Filmiki urodowe na you tube, część XII - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-04, 17:18   #1291
201705250955
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
u Szarlizy to jest śmiechu warte bo przed operacja nosa,jechała równo z photoshopem i szła w zaparte,że niczego nie poprawia. ciekawe jak będzie teraz,notoryczna z niej klamczucha.
A przepraszam, czy to nie jest studentka albo absolwentka psychologii? Coś chyba nie brała do siebie tego, czego się uczyła. Ja się nie wstydzę tego, jak wyglądam - a ona chyba ma problemy z samą sobą. Zresztą nie tylko ona. Ale kończę, bo wiem, że nad jej bezpieczeństwem czuwa Prawo

A w temacie nieesi to zasubskrybowałam jej nowy kanał. Nie wiem w sumie czemu, nie mam małego dziecka ani nic takiego, ale czasem lubię włączyć sobie coś takiego podczas sprzątania itd. Może też będą jakieś vlogi z Londynu ze spacerów czy coś.
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 17:19   #1292
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez akasha84 Pokaż wiadomość
unosi się na obłoku swojego ego jak Susz.
Myślałam, że tylko ja to widze
Stary 2013-06-04, 17:24   #1293
201610310857
Konto usunięte

dziewczęta, filmik u Ewy z podwójnym przekłuciem nosa mnie mega zmotywował i też sobie zrobię, niestety nie u Ewy.
Dzwoniłam już do salonu gdzie robilam tatuaż i w sumie wujdzie to 5 razy drożej niż w Pl, ale bede pewna, że wszystko jest sterylnie itp.
No, jeszcze najgorsze przede mną, bo najpierw muszę zapytać szefowej, chociaż sądze, że nie będzie problemów, bo sama mnie namawiała na kolczyka w nosie, tylko , że teraz ja chcę dwa
trzymajcie jutro kciukii
Ale się najarałam na te kolce

Super, że Ewa dodaje takie filmiki, jak to powinno wyglądać, bo przynajmniej wiem na co mam zwrócić uwagę

ale się podjarałam
szkoda tylko, że do poniedzialku będę musiała czekać\(
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 17:28   #1294
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość

w niektórych leklerkach podobno są.

u mnie chyba nie będzie bo zazwyczaj widuję tylko Golden rose, ale dzięki, przy okazji dopytam

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Oj ja takie jakies metaliczne to średnio jakoś, wolę takie "matowe" kolory, nie perłowe
ja teraz też wolę kremowe, ale jeszcze odzywa się we mnie sroka czasami
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 17:28   #1295
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
Myślałam, że tylko ja to widze
hehehe
Stary 2013-06-04, 17:29   #1296
alevE
Wiecznie niezdecydowana

Cytat:
Zdecydowanie, chociaż nieesia staro nie wygląda, wygląda na te dajmy na to moim zdaniem 25 wzwyż lat, Nissiax to taka 23
o jacie, ciekawe ile byś mi w takim razie dała stawiam na 14
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.`

Mój skromny kosmetyczny blożek
alevE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 17:31   #1297
201610310857
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez alevE Pokaż wiadomość
poka fote
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 17:32   #1298
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
musze spojrzeć
Stary 2013-06-04, 17:32   #1299
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
A ja uważam, że nie trzeba kogoś "nie lubić", żeby nie zachwycac sie jego urodą. Co innego jest kogoś lubić, a co innego, zachwycać sie urodą.
Ja w swoim otoczeniu mam kilka koleżanek, któe bardzo lubię, ale nie zmienia to faktu, że jedna ma bardzo asymetryczne piersi, druga grubę łydki, a trzecia jest mega gruba. Czy ja im to powiem??? Pewnie, że nie, bo wystarczy, że one o tym ciągle mówią, a niektóre po porstu wiedzą, gdy mnie jakaś zapyta, od razu powiem: tak, masz krzywe nogi, ale nie przejmuj sie tym tak bardzo, bo masz inne atuty.
To o lubieniu było napisane z przekorą. Po prostu uważam, że cytowany przeze mnie post był zbyt mocny. Co innego napisać, że się nie przepada za czyjąś urodą, nie w moim typie, a co innego czepiać się wszystkiego, co się da.

Cytat:
Napisane przez Eva2 Pokaż wiadomość
też kiedyś to tu napisałam to zostałam zjechana, dziwne, że nie można komentować urody youtuberek z filmików urodowych

ja jej nie oglądam, bo mi ją ciężko zrozumieć, niewyraźnie mówi.
Można, można. Można też odnieść się do takich postów :P
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 17:33   #1300
Labirynth
Zakorzenienie

Żebyś wiedziała, bardzo młodziutko wyglądasz, a nie wiem ile masz lat, ale jak bardzo małoletnia

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2013-06-04 o 17:34
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 17:37   #1301
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Może dlatego, że to indywidualna kwestia postrzegania i każdy uważa co innego. I zawsze na tej płaszczyźnie robią sie zgrzyty.
Nissiax ma dużo bardziej proporcjonalną i symetryczną twarz. Nawet jeżeli komuś nie podoba się jej uroda to cieżko stwierdzic co jest z nią nie tak- jak to wczesniej gdzieś określiłyśmy- klasyczna uroda- wszystko na swoim miejscu, ale oczywiście może mieć swoich przeciwników. A Nieesia ma dużo mniej symetryczną twarz- łatwo powiedzieć co jest "krzywe" (np. brwi czy nos) ale mimo to może sie podobać i pomimo tych "skaz" nie jest brzydka. Dla mnie uroda Nieesi jest neutralna- to nie jest moj typ urody, który lubię. Poza tym, zauważcie, że ogolnie lepiej postrzegacie urodę ciemnowłosych dziewczyn- bo uroda np. Maxi nie jest aż taka popularna w PL. Raczej przeważają ciemne włosy, ale to taki jasny brąz. Ale gdyby Nieesia pojechała do Korei Płd to by na jej punkcie zwariowali- mnie robiono zdjecia tabletami- takie dzieciaczki małe to chciały ze mną zdjęcie- nie dośc, że nie ogarniałam połowy rzeczy z high-tech na ulicach czy w toaletach i czułam się jak upośledzona to jeszcze się stresowałam bardziej bo patrzono gdzie idę, co robię. Karolina miałaby ostre branie w 90% krajów świata, ale jest za wysoka dla przeciętnych facetów- ale długie, naturalne blond włosy (+jasne oczy) "koszą" w wielu regionach i są "furtką" w paru miejscach. W Polsce bardziej lubi się ciemnowłosych- a szczególnie dot. to meżczyzn- kobiety preferują 'południowy' typ urody- czyli wysportowany, urzeźbiony, opalony, z zarostem- coś ala Mourinho, CR7, a ile nastolatek zakochało się w Mario Casas po filmie 3 metry nad niebem? Kiedys panny kochały się w młodym Wieczorkowskim czy Damięckim, blondyni zostali w tyle.

Edytowane przez bentkuff
Czas edycji: 2013-06-04 o 17:44
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 17:39   #1302
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Właśnie. Kto ma prawo do tego, żeby stwierdzić, że ktoś jest brzydki bądź ładny, skoro każdy ma inny gust i co innego mu się podoba? Mi się moze podobać ta sukienka, Tobie zupelnie inna. Pytanie retoryczne - która jest ładniejsza? Wiadomo, że istnieją jakieś tam normy wg których można uznać, że coś jest ładne bądź brzydkie, ale nie są one sztywne...Są gusta i guściki i bardzo dobrze w gruncie rzeczy.
Ty to tak ładnie zawsze zobrazujesz

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Cytat:
Napisane przez bentkuff Pokaż wiadomość
Nissiax ma dużo bardziej proporcjonalną i symetryczną twarz. Nawet jeżeli komuś nie podoba się jej uroda to cieżko stwierdzic co jest z nią nie tak- jak to wczesniej gdzieś określiłyśmy- klasyczna uroda- wszystko na swoim miejscu, ale oczywiście może mieć swoich przeciwników. A Nieesia ma dużo mniej symetryczną twarz- łatwo powiedzieć co jest "krzywe" (np. brwi czy nos) ale mimo to może sie podobać i pomimo tych "skaz" nie jest brzydka. Dla mnie uroda Nieesi jest neutralna- to nie jest moj typ urody, który lubię. Poza tym, zauważcie, że ogolnie lepiej postrzegacie urodę ciemnowłosych dziewczyn- bo uroda np. Maxi nie jest aż taka popularna w PL. Raczej przeważają ciemne włosy, ale to taki jasny brąz. Ale gdyby Nieesia pojechała do Korei Płd to by na jej punkcie zwariowali- mnie robiono zdjecia tabletami- takie dzieciaczki małe to chciały ze mną zdjęcie- nie dośc, że nie ogarniałam połowy rzeczy z high-tech na ulicach czy w toaletach i czułam się jak upośledzona to jeszcze się stresowałam bardziej bo patrzono gdzie idę, co robię. Karolina miałaby ostre branie w 90% krajów świata, ale jest za wysoka dla przeciętnych facetów- ale długie, naturalne blond włosy (+jasne oczy) "koszą" w wielu miejscach i są "furtką" w paru miejscach. W Polsce bardziej lubi się ciemnowłosych- a szczególnie dot. to meżczyzn- kobiety preferują 'południowy' typ urody- czyli wysportowany, urzeźbiony, opalony, z zarostem- coś ala Mourinho, a ile nastolatek zakochało się w Mario Casas po filmie 3 metry nad niebem? Kiedys panny kochały się w młodym Wieczorkowskim czy Damięckim, blondyni zostali w tyle.
Masz rację!!!! Też to zauważyłam
Stary 2013-06-04, 17:39   #1303
alevE
Wiecznie niezdecydowana

Cytat:
Żebyś wiedziała, bardzo młodziutko wyglądasz, a nie wiem ile masz lat, ale jak bardzo małoletnia
22
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.`

Stary 2013-06-04, 17:42   #1304
Labirynth
Zakorzenienie

Zauważyłam też, że naszym polskim facetom bardzo podobają się brunetki, zwłaszcza w moim otoczeniu. Nie wiem jak inni. Ale zgadzam siez Tobą bentkuff w zupełności.

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Cytat:
22
OMG , więcej niż 17 bym Ci nie dała, patrząc na foty
Stary 2013-06-04, 17:42   #1305
ladymln
Zadomowienie

Polecicie coś, co ułatwi rozczesywanie włosów??
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 17:48   #1306
katepew
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
u mnie to cudo w ogóle nie działa leży i się kurzy..
Jak wcześnie jpisąłam u mnie tak samo, w sumie to nawet nie wiem do czego ją zużyć, a kupiłam z myślą o zastąpieniu tej z lumene, ale dla mnie to zupełnie inna bajka....może u kogoś innego się sprawdzi, ale wątpię czy u osób z tłustymi powiekami

Co do urody, dokładnie jednemu pobają się kobiece kształty drugiemu chlopięce sylwetki....Ale chyba najwazniejsze jest kto jak co podkreśla bądź ukrywa.... Znowu u niesi podoba mi się że potrafi dobrać ubrania do swojej sylwtki i jest świadom swoich kształtów.... a co do jej ego, mimo że ja lubię, to taka dużą rysą na jej wizerunku to była ta osławione ,, polskie leżakowanie niemowląt".... nie powiem trochę, po tym przystopowała, ale ma takie momenty że się z deka zagalopuje....

znowu nisiax to jak jej pierwszy filmik zobaczyłam bodajże ten http://www.youtube.com/watch?v=43dXSB9gDg4
gdzie pierwsza myśl jak ją tylko zobaczyłam: znowu jakaś gówniara się lansuje a nic nie umie Jak lda mnie w tym filmiku wyglądała w ówczas na jakieś 18 lat, a miała wówczas już z jakieś 25 chyba....No ale ogromnie się myliłam, nawet teraz wygląda momentami na 23 tak jak napisałyście

świeżak u Kraoliny o psie i kocie http://www.youtube.com/watch?v=GdttnNM-KJo
ja ją nawet lubię w takich delikatnych makijażach, ale bez czerwieni na ustach, jakoś tak dziwnie pasuje do jej typu urody ale co kto woli

http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 jest moc siedzi i nie chce wyjść
katepew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 17:49   #1307
Plotkarrra
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Amerie Pokaż wiadomość
Moim zdaniem nie powinno się porównywać obecnie nieesi do nissax. Nieesia jest po ciąży, ma małe dziecko, może się nie wysypia i dlatego nie wygląda zbyt kwitnąco. Sama wiem po sobie bo pierwszy rok mojego syna to ja jak zombie chodziłam.
Co nie zmienia faktu że nie jestem fanką urody Nieesi. Kiedyś kiedyś jakieś 2,5 roku temu jak się dużo malowała i miała jaśniejsze włosy to lepiej wyglądała moim zdaniem.
A oglada ktoras z Was A. Saccone (TheStyleDiet)? Ona tez zmienila image po urodzeniu dziecka,sciela wlosy,ubiera sie inaczej,ogolnie mam wrazenie,ze dodaje sobie lat(wlasnie,wie ktos ile ona ma wlasciwie lat?)
Plotkarrra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 17:49   #1308
alevE
Wiecznie niezdecydowana

Cytat:
OMG , więcej niż 17 bym Ci nie dała, patrząc na foty
Przyzwyczaiłam się do takiego postrzegania mnie Że jestem smarkulą i tyle no

Stary 2013-06-04, 17:52   #1309
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...arganowym.html klika kropelek olejku na mokre włosy i radzi sobie nawet z mocno kręconymi włosami.

Cytat:
nie marudź, lepiej wyglądać jak małolata niż stara baba
Stary 2013-06-04, 17:59   #1310
beznadziejniak
Łotewa

a ja polecę Glis Kur dwufazowa odżywkę mam wersję z kreatyną jest super
beznadziejniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 18:00   #1311
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Ty to tak ładnie zawsze zobrazujesz

Dziękuję

Cytat:
22
Nieładnie tak kłamać Rzeczywiście młodziutko wyglądasz. Tylko się cieszyć

Cytat:
Napisane przez beznadziejniak Pokaż wiadomość
A jakie masz włosy?I czy nie obciąża?

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2013-06-04 o 18:02
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 18:00   #1312
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Odżywka w sprayu Marion http://marionkosmetyki.pl/oferta/pro...rbowanych.html

Moje kłaczyska czasem po piance koloryzującej są strasznie ostre i nie do rozczesania, a wystarczy kilka psików i grzebień wchodzi w nie jak w masło
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 18:01   #1313
katepew
Rozeznanie

Cytat:
To mi się przypomniało, jak miałam śmiechy z koleżanką z roku, gdy szłyśmy do sklepu po alkohol i zawsze ale to zawsze jak koleżanka ze mną była to pytali się nas o dowód, mimo że mamy już 24 lata Ale zawsze pytali się jej kiedy z nią byłam nigdy jak była sama I nie wiem czego to było skutkiem czy ja za samrkulowato wyglądałam czy ona ? a może nasze dobre nastroje przed imprezą wydawały się dziwne
ŁOTEWA grunt że imprezy były dobre

Cytat:
A oglada ktoras z Was A. Saccone (TheStyleDiet)? Ona tez zmienila image po urodzeniu dziecka,sciela wlosy,ubiera sie inaczej,ogolnie mam wrazenie,ze dodaje sobie lat(wlasnie,wie ktos ile ona ma wlasciwie lat?)
Również mam takie spostrzeżenia

Cytat:
Zauważyłam też, że naszym polskim facetom bardzo podobają się brunetki, zwłaszcza w moim otoczeniu. Nie wiem jak inni. Ale zgadzam siez Tobą bentkuff w zupełności.
W tym jest sporo racji, ale zauważyła też coś takiego, że po pewnym czasie brunetki namiętnie zmieniają się w blondynki, chociaż niekiedy nie zbyt to pasuje danej urodzie

http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 jest moc siedzi i nie chce wyjść
katepew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 18:05   #1314
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
o tak tak, zgadzam się, te dwufazówki są świetne! Nie obciążają włosów ale trzeba je wyczuć, żeby nie przedobrzyć
Stary 2013-06-04, 18:05   #1315
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
A może być niezgodne z CG?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...objetosci.html
bez silikonów ale ma pega, i wlosy rozczesuj sie pięknie.
lub psikadło
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...nzessinen.html

Albo po prostu TT

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość

Super, że Ewa dodaje takie filmiki, jak to powinno wyglądać, bo przynajmniej wiem na co mam zwrócić uwagę
(
Nawet bardziej lubie te filmiki Ewy od makijażowych, słychac że na prawdę zna się na rzeczy. I podsyłam znajomym którzy wspominają cos o kolczykach i pistolecie ( którego również jestem wrogiem)
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 18:06   #1316
beznadziejniak
Łotewa

Włosy mam takie używam jej codziennie rano przy rozczesywaniu. Mi włosów nie obciąża. Bardzo się z nią polubiłam jest o sto lat świetlnych lepsza niż podobne produkty z Isany czy syosa.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg włosy paskudy.jpg (42,9 KB, 113 załadowań)

Edytowane przez beznadziejniak
Czas edycji: 2013-06-04 o 18:17
beznadziejniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 18:07   #1317
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez katepew Pokaż wiadomość
T

W tym jest sporo racji, ale zauważyła też coś takiego, że po pewnym czasie brunetki namiętnie zmieniają się w blondynki, chociaż niekiedy nie zbyt to pasuje danej urodzie
Nasza tenisitka Radwańska zmieniła kolor z brązu na blond, który kompletnie jej nie pasuje.

Cytat:
Włosy mam takie używam jej codziennie rano przy rozczesywaniu. Mi włosów nie obciąża. Bardzo się z nią polubiłam jest o sto lat świetlnych lepsza niż podobne produkty z Isany czy syosa.
Ładne masz włosy i zdrowo wyglądają. Pamietam, że kiedyś używałam tej odżywki i mi służyła, a później zaczęłam ją zdradzać z innymi. Po wykończeniu odżywek przeproszę sie z nią. Dzięki.

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2013-06-04 o 18:10
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 18:07   #1318
Fibibi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
dziewczęta, filmik u Ewy z podwójnym przekłuciem nosa mnie mega zmotywował i też sobie zrobię, niestety nie u Ewy.
Dzwoniłam już do salonu gdzie robilam tatuaż i w sumie wujdzie to 5 razy drożej niż w Pl, ale bede pewna, że wszystko jest sterylnie itp.
No, jeszcze najgorsze przede mną, bo najpierw muszę zapytać szefowej, chociaż sądze, że nie będzie problemów, bo sama mnie namawiała na kolczyka w nosie, tylko , że teraz ja chcę dwa
trzymajcie jutro kciukii
Ale się najarałam na te kolce

ale się podjarałam
szkoda tylko, że do poniedzialku będę musiała czekać\(
Dredzia, a gdzie pracujesz jak można wiedzieć, że będziesz sie szefowej pytac o pozwolenie ?

p.s. zrób sobie jeden.. jest bardziej sexy..

Cytat:
od paru dobrych miesięcy stosuję ' Krem i Olejek ' z Schauma, sprawdza się na moich sianowatych włosach w rosie kosztuje ok 14 zl, ja staram sie go dorwac na pomocji za 10zyli
Fibibi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 18:08   #1319
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katepew Pokaż wiadomość
J

znowu nisiax to jak jej pierwszy filmik zobaczyłam bodajże ten http://www.youtube.com/watch?v=43dXSB9gDg4
gdzie pierwsza myśl jak ją tylko zobaczyłam: znowu jakaś gówniara się lansuje a nic nie umie Jak lda mnie w tym filmiku wyglądała w ówczas na jakieś 18 lat, a miała wówczas już z jakieś 25 chyba....No ale ogromnie się myliłam, nawet teraz wygląda momentami na 23 tak jak napisałyście
Moim zdaniem nie sposób nie powiedzieć, że Nissiax jest ładną kobietą, ale przez niektóre uczesania np.:http://www.youtube.com/watch?v=uL-nwf1Yg88 czy ogólnie styl bycia, zachowania i charakter daje się jej dużo więcej niż ma.
Stary 2013-06-04, 18:12   #1320
Jamaika88
Zadomowienie

Cytat:
Rocznikowo ma chyba 26 lat. Moim zdaniem najbardziej dodało jej lat ścięcie włosów i zmiana koloru, w długich i jaśniejszych włosach wyglądała młodziej i tak jakoś promienniej.
Jamaika88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości