Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013. 1 1,96%
Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają. 22 43,14%
Mamusi kochany maluszku, zostań jeszcze w moim brzuszku. 5 9,80%
Tamta leży, inna biega, do porodu czas ucieka. 2 3,92%
Chociaż czas ucieka, niech maluszek do terminu grzecznie w brzuszku czeka. 5 9,80%
Okrąglutkie mamy brzuszki, lecz to nie czas na maluszki! 16 31,37%
Głosujący: 51. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-06, 13:40   #4621
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII

Misia już za miesiąc?Ale ten czas zapierdziela!

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
czy kogoś to zdziwi jak powiem, że D. idzie dziś na miasto na piwko? pewnie znów wróci 3-4
Ale nie mówiłaś mu,żeby tego nie robił?
Ja zawsze myślałam,że jestem wyrozumiała,że mój chop czasem gdzieś wyjdzie na siatkę, paintballa, czy do kolegi pograć na konsoli, ale gdyby ciągle mi łaził po knajpach to by życia nie miał...

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Mi z Mody na Brzuszek... została faza na świeże soki
wykończyłam już Słoneczną Tłocznię - jabłko-porzeczka i był super, a teraz piję Royal Apple - jabłko-gruszka, ale za słodki... muszę na jabłko- aronia zapolować
A skąd masz te soki?Pierwsze słyszę...Tata mi zawsze kupuje takie bez konserwantów w Auchanie,ale są tylko cytrusowe

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
CIUSZKI PIĘKNE

ale powiem Ci, że twoja poprzednia wypowiedź apropo nfztu mnie trochę zaskoczyła tzn głwónie to, że masz gdzies obcych ludzi
tacy ludzie obcy wielokrotnie ratują życie innych krwią organami także mnie obchodzi kwestia zdrowia nie tlyko mojego i mojej rodziny
Powiem Ci szczerze,że tej kwestii nie przemyślałam-pewnie dlatego,że (odpukać) nie było w moim najbliższym otoczeniu przypadków,żeby było to potrzebne.
Natomiast możesz chyba rozumieć moją złość, skoro dopłacamy wszyscy ze swoich pensji po kilkadziesiąt złotych za osobę po to,żeby mieć jakieś tam pakiety medyczne...

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
mamusie córeczek patrzcie http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...a-5g2402?c=405
ciekawe czy w stacjonarnych sklepach też już przecenili bo widziałam tą bluzę u siebie i przygarnęłabym ją tu i teraz

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

nie smutaj się kochana dzidziunia czuje że jesteś smutna więc nosek do góry i może powoli uzupełnią ci ten magnez i potas i może to pomoże
Różowa nie, niebieska jest super,ale zbyt chłopięca. Gdyby była jakaś neutralna to bym brała

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Buciki są białe z rowerkiem na boku, a drugie większe mam granatowe.

Do tego kiedyś obiecany śliniak z czachą i smoczek, a to ostatnie to nie komplet, ale tak ułożyłam, moze troszkę pod dziewczynkę podjeżdza, ale jest maleńkie na 56 cm, a ocieplane to wzięłam.

A tam na zdjęciu jest koszula i szara kamizeleczka, to chyba będzie na chrzest, do tego ubiorę jasne spodenki i biały kombinezon.
O ranyści, ale cuda!!!!
A te butki to już w ogóle szał:lo ve:

Cytat:
dostałam wypłatę i od razu zrobiłam zamówienie na 5-10-15

http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...-5h2412?c=3003
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...a-5h2411?c=252
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...-5l2407?c=3054
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...mowleca-5g2402

wszystko na 74

i wiecie jaki budyń? zapłaciłam i sprawdzam zamówienie... wszystko się zgadza... ale! bluza ilość 2 no i dzwonię tam mówię, że mi się wbiło i chciałabym to wycofać, bo po co mi dwie takie same bluzy a on mówi, że przed chwilą zamówienie zostało wysłane do realizacji ale postara się to wstrzymać, wycofają jedną bluzę i pieniążki odeślą mi na konto. Ja mu na to: wspaniale ale wtedy wyjdzie zamówienie poniżej 100 zł, a nie chciałabym płacić za kuriera, więc czy muszę coś dobrać czy jak? A on mi na to: wie Pani, już nie będziemy się bawić w takie rzeczy, i tak się Pani stresu najadła, ja Pani zostawię to zamówienie z przesyłką za 1 zł
Widziałam tę bluzkę z wisieńką i spodenki w sklepie stacjonarnym,bombowe

Fajnie tak pooglądać wasze ciuszki

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 13:40   #4622
misia332
Zakorzenienie

Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Ja będę mieć szkołę 5 minut od domu, właśnie budują
Ogólnie nie narzekam, ale dziecka do sklepu już nie wyślę bo za daleko. Sama najczęściej jeżdżę autem, bo mi się nie chce biegać. Miałam bliżej sklep, to często z Edą chodziłam, ale go zamknęli

Radosne ŁUBUDUBU w brzuszku maaaaam

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Aaaa, koleżanka mi wysłała 3 nowe ciuszki dla dziewczynki, bo dostała w ciąży, ale miała synka i leżały nieużywane
u nas szkoła po drodze do TŻ pracy i mojej mamy. Ale raczej po Kornela i tak ja będę chodzić.

Ale mnie wczoraj wkurzyła teściowa....

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 13:41   #4623
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
-nie badali mi tej szyjki dopochwowo.. i wczoraj i dzis badanie odbylo sie na oko:/ dzis mi tylko pow ze skrocenie jedt niewielkie... w pon ide prywatnie do mojej gin, moze ona sie bardziej zainteresuje:/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Dobrze wogóle że Ci coś podaja itd tylko pójdziesz później do swojej gin i do czego ona ma porównać czy się skraca??

krótka zaczyna się podobno od 3 cm, ale są też przypadki 2 cm ehhh

Cytat:
Też mam śmieciowy obiad
Ziemniaczki z wczoraj i żurek z torebki
bardzo zdrowy obiad....

ja stwierdziłam wczoraj ze jem za malo warzyw, ale jakos niemam ochoty na warzywa.. może tak niemam na nie pomysłu..

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
teoretycznie moze, ale on uwaza ze nic mi nie ma

poza tym w szpitalu powiedzieli mi ze szyjka jest ok i ze nie musze caly czas lezec tylko mam sie oszczedzac i nie seksic nio tylko ze stres pozostal bo boje sie ze mimo wszystko moze sie skracac, a nikt tego nie kontroluje... wizyte mam dopiero 24 czerwca...
a Tobie mierzyli usg dopochwowo wiesz ile miałaś wcześniej mm??

mnie to zaczyna śmieszyć jak później inny gin ma stwierdzić czy się skrociła...

Cytat:
Nie mam osiedlowego
Najbliższy sklep 15 minut od domu i to taki mały. 25 minut na piechotę od domu mam Lidla i zaraz dalej Centrum Handlowe. A tak nic. Zapupie
pomysł na biznes dla Was - otwórz mały sklep spożywczy
Stary 2013-06-06, 13:42   #4624
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
u nas szkoła po drodze do TŻ pracy i mojej mamy. Ale raczej po Kornela i tak ja będę chodzić.

Co się stało?

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 13:43   #4625
karolson
Zakorzenienie

Cytat:

mnie też
Stary 2013-06-06, 13:45   #4626
butterfly20
Zakorzenienie

Mój mąż wczoraj też powiedział,że mamy już dużo ciuszków i mam już nie kupować. Jeszcze dostaniemy od brata i kuzynki i od znajomych.

Ogólnie najwięcej mam oczywiście bodziaków i pajaców, ale takie outfitowe rzeczy (jak to nazwała Angelka) też muszą być,na wyjścia i odwiedziny

A kupujecie już rzeczy na 68?Ja mam najwięcej 62,56 brałam mniej bo nie wiem jak będzie z ich przydatnością.

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Misia a co się stało?

Moja mi przyniosła dzisiaj wsiowe wieeeelkie i piękne pomidory, cebulkę zieloną, koperek, sałatkę. Zupełnie inaczej pachną niż sklepowe. Miała jeszcze truskawki,ale mam ich pełno,więc sobie je zamrozi czy coś

I obiecała znowu zupkę z kalarepki

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 13:46   #4627
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
bardzo zdrowy obiad....

Heh, nic w domu nie mam. No, jeszcze mrożone pierogi To już lepsze ziemniaczki, chociaż z koperkiem i młode

No właśnie chyba nie Sklepy dookoła padają, bo ludzie wolą jeździć do Carrefoura i Lidla niż iść 5 minut do osiedlowego

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Mój mąż wczoraj
A kupujecie już rzeczy na 68?Ja mam najwięcej 62,56 brałam mniej bo nie wiem jak będzie z ich przydatnością.
Nie specjalnie, ale jak się coś trafi

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-06, 13:48   #4628
misia332
Zakorzenienie

napisze w K.

Stary 2013-06-06, 13:50   #4629
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
a co to za sklep milu ? Ja musze do swojego jeszcze kupić zawieszkę.
skrót myslowy chodziło mi o http://www.lamillou.com/

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 13:52   #4630
karolson
Zakorzenienie

Cytat:

No właśnie chyba nie Sklepy dookoła padają, bo ludzie wolą jeździć do Carrefoura i Lidla niż iść 5 minut do osiedlowego
Jakby było duże osiedle to jakaś nawet żabka na franczyzie miała by sens ale to typowo na osiedlu pod klatka, a tak to się niedziwie..

a pytanie z seri głupich:
po co jest baza do fotelika jak taki maxi cosi można przypiąć pasami
Stary 2013-06-06, 13:53   #4631
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze wogóle że Ci coś podaja itd tylko pójdziesz później do swojej gin i do czego ona ma porównać czy się skraca??

krótka zaczyna się podobno od 3 cm, ale są też przypadki 2 cm ehhh

bardzo zdrowy obiad....

ja stwierdziłam wczoraj ze jem za malo warzyw, ale jakos niemam ochoty na warzywa.. może tak niemam na nie pomysłu..

a Tobie mierzyli usg dopochwowo wiesz ile miałaś wcześniej mm??

mnie to zaczyna śmieszyć jak później inny gin ma stwierdzić czy się skrociła...

tak mi mierzyli... w poniedzialek na wizycie mialam 3,2 cm ale jakis lej od wewnetrznej strony ktory powodowal skracanie... we wtorek w szpitalu juz tylko 2,7 cm i dalej ten lej...po tygodniu lezenia w poniedzialek lej zaniknal i szyjka miala 3 cm i uznali ja za stabilna... tylko ze mi sie ona skracala z powodu tego leju wlasnie, od wewnetrznej strony... ten lej byl spowodowany zbyt duzym naciskiem dziecka lub zbyt duza moja aktywnoscia... nio tylko teraz boje sie zeby sie znowu nie pojawil...

a tobie sie skraca szyjka od zewnatrz czy od wewnatrz? masz jakies rozwarcie? jesli od zewnatrz to ponoc mozna probowac zalozyc jakis pierscien lub szew...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-06, 13:54   #4632
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
A skąd masz te soki?Pierwsze słyszę...Tata mi zawsze kupuje takie bez konserwantów w Auchanie,ale są tylko cytrusowe
A ze sklepu To są soki świeżo tłoczone... generalnie widziałam je już kilka razy, ale jakoś nie zachęcały, aż spróbowałam na warsztatach i się zakochałam
U siebie namierzyłam trzy firmy:
- Słoneczna Tłocznia - m.in. w wybranych Tesco, Kaufland, Real
- Royal Apple (z warsztatów) - m.in. w wybranych Piotr i Paweł, Alma, Auchan, ale też małe sklepiki
- Maciejowy Sad - mają sklep internetowy plus tutaj lista sklepów ale to raczej moje okolice

Na stronach dwóch pierwszych producentów są wyszukiwarki sklepów w całej Polsce, ostatni to raczej lokalny producent, chociaż sklep internetowy ma

Ceny w sumie też sensowne - ja kupuje 5l karton (od otwarcia mają ok 20 dni ważności poza lodówką, więc spokojnie wypijam) - i wychodzi średnio ok. 4 - 5zł za litr soku w zależności od smaku, a mam świeżo tłoczony, nie filtrowany i nie konserwowany zdrowy sok

Cytat:

Ojej... co się stało?

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 13:56   #4633
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Jakby było duże osiedle to jakaś nawet żabka na franczyzie miała by sens ale to typowo na osiedlu pod klatka, a tak to się niedziwie..

bo wtedy chyba sama ta baze przypinasz pasami do siedzenia i nie meczysz sie z tym za kazdym razem tylko wpinasz siedzonko w juz przypieta pasami baze... my kupilismy family fix i juz jezdzi z nami w aucie hahaha tylko ze to family fix to juz w ogole bez pasow dziala,ale trzeba miec specjalne mocowania w aucie...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 13:56   #4634
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:

Własnie moje osiedle to 5 bloków, obok jeszcze jedno budują i tak to domki jednorodzinne, a 10 minut stąd ciągnie się ogromne osiedle i tam są sklepy, żabki, pizzerie i inne. Ale do tych sklepów mam z 15-20 minut na piechotę. Więc lipa

Bo można też używać w samochodach bez isofixu. To taki bajer, ułatwienie

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-06, 13:56   #4635
vea7
Zakorzenienie

Cytat:

Większość można
Baza jest po to, żebyś nie musiała całego fotelika odpinać, kiedy chcesz go wyjąć i np. wpiąć w wózek, czy dziecia w nim przenieść.
Zapinanie w pasy jest upierdliwe, a tak masz bazę na stałe wpiętą pasami, a fotelik jednym ruchem z niej wypinasz

WYMIENIĘ

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-06, 13:57   #4636
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
A ze sklepu To są soki świeżo tłoczone... generalnie widziałam je już kilka razy, ale jakoś nie zachęcały, aż spróbowałam na warsztatach i się zakochałam
U siebie namierzyłam trzy firmy:
- Słoneczna Tłocznia - m.in. w wybranych Tesco, Kaufland, Real
- Royal Apple (z warsztatów) - m.in. w wybranych Piotr i Paweł, Alma, Auchan, ale też małe sklepiki
- Maciejowy Sad - mają sklep internetowy plus tutaj lista sklepów ale to raczej moje okolice

Na stronach dwóch pierwszych producentów są wyszukiwarki sklepów w całej Polsce, ostatni to raczej lokalny producent, chociaż sklep internetowy ma

Ceny w sumie też sensowne - ja kupuje 5l karton (od otwarcia mają ok 20 dni ważności poza lodówką, więc spokojnie wypijam) - i wychodzi średnio ok. 4 - 5zł za litr soku w zależności od smaku, a mam świeżo tłoczony, nie filtrowany i nie konserwowany zdrowy sok

Ojej... co się stało?
Też uwielbiam te soki i Edi też się nimi zapija
Ale ostatnio tylko słoneczna tłocznia jest, a one są za kwaśne dla młodego.

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-06, 13:57   #4637
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Mój mąż wczoraj też powiedział,że mamy już dużo ciuszków i mam już nie kupować. Jeszcze dostaniemy od brata i kuzynki i od znajomych.

Ogólnie najwięcej mam oczywiście bodziaków i pajaców, ale takie outfitowe rzeczy (jak to nazwała Angelka) też muszą być,na wyjścia i odwiedziny

Stary 2013-06-06, 14:00   #4638
misia332
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Misia a co się stało?

Moja mi przyniosła dzisiaj wsiowe wieeeelkie i piękne pomidory, cebulkę zieloną, koperek, sałatkę. Zupełnie inaczej pachną niż sklepowe. Miała jeszcze truskawki,ale mam ich pełno,więc sobie je zamrozi czy coś

I obiecała znowu zupkę z kalarepki
ja mam już rzeczy nawet na 86 cm. Bo jak zobaczę coś na targu firmowe za 1 euro to żal mi nie kupić.

Stary 2013-06-06, 14:00   #4639
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Ty to już chyba i na 74, co?

Ja do 74 kupowałam z Edim, ale i kasy więcej było

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-06, 14:03   #4640
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Ty to już chyba i na 74, co?

Ja do 74 kupowałam z Edim, ale i kasy więcej było
moje rzeczy:

łapki niedrapki – 2 pary, białe
śpiworek biały z mini króliczkiem
buciki-skarpetki SMYK – różowe z falbanką
6 par skarpetek – rozm. 0-3
śliniaczek – niebieski frotte
czapeczka pilotka – biała
czapeczki smerfetki – 2 szt. biała i kremowa

rozmiar 56:
3 body allegro - długi rękaw, jedno białe, dwa różowe
body 5 10 15 - długi rękaw, jasnoróżowe z kotem
body Pepco – krótki rękaw, w kropki
półśpiochy 5 10 15 - fioletowe
śpiochy 5 10 15 - szare
2 pajace z allegro - różowe
pajac 5 10 15 - biały z kotem

rozmiar 62:
3 body z TESCO - krótki rękaw, białe
body Pepco – krótki rękaw, jasnoróżowe
body Pepco – krótki rękaw, poziome paski jasnoróżowe
body SMYK - długi rękaw, różowe z kotem
body SMYK - długi rękaw, białe z kolorowymi wzorkami
body SMYK - długi rękaw, białe z kotem
body SMYK - długi rękaw, białe z misiem
body SMYK – długi rękaw, białe w różowo szare napisy
półśpiochy SMYK - różowe we wzorki
śpiochy 5 10 15 - różowe w paski
śpiochy 5 10 15 - białe w gwiazdeczki
śpiochy 5 10 15 - białe z kokardką
dres H&M – fioletowy, Hello Kitty
pajac H&M - biały z misiem
pajac H&M – różowy z Hello Kitty
pajac 5 10 15 - różowy
pajac 5 10 15 - biały w kropki
pajac - różowy w paski
pajac - welurowy, czerwony z szarą falbanką
sukienka 5 10 15 - szara
śpiworek 5 10 15 - biały z kotem
beretka jasnoróżowa
czapeczka jasnoróżowa, wiązana pod szyjką

rozmiar 68:
3 body Biedronka - z krótkim rękawem
body Pepco – z krótkim rękawem, jasnoróżowe
body Pepco – z krótki rękawem, białe z myszką
body C&A - długi rękaw, biało granatowe
body SMYK – długi rękaw, białe w króliczkiem
body Kappahl – długi rękaw, białe z ciemnymi różami
kaftanik – ciepły, jasnoróżowy z króliczkiem
bluza - bladoróżowa z motylkiem
bluza SMYK – różowa/kot
polarek – myszka Miki
geterki Kappahl – białe, bez stópek
spodnie Kappahl – dresowe, biało różowe w paski
półśpiochy SMYK – jasnoróżowe z kokardkami
pajac SMYK - jasnoróżowy z psem
pajac - biały w malutkie kwiatki
pajac 5 10 15 - renifer
pajac - bladoróżowy z długim rękawem
sukienka 5 10 15 - różowa
kombinezon 5 10 15 - zimowy, jasnoróżowy z kotem
czapeczka jasnoróżowa, wiązana pod szyjką

rozmiar 74:
3 body Biedronka - z krótkim rękawem
body – z długim rękawem, szare z różowymi motylkami
bluzka 5 10 15 – z długim rękawem, różowa z niebieskim motylem
bluzka 5 10 15 – z długim rękawem, niebieska z wisienkami
bluza 5 10 15 - różowa
spodnie 5 10 15 – granatowe w kropki
Stary 2013-06-06, 14:03   #4641
LaLoca
Zakorzenienie

Cytat:
No ja dopiero po weekendzie będę mogła zdjęcia powrzucać Też mi się podoba ten komplecik
Ale jak coś, to mogę odstąpić, na pewno jakiś znajdę
To skorzystam, bo zakochałam się w nim a takich komplecików jeszcze nie mam. Dziękuję dogadam się z marysia_258 na pw.

Cytat:
Ja będę mieć szkołę 5 minut od domu, właśnie budują
Ogólnie nie narzekam, ale dziecka do sklepu już nie wyślę bo za daleko. Sama najczęściej jeżdżę autem, bo mi się nie chce biegać. Miałam bliżej sklep, to często z Edą chodziłam, ale go zamknęli

Radosne ŁUBUDUBU w brzuszku maaaaam

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Aaaa, koleżanka mi wysłała 3 nowe ciuszki dla dziewczynki, bo dostała w ciąży, ale miała synka i leżały nieużywane
Wow budują szkołę To taka rzadkość w tych czasach, bo teraz głównie zamykają szkoły. Fajnie! będą miały dzieciaczki blisko

To Ci się poszczęściło z tymi ciuszkami. Pochwal się nimi Uwielbiam oglądać ubranka dla dziewczynek
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 14:04   #4642
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Też uwielbiam te soki i Edi też się nimi zapija
Ale ostatnio tylko słoneczna tłocznia jest, a one są za kwaśne dla młodego.
Mi najbardziej Maciejowy Sad podchodzi - z porzeczką, właśnie dlatego, ze kwaśny
Słodki za to jest jabłko-gruszka z Rppyal Apple
A wiesz może ile kosztuje 5l jabłko-wiśnia ze Słonecznej Tłoczni?

WYMIENIĘ

Stary 2013-06-06, 14:05   #4643
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Wow budują szkołę To taka rzadkość w tych czasach, bo teraz głównie zamykają szkoły. Fajnie! będą miały dzieciaczki blisko

To Ci się poszczęściło z tymi ciuszkami. Pochwal się nimi Uwielbiam oglądać ubranka dla dziewczynek
No, ale to Warszawa, to chyba inaczej. To 3 szkoła w okolicy

Jak tylko przyjdą, bo nawet nie wiem co

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Cytat:
Mi najbardziej Maciejowy Sad podchodzi - z porzeczką, właśnie dlatego, ze kwaśny
Słodki za to jest jabłko-gruszka z Rppyal Apple
A wiesz może ile kosztuje 5l jabłko-wiśnia ze Słonecznej Tłoczni?
nie kupuję ich, bo Edi ich nie chce pić, oni z tż tylko Royal Apple

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-06, 14:07   #4644
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
czy kogoś to zdziwi jak powiem, że D. idzie dziś na miasto na piwko? pewnie znów wróci 3-4
Mnie nie dziwi ;p możeto chodzi

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 14:09   #4645
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Mnie nie dziwi ;p możeto chodzi
nie no, jasne
Stary 2013-06-06, 14:09   #4646
matallewar
Zakorzenienie

Aaaa! O praniu zapomniałam i tak leży w pralce

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-06, 14:12   #4647
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa! O praniu zapomniałam i tak leży w pralce
hahahah też tak czasem mam
Stary 2013-06-06, 14:14   #4648
misia332
Zakorzenienie

ja musze dzisiaj z szafek rzeczy poprzenosić, bo mamy mrówki w kuchni, jak co lat...

Stary 2013-06-06, 14:17   #4649
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
ja musze dzisiaj z szafek rzeczy poprzenosić, bo mamy mrówki w kuchni, jak co lat...
o kurde :/
moja ciocia co chwilę ma mrówki w kuchni i zawsze przy tym klnie jak szewc - wcale się nie dziwię
Stary 2013-06-06, 14:19   #4650
matallewar
Zakorzenienie

Ja muszę w całej kuchni porządki zrobić, ale to już nie dziś

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości