|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Dzięki dziopencje,uff..
Co do picia to u mnie w lodówce 5 piwjuż chyba ze 2 miechy siedzi.. Redds ananas-grejpfrut, Warka Raddler, Calsbergi i jakieś jeszcze.. i tak sobie leżą ![]() Lady 3mam za wujka ![]() Czytałam Aniołkowe mamy,tak mnie do niunki zaciągło, bo jest mega dzielną i mądrą młodą kobietą. No i natknęłam się na H. i dyskusję o nas... Niemiłą.. W każdym razie to nie siostra czy kuzynka, ale JEDNA z NAS wysłała jej wtedy esemesa... Ja nie mówię że dyskusja na wiadomy temat była mądra i rozważna, bo była głupia, ale osoba która jej to napisała nieładnie się zachowała w stosunku do nas, a przede wszystkim do niej, że w takiej ciężkiej sytuacji, jej gwoździcha dobiła. To tyle, musiałam to powiedzieć I 3mamy kciuki za koleżankę H. i staranka Życzę jej wszystkiego dobrego ![]() Moje dziecię po raz kolejny dopiero po 4 na żarełko wstało poszedł spać i najlepsze:Śpimy sobie snem głębokim, i dzwoni budzik TZ.. ten go w popłochu wyłącza, ja się odwracam do Młodego sprawdzić czy się nie obudził, a ten leży w najlepsze na brzuchalu i gapi się na nas z bananem na buzi ciekawe ile nie spał
|
|
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
Hope, dokładnie to samo napisałam w klubie... Jedna z nas się okropnie zachowała i szkoda, że ta osoba nawet nie ma odwagi, by się przyznać... Głupota - pewnie tylko dobiła tym H. Postawa pt "byle nakablować"...
No i - ofkors - gratuluję! Ja idę robić tatuaż w przyszłym tygodniu.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-05-15 o 15:43 |
|
|
|
#3303 |
|
Rozeznanie
|
Juleczka cudna
|
#3304 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
niezła z niej agentkaI zeżarło mi oczywiście wcześniejsze cytaty a tam chciałam pochwalić Twoją marchewkową pannę że się modli o jabłuszko ale marcheweczkę jednak wszamała ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Sam do siebie gada, mojego trzeba zaczepiać i zagadywać. No ale Kubuś to chyba po mamusi taki gadatliwy ![]() Cytat:
no to gitara ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chyba trzeba zacząć ![]() Brawa za bioderka ![]() No i co do Twojego samopoczucia to też właśnie pomyślałam że może anemia. Zrób sobie może morfologię ? Aaaa jeszcze...bo mi cytat wcięło. meneq - ale super ja to nigdy nawet jednej marnej nie znalazłam a Ty tyle na raz. ŁAŁ
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2013-05-15 o 15:57 |
|||||||
|
|
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
jesteście okrutne-od rana was gonie a wy pędzicie jak szalone z tymi postami ![]() Ale ale! Pi razy drzwi nadrobiłam-uff. za kolejne 4miesięczniaki!Caławdeszczu-twoja mała wymiata pozami-jest najlepsza ![]() Hope-gratuluje ![]() Szajka- tamtemu spikowi łeb urwać i na.srać w szyję. Dobrze że wam się nic nie stało. Ja dziś z małym od 12byłam na dworze-jak mi usnął postawiłam go tak żeby babcia miała na niego oko a sama poszłam do domu pier.dolnik ogarnąć. Nawet najeść się zdąrzyłam i akurat się obudził teraz pojadł i dalej śpi tylko już w domku.
|
#3306 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40811947]Mam nadzieję, że temu debilowi, który wjechał na wózek z Dorotką na pasach fiut odpadnie!!!
Dochodzę do pasów, staję na chodniku, bo auto widzę. Ale auto się zatrzymało i mnie puszcza - więc wchodzę powoli, ja, wózek i za rękę Agatka. A tu nagle tyłem wjeżdża jakiś ch.uj za przeproszeniem w cienkim! nie dośc, że kretyn parkował niezgodnie z przepisami, połową dupy na pasach, to jeszcze - jak można nie widzieć kobiety z dzieckiem i wózkiem, no jak??? ja idę, i nagle widzę że ten ani myśli się zatrzymać! ja w szoku, jedną ręką wózkiem kiepsko się manewruje, więc wózek bokiem tylko udało mi się postawić a on stuknął! na całe szczęście lekko, mała nawet nie poczuła, dotknął go tylko. No ludzie... wiązanę puściłam bo mi nerwy padły, a on na mnie - że przecież JA widzę, że on jedzie! miałam ochotę go za fraki wyciagnąć z auta i po mordzie natrzaskać.[/QUOTE] masakra.. ja bym zaebała... Cytat:
![]() DZIEWCZYNY! Co mogę kupić TZ na rocznicę związku??? Bo od Dadusia dostanie na Dzień Taty nieśmiertelnik
|
|
|
|
|
#3307 |
|
Zakorzenienie
|
Takim maluchom podaje sie od 38. U nas w poniedziałek po szczepieniu była taka sama.
A no właśnie byłyśmy na szczepieniu w poniedziałek. Mała na 70 cm wzrostu i waży 7600. Przy wkłuciu 5 in 1 to patrzyła sie na pielęgniarkę i się uśmiechała natomiast przy Pneumokokach płakała okropnie, ale tego nie da się pać bezboleśnie. My już po oglądaniu mieszkań i raczej jesteśmy zdecydowani. Mąż jeszcze musi zobaczyć, bo byliśmy ze szwagrem. |
|
|
|
#3308 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3309 |
|
Zakorzenienie
|
Sorry dziewczyny, teraz doczytałam w klubie że fewcia wcześniej trafiła na to co ja na AM..
yhy, ma hobby, grzebanie w samochodach np.. |
|
|
|
#3310 |
|
Wtajemniczenie
|
Ile metrów? Do zamieszkania od razu czy będziecie remontować?
|
#3311 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
A jednak dorwałam kompa u rodziców i nadrobię Was trochę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3312 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale te lody co mąż wczoraj kupił pyszne są
o matulu raj na ziemi
|
#3313 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40820198]SYlwia, pewnie tak, ALE nie miałam sposobu na zatrzymanie tego gnojka, a potem co - jego słowo przeciw mojemu. Ale wypowiadam wojnę głupim kierowcom - mieszkam w centrum miasta i tak, jak oni parkują, to zgroza. Będę robić fotki i chamsko donosić na policję
bo nagminnnie np. na pasach parkują, ale to na wejściu na pasy całym![/QUOTE]Heheh wyobraź sobie, że u mnie na osiedlu jeden dupek stanął sobie na rondzie (nie jeździ przez nie super dużo aut) i wyskoczył do bankomatu, bo jest dosłownie 2m przy rondzie... idiota jakiś oczywiście musiałam go strąbić, bo niestety zablokował wyjazd..a on mi rączką machnął, że jeszcze chwilę!!! |
|
|
|
#3314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wzrost, za wage i za dzielnosc![]() to juz kawal kobity z niej! ciekawe ile moj ma wzrostu? no i ciekawe kiedy dobijemy do tych 7 kg... ![]() ciagnie Cie do nas, co?
|
|
|
|
|
#3315 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() mamy pierwszy raz katarek, w nocy aż biedactwu z noska wypływał w dzień co chwilę odciągałam i teraz jest lepiej. Oby już nie wrócił ![]() Cytat:
![]() Hope gratulacje
Edytowane przez onaella Czas edycji: 2013-05-15 o 16:36 |
|
|
|
|
#3316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3317 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Little za skończone 3 miechy!![]() Cytat:
Cytat:
Ale wiecie co dziewczyny? Od trzech dni jest mi mdło strasznie. Nie umiem pic kawy bo mi się dźwiga .... yyyyyy dziwne. A raz zapomniałam tabletki i teraz schizuje że w ciąży jestem W tym tygodniu powinnam dostać @..... a więc czekam z utęsknieniem jak nigdy....Cytat:
|
|
#3318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
![]() Ja bym sie chya skitrasila w majty ze strachu
|
||
|
|
|
#3320 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja kiedyś starałam się o pracę w Straży..byłam na rozmowach w Urzędzie...i gdyby nie to, że kiedyś nie miałam prawka..to by mnie wzięli heh. |
|
|
|
|
#3321 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I nie zgadniesz co kupiłam Żółwika W stanie idealnym jest i rzeczywiście słodki głosik ma
|
|
#3322 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet się nie domyslam a ciekawa jestem ![]() Co do tatuażu... jaki robisz?? Black, czekam na fotkę w stroju ![]() Cytat:
I to jak... o tak!! ![]() ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
Boję się boję...ale mam nadzieję że @ przyjdzie...
|
|
#3323 |
|
Zakorzenienie
|
dzwonili z osrodka, sa szczepionki wiec jutro mamy szczepienie....
![]() musze dziecia porzadnie wymyc, wypachnic i na noc dac ze 2 litry mleka a najlepeij żuru co by jutro nikt nie doniosl na mnie ze nie dbam o mojego dziecia ![]() sorki e., ale normalnie nie moge z tej baby!!!!! ![]() ludzka glupota mnie czasem przeraza!!!
|
|
|
|
#3324 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i nie było takiego stękania jak w gondoli albo foteliku. ![]() jak tak sobie myślę..to nie wiem po co mi w ogóle gondola była potrzebna...jak ja ciągle autem i ciągle w foteliku :/ |
|
|
|
|
#3325 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na szczęście w ciąży nie jestem czego i Tobie życzę
|
|
#3326 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
Ja bylam przeciwna tej dyskusji o H. ale nigdy bym do niej nic nie napisala bo dla mnie byl to za delikatny temat. Zreszta wtedy kazda z nas martwila sie o ruchy dziecka, nie wiem kto moglby sie zajac jakims donoszeniem czy co to bylo. Sobie piekna bielizne? Albo kolacja sam na sam? |
|
|
|
|
#3327 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczę spania na brzuszku, super wygląda! Cytat:
Dziękuję! Kuj płytki i zaczynaj od początku ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
te nasze dzieci to małe zołzy są ![]() Cytat:
Kochana, może masz anemię??? Cytat:
![]() Cytat:
Black jaki tatuaż?? |
||||||||
|
|
|
#3328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() he he, toż to przeznaczenie jak nic ![]() z podobnych jest jeszcze zebra z fisher price ale żółwik ładniejszy ![]() ja kupiłam ogromny wór piłeczek Basenik już mam więc wrzucę w niego piłeczki i będzie zabawa |
|
|
|
|
#3329 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma bączków bolących, za to śmierdzące, jak prutnie to uciekam o rajusiu ! hahaha ale slodziak mały! moja jeszcze nigdy nie zasnęła na brzuchu. A nie przepraszam 2 razy na 5 min;p Cytat:
Cytat:
gratulacje!!!!!! Cytat:
Cytat:
trzymam za nią kciuki Jaki i w jakim miejscu?! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() dzidzia mi marudziła, wlasnie usnela, ja Was nadrobiłam i chyba też utne szybkiego komara ..
|
|
|
#3330 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

Życzę jej wszystkiego dobrego 

- gratuluję!

ponad miesiac juz nie jem nabialu

wrocilismy z niedzicy ale z siostra Tz wiec nie mam kiedy siedziec przy kompie i nadrabiac 50 strron bo ciagle nie ma nas w domu.... Nie wiem tylko co z tym jutrzejszym spotkaniem w parku bo nie wiem czy ona bedzie chcicala isc a samej jej nie zostawie. 

bo nagminnnie np. na pasach parkują, ale to na wejściu na pasy całym![/QUOTE]
w dzień co chwilę odciągałam i teraz jest lepiej. Oby już nie wrócił 
W tym tygodniu powinnam dostać @..... a więc czekam z utęsknieniem jak nigdy....
to ja do niego to po jaki h.. odbierasz polaczenie skoro nie mzoesz rozmawiac ??!
nawet się nie domyslam a ciekawa jestem