|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Nowy tytuł na III część wątku " Listopadowo-grudniowe mamusie 2013" ma brzmieć | |||
| Rączki nózki podglądamy, jednym się urodzą damy- innym zaś chłopczęta, zaraz po tym będą święta |
|
1 | 2,08% |
| Ciągle głodne mamy brzuszki bo mieszkają w nich maluszki. |
|
0 | 0% |
| Coraz większe mamy brzuszki bo mieszkają w nich maluszki |
|
7 | 14,58% |
| Dzieci rosną ,Mamy też-szczęście nasze w brzuchu jest. |
|
3 | 6,25% |
| Idzie raczek nieboraczek,raz dziewczynka raz chłopaczek |
|
8 | 16,67% |
| Dumne z nas Mamy,nasze Maleństwa w brzuchach trzymamy |
|
0 | 0% |
| W brzuchach Maleństwa się rozwijają,Mamy na wizażu plotki uprawiają |
|
1 | 2,08% |
| Czy to chłopiec czy dziewczynka-niespodzianek będzie kilka |
|
5 | 10,42% |
| W brzuchach rosną Bobasy-cóż to za piękne czekają nas czasy? |
|
0 | 0% |
| Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. |
|
3 | 6,25% |
| Szczęśliwe z nas mamy, bo pierwsze ruchy wyczuwamy |
|
1 | 2,08% |
| Pierwsze ruchy odczuwamy, przeszczęśliwe z nas mamy. |
|
0 | 0% |
| W II trymestr wkroczyłyśmy i płeć maluszków poznałyśmy. |
|
2 | 4,17% |
| Pierwsze bliźniaki na wątku już mamy, na wszystkie dzieciaczki niecierpliwie czekamy! |
|
2 | 4,17% |
| Pierwsze bliźniaki ujawnione, na resztę czekamy stęsknione. |
|
0 | 0% |
| Niektórzy chcą dziewczynkę, inni chłopaka,dzidzia w brzuchu myśli- dam mamie kopniaka. |
|
15 | 31,25% |
| Głosujący: 48. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013
Cytat:
![]() wcześniej gin moz enie dostrzec sisiorka, a jak już zobaczy...to raczej mu nie odpadnie;p;p;p |
|
|
|
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013
Agnieszka wycofuje moje zdanie o torbieli. Wtedy nt nie wychodzi w normie. Na pewno wszystko gra.
![]() Maomami a czy to nie zaczyna się jakiś lęk u Twojego faceta? Bo to raczej nietypowe zachowanie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2853 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013
Cytat:
Gratuluję 5 miesiąca Cytat:
Nie martw się, pójdziesz we wtorek i inny lekarz napewno Ci powie że wszystko w porządku ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2854 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje za miłe słowa odnośnie Brzusia mega
Cytat:
Cytat:
![]() Ja miałam 2 miesiace wolnego przed urodzenie córki i głównie w tym czasie czytałam o macierzyństwie,nimowlętac h itd. Nadrabiałam zaleglości ksiązkowe i filmowe.Przygotowywałam kacik dla maluszka i miałam syndrom "wicia gniazda",więc przeorganziowałam całe mieszkanie itd. Miałam 2 kolezanki w ciązy,więc sie umawiałyśmy na kawę Inkę i plotkowałyśmy o ciążach i tematach pochodnych
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
||
|
|
|
#2855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak w ogóle gratuluję ! Połowa ciąży już za Tobą ![]() Wzięłam się za gotowanie obiadu i nagle zabolał mnie żołądek aż sobie usiadłam i jakoś ciężko mi się teraz zmotywować wstać i gotować dalej W ogóle mam tyle planów na dzisiaj a czas tak szybko ucieka ;/ Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2013-05-24 o 13:29 |
|
|
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
Domi co masz zrobić dzisiaj, zrób pojutrze
. Będziesz mieć 2 dni wolnego Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2857 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013
Nie to raczej nie żaden lęk, po prostu mój mąż nie umie powiedzieć że wtedy mu nie pasuje, taki dobordziej z niego tylko szkoda że zapomina o sobie i o nas
|
#2858 |
|
Wtajemniczenie
|
ryba gratuluje połowy ciązy Ja chyba chciałabym,żeby ta ciąża szybciej mi zleciała,bo chciałabym miec Maluszka juz w domkumagalska ja tez ide na ślub 3 sierpnia i nie wiem co zaloże,ale nie zależy mi żeby jakos ekstra wyglądać.Byle bylo by mi wygodnie.No i to 2 dni,więc 2 kreacje musze mieć.Ładna sukienka. NEWTREND witaj!Trzymam kciuki za dziewczynkę Ja będzie kolejny chłopak to będziesz mieć rodzinkę.pl![]() A mnie nadal boli brzuch I nospa nie pomaga I mam biegunkę
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
|
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tam oj tam. Przyjdzie na wszystko czas
.Coralady to może to nie dzidziuch tylko zatrucie jakie? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mnie dziś od rana boli podbrzusze
|
|
#2862 |
|
Wtajemniczenie
|
Normalnie dziecko wyczuwam po ręką
Aż mi się gęba cieszy.Normalnie mi sie przesuwająca kulka zrobiła w prawym boku przez momentA że znam to uczucie z pierwszej ciązy to wiem,ze to TO. Jakos wcześnie Pewnie rośnie mi wiercipieta
|
|
|
|
#2863 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a jak nie na genetycznym to liczę że na kolejnej wizycie, byłby prezent dla TŻ na urodziny bo ma dzień później.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzięki, dobry pomysł z ta położną Już wiem ze mi się nie zacytowało wszystko. Bo nie mam postu aaby o Wiktorku. Gratuluje Ci wizyty i czekamy co jednak powiedzą lekarze w sprawie płci. |
|||||||
|
|
|
#2864 | |
|
Zakorzenienie
|
Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2865 |
|
Raczkowanie
|
Jak czytam o tych wszystkich badaniach ggentycznych to jestem w coraz większym strachu, ja mam w środę i już się okropnie boję...
|
|
|
|
#2866 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2867 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny która ma wprawę w smażeniu naleśników ?
Umyślałam sobie krokiety i wszystko mam już zrobione tylko naleśniki muszę usmażyć, a że to mój wróg nr 1 postanowiłam że wykorzystam mojego brata który wstał 5 minut temu, po czym stwierdził że jeżeli chce go zagonić do roboty to idzie spać dalej ![]() Coś tu któraś wspominała że się nudzi, zapraszam do mnie ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2868 |
|
Zakorzenienie
|
Taszanta mnie tak raz na tydzień pobolewa. Pakuje sie wtedy do łóżka i mam Dzień nicnierobienia
.Rożnie bywa, jasne. Ale tak to wszystko można interpretować .Spokojnie. Ja za to miewam kłucia w spojeniu łonowym, jakby mi kto zastrzyk zasadził. Ale staram się myśleć o tym bezstresowo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2869 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2870 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja znow z doskoku,w przerwie na fryzjera
No nie za dobrze,bo masaz robila mi fizjoterapeutka i bolalo.Bo ten masaz to ze wzgledu na rwe kulszowa,ktora znow sie pojawia.
|
|
|
|
#2871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja może racuchy zrobię:p z jabłkiem o ile kupię drożdże ... co wy dzisiaj tak pędzicie? Ja zaraz zmykam do pracy i odezwę się z niej
|
|
#2872 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuje dziewczyny za trzymanie kciuków na wtorek mam nadzieje ze to usg prenetalne wszytsko wyjaśni i rozwieje wszystkie wątpliwości
|
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
Rybciu p. Zawadzka bardzo przesadza w mnóstwie kwestii. Śledzę jej profil na fb i czasem się nóż w kieszeni otwiera, serio.
To jest tylko serial, to raz. A dwa to myślę, że mamy w swoim otoczeniu setki gorszych przykładów. Dla mnie ten serial ma w sobie coś z sarkazmu (rzadko oglądam), ze scen nienaturalnych SIE SMIEJE a nie podnosze halo. Bo to nie jest serial fabularny ani dokumentalny. Nie mamy się z niego uczyć tylko śmiać. To juz prędzej niech zdejmą Surowych rodziców. To jest dopiero kpina. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
a co robisz u fryzjera? ;>
|
#2875 |
|
Wtajemniczenie
|
Ryba-Tönung-czyli cos delikatniejszego niz farba plus pare jasniejszych przeblyskow.Niestety,ale w wieku 30 lat mam juz mase siwych wlosow.A najwiecej dostalam po urodzeniu dziecka
|
|
|
|
#2876 |
|
Raczkowanie
|
Tak trochę z innej beczki...
Właśnie zrobiłam porządek w moich papierach ciążowych (badania/wyniki/usg) i dopiero teraz się dopatrzyłam że po pomiarach zmienił mi się termin porodu na wcześniejszy Niech żyje refleks hip hip hurra! Nowy termin porodu to 27.11. |
|
|
|
#2877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet Ci odstąpie kawałek kuchni żebyś mogła przy okazji swoje racuchy zrobić mam nadzieję że się podzielisz
Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2013-05-24 o 14:13 |
|
|
|
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
A ja ide do roboty. Leje , ☠☠☠☠zi jak cholera nic mi sie nie chce .. Kocham
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
popieram i zgadzam się z każdym słowem a pani Zawadzkiej to ja podziękowałam jak się okazało, że jej relacje z dziećmi wcale nie są takie różowe i nagle mądrzy się, jakby wszystkie rozumy pozjadała![]() choć nie ukrywam,że karny jeżyk znalazł zastosowanie u mojej siostry w postępowaniu z małym buntownikiem Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2013-05-24 o 14:18 |
|
|
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
Kocham tego co wymyslil piatek!! Ja tez musze sie wybrac do fryzjera bo wygladam jak kura koło dupy .. A moj wsciekły rudy zaraz przejdzie w zgnitozielony ;D po za tym dzwonilam dzis I moglabym sie umowic na 4d na 21 czerwiec to by byl 26 t . Myslicie ze ok?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

za 15tc
Przy Tobie jestem co najmniej w 78tc 

i milczał, a ja juz wiedziałam, że jest coś nie tak. Po badaniu powiedział, że nie daje 100 procent, ale chyba jest zgrubienie na przeziernosci karkowej, ale powiedzial, że mam się nie martwić, bo jego zdaniem tego zgrubienia może nie być, bo jego usg jest słabej rozdzielczości, ale dla pewności mam zrobić usg prywatnie gdzie mają lepsze usg. I pójdę wizytę mam na wt o 13. I kurdę jak tu się nie martwic? przeirnośc ma 1,2 mm to w normie?
Nie martw się, pójdziesz we wtorek i inny lekarz napewno Ci powie że wszystko w porządku 
już mam dość, wszystko przez tą pogodę :/

i nagle mądrzy się, jakby wszystkie rozumy pozjadała