|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Aha Dotkaaa mówiłam mojej gince o tym kłuciu, ale nic mi nie odpowiedziała bo za bardzo się tym tętnem przęjęła
Ale jak zapytałam czy moja szyjka zmierza w kierunku porodu to powiedziała że nie ![]() Ja chcę już rodzić!!!!!!! |
|
|
|
#2522 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c
Cytat:
|
|
|
#2523 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2
Cytat:
![]() Ale nadal mnie to kłucie martwi bo mam tak od jakiegoś czasu a ostatnio coraz częściej, więc może szyjka zacznie się łaskawie w końcu skracać
|
|
|
|
|
#2524 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-V
Cytat:
|
|
|
#2525 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie
Ooo zapytaj. Może chociaż Tobie odpowie
|
|
|
|
#2526 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Ma
Wątpię, ale spróbować warto
na nfz nigdy się niczego nie dowiaduje
|
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
zmykam spac
studiowałam opisy sroki nt komsetyków dla dzieci i juz mam dosyc jutro jak sie wyrobie to spisze Wam moje notatki (moze do klubu) co poleca i uważa ona za bezpieczne? nawet nie wiedziałam, że takie swiństwa mają produkty dla dzieci, i już żałuje, że kupiłam te mydełka bambino dobrej nocy brzuchatki, niech dzieci Wam spią w brzuchach do samiuśkiego ranka i jutro trzymam kciuki za wizytyujące i inne Wasze rodiznne problemy :kicuki: |
|
|
|
#2528 |
|
Raczkowanie
|
magdalenne - trzymam kciuki, żeby się Dzidziuch przekręcił
a jeśli nie, to cc też ma swoje plusy - nie ma co się stresować na zapas za pozostałe wizyty!malinka - ja też dziś miałam GBS (moja lekarka zrobiła wcześniej) i też mam wyniki w piątek - obyśmy odebrały ujemne wyniki lecę spać, dobrej nocy!
|
#2529 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() misiaczka czemu się wcześniej nie odzywałaś ? ja już tu się zamartwiałam, jaki miałaś wynik glukozy ? ![]() ![]() ![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41024278] byłam dziś na konsultacjach u mojego gin, szyjka ok, badania ok, facet jest mega wyluzowany i kazał się niczym nie przejmować, odpuścić normy, w ciąży się zdarza i tyle następna wizyta za tydzień po echo serduszka i podejmujemy decyzję co dalej [/QUOTE] bardzo dobre informacje i dla lekarzaCytat:
![]() Cytat:
już dziś trzymamCytat:
a pozycję może jeszcze nie raz zmienićCytat:
, tętno sprawdzisz i będzie pewnie wszystko dobrze
|
||||
|
|
|
#2530 | ||
|
Zakorzenienie
|
Malinka, zrob sobie wycieczke do latarni morskiej moze?....
A liscie malin popijalas? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2531 | |
|
Zakorzenienie
|
dzoan - dziękuję za przepis
![]() jak widać nie każdy urodził się ze zdolnością używania zawartości czaszki Ja się tam bardzo nie przejęłam, tylko zabolał mnie ogólnie fakt, jacy ludzie są głupi i bezmyślni piękne!!!Cytat:
![]() Idę spać, o 6 pobudka, przedszkole, ginekolog, potem musimy Norbika odebrać wcześniej, bo zapisałam go do pediatry (kaszel trwa już chyba ok 7 tygodni, leki, które dała NIC nie zmieniły), no i mąż na 14 do pracy... Nie lubię takich napiętych grafików |
|
|
|
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
ale dziś padnięta jestem, to wina owocnej nocy z tż
![]() jutro będę mogła chwilę dłużej pospać |
|
|
|
#2533 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymajmy kciuki za siebie nawzajem ![]() ![]() Niedawno sprawdzałam i już ładnie spada
|
|
|
|
|
#2534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stres nasz cichy zabójca |
|
|
|
|
#2535 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2537 |
|
Zadomowienie
|
I ja też uciekam bo TŻ chce spać iść i ciągle się mnie pyta czy ja też idę
więc już idę do niego żeby nie marudziłDo jutra |
|
|
|
#2538 |
|
Raczkowanie
|
Surka, Neni: hmm tak naprawdę to nie ma o czym pisać- czuję się dobrze, macica ładna, szyjka się nie skraca, tętno w porządku. dała mi skierowanie na hbs, morfologie i mocz, prócz tego mam zrobić sobie prywatnie toksoplazmozę (ale to głównie dlatego, że miałam niejednoznaczne wyniki, opiszę Wam kiedyś w klubie całą sytuację...).
A i z dobrych wieści to pojedziemy prawdopodobnie z tż w przyszłym tyg do Warszawy- ale się cieszę! tylko w związku z tym musiałam przełożyć usg z 3 na 19 czerwca- ale to może lepiej, będzie 34 tydzień i dowiem się czy mały gad się odwrócił
|
|
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
ale by było
Ja caly czas obstawiałam Malinkę, a ta nic, nawet szyjka ładnie trzyma. Dobranoc laseczki śliczne. |
|
|
|
#2540 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zczyna naprawde sie robic powaznie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nie smutaj sie ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Lecę spać. Jutro rano badania, a później Warszawa i wybieranie płytek do łazienki i przedpokoju. I chyba farb
sciski! do jutra byle bez skurczow i innych dolegliwości :-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
Ide spac kurczaczki bo padam po wycieczce.Byliśmy zTZem w Caerrfourze (czy jak to tam sie pisze
) i normalnie nokaut.Przywiezlismy lozeczko od kolezanki tza-a jednak szczebelkowe.Trzeb je odrestaurowac ale moj maż zrobi z niego łoże godne księżniczki Finanse nam baaardzo podupadły i trzeba cosik kombinowac...Komode tez Tz sam odrestaurował wiec bedzie git ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- i wzajemnie niech skurcze itp. dziadostwa nie będą z nami Jeszcze nieeeeee
|
#2543 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Moim faworytem też są śpiochy we flagi
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dobranoc!
|
|
#2544 |
|
Zadomowienie
|
Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Dziewczyny, jak zwykle pedzicie, nie da sie was nadrobic
Ja dzis nie czulam sie najlepiej, bolala mnie glowa i o dziwo jedna noga nagle zrobila sie opuchnieta. Wieczor spedzilam w lozku z nogami na poduszce. Obejrzalam pierwsze 3czesci serialu o Annie German (polecam, o ile jest w polskiej wersji jezykowej), plakalam przy nim kazdych 5min Gratuluje wszystkim udanych zakupow, a takze dobrych wiadomosci z wizyt (Magdalenne-nie zamartwiaj sie za wczasu, dziecko jeszcze ma czas na obrocenie sie)! Karolajn, mam nadzieje, ze TZ jednak cos wymysli na Twoje urodziny, bo to nieladnie tak :/ Dobrej nocy dziewczyny ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2545 | |
|
Zakorzenienie
|
Pokazesz komode?
![]() Cytat:
Dzien dobry w ten ponury poranek. W ncy byla wichura z deszczem, teraz zimno, mokro i grafitowo - co oznacza, ze bede sie czula swietnie i duzo porobie dzis Gratki za tygodnie!! ![]() Kciuczki za wizyty ![]() Powodzonka na badaniach, zakupach, w bankach i gdzie tam jeszcze Was gna dzisiaj!
|
|
#2546 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Witam wszystkie w ten ponury i deszczowy dzien. Ja od dzis w pracy, ale itak postaram sie Was nadrabiac. Mam nadzieje, ze tych 5 tygodni w pracy szybko minie ![]() Dla wszystkich wizytujacych i dla nowych tygodni!!
|
|
#2547 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny sonda
![]() obiecuję że to ostatni raz kiedy pytam was o łóżeczko nr 1. wady: cena i 2 poziomy wysokości http://allegro.pl/lozeczko-tapczanik...213196399.html nr 2. wady: sama nie wiem http://allegro.pl/lozeczko-biale-roz...247287353.html nr 3. wady: wydaje mi się mało stabilne http://allegro.pl/lozeczko-120x60-ju...245396311.html nr 4. wady: boki są z płyty mdf http://allegro.pl/lozeczko-michas-vi...275745534.html
"dziecko to taki szczęśliwy początek człowieka" Edytowane przez Niunia20 Czas edycji: 2013-05-28 o 07:27 |
|
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
|
|
|
|
#2549 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c
Cytat:
dzień dobry! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2550 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Całą noc padało, z przerwami na... ulewy! Jadę Małgosię zawieźć do przedszkola. Chciałam poprasować resztę dzieciowych ubranek, ale nie wyschły od wczoraj przez tą pogodę! Niunia pierwsze mi najbardziej podeszło.
Małgosia http://www.suwaczki.com/tickers/km5suay39l1xn26m.png Alicja http://www.suwaczki.com/tickers/km5sgu1rvw46h6aq.png Edytowane przez mela1234 Czas edycji: 2013-05-28 o 07:43 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.

na nfz nigdy się niczego nie dowiaduje

a jeśli nie, to cc też ma swoje plusy - nie ma co się stresować na zapas
za pozostałe wizyty!
już dziś trzymam
Pierwszy raz wróciłam zmartwiona
Wiem, że to nic strasznego w gruncie rzeczy, ale jakoś pogodzona byłam z sn i ta cesarka spadła na mnie jak grom z jasnego nieba. Muszę się z tą myślą oswoić po prostu.

Ja się tam bardzo nie przejęłam, tylko zabolał mnie ogólnie fakt, jacy ludzie są głupi i bezmyślni

tylko w związku z tym musiałam przełożyć usg z 3 na 19 czerwca- ale to może lepiej, będzie 34 tydzień i dowiem się czy mały gad się odwrócił
nie smutaj sie