Żonki 2009 cz. XXXV - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-13, 10:16   #3871
Gucia0987
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Ale się dzisiaj nabiegaliśmy, rano laboratorium z Marcelinką, była dzielna. Jeszcze przepuściłam w kolejce kobietę w ciąży Stała ze 3-4 osoby za mną, podeszłam i powiedziałam, żeby weszła przede mną. Dziękowała mi chyba ze 40 razy Potem spowiedź, odebrać dowód dla Marcelinki, obiad, odebrać wyniki z labu, zamówić mszę za babcię, kupić mężowi krawat. Ufff dopiero usiadłam! Muszę jeszcze podciąć mężowi włosy, ale to jak młoda pójdzie spać.
co za dzień!!!

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Cześć I am back

Korzystając z chwili usypiania małego postanowiłam do Was zajrzeć od środy jestem w domu i nie mam czasu ogólnie na nic wiadomo
W klubie napisałam Wam relację

Widziałam Wasze wpisy z gratulacjami (dzięki Marta, Ktosia za przekazanie info )
Dziękuje że trzymałyscie kciuki.

jestem na razie mega nie wyspana, mimo że synek jak aniołek. Najgrzeczniejsze dziecko na oddziale połozne, lekarki, cały personel był nim zachwycony, bo prawie wcale nie płakał nawet jak mu pobierali krew Jak mu się coś nie podoba to tylko tak miałczy jak kotek pod nosem i tak do niego mówię czasami no dla nas jest boski! oboje z tż jesteśmy zakochani po uszy

No i 2 foteczki jedno jeszcze ze szpitala a to drugie to jedna z jego przesadzonych min i pozycji specjalnie dla Was
Jeszcze raz gratuluję! Daniel jest przeuroczy!!! Śliczności!

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Przytargałam zapas książek, słodyczy i odżywek do włosów - strasznie mi zaczęły wypadać ostatnio, a prawdę mówiąc lubię swoje długie włosy więc chciałabym je zatrzymać Więc wcieram w głowę tajemnicze mikstury i łykam grzecznie tabletki, mam nadzieję, ze pomoże.
Zaliczyliśmu parę wyjść na miasto, mecz żużlowy, niestety zaczęło padać więc grill został odwołany. Ale i tak było fajnie.
I macie racje - pozmieniali rozmiarówki, w MOhito czy w Reserved kupiłam tylko dwie koszulki bo reszta na mnie wisiała - moda modą ale bez jaj, żeby pod pachą bieliznę było widać. Zresztą te rzeczy są tak obszerne że wyglądają jak w spadku po starszej siostrze. Albo sukienki bez pleców - śliczne na modelce w magazynie czy jakąś imprezę, ale na codzień????

Od wczoraj jestem też dumną posiadaczką szafy w przedpokoju kupiliśmy z lustrzanymi drzwiami i teraz przez to odbicie przedpokój wydaje się ogromny, jeszcze tylko bajzel do ogarnięcia (czytaj: do upchnięcia do szafy) i będzie dobrze.
super, że już jesteś!
Gratuluję szafy! Nas też to czeka, ale jakoś zabrać się za to nie możemy

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

sususzlam sobie wlosy suszarka z koncowka 'szczotki okraglej' i juz na koooncu tylko przelatywalam i sie oparzylam w szyje ta koncowka
ojjj sierotko... masz ślad?

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
spałam dziś 3h, młody mial w nocy takie ataki że nawet wymiotował... tragedia...
spaliśmy na siedząco - młody na nas bo tylko w takiej pozycji było ok.. nawet przez godziny przy oknie na rękach tż..
ehsss o ile on zasypiał między napadami my juz nie.. ehs..
tulę!

Cytat:
Wczorajszy dzień był mega ciężki
tulę Cię mocno!

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
To my idziemy w piątek do alergologa i co? I Mai buźka jest idealna . Chyba wywołam zdjęcie na których widać te zmiany skórne, bo przecież nie dam jej specjalnie jakiegoś alergenu aby ją wywaliło
koniecznie weź ze sobą zdjęcia. Albo w aparacie, albo przerzuć na tel.

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Dziękuję także w imieniu syna

potem wstawię linka do klubu, bo dzisiaj zrobiłam pierwszą sesję
Dan śpi na balkonie, zaraz kolejne karmienie muszę używać nakładek na sutki bo mały ma lekko cofnietą bródkę i słabo łapał brodawkę. Przynajmniej nie mam poranionych

myślałam że na nic nie będę miała czasu, a jak na razie codziennie się kąpię i nawet maluję, a co! w ciąży przytyłam 17-18 kg (przez obrzęki). Jka wyszłam ze szpitala w środę miałam tylko 4 kg mniej, a wczoraj już 9 kg mniej! czuję się super, już zeszczuplałam w nogach, brzuszek jeszcze wypukły, ale tak na 4 miesiąc max
Super, że jesteście tak pięknie zorganizowani! Oby tak dalej!!!
No i super, że waga spada.

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Trzymajcie jutro kciuki. Mam konferencję i wystapienie o groomingu.

dobranoc
Powodzenia kochana!!!!

Witajcie,

Całą noc nie spałam. Jestem nieprzytomna, a pogoda obudzić się nie pomaga... masakrejszyn.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 10:27   #3872
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Całą noc nie spałam. Jestem nieprzytomna, a pogoda obudzić się nie pomaga... masakrejszyn.
czemu nie spalas?

ale mi zimno....
brrr
Stary 2013-05-13, 10:34   #3873
ktosia86
Zakorzenienie

Hej!

Marta to już w sumie "niedługo"

India kciuki!!!

Gucia czemu nie spałaś? Bidulko

Kliwia najlepiej zadzwoń do UM i ci powiedzą. Wybieracie się gdzieś, że chcesz dowód dla Zuzki?
Stary 2013-05-13, 10:35   #3874
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
czemu nie spalas?

ale mi zimno....
brrr
nie mam pojęcia. położyłam sie nieco później niż zazwyczaj i nie mogłam zasnąć ,a później sniły mi się jakieś glupoty i non stop się budziłam...

Czytam też ciężką książkę i to też mogło mieć z tym związek.

A propos książek. Matki Swatki nie urzekły mnie. Takie lekkie i przyjemne czytadełko, choć chwilami mnie nużyło.

Stary 2013-05-13, 10:36   #3875
bzyczka1
Zakorzenienie

Martuś dla pocieszenia Ci powiem, że moja siostra jak była młodsza to często miała takie ataki i non stop zawalona krtań, oskrzela, płuca, wynik alergii. Teraz już nie ma ataków, od czasu do czasu ma chorą krtań lub oskrzela ale zdecydowanie rzadziej. Tylko ona chorowała co miesiąc :/

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 10:53   #3876
klion78
Zadomowienie

Cytat:
a co mu jest ze na aeriusie?

u nas dobrze.. kaszle tylko w nocy.. mimo ze jest wyzej.. moze to tez od tego ze w nocy sila rzeczy jest mu cieplej..
nie kicha nie ma kataru leki na prawde pomogly. super..

ktosia do alergologa jestesmy zapisani na 13 czerwca..
Miał niekończący się katar, poza tym ma podejrzenie skazy białkowej.

Marta a może to refluks?
Stary 2013-05-13, 10:53   #3877
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
młoda do przedszkola, bo tu żłobków jako takich nie ma...

noo, to się dowiaduj żeby potem nie było hehe Ty pierwsza rodzisz za granicą, więc szybciej wyniuchasz co i jak, będę miała łatwiej jak zajdę
ta "kita" to chyba cos w rodzaju zlobka... a orientowalas sie czy nie bedzie problemu z przyjeciem Kingi? jakiej pracy szukasz??

nio jak wroce do de to chyba musze sie wreszcie zaczac tym interesowac
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 10:58   #3878
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
ta "kita" to chyba cos w rodzaju zlobka... a orientowalas sie czy nie bedzie problemu z przyjeciem Kingi? jakiej pracy szukasz??

nio jak wroce do de to chyba musze sie wreszcie zaczac tym interesowac
miejsca w przedszkolach są poza tym tutaj mamy takich 2 czy 3
a do pracy to ja pójdę każdej oczywiście nie do takiej gdzie jest kontakt z człowiekiem i trzeba rozmawiać. Ja nie chcę na długo iść. Mam na oku firmę, gdzie pakują części samochdowe do kartoników, praca na taśmie. O ile dostanę dziś nr to będę dzwonić. Jest dobrze, bo nie trzeba tam znać języka, pracują niemki, polki, rosjanki. Szefowa jest polką. A jak to nie wyjdzie to tż załatwi mi sprzątanie klatek schodowych ja lubię sprzątać

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 11:00   #3879
kliwia
Zakorzenienie

gucia mam malego babla, ale blizny chyba nie bedzie ano sierota!

ktosia tak, na wrazie co gdybysmy chcieli jechac do niemiec albo na jakas wycieczke w ramach UE Chcemy dowod, bo waznosc ma dluzsza niz paszport
edit": zeby nikt nie powiedzial, ze dziecko ukradlismy

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2013-05-13 o 11:23
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 11:06   #3880
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
miejsca w przedszkolach są poza tym tutaj mamy takich 2 czy 3
a do pracy to ja pójdę każdej oczywiście nie do takiej gdzie jest kontakt z człowiekiem i trzeba rozmawiać. Ja nie chcę na długo iść. Mam na oku firmę, gdzie pakują części samochdowe do kartoników, praca na taśmie. O ile dostanę dziś nr to będę dzwonić. Jest dobrze, bo nie trzeba tam znać języka, pracują niemki, polki, rosjanki. Szefowa jest polką. A jak to nie wyjdzie to tż załatwi mi sprzątanie klatek schodowych ja lubię sprzątać
aha nio to fajnie bo mnie laski nastraszyly ze juz teraz powinnam zapisac dziecko do przedszkola/zlobka.... ale jeszcze sie wtedy tym nie interesowalam bo nawet nie wiedzialam czy chce zapisac synka czy coreczke a poza tym nie wiem kiedy znajde prace i kiedy przedszkole bedzie potrzebne
Stary 2013-05-13, 11:10   #3881
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 11:29   #3882
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
gucia mam malego babla, ale blizny chyba nie bedzie ano sierota!

ktosia tak, na wrazie co gdybysmy chcieli jechac do niemiec albo na jakas wycieczke w ramach UE Chcemy dowod, bo waznosc ma dluzsza niz paszport
edit": zeby nikt nie powiedzial, ze dziecko ukradlismy
I przede wszystkim dowód za darmo
Stary 2013-05-13, 11:35   #3883
kliwia
Zakorzenienie

no wlasnie
Stary 2013-05-13, 11:38   #3884
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
aha nio to fajnie bo mnie laski nastraszyly ze juz teraz powinnam zapisac dziecko do przedszkola/zlobka.... ale jeszcze sie wtedy tym nie interesowalam bo nawet nie wiedzialam czy chce zapisac synka czy coreczke a poza tym nie wiem kiedy znajde prace i kiedy przedszkole bedzie potrzebne
no niby zalecaja wcześniej zapisać, ale ja będę pisać wnioski dopiero jak praca będzie nagrana, będę wiedzieć co i jak to wtedy- no ale nie wiem czy teraz są miejsca, jeszcze 2 miesiące temu były jak nie do jednego, to do drugiego żłoba Potem będę się martwić

Mi szwagierka mówiła też, żebym już ją zapisała szkoda, że ludzie rozkazują komuś, jak nie wiedzą jakie ta osoba ma plany, a może chce zostać z dzieckiem w domu
A Ty planujesz szybko iść do pracy? Po urodzeniu dziecka będziesz dostawać przez rok entelgerd 1 tys €, czy cos takiego

Stary 2013-05-13, 11:44   #3885
kliwia
Zakorzenienie

samba jasne, a rekrutacja do zlobkow i przedszkoli panstwowych odbywa sie elektronicznie, w okrelsonym terminie na dziecko juz urodzone i pasujace rocznikowo a nie na 5 lat wczesniej czyli np w marcu nabor - na od wrzesnia. i nie ma innej mozliwosci przynajmniej u mnie
Stary 2013-05-13, 11:53   #3886
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
no niby zalecaja wcześniej zapisać, ale ja będę pisać wnioski dopiero jak praca będzie nagrana, będę wiedzieć co i jak to wtedy- no ale nie wiem czy teraz są miejsca, jeszcze 2 miesiące temu były jak nie do jednego, to do drugiego żłoba Potem będę się martwić

Mi szwagierka mówiła też, żebym już ją zapisała szkoda, że ludzie rozkazują komuś, jak nie wiedzą jakie ta osoba ma plany, a może chce zostać z dzieckiem w domu
A Ty planujesz szybko iść do pracy? Po urodzeniu dziecka będziesz dostawać przez rok entelgerd 1 tys €, czy cos takiego
one nie rozkazywaly tylko doradzaly w sumie slyszalam o czyms takim w polsce...ale zeby w de tez tak bylo to sie zdziwilam tak czy siak glupio mi sie dowiadywac o miejsce jak dzidzi jeszcze nie ma na swiecie, a wtedy gdy mi to radzily to nie wiedzialam nawet czy synek czy coreczka nio a jak nie znajde pracy to nie bede posylac dziecka tak wczesnie do zlobka wiec sila rzeczy nie wiem od kiedy mi on potrzebny

nio wlasnie przez jakis 1 rok moze troche dluzej bym chciala zostac w domu a potem do pracy.. elterngeld wynosi 300 euro miesiecznie jesli wczesniej nie pracowalas, a jesli pracowalas to jakis tam procent zarobkow...i to jest przez rok, ew. mozna rozbic na 2 lata i dostawac po 150 euro lub np tata dziecka moze zostac kolejne 2 miesiace z dzieckiem i wtedy masz kase przez 14 miesiecy... tylko nie wiem czy naliczaja ja tylko raz na poczatku czy potem jak tata idzie to biora z jego pensji... ale pewnie tylko raz nie wiem jak to bedzie ze mna bo dostaje zasilek dla bezrobotnych 552 euro to ludze sie ze moze dostane troche wiecej niz to 300 euro, ale dobre i tyle

Cytat:
samba jasne, a rekrutacja do zlobkow i przedszkoli panstwowych odbywa sie elektronicznie, w okrelsonym terminie na dziecko juz urodzone i pasujace rocznikowo a nie na 5 lat wczesniej czyli np w marcu nabor - na od wrzesnia. i nie ma innej mozliwosci przynajmniej u mnie
nio ja swego czasu slyszalam w pl takie newsy ze trzeba przed urodzeniem zapisac ale nie wiem na ile to prawda... smieszne mi sie to wydaje, bo roznie to w zyciu bywa...
Stary 2013-05-13, 11:58   #3887
Gucia0987
Zakorzenienie

Kliwia cieszę sie ze nie będzie blizny!

Rossi hej

Nie pisałam Wam. Byłam w sobotę na zakupach. Miałam full permission na wydanie tyle pieniędzy ile będę potrzebowała... i el. du.pa. Nie kupiłam zupełnie nic! Nic nie było! A jak słyszę bądź widzę słowo buty/obuwniczy to mnie czepię na samą myśl. Przymierzyłam mnóstwo par i żadna nie była nawet do przyjęcia
Ale za to kupiłam sobie biustonosz. Nie znoszę tego robić, więc tym bardziej jestem szczęśliwa. Kupiłam za śmieszne pieniądze, porządnej firmy i wygląda na rewelacyjny. czerwony
Pochodzę tydzień i jak faktycznie będzie taki czadowy jak mi się wydaje to spróbuję zamówić przez internet, bo w regularnej sprzedaży jest nieco za drogi dla mnie

Stary 2013-05-13, 12:28   #3888
ktosia86
Zakorzenienie

Gucia no co za pech! Jakbyś nie miała kasy, to na pewno znalazłabyś mnóstwo rzeczy wartych kupienia, a tak...! Ech złośliwość!
Stary 2013-05-13, 12:31   #3889
kliwia
Zakorzenienie

gucia a kompana na zakupach miałaś?
Stary 2013-05-13, 12:33   #3890
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Gucia no co za pech! Jakbyś nie miała kasy, to na pewno znalazłabyś mnóstwo rzeczy wartych kupienia, a tak...! Ech złośliwość!
No dokładnie! A mama pojechała mi towarzyszyć a oczywiście wróciła obkupiona

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
gucia a kompana na zakupach miałaś?
byłam z mamą i własnie jak piszę, ona oczywiście wróciła obkupiona

A ja nic! Jedna torebka mi się podobała, ale była strasznie kolorowa i się nie zdecydowałam. teraz trochę załuję, bo w sumie na lato by uszła... ale w sumie nie wiem czy dobrze bym się z nią czuła

(taka: https://www.google.pl/search?hl=pl&g...ar%3B300%3B417 )

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2013-05-13 o 12:36
Stary 2013-05-13, 12:39   #3891
kliwia
Zakorzenienie

nie doczytalam, no to maa powinna CIe wpsierac!!! i nic nie kupic solidarnie!
hahahah

a tak serio, jak ja ide z mama to też sie 9obkupia a mi nic sie ne podoba albo nie pasuje :/
Stary 2013-05-13, 12:54   #3892
ktosia86
Zakorzenienie

Guciu torebka zbyt pstrokata jak dla mnie A skoro jej nie kupiłaś, to znaczy, ze Cię nie urzekła, więc i tak pewnie byś jej nie nosiła Nic straconego
Stary 2013-05-13, 13:01   #3893
kliwia
Zakorzenienie

gucia do butow by CI pasowala ta torba, ale ja chyba tez bym sie zle czula z taka kolorowiasta. z drugiej strony raz sie zyje
Stary 2013-05-13, 13:19   #3894
*Agatek*
Zakorzenienie

Samba faktycznie, coś mi się pokaszaniło z eltergeldem minimum 300 € co miesiąc, w zależności od dochodów ale to wtedy 2 w 1 się dostaje? kinergeld z eltergeldem? Czy jedno? Zupełnie nic nie wiem

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2013-05-13 o 13:28
Stary 2013-05-13, 13:29   #3895
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
nie doczytalam, no to maa powinna CIe wpsierac!!! i nic nie kupic solidarnie!
hahahah

a tak serio, jak ja ide z mama to też sie 9obkupia a mi nic sie ne podoba albo nie pasuje :/
widzisz, zadzwonię do niej i powiem co o tym myślę.

Ale fakt jest jeden. ona chciała biustnik, a kupiłam ja. Ja chciałam buty, a kupiła ona. także można powiedzieć, że jesteśmy kwita (tylko ona do tego kupiła też bluzeczek kilka, na które ja też polowałam )

Cytat:
Guciu torebka zbyt pstrokata jak dla mnie A skoro jej nie kupiłaś, to znaczy, ze Cię nie urzekła, więc i tak pewnie byś jej nie nosiła Nic straconego
Cytat:
gucia do butow by CI pasowala ta torba, ale ja chyba tez bym sie zle czula z taka kolorowiasta. z drugiej strony raz sie zyje
Ktosiu, Kliwia no właśnie. Niby ładna i super (widzę ją u Martuchy), ale jakoś nie mogłam się zdecydować. Jeszcze do mojego ubioru sobotniego super, ale jak pomyślałam, że do pracy... to no właśnie...

Kliwuś do zielonych butów mam już zieloną torebkę. Dostałam od sis Zresztą powiem Ci, że te buty to był bardzo dobry zakup jednak. Chodzę w nich bardzo dużo

Stary 2013-05-13, 15:30   #3896
zaaaabcia
Zakorzenienie

Hej

gold - aaaa GRATULACJE!!!!

Gucia - ehh skad ja to znam... Zawsze jak się ma kase to nic nie wpadnie w oko, a jak jej brak to wszystko się podoba

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 17:06   #3897
Ana***
Zakorzenienie

Gucia jak pech to pech... to ja mam tak zazwyczaj z ciuchami, chce kupić spodnie to widzę ładne bluzki, a jak bluzkę to są fajne spodnie teraz się wycwaniłam i już nie obieram sobie celu, tylko po prostu wpadam czasem do sklepu i patrzę co jest fajnego
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 17:45   #3898
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
iwka28 co do poprawy kondycji włosów co używasz aktualnie? Ja szczerze mogę polecić tabletki "Doppler herc na włosy i paznokcie"
Rosną jak szalone, są mocniejsze, nie rozdwajają się- efekt widoczny po 2-3 miesiącach używania. Najlepiej brać codziennie przez kilka miesięcy ja sobie jak kupuję to robię zapas na 3 miechy i spokój- 17/20 zł kosztują w pl. Próbowałam również skrzypovity i innych badziewi ale efektu brak Jak już Samba wspomniała na włosy dobra ciąża i parę miesięcy po potem wraca wszystko- mi też wypadają garściami
Jeśli masz czas to polecam miksturkę olejek rycynowy + żółtko + cytryna, 5-10 min na włosach potrzymać i spłukać- miałam super miękkie włosy + zrobiły mi się pasemka na włosach (rycyna przyciemna) ale wtedy jeszcze nie farbowałam regularnie

Olejowałaś włosy może? Olejek kokosowy Vatika- polecam (to się zostawia na noc), no i płukanie włosów zimną wodą pomaga płukanie piwem czy żelatynowanie (ale tych dwóch nie próbowałam jeszcze, ale bardzo dobre opinie czytałam na ten temat)

Ja teraz używam kolejny raz maseczkę wax, ale nie jest zbytnio wydajna ja mam dobrze, bo myję włosy 1-2x w tygodniu więc używam masek na zmianę- wax z tą rossmanowską- niemiecką Alterra czy coś takiego
Agatek - dzięki wielkie Na razie łykam Celebrin czy jakoś tak, ale jak zaczęłam opakowanie to skończę, mam nadzieję, że pomoże, jak nie to po lecie będę w kraju więc kupię ten Twój. Mam jeszcze olejek do wcierania w paznokcie ze skrzypem i wcierkę do włosów Jantar (tu polecam z czystym sumieniem, bo używam od 2 tyg. i już widzę sporo malutkich włosków, także działa). Wcierka ma też efekt uboczny, te nowe włoski stoją jak anteny i Tż się śmieje, że CB radio mogę odbierać. A i mam jeszcze szampon z rzepą, także cały arsenał.
Ja myję głowę codziennie, poczytam o tym olejku, słyszałam ale nie stosowałam (a jak to się zmywa ? szampon da radę?)
W każdym razie dziękuję dobra kobieto

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
iwka śliczne i nie martw się, ja mam parę rzeczy z tej firmy i te kolczyki to był taki pierwszy przypadek.

Trzymajcie jutro kciuki. Mam konferencję i wystapienie o groomingu.

dobranoc
Kciuki

Cytat:
ktosia poczytalam na strnie mojego UM, ale tam tak napisane ze ja cie krece, ale zrozumialam ze chyba aktu nie musze miec jesli to samo miasto wiec luzik

iwka fajnie odbija swiatelko lustro A chwalilas sie juz ta szafa?

klion zuzka tez ma kropki jak ja tatus wycaluje ale to normlane u dzieci wszytskie tak reaguja raczej
No jeszcze nie Na wepchnięcie czeka jeszcze bajzel, który był poprzednio w komodzie. Ale jaki porządek będzie - nie ma gdzie zostawiać "przydasi", które wcześniej były na blacie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
co za dzień!!!

Jeszcze raz gratuluję! Daniel jest przeuroczy!!! Śliczności!

super, że już jesteś!
Gratuluję szafy! Nas też to czeka, ale jakoś zabrać się za to nie możemy

ojjj sierotko... masz ślad?

tulę!
tulę Cię mocno!

koniecznie weź ze sobą zdjęcia. Albo w aparacie, albo przerzuć na tel.

Super, że jesteście tak pięknie zorganizowani! Oby tak dalej!!!
No i super, że waga spada.

Powodzenia kochana!!!!

Witajcie,

Gucia - nasza nabierała mocy urzędowej chyba z rok, także wiesz, wszystko przed Tobą

Cytat:
Samba - u mnie do lepszych przedszkoli (np. w lepszej dzielnicy albo z ogrodem) zapisuje się dzieci będąc w ciąży. Czas oczekiwania na przyjęcie to ok. roku.

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Gucia jak pech to pech... to ja mam tak zazwyczaj z ciuchami, chce kupić spodnie to widzę ładne bluzki, a jak bluzkę to są fajne spodnie teraz się wycwaniłam i już nie obieram sobie celu, tylko po prostu wpadam czasem do sklepu i patrzę co jest fajnego
Ja też tak robię Bo jak coś sobie umyślę, to najczęściej nie ma

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 18:42   #3899
bzyczka1
Zakorzenienie

Iwka to wyobraź sobie co miała na głowie moja koleżanka w liceum...ogoliła sobie głowę wzdłuż przedziałka bo chciała mieć wyraźniejszy!!!!! i potem jej tak włosy na całej jego długości stały. Dość długo bo musiały urosnąć do momentu aż się położyły po głowie!

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 19:43   #3900
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Agatek - dzięki wielkie Na razie łykam Celebrin czy jakoś tak, ale jak zaczęłam opakowanie to skończę, mam nadzieję, że pomoże, jak nie to po lecie będę w kraju więc kupię ten Twój. Mam jeszcze olejek do wcierania w paznokcie ze skrzypem i wcierkę do włosów Jantar (tu polecam z czystym sumieniem, bo używam od 2 tyg. i już widzę sporo malutkich włosków, także działa). Wcierka ma też efekt uboczny, te nowe włoski stoją jak anteny i Tż się śmieje, że CB radio mogę odbierać. A i mam jeszcze szampon z rzepą, także cały arsenał.
Ja myję głowę codziennie, poczytam o tym olejku, słyszałam ale nie stosowałam (a jak to się zmywa ? szampon da radę?)
W każdym razie dziękuję dobra kobieto
Nie ma za co Trochę tych specyfików próbowałam, więc polecić co nie co mogę, cieszę się, że mogę polecić cosik
celebrin? hmm muszę poczytać o tym byłam dziś w ross ale nie widziałam tego Doppler herc na włosy i pazury na same włosy tak, ale mieszanki nie widzę już miałam brać inne kapsułki, ale stwierdziłam, że będę w pl w sobotę to wtedy zakupię sobie zapas na kilka miesięcy tu link do tego: http://www.doz .pl/apteka/p19064-Doppelherz_Aktiv_Na_wlosy _i_paznokcie_kapsulki__30 _sztuk(bez spacji po słowie doz). Taniutko wychodzą tylko mówię- efekt zauważalny dopiero po 2-3 miesiącach, paznokcie rosną jak szalone, co chwila je obcinałam, były mocne i nie rozdwajały się ( a teraz nic nie łykam i jest masakra, co chwila jakiś obcinam) no i włoski szybciej rosną Na Twoim miejscu bym jeszcze zrobiła badanka czy przypadkiem nie masz anemii, bo od tego też wyłażą. Dermatolog także powiedział mi, że wychodzą, bo są ściśnięte w gumce włosów nie powinno się 'wiązać' bo są ściśnięte, skóra napięta i to potęguje wypadanie, a ja często je wiążę, bo po prostu mi przeszkadzają

Mówisz sterczą włosy, cb możesz ustawiać
Olejek się zmywa ciężko, trzeba szamponem dobrze umyć głowę, nawet 2 razy (ale raz tylko źle spłukałam i miałam strąki) dobrze spłukać przede wszystkim kurczę, podziwiam, że myjesz codziennie głowę... kiedyś była taka 'moda' w gimnazjum to się myło dla szpanu ale wyluzowałam, dałam im się przetłuścić porządnie i teraz mam spokój na 5 dni a nie lubię myć włosów, bo zanim wszystko się nałoży, odczeka, to godzina nie moja

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2013-05-13 o 19:45
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości