|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013? | |||
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 13,33% |
Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! |
27 | 45,00% |
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! |
20 | 33,33% |
jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
2 | 3,33% |
Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
3 | 5,00% |
Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Dzoan, no co się śmiejesz... moja znajoma dzwoniła do naszego gina nawet jak ząb ją bolał... przestawał jak on się zgłaszał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3512 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Cytat:
![]() aż taki sexi mięski ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3513 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Witajcie Brzusie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj obudziłam się o 2:30 ![]() Ale tuturutu zdałam egzamin i jutro idę po wpis i zdać indeks ![]() ![]()
![]() |
#3515 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3516 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Wstałam z bólem gardła, bo wczoraj o godz 21.00 Tż przestawiał nasze łózko w sypialni żeby opracować gdzie postawić łóżeczko i gdzie mają stanąć nowe meble (wybrane, nie kupione). No i łoże zostało pod oknem, otwartym na całą noc ![]() ![]() Enle cieszę się, że oddychasz pełną piersią ![]() ![]() Czarownica ale mnie rozbawiłaś, ja też tak sciągam dupskiem prześcieradło, dlatego Tż teraz zakłada takie jakby satynowe, z dobrym poślizgiem ![]() teso mnie kłuło i szyjka się nie skracała ale to było wcześniej przed 30 tc, a inne dziewczyny pisały, że na wizycie się okazywało, że im się właśnie wtedy szyjka skróciła. Pewną odpowiedź da Ci chyba tylko badanie gina albo usg, bo tak ciężko powiedzieć ![]() Niunia spóźnione życzenia urodzinowe i rocznicowe ![]() Charlize współczuję tych najazdów w domu ![]() Mela wypoczywaj sobie ![]() Tweed ja jeśli lekarz by mi nie odpowiadał zmieniłabym bez zastanowienia, nawet teraz ![]() ![]() Ja chyba pójdę się położyć, pewnie zasnę i znowu wstanę o 11.00 ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/atdcwn15l9xp4yuo.png http://dzidziusiowo.pl/zabki/img5-11...ale_Jakuba.jpg Edytowane przez sammi24 Czas edycji: 2013-06-11 o 07:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3517 |
Zakorzenienie
|
Sammi a wiesz, dobry pomysł z tym sliskim przescieradłem
![]() wypłucz gardło woda z solą i moze jakies tantum rosa? edit: tantum verde ![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- dobra, moje Brzuchtki, lece sie ubierac, jade do fryzjerki... wolałabym polezec z kocinka moja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3518 | |||||||
Rozeznanie
|
Hej Mamusie
![]() ![]() Na samym początku absolutnie muszę wam wszystkim podziękować za kciuki dla męża bo dostał tę prace ![]() Tak więc DZIĘKUJEMY ![]() ![]() Podpisza z nim kontrakt na dwa i pół miesiąca na razie do końca sierpnia ale to i tak milion razy bardziej mu się opłaci niż praca tutaj. Z gorszych wieści to tyle, że nie będzie go przy porodzie i penie już po zjedzie tylko na kilka dni, ale to duża szansa i muszę jakoś zacisnąć zęby ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do cen leków to jest masakra totalna, też wczoraj byłam w aptece, wziełam dosłownie kilka rzeczy dla małego i siebie i prawie 200 zł ![]() Cytat:
![]() Spóźnione 100 lat, zdrówka, szczęścia, lekkiego porodu i grzecznego maluszka ![]() No i wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 3. Moje okna wołają o pomste do nieba ale poczekam jeszcze 2 tygodnie i zaczne ostro szorować ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Upiekłam w sobotę ciacho.. mąż mi jeszcze wczoraj mówił, żebym porozdawała część, bo sami nie zdążymy zjeść, a szkoda wywalać później.. To tak zaczęłam wydawać, że został już tylko jeden kawałek.. jak to tak? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3520 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry mamusie
![]() Czyż nie cudowny dzień dzisiaj mamy? ![]() Kończę sie szykować i jedziemy z TZ zobaczyć sie z nasza córeczką na USG 4d ![]() ![]() Ps. Oczywiście juz sie zestresowalam, ze cos sie nowy lekarz dopatrzy u mojego dziecka ![]() Nakopcie mi za te głupie mysli ![]() Buziaki
![]() |
#3521 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3522 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz niestety takie życie, praca najważniejsza i trzeba łapać co się da..za coś trzeba w końcu wyżyć. Ale dacie radę ![]() 2. ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3523 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Aaaaaa czyli to dzisiaj "ogarnianie grzywki" ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3524 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3525 |
Wtajemniczenie
|
Margoś, Malinka, Karolajn i Iwonka jak tam po nocce? Jeszcze nie robicie niespodzianek?
![]()
#3526 |
Zakorzenienie
|
hej,
Niunia wszystkiego najlepszego i zdrówka. Dlaczego się nie pochwaliłas wczesniej? Juz druga noc miałam straszną ... o 2 pobudka do 4 lezałam, potem sniadanie i ok. 5 znowu spać, wstałam o 7 i czuje się fatalnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3527 | |||||
Wtajemniczenie
|
Pół nocy nie przespane, ale co tam. Zaczynam się przyzwyczajać. Do tego zalało mnie z cyców... Jak chlusnęło, to pół bluzki mokre... Masakra
![]() Cytat:
![]() Po drugie - pokaż te wózki, pomożemy wybrać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3528 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Niunia wszystkiego najlepszego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3529 |
Wtajemniczenie
|
Trzeba mi iść do apteki, a tak strasznie pada
![]() Muszę sprawdzić czy zostawili mi jakiś parasol...
![]() |
#3530 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3531 |
Raczkowanie
|
Witam sie z Rana. Dzisiaj znow ma byc goraco i dlaczego nie ruszam sie z domu. W koncu biore sie do prania ubranek Bo czas pedzi nie ublaganie a ja nie przygotowana.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3532 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień pada ! Przestać nie może od wczoraj.
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wszystkiego najlepszego. Zdrówka dla ciebie i maleństwa z okazji urodzin. Szczęścia i pomyślności. A z okazji urodzin i drugiej rocznicy mnóstwa miłości, zero kłótni i dużo seksu.
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3533 | |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Brzuchatki
![]() Trochę ochłonęłam po wczorajszej wizycie, obejrzałam też Grimm 2 od 2 sezonu na c+ bo w końcu się zaczął, a o mały włos tego nie zauważyłam. Dobrze, że mąż czujny.. ![]() U mnie niestety oprócz pozytywnych informacji są też i negatywne.. pamiętacie jak pisałam o gromadce maluszków, które szykują się wśród naszych znajomych? niestety ta gromadka zmniejsza się w zastraszającym tempie.. ![]() Ale koniec tych niedobrych wiadomości. U mnie słoneczko, torbę spakowałam (oprócz jedzenia i wody)...dzisiaj robię kolejne pranie Malucha, i może zacznę prasować, to co już suche leży w łóżeczku. Cytat:
![]() A no jakoś nie ja się wpycham a Igorek... ![]() Ale jak Mela napisała, można chodzić z rozwarciem jakiś czas, więc to jeszcze nie jest na 100%. Koleżanka miesiąc chodziła z 4cm,a skończyło się cesarką w terminie. Któraś sie pytała, jak odczuwam to wstawianie? Rozwarcia nie czułam, chociaż od kilku dni po prostu pobolewało na dole, a nawet nie bolało ile mega nacisk czułam.. to co Dotkkaa napisała.. jednocześnie na pochwę jak i na odbyt... plus nie tylko jak siedziałam, ale jak chodziłam to czułam Igora cholernie nisko i też jeszcze większy nacisk...ale generalnie bez jakiś bóli szczególnych... Ewusia: baaardzo się cieszę że tak ładnie wracasz do zdrowia i jesteście juz na swoim. 3mam za was cały czas kciuki! Lecę doczytać co się wczoraj działo... jak perse itd.., bo wczoraj z doskoku zaglądałam, bo całe popołudnie na telefonie z "niedoszła mamą" byłam i relacja ze szpitala.. więc jak tylko wróciła do domu, to padliśmy..
![]() |
#3534 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3536 |
Zakorzenienie
|
teso nie ma co zazdrosic - nie wiadomo jaki Aleks bedzie, moze tez bedzie sypial po 15-30 minut. Z Marysia mialam mega latwo jak sie urodzila, bo dopoki nie zaczela chodzic to byla naprawde grzecznym dzieckiem.
tweedleede mysle ze teraz to juz nie ma po co zmieniac lekarza, ale nie znam sytuacji dla ktorej chcesz go zmienic en strasznie to brzmi - niedotlenienie. Oby wszystko jedna bylo ok. niunia jesli nie kupisz wozka do porodu to kupisz go po. Moja szwagierka tak robila. Jak maly juz byl na swiecie, wziela go do sklepu, przymierzyla i wiedziala juz co chce. wszystkiego naj z okazji urodzinek ![]()
#3537 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Gratuluję udanych wizyt Niunia wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]()
#3538 | |||||
Konto usunięte
|
Dzień dobry... woda odpłynęła... ale truskawki zalane
![]() dzięki dziewczyny za info odnośnie kłucia... no wczoraj Leosiek dał z tym czadu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gdzie kupowałaś proszki? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Super !!! ![]() Cytat:
![]() ![]() najważniejsze że będziecie mogli spokojnie sobie żyć ![]() Cytat:
![]() ![]() En - nie znam się na astmie i sterydach, ale jak masz się dusić i przez to dzidziol ma mniej tlenu to pewnie prawidłowo kazała ci je brać, mam nadzieje, że juz będzie lepiej i nie będziesz się męczyć ![]() zaraz jadę do laboratorium, zrobię sobie krew ( czy nie mam rumienia) i mocz + paciora + na inne bakterie... ogarnęłam przed chwilą jak to nazywamy z TZ-em moje "santa croce"..... namachałam się trochę, ale chyba jest ok, zresztą nie wiem, bo nic nie widzę ![]() potem jade na Brochów po zgodę ordynatora... i jak sie uda to sobie z nim porozmawiam ![]() no i muszę umówić się z położną na poród... w przewijaka jeszcze nie pomalowałam.. jakoś nie chce mi się strasznie... ![]() ściski dla wszystkich na cały dzień i trzymam kciuki za wizyty ![]() Perse jak nocka ???? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3540 |
Zakorzenienie
|
Hej kurczaki-dwupaki
![]() Ja juz od 6 na nogach,zrobiłam Tzowi sniadanko,wykapałam sie,ugotowałam pieskom ,policzyłam ruszki....Na 12 jade do lekarza z tymi moimi bólami szczęki,głowy i ucha.I błagac o skierowanie na toxo bo krucho u nas z kasą i nie mam za co jej zrobic a w czwartek wizyta :/ Ech jakas masakra finansowa nas dopadła ![]() Mam zamiar zabrac sie zaraz i poprasowac do konca i poukladac ciuszki Laury a potem w koncu torbe ogarnąc.......
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.