|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXI
Cytat:
![]() pierwszym razem jak ja kupiłam to dałam za nią ponad 11 zł, a drugi raz w drogerii Sekret Urody za 8,20zł, widzisz nie pomyślałam, żeby szukac jej w kauflandzie następnym razem jak będę to zobaczę, bo już mi pół zostało.
|
|
#4892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Po tym, jak po "wodzie różanej" tej firmy leczyłam twarz 3 tygodnie mam awersję
![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41034578]pokaż kiecki ![]() aleeexandra dzięki po południu idę kupić kumpeli prezent na urodziny i przy okazji skoczę się do Rossa po Isane kakaową i jeszcze jakąś odżywkę, mam 4 do wyboru:https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ra-wersja.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ormalnych.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ch-wlosow.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ra-wersja.html (widziałam Twoją opinię Piesku którąś szczególnie polecacie? Przeczesałam wpis Kaś na blogu (dziękuję [/QUOTE]Brałabym Oleo ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4893 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro jadę na rozmowę kwalifikacyjną
W co mam się ubrać i uczesać ? Pogoda nie zachęca
|
#4895 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4896 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4897 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4898 | |
|
Konto usunięte
|
dziękuję każdej za rady
![]() Cytat:
umówiłam się do fryzjera na podcięcie końcówek i skrócenie grzywki, idę za tydzień we wtorek
|
|
|
|
|
#4899 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja bym ubrała koszule ( nie koniecznie białą) spodnie/spódnica ![]() Włosy w koka
|
|
#4900 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słyszałam tylko od znajomych, że nosiły albo na ramieniu albo pośladku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale wtedy też wszystko miałam w normie. Teraz dostałam namiary na nowego ginekologa, ciekawe co ten mi powie. A co do wagi to przytyłam faktycznie odkąd biorę tabsy i powiększyl mi się bardzo mocno cellulit, ale nie zganiam wszystkiego na tabsy,bo miałam po prostu duży apetyt i nie odżywiałam się super zdrowo Ostatnio byłam u lekarza, hmm niekonwencjonalnego jakimiś prądami czy falami magnetycznymi mnie "badał" i jakieś bakterie mi nawykrywał (z 5 różnych), dostałam jakieś granulki na to, ale nie ufam mu i myślę czy nie zrobić badania laboratoryjnego na przynajmniej jedną z tych bakterii, by sprawdzić czy ma rację czy kanciarz. Ale nie wiem gdzie powinnam pójść ![]() Cytat:
i najlepiej o takiej porze, gdzie zazwyczaj jesteś w domu
|
||||
|
|
|
#4901 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;41035401]A czym zajeżdża arachidowy?
[/QUOTE]jak dla mnie to orzeszkami ![]() zdałam na 4! jeszcze tylko jutro dwie masakry a potem dopiero w przyszłym tygodniu ![]() zaraz coś na włosy wymyślę
|
#4902 |
|
Zakorzenienie
|
kusi, kusi
ale ja mam całą półkę włosowych rzeczy na regale w pokoju i drugą w szafce w przedpokoju, więc na razie odpuszczę |
|
|
|
#4903 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale zdjęcia pokazują całą prawdę ![]() Cytat:
Cytat:
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41029148] informuję, że zaliczyłam ćwiczenia z krymi na 5 teraz siedzę i popijam wino z współlokatorką [/QUOTE]Gratki Dzisiaj skończyłam 2 godziny wcześniej i zastanawiam się, czy nałożyć coś na włosy, czy iść do miasta
|
|
#4904 | |
|
Zakorzenienie
|
To to na pewno
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41036701] może ciemne spodnie, biała bluzka i marynarka? a włosy albo rozpuszczone, albo jakiś koczek? [/QUOTE] W rozpuszczonych chyba nie, na takiej pogodzie skończyłabym jako pudel co najwyżej ![]() Cytat:
Cały dzień mi wytrzymuje, pogoda mu niestraszna ![]() Buty powinny być na obcasie? Bo mam tam 20 minut z dworca jednak ![]() Nie chcę na razie nic mówić, żeby nie zapeszyć, bo praca bardzo by mi się podobała W każdym razie budynek ze szklanym frontem i takie wszystkie bajery Choć do pracy można chyba przychodzić zupełnie na luzie
|
|
#4905 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie nie działa... teraz mam ustawione przypomnienie na suplementy włosowe, a i tak czasem zapomninam wziąć...
|
|
#4906 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może być bingacz drożdżowy. A jak u Ciebie działa na skalp? A zapomniałam: Verrr, ale Ty masz te fale zaczepiste Cytat:
![]() Dzisiaj to i u mnie zero ambicji. Po obiedzie drzemka, utulam moje łóóóżko kochane. Cytat:
![]() To Ty mi go w ciemno ślesz? ![]() Wysłałam Ci dzisiaj paczuszkę ok 13. Nie wiem kiedy dojdzie, ale pewnie w pt ![]() Cytat:
![]() Zakupiłam dzisiaj barwę jajeczną mimo kiepskich opinii na KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...m-witamin.html Szukałam żurawinowej albo piwnej w tej nowej wersji, bo zależy mi żeby hydantoiny nie było w składzie, a stara wersja ją ma. Jutro testy
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
||||
|
|
|
#4907 |
|
Wtajemniczenie
|
X no to zrób koka na skarpecie
![]() Kciuki będą, o której trzymać ? Buty nie koniecznie na obcasie, no chyba że to taka praca że obcas dobry by był ![]() pluskotko mam nadzieje że nie bedziesz zła, ale dopiero jade na poczte ![]() Już nie w ciemno bo już mam za sobą dzisiejsze użycie
Oh, foolish.. Harmless.. Foolish, harmless child.. Edytowane przez justusia16 Czas edycji: 2013-05-28 o 14:28 |
|
|
|
#4908 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie też... i wtedy jakąś niechęć czuje do tych dziewczyn... przecież nie trzeba od razu paradować z plastrem na ramieniu i chwalić się, że się zabezpieczam...
|
|
#4909 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja dzisiaj jadę po isanę kakaową i oleo Cytat:
Cytat:
też czasami mam takie dylematy Cytat:
może weź obcasy do torebki na zmianę? ![]() będę trzymać kciuki |
||||
|
|
|
#4910 |
|
Wtajemniczenie
|
wymyśliłam
![]() na skalpie capitavit (pachnie on dla mnie jak słodki syrop potem mgiełka nawilżająca na to resztka olejku od Mońka i resztka kremu zielonego z biedronki
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi się spać chce..Wam też?
Idę zaraz zrobić sobie kawę, bo nie wytrzymam..
|
#4912 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A możesz już ocenić pierwszy raz z tym bingaczem czy na razie trudno powiedzieć? Cytat:
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
||
|
|
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
zanabyliśmy z TŻ blender w kauflandzie (45zł bodajże
) i powiem Wam, że jedzenie siemienia stało się dużo łatwiejsze:- zalać, - poczekać aż wystygnie, - zblendować, - niemalże wypić, bez próbowania rozgryzienia uciekających ziarenek ![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- co do plastrów to ładne to nie jest, a chwalenie się: patrzcie jaka jestem zajefajna, robię to bez gumki, jest co najmniej dziwne ![]() No chyba, że to: patrzcie, stać mnie ja sama jakoś nie mogę się przekonać do hormonów
|
#4914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa to ok, kok w skarpecie może być może weź obcasy do torebki na zmianę? ![]() będę trzymać kciuki O 14 to walnę koka na skarpecie w sumie chyba mogę mieć baleriny, w końcu mam 174 cm, chyba mnie będzie widać I jak dobrze, że nie pomalowałam paznokci na niebiesko Cytat:
i cudowne spojrzenia wszystkich w-fistów z sali - bezcenne to ja już bym tabletki wolała
Edytowane przez XminorXlosX Czas edycji: 2013-05-28 o 14:48 |
||
|
|
|
#4915 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXI
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4916 |
|
Zakorzenienie
|
![]() a co do ubioru to myślę, że klasyka się sprawdza wszędzie ![]() rurki, prota spódnica, bluzka bez szaleństw, kurtka/marynarka/płaszczyk w zależności od zasobności szafy i pogody i jedziesz, ja najczęściej na rozmowy w balerinach chodzę
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
Żal mi piesków, które muszę być cały czas na dworze. Patrzcie jak śpi teraz moja psinka
|
#4918 |
|
Spaceroholiczka
|
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;41035197]Ok, dzięki
[/QUOTE]Już wysłana ![]() Zależy jaka praca, ale postawiłam na eleganckiego koka, marynarkę, koszulę i spódnicę. |
|
|
|
#4919 |
|
Zakorzenienie
|
Kav, nie obrazisz się, jeśli paczkę wyślę w piątek? :<
Bo teraz pada, a musiałabym iść do biedronki, do miasta i na pocztę, także sama wiesz
|
#4920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.

następnym razem jak będę to zobaczę, bo już mi pół zostało.

W każdym razie budynek ze szklanym frontem i takie wszystkie bajery
to co mam wypisuję w mixach jak coś