 10:06   #418
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milka_m Pokaż wiadomość
Tak jak Princesska mówi- najpierw zamówiłyśmy próbki z ebay, za 20zł + 6zł wysyłka z tego co pamiętam miałyśmy mieć 10 próbek, ale sprzedawca okazał się na tyle fajny że dostałyśmy w gratisie jeszcze 2 próbki lioele i 2 próbki kremów azjatyckich A jeśli szukasz mocnego krycia to lioele powinien Ci podpasować, jak dla mnie bosko kryje a jest leciutki jak krem Dlatego też chcę pełnowymiarowe opakowanie- uwielbiam mocne krycie!

Cytat:
mi zawsze chyba włosy się plątały ale to nie jest tak,że końcówki tylko bardziej plączą mi się przy głowie, końcówki rozczesuje normalnie
A film nooo zasnęłam po 10 minutach na reklamie tvn

ja zaraz biorę się za sprzątanie i pranie, a później też lecę na zakupy, idę do Sinsay może coś tam ładnego wypatrzę

Dziewczynyyyy mam pytanie, wczoraj prałam kolorowe ciuchy i zaplątała mi się biała bluzka, no i po praniu jest już błękitna zostawiałam na całą noc w vanishu,ale za dużo to nie dało... Da się coś z tym zrobić?

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Tak naprawdę płyn to dodatek, można,ale nie trzeba często przychodzą dzieci, które właśnie myślą, że jak przepłukają buzię to nie muszą już myć. A te stałe ząbki można lakierować co 4 miesiące, wtedy nie psują się tak szybko . A jak byś chciała płyn dla siebie to polecam zielony z Lidla, skład ma jak Meridol,a kosztuje dużo mniej i bez alko

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Kochana w ciąży co ile czasu trzeba pobierać krew? Jejku jak ja się tego boję
Mi się plątały jak siedziałam w turbanie i go zdejmowałam z głowy, a teraz już tego problemu nie mam Wgl to świetna jest maska głęboko nawilżająca z celii, o ta: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...wilzajaca.html , kosztuje u mnie w małych drogeriach 1,20zł za saszetkę, a taka saszetka starcza mi na 2 użycia Jest tam 12ml produktu o ile się nie mylę, szkoda tylko że nie ma pełnowymiarowego produktu

Jak koszulka Ci się zabarwiła to może biała farba do tkanin albo wybielacz po prostu

W ciąży co miesiąc-dwa z tego co pamiętam I ja się zawsze bałam pobierania krwi a w ciąży to lajcik, przyzwyczaiłam się

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
Wstawiam fotki jak mi się spłukała Illumina, farbowałam gdzieś 3 tygodnie temu trochę jasno,ale odrost aż tak się nie odcina więc nie farbuję na razie
Pięknie!!

Ja narazie nie myślę już o blondach, w tym brązie czuję się good Mógłby się jeszcze trochę spłukać do jaśniejszego brązu i będzie git

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Princesska ale Ci zazdroszczę że masz u siebie sinsay Wypatrzyłam sobie tam kilka rzeczy i w czerwcu będę musiała jechać specjalnie do sąsiedniego miasta żeby porobić tam zakupy

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-05-11, 10:09   #419
asiabb1983
Zakorzenienie

hej!

Cytat:
Napisane przez Ninedin Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja też miałam drewniaki jak ja błagałam żeby je dostać były białe i gniotly, ale i tak w nich chodziłam
Szukam czegoś dla siebie na prezent i sama nie wiem co bym chciała
o ja też miałam drewniaki i to kilka razy kupowałam , co roku prawie
Cytat:

Dziewczynyyyy mam pytanie, wczoraj prałam kolorowe ciuchy i zaplątała mi się biała bluzka, no i po praniu jest już błękitna zostawiałam na całą noc w vanishu,ale za dużo to nie dało... Da się coś z tym zrobić? [COLOR="Silver"]
to już raczej nic nie pomoże ja tak miałam nieraz i to z winy Tż bo on wstawiał pranie i nieraz nowe bluzki czy spodnie musiałam wywalić
Cytat:
łądny kolorek

kituś Twój kolorek tez piękny

ja wczoraj nie kupiłam żadnej farbki bo garniera olia 6.3 nie było a excellence w auchanie po 38 zł
dziś ide jeszcze do cerfura i natury to zobaczę tam

było - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podcięciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała
asiabb1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 10:16   #420
exclusivee
Zakorzenienie

Ale mnie komary pogryzły, siedzę tylko i się drapię

Cytat:
Napisane przez asiabb1983 Pokaż wiadomość
hej!

ja wczoraj nie kupiłam żadnej farbki bo garniera olia 6.3 nie było a excellence w auchanie po 38 zł
dziś ide jeszcze do cerfura i natury to zobaczę tam
Może to znak że nie masz robić olią? Bo ona działa chyba na zasadzie castinga- tzn. nie ma amoniaku a ma te sole amonowe i może włosy niszczyć bardziej niż te amoniakowe.. (jeśli się mylę poprawcie mnie )

Jasny popielaty brąz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości