Perfecta Age Control 35+ Biopeptox, Hydrożelowe płatki kolagenowe pod oczy

• 28 września 2014 o 9:36
    Super Hiper Cool
    Z racji tego, że wiecznie u mnie w Rossmannie ich nie mogłam dostać kiedy zobaczyłam przypadkiem od razu wzięłam. Nie spodziewałam się, że są takie dobre - to by tłumaczyło wieczne pustki w drogerii w miejscu tego produktu. Zalety: - cena - 3 z groszami za parę - ślicznie pachną - po nałożeniu ładnie się trzymają swojego miejsca - nie wysyszają ani nie ściągają nieprzyjemnie okolicy pod okiem - po ich zdjęciu skóra jest taka gładka i miękka jakby była z jedwabiu - nie podrażniają - cudownie odświeżają i nawilżają okolicę pod oczami Minusy: - brak, chociaż u mnie jest dość trudno dostępny bo w sklepach brak a w Rossmannie wieczne pustki Używam tego produktu od: Sierpień 2014 Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania po 2 szt.
  • 29 czerwca 2014 o 9:05
    Taśma klejąca wykona podobną robotę
    W wieku 38 lat mam już swoje wymagania co do produktów pod oczy. Wiadomo, nie oczekuję w 20 minut odmłodzenia o 10 lat, ale tego, że jakiś efekt będzie już tak. Tu jest bardzo, bardzo mizerny. Ok, płatki są łatwo dostępne, cena jako taka (w tej chwili w promocji rossmanowskiej za 3zł z hakiem za parę), krzywdy nie zrobiły. Nakłada się wygodnie - przyklejają się do skóry i siedzą na niej bez ruchu. Po zdjęciu nie ma uczucia ściągnięcia. No i...niewiele poza tym. Po trzymaniu ok. 1h na kremie pod oczy jedyna zmiana na plus to minimalne wygładzenie i leciutkie spłycenie zmarszczek - ale mam wrażenie, że po naklejeniu biurowej taśmy klejącej miałabym podobny efekt ;) Nie boleję nad zakupem ze względu na cenę, ale wolę zapłacić trochę więcej za płatki Efektimy i cieszyć się przynajmniej kilkugodzinnym rezultatem wyprasowanej skóry. Używam tego produktu od: wczoraj Ilość zużytych opakowań: jedna para
  • 19 maja 2014 o 0:06
    Świetne!
    Płatki są rewelacyjne. Minimalizują cienie pod oczami, wygładzają i delikatnie napinają skórę. Nie oczekuję niczego więcej, bo w pewnym wieku, tylko drastyczne metody są w stanie zniwelować zmarszczki, kurze łapki itp. Natomiast po zastosowaniu tych płatków oko się "otwiera", skóra robi się lekko rozświetlona. Rzeczywiście czas podany na opakowaniu to pojęcie względne, najlepsze efekty obserwowałam po min 1-1,5h. Znajdzie się i minus, choć malutki. Płatki są dość sztywne a przez to lekko niewygodne w użytkowaniu, no chyba, że położymy się spać :) Duży plus za dostępność, choć cena za jednorazowe opakowanie mogłaby być nieco niższa :)
  • 28 września 2013 o 15:42
    Miłe zaskoczenie
    Plusy + ładnie wygładzają skórę pod oczami. Z doświadczenia wiem, że takie płatki działają lepiej kiedy się je trzyma pod oczami kilka godzin (raz nawet założyłam na noc, ale mi się poodklejały). Dodatkowo kilka godzin przed aplikacją chłodzę je w lodówce. A po kliku godzinach noszenia tych płatków skóra jest wygładzona, bardziej rozświetlona i cienie pod oczami są mniejsze. I to już po pierwszej aplikacji!! Ps. Na początku z przyzwyczjenia nałożyłam płatki bezpośrednio na skórę. Dopiero przy drugiej aplikacji na krem pod oczy (tak jak sugeruje producent). Nie widzę żadnej różnicy w działaniu. Dla mnie efekty są takie same. + cena i dostępność W sumie nie mam się do czego przyczepić. Spełniają swoją rolę przyzwoicie. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 4
  • 7 września 2013 o 12:24
    lubię je
    Kupuję je raz na jakiś czas i stosuję w awaryjnych sytuacjach kiedy moje oczy są bardzo zmęczone. Płatki, jak dla mnie, przeciwdziałają opuchnięciom. Nie zauważyłam efektu liftingującego ale to być może dlatego, że moje zmarszczki mimiczne są jeszcze bardzo małe. Staram się używać ich na krem pod oczy. Dają uczucie przyjemnego chłodzenia. Jedne płatki wykorzystuję kilka razy. Przechowuję je w lodówce. Cena jest bardzo atrakcyjna, są dostępne w każdej drogerii. Mają też fajny kształt i dobrze przylegają. Polecam. Używam tego produktu od: niecały rok Ilość zużytych opakowań: kilka