|
|
#4111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
odnotowane na najbliższy deszczowy dzień ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- dzięki i ![]() popieram golden, że zmainy są dobre |
|
|
|
|
#4112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po płatki kosmetyczne, płyn do vadżajny i saszetki dla kota miałam jechać a tu Betty z promocją wjechała, ciekawe co kupię ![]() dopsz, że kasy mało mam Cytat:
![]() się niestety dzieje, źle, już pisałam, ale nie było Cię, Bub ma nowotwór w pycholu
|
|
|
#4113 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Operacyjny?? Mojej koleżanki kota miała wycięty z paszczy, miała trochę krótszą wargę jedną, ale żyła jeszcze wiele lat...
|
|
#4114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i że b. szybko go zauważyłam, bo do gardła nie doszedł, czyli niby dobrze
|
|
|
#4115 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
|
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4117 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
i spadam do pracuni
|
|
|
|
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
u nas jesień
wymoczyłam się w kawowym żelu YR o zapachu kopiko wybalsamowałam łydy w sandale od Ves - nikt ode mnie nie odkupił we końcu i zapach po pół roku przestał mi przeszkadzać ![]() wyperfumowałam Cherqui |
|
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#4120 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Macham znad kataru, kaszlu i bólu gardła
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4121 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry
U mnie też parę rzeczy by się znalazło Muszę spróbować ![]() Cytat:
![]() Mój kolega ma raka wątroby, zaczął chemię i na razie dobrze ją znosi. Byliśmy u Niego w szpitalu, facet dostał świra na punkcie Boga, chodzi na msze po których są odprawiane egzorcyzmy. Może nigdy nie był ateistą ale teraz to przegina maxymalnie. Choć z drugiej strony potrafię Go zrozumieć, łapie się wszystkich możliwych sposobów żeby wyzdrowieć. I spoko jeśli to Mu ma pomóc ![]() Ale ziąb na polu kto ukradł wiosnę
|
|
#4122 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale kciuki trzymam za kurację, jak wcześnie zauważyłaś to tym większe szanse że pomoże no i skoro wet mówi że tak to pewnie wie co mówi proszę mnie pogodę oddać bo jutro na koncerta Lemonka w plenerze jadę i wolałabym w deszczu się nie babrać
|
|
#4123 |
|
Zakorzenienie
|
wracam z rossmanna - 40% na całą kolorówkę i kosmetyki do pielęgnacji twarzy
![]() wylazłam z tuszem, pudrem, płynem do demakijażu i 4 lakierami do pazurów i tuszem i błyszczykiem dla siostry ![]() A miałam już na nic nie wydawać kasy...
|
#4124 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wydałam dziś rano trochę kasy w Rossie Ale nie tak bardzo dużo ![]() ![]() Wczoraj mi neta wyłączyli, drugi raz w ciągu miesiąca coś się porypało ![]() Qrde, a tu ludziom net do pracy (też ) potrzebny ![]() Znad chmur ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Chciałam radzić, ale stwierdziłam, że od wczoraj do dzisiaj to już chyba wróciłaś od fryzjera ![]() To teraz ino pokaż ![]() Łee to się jednak nie załapię ![]() Cytat:
Ja dziś kupiłam dwa - jeden z MF i jeden z Lovely ![]() Mnie to chyba by ten najlepiej pasował, ale idę jeszcze poczytać i popatrzeć.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#4125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może gdzieś krąży w sieciuni tylko to by był strzał w ciemno - też mi odpowiada najbardziej ta wersja na pierwszy rzut oka, niemniej nie wiem jaki efekt uzyskam tymi nowymi 02 beige lub 03 dore (który pono zastąpił beige chic ale jednak krążą słuchy że są to całkiem inne bajki) Mnie jeszcze zależy sprawdzić formułę - czy nei są za twarde - mnie interesują miękkie kulki, pylące się, a nie takie wypieczone jak róże Bourjois nigdy nei macałam tych zabawek poproszę panią w Sefo aby mnie wypudrzyła
|
|
|
|
|
#4126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.mylittledress.pl/guerlain...der-w-kulkach/Też by było w ciemno u mnie, Bosh sama ni wim Patrzę jeszcze dore
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
meteory są mięciutkie i bardzo dobrze się nabierają na pędzel ja nosiłam w torebce i mam na dnie dużo pyłku na szczęście pomiędzy pokrywką a kulkami jest gąbka (może też do nakładania), bo przy otwieraniu cały by mi wydmuchało ![]() mimo tego wydajność mają niesamowitą Flo ![]() do niedzieli mam przedstawić 5 propozycji noclegów wytyczne: do 85 f/doba blisko oceanu z widokiem (ale niekoniecznie) miejscowość dowolna fajnie jakby kuchni nie zamykali za wcześnie
|
|
#4128 | ||||
|
Panaroja
|
snad deszczu chmur i zimna
![]() Cytat:
Cytat:
nie jest racjonalny bo jest absurdalny ![]() to miły widok Cytat:
Cytat:
![]() kto zabrał ciepło , przyznawać się
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#4129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdraaaaaszczam ano prawda, sad but true
|
|
|
|
|
#4130 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie mój perfekcjonizm dobija, zwłaszcza że operuję nie swoimi środkami
![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Rejcz, tego healthy mixa obadam dziś i dam znać czy on dla mnie włosy mi lecą :cry odstawiałam tabsy i olejek łopianowy i co mycie wyciągam garść przejeżdżając ręką po długości a wcześniej może 3 znajdowałam przy myciu ![]() lecę po rzepę, łopian i od początku cyklu tabsy wracają ![]() paskudne uczucie, mam wrażenie, że mogłabym tak wyciągać aż zostanę łysa na głowie
|
#4131 |
|
BAN stały
|
Ja dziś właśnie kupiłam HM, ale teraz jest jakaś nowa wersja... Mam nadzieję, że nie kombinowali przy nim za wiele.
Poprzednio miałam 10 hours sleep, ale trochę zbyt lejący i słabo kryje. HM dużo lepszy. |
|
|
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
ja z podkładów burżuja obczaiłam tylko 123 perfect coś tam, najjasniejszy odcień w miarę był, ale mi trochę ściemniał na łapce po 10 minutach
Było w kolorze tego Ivory od Rimmelahttp://fablesinfashion.com/wp-conten...fection-04.jpg za to ten rimmel light porcelain mnie kusi, bladzioch i nie ciemnieje wcale ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...oundation.html
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-05-23 o 16:30 |
|
|
|
#4133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pójdę obadam co będzie ![]() presji nie mam, bo mam jeszcze dużo FP i prawie cały Affitone mineral, który jest za ciemny, ale może w lecie obleci. ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
![]() z astora jakiegoś matcha lubiłam ![]() ale i tak nieporównywalne do burżujów ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- a pędzle ta promocja też obejmuje? ![]() jakiegoś fikuśnego miziaka bym przygarnęła
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2013-05-23 o 16:48 |
||
|
|
|
#4134 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
właśnie zastanawiałam się między hm a flower perfection, ale wolałam nie eksperymentować, bo podkład to za poważna sprawa
|
|
|
|
|
#4135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nowe HM są gorsze kochana mam to samo z włosami, właśnie dziś nawrót - ale ja mam łysienie androgenowe od lat, o którym an kilka miechów w roku zapominami serio uczucie fatalne i tak, łysieje się miejscami o czym się przekonałam nie raz w ciągu tych kilkunastu lat - a teraz ten wiek kiedy to właśnie miało się dziać intensywnie i coraz gorzej no mam czasem ochotę zawisnąć sobie na wieki ![]() ja kupuję Alpikort E a jak wycofli to znajdę coś z hormonem pantexin czy jakoś tak Cytat:
ale mnie złamało dziś to z włosami - wyjęłam kilka garści - no przecież one wychodzą jak z lalki kur dwaaaaaaaaaaaaaaaaaa Betty masz racje z tym wyciąganiem - końca nie widać
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-23 o 17:22 |
||
|
|
|
#4136 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie nie ma sie mu co dziwić.... Cytat:
Cytat:
![]() A wogle , to prez Ciebie popelnilam najlepszy zakup od początku roku ![]() One naprawde robia coś z paszczą. Taka ładna/szlachetna/ porcelanowa skóra sie robi Wygląda ma mega gładką mimo braku gladkości ![]() Nie wiem, czemu sie kiedyś pozbyłam moich kulek. Chyba jakieś zaćmienie umyslowe mialam i to porządne ![]() 2. Przeczytalam,że do niedzieli musisz przetestować 5 noclegow Cytat:
Miałam tak niedawno. Nic nie pomagalo. Ale przeszło samo jakoś. Chyba to bylo spóżnione wiosenne przesilenie albo nie wiem co ![]() Jęczmień mi sie robi wprawym oku. Niby narazie nie przeszkadza, ale ...wolalabym nie mieć. A już napewno wolalabym nie mieć w sobotę. Dają na to coś w aptece ? ![]() Narazie wyłudziłam od matki obrączke i dzielnie pocierałam, ale śmiech mnie skutecznie zniechęcił do ponownego pocierania ![]() I wogle jak często trzeba tą obraczka? |
||||
|
|
|
#4137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w aptece nei wiem bo nigdy nei zdążyłam do apteki bo mi znikł od złota ![]() nie wiem czy neomycyna? pewnie na ko kur dwa rekurdwaceptę ![]() jesssssus jaka jestem wściekła że wszystko u nas na receptę - jaki zawsiony zacofany pojepany kraj cierp człowieku i czekaj 20 godzin ze świeżbem grzybem vedżajny i innym syfilisem do jaśnie lekarza dowiedz się potem zę miejsc nie ma - no jak w takich warunkach można nazwać kraj cywilizowanym
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-23 o 17:32 |
|
|
|
|
#4138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A specyfiki jakies od dermatologa nie dają rady powstrzymać tego? Też tak mialam przez moment..jak mi wylazić zaczęly, to można by chyba perukę z tego zrobić ![]() Cytat:
Jak mi do jutra nie zginie to pójdę do apteki...może mnie poratują. Jakoś zawsze ( ale tylko w jednej aptece, jak jest włąścicielka albo jej syn) udaje mi sie dostać takie rożne ☠☠☠☠☠☠☠y bez recepty.... 2 w sumie to sie nie dziwie bardzo...znam multum ludzi, któzy na byle ból łykają garście tabletek, albo używaja czegoś co pomoglo sąsiadce na dokladnie to samo ...strach pomyśleć, co by bylo jak by mieli latwiejszy dostęp do silniejszych leków....no ale fakt faktem że te recepty okropnie utrudniają życie normalnym ludziom...
|
||
|
|
|
#4139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko hormon w sumie to jest specyfik od dermy ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
maści do vedżajny na grzyba to chyba mogliby dawać bez recepty, bo to baaaardzo częsty nawracający problem, i nie, nie rozwiązuje problemu fakt kupowania na zapas albowiem i zapas kiedyś się kończy lub data mu wychodzi a potem jedyny lekarz na dyżurze to chuop i pyta dzień dobry co pani dolega - no pięknie po prostu i powiedz takiemu wprost - strasznie upokażające sytuacje to rodzi, że musimy chodzić i żebrać o recepty ![]() nie wspominając o antykoncepcji "po" ale to już inny temat wiem ze mam napad wścieklizny no ale czasem mam dość Stazja bier te meteory jakie uważasz - ja dziś nie dam rady juz wyjechać poteścić - chętna będę na każdą opcję, tzn obojętnie którą - myślę, że każda z tych dwóch się przyda Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-23 o 18:31 |
||
|
|
|
#4140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Tym to chyba sobie krzywdy nie można zrobić ![]() Więc po co recepta w sumie.... 3. To to raczej u nas nie możliwe.... 4 Teint Beige byśmy wzięły. Powinien być idealny i bezpieczny ( znaczy nie zbyt złoty, Spoo tez sie skłania ku niemu ;-)) To jak napisze ,że to napewno to klikam ![]() Spoo kce z pudłem, możesz mieć bez?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

jestem lekko ruda 

chyba kupię tusz, zawsze się przyda

kto ukradł wiosnę

tylko to by był strzał w ciemno - też mi odpowiada najbardziej ta wersja na pierwszy rzut oka, niemniej nie wiem jaki efekt uzyskam tymi nowymi 02 beige lub 03 dore (który pono zastąpił beige chic ale jednak krążą słuchy że są to całkiem inne bajki) ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i powiedz takiemu wprost - strasznie upokażające sytuacje to rodzi, że musimy chodzić i żebrać o recepty