Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-05, 10:57   #211
kasztanka3
Pani Mizantrop

Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II

Cytat:
Napisane przez Kaataarzynaa1 Pokaż wiadomość
Chętnie oddałabym Ci tę figę najlepiej za migdałka

No to piąteczka póki co trzeba te antyperspiranty przetestować, akurat mam jeszcze kulke z wymianki
Ja mam od listopada bloker Ziaja z wymianki i nawet połowy jeszcze nie zużyłam
Ale na testy Dove będę musiała go odstawić.

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Mam pytanie:

wszystkie żele pod prysznic Dove już zużyłyście?!? Czy tylko ja dopiero pierwszy i zaczęłam drugi?

---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ----------

Doszły juz do Was dezodoranty?
Ja używam tych żeli razem z TŻtem - ja używam codziennie, on na zmianę z cytrusowymi Avon i Original Source i jeszcze wszystkich mam po ponad połowę.

Jeszcze nawet nie dostałam smsa z informacją o nadaniu paczki

Cytat:
Napisane przez Pani_Zo Pokaż wiadomość
do mnie dezodoranty jeszcze nie dotarły, a szkoda bo może na chwile poprawiłby mi się humor

gdzieś w poprzednim wątku przeczytałam (zaglądam z doskoku), że Wasi faceci nie wiedzą co to cellulit... ja mam pecha bo mój facet niewiadomo skąd wie wszystko i ostatnio na plaży powiedział do mnie "chyba jednak się opalisz bo rozstępy ci zmieniły kolor" - myślałam, że mu strzelę a on jak to facet, nie wiedział o co kaman.
swoją drogą po tym całym opalaniu teraz schodzi mi skóra, ale to inna sprawa
Mój też wie wszystko o cellulicie, rozstępach i innych takich, ale nie robi mi przytyków nigdy
Stary 2013-06-05, 11:00   #212
Cara_Mel
Zadomowienie

Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II

Cytat:
Napisane przez elbrus Pokaż wiadomość
Co do toników na alkoholu - ja tak samo je odstawiłam!
Gdzie kupujesz wodę różaną?

Co do konsumpcjonizmu...
Trzeba przyznać, że nasz wizaż się do tego nieźle przyczynia Tyle nowości, tyle porad, tyle kosmetyków "must have", i jak tu nie zwariować na punkcie zakupów
Wiesz co, dorwałam w jakimś sklepiku, u mnie w Krakowie,w jednej z galerii z różnymi "zdrowymi" i egzotycznymi rzeczami spożywczymi. Kosztuje ok 8,50 za 250 ml, co wydaje się przyzwoitą ceną, jak patrzyłam w necie, więc nie chcę dopłacać za przesyłkę, a taka spokojnie starczy mi na kilka mc (przy czym już odlałam 100ml na wymianki a nadal mam jej sporo, używając codziennie, czasem nawet 2 razy na dzień od miesiąca)

I jeszcze te wszystkie wspólne zamówienia! Aż grzech czasem nie brać, takie okazje.

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość
No nic trzeba powiedzieć sobie prawdę JA TEŻ JESTEM DZIWAKIEM!!!:mu r: ale co zrobić jak one wszystkie do mnie zagadują z pólek, a niektóre same wskakują do koszyka??? Odmówisz to się obrazi
Dokładnie! Czasem mam tak, że wracam i zastanawiam się "po co mi to?", staram się z tym walczyć i nie kupować NIC, jeśli nie czytałam wcześniej do tego recenzji gdzieś lub ktoś mi nie polecił, bo bardzo nie lubię wydawać kasy na buble... Ale ciężko czasem, bo przecież "tanie, to nie będzie szkoda, jak niewypał"
Cara_Mel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 11:01   #213
201704240919
Konto usunięte

Cytat:
Ja co rusz do domu przywlekam rózne mazidła do buzi a mój TŻ stwierdizł, że mi to już chyba nie chodzi o to żeby je stosować tylko żeby je mieć
Na chwilę obecną używam rano żel do mycia buzi Yves Roche rumianek, potem wode termalna Avene, potem serum na rozszerzone pory ( różne w tej chwili Estee Lauder Idealist ) potem kremik nawilżający albo Oeparol albo ten z SVR, a wieczorem demakijaż czasami OCM a zazwyczaj płyn micelarny ( w tej chwili Oeparol ) potem krem w jeden dzień albo z kwasami ( teraz mam ten Uriage ) albo Ystheal + Avene, a w drugi dzień nawilżający La Roche Posay Extra Riche, 2 razy w tygodniu peeling ( teraz mam Yoskin mikrodermabrazję i Bourjois ) no i od czasu do czasu maseczkę albo oczyszczającą ( np z The Body Shop z zieloną glinką lub glinkę ghassoul z Organique ), albo nawilżającą Lancome Hydra Intense , albo jakieś przeciwzmarszczkowe czy odbudowujące zależy co znajdę w drogerii i od czasu do czasu peeling do ust z Pat&Rub

O matko!!! jak tak teraz na to patrze to ile kasy na to idzie, baby są jednak głupie, no ale jak chcesz się zrobić na bóstwo to niestety
No to ja wychodzę na minimalistkę przy Tobie Rano - spryskuję twarz hydrolatem, zbieram resztę wacikiem i aplikuję filtr. Wieczorem myję twarz olejkiem myjącym, następnie wycieram ręcznikiem papierowym, spryskuję twarz hydrolatem i delikatnie zbieram resztę wacikiem. Po 30 minutach nakładam zorac. Dwa razy w tygodniu, czasem raz zrobię peeling enzymatyczny i nałożę spirulinę
201704240919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 11:03   #214
Seona
Zakorzenienie

Uff, to dobrze. Ja nienawidzę rozpoczynać każdego kosmetyku po trochu, bo one mają jakiś tam termin przydatności do zużycia po otwarciu

Więc najpierw sobie zużywałam spokojnie swój rozpoczęty wcześniej żel, później wzięłam się spokojnie za figę (jakoś w połowie maja) a tu już mam wystawiać opinie

No ale jeden poszedł i zaczynam kolejny

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 11:04   #215
201704240919
Konto usunięte

Cytat:
Co do toników na alkoholu - ja tak samo je odstawiłam!
Gdzie kupujesz wodę różaną?

Co do konsumpcjonizmu...
Trzeba przyznać, że nasz wizaż się do tego nieźle przyczynia Tyle nowości, tyle porad, tyle kosmetyków "must have", i jak tu nie zwariować na punkcie zakupów

Ja kupuję hydrolaty na chemiku (na mazidłach), właśnie zamówiłam hydrolat z róży damasceńskiej, białej i stulistej oraz oczarowy i sprawdzoną kocankę jakby coś nie podpasowało Bardzo ciekawią mnie te z róż, mam nadzieję,że będą miały jakiś wpływa na naczynka, bo kocankowy świetnie się sprawdził, a z neroli baaardzo przeciętnie
Stary 2013-06-05, 11:11   #216
aniyam
Szanelowa Madżesti

GG do aniyam

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
aniyam serum EL mnie interesuje- działa? Bo mam jakieś tanie serum Bioliq z Gb i takie se, ze tak intelektualnie powiem.
Widzę, ze Ty tez chyba subskrybujesz Gb? Glinka i Yoskine mnie naprowadzily

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
rozgryzłaś mnie

a co do serum jak się je używa regularnie to działa, może nie od razu i nie w 100% likwiduje pory ale je trochę zmniejsza, ja już na pory to chyba wszystko stosowałam, szczegolnie jak coś nowego wychodzi to zaraz lecę kupić, mam na ich punkcie jobla dosłownie, teraz kupiłam też to Z-pore GoodSkin zobaczymy co zdziała

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16 Pokaż wiadomość
No to ja wychodzę na minimalistkę przy Tobie Rano - spryskuję twarz hydrolatem, zbieram resztę wacikiem i aplikuję filtr. Wieczorem myję twarz olejkiem myjącym, następnie wycieram ręcznikiem papierowym, spryskuję twarz hydrolatem i delikatnie zbieram resztę wacikiem. Po 30 minutach nakładam zorac. Dwa razy w tygodniu, czasem raz zrobię peeling enzymatyczny i nałożę spirulinę
Ewuniaa16 a te hydrolaty to rozcieńczasz z czymś czy dodajesz do czegoś czy tak same ??? Nigdy tego nie miałam i stąd to pytanie

"Cały cud życia polega na tym, że wszystko, co ważne, zdarza się w najmniej oczekiwanym momencie.Wszystko ma swoją przyczynę i skutek. I jest po coś."

aniyam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 11:12   #217
pauleta89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misianka Pokaż wiadomość
melduję, żem żywa i zadowolona (w kwestii robótki) i dziękuję za dobre myśli i kciuki

obawiam się, ze nie nadrobię, bo zaraz muszę lecieć - mam dzień wariata, odcinek drugi
To wolniejszego tempa i energii życzę Fajnie że robota fajna!

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
Napisane przez kudlik_kk Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewuszki

Dzisiaj to mam chyba dzień mniejszego paszteta bo już 3 tydzień choruję. Dzisiaj wyglądam jak mój chomik - napuchnięta i nic nie jem

Bardzo się uśmiałam z tego co pisałyście o tych wpadkach czy swoich czy babci, ale tekst , że gęba to też miejsce intymne i to, że i tu i tu usta powalił mnie na kolana
Oj tam oj tam;D babcia ma prawo do własnego zdania i intymności Gdzie se zażyczy;D

Od 11 marca 2015-wege-kierowca

pauleta89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-05, 11:15   #218
201704240919
Konto usunięte

Cytat:

Ewuniaa16 a te hydrolaty to rozcieńczasz z czymś czy dodajesz do czegoś czy tak same ??? Nigdy tego nie miałam i stąd to pytanie

Same, przelewam do buteleczki z atomizerem i spryskuję nimi twarz. Czasem dodam ekstraktu na naczynka czy wit.B3, możliwości jest wiele. Teraz jak mam dość kapryśną cerę, więc nie dodaję nic.
Stary 2013-06-05, 11:15   #219
Agnieszka987
Zakorzenienie

Cytat:

Ja kupuję hydrolaty na chemiku (na mazidłach), właśnie zamówiłam hydrolat z róży damasceńskiej, białej i stulistej oraz oczarowy i sprawdzoną kocankę jakby coś nie podpasowało Bardzo ciekawią mnie te z róż, mam nadzieję,że będą miały jakiś wpływa na naczynka, bo kocankowy świetnie się sprawdził, a z neroli baaardzo przeciętnie
Ja miałam ten różany. Probloemów z naczynkami nie mam, wiec tu sie nie wypowiem, ale świetnie daje ukojenie podrażnionej skórze, łagodzi. Nie kupuję wiecej bo wolę cos oczyszczajacego
Agnieszka987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 11:20   #220
201704240919
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Agnieszka987 Pokaż wiadomość
Ja miałam ten różany. Probloemów z naczynkami nie mam, wiec tu sie nie wypowiem, ale świetnie daje ukojenie podrażnionej skórze, łagodzi. Nie kupuję wiecej bo wolę cos oczyszczajacego
O jak łagodzi to bardzo dobrze Bo ten z neroli, niby na naczynka, a po spryskaniu twarzy wieczorem zawsze miałam buraka Stosuję silne maści, więc super
Stary 2013-06-05, 11:20   #221
elbrus
Rozeznanie

Cytat:

Hmmm.... Coś czuję, że niedługo i mnie pochłoną zakupy tych różnych hydrolatów i innych ekologicznych/naturalnych cudeniek! To dla mnie zawsze wydawał się taki wyższy level w pielęgnacji
elbrus jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-05, 11:23   #222
Agnieszka987
Zakorzenienie

Cytat:
Ja co rusz do domu przywlekam rózne mazidła do buzi a mój TŻ stwierdizł, że mi to już chyba nie chodzi o to żeby je stosować tylko żeby je mieć
Na chwilę obecną używam rano żel do mycia buzi Yves Roche rumianek, potem wode termalna Avene, potem serum na rozszerzone pory ( różne w tej chwili Estee Lauder Idealist ) potem kremik nawilżający albo Oeparol albo ten z SVR, a wieczorem demakijaż czasami OCM a zazwyczaj płyn micelarny ( w tej chwili Oeparol ) potem krem w jeden dzień albo z kwasami ( teraz mam ten Uriage ) albo Ystheal + Avene, a w drugi dzień nawilżający La Roche Posay Extra Riche, 2 razy w tygodniu peeling ( teraz mam Yoskin mikrodermabrazję i Bourjois ) no i od czasu do czasu maseczkę albo oczyszczającą ( np z The Body Shop z zieloną glinką lub glinkę ghassoul z Organique ), albo nawilżającą Lancome Hydra Intense , albo jakieś przeciwzmarszczkowe czy odbudowujące zależy co znajdę w drogerii i od czasu do czasu peeling do ust z Pat&Rub

O matko!!! jak tak teraz na to patrze to ile kasy na to idzie, baby są jednak głupie, no ale jak chcesz się zrobić na bóstwo to niestety

To ja jestem dziwna Lubię kosmetyki, ale przed kazdym nowym zakupem przeglądam kwc, blogi Potem kupuję Owszem, często dorzucam coś nieplanowanego, ale to drobiazgi... lakier, coś do włosów Każdy produkt (o ile mi służy) wykańczam (jesli nie służy to zużywam do czego innego). Aktualnie mam na włosy 1 paczkę pokrzywy i skrzypu (wcierki jantar nie kupię przez kilka kolejnych miesięcy dopóki nie zuzyję ); mam koncówkę Vatiki i łopianowego- nowego tez nie kupię dopóki nie skonczę, a mam ich trochę w torebce kwc
Stary 2013-06-05, 11:25   #223
pauleta89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fallenart91 Pokaż wiadomość
Maluję sobie rzęsy przy moim TŻ a on do mnie: "Ewa masz beznajdziejny tusz bo zostawia grudki". Moja mina w stylu "WTF?! Skąd on to wie?!" musiała być bezcenna.
Wow facet-specjalista Mój to jak przebieram tak kosmetyki, odcienie wybieram to patrzy i mówi "Boże weź bierz ten przecież i to do oczu i to"

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Cytat:
Napisane przez kas_fiuka Pokaż wiadomość
Do demakijażu co mi wpadnie w rękę. Teraz wykańczam micela z Biedronki, potem czeka na mnie Bioderma.
Od roku męczę Normaderm żel do mycia buzi (używam go na spółkę z moim bratem i dalej jest 1/4 opakowania... ), niedawno zaczęłam co dwa/trzy dni myć buzię szczoteczką, mam nadzieje, że pomoże na wągry.
Jako tonik kupiłam sobie wodę różaną.
Co do kremu używam Tołpy nawilżającego (pachnie cudownie, jest treściwy, UWIELBIAM!), na noc kupiłam Pharmaceris peeling złuszczający za poleceniem dziewczyn (super się sprawdza!)
Co kilka dni maska, raz w tygodniu myję buzię Garnierem (tym żelem z węglem), bo czuję że dogłębnie oczyszcza, buzia aż jest piszcząca.

Dużo tego jak nie wiem, ale wyprysk pojawia się raz na miesiąc, czasem dwa, a czasem wcale... Więc pielęgnacja, plus to co jem chyba działa! (wcześniej non stop miałam wysyp na twarzy )
Co do micela z Biedry to zbieram się po niego kilka razy i nigdy go w mojej nie ma:|
Woda różana jako tonik jest świetna! Ja uwielbiam tą satynową z Bielendy

Stary 2013-06-05, 11:26   #224
elbrus
Rozeznanie

Właśnie, dziewczyny!
Ile macie produktów w swoich Torebkach KWC?
Ja mam kilka kategorii A ostatnio robiłam czystkę, a mimo to mam.....:
Przegródka podstawowa: 98
Akcesoria: 25
Makijaż: 158
Męskie: 3
Pielęgnacja i higiena ciała: 77
Pielęgnacja i oczyszczanie twarzy: 194
Włosy: 73
Zapachy: 82

m a s a k r a
tyle tego........
elbrus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 11:27   #225
fallenart91
Zadomowienie

Cytat:
Hmmm.... Coś czuję, że niedługo i mnie pochłoną zakupy tych różnych hydrolatów i innych ekologicznych/naturalnych cudeniek! To dla mnie zawsze wydawał się taki wyższy level w pielęgnacji
Mam tak samo. Czytam o jakiś hydrolatach i tak myślę sobie: "Boże co ja czytam?!". Oczywiście nic z tego nie rozumiem... Normalnie jak na ćwiczeniach z całek xD
fallenart91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-05, 11:28   #226
pauleta89
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja tę firmę omijam szerokim łukiem, jakby mogła to bym wszystko wycofała ze sprzedaży, tak mi kiedyś buzie i nie tylko załatwiły te kosmetyki, że jak sobie przypomne to wszystko swędzi i puchnie
Co do Garniera mam to samo> Co kupiłam coś to był bubel:| Nic nie robiły, nie pomagały i w ogóle były anty-twarzowe:| Wysuszały, Zaczerwieniały No nie dla mnie kompletnie jeżeli chodzi o pielęgnację twarzy. Ale balsamy i kremy do rąk oraz krem BB lubię z tej firmy

Stary 2013-06-05, 11:29   #227
fallenart91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pauleta89 Pokaż wiadomość
Wow facet-specjalista Mój to jak przebieram tak kosmetyki, odcienie wybieram to patrzy i mówi "Boże weź bierz ten przecież i to do oczu i to" [COLOR="Silver"]
Mój to prawie jak stylista. Tego nie zakładaj bo ci brzuch podkreśla... W tym dobrze w tym źle. Ehh.. Mężczyźni...
Stary 2013-06-05, 11:29   #228
Agnieszka987
Zakorzenienie

Cytat:
Co do Garniera mam to samo> Co kupiłam coś to był bubel:| Nic nie robiły, nie pomagały i w ogóle były anty-twarzowe:| Wysuszały, Zaczerwieniały No nie dla mnie kompletnie jeżeli chodzi o pielęgnację twarzy. Ale balsamy i kremy do rąk oraz krem BB lubię z tej firmy
Mam tak samo Garniera omijam, nawet jesli chodzi o balsamy, kremy do rak Zniechęciłam się
Stary 2013-06-05, 11:30   #229
fallenart91
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie, dziewczyny!

m a s a k r a
tyle tego........
Mam tylko dwie przegródki:

zakupię w przyszłości: 43
zrecenzuję w najbliższej chwili: 6
Stary 2013-06-05, 11:31   #230
pauleta89
Wtajemniczenie

Cytat:

To ja jestem dziwna Lubię kosmetyki, ale przed kazdym nowym zakupem przeglądam kwc, blogi Potem kupuję Owszem, często dorzucam coś nieplanowanego, ale to drobiazgi... lakier, coś do włosów Każdy produkt (o ile mi służy) wykańczam (jesli nie służy to zużywam do czego innego). Aktualnie mam na włosy 1 paczkę pokrzywy i skrzypu (wcierki jantar nie kupię przez kilka kolejnych miesięcy dopóki nie zuzyję ); mam koncówkę Vatiki i łopianowego- nowego tez nie kupię dopóki nie skonczę, a mam ich trochę w torebce kwc
O to Ci zazdroszczę;D Bo ja jak przekraczam próg drogerii to wszystkie kosmetyki dosłownie na mnie włażą. A każdy w promocji to po prostu krzyczy "Weź mnie! Tańszy nie będę!"
To już jakaś choroba Poszłam z założeniem kupienia jednej pomadki- a jak zobaczyłam maski do twarzy to każdą po 2 sztuki wrzucałam twierdząć "przydadzą się na pewno!nie ważne że w domu czeka 20:|"

Stary 2013-06-05, 11:32   #231
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ja mam jedną przegródkę na rzeczy czekające na recenzję i mam tam w tej chwili 42 produkty. Nie mam ostatnio weny za bardzo.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 11:33   #232
pauleta89
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam tak samo. Czytam o jakiś hydrolatach i tak myślę sobie: "Boże co ja czytam?!". Oczywiście nic z tego nie rozumiem... Normalnie jak na ćwiczeniach z całek xD
Fuj całki! Nie lubiałam Różniczkowanie ok ;D Ale całki to moja zmora;D A już jakieś ośmiokrotne oznaczone lub nieoznaczone;D Booooże za jakie grzechy;D

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
Właśnie, dziewczyny!

m a s a k r a
tyle tego........
O matko ja raptem mam 8 produktów

Stary 2013-06-05, 11:34   #233
aniyam
Szanelowa Madżesti

GG do aniyam

Cytat:
Mój to prawie jak stylista. Tego nie zakładaj bo ci brzuch podkreśla... W tym dobrze w tym źle. Ehh.. Mężczyźni...
Mój też, ode mnie się nauczył, bo zawsze jak oglądamy coś w tv to ja zawsze komentuje i ubiór i cerę i make up i on już się nauczył i czasami też coś od siebie dorzuci i zabłyśnie, ostatnio stwierdził, że ta Pani nie powinna sobie takich czarnych kresek na oczach robić bo ma małe oczy i je pomniejsza i że powinna jasnego coś sobie dać w wewnętrznym kąciku oka aż mnie normalnie zatkało

a w torebce u mnie mało:

bazy pod cienie 2
inne 5
kremy 11
na rozszerzone pory 5
peelingi 1
podkłady 6
puder sypki 7
tusze do rzęs 3

"Cały cud życia polega na tym, że wszystko, co ważne, zdarza się w najmniej oczekiwanym momencie.Wszystko ma swoją przyczynę i skutek. I jest po coś."

Edytowane przez aniyam
Czas edycji: 2013-06-05 o 11:39
Stary 2013-06-05, 11:35   #234
pauleta89
Wtajemniczenie

Cytat:
No ale chociaz Ci doradzi;D A mój twierdzi że mi we wszystkim ładnie i weź coś kup...

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
Mam tylko dwie przegródki:

zakupię w przyszłości: 43
zrecenzuję w najbliższej chwili: 6
O mam nadzieję, że się nie obrazisz ale sobie podkradnę pomysł

Stary 2013-06-05, 11:49   #235
Agnieszka987
Zakorzenienie

Cytat:
O to Ci zazdroszczę;D Bo ja jak przekraczam próg drogerii to wszystkie kosmetyki dosłownie na mnie włażą. A każdy w promocji to po prostu krzyczy "Weź mnie! Tańszy nie będę!"
To już jakaś choroba Poszłam z założeniem kupienia jednej pomadki- a jak zobaczyłam maski do twarzy to każdą po 2 sztuki wrzucałam twierdząć "przydadzą się na pewno!nie ważne że w domu czeka 20:|"
Wolę minimalizm i dłużej testować żeby wpisać konkretną recenzję na kwc (obowiazkowo ) Dużo dała mi "znajomosc " składów
Stary 2013-06-05, 11:57   #236
fallenart91
Zadomowienie

Hestem już taka stara ale nadal podobają mi się takie rzeczy. Nie wiem czemu nawet mnie to bawi

http://ememe.pl/product-pol-557-Moda...t-shirt-.html#
Stary 2013-06-05, 12:02   #237
aniyam
Szanelowa Madżesti

GG do aniyam

Cytat:
Hestem już taka stara ale nadal podobają mi się takie rzeczy. Nie wiem czemu nawet mnie to bawi

Stary 2013-06-05, 12:16   #238
mimbi
Zakorzenienie

Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II

Cytat:
A testowalas taka bazę Benefit na zmniejszenie porow? Nie mam jak sprawdzić, jak ona sie dokładnie nazywa. Ja mam pory, rumien, tradzik, azs i to wszystko na jednej twarzy!

mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 12:18   #239
201704240919
Konto usunięte

Cytat:

Cytat:
Wolę minimalizm i dłużej testować żeby wpisać konkretną recenzję na kwc (obowiazkowo ) Dużo dała mi "znajomosc " składów
Też jestem minimalistką i to służy mojej skórze. Jeśli wprowadzam coś nowego to bardzo rozsądnie i powoli, żeby wiedzieć co mi naprawdę służy
Stary 2013-06-05, 12:31   #240
aniyam
Szanelowa Madżesti

GG do aniyam

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
A testowalas taka bazę Benefit na zmniejszenie porow? Nie mam jak sprawdzić, jak ona sie dokładnie nazywa. Ja mam pory, rumien, tradzik, azs i to wszystko na jednej twarzy!

Nie tej jeszcze nie miałam, chciałam ją niedawno kupić ale zdecydowałam się na to Z-pore, a z tych co mi bardzo przypasowały to te dla mnie były idealne, ale je podobno wycofali
1. Biotherm koncentrat na pory
2. Shiseido esensja zmniejszająca pory
to wyżej to pielęgnacja a to jako optyczne chwilowo zmniejszające takie pod makijaż 3. Shiseido korektor baza

Natomiast na te szkoda totalnie kasy:
1. AA prestige koncentrat
2. Declare serum
3. Clarins serum
4. Clinique serum

Wszystkie te używałam w pełnej wersji, nie tylko próbki czy coś i jak widać dalej szukam ideału wiem, że nic mi w 100% nie usunie tego badziewia ale chociaż niech trochę to zamaskuje

Edytowane przez aniyam
Czas edycji: 2013-06-05 o 12:41
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości