Żonki 2009 cz. XXXV - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-11, 13:55   #3841
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV

Cześć

Gold cudny
Marta współczuję, ze znowu problemy z krtanią.
Rosi co za sąsiedzi...
Klion to mąz zmienił pracę

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 14:24   #3842
martucha84
Zakorzenienie

spałam dziś 3h, młody mial w nocy takie ataki że nawet wymiotował... tragedia...
spaliśmy na siedząco - młody na nas bo tylko w takiej pozycji było ok.. nawet przez godziny przy oknie na rękach tż..
ehsss o ile on zasypiał między napadami my juz nie.. ehs..

Rosi ciesze się że dowód się znalazł..

ktosia miałaś dzień.. brawa za przepuszczenie ciężarnej..

goldi cudny maluszek ciesze się że jesteście już w domu

iwka super z tą szafa.. ja sie chyba nie doczekam swojej.... a ciuchy to mam podobnie...
Stary 2013-05-11, 15:30   #3843
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 15:33   #3844
kliwia
Zakorzenienie

anika oz ja Cie pierdziele, padlabym na zawal przytakiej sytuacji. DObrze ze sie wszystko udalo naprawic

iwka wiesz ze mycie nie jest ucoazliwe luster? nawet przy dzieciaku, co prawda po umyciu zawsze mi lapaki sie przykleja do lustra ale udaje juz ze tego nie widze tak w wyzszych partach ktore my dotykamy prawie wcale sie nie brudzi
Ja myje je clin pianka z cytryna i alkoholem plus recznik papierowy najlepiej bialy, bo te z nadrukami to smugi zostawiaja - a jak sa jakies zamazaje to przecieram na sucho szmatka z mikrofibry
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 19:51   #3845
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
j

wogole mam dzien jakis zrąbany..
jeszcze dostalam sms że na koncie nr.. jest zaległość 180 ileś... sprawdzam nie znam takiego konta.. a kredyt hipo sami pobieraja i zabrali.. no to dzwonie do banku to pani mi każe dzwonic na telefoniczne costam albo isc osobiscie.. dzwonie na halo costam.. a oni mi mowia ze skoro dzwonie pierwszy raz to musza mnie zalogowac.. i pytaja o dane... podalam wszytkie a pani mi mowi ze przeprowadzono błędną weryfikacje i blokuje mi dostep do uslug telefonicznych i mam isc do oddziału..
nosz kur... przeca znam swoje dane..
do dupy.. jutro tam musze isc..
Marta i jak tam wyjaśniłaś sprawę?

Zdrówka dla Pata.

Dużo propozycji, na razie masz czas do namysłu i naważniejsze, że masz z czego wybierać.

Gucia tule

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Rosi podejrzenia sąsiedztwa są z pewnością słuszne. Zazwyczaj tak to wygląda "uprzejmie donoszę"

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Rosi moja sąsiadka z piętra zaparkowała ostatnio na miejscu dla inwalidy pod naszym blokiem (zwykle my tam parkujemy, a tym razem ona nas ubiegła - dzięki bogu zresztą) i kosztowało ją to 450 zł
Mandat w takiej kwocie? taryfikator przewiduje 500zł

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Cześć I am back

Korzystając z chwili usypiania małego postanowiłam do Was zajrzeć od środy jestem w domu i nie mam czasu ogólnie na nic wiadomo
W klubie napisałam Wam relację

Widziałam Wasze wpisy z gratulacjami (dzięki Marta, Ktosia za przekazanie info )
Dziękuje że trzymałyscie kciuki.

jestem na razie mega nie wyspana, mimo że synek jak aniołek. Najgrzeczniejsze dziecko na oddziale połozne, lekarki, cały personel był nim zachwycony, bo prawie wcale nie płakał nawet jak mu pobierali krew Jak mu się coś nie podoba to tylko tak miałczy jak kotek pod nosem i tak do niego mówię czasami no dla nas jest boski! oboje z tż jesteśmy zakochani po uszy

No i 2 foteczki jedno jeszcze ze szpitala a to drugie to jedna z jego przesadzonych min i pozycji specjalnie dla Was
Gold jest śliczny jeszcze raz gratulacje

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Cześć laski Wróciłam

I widzę, że w samą porę - Gold - gratuluuuuuuję, śliczny jest

Agatek - matko, ale mieliście pecha całe pakowanie na nic.

India - kupiłam kolczyki w Aparcie i wisiorek, mam nadzieję, że nie będzie niespodzianek

Samba - no nie miało Cię kiedy użreć tylko teraz i to od razu z takimi efektami. Odpoczywaj

Przytargałam zapas książek, słodyczy i odżywek do włosów - strasznie mi zaczęły wypadać ostatnio, a prawdę mówiąc lubię swoje długie włosy więc chciałabym je zatrzymać Więc wcieram w głowę tajemnicze mikstury i łykam grzecznie tabletki, mam nadzieję, ze pomoże.
Zaliczyliśmu parę wyjść na miasto, mecz żużlowy, niestety zaczęło padać więc grill został odwołany. Ale i tak było fajnie.
I macie racje - pozmieniali rozmiarówki, w MOhito czy w Reserved kupiłam tylko dwie koszulki bo reszta na mnie wisiała - moda modą ale bez jaj, żeby pod pachą bieliznę było widać. Zresztą te rzeczy są tak obszerne że wyglądają jak w spadku po starszej siostrze. Albo sukienki bez pleców - śliczne na modelce w magazynie czy jakąś imprezę, ale na codzień????

Od wczoraj jestem też dumną posiadaczką szafy w przedpokoju kupiliśmy z lustrzanymi drzwiami i teraz przez to odbicie przedpokój wydaje się ogromny, jeszcze tylko bajzel do ogarnięcia (czytaj: do upchnięcia do szafy) i będzie dobrze.
Witaj!

A jakie kupiłas? nie wiem czy doczytałam moja odpowiedz, ja dostałam nowa parę

byłam dziś w pracy... brrr ale padało
Stary 2013-05-11, 19:54   #3846
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta a te duszności mu kiedyś przejdą?

Stary 2013-05-12, 08:54   #3847
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
bylo lepiej. na szczescie..

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Marta i jak tam wyjaśniłaś sprawę?

byłam dziś w pracy... brrr ale padało
nie bo mlody mial atak i nie mialam glowy w piatek ale idziemy w poniedziałek..
u nas wczoraj byly takie przelotne.. za to w nocy lalo bardzo...

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Marta a te duszności mu kiedyś przejdą?
nie wiem miala to być czysta krtań która w okolicy 3 roku słabnie i zanika do 7 ale skoro to jest alergiczne (chyba) to nie wiem.. podejrzewam ze w tym roku nie, testy beda i tak na zime..
Stary 2013-05-12, 09:36   #3848
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
bylo lepiej. na szczescie..

nie bo mlody mial atak i nie mialam glowy w piatek ale idziemy w poniedziałek..
u nas wczoraj byly takie przelotne.. za to w nocy lalo bardzo...

nie wiem miala to być czysta krtań która w okolicy 3 roku słabnie i zanika do 7 ale skoro to jest alergiczne (chyba) to nie wiem.. podejrzewam ze w tym roku nie, testy beda i tak na zime..

będzie miał już skórne?ja miałam robione w czerwcu jak pyliło wszystko

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 11:13   #3849
ktosia86
Zakorzenienie

Cześć!

Kliwia już Ci dziewczyny napisały w sprawie dowodu, ja tylko dopowiem - akt urodzenia jest potrzebny, nie płacisz za niego w urzędzie jeśli jest wydawany do innych celów urzędowych. Za dowód też się nie płaci. Nasz wyrobili bardzo szybko, datę wydania mam następnego dnia po złożeniu wniosku.

Agatek tak, jedziemy do mojego braciszka

Marta biedny Pat

Gold piękny synek!

Wczorajszy dzień był mega ciężki
Stary 2013-05-12, 11:23   #3850
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ktosiu

To my idziemy w piątek do alergologa i co? I Mai buźka jest idealna . Chyba wywołam zdjęcie na których widać te zmiany skórne, bo przecież nie dam jej specjalnie jakiegoś alergenu aby ją wywaliło

Stary 2013-05-12, 11:35   #3851
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
będzie miał już skórne?ja miałam robione w czerwcu jak pyliło wszystko
wydaje mi sie ze z krwi.. ja mialam robione na plecach i rekach watpie zeby dzieci mialy takie.. ale nie znam sie wiec moze...
dziwne ze mialas w sezonie ak pyli robione..

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Wczorajszy dzień był mega ciężki
mocno sciskam...

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ktosiu

To my idziemy w piątek do alergologa i co? I Mai buźka jest idealna . Chyba wywołam zdjęcie na których widać te zmiany skórne, bo przecież nie dam jej specjalnie jakiegoś alergenu aby ją wywaliło
tak daj jej wszystkiego po troche niech sie dziecko zadrapie
oczywiscie ze wywolac fotki
Stary 2013-05-12, 12:39   #3852
gold-fish
Zakorzenienie

Dziękuję także w imieniu syna

potem wstawię linka do klubu, bo dzisiaj zrobiłam pierwszą sesję
Dan śpi na balkonie, zaraz kolejne karmienie muszę używać nakładek na sutki bo mały ma lekko cofnietą bródkę i słabo łapał brodawkę. Przynajmniej nie mam poranionych

myślałam że na nic nie będę miała czasu, a jak na razie codziennie się kąpię i nawet maluję, a co! w ciąży przytyłam 17-18 kg (przez obrzęki). Jka wyszłam ze szpitala w środę miałam tylko 4 kg mniej, a wczoraj już 9 kg mniej! czuję się super, już zeszczuplałam w nogach, brzuszek jeszcze wypukły, ale tak na 4 miesiąc max

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 14:11   #3853
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję także w imieniu syna

potem wstawię linka do klubu, bo dzisiaj zrobiłam pierwszą sesję
Dan śpi na balkonie, zaraz kolejne karmienie muszę używać nakładek na sutki bo mały ma lekko cofnietą bródkę i słabo łapał brodawkę. Przynajmniej nie mam poranionych

myślałam że na nic nie będę miała czasu, a jak na razie codziennie się kąpię i nawet maluję, a co! w ciąży przytyłam 17-18 kg (przez obrzęki). Jka wyszłam ze szpitala w środę miałam tylko 4 kg mniej, a wczoraj już 9 kg mniej! czuję się super, już zeszczuplałam w nogach, brzuszek jeszcze wypukły, ale tak na 4 miesiąc max
Możesz już młodego werandować? Tak szybko? Myślałam, że trzeba odczekać te magiczne 2 tygodnie

Kochana, szybko zgubisz kg przy karmieniu piersią

Ktosia

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 15:14   #3854
bzyczka1
Zakorzenienie

Odp: Żonki 2009 cz. XXXV

Agatek ja Lilki ani chwili nie werandowalam od razu na spacer i Lilka zyje
Nadaje ze szkoly...dzisiaj do 20.30 :/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 15:23   #3855
*Agatek*
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Żonki 2009 cz. XXXV

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Agatek ja Lilki ani chwili nie werandowalam od razu na spacer i Lilka zyje
Nadaje ze szkoly...dzisiaj do 20.30 :/

Baa, urodziłaś w lato Ja w zimę :P

Stary 2013-05-12, 16:41   #3856
bzyczka1
Zakorzenienie

Odp: Żonki 2009 cz. XXXV

No ale Gold urodzila 2 tygodnie przede mna :P

Nasz skarb
Stary 2013-05-12, 17:36   #3857
kliwia
Zakorzenienie

agatek a po co czekac? cieplo jest na dworzu nie trzeba czekac ze spacerem z noworodkiem

ktosia a ten akt urodzenia im potzrebny do wgladu czy do dokumentacji zachowuja?
i kto jest podpisany na dowodzie? oboje rodzicow sa podpisy ?
Stary 2013-05-12, 17:48   #3858
*Agatek*
Zakorzenienie

Może werandowanie jest dla tych co się urodzili w jesień/zimę? Nie wiem, nigdy nie dociekałam dlaczego lekarze tak zalecają

Stary 2013-05-12, 18:20   #3859
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Czeszko jestem juz u mamusi i ciagle glodna hahaha

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
za daleko byłaś O której wyjechaliście??

Opowiadaj co Bartek dostał na Święta!
wyjechalismy o 5 rano w czwartek... a Bartus dostal na swieta wozek, fotelik, lozeczko z poscielami, ciuszki z 5-10-15 z zimowej przeceny karuzelke, lezaczek i mate bo udalo mi sie tanio wylicytowac uzywane na allegro a ja dostalam 2 ksiazki o pielegnacji malucha i laktator wszystko sporo tansze niz w de wiec poszalalam ale nie wiem jak sie zapakujemy bo ogrom paczek ogromny

Cytat:
Cześć I am back

Korzystając z chwili usypiania małego postanowiłam do Was zajrzeć od środy jestem w domu i nie mam czasu ogólnie na nic wiadomo
W klubie napisałam Wam relację

Widziałam Wasze wpisy z gratulacjami (dzięki Marta, Ktosia za przekazanie info )
Dziękuje że trzymałyscie kciuki.

jestem na razie mega nie wyspana, mimo że synek jak aniołek. Najgrzeczniejsze dziecko na oddziale połozne, lekarki, cały personel był nim zachwycony, bo prawie wcale nie płakał nawet jak mu pobierali krew Jak mu się coś nie podoba to tylko tak miałczy jak kotek pod nosem i tak do niego mówię czasami no dla nas jest boski! oboje z tż jesteśmy zakochani po uszy

No i 2 foteczki jedno jeszcze ze szpitala a to drugie to jedna z jego przesadzonych min i pozycji specjalnie dla Was
piękny gratuluje i jak wietrzy pachę nie mogę sie doczekac Bartusia

Cytat:
Samba nie orientujesz się czy będziesz mogla wyrobić dowód dziecku w niemczech? Czy musi upłynąć te magiczne 5 lat aby miało obywatelstwo niemieckie?
Ty mnie nie strasz :P ja chce na Boze Narodzenie do pl z Bartoszem jechac hahaha dzidzia bedzie miala polskie obywatelstwo pomimo tego ze urodzi sie w niemczech wiec bede musiala dowod czy tez paszport zalatwiac przez ambasade...tylko nie wiem jeszcze gdzie trzeba bedzie po to jechac...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 18:21   #3860
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

odpisuje na 2 raty bo nie chcialo mi przyjac wiadomosci przez grafike, chociaz usuwalam i usuwalam az sie wnerwilam

Martucha zdrowka dla Pata!

Cytat:
Ju nie ma sensu na weekend, ale po szczepionce (16.05) znów jakieś święto i prawdopodobnie wtedy pojedziemy, a ja zostanę, o ile pracy nie znajdę... jak dostane tel to dzwonie, ale najszybciej to go będę mieć w poniedziałek Na razie kupili pompę paliwowa i naprawiają od 2h na dworze... dziś auto odpaliło na moment, wiec jest nadzieja...
gdzie pracy szukasz? w de? a co z kinia?

Cytat:
Samba - no nie miało Cię kiedy użreć tylko teraz i to od razu z takimi efektami. Odpoczywaj

Przytargałam zapas książek, słodyczy i odżywek do włosów - strasznie mi zaczęły wypadać ostatnio, a prawdę mówiąc lubię swoje długie włosy więc chciałabym je zatrzymać Więc wcieram w głowę tajemnicze mikstury i łykam grzecznie tabletki, mam nadzieję, ze pomoże.
Zaliczyliśmu parę wyjść na miasto, mecz żużlowy, niestety zaczęło padać więc grill został odwołany. Ale i tak było fajnie.
I macie racje - pozmieniali rozmiarówki, w MOhito czy w Reserved kupiłam tylko dwie koszulki bo reszta na mnie wisiała - moda modą ale bez jaj, żeby pod pachą bieliznę było widać. Zresztą te rzeczy są tak obszerne że wyglądają jak w spadku po starszej siostrze. Albo sukienki bez pleców - śliczne na modelce w magazynie czy jakąś imprezę, ale na codzień????

Od wczoraj jestem też dumną posiadaczką szafy w przedpokoju kupiliśmy z lustrzanymi drzwiami i teraz przez to odbicie przedpokój wydaje się ogromny, jeszcze tylko bajzel do ogarnięcia (czytaj: do upchnięcia do szafy) i będzie dobrze.
na wlosy polecam ciaze mnie sie bardzo poprawily

Cytat:
Chociaż tyle, bo jakby bagaże miały czekać parę miesięcy to lipa. Tak tylko włożysz do bagażnika i wio Tak na marginesie uwielbiam jeździć przez Niemcy - to jest takie łatwe, po prostu jedziesz i już, ludzie sygnalizują zmany pasa, są uprzejmi, miła odmiana po jeżdżeniu u nas, gdzie cały czas sprawdzasz pasy koło Ciebie - nigdy nie wiesz, gdzie i kiedy ktoś Ci pod wskoczy bez kierunkowskazów. Aż się zastanawiałam, czy ich tego w szkole jazdy uczą czy co bo jest to nagminne
mnie wkurza ze malo ktory niemiec wlacza kierunkowskaz na rondzie.... tez sie zastanawiam czy ich tego nie ucza w szkole jazdy

ide cos zjesc
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 18:37   #3861
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
gdzie pracy szukasz? w de? a co z kinia?
młoda do przedszkola, bo tu żłobków jako takich nie ma...
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Ty mnie nie strasz :P ja chce na Boze Narodzenie do pl z Bartoszem jechac hahaha dzidzia bedzie miala polskie obywatelstwo pomimo tego ze urodzi sie w niemczech wiec bede musiala dowod czy tez paszport zalatwiac przez ambasade...tylko nie wiem jeszcze gdzie trzeba bedzie po to jechac...
noo, to się dowiaduj żeby potem nie było hehe Ty pierwsza rodzisz za granicą, więc szybciej wyniuchasz co i jak, będę miała łatwiej jak zajdę

Stary 2013-05-12, 19:46   #3862
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta albo na tel mężowi zrzucę (ma większy wyświetlacz). No.. chyba że ją jeszcze do piątku wysypie Wcale bym się nie zdziwła, bo czasami to z powietrza chyba się te alergeny biorą.
Gold super

Ja też Mai nie werandowałam. Po 7 dniach od razu poszliśmy na spacer na godzinę.

Stary 2013-05-12, 19:48   #3863
iwka28
Wtajemniczenie

Samba - żebyś Ty się zapakowała ze wszystkim Wiesz, potrzebuję czegoś szybciej na poprawienie kondycji włosów ale przekaże Tż

Marta - zdrówka dla małego!

India - takie kolczyki plus zawieszka: http://www.apart.pl/pl/srebro,c,kole...ly_srebro,9661
nie mogłam się zdecydować, mają sporo ładnych rzeczy i po Twojej odpowiedzi widzę, że jakby co problemów nie będzie z reklamacją.

Kliwia - pierwsze mycie za mną, miałam Cif do szyb plus szmatka, poszło gładko, oby tak dalej Przez te drzwi przedpokój jest taki jasny teraz. Podoba mi się.

Ktosia

U nas nie ma leżakowania, po kilku godzinach maluch ląduje w foteliku w drodze powrotnej do domu i to można przyjąć za leżakowanie chyba

Never regret something that once made you smile

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2013-05-12 o 19:49
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 20:19   #3864
ktosia86
Zakorzenienie

Kliwia na wniosku podpisują się oboje rodzice, dlatego też musicie iść razem. Akt urodzenia zabierają. A na dowodzie nie ma podpisu, jest puste miejsce.
Chociaż nie wiem jak to jest w przypadku zameldowania w tym samym mieście, w którym dziecko się rodziło, czy wtedy musisz pobierać odpis z aktu urodzenia, czy oni sami sobie to wewnętrznie sprawdzają U nas to dwa różne miasta, dwa różne urzędy, więc akt musiałam mieć.

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2013-05-12 o 20:27
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 21:25   #3865
*Agatek*
Zakorzenienie

iwka28 co do poprawy kondycji włosów co używasz aktualnie? Ja szczerze mogę polecić tabletki "Doppler herc na włosy i paznokcie"
Rosną jak szalone, są mocniejsze, nie rozdwajają się- efekt widoczny po 2-3 miesiącach używania. Najlepiej brać codziennie przez kilka miesięcy ja sobie jak kupuję to robię zapas na 3 miechy i spokój- 17/20 zł kosztują w pl. Próbowałam również skrzypovity i innych badziewi ale efektu brak Jak już Samba wspomniała na włosy dobra ciąża i parę miesięcy po potem wraca wszystko- mi też wypadają garściami
Jeśli masz czas to polecam miksturkę olejek rycynowy + żółtko + cytryna, 5-10 min na włosach potrzymać i spłukać- miałam super miękkie włosy + zrobiły mi się pasemka na włosach (rycyna przyciemna) ale wtedy jeszcze nie farbowałam regularnie

Olejowałaś włosy może? Olejek kokosowy Vatika- polecam (to się zostawia na noc), no i płukanie włosów zimną wodą pomaga płukanie piwem czy żelatynowanie (ale tych dwóch nie próbowałam jeszcze, ale bardzo dobre opinie czytałam na ten temat)

Ja teraz używam kolejny raz maseczkę wax, ale nie jest zbytnio wydajna ja mam dobrze, bo myję włosy 1-2x w tygodniu więc używam masek na zmianę- wax z tą rossmanowską- niemiecką Alterra czy coś takiego

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2013-05-12 o 21:27
Stary 2013-05-12, 22:48   #3866
india83
Zakorzenienie

iwka śliczne i nie martw się, ja mam parę rzeczy z tej firmy i te kolczyki to był taki pierwszy przypadek.

Trzymajcie jutro kciuki. Mam konferencję i wystapienie o groomingu.

dobranoc
Stary 2013-05-12, 23:16   #3867
bzyczka1
Zakorzenienie

A wiecie ze ja kiedyś reklamowałam pierścionek w aparcie. Dostałam od tż srebrny z dużą ilością cyrkonii i one zaczęły wypadać jedno po drugiej i naprawiali mi go.

Nasz skarb
Stary 2013-05-13, 08:22   #3868
klion78
Zadomowienie

Witajcie podczytywałam was w weekend ale nie bardzo miałam czas odpisać. Miałam to zrobić dzisiaj ale teraz już niewiele pamiętam. Oczywiście przekazałam mężowi wszystkie krytyczne uwagi pod względem parkowania na miejscy dla inwalidy, sama też tam parkowałam i w przeciwieństwie do niego po fali krytyki z Waszej strony zrobiło mi się trochę wstyd. Na swoją obronę mam tylko to że ten pan inwalida przez całe lata "podnajmował" to swoje miejsce z kopertą tacie mojej znajomej za niemałą kwotę i wtedy jakoś mu nie przeszkadzało że na tym miejscu ktoś stoi
Piałyście o alergiach dzieciaków...
Marta
mój Maksiu od dawna na Aeriusie i moim zdaniem jest super
Madziu my na problemy skórne buzi używamy Cetaphil do mycia i balsam. polecił nam to alergolog i moim zdanie działa. Maksiu ma bardzo wrażliwą skórę .... wystarczy że tatuś przejedzie go nieogolonym policzkiem i już ma takie czerwone kropki na skórze.

Rosi odpisałam... mam nadzieję że tym razem skutecznie

Edytowane przez klion78
Czas edycji: 2013-05-13 o 08:30
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 08:29   #3869
kliwia
Zakorzenienie

ktosia poczytalam na strnie mojego UM, ale tam tak napisane ze ja cie krece, ale zrozumialam ze chyba aktu nie musze miec jesli to samo miasto wiec luzik

iwka fajnie odbija swiatelko lustro A chwalilas sie juz ta szafa?

klion zuzka tez ma kropki jak ja tatus wycaluje ale to normlane u dzieci wszytskie tak reaguja raczej

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2013-05-13 o 08:30
Stary 2013-05-13, 10:08   #3870
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Możesz już młodego werandować? Tak szybko? Myślałam, że trzeba odczekać te magiczne 2 tygodnie
nam mowilono ze od werandowania sie odchodzi ostatecznie w zimowe miesiace.. bo przeciez wychodzac ze szpitala dziecko jest na dworze wiec to takie sztuczne troche bylo

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Marta [/B]mój Maksiu od dawna na Aeriusie i moim zdaniem jest super
a co mu jest ze na aeriusie?

u nas dobrze.. kaszle tylko w nocy.. mimo ze jest wyzej.. moze to tez od tego ze w nocy sila rzeczy jest mu cieplej..
nie kicha nie ma kataru leki na prawde pomogly. super..

ktosia do alergologa jestesmy zapisani na 13 czerwca..

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości