Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15! - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! 8 13,33%
Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! 27 45,00%
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! 20 33,33%
jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! 2 3,33%
Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! 3 5,00%
Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-12, 20:17   #4831
Sofina
Raczkowanie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

magdalenne, elaine mam podobnie jak Wy, tż mnie coraz bardziej denerwuje... Dzisiaj tak mnie wkurzył, że musiałam wyjść z pokoju i zjeść śniadanie osobno.

arrabbiata cieszę się, że wszytko w porządku

enlevee taka teściowa to skarb. Moi (przyszli) zasponsorują nam wózek, już zamówiliśmy
Sofina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 20:17   #4832
madi82
Zakorzenienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Ferdek wygrywa z cycem Pameli, chyba goście nasi pomagają w głosowaniu

POZDRAWIAM WSZYSTKICH GOŚCI też mi się ten tytuł podoba!
FERDEK JEST najlepszy dziekujemy gościom

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 20:18   #4833
Guuusiaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
brawa dla teściowej, dobrze myśl

Dziewczyny kupowałyście juz termometry????
Może któaś jakiś polecić...chcę kupić jakiś dobry i nie mam pojęcia jaki???
My kupiliśmy BabyOno i jestem zadowolona

08.08.2013 r. Nasze Życie Nabrało Sensu Synuś

Rośnij kruszynko rośnij

Guuusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 20:19   #4834
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sofina Pokaż wiadomość

enlevee taka teściowa to skarb. Moi (przyszli) zasponsorują nam wózek, już zamówiliśmy
Moi też przyszli (chyba ) bo nawet narzeczenstwem nie jestesmy
tez nam na wózek dali kasę no i teraz na to. duża pomoc, tak samo moi rodzice nam się sporo już dołożyli do wszystkiego. aż mi głupio, ale jestem szczesliwa, ze mamy taka pomoc

na jaki wózek się zdecydowaliście?
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 20:19   #4835
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:

Niestety Madi też mam problem z termometrem
Póki co mam zwykły bezrtęciowy (z tym alkoholem imitującym rtęć) i planuję mierzyć temperaturę w tyłku.

A z tych bezdotykowych "polecane" są Microlife NC100 i Braun douszny. Ale ile polecających tyle też odradzających, dlatego póki co zostanę przy tym, co mam
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 20:20   #4836
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie. Poza dwoma skurczami, które zapisały się na 100% i ponad 70% to nic sie nie dzieje. Ginka mnie zbadała też i stwierdziła że jeszcze nic sie nie dzieje Skierowanie do szpitala dała jakby mi się coś zaczęło. A jak sie nie zacznie to w poniedziałek znów mam sie do niej zgłosić.
najważniejsze, że wszystko ok

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Hej dwupaki
Witamy sie z Laura w 38 tc

Podczytywałam Was w fonie
Ja juz torbe spakowałam,łozeczko na caycy dopieszczone ale juz nic do komódki nie poukładam bo wlasnie brzuch zaczął ciągnąc wiec odpoczywam.Jutro wizyta.Ciekawe jak tam i co tam

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Podkłady to podpachy Nie wiem co się gdzie opłaca, także nie pomogę.
Jeżeli do tej pory nie musiałaś morfo robić na czczo, to możesz badania zrobić po śniadaniu. Ale to też zależy często od bab w laboratorium w szpitalu robiłyśmy o każdej porze pacjentkom pobrania...
nie chodziło mi co gdzie się opłaca tylko co jest co, może nie jasno napisałam ostatnio mi się to często zdarza i do tego zgłupiałam przeglądając to wszystko
wcześniej morfo robiłam po jedzeniu, ale te crp mnie zmyliło, już doczytałam że mogę być po śniadaniu
dziękuje bardzo

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Relacja z wizyty:
Pierwszy raz nie jestem zadowolona, czuje sie olana.
Na moje sine ręce i nogi stwierdził, że tak musi być i może to być spowodowane lekkim opuchnięciem.
Na mój rozrywający ból w pochwie stwierdził - dziecko tak się ułożyło.
Szyjka ma zawrotną długość 1cm - ale wszystko jest ok.
Kolejna wizyta za 2 tygodnie, wtedy dopiero zdjęcie pessara i zrobi posiew na paciorka. Jak dla mnie to trochę późno zważywszy na to, że sam stwierdził, ze dziecko może chcieć wyjść wcześniej.
I mogę zacząć sobie spacerować, od niedzieli odstawić fenoterol.

Jestem zła i chyba pójdę na wizyte do kogoś innego
najważniejsze że wszystko ok

Cytat:
Napisane przez Sofina Pokaż wiadomość
Fiazo ja w aptece kupowałam: Octenisept, gaziki jałowe, sól do noska (u mnie Disne mar), Katarek i chyba już nic nie przewiduję.
Pozostałe rzeczy takie jak podkłady, majtki jednorazowe itd. kupowałam na allegro, wyszło dużo taniej.
dzięki za odp

Cytat:
Napisane przez BelleFramboise Pokaż wiadomość
Cześć Mamuśki

Widzę, że jestem na liście zaginionych ale wcale sie nie dziwię bo juz mnie tu bardzo długo nie było
Nie udzielam się bo non stop coś się dzieję, leżałam w szpitalu miesiąc temu, dwa tygodnie z wysokim cisnieniem, skróconą szyjką tak że nie wolno było mi wstawać ani siadać i ze skurczami. Teraz jestem w domu, mam nakaz leżenia co najmniej do kolejnego wtorku tj 18,06 bo wtedy kończe 37 tydz i ciąża będzie uważana za donoszoną. Moja córka pchała się na swiat w 32 tyg. dostałyśmy sterydy na szybsze rozwinięcie płuc małej bo nie było ciekawie, myślałam że juz sama do domu nie wrócę;/ udało się powstrzymać wszystko kroplówkami, a teraz tabletkami które odstawiam we wtorek i mam nadzieję że teraz się nie "obrazi" i nie będzie chciała wyjść i mamuśkę przetrzyma jest ciężko, z każdym dniem gorzej jak pewnie każdej z Was. Nie liczę na wielkie przywitanie, chciałam Wam tylko napisać że żyję
Pozdrawiam gorąco i życzę Wszystkim powodzenia
najważniejsze, że dzidzia siedzi w brzuszku i niech wyjdzie kiedy będziesz chciała

czuje się zignorowana, zapytałam was o coś i jedynie Kejt oraz Sofina mi odpowiedziały

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 20:20   #4837
d0tkaaa
Zakorzenienie

Faktycznie strasznie duzo ns pasku podgladajacychktos tu dobrzr powiedzial ze jestesmy nastepne to nas podgladaja

odebralam wyniki badan wszystko idealnie tylko zadtanawiam sie ktora to slynna hemoglobina ktora tak sprawdzacie a ja niewiem o co cho...?

skrocilam paznokcie i objechalam bezbarwnym u rak jakby cos a tak to relaksuje sie z tz.

odzywala sie perse lub cynamiatko?bo przelecialam Was ale nie zauwazylam...?

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 20:21   #4838
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Napierałam na niego
ja właśnie tez tak robiłam ja trochę więcej ważę to może dlatego pode mną się uginał a tak poważnie to chyba tz będzie jakieś wzmocnienie pod spodem musiał zrobić

Cytat:

Dziewczyny, ale super! Teściowa zadzwoniła i powiedziała, żebym skreśliła z listy wyprawkowej wanienkę i stojak do niej bo nam kupią i nam przywiozą jak juz mały się urodzi! fajnie, bo to zawsze $, a tak to tych rzeczy nam coraz mniej zostaje!
super
Cytat:

ja kupowałam takihttp://allegro.pl/microlife-nc100-te...304802679.html ale nie wiem czy go polecać bo raz mi się zdarzył dziwny wynik mierzenia i w sumie nie wiem czy jest super dokładny

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 20:22   #4839
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Póki co mam zwykły bezrtęciowy (z tym alkoholem imitującym rtęć) i planuję mierzyć temperaturę w tyłku.

A z tych bezdotykowych "polecane" są Microlife NC100 i Braun douszny. Ale ile polecających tyle też odradzających, dlatego póki co zostanę przy tym, co mam
ten alkoholowy też chcę nabyć no,ale przydałby się też jakiś taki do czoła albo uszka...żeby miec porównanie....

28.07.2013r.
Stary 2013-06-12, 20:23   #4840
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
ja właśnie tez tak robiłam ja trochę więcej ważę to może dlatego pode mną się uginał a tak poważnie to chyba tz będzie jakieś wzmocnienie pod spodem musiał zrobić
No ale dzieciaczki będą trochę mniej ważyły niż my
Stary 2013-06-12, 20:24   #4841
d0tkaaa
Zakorzenienie

Wpadlam na chwile i lece passs do jutra:-*

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-12, 20:25   #4842
Sofina
Raczkowanie

enlevee haha my też narzeczeństwem nie jesteśmy. Bugaboo cameleon (drogi ale planujemy na drugie dziecko zostawić, odpadają nam też koszty dodatkowe takie jak adaptery) tylko będzie dopiero za miesiąc. Moi rodzice też nam dużo pomagają, bez tego nie dalibyśmy sami rady.
Sofina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 20:27   #4843
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
No ale dzieciaczki będą trochę mniej ważyły niż my
wiem wiem ale jakiś taki niestabilny mi się wydaje.
Przy rozkładaniu łóżeczka tz się uparł na baldachim (dostaliśmy tez od znajomych) a mi się średnio on widzi i dziecko ciemno będzie miało, ale z drugiej strony cieplej od ściany bo akurat ta ściana jest zimna i nie wiem sama czy do zostawić

Łukaszek
Stary 2013-06-12, 20:27   #4844
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Wpadlam na chwile i lece passs do jutra:-*
I nic nawet nie zagadasz?
Stary 2013-06-12, 20:29   #4845
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Faktycznie strasznie duzo ns pasku podgladajacychktos tu dobrzr powiedzial ze jestesmy nastepne to nas podgladaja

odebralam wyniki badan wszystko idealnie tylko zadtanawiam sie ktora to slynna hemoglobina ktora tak sprawdzacie a ja niewiem o co cho...?

skrocilam paznokcie i objechalam bezbarwnym u rak jakby cos a tak to relaksuje sie z tz.

odzywala sie perse lub cynamiatko?bo przelecialam Was ale nie zauwazylam...?
HGB - CHYBA W SKRÓCIE się pisze to spr jaką masz
A dziewczyny się nie odzywały też się zastanawiam.....Czyżby czyżby Cynamonka rodziła???? i Perse też????

28.07.2013r.
Stary 2013-06-12, 20:29   #4846
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Cytat:
A co do krążka....jak zobaczyłam to mówię....o kurcze....a ja to będę czuć???
Jakie to duże:/ wyglądało jak taka gruba bransoletka na rękę, niebieska
Powiedział, ze nie powinnam nic czuć....
Założył...nie powiem jak dla mnie to nie było zbyt przyjemne, choć chwileczkę dosłownie trwa...węc spoko luzk...i faktycznie nie czuję tego choć jak o tym myślę to tak mi dziwnie z tym krążkiem....
wiesz co w sumie z tym krążkiem to podobnie jak z wkładką domaciczną.. przed założeniem się stresujesz że boli, że będziesz ją czuć i podczas przytulania też... a potem okazuje się, że dawno o niej zapomniałaś, nic nie uwiera i jest spoko i tego Ci życzę

Cytat:
Napisane przez arrabbiata Pokaż wiadomość
Boże co za porażkowy dzień. Byłam dzisiaj na usg u innej lekarki niż moja prowadząca i wyszło jej że akcja serca jest nieregularna i że daje skierowanie do szpitala na KTG. No to ok, jedziemy. Pomijając kilkugodzinne czekanie najpierw na KTG potem na badanie i usg... lekarz mnie badający powiedział że nawet mu się nie komentować tego co ta lekarka wypisała w ocenie usg... że akcja serca jak najbardziej prawidłowa, i wszystko co możliwe jest z małym OK!
Dlaczego ci wszyscy lekarze muszą tak denerwować człowieka i wymyślać niestworzone rzeczy, kiedy wszystko jest w porządku? Czy tylko ja tak po prostu trafiam?
A swoją drogą to intuicyjnie miałam przeczucie że wszystko jest OK. Wiadomo sprawdzić trzeba, ale cały dzień jeżdżenia po mieście, czekania w szptalu z powodu wymysłów lekarki to nie na moje nerwy. Jestem zła ogólnie rozbita i idę płakać.
ale walnięta lekarka... no naprawdę niektórych to powinni chłostać za fałszywe opinie !!!! nie denerwuj się już, najważniejsze że wszystko ok

Cytat:
Cześć Mamuśki
Widzę, że jestem na liście zaginionych ale wcale sie nie dziwię bo juz mnie tu bardzo długo nie było
Nie udzielam się bo non stop coś się dzieję, leżałam w szpitalu miesiąc temu, dwa tygodnie z wysokim cisnieniem, skróconą szyjką tak że nie wolno było mi wstawać ani siadać i ze skurczami. Teraz jestem w domu, mam nakaz leżenia co najmniej do kolejnego wtorku tj 18,06 bo wtedy kończe 37 tydz i ciąża będzie uważana za donoszoną. Moja córka pchała się na swiat w 32 tyg. dostałyśmy sterydy na szybsze rozwinięcie płuc małej bo nie było ciekawie, myślałam że juz sama do domu nie wrócę;/ udało się powstrzymać wszystko kroplówkami, a teraz tabletkami które odstawiam we wtorek i mam nadzieję że teraz się nie "obrazi" i nie będzie chciała wyjść i mamuśkę przetrzyma jest ciężko, z każdym dniem gorzej jak pewnie każdej z Was. Nie liczę na wielkie przywitanie, chciałam Wam tylko napisać że żyję
Witaj Belle - cieszę się że udało się wszystko powstrzymać, teraz trzymam kciuki za osiągnięcie 37 tc !!!

Cytat:
już kiedyś była o tym większa dyskusja ... ale w którym wątku... hmmm
my mamy od 5 lat brauna do ucha i się sprawdza trzeba do niego mieć takie nakładki plastikowe.

a ja chyba zepsułam pralkę... w sumie nie ja, tylko cholerny dywanik z ikei cała guma która jest pod spodem dywanika się połamała i odpadła i zawaliła mi pralke... teraz nie dość że pełno w niej tego syfu to jeszcze jakoś dziwnie śmierdzi
wywaliłam dywanik... włączyłam drugi raz pralkę tym razem z sodą oczyszczoną i zobaczymy... nosz..

aaaa miałyście moze robione w ciąży badania na cytomegalię?

Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Czas edycji: 2013-06-12 o 20:32
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 20:31   #4847
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość

ja kupowałam takihttp://allegro.pl/microlife-nc100-te...304802679.html ale nie wiem czy go polecać bo raz mi się zdarzył dziwny wynik mierzenia i w sumie nie wiem czy jest super dokładny
no właśnie i bądz tu człowieku mądry...

28.07.2013r.
Stary 2013-06-12, 20:32   #4848
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Mamuśki

Dobrze, że już ok.

Cytat:

Ten do uszny mam i od 2 lat leży w szafce. Tak jak on mierzył temp to mnie szlag trafiał. A ten z alkoholem w ogóle nie mierzył
Mam ten microlife i jeden rtęciowy mi sie ostał i go uwielbiam.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 20:32   #4849
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
najważniejsze, że wszystko ok

czuje się zignorowana, zapytałam was o coś i jedynie Kejt oraz Sofina mi odpowiedziały
ja w aptece jeszcze nic nie kupowałam, na razie u Rp-77

28.07.2013r.
Stary 2013-06-12, 20:32   #4850
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz

Cytat:

Ja mam Micro life, ale nie mogę o nim nic powiedzieć, bo nie testowalam

Cytat:
Widownia się zbiera jakby coś się szykować miało

ciekawe co?

Cytat:
Dzięki Dziewczyny, jak tylko będę mogła to napiszę od wtorku już będę spokojniejsza, bo teraz każdy dzień się liczy
Dobranoc

witaj spowrotem

Cytat:

Dziewczyny, ale super! Teściowa zadzwoniła i powiedziała, żebym skreśliła z listy wyprawkowej wanienkę i stojak do niej bo nam kupią i nam przywiozą jak juz mały się urodzi! fajnie, bo to zawsze $, a tak to tych rzeczy nam coraz mniej zostaje!

brawa dla tesciowej!

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Cisza przed burzą lepiej, żeby to dziecko wychodziło na świat bo matka zajeździ sobie jelita

Teraz to naprawdę zmykam, dobrej nocki
Obawiam się, ze mnie zakorkowalo

Tż wraca a ja mam skurczybyki, ale nieregularne pewnie zaraz sie wycisza
Stary 2013-06-12, 20:32   #4851
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niunia20 Pokaż wiadomość
dziewczynki jako że jakiś czas temu was zaniedbałam a potem leżałam w szpit. i nie miałam z wami kontaktu usunęłyście mnie z klubu...i nie wiem czy tam się dzielicie nr czy nie a chciałabym mieć z wami kontakt gdybym poszła do szpit. jest jakaś możliwość wymiany z którąś nr tel??

a i my chyba też zdecydowaliśmy się na imię Mateusz dosyć popularne ale co tam...
tylko długie do naszego 12 literowego nazwiska.. nadal liczę że tż wymięknie i pozwoli mi na Tadeusz
za wybór imienia.. nasz Lol będzie miał 10-literowe imię i 9-literowe nazwisko

Cytat:
Oczywiście standardowy poślizg był..ale nie tak długo jak zawsze....

Najpierw opowiedziałam ginowi o tych moich dziwnych mięśniach:/ on zdziwiony...bo mówi ok...przy Fenoterolu drżenie to ok ale te mięśnie....i w sumie nie wiadomo od czego to....
Ale co najgorsze ja zamiast 2 Staveranów (tych tablet co się przed Fenkiem bierze) brałam 4... bo jakoś on mi chyba nie powiedział w aptece mi na pudełku nie napisali wiec tak doszłam z siostra do wniosku, ze przed kazdym fenoterolu bede je zazywać, skoro jedno ma uspokajac serducho a drugie je rozhula...
Gin wystraszony mówi...to Pani ciśnienie jeszcze ma????? bo ten Staveran je obniża...a ja że tak i to w sumie wcale mi nic nie obniżało....nie podobało mu się to więc kazał zazywac 3 Staverany....

No ale nic...powiedział, jak nie bedzie mi się brzuch stawiał itp..to mam to dziadostwo F. odstawić po niedzieli i potem Duphaston zazywac...ufffff....

A co do krążka....jak zobaczyłam to mówię....o kurcze....a ja to będę czuć???
Jakie to duże:/ wyglądało jak taka gruba bransoletka na rękę, niebieska
Powiedział, ze nie powinnam nic czuć....
Założył...nie powiem jak dla mnie to nie było zbyt przyjemne, choć chwileczkę dosłownie trwa...węc spoko luzk...i faktycznie nie czuję tego choć jak o tym myślę to tak mi dziwnie z tym krążkiem....

Powiedział, ze ściągniemy za ok. miesiąc

Aaaa paciora nie wyhodowali więc super
i innych dziadów też nie

Z leków dodał mi jeszcze potas.

Jeszcze raz dziękuję Wam za kciuki JESTEŚCE NIEOCENIONE!!!!!
zuch dziewczyna.. dałaś radę cieszę się, że już po wszystkim i stresik przed założeniem krążka minął

Cytat:
Niunia- przede wszystkim za imię. Co do klubu myślę, że skoro wróciłaś i się ładnie udzielasz od jakiegoś czasu nie ma przeciwskazan żeby Cię znowu w nim uznać. Takie jest moje zdanie, a Wasze dziewczyny? Ewentualnie zawsze Ci mogę podesłać mój numer na priv do kontaktu gdyby ktoś miał coś przeciwko, bo nie mogę się wypowiadać za innych
dawać ją

Cytat:
Napisane przez arrabbiata Pokaż wiadomość
Boże co za porażkowy dzień. Byłam dzisiaj na usg u innej lekarki niż moja prowadząca i wyszło jej że akcja serca jest nieregularna i że daje skierowanie do szpitala na KTG. No to ok, jedziemy. Pomijając kilkugodzinne czekanie najpierw na KTG potem na badanie i usg... lekarz mnie badający powiedział że nawet mu się nie komentować tego co ta lekarka wypisała w ocenie usg... że akcja serca jak najbardziej prawidłowa, i wszystko co możliwe jest z małym OK!
Dlaczego ci wszyscy lekarze muszą tak denerwować człowieka i wymyślać niestworzone rzeczy, kiedy wszystko jest w porządku? Czy tylko ja tak po prostu trafiam?
A swoją drogą to intuicyjnie miałam przeczucie że wszystko jest OK. Wiadomo sprawdzić trzeba, ale cały dzień jeżdżenia po mieście, czekania w szptalu z powodu wymysłów lekarki to nie na moje nerwy. Jestem zła ogólnie rozbita i idę płakać.
całe szczęście, że to pomyłka..

Cytat:
Cześć Mamuśki

Miło, że się odezwałaś Byle do wtorku.. i koniecznie daj znać co i jak

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 20:36   #4852
Anulka_p
Zakorzenienie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41292496]
aaaa miałyście moze robione w ciąży badania na cytomegalię?[/QUOTE]

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Nie dokończę z wami wątku. Padam na pyszczek Zamelduję się rano u Ferdka
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 20:36   #4853
stokrotka24
Zakorzenienie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41292496]wiesz co w sumie z tym krążkiem to podobnie jak z wkładką domaciczną.. przed założeniem się stresujesz że boli, że będziesz ją czuć i podczas przytulania też... a potem okazuje się, że dawno o niej zapomniałaś, nic nie uwiera i jest spoko i tego Ci życzę

ale walnięta lekarka... no naprawdę niektórych to powinni chłostać za fałszywe opinie !!!! nie denerwuj się już, najważniejsze że wszystko ok

Witaj Belle - cieszę się że udało się wszystko powstrzymać, teraz trzymam kciuki za osiągnięcie 37 tc !!!

już kiedyś była o tym większa dyskusja ... ale w którym wątku... hmmm
my mamy od 5 lat brauna do ucha i się sprawdza trzeba do niego mieć takie nakładki plastikowe.

a ja chyba zepsułam pralkę... w sumie nie ja, tylko cholerny dywanik z ikei cała guma która jest pod spodem dywanika się połamała i odpadła i zawaliła mi pralke... teraz nie dość że pełno w niej tego syfu to jeszcze jakoś dziwnie śmierdzi
wywaliłam dywanik... włączyłam drugi raz pralkę tym razem z sodą oczyszczoną i zobaczymy... nosz..

aaaa miałyście moze robione w ciąży badania na cytomegalię?[/QUOTE]
ja nie miałam robionego tego badania, oby pralka się oczyściła

Łukaszek
Stary 2013-06-12, 20:36   #4854
madi82
Zakorzenienie

nad takim termometrem się zastanawiam
http://www.ceneo.pl/17034057#tab=spec_scroll
co sądzicie?

28.07.2013r.
Stary 2013-06-12, 20:38   #4855
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
ciekawe co?

Ty nam to powiedz

Ok zmykam, muszę TŻ do pracy wyszykować
Stary 2013-06-12, 20:39   #4856
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Nie dokończę z wami wątku. Padam na pyszczek Zamelduję się rano u Ferdka
dobranoc

Łukaszek
Stary 2013-06-12, 20:40   #4857
dzoan
Zakorzenienie

teso a jaki to dywanik..? mam z ikei biały za kilka zł.. ale takiej akcji nigdy mi nie zrobił...

Nadrobiłam, to teraz mogę się pochwalić, że udało mi się kupić torebkę i parę kosmetyków w naturze (2 lakiery, cienie, kuleczki rozświetlające, pomadkę, zmywacz ).. No i mama przywiozła mi kosmetyczkę, na którą polowałam w moim mieście, ale ciągle brakowało w Rossmannie.. kupiła mi aż we Wrocławiu.. teraz już mam w co się zapakować do szpitala

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 20:40   #4858
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość

Ja kupiłam majty i podklady seni w aptece wychodzilo podobnie jak na allegro
Stary 2013-06-12, 20:40   #4859
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
nad takim termometrem się zastanawiam
http://www.ceneo.pl/17034057#tab=spec_scroll
co sądzicie?
opis fajny, ale czy będzie dokładny nie znam tej firmy

Łukaszek
Stary 2013-06-12, 20:41   #4860
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

teso ja nie miałam

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości