![]() |
#601 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Cytat:
![]() ![]() a historia straszna ![]() Cytat:
![]() co do pielengnacji chanel to ja tez raczej nie. za wizytę ![]() Cytat:
![]() ![]() choc jestem usprawiedliwiona -jak piszesz ,ze pyły nisko to nie będe małego narazac ![]() ![]() ![]() co do lakierów to ja tez nie maluje - choc sobie radze to jednak wole na zelki chodzic .... wygodnictwo .... ![]()
![]() |
![]() |
#602 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny dziękuję za porady! A ja tak lubię właśnie kwaśne rzeczy
![]()
![]() |
#603 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Przed chwilą weszła,m na konto, żeby popłacić rachunki, patrzę, a tu... KASA ZA MACIERZYŃSKI ![]() ![]() a miałam się zapytać i zapomniałam wcześniej. Byłyście może w Lildu? Jak te biustonosze do karmienia? Jakieś możliwe? Ja prawie non stop w tych sportowych latam i jak założę zwykły, to jakoś tak dziwnie się czuję |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#605 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
bo ja tylko do Galerii Krakowskiej a tam czasem są dłuższe terminy na pedi... to ja wyredna, bo dziecko wystawiam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wiesz to nagle przyszło. do 27 roku życia używałam tylko podkładu (ale to był nakaz dermatologa jako dodatkowa warstwa chroniąca zbyt słabe naczynka krwionośne), pudru w kamieniu i tuszu. jak zaczęłam obecną pracę to musiałam poznać kolorówkę (straszne to było bo nie odróżniałam rozświetlacza od różu; nie wiedziałam totalnie NIC).
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#606 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
25.02.2010 ![]() 25.04.2010. ![]() 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#607 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() oczywiscie ![]() ![]() no i zazdraszczam ! ja tez nie ,choc czasami mi jednak wycieka .....
![]() |
![]() |
#608 | |
Zakorzenienie
|
ba! problem by był jakby nie robił
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#609 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec nie przejmuj sie - kladz jak najwiecej na brzuszku, na pewno bedzie dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() witam sie w sloneczy piateczek, za oknem slicznie sloneczko na termometrze pokazuje 21stopni, no ale we sloncu ![]() Mlody spi po sniadanku, mamusia tyz zjadla owsianeczke - dzis ide zrobic Mlodemu zdjecie do paszportu ![]() ![]() ![]() ![]() ale wam powiem ze dzis mial spora niespodzianke, za dzwiami pod oknem stoja smieci z jego pokoju - postawil je jak jeszcze moja mama byla ( a nie ma jej juz 3 tyg) - nie wiem co tam mial ale juz zaczelo smierdziec i w koncu ptaki sie dzis za to zabraly i wszytsko lezalo na ganku ![]() ![]() aaa i mam pytanie - slyszycie u waszych szkrabow przelewanie w brzuszku ... u mojego to prawie co jedzenie slysze takie bulgotki ... ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a i OC - współczuje wybierania niani .... ja taka wredna i zaborcza ...
![]() |
![]() |
#611 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do przelewania- to ja czasami słyszałam ale to w sumie na początku ,teraz od dawna nie było tego.
![]() |
![]() |
#613 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() monika.g - wiesz co, mój mały robił tak samo jak Twój, zasypiał szybciutko przy piersi, a jak mu zabierałam to był wrzask. I wiesz co, nie wiem jak ale samo mu przeszło. Teraz za to je tak łapczywie, jakby nie jadł z dwa dni, słychać na pół domu, tak z 10-15 minut. Biorę do odbicia i albo dojada jeszcze z 5 minut, albo i nie. Napisałam Ci to, żeby Ci dać nadzieję, że wszystko mija. Teraz się pomęczycie, ale później będzie lepiej ![]() Mój syn ma strasznie dziwne zachowania. Otóż (przeważnie jak śpi) przeciąga się, macha nogami, robi się czerwony i krzyczy jakby się złościł, ale wciąż śpi. Tak ma dużo razy w ciągu jednego spania 3-4 godzinnego. Myślałam, że może to coś z brzuszkiem, no ale kupy są ok, brzuszek miękki, aż się zaczynam martwić, że coś z nim nie tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#614 | ||||||
Zadomowienie
|
Pas sobie chyba za duży kupiłam bo coś za mało mnie ściska. Myślałam, żem grubsza...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A co do przelewania to u Kingi czasem słychać, jakby w pustą studnię wodę lał ![]() Aaa: i byłam wczoraj w Biedronce. Pieluszek Dada juz prawie nie było ale udało się nam upolować prawie ostatnie dwa opakowania rozmiaru 4- będzie na przyszłość. Trójek nie było... I kupiłam jeszce kosz na zabawki i 2 zestawy naklejek ![]() Edytowane przez Villga Czas edycji: 2013-05-24 o 10:03 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Raczkowanie
|
U mnie pieniążki za becikowe już wczoraj przyszły i pieniażki z pzu też
u mnie dziś słonecznie ale chłodno Gratuluje tygodni sesji , pieczenia ciast ![]() ![]() ![]() Mój mały na nic prawie mi nie pozwala cały czas by przy cycu siedział chwile possa i zasypia a jak chce wstać to odrazu oczy jak 5 zł Ale za to zauważyłam że pepek nam powloli odchodzi więc moze wkoncu się odczepi
![]() |
#616 |
Rozeznanie
|
Wstawiam zdjęcia próbne z sesji Michałkowej
![]()
http://suwaczki.maluchy.pl/li-64503.png http://s5.suwaczek.com/201304241762.png http://s2.pierwszezabki.pl/052/0522949b0.png?7199 Edytowane przez misiulka06 Czas edycji: 2013-05-24 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#617 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u nas czasem jest przelewanie ![]() a no włąsnie z tym najgorzej ![]()
![]() |
![]() |
#618 |
Zakorzenienie
|
ohhhhhhh jakie cudo !!!!!!!
![]()
![]() |
#619 |
Zakorzenienie
|
oki doki ja sie zbieram .. ew podczytam was na tele - jestem na 21 stronie :P
aa despa przy okazji ost pisalas ze Emi tez ma podobny pepuszek do mojego ..?? a czy ma taki duzy juz - zalaczam foty zrobione przy okazji ost zmianmy pampka wiec sa dzisiejsze ... - mam nadzieje ze ten glupi lekarz cos zaradzi - no ale podobno nie boli ![]() tak poz atym co pamietam sorce ![]() ![]() strippi - udanego wypoczynku ![]() nestelle ![]() ![]() to do pozniej Lasczeki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#620 | ||||||||
Zakorzenienie
|
widze ze mi chyba ucielo pare cytatow
no wiec w szpitalu wyszlo jakies wylewy dokomorowe 1 stopnia i bylismy sprawdzic czy sie wchlonelo czy pogorszylo. ale poprawia sie na szczescie ![]() krew oddalam ciekawe co mi tam wyjdzie heh. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
slychac przelewanie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#621 | ||||
Wtajemniczenie
|
nie kojarzę na Kazimierzu... u tych "moich" zupa po 7
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja to dopiero wyrodna! Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wlazłam do rossmanna i jak oszołom nie wiedziałam co kupować ![]() ![]() Pochwalę Wam mojego Filipa - leży sobie w bujaczku i przyciąga łapką grzechotki na sznureczku i pakuje do pyszczka! Bardzo nieporadnie, ale... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#622 |
Zakorzenienie
|
Mówią, ze nieszczęscia chodza parami...U nas chodza stadami! KAcper chpry-najprowdopodobniej zatruł sie sałata, któa jadłam, a właściwie chemią, którą ta sałata pewnie była spryskana....Zaczeło sie od zielonej kupy ze sluzem, potem kilka wodnistych więc pędem do lekarza-niby nieodwodniony,ale skierowanie do szpitala w razie pogorszenia i dużo dopajać, w nocy w maire , kupy zielone ale geste dzis rano nie dosc, ze znow rzadka kupsko to zaropiałe całe oczy....nów dolekarza, dostał krople do oczu, antybiotyk do oczu i Floridral-przeciw odwosnieniu. MAMy obserwowac w razie wymiotów, braku apetytu lub znów biegunki jechac juz do szpitala...wiec podajemy leki i obserwujemy...;/
Ze spraw podatkowej Pani naczelnik 3ma sie swojej wersji, ale mowi, ze nas rozumie i skonsultuje to z Izba skarbową jeszcze przedtawi nasza wersje i jej i niech oni decydują, co smieszniejsze, dzwonilismy znow na infilinie podatkowo i Oni dalej twierdza, ze mamy racje, na stronie ministerstwa finansow tez są info ktore my interpretujemy jako korzystne dla naszej wersji...ehhh zopbaczymy Z dobtych rzeczy to DRagusia gratuluje wagi Florka, ale chyba Cie przebije;p Kacper waży 7050g. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Wtajemniczenie
|
Cześć i czołem!
![]() Tak z marszu mam dwa pytania - - jaki to jest bepanthen ZIELONY? To maść czy krem, jak wygląda opakowanie? Może jakiś link dacie? ![]() - kiedy zacząć na bujaczek? Krzyś zaczął 2 mc, mogę już Go tam czasem posadzić? I zastanawiamy się nad spacerem, pogoda okrutna, ale może na godzinkę polecimy. Tylko ja muszę polar wygrzebać z szafy, żebym nie zmarzla jak wczoraj... ![]()
![]() |
#624 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Udanych zakupow, ja sie wybieram musze dokupic kosmetyki i buty jakies.. na wesele cos wyszukalam juz.Kupilam biala sukienke i cytrynowa marynarke na chrzest, bedzie pasowalo na slub?? hmmm ![]() ![]() Widzialas zdjecia, wiec widac jak rosnie ![]() ![]() Ja swojego jak nosze to juz coraz nizej ciezko, a jeszcze w lokciu mnie tak czasem wezmie cos i padaja rece. Cytat:
![]() Hej, ja dzis po pobraniu krwi, kupilam jeszcze jedna pake 3.. wiec mamy zapas.. do 9 kg sa te 3 wiec mysle ze spokojnie zuzyjemy hehe ![]() W srode sie dowiem ile maly wazy no i mamy szczepienie, ciagle mysle co wybrac. Nie wiem jak finansowo to wygladac bedzie jeszcze. Na spacer nie idziemy, pogoda brzydka i pada. Odpuszczamy. Moj synek na dworze ladnie spi .. myslicie ze moze w domu mu za goraco/za cieplo i mala wilgotnosc, to moze miec znaczenie dla snu i samopoczucia malego??? Dzis odpukac jest lepiej.. wrocilam z badan, possal.. i teraz tez spunka, mam nadzieje, ze wroci do normy.. bo jak sie tak czesto budzi to tylko przy cycu albo przy lulaniu sie uspokaja, ze cycki mi nie nadazaja rosnac ![]() Ostatnio moj syn sam soba sie zajal i zasnal ![]() Dziewczyny nie widzialam czy pisalyscie o tych rozlozonych raczkach jak Dragusia pisala, na Jezusa?? Dragusia daj znac jak wizyta i co Pani dr powiedziala. Trzymam kciuki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja uzywam tylko cieplej wody, duzych mieciutkich platkow kosmetycznych, czasami na koniec na zamoczony platek daje kilka kropel olejku i tym przecieram jeszcze dupcie.. Na samiutki koniec osuszam chusteczka ![]() Wazne by szybko zmienic pieluszke z kupka, bo te sa wlasnie odpowiedzialne za odparzenia.
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-05-24 o 11:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#626 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wspolczuje zatrucia i trzymam kciuki za pomyslnosc sprawy z US ![]()
![]() |
![]() |
#627 |
Zakorzenienie
|
zrobiłam 20 min turbo spalanie i umieram
![]()
![]() |
#628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() p.s.: już więcej niż 3 ehh poki co czekam na wene na cwiczenia choc jakos mi znowu ostatnio spadlo albo nie wiem, przechorowalam zatoki mam. ![]()
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK ![]() 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2013-05-24 o 11:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Zakorzenienie
|
Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Och pochwale wam sie - wlasnie dostalam List od mamy a tam Kartka z Okazji Dnia Matki od Emilianka (pisana reka babci)
![]() klementynka ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje dziecie tez spi czesto z podniesionymi raczkami do gory - podobno to oznaka, ze jest mu dobrze, jest zdrowy, nic go nie boli. Chyba, ze mowicie o rozlozonych na boki?
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-05-24 o 11:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.