|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
Turbo jam jak poćwiczysz z 2 tyg to na spokojnie złapiesz rytm, załapiesz kroki. Jest pierwszy filmik gdzie uczą podstawowych kroków na sucho, a potem pierwszy układ 20 minute workout, po 2 tyg powinnaś go dobrze załapać. A ja chcę się porwać od razu na głęboką wodę: chcę robić 3ci- ostatni miesiąc podstawowej wersji turbo fire (podstawowa wersja trwa 3 miesiące, jest też wersja dla początkujących która trwa 2 miesiące) + 2 miesiące zaawansowanej wersji, żeby do wakacji cm spadły Najbardziej motywuje mnie to: http://tygryskowym-okiem.blogspot.co...-iii.html#more - zobacz jakie spadki Widziałam kiedyś zdjęcia przed i po w albumie tej wizażanki no i powiem Ci że różnica była mega
|
|
|
|
|
#392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że nóg nie połamałam, ale wtedy każda z nas nosiła, a jedna miała takie zarąbiste pomarańczowe! Zazdrocha na maksiora idę wstawić obiad dla TŻ, bo zaraz będzie miłego wieczoru
|
|
|
|
|
#393 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
o kurde już wieczór dopiero spojrzałam na godzinę, nie wiedziałam, że już tak późno, nie dawno ze szkoły wróciłam wzajemnie |
|
|
|
|
#394 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
To fluor może zaszkodzić jego ząbkom?---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
![]() Fajny kolorek Cytat:
|
||||
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chcę spaaaać i jeeeeść... a to dopiero 19sta
![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Co tu tak pusto? Czyżby wszystkie grillowały?
|
|
|
|
#396 |
|
Zadomowienie
|
Kitkulka gratuluję dzidzi
![]() Czytam ten wątek, czytałam Twojego bloga, takze jestem na biezaco z Waszymi "sprawami" ale malo sie udzielam. Napisz troszke jak sie czujesz i jesli to nie tajemnica ktory to tydzien gratuluje jeszcze raz, duzo zdrowka dla Ciebie i maleństwa
|
|
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja też miałam drewniaki
były białe i gniotly, ale i tak w nich chodziłam Szukam czegoś dla siebie na prezent i sama nie wiem co bym chciała
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#399 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#400 |
|
Zadomowienie
|
Exclusivee mam pytanie, widze ze jestes obcykana w stronach ebay. Mozesz mi powiedziec jak tam sie ksztaltuja ceny za wysylke do Polski??
|
|
|
|
#401 | |||
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() wiem, wiem kup mu jakąś fajną szczotkę (oczywiście dopasowaną do wieku), żeby mycie sprawiało wiele radości Cytat:
byłam w kaufie i kupiłam tą waszą odżywkę do włosów za 2,59 i 6 zgrzewek wody Nestle po 88 groszy ![]() no i moje ukochane lody koktajlowe Cytat:
ale często można trafić na darmową.
|
|||
|
|
|
#402 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Fajna jest, naprawdę Ta odżywka to stanowczo mój hit |
||
|
|
|
#403 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
![]() Jak myjesz te włosy najpierw moczysz nakladasz ta z kauflandu pozniesz zmywasz myjesz szamponem, zmywasz i pozniej tym gliskurem?? a jaki ten gliskur ten zolty? |
||
|
|
|
#404 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
w sumie mam teraz z odżywek tą z kaufa, garniera avokado i karite, gliss kura czarnego i tego z olejkami, ce-ce wiśniową, welle moisture i chyba to wszystko nie wiem kiedy to zużyje ![]() Na stan włosów nie narzekam, są gładkie i miękkie no i końcówki są trochę porozdwajane, ale to podetne gdzieś za 2 tygodnie ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Lecę na film http://www.filmweb.pl/film/Ciekawy+p...na-2008-123383 ![]() Do jutra |
|
|
|
|
#405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym ja takich spadków tez miec nie bede. Głównie dlatego ze w tym momencie jedyne gdzie mi moze tłuszcz spaść to troche brzucha i wewnetrzna strona ud, reszta to sa same miesnie ![]() Ułoże sobie jakis swoj tam program i zobaczymy, ale odpuszczam całkowicie cwiczenia na nogi - tylko bieganie i skakanka. |
|
|
|
|
#406 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najpierw na długość nakładam tą z kauflanda- daję jej dość sporo, moje włosy ją spijają Zresztą za tą cenę to mi jej nie szkoda Potem nie zmywając jej na skalp nakładam trochę szamponu, myję samą skórę głowy, potem trzymam chwilkę obydwa produkty, spłukuję i nakładam gliss kura i z nim z 5 minut na głowie siedzę pod prysznicem i w tym czasie się myję I potem spłukuję.Cytat:
Mi po tym z kaufie i gliss kurze włosy się przestały plątać Cytat:
![]() To musiałaś chyba dietę zmienić na białkową nie? Bo z tego co mi wiadomo kobieta nie jest w stanie szybko się dorobić takich mięśni normalnie jedząc Ja na nogach muszę się skupić, jakieś rozciąganie robić itp. |
|||
|
|
|
#407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ot normalna zrównoważona dieta. No i biceps mi sie zarysował i triceps, miesien nad kolanem mam jak kamien Tak samo tył uda i zewnetrzna strona.Dla mnie te turbo jamy itd nie działaja, tzn nie lubie takich skomplikowanych Połącze sobie jakoś cwiczenia żeby spalic tłuszcz z nóg, brzucha, i delikatnie zarysowac plecy i rece. |
|
|
|
|
#408 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zwłaszcza na blogu tej dziewczyny daje super efekt ![]() Cytat:
Gdzieś czytałam, że w Netto jest podobny, też produkowany przez Tołpę, za niecałe 5 zł i też chwalony. Jakoś na L ma nazwę, jak będę w Netto to poszukam ![]() Ale mnie nogi bolą po tym masażu bańkami chińskimi, chyba trochę przesadzam, bo podobno powinno się go robić 2-3 razy w tygodniu a ja robię 2 razy dziennie. Dam sobie ze dwa dni luzu ![]() Idę spać, miłego weekendu
|
|
#409 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego też bloga usunęłam, zamierzam się otaczać samą dobrą energią a nie użerać się z anonimami ![]() dzisiaj byliśmy u lekarza, tydzień 8 planowany termin na 21 grudnia ![]() czuję się dobrze, apetyt wrócił, tylko spać się chce i czasem krzyż boli. Ostatnie upały tylko coś kiepsko zniosłam, słabo mi byłoCytat:
dziękuję
|
||
|
|
|
#410 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Będziecie mieli najlepszy możliwy prezent na Boże Narodzenie
|
|
|
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kitka planowałaś czy tak się udało po prostu niespodziewanie?
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() ponarabialam Was ale nie mam czasu odpisywac, bo lece n do miasta na zakupy Jeszcze tylko parowki zjem i hejaa... Bede poźniej |
|
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dziś "grilla"
|
#415 | ||
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() U mnie nadal gorąco i słonecznie Cytat:
![]() A problemu z myciem jakoś nie mamy, tylko czasami mu się nie chce. Ale ładnie myje. Tylko też muszą być pasty "nie piekące" ![]() A czy elektryczne szczoteczki nadają się dla dzieci? Cytat:
Edytowane przez 201606240916 Czas edycji: 2013-05-11 o 09:11 |
||
|
|
|
#416 | |||||
|
Magda ;)
|
Cytat:
ale to nie jest tak,że końcówki tylko bardziej plączą mi się przy głowie, końcówki rozczesuje normalnie ![]() A film nooo zasnęłam po 10 minutach na reklamie tvn ![]() ![]() Cytat:
na all też są tylko chyba droższe ![]() Cytat:
![]() Dziewczynyyyy mam pytanie, wczoraj prałam kolorowe ciuchy i zaplątała mi się biała bluzka, no i po praniu jest już błękitna ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
często przychodzą dzieci, które właśnie myślą, że jak przepłukają buzię to nie muszą już myć. A te stałe ząbki można lakierować co 4 miesiące, wtedy nie psują się tak szybko . A jak byś chciała płyn dla siebie to polecam zielony z Lidla, skład ma jak Meridol,a kosztuje dużo mniej i bez alko ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Anka jeszcze zauważyłam, że pytałaś o szczoteczki elektryczne, nadają się jasne tylko musiałabyś dobrze wytłumaczyć jak ich używać i na początku pilnować bo jednak szczoteczką elektryczną myje się zęby trochę inaczej a ile synek ma lat?
|
|||||
|
|
|
#417 |
|
Magda ;)
|
Wstawiam fotki jak mi się spłukała Illumina, farbowałam gdzieś 3 tygodnie temu
trochę jasno,ale odrost aż tak się nie odcina więc nie farbuję na razie Sorki za nie ład na głowie i piżamkę
|
|
|
|
#418 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jest tam 12ml produktu o ile się nie mylę, szkoda tylko że nie ma pełnowymiarowego produktu ![]() Jak koszulka Ci się zabarwiła to może biała farba do tkanin albo wybielacz po prostu ![]() W ciąży co miesiąc-dwa z tego co pamiętam ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
Ja narazie nie myślę już o blondach, w tym brązie czuję się good Mógłby się jeszcze trochę spłukać do jaśniejszego brązu i będzie git ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Princesska ale Ci zazdroszczę że masz u siebie sinsay Wypatrzyłam sobie tam kilka rzeczy i w czerwcu będę musiała jechać specjalnie do sąsiedniego miasta żeby porobić tam zakupy |
|||
|
|
|
#419 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej!
Cytat:
Cytat:
ja tak miałam nieraz i to z winy Tż bo on wstawiał pranie i nieraz nowe bluzki czy spodnie musiałam wywalić Cytat:
![]() kituś Twój kolorek tez piękny ja wczoraj nie kupiłam żadnej farbki bo garniera olia 6.3 nie było a excellence w auchanie po 38 zł dziś ide jeszcze do cerfura i natury to zobaczę tam
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|||
|
|
|
#420 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie komary pogryzły, siedzę tylko i się drapię
![]() Cytat:
Bo ona działa chyba na zasadzie castinga- tzn. nie ma amoniaku a ma te sole amonowe i może włosy niszczyć bardziej niż te amoniakowe.. (jeśli się mylę poprawcie mnie )
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.

Mam zachwiana koordynacje chyba
Turbo jam jak poćwiczysz z 2 tyg to na spokojnie złapiesz rytm, załapiesz kroki. Jest pierwszy filmik gdzie uczą podstawowych kroków na sucho, a potem pierwszy układ 20 minute workout, po 2 tyg powinnaś go dobrze załapać. A ja chcę się porwać od razu na głęboką wodę: chcę robić 3ci- ostatni miesiąc podstawowej wersji turbo fire (podstawowa wersja trwa 3 miesiące, jest też wersja dla początkujących która trwa 2 miesiące) + 2 miesiące zaawansowanej wersji, żeby do wakacji cm spadły
Widziałam kiedyś zdjęcia przed i po w albumie tej wizażanki no i powiem Ci że różnica była mega

dopiero spojrzałam na godzinę, nie wiedziałam, że już tak późno, nie dawno ze szkoły wróciłam
Po 8 byłam w szkole, a okazało się że jestem 13sta z 14 osób na liście.. Czekałam dzielnie w szkole, ale jak po 9tej weszła dopiero trzecia osoba poszłam zrezygnowana do koleżanki na chwilę. Potem do tż na sekundę wstąpiłam, pouczyłam się trochę i koło 11:30 wróciłam do szkoły. Weszłam na egzamin dopiero koło 14:30, no i niby powiedziałam wszystko co chciałam, zapomniałam niestety niektóre nazwiska ze stresu, odpowiedziałam na 2-3 z zadanych pytań dobrze, i miałam 40%
To fluor może zaszkodzić jego ząbkom?

Bo z tego co mi wiadomo kobieta nie jest w stanie szybko się dorobić takich mięśni normalnie jedząc