|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Cześć
![]() Gold cudny ![]() Marta współczuję, ze znowu problemy z krtanią. Rosi co za sąsiedzi... Klion to mąz zmienił pracę |
|
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
spałam dziś 3h, młody mial w nocy takie ataki że nawet wymiotował... tragedia...
spaliśmy na siedząco - młody na nas bo tylko w takiej pozycji było ok.. nawet przez godziny przy oknie na rękach tż.. ehsss o ile on zasypiał między napadami my juz nie.. ehs.. Rosi ciesze się że dowód się znalazł.. ![]() ktosia miałaś dzień.. brawa za przepuszczenie ciężarnej.. ![]() goldi cudny maluszek ciesze się że jesteście już w domu ![]() iwka super z tą szafa.. ja sie chyba nie doczekam swojej.... a ciuchy to mam podobnie...
|
|
#3843 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
anika oz ja Cie pierdziele, padlabym na zawal przytakiej sytuacji. DObrze ze sie wszystko udalo naprawic
iwka wiesz ze mycie nie jest ucoazliwe luster? nawet przy dzieciaku, co prawda po umyciu zawsze mi lapaki sie przykleja do lustra ale udaje juz ze tego nie widze tak w wyzszych partach ktore my dotykamy prawie wcale sie nie brudzi Ja myje je clin pianka z cytryna i alkoholem plus recznik papierowy najlepiej bialy, bo te z nadrukami to smugi zostawiaja - a jak sa jakies zamazaje to przecieram na sucho szmatka z mikrofibry
|
|
|
|
#3845 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrówka dla Pata. Dużo propozycji, na razie masz czas do namysłu i naważniejsze, że masz z czego wybierać. Gucia tule ![]() ![]() Rosi podejrzenia sąsiedztwa są z pewnością słuszne. Zazwyczaj tak to wygląda "uprzejmie donoszę" Cytat:
Cytat:
Cytat:
A jakie kupiłas? nie wiem czy doczytałam moja odpowiedz, ja dostałam nowa parę byłam dziś w pracy... brrr ale padało
|
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
Marta a te duszności mu kiedyś przejdą?
|
|
|
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
bylo lepiej. na szczescie..
![]() Cytat:
u nas wczoraj byly takie przelotne.. za to w nocy lalo bardzo... nie wiem miala to być czysta krtań która w okolicy 3 roku słabnie i zanika do 7 ale skoro to jest alergiczne (chyba) to nie wiem.. podejrzewam ze w tym roku nie, testy beda i tak na zime..
|
|
|
#3848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie miał już skórne?ja miałam robione w czerwcu jak pyliło wszystko
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Kliwia już Ci dziewczyny napisały w sprawie dowodu, ja tylko dopowiem - akt urodzenia jest potrzebny, nie płacisz za niego w urzędzie jeśli jest wydawany do innych celów urzędowych. Za dowód też się nie płaci. Nasz wyrobili bardzo szybko, datę wydania mam następnego dnia po złożeniu wniosku. Agatek tak, jedziemy do mojego braciszka ![]() Marta biedny Pat Gold piękny synek! Wczorajszy dzień był mega ciężki
|
|
|
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu
To my idziemy w piątek do alergologa i co? I Mai buźka jest idealna . Chyba wywołam zdjęcie na których widać te zmiany skórne, bo przecież nie dam jej specjalnie jakiegoś alergenu aby ją wywaliło
|
|
|
|
#3851 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziwne ze mialas w sezonie ak pyli robione.. mocno sciskam... Cytat:
![]() oczywiscie ze wywolac fotki
|
|
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
potem wstawię linka do klubu, bo dzisiaj zrobiłam pierwszą sesję Dan śpi na balkonie, zaraz kolejne karmienie muszę używać nakładek na sutki bo mały ma lekko cofnietą bródkę i słabo łapał brodawkę. Przynajmniej nie mam poranionych ![]() myślałam że na nic nie będę miała czasu, a jak na razie codziennie się kąpię i nawet maluję, a co! w ciąży przytyłam 17-18 kg (przez obrzęki). Jka wyszłam ze szpitala w środę miałam tylko 4 kg mniej, a wczoraj już 9 kg mniej! |
|
|
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, szybko zgubisz kg przy karmieniu piersią Ktosia
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Żonki 2009 cz. XXXV
Agatek ja Lilki ani chwili nie werandowalam od razu na spacer i Lilka zyje
Nadaje ze szkoly...dzisiaj do 20.30 :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Żonki 2009 cz. XXXV
Cytat:
Ja w zimę :P
|
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Żonki 2009 cz. XXXV
No ale Gold urodzila 2 tygodnie przede mna :P
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
agatek a po co czekac? cieplo jest na dworzu
nie trzeba czekac ze spacerem z noworodkiem ktosia a ten akt urodzenia im potzrebny do wgladu czy do dokumentacji zachowuja? i kto jest podpisany na dowodzie? oboje rodzicow sa podpisy ?
|
|
|
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
Może werandowanie jest dla tych co się urodzili w jesień/zimę? Nie wiem, nigdy nie dociekałam dlaczego lekarze tak zalecają
|
#3859 | |||
|
Zakorzenienie
|
Czeszko
jestem juz u mamusi i ciagle glodna hahaha ![]() Cytat:
karuzelke, lezaczek i mate bo udalo mi sie tanio wylicytowac uzywane na allegro a ja dostalam 2 ksiazki o pielegnacji malucha i laktator wszystko sporo tansze niz w de wiec poszalalam ale nie wiem jak sie zapakujemy bo ogrom paczek ogromny ![]() Cytat:
i jak wietrzy pachę nie mogę sie doczekac Bartusia ![]() Cytat:
dzidzia bedzie miala polskie obywatelstwo pomimo tego ze urodzi sie w niemczech wiec bede musiala dowod czy tez paszport zalatwiac przez ambasade...tylko nie wiem jeszcze gdzie trzeba bedzie po to jechac...
|
|||
|
|
|
#3860 | |||
|
Zakorzenienie
|
odpisuje na 2 raty bo nie chcialo mi przyjac wiadomosci przez grafike, chociaz usuwalam i usuwalam az sie wnerwilam
![]() Martucha zdrowka dla Pata! Cytat:
Cytat:
mnie sie bardzo poprawily ![]() Cytat:
ide cos zjesc
|
|||
|
|
|
#3861 | |
|
Zakorzenienie
|
młoda do przedszkola, bo tu żłobków jako takich nie ma...
![]() Cytat:
żeby potem nie było hehe Ty pierwsza rodzisz za granicą, więc szybciej wyniuchasz co i jak, będę miała łatwiej jak zajdę
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
Marta
albo na tel mężowi zrzucę (ma większy wyświetlacz). No.. chyba że ją jeszcze do piątku wysypie Wcale bym się nie zdziwła, bo czasami to z powietrza chyba się te alergeny biorą.Gold super ![]() Ja też Mai nie werandowałam. Po 7 dniach od razu poszliśmy na spacer na godzinę. |
|
|
|
#3863 |
|
Wtajemniczenie
|
Samba - żebyś Ty się zapakowała ze wszystkim
Wiesz, potrzebuję czegoś szybciej na poprawienie kondycji włosów ale przekaże Tż ![]() Marta - zdrówka dla małego! India - takie kolczyki plus zawieszka: http://www.apart.pl/pl/srebro,c,kole...ly_srebro,9661 nie mogłam się zdecydować, mają sporo ładnych rzeczy i po Twojej odpowiedzi widzę, że jakby co problemów nie będzie z reklamacją. Kliwia - pierwsze mycie za mną, miałam Cif do szyb plus szmatka, poszło gładko, oby tak dalej Przez te drzwi przedpokój jest taki jasny teraz. Podoba mi się.Ktosia U nas nie ma leżakowania, po kilku godzinach maluch ląduje w foteliku w drodze powrotnej do domu i to można przyjąć za leżakowanie chyba
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2013-05-12 o 19:49 |
|
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia na wniosku podpisują się oboje rodzice, dlatego też musicie iść razem. Akt urodzenia zabierają. A na dowodzie nie ma podpisu, jest puste miejsce.
Chociaż nie wiem jak to jest w przypadku zameldowania w tym samym mieście, w którym dziecko się rodziło, czy wtedy musisz pobierać odpis z aktu urodzenia, czy oni sami sobie to wewnętrznie sprawdzają U nas to dwa różne miasta, dwa różne urzędy, więc akt musiałam mieć.
Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2013-05-12 o 20:27 |
|
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
iwka28 co do poprawy kondycji włosów co używasz aktualnie? Ja szczerze mogę polecić tabletki "Doppler herc na włosy i paznokcie"
Rosną jak szalone, są mocniejsze, nie rozdwajają się- efekt widoczny po 2-3 miesiącach używania. Najlepiej brać codziennie przez kilka miesięcy ja sobie jak kupuję to robię zapas na 3 miechy i spokój- 17/20 zł kosztują w pl. Próbowałam również skrzypovity i innych badziewi ale efektu brak Jak już Samba wspomniała na włosy dobra ciąża i parę miesięcy po Jeśli masz czas to polecam miksturkę olejek rycynowy + żółtko + cytryna, 5-10 min na włosach potrzymać i spłukać- miałam super miękkie włosy + zrobiły mi się pasemka na włosach (rycyna przyciemna) ale wtedy jeszcze nie farbowałam regularnie ![]() Olejowałaś włosy może? Olejek kokosowy Vatika- polecam (to się zostawia na noc), no i płukanie włosów zimną wodą pomaga płukanie piwem czy żelatynowanie (ale tych dwóch nie próbowałam jeszcze, ale bardzo dobre opinie czytałam na ten temat)Ja teraz używam kolejny raz maseczkę wax, ale nie jest zbytnio wydajna ja mam dobrze, bo myję włosy 1-2x w tygodniu więc używam masek na zmianę- wax z tą rossmanowską- niemiecką Alterra czy coś takiego
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2013-05-12 o 21:27 |
|
|
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
iwka śliczne
i nie martw się, ja mam parę rzeczy z tej firmy i te kolczyki to był taki pierwszy przypadek.Trzymajcie jutro kciuki. Mam konferencję i wystapienie o groomingu. dobranoc
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie ze ja kiedyś reklamowałam pierścionek w aparcie. Dostałam od tż srebrny z dużą ilością cyrkonii i one zaczęły wypadać jedno po drugiej i naprawiali mi go.
|
|
#3868 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
Piałyście o alergiach dzieciaków... Marta mój Maksiu od dawna na Aeriusie i moim zdaniem jest super Madziu my na problemy skórne buzi używamy Cetaphil do mycia i balsam. polecił nam to alergolog i moim zdanie działa. Maksiu ma bardzo wrażliwą skórę .... wystarczy że tatuś przejedzie go nieogolonym policzkiem i już ma takie czerwone kropki na skórze. Rosi odpisałam... mam nadzieję że tym razem skutecznie
upchać miłość tam w każdy kąt ... Edytowane przez klion78 Czas edycji: 2013-05-13 o 08:30 |
|
|
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia poczytalam na strnie mojego UM, ale tam tak napisane ze ja cie krece, ale zrozumialam ze chyba aktu nie musze miec jesli to samo miasto
![]() iwka fajnie odbija swiatelko lustro A chwalilas sie juz ta szafa? ![]() klion zuzka tez ma kropki jak ja tatus wycaluje ale to normlane u dzieci wszytskie tak reaguja raczej
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2013-05-13 o 08:30 |
|
|
|
#3870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co mu jest ze na aeriusie? u nas dobrze.. kaszle tylko w nocy.. mimo ze jest wyzej.. moze to tez od tego ze w nocy sila rzeczy jest mu cieplej.. nie kicha nie ma kataru leki na prawde pomogly. super.. ktosia do alergologa jestesmy zapisani na 13 czerwca..
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.

wiadomo

muszę używać nakładek na sutki bo mały ma lekko cofnietą bródkę i słabo łapał brodawkę. Przynajmniej nie mam poranionych

Wcale bym się nie zdziwła, bo czasami to z powietrza chyba się te alergeny biorą.
U nas to dwa różne miasta, dwa różne urzędy, więc akt musiałam mieć.