| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-06-02, 15:22 | #3601 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Nibylandia 
				 | 

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

W lidlu nie ma   
				__________________ - wege od 8 lat - dbam o włosy i paznokcie - zdrowe odżywianie  68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg   | 
|     | 
|  2013-06-02, 15:49 | #3602 | 
				 | 

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Aaaaaaaaaaale się najadłam jak dziki prosiak   Holandia   
				__________________ - wege od 8 lat - dbam o włosy i paznokcie - zdrowe odżywianie  68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg   | 
|     | 
|  2013-06-02, 16:57 | #3603 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-08 
				 | 

Nie kupiłam bo w osiedlowym nie było   a Lidl i tak był już zamknięty... ;/ eh, kupię jutro  No no ładnie tam  i Ty jaki lachon! I jeszcze narzeka na swoją figurę   
				__________________ 'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć | 
|     | 
|  2013-06-02, 18:10 | #3604 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-09 Lokalizacja: Asarum/Karlshamn, Sweden 
				 | 

40 minut wiosel zaliczone  . Kapiel, oliwa na wlosach, zaraz ja zmyje i wyprobuje nowa maske - kupilam wczoraj, nie moglam sie powstrzymac. Z olejem arganowym  . Obiad zjadlam nieco wiekszy, ziemniaczki, fasolka czerwona i ....smazony bekon  a po poludniu wciagnelam okolo 100 g mlecznej czekolady z nadzieniem toffi. Musze sobie zalozyc szlaban na slodkie przynajmniej w ciagu tygodnia. Dzis jeszcze tylko manicure i herbata, a jutro znow do roboty  a pogoda do niczego. Upal i slonce bylo przez ostatnie kilka dni - ja w pracy. Przyszla wolna niedziela - lal deszcz. Moj pech. A chcialam sie poopalac na balkonie...   | 
|     | 
|  2013-06-02, 18:32 | #3605 | 
				 | 

Ja byłam   Film mi się podobał,ale moim zdaniem mogli go bardziej ,,dokończyć'' bo miałam taki niedosyt  Zgadzam sie ! | 
|     | 
|  2013-06-02, 19:35 | #3606 | |
				 | 

Cytat: 
 ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Danke  Paulownia Ty dzielnie machasz tymi wiosłami...nono  Aaaaa na przyjemności zawsze czasem trzeba znaleźć czas   
				__________________ - wege od 8 lat - dbam o włosy i paznokcie - zdrowe odżywianie  68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg   | |
|     | 
|  2013-06-02, 19:45 | #3607 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-12 
				 | 

zooska jeszcze raz cos usłysze na Twoją figure!! a masz wp....   serio! Znajde Cię w tym Wro. 2h na rowerze zaliczone  Jutro z rana Killer i pomiary 
				__________________ CEL - 56kg     :  love:   | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-06-02, 19:50 | #3608 | |
				 | 

Cytat: 
      Ty też pirdolisz takie głupoty, że aż glowa boli       Za rowerek   
				__________________ - wege od 8 lat - dbam o włosy i paznokcie - zdrowe odżywianie  68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg   | |
|     | 
|  2013-06-02, 19:53 | #3609 | 
				 | 

mialam jeszcze killera robić albo skalpel ale mysle ze rowere wystarczy. Ja akurat mam za dużo tu i ówdzie. Na rowerze byłam z koleżanką którea namiętnie robi Chodakowską 6 razy w tygodniu i powiedziała że widzi super efekty, nawet jej się kaloryfer już robi...

|     | 
|  2013-06-02, 19:56 | #3610 | |
				 | 

Cytat: 
  ja też chceeeem  Ale jestem za leniwa i kaloryfera mieć nie będę   
|     | 
|  2013-06-02, 20:03 | #3611 | |
				 | 

Cytat: 
  kaloryfer u kobiet i tak mi sie nie podoba   Zrobiłam sobie peeling kawowy. Czytałam na necie, że cell może sie wydawać gorszy, bo sie rozdrabnia  Także walcze dalej może w końcu będzie go mniej. A tymczasem pozdrawiam Was z warką radler i chipsami  jutro orto to będzie post   | |
|     | 
|  2013-06-02, 21:15 | #3612 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-04 
				 | 

moze powinnam odkurzyc swoje banki chinskie      | 
|     | 
|  2013-06-02, 21:59 | #3613 | |
				 | 

Cytat: 
  idziemy za tydzień  No widać, że nie masz brzucha  nogi też widziałam        
				__________________ 'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć | |
|     | 
|  2013-06-02, 22:39 | #3614 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 
				 | 

Cytat: 
  no ale racja, czasem trza się ogarnąć  Dobrze, że mi przypomniałaś o tej kadarce, w Lidlu patrzyłam i nie było, jak będę w jakimś mniejszym sklepiku to zobaczę  Cytat: 
  szczególnie smak hamburgera  mi smakuje  a Laysów nie jadłam, bo coś nie przepadam za karbowanymi, lubię tylko cienkie  Ooo widzę i Ty masz tą odżywkę  ona to chyba wszystkim pasuje   
				__________________ | ||
|     | 
|  2013-06-02, 22:40 | #3615 | ||||
				 | 

Cytat: 
  Zdrówka kochana  weź sobie Coldrex  może Ryyysiu z kalnu zaś Ci się przyśni   Cytat: 
  nie znam się jeszcze dobrze na składach, ale z tego co pamiętam to jest chyba emolientowa  Cytat: 
   ja też często nie jem, ale jak już się dorwę to potrafię zjeść naprawdę sporo  jeszcze jak mi smakują jak cheetosy to już w ogóle  dla mnie to też smaki dzieciństwa, pamiętam jak mama zawsze po pracy mi kupowała małą paczkę, a ja zawsze czekałam kiedy tylko wróci, bo tych chrupek nie mogłam się doczekać  Cytat: 
  jeszcze raz zdrówka   
				__________________ | ||||
|     | 
|  2013-06-02, 22:40 | #3616 | 
				 | 

Zoska jakie super foty   i Ty extra wyglądasz, megaaa pozytywnie  Uff nadrobiłam  ciężko było, ale dałam radę  Wczoraj byliśmy z Tż u znajomych i wpadła wódeczka  a dziś robiliśmy grilla i duży desperados  od jutra wracam do ćwiczeń i grzecznego jedzenia  Wczoraj przy okazji robienia zdjęć włosów, Tż pstryknął i mi focię, więc Wam wstawiam   
				__________________ | 
|     | 
|  2013-06-03, 08:50 | #3617 | 
				 | 

yyy..ważyłam się.. minus 0,3 kg;/;/;/ Zmieniam na 1200kcal

|     | 
|  2013-06-03, 11:17 | #3618 | ||
				 | 

Dzień dobry...   Cytat: 
  toż to przecież prawie 2 razy tyle co w Kauflandzie  Dzięki  hehe, Coldrex chyba by nie pomógł... To nie jest zwykły ból gardła  od wczoraj ból umiejscowił się po prawej stronie, na szyi (oczywiście ból w środku), promieniujący do ucha  TŻ mówi, że mam zapalenie węzłów chłonnych i że prawdopodobnie zrobił mi się ropień... i że przyczyną mogą być zęby...  nawet nie wiecie jak tragicznie się czuję  rano wzięłam Ibuprom zatoki (cokolwiek byle przeciwbólowe) i ból troszkę osłabł, ale dalej jest uciążliwy... w życiu nie miałam takiego czegoś... w tym tygodniu dentysta obowiązkowo, czas o siebie zadbać, a nie to ciągle odkładać...  Cytat: 
  super  A Ty jaka laska!  jak zwykle zresztą, co tu dużo mówić    A na ilu kcal byłaś?  i przez jaki czas?  Ten spadek to od kiedy? Ważne, że jest   
				__________________ 'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć | ||
|     | 
|  2013-06-03, 12:03 | #3619 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2011-02 
				 | 

Jak mi jest trudno od jedzenia się ostatnio powstrzymać to szkoda gadać  z takim menu to powinnam codziennie na 2 godziny do kamieniołomów a nie 45min lekkich dywanowców co drugi dzień   zawalczę dziś wieczorem z kilerem  Zeżarłam wczoraj chipsy  a nawet ich nie lubię to się nazywa desperacja...bo leżały i loda w wafelku bo Tż kupił żeby mi nastój poprawić  poprawił na 5 min a potem dół, że tyle zjadłam kcal zaprawionych chemią  Na wagę weszłam kontrolnie i niestety a może i na szczęście wskazówka w miejscu stoi  pewnie, że szczęśliwie bo jednak tyle jeść i nie przytyć to jest sukces  początek maja taki miałam fajny a w drugiej połowie popłynęłam po całości... Dobrze, że chociaż ćwiczę  heroine  zdrówka, nieciekawie brzmi to choróbsko  dobrze, że mąż Cię zdiagnozował i do dentysty zasuwaj   mielnus  to tylko tydzień a przecież małe wpadki były a spadek jest i  należą się . Pewnie jakbyś ważyła 120 kg to by większe spadki były a Ty masz tylko 3kg do stracenia to tak szybcikiem nie idzie  cierpliwości zooska laska  i tyle w temacie....a i te koguciki(tudzież inne ptactwo, którego ja laik nie rozpoznaje)  wymiatają 
				__________________ Będzie 55kg na 160cm   | 
|     | 
|  2013-06-03, 12:22 | #3620 | |
				 | 

Cytat: 
    proszę się tu ogarnąć, bo lato za pasem i trza jakoś wyglądać  no ale cieszę się, że nic Ci nie przybyło  A daj spokój  strasznie uciążliwy i denerwujący ból  mam nadzieję, że ten antybiotyk pomoże, bo chyba się zapłaczę   
				__________________ 'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć | |
|     | 
|  2013-06-03, 12:52 | #3621 | 
				 | 

heroine tydzień czasu. 1400kcal + 2 razy killer i raz rower 2h. ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- jaka lokata oszczędnościowa najlepsza w jakim banku?? Macie takie cudo może? 
				__________________ CEL - 56kg     :  love:   Edytowane przez mielnus Czas edycji: 2013-06-03 o 12:49 | 
|     | 
|  2013-06-03, 12:54 | #3622 | 
				 | 

Wg mnie to za krótki okres czasu by liczyć na spektakularne spadki wagi. Tym bardziej, że masz mało do zgubienia, no i wpadki się zdarzały   ja na Twoim miejscu bym nie zmniejszała do 1200 kcal, bo ćwiczysz, a wiadomo, że wtedy organizm potrzebuje więcej   
				__________________ 'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć | 
|     | 
|  2013-06-03, 13:04 | #3623 | 
				 | 

Heroine jejku bidulka moja   mam nadzieję, że szybko Cie to puści i nie będziesz się męczyła  racja, za.pier.dzie.laj do dentysty i innych lekarzy, trzeba dbać o zdrówko  A dziękuję  o tak super week był  następne też mam nadzieję, że takie będą  tym bardziej, że koleżanka wraca z NL po 3 miesiącach prawie  i już w poniedziałek przyszły zapowiedziała piffko  Margotku kochana nie ma co rozpaczać nad rozlanym mlekiem  juz mamy czerwiec i teraz proszę mocno zacisnąć pośladki i do roboty  będzie dobrze, musi być! 
				__________________ | 
|     | 
|  2013-06-03, 13:10 | #3624 | 
				 | 

właśnie!!! CZERWIEC!!!!!!!!!!! W lipcu miało być jeziorko... Zrzuce to coś... choćbym nie wiem co... w łydce przybyło mi 1 cm,;/ 
|     | 
|  2013-06-03, 13:13 | #3625 | |
				 | 

Cytat: 
   na razie czuję się tragicznie  mam nadzieję, że mi ten antybiotyk pomoże, bo jak nie to ja nie wiem... A dentysta obowiązkowo  a podstawowe badania też powinnam zrobić, bo prawdopodobnie mam anemię   no ale nie chcę sobie tu wróżyć  Ooo, już wraca? Pamiętam jak pisałaś, że właśnie wyjeżdża  no to super   
|     | 
|  2013-06-03, 14:40 | #3626 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2012-08 
				 | 

Hej    
				__________________ ♥ | 
|     | 
|  2013-06-03, 14:45 | #3627 | 
				 | 

|     | 
|  2013-06-03, 14:55 | #3628 | 
				 | 

mam serek wiejski któego waznośc była do 1. 06. Lepiej go nie jeść co nie?

|     | 
|  2013-06-03, 14:55 | #3629 | 
				 | 

Mielnus nie chcę się tu wymądrzać, powiem tylko na swoim przykładzie, moim zdaniem bardzo często wpadają u Ciebie jakieś grzeszki, dlatego tak ciężko jest Ci zgubić te 3 kg. Musisz być dla siebie bardziej surowa   jak ja brałam się za odchudzanie to nie było, że boli, że mam ochotę itp, nie ma wpier.da.la.nia czekolady, pysznych deserów, słonych przekąsek itp. Czy też ćwiczenia, to jest obowiązkowo ! Ja codziennie jeździłam około godzinę na rowerku, godzinę kręciłam hula hop i na kołysce do brzuszków robiłam około 1500 brzuszków! do tego przysiady, skakanka, agrafka itp. Jak komuś bardzo zależy to zgubi zbędne kg, a czytając Twoje posty to chyba nie bardzo przeszkadzają Ci te +3 kg. Bierzesz się za dietę 2-3 dni jest dobrze, później polegniesz i od nowa i w ten sposób zataczasz błędne koło. Już przecież około rok czasu jak nie dłużej jesteś z nami na wątku i od tego czasu w koło są te same posty. Nie odbierz mnie źle, bo nie o to mi chodzi, żeby Cię zdemotywować  po prostu napisałam jakie mam odczucia  Ja Ci kibicuję i mam nadzieję, że zgubisz prędzej czy później ten zbędny balast  Heroine noo ona wyjechała jeszcze przed Tobą  szybko zleciało, dobrze że już wraca bo nudno bez niej jest   Mam nadzieję, że antybiotyk pomoże, a na anemię to ja polecam pić sok z buraków, jeść wątróbkę, sałatę itp wszystko co ma dużo żelaza  no i tabletki Ascofer, ja biorę je 2 razy do roku zapobiegawczo, żeby dostarczyć żelaza organizmowi, bo wiecznie mam niedobry  No witaj Makaroniku    pisz co u Ciebie   
				__________________ | 
|     | 
|  2013-06-03, 15:00 | #3630 | |
				 | 

Cytat: 
  mam takie same odczucia, a Ty odważyłaś się powiedzieć to głośno  No, pamiętam  Wiem, że sok z buraków pomaga  wątróbki nienawidzę  więc raczej się nie przekonam  tabletki też by się przydały    
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.