Rossmann cz. XVIII - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-05, 20:04   #2341
monicar
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Aishowa Pokaż wiadomość
Żele z flosleku nawilżają Zawsze byłam pewna, że tylko redukują cienie pod oczami.
Zależy od skóry. U mnie zdecydowanie czuć różnicę w nawilżeniu
P.S. nie mówię o tych w tubce

Edytowane przez monicar
Czas edycji: 2013-06-05 o 20:11
monicar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 20:09   #2342
InfallibleLifestyle
Raczkowanie

Dot.: Odp: Dot.: Rossmann cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez szmyglo Pokaż wiadomość
Właśnie przeglądam dział "promocje", tam są i te produkty?
Właśnie nie Te produkty nie są oznaczone promocją, cena jest po prostu obniżona, ale nie jest niczym konkretnym oznaczona. Np. krem do rąk garniera z aloesem w cnd kosztuje na rossnecie 4,19, a pozostałe wersje są w regularnej cenie po 6,99zł.
InfallibleLifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 20:11   #2343
ania10zg
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kisame Pokaż wiadomość
ja dzisiaj w Rossku złapałam ostatnią sztukę żelu Facelle za 2,99zł Kupiłam też szampon Ziaja do włosów normalnych i gumki do zalotki :P
szczęściara. ja ostatnio kupiłam za 5zł w promo mój pierwszy żel Facelle Fresh, a teraz jest za 3 zetka, to bym chętnie się skusiła, ale w żadnym go nie widzialam na tej promo ;c

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
ja mam obecnie pokrzywe też fajna i nie pachnie tak intensywnie jak przeciwłupieżowy miałam wcześniej jeszcze albo Łopian albo rumianek, to nizbyt byłam zadowolona, bo bardzo nie wydajny był, słabo sie pienił i rozprowadzał.

nie widziałam jej nigdzie.

masła mam akurat w wszystkich wersjach zapachowych w domu te, ale na szampon bym sie skusiła

wiekszy to prawda, ale ja tego szamponu tam nie widziałam
I jak te masła Sweet Secret??? głownie czekoladowe? czy waniliowe lepsze?
ania10zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 20:15   #2344
klapouszek29
Wtajemniczenie

GG do klapouszek29 Send a message via Skype™ to klapouszek29

Cytat:
Napisane przez InfallibleLifestyle Pokaż wiadomość
Chciałam kupić jeszcze żele Fa, ale już nie było Myślę jeszcze nad dwufazówką z Herbal Garden

Z całego serca polecam
klapouszek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 20:17   #2345
szmyglo
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie nie Te produkty nie są oznaczone promocją, cena jest po prostu obniżona, ale nie jest niczym konkretnym oznaczona. Np. krem do rąk garniera z aloesem w cnd kosztuje na rossnecie 4,19, a pozostałe wersje są w regularnej cenie po 6,99zł.
Nie mam innego wyjścia jak przejść się jutro do rossa... A miałam nie chodzić Ale mam powód-balsam do ciała. Nie był na promocji -40%
szmyglo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 20:23   #2346
InfallibleLifestyle
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klapouszek29 Pokaż wiadomość
Z całego serca polecam
Ale kusisz Chyba jutro po nią polecę

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
Nie mam innego wyjścia jak przejść się jutro do rossa... A miałam nie chodzić Ale mam powód-balsam do ciała. Nie był na promocji -40%
To najlepsze wyjście W cnd był balsam Nivea, ale cena bez rewelacji - 9,79zł
Stary 2013-06-05, 20:35   #2347
Sasabina
maskott

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Oliwkowy krem pod oczy i na powieki Ziai
nie miałam podocznego z ziai, ale no raczej bym czegoś innego poszukała... wcześniej pisałam o moich przygodach z ich kremami do twarzy, a jeszcze 82inez w którymś filmiku narzekała na ich krem(serum?) pod oczy

obecnie kończę perfecta agecontrol aktywna soja http://www.miks24.pl/data/gfx/pictur...5/7/3375_2.jpg i jest ok, jak dla młodej osoby sprawdzi się, cudów raczej nie robi (w sensie nie prasuje zmarszczek)
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 20:45   #2348
Aishowa
Zadomowienie

A miałyście może ten krem klik
Aishowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 20:52   #2349
pinats
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Mam ten korektor z Oriflame. Opisz proszę dokładnie jak go nakładasz na nos.
też mam ten korektor, jest bardzo wydajny i nie mogę go skończyć w dodatku ten brązowy kolor jest bardzo ciemny, a cały korektor trudno się rozprowadza i podkreśla suche skórki nie jestem zadowolona, zwłaszcza biorąc pod uwagę regularną cenę. a u Was się sprawdza?
Cytat:
Napisane przez ania10zg Pokaż wiadomość
nie wiem, czy mi się coś nie pomyliło, ale chodzi o masła Farmona Sweet Secret? jeśli tak to ja polecam, mam wersję ciemna czekolada i pistacja i pachnie przepięknie nie tak standardowo czekoladowo, tylko bardzo oryginalnie jest gęste i treściwe, jedyne do czego mogę się przyczepić, to że długo się wchłania, ale przy jego konsystencji to raczej norma
Stary 2013-06-05, 20:55   #2350
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość
nie miałam podocznego z ziai, ale no raczej bym czegoś innego poszukała... wcześniej pisałam o moich przygodach z ich kremami do twarzy, a jeszcze 82inez w którymś filmiku narzekała na ich krem(serum?) pod oczy

obecnie kończę perfecta agecontrol aktywna soja http://www.miks24.pl/data/gfx/pictur...5/7/3375_2.jpg i jest ok, jak dla młodej osoby sprawdzi się, cudów raczej nie robi (w sensie nie prasuje zmarszczek)
Jestem alergikiem, jakieś 90% kosmetyków stosowanych w okolicach oczu mnie uczula bądź podrażnia, kończy się łzami, spuchniętymi, czerwonymi, swędzącymi i piekącymi oczami. Do tego mam bardzo suchą skórę pod oczami i na powiekach, jest ściągnięta, jak nie posmaruje niczym powiek to bolą mnie aż. Po kremie Ziai ani nie odczuwam żadnego podrażnienia (nawet jak krem "wpadnie" do oka), poza tym sprawdza się znakomicie dla takiej cery jak ja mam. Większość kremów Ziai jest dla mnie za lekka, praktycznie nic ze skórą nie robią lub uczulają, a ten podoczny jest naprawdę dobry. Jednakże każdy na coś innego reaguje podrażnieniem, więc trzeba na sobie próbować, nic na siłę
Stary 2013-06-05, 20:56   #2351
pinats
Zakorzenienie

tak przy okazji zapytam o polecany tutaj Cetaphil - chodzi o emulsję micelarną do mycia twarzy, czy o coś innego? jest dostępny tylko w aptekach? i jaka jest jego cena?
Stary 2013-06-05, 21:01   #2352
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pinats Pokaż wiadomość
tak przy okazji zapytam o polecany tutaj Cetaphil - chodzi o emulsję micelarną do mycia twarzy, czy o coś innego? jest dostępny tylko w aptekach? i jaka jest jego cena?
Ze swojej strony polecam i emulsję do mycia EM, i dermoprotektor MD, i emulsję nawilżającą DE Do bardzo suchej, alergicznej skóry jak znalazł. Mój TŻ ma mieszaną odwodnioną i też się u niego sprawdza. Emulsja micelarna jest do użytku z wodą lub bez wody (np. wacikiem), więc jak kto woli, mnie się ta podwójna opcja podoba, bo zwykle używam na waciku, ale czasem jak skóra jest w lepszym stanie i jest upał to chcę poszaleć z wodą i wtedy wystarczy mieć tylko jeden produkt, a nie cały aresenał Koszt ok. 35 zł za opakowanie 250 ml (EM i MD) czy 85 g (DE). Dostępne w aptekach i w Hebe w części aptecznej

Edytowane przez Kretka666
Czas edycji: 2013-06-05 o 21:04
Kretka666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 21:02   #2353
szmyglo
Zakorzenienie

Cytat:
Ale kusisz Chyba jutro po nią polecę

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

To najlepsze wyjście W cnd był balsam Nivea, ale cena bez rewelacji - 9,79zł
Dziękuję za informację, ale mam już upatrzony inny i taniej Jakoś nie przepadam za Niveą ogólnie, do twarzy moim zdaniem mają fatalne kosmetyki a już w ogóle nie rozumiem kobiet, które kładą na twarz ten klasyczny, gęsty jak pasta krem nivea i są zachwycone. Brrr!
Stary 2013-06-05, 21:10   #2354
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za informację, ale mam już upatrzony inny i taniej Jakoś nie przepadam za Niveą ogólnie, do twarzy moim zdaniem mają fatalne kosmetyki a już w ogóle nie rozumiem kobiet, które kładą na twarz ten klasyczny, gęsty jak pasta krem nivea i są zachwycone. Brrr!
Też nie rozumiem, ale z innej strony - ten krem nic nie robi, jak miałam bardziej wysuszoną twarz to nałożylam z wizją fali nawilżenia i... nic. Wchłania się jak w gąbkę, musiałam dokładać kolejne warstwy, a po zmyciu twarz i tak była dalej wysuszona. Widać krem nie jest ani dla suchych, ani dla mieszanych, tłustych cer
Za to używam go do rąk jako krem torebkowy i nie narzekam, natychmiastowe wchłanianie się jest tutaj plusem I lubię jego zapach, do tego mam sentyment.
Stary 2013-06-05, 21:12   #2355
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Ja również byłam dzisiaj w Rossmannie i rzeczywiście sporo cnd. Kupiłam szampon malwy z czarną rzepą za 1,99zł, maseczki Dax`a z gruszką po 1,19zł i krem do rąk garniera za 4,19zł Myślałam też nad tym kremem Alterry, ale były tylko na noc
ja sie wybrałam do innego rossa dzisiaj specjalnie bo u mnie tych szamponów cnd nie ma, a tu zamkniety z powodu awarii prądu był

Cytat:
Kochane, powiedzcie mi, czy któraś z Was miała może

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...iu-wlosow.html
lub
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...#review-783441

?

Zastanawiam sie nad zakupem
miałam oba, ale szału nie ma. różowa nakrętka nie robi nic, ale na długości daje rade, a z papryka używałam teraz przed myciem a po myciu jantar, niby przyrost 2,5 cm na miesiac ale wydaje mi sie ze to raczej sprawka jantaru niż GP z papryka

Cytat:
Mogłybyście doradzić jakiś krem pod oczy dla 20-latki - oczywiście chodzi o coś nawilżającego?
tołpa futuris pod oczy nie uczula, nadaje sie pod makijaż, ale też dobrze nawilża

Cytat:
Te w słoiczkach nie nawilżają, ale miałam pod oczy i w okolice ust z taką pompką jak podkład i granulkami i on jednocześnie był lekki, chłodził i nawilżał. I na usta też był fajny

O ten http://nokautimg3.pl/p-22-1f-221f941...e-ust-30ml.jpg
fajny się wydaje, ale ja mam przez te słoiczkowe wersje odrzut od stosowania flosleku podoczy bo mnie strasznie załtwiły;/

Cytat:
Napisane przez ania10zg Pokaż wiadomość
szczęściara. ja ostatnio kupiłam za 5zł w promo mój pierwszy żel Facelle Fresh, a teraz jest za 3 zetka, to bym chętnie się skusiła, ale w żadnym go nie widzialam na tej promo ;c

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

wiesz cokazde jest w innej konsystencji zacznijmy od tego masło to właśnie ta czekolada zmistacja, któreś jest kremem któreś jest musem, co do zapachu to wersja kawowa i czekolada z pistacja jak dla mnie najfajniejsze

Cytat:
też mam ten korektor, jest bardzo wydajny i nie mogę go skończyć w dodatku ten brązowy kolor jest bardzo ciemny, a cały korektor trudno się rozprowadza i podkreśla suche skórki nie jestem zadowolona, zwłaszcza biorąc pod uwagę regularną cenę. a u Was się sprawdza?

nie wiem, czy mi się coś nie pomyliło, ale chodzi o masła Farmona Sweet Secret? jeśli tak to ja polecam, mam wersję ciemna czekolada i pistacja i pachnie przepięknie nie tak standardowo czekoladowo, tylko bardzo oryginalnie jest gęste i treściwe, jedyne do czego mogę się przyczepić, to że długo się wchłania, ale przy jego konsystencji to raczej norma
bo ono pralinami pistacjowymi solidarnosci pachnie moje ulubione cukierki zresztą

Cytat:
cetaphil nagminnie polecany tutaj to krem do twarzy emulsja teżbyła polecana chyba, ale ostatnio sie przewija w kontekscie kremu która wersja to cóz obie dobra mam i lipoaktywny i daultra , pierwszy treściwszy,ale też delikatniejszy troche dla skóry(np jeśli sie poparze to wole tej wersji uzywać jednak) ale daultra na lato lepsza. W ptekach o 27 do 45 nawet widziałam, wiec trzeba szukać.Mi sieudało trafic w zimie na akcje w internetowej aptece domzdrowia czy coś w ten deseń( nie doz) 2 w cenie 1 i za 32 zł miałam 2 kremy(mogałam wybierać jak chce czy to emusja do mycia czy daultra czy lipoaktywny) plus wysyłka.
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 21:14   #2356
patuska18
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Rossmann cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Jestem alergikiem, jakieś 90% kosmetyków stosowanych w okolicach oczu mnie uczula bądź podrażnia, kończy się łzami, spuchniętymi, czerwonymi, swędzącymi i piekącymi oczami. Do tego mam bardzo suchą skórę pod oczami i na powiekach, jest ściągnięta, jak nie posmaruje niczym powiek to bolą mnie aż. Po kremie Ziai ani nie odczuwam żadnego podrażnienia (nawet jak krem "wpadnie" do oka), poza tym sprawdza się znakomicie dla takiej cery jak ja mam. Większość kremów Ziai jest dla mnie za lekka, praktycznie nic ze skórą nie robią lub uczulają, a ten podoczny jest naprawdę dobry. Jednakże każdy na coś innego reaguje podrażnieniem, więc trzeba na sobie próbować, nic na siłę
Mam tak samo z kremami pod oczy. Zachwalany chyba tutaj krem ze świetlikiem w słoiczku spowodował u mnie taką alergie, że nigdy więcej... :banghead:

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Antoś 15.03.2018

patuska18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 21:23   #2357
benitomruffkolin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PPP90 Pokaż wiadomość
a co traktujesz jako baze? ja mam krem z Evy z melisą i nieważne jaki puder a to samo mi sie robi;/ i nie maluje sie od tygodnia czy miesiąca
mam typowa baze z oriflame z serii very me

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Mam ten korektor z Oriflame. Opisz proszę dokładnie jak go nakładasz na nos.

nakładam go palcm można predzelkime jak kto woli
najpierw zielony później zolty pod oczy i następnie na zielony akladam ten bezowy u mnie się sprawdza
benitomruffkolin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 21:25   #2358
pinats
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
bo ono pralinami pistacjowymi solidarnosci pachnie moje ulubione cukierki zresztą

cetaphil nagminnie polecany tutaj to krem do twarzy emulsja teżbyła polecana chyba, ale ostatnio sie przewija w kontekscie kremu która wersja to cóz obie dobra mam i lipoaktywny i daultra , pierwszy treściwszy,ale też delikatniejszy troche dla skóry(np jeśli sie poparze to wole tej wersji uzywać jednak) ale daultra na lato lepsza. W ptekach o 27 do 45 nawet widziałam, wiec trzeba szukać.Mi sieudało trafic w zimie na akcje w internetowej aptece domzdrowia czy coś w ten deseń( nie doz) 2 w cenie 1 i za 32 zł miałam 2 kremy(mogałam wybierać jak chce czy to emusja do mycia czy daultra czy lipoaktywny) plus wysyłka.
nie jadłam chyba, więc nie kojarzę

dziękuję
Stary 2013-06-05, 21:25   #2359
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patuska18 Pokaż wiadomość
Mam tak samo z kremami pod oczy. Zachwalany chyba tutaj krem ze świetlikiem w słoiczku spowodował u mnie taką alergie, że nigdy więcej... :banghead:

ja nie wiem cz tą wersje akurat miałam(mój miał zielona nakrętke w chłodnym odcieniu nie tą groszkową) , straszny mi armagedon zrobił, skróe miałam łuszcząca się i czerwona pod oczami , coś ala egzema mi sie po nim zrobiło;/
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 21:29   #2360
patuska18
Zakorzenienie

Odp: Rossmann cz. XVIII

Czy któraś z Was używa wody brzozowej z Isany? Warto kupić?

Antoś 15.03.2018

patuska18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 21:42   #2361
Haggat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Lactacyd jest w CND?
Jak go dorwiesz to też zrobię taką minę Zwiedziłam dziś 4 roski i u mnie 1 pusta półka, w reszcie sklepów nawet miejsca po laktacydzie nie ma. Za to dorwałam w CND płyn do kąpieli Johnnson 750 ml za 8,69 moja mam go lubi jako żel pod prysznic. Żele dove 250 ml są w CND za 5,99, Palmolive Ayurituel też są w DNC za 5,99.
Cytat:
Chciałam kupić jeszcze żele Fa, ale już nie było Myślę jeszcze nad dwufazówką z Herbal Garden
W Kce pełno tych żeli, różne rodzaje. Nawet męskie żele palmolive też są w CND.
Cytat:
A miałyście może ten krem klik
Ja jeszcze mam, kupiłam w CND, ale stosowałam 3 -4 razy. Nie podrażnia, tak się smaruje bo smaruje ale nic poza tym.
Cytat:
Masło czekoladowe i waniliowe widziałam dziś w CND.
Stary 2013-06-05, 21:44   #2362
klapouszek29
Wtajemniczenie

kobitki, polecam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-pod-oczy.html

są genialne !!
Stary 2013-06-05, 21:46   #2363
PPP90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez benitomruffkolin Pokaż wiadomość
mam typowa baze z oriflame z serii very me

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

nakładam go palcm można predzelkime jak kto woli
najpierw zielony później zolty pod oczy i następnie na zielony akladam ten bezowy u mnie się sprawdza
nie mam dostępu do Oriflame
jakiś czas temu myślałam o takiej silikonowej bazie pod makijaż ale boje sie zapchania. Czy polecacie coś? przypomniało mi sie że jeszcze jest dobra emulsja z Olay o taka
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...mieszanej.html

Wielbicielka Labradorów
10.09.2013r. -Jestem Kierowcą
PPP90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 22:18   #2364
becky_b
Raczkowanie

Cytat:
był też dove pure&sensitive 250 ml za 8,99 w CND jakbyś miała chęć
becky_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 22:31   #2365
Fabryczna23
Zadomowienie

Cytat:
Z całego serca polecam
Pewnie dwufazówka z Herbal Garden zostawia tłusty film?
----
Przepraszam, już doczytałam, że zostawia. Może spróbuję, ale zraziłam się do dwufazowców po Ziai :/

Cytat:
Napisane przez Haggat Pokaż wiadomość
Masło czekoladowe i waniliowe widziałam dziś w CND.
A po ile?

Edytowane przez Fabryczna23
Czas edycji: 2013-06-05 o 22:32
Fabryczna23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 22:37   #2366
InfallibleLifestyle
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Fabryczna23 Pokaż wiadomość
----
Przepraszam, już doczytałam, że zostawia. Może spróbuję, ale zraziłam się do dwufazowców po Ziai :/

A po ile?
Ciekawe czy są te masła w cnd, bo u mnie były w normalnej cenie
Stary 2013-06-05, 22:40   #2367
szmyglo
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe czy są te masła w cnd, bo u mnie były w normalnej cenie
Czasem trzeba sprawdzać pod czytnikiem, bo tam jest niższa cena a na plakietce nie zaznaczone. Dlatego liczyłam na jakąś listę cnd, przecież nie będę każdej rzeczy w sklepie sprawdzać ;-P
Stary 2013-06-05, 22:46   #2368
InfallibleLifestyle
Raczkowanie

Cytat:
Czasem trzeba sprawdzać pod czytnikiem, bo tam jest niższa cena a na plakietce nie zaznaczone. Dlatego liczyłam na jakąś listę cnd, przecież nie będę każdej rzeczy w sklepie sprawdzać ;-P
Zgadzam się, bardzo przydałaby się tak lista, ale co zrobić
Stary 2013-06-05, 22:52   #2369
klapouszek29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Fabryczna23 Pokaż wiadomość
----

A po ile?

Delikatny ale nie jest tak uciązliwe jak po ziaji do której mam uraz jak stąd do meksyku :| za to zmywa moje kometyki, nawet te mocno wodoodporne raz dwa... ja jestem zachwycona ale wiadomo, każdemu pasuje co innego i trzeba przetestować na sobie
Stary 2013-06-05, 23:06   #2370
becky_b
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fabryczna23 Pokaż wiadomość
pewnie dwufazówka z herbal garden zostawia tłusty film?
----
przepraszam, już doczytałam, że zostawia. Może spróbuję, ale zraziłam się do dwufazowców po ziai :/

a po ile?
7,99
becky_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości