|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł dla 14 części Mamuś lipcowo- sierpniowych? | |||
| Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 cz.14! |
|
4 | 10,81% |
| Skurcz, skurcza skurczem pogania- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
0 | 0% |
| Dolegliwości różne mamy, ale ostro się trzymamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
1 | 2,70% |
| Brzuszki rosną że ho ho, skurcze bolą, że ojoj- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
0 | 0% |
| Skurcze łapią, brzuchy skaczą, jeszcze dzieci nam nie płaczą- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
2 | 5,41% |
| Do porodów się zbliżamy, będą z nas wzorowe mamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
6 | 16,22% |
| Trwa już wielkie odliczanie-która pierwsza mamą zostanie? Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
3 | 8,11% |
| Porodówka wizją kusi - lecz poczekać jeszcze musi- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
2 | 5,41% |
| Jeszcze w dwupaku wszystkie człapiemy-już niedługo się rozpakujemy-Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
2 | 5,41% |
| Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
17 | 45,95% |
| Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c
jabys chciala znam dziewczyne ktora prowadzi blog i ona ma bebecara, pisze duzo o tym wozku, daj znak to podrzuce ci linka
|
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c
domcia czyli wychodzi ze ja tez bym Twój wozek chciała
![]() To jaki masz konkretnie, marka i model poprosze ![]() |
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziś stuka mi 50 dni do terminu
![]() Chyba sobie z tej okazji dziś torbę spakuję. ![]() Wrócę też do tematu siostry- Przede wszystkim dziękuję za kciuki ![]() ![]() |
|
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
ostatecznie kupiliśmy model MOVIX z mothercare
|
|
|
|
#2255 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#2256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za 50, pakuj sie, pakujto jutro ciocia zostaniesz, trzymam nadal kciuki za siostre i maluszka dzieki, ciekawe czy w PL jest dostepny ... Ile dalas za niego?
|
|
|
|
|
#2257 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry brzuchatki.....Witam sie w pochmurny szary dzien....
Ja niestety pol nocy spedzilam w lazience bo mi bylo mega niedobrze - nie moglam jednak zwymiotowac i tak sie meczylam..... dzis dalej to samo - rano zjadlam jedynie kawalek arbuza bo to bym moj sposob na mdlosci ale niestety dalej meczy ![]() Mam nadzieje ze przejdzie ![]() Oliath ciesze sie ze wiesz na czym stoisz - teraz tylko grzecznie antybiotyki lykac i duzo odpoczywac
|
#2258 |
|
Konto usunięte
|
Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz
Hahahahahhaa taak zarasta a błona dziewicza się odbudowuje
Po prostu mięśnie są mało rozciągnięte Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2259 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Już widze, że nie zacytowało mi wszystkiego Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i wyniki badań ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no ale jakby faktycznie to miało pomóc to pewnie bym i po schodach skakała, choć trochę bym sie bała![]() Cytat:
![]() Oliath bardzo sie cieszę, że w miarę wszystko w porządku, że to ,,tylko" nerki i z Lilo wszystko ok Pisałyście, że Tżci nie interesują sie wyprawką - u mnie to samo. Wczoraj zrobilam podejście nr dwa do wózka ale spojrzal cos tam burknąl i koniec. No więc sama musze podjąc decyzję. On też uważa, że mamy jeszcze sporo czasu, że wszystko się samo zrobi, wszystko od wszystkich dostaniemy i będzie super. Stwierdziłam, że jak się zacznie sam z siebie interesowac to ok, a jak nie to nie. Nie będe sie denerwować
|
||||||||
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
on chwilowo jest w promocji za 299 funtow czyli za okolo 1500 złoty
---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40837038]Hahahahahhaa taak zarasta a błona dziewicza się odbudowuje Po prostu mięśnie są mało rozciągnięte Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] i dlatego wlasnie polecany jest masaz krocza haha |
|
|
|
#2261 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koniecznie daj nam znak jak maluszek się urodzi ![]() Cytat:
![]() a co do przytulanek, Ty to agentka jesteś O! dobrze to podsumowałą Iwona ![]() Ola trzymaj się...a z tymi porodówkami to niezła akcja...pojedziemy rodzć a tam kartka no ja dziękuję.... Kuruj się nasz wątkowy zdechlaczku....Kolejna po Czarusi, KArolajn itp
|
||
|
|
|
#2262 | ||
|
Zakorzenienie
|
ten plus. KOniecznie idźcie z tematem do tego sklepu. Cytat:
) wiesz że u mnie też 50 dni?:P coraz bliżej...3mam kciuki za siostrę cały czas. Cytat:
kurde do tego też się nie mogę zmobilizować
|
|
#2263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jejku dobrze że nerki a nie co gorsze, choć i te nerki nieciekawie wyglądają, ale juz wiesz co siędzieje i teraz leczenie i będzie dobrze Ja żądam, żebyśwreszcie zwolniła tempo, odpoczęła, leżała i pachniała fiołkami a nie ciągłe wymyślanie prac... no! Cytat:
![]() zupełnie jakby ogłoszenie do gazety dała... ------------ pełen spontan... pojechałam po moczu do biedry, zakupiłam kocyk turkusowy w zwierzątka białe, balerinki szare z kokardką i kupiłam paczkę Dada 2-5 kg na spróbowanie. A no i jeszcze odplamiacze Oxy, też na spróbowanie Już miałam wziąc ręczniczek z krówką, ale odłożyłam bo w sumie mam jeden kapturek w domu + 2 nowe ręczniki zwykłe to chyba na poczatek wystarczy. pieluszki flanelowe mnie rozczarowały bo w komplecie sprzedawane a tam różowe też cos jest więc już nie chcę po przescieradle w oczy Tż z rózem wchodzić ![]() bodziaki u nas tylko w różu i ze 2 komplety niebieskich były, pewnie w okolicy same chłopaki się rodzą. aaa kocyków u nas mnóstwo. ledwie dojechałam, prowadzenie auta nawet na tak nkrótkich dystansach jest dla mnie uciążliwie. poza tym głowa mnie boli, zimno mi, ale ponoć cisnienie u nas wali w dół. |
||
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
domcia to bardzo dobra cena
Jakbym go jeszcze na zywo zobaczyła.A ile waży? Co do pampersów Dada najmniejszych to nie wiem czy wyczaiłyscie, ze one wychodza drozej niz oryginalne pampersy albo porównywalnie. W rossmanie i tesco 43szt pampersów jest za 21,99zł, co za sztuke daje nam 0,51zł, a dada tansza, ale jest 25szt. i kosztuje za szt. tez 0,51-0,53
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2013-05-16 o 09:27 |
|
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
ani ja.
w szkole rodzenia dostalam instrukcje: (sorry ze bez tlumaczenia) |
|
|
|
#2266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama rama? z kołami? z gondola ze spacerówka?? moge Ci moje prywatne fotki wyslac pokazac |
|
|
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za 50dalej dla siostry, żeby było wszystko dobrze
|
|
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
dzoan chcesz ta strone o tym bebecarze??
masz tu jesli chcesz: http://www.oczekujac.pl/search?q=bebecar |
|
|
|
#2269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mocno zaciskam kciuki i czekamy na wieści, zdjęcie. Normalnie, jakby nasze wątkowe Dziecię się rodziło ![]() A Ty juz tez bliziutko do konca oj leci ten czas...Cytat:
Edytowane przez czarownica1 Czas edycji: 2013-05-16 o 09:29 |
||
|
|
|
#2270 | |||
|
Zakorzenienie
|
Współczuję, trzymam
za dobre wynikiCytat:
Dla tż ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. rama z kołami i gondolą 2. rama z kolami i spacerwoka Jestes zadowolona z wozka? Bo ja dumam nadal nad jedo fyn lub navington cadet, ale nadal nie jestem w 100% zdecydowana na ktorys. Jeden z wygladu lepszy, drugi bardziej solidny wg mnie. Jedo solidniejszy, a navington ladniejszy. |
|
|
|
|
#2272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
waga wózka z gondola: 13,2kg waga spacerówki: 11,9kg tak na sucho jestem zadowolona. jest duży, bo tylnie koła pompowane, ale bardzo zwrotny, można prowadzić jedną ręką a nawet chwytany w dwa palce (kciuk i wstazujący) dobrze się prowadzi. ma duzo opcji i możliwości. ale powiem Ci, ze pierwszym naszym typem byl OYSTER, czyli w polskiej wersji ten navington cadet, i go kupilam najpierw. takze ten tez byl naszym typem! i tez fajny byl, mniejszy niz ten movix i podobne rzeczy ma. tylko nie ma kol dmuchanych, tylko piankowe |
|
|
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego ja powiedziałam dla swego tż, że będzie mi robił bo sama się też nie zmobilizuje, położna mówiła, żeby masaż zacząć robić 2 miesiące przed porodem
|
|
|
|
#2275 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nalezy DUZO wydawac JEGO pieniedzy na nią. Zainteresowanie gwarantowane Cytat:
![]() Ok, musze sie ogarnac i wozek obcykac dla Was A Tako bede sprzedawac, tylko niech go wypiore i maz mi ta sprezynke wstawi nowa , to tylko do leciuchnej parasolki skladanej jedna reka.
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
Oliath, normalnie nie mogę się doczekać zdjęcia Lilo w wózku
|
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
Rockyyy napisała na facebooku "Zabki moje ! Znowu mam problem z netem.Przekazcie prosze na naszym boskim forum ze mnie pare dni nie bedzie Bd tesknic i nie wiem jak przezyje bez spamu.Bo w moim starym tel. moge tylko czytac ale dobre i to.Trzymam kciuki za wizyty i zeby kazdej brzuchatce nic zlego sie juz nie dzialo i bylo w porzadeczku.
![]() ![]() "
|
|
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
domcia ten link z wozkiem bebecar super, wózek
|
|
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
Kupilam, bo jakos mnie urzekl ten żółw
ciezka sprawa.http://allegro.pl/show_item.php?item=3182272347
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
magolina mój był taki sam, nie interesował się wózkiem, kupilismy jeden, okazało się że połamany, kasa wy dana to się opanował i zaczął studiować i zaczął sam poszukiwania wózka i innych rzeczy wyprawkowych!
---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- a powiem Ci ze nie wiem, bo mnie nie sta cbylo na taki wozek nigdy wiec w sumie nigdy sie nie interesowalam az tak dokladnie. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.

za 50, pakuj sie, pakuj
Ile dalas za niego?

jak leżę, albo siedzę, to jeszcze jest ok, ale jak tylko wstanę i zaczynam chodzić, to od razu kibelek!