Lancome Hydra Intense, Hydrating Gel Mask with Natural Water Captors (Maseczka o żelowej konsystencji z naturalnymi czynnikami nawilżającymi)

• 15 listopada 2014 o 21:38
    Calkiem niezla
    Pomogla mi w ratowaniu wysuszonej skory potraktowanej tonikiem i cleanserem Garniera. W ramach oszczednosci przerzucilam sie na tansze produkty do pielegnacji i niestety skora nie dala rady mimo mych checi. Skora na policzkach wysuszyla mi sie na wior i wygladalam jak jaszczurka. Probowalam kremow nawilzajacych i nic. Dopiero maseczk zdzialala cuda! Uzywalam jest wczesniej zapobiegawczo i jakos srodek odzywczy ale teraz odkrylam jej nawilzajace dzialanie. Minus jedna gwiazdka za cene. Używam tego produktu od: 2013 Ilość zużytych opakowań: 1 zwykle
    miamsg
    29 stycznia 2014 o 18:36
    Nie warta ceny
    Ta maska nie robi nic. Żadne z zapewnień producenta nie sprawdza się. Zostawiam ja na noc do wchłonięcia I rano budzę się z poklejona twarzą I dziwną warstwą na skórze. +ładny zapach -nie nawilża -roluje się -klei się -brak jakiegokolwiek działania Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1
  • 31 maja 2013 o 20:43
    świetne dla tłustej cery
    mam tłustą skórę ze skłonnością do niespodzianek ale czasem potrzebuję dodatkowej porcji wilgoci :) PLUSY - spełnia swoje podstawowe zadanie, świetnie nawilża i przynosi natychmiastową ulgę, moja skóra jest po niej mega nawilżona, gładka, jasna i świeża, - łagodzi podrażnienia, - nie uczula i nie powoduje swędzenia jak wiele żelowych masek, - bardzo wydajna, - nie zapycha i nie obciąża skóry, - szybkość jej działania to duży plus, - przyjemnie pachnie, MINUS: - nie dostrzegam. Używam tego produktu od: 4 tygodnie Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
    praha71
    2 listopada 2010 o 20:46
    super maseczka:)
    Świetna maseczka: + nawilża + pięknie pachnie + daje uczucie chłodzenia, koi skórę twarzy + efekt daje całkiem podobny jak maseczka u kosmetyczki Wydajność jest wg mnie standardowa, podobnie jak innych produktów tego typu. Minusów nie odkryłam:) Zaznaczyłam, że nie wiem czy kupię ponownie, ponieważ lubię zmieniać kosmetyki i szukać ideału:) ten produkt jest całkiem blisko:) Polecam:) Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 12 września 2008 o 13:52
    spełnione obietnice
    Maseczka przyjemnie, delikatnie pachnie Ma żelową konsystencje, łatwo sie naklada, nie spływa, łatwo resztki zetrzec chusteczka(zalecane), trudniej zmyc woda (ciagnie się) Wszystkie obietnice producenta sa spełnione :) maseczka doskonale nawilża, ujedrnia, skóra jest wygładzona, ujedrniona, odświezona Maseczka jest średnio wydajna Kupieja ponownie, moze nie od razu, ale po przetestowaniu innych na pewno bede co jakis czas do niej wracała Używam tego produktu od: 2 mcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego