Yoskine Oczyszczanie, Mikrodermabrazja szafirowy peeling przeciwzmarszczkowy dla cery normalnej i mieszanej

Dax Cosmetics Yoskine Mikrodermabrazja szafirowy peeling przeciwzmarszczkowy 75ml

kamoni7
    13 marca 2017 o 21:37
    Dobry
    Peeling jest gęsty, ma delikatny, kwiatowy zapach. Zawiera masę drobinek, które przy delikatnym masowaniu błyskawicznie wygładzają skórę. Na odmładzanie nie ma co liczyć. Ale peeling daje mega gładkość i oczyszczenie. Skóra aż "skrzypi". Jest gładziudka, promienna, lekko zaróżowiona, świeża. Po oczyszczeniu skóra chłonie krem, podkład też lepiej się rozprowadza. Peeling jest bardzo wydajny.
    Drogeria Super-Pharm
  • 26 lutego 2017 o 22:05
    wygładzenie pierwsza klasa :)
    Peeling kupiłam jakiś czas temu w perfumerii Douglas.. z czystej ciekawości, bo widziałam wiele pozytywnych komentarzy na temat tego kosmetyku. Postanowiłam więc go nabyć :) Produkt jest bardzo kremowy, dobrze się rozprowadza a drobinki w nim zawarte bardzo solidnie ścierają naskórek (uważajcie, żeby nie przesadzić z siłą nacisku), cera stała się wygładzona i odświeżona. Dodatkowym atutem kosmetyku jest zapach - bardzo przyjemny dla nosa. Nie jest to jednak produkt przeciwzmarszczkowy.. coś co się zmywa z twarzy w mojej ocenie nie ma takiego działania.. prędzej powiedziałabym, że poprzez drobinki, którymi masujemy twarz możemy zadziałać nieco pobudzająco i korzystnie na krążenie, ale nie wiem czy to właśnie Producent miał na myśli.. bo przecież ,,przeciwzmarszczkowo" brzmi znacznie lepiej :) Niemniej produkt bardzo mi podpasował jeśli chodzi o wygładzenie cery i pozbycie się martwego naskórka, dzięki temu kolejne kroki kosmetyczne mają szansę lepiej się wchłonąć. Kosmetyk godny wypróbowania i bardzo wydajny, ale czy wrócę do niego? Nie wiem, na rynku jest tyle perełek kosmetycznych, że nie potrafię określić czy z radością kupię kolejne opakowanie produktu Yoskine..
  • 19 grudnia 2016 o 2:56
    KWC!
    + oczyszcza doskonale + usuwa martwy naskórek + posiada mikroskopijne drobinki + jest mega wydajny, opakowanie starcza na kilka miesięcy (peeling wykonuje zazwyczaj 2x w tygodniu, czasem 3, zależne od ilości wolnego czasu) + cena nawet bez promocji jest do przyjęcia Trzeba uważać, ponieważ peeling jest dość mocny. Jak go nałożę to tylko delikatnie masuje skore twarzy, nie dociskam mocno dłońmi itp bo wtedy moze podrażnić. Jak mi sie skończył i zaczęłam używać jakiegoś innego przez chwile po ok 2 tygodniach porobiły mi sie na całej twarzy suche skórki, na czole i nosie nie mogłam nawet sie umalować, tak skórki odstawały! Wtedy zrozumiałam, ze nie mogę bez niego żyć i to absolutne kwc! Teraz juz mam zapas i nie dopuszczę, aby mi go zabrakło ;)
    Drogeria Super-Pharm
    Zojka26
    16 września 2016 o 19:25
    W porzadku.
    Kupiłam ten peeling w ciemno, nie znam tej marki, nie czytałam żadnych opinii, cena nie była duża więc zaryzykowalam. Wcześniej używałam peelingu z Artemisa, trzykrotnie drozszego i wydaje mi się, że ten z Yoskine działa u mnie o wiele lepiej. Mam skórę mieszaną w kierunku tłustej, ale NIE MAM cery wrażliwej, dlatego u mnie się sprawdza i nie powoduje choćby najmniejszego podrażnienia. Drobinki są mikroskopijne, ale wyczuwalne pod palcami (dość ostre dlatego odradzam wrazliwcom i naczynkowcom), dobrze oczyszczają pory i twarz pozostaje aksamitne gładka. Przez te drobno zmielone kryształki peelingujace trzeba poświęcić dłuższą chwilę na zmycie kosmetyku wodą, ale też nie jest to jakoś bardzo uciążliwe. Czego woda czasem nie wyplucze to usunie płatek z tonikiem, którym dla pewności przecieram skórę po peelingu. Kosmetyk ma ładny, jasno niebieski kolor i ślicznie pachnie. Czułam ten przyjemny zapach jeszcze długo później na twarzy, mimo nałożenia innych również pachnących kosmetyków, jest intensywny, ale jak dla mnie nie drazniacy. Peeling stosuje 2 razy w tygodniu, świetnie oczyszcza i wszystkie kosmetyki wchłaniają się po nim błyskawicznie. Efekt przeciwstarzeniowy trudno mi ocenić, mam 27 lat i problem zmarszczek jeszcze mnie nie dotyczy, używam takich kosmetyków profilaktycznie- czy działają dowiem się za kilka lat :) Daję mu 5 gwiazdek, bo ten peeling spełnia wszystkie moje oczekiwania i właściwie narazie nie będę szukać niczego innego. Po cichu przymierzalam się do zakupu duuuuzo drozszego peelingu z Sensai, ale zakup tego ostudził mój zapał. Wolę wydać większą sumę na serum albo dobry krem niż na zwykły peeling, którego używam sporadycznie. Polecam, fajna jakość w niskiej cenie :)
  • 19 listopada 2015 o 12:46
    ZWYCZAJNY
    Peeling poleciła mi koleżanka, która stosuje go od dłuższego czasu. Ja z moim męczę się już pół roku i jakoś nie przekonuje mnie... Plusy: + drobinki nie są zbyt duże i nie trą mocno + peeling jest wydajny + efekt końcowy dość dobry, ale stosowałam już lepsze produkty + wydajność Minusy: - produkt nie radzi sobie doskonale, jest przeciętniakiem, jakich mnóstwo Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno