|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
dzińdoberek
![]() może wreszcie trochę nadrobie...od wczoraj mam z 15 stron chyba jak nie więcej. U fryzjera siedziałam 3 h!! Ale za pierwszym razem mi brzydko złapało i musiały poprawiać mooooooooooooooooooże być ![]() idę poczytać co tam wczoraj naprodukowałyście. edit. sprawdziłam, mam 14 stron do nadrobienia
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-06-15 o 11:22 |
|
|
|
#2792 | |
|
Wtajemniczenie
|
zrobimy to tak, że Ona nie zauwazy...
wszystko będzie owiane słodką tajemnicą ![]() Cytat:
![]() ![]() i będzie tak pachniało nowością... ahhh.. do takiego nowego mieszkania, az się chce wracać ![]() oj tam a Ty który?
|
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
A co tu tak cicho dzisiaj?
|
|
|
|
#2794 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fajna kuchnia Lady, mam podobne fronty tylko ciemniejsze. I białe agd![]() U nas we wrzesniu minie rok jak sie wprowadzilismy, a jeszcze czuc taki zapach (pomieszany z zapachem kupek małego Ja 86 Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2013-06-15 o 11:40 |
|
|
|
|
#2795 |
|
Zadomowienie
|
wzielam sie za truskawki, zamroze 5 kilo a z 5 zrobie dzemy ... w pon jak cena bedzie dalej taka niska to znow zrobie dzemy .. kurde zaluje ze nie mam osobnej zamrzarki, ja cala zime pije kompoty z truskawek, a za mrozone 450 gr place 5 zl ... a tak to 2 zl ... w sumie szybko by sie zwrocila ta zamrazara ... moze pokukam na allegro ...
a moja pomocnica jak sie patrzyla na truskawy, najpierw w bujaczku, potem musialam zachustowac, no i efekt taki, ze nic nie pomaga
|
|
#2796 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Tak miałam cytować i
potem wykorzystałam fakt że jest i pojechaliśmy do tesco na zakupy. Mąż w pracy a jeść trzeba teraz po rannych zawirowaniach jesteśmy na spacerze więc o ile gwiazda zechce pospać dłużej niż 15 minut to Poczytam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
Cytat:
żeby tylko nie skończyło się na pełnym braku zakupu :p Cytat:
Stanowczo za dużo imprezujesz ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
|
|
|
#2797 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ale cudeńko
![]() Cytat:
hmmmNie wiedzieć czemu udaje przy tatusiu aniołka i śpiocha Cytat:
A co do promocji to nie orientuję się ile kosztują normalnie. Pstryczku kochany nasz załóż sobie fejsa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
DZIĘKUJĘ Dziewczyny ile miłych słów od Was "usłyszałam" KOCHANE JESTEŚCIE!!Ostatnio (od paru dni) udaje mi się ją uspać na rękach. Ale drzemka trwa około 20-30minut. Cytat:
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-06-15 o 12:14 |
|||||
|
|
|
#2798 |
|
Zakorzenienie
|
Silver, fota fota fota!!!
![]() albo na kawę wpadaj
|
#2799 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
się nudziło dziecko trochę.A nie, ja widziałam, ale szczezre mówiąc zatchnęło mnie, zzieleniałam ze złości i nie wiedziałam, co napisać... A poważnie - fajnie, pierwszy kroczek naprzód ![]() Cytat:
Agatka na chrzciny dostała takie coś: http://www.ceneo.pl/371887 fajne, jedna strona dla 6m+, druga od 9m+ A na podróż wezmę Dorotce klocka z tego: http://www.ceneo.pl/388102 Cytat:
![]() w moich biedach są nadal Dziewczyny, no ja po bananie normalnie umyłam od razu pod bieżącą wodą ![]() Cytat:
a co ja mam napisać w tym roku 34... ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Aśka, pięknieście się zamotały |
|||||
|
|
|
#2800 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
oballe obiegły świat. Ta nasza Szaja to obrotna jest ![]() Cytat:
Miło że pytasz. Lepiej nie mówic,bo mnie w końcu pogonicie z wątku za narzekania na noce ![]() Cytat:
znaczy że spotkanie było Wam pisane,nawet pogoda dopisała ![]() Cytat:
służę pomocą [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41330914]stuknij się [/QUOTE] ![]() Cytat:
gratulacje! Cytat:
czemu "piaseczna"???? ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||||
|
|
|
#2801 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też ostatnio ciągle w tyle jestem. Dziwne nie?? Zawsze byłam na bieżąco a ostatnio nie wiem co to się porobiło Cytat:
boże............ Cytat:
trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego kochana ![]() Cytat:
Cytat:
Co do testu... O kurka!! ![]() Nie znam się i nie wiem czy to mogą być zaburzenia hormonalne. Ale hmm myślę że jak dwa razy test wyszedł pozytywnie to może siedzi jednak w Tobie mała fasolka Nie wiem czy chcesz ciąży czy nie, ale TRZYMAM KCIUKI żeby poszło po Twojej myśli ![]() CO tam u Was??????
|
|
#2802 |
|
Zadomowienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Haha Fewciu, pisałam z tableta, a tam Zreszta podobnie jak na tu na telefonie mam słownik,którego za diabła wyłączyć nie potrafię,a często zapominam przeczytać co napisze i zamiast "Piąteczka" wyszło Piaseczna
|
|
|
#2803 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jesteś wreszcie
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Poczytałam Was kochane ![]() Zjadłam wczoraj pierwszy raz truskawki. I pytanie-ile czasu mam czekać aby zjeść je znowu? i czego mam szukać ewentualnie na ciele Blanki?Lady, Pstryczku,Nawijko niestety czytam na tel na spacerze i nie widzę zdjęć więc niestety nie mogę zobaczyć Waszych fotek ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
![]() Z racji na mój szalony poranek musiałam szybko wybrać sie na spacer z Mała. Założyłam długą spódnice,mam taka jak Lady tylko bazowa. No i znalazłam kolejny plus takiego stroju-nie musiałam golić nóg Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Ale się napisałam. Jeszcze chciałam dwie rzeczy na temat klubu napisać. ![]() 1. Może czas i pora zmienć avatar? Co myślicie?2. Może założymy wątek w klubie z fajnymi zabawkami dla dzieci? Bo coraz coś piszecie,czasem nie mam czasu znaleźć i potem umyka. chyba że tylko ja jedną taka nierozgarnięta? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#2804 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale uwaga uwaga. Daria właśnie sobie robi dziś już drugą drzemkę ![]() Wczoraj też ładnie w dzień spała ale może dlatego że cały dzień w ogródku byłyśmy ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41327338]Idę czytać, ale muszę wam opisać moją spowiedź ![]() otóż do kościoła poszliśmy w 4, ja w Tuli Dorotkę miałam. Mieliśmy iśc do spowiedzi przed chrztem, msza się zaczęła, proboszcz prowadzi a spowiada jakiś ksiądz, nie znam. Poszłam z Dorotką, ten kątem oka dojrzał i się uśmiecha Ledwo powiedziałam grzechy, ta zaczyna stękać :d no to mówię: przepraszam, smoczek muszę podać Fajnie, nie? [/QUOTE]Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2805 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
a Ty myślisz, że ja miałam ogolone?
|
|
#2806 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2807 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Zakochałam się!!
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
na szczęście nie ma takich wyskoków ehhh co on wyprawia!?!? Ma takie fajne dwie laseczki w domu ![]() Cytat:
Cytat:
życzę zdrówkaCytat:
![]() Illusion za dzisiejsze wesele. Obyście się wybawili na całego!!
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-06-15 o 13:14 |
||||||
|
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
Kija, potem można to zmniejszyć, wystarczy przestać nosić, nie można kolczyka z dużą dziurą na wkrętce zamontować. W tunel można włożyć normalny kolczyk.
To tak w skrócie. Ja jestem osobą z ciężkich klimatów, tzn słucham ciężkiej muzyki, ubieram się na czarno (ale nie noszę glanów, tylko wysokie obcasy), po ślubie będę się tatuować, więc nie powinno Cię dziwić, że mam tunele. Ale w sumie możesz tego nie wiedzieć, bo w klubie nie ma moich zdjęć w całości (chyba). Fewciu, ale czemu zmienić? W końcu każda z nas miała taki brzuszek. No i nie wiem, czy w ogóle da się zmienić, muszę zerknąć. ![]() No dobra, można, zmieniłam na bardziej aktualny.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-06-15 o 13:30 |
|
|
|
#2809 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za 4 m-ceCytat:
![]() Cytat:
![]() co do foty... nie wiem, nie wiem. Zastanowię się ![]() hmm...myślałam że wyjdzie inaczej. Tak jakoś średnio mi się podoba. muszę się przyzwyczaić. Cytat:
2. ![]() Cytat:
Nadrobiłam te 14 stron. Mało cytowałam ale wszystko przeczytałam ![]() i wiecie co?? Daria mi przez cały czas spała i dalej śpi może przez pogodę???? No nic tylko się cieszyć ![]() Aha. Daria dziś skończyła 5 miesięcy ! ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Ale fajna fotka
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-06-15 o 13:39 |
||||||
|
|
|
#2810 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
za 4 misiącemały pożeracz i całuski dla Darii za skończone 5 miesięcyFilip wczoraj zasnął po 21 obudził się po 1 później o 4 i 6, 8 czyli w koncu powrócił mu rytm spania jak kiedyś ![]() Dziewczyny nie piszcie za dużo, Tż ma urodzinki dzisiaj, jeszcze idziemy na dni naszego miasta, jutro jedziemy do moich rodziców i zostaje tam na tydzień, więc mogę się mniej odzywać buziaki miłego weekendu
|
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem po kolokwium, zaliczyłam już praktycznie wszystko, został mi jeden przedmiot, którego nie zaliczyło 3/4 roku i wszyscy będą zaliczać dopiero we wrześniu, także... No.
Profesor to *$%#$(% i nie zgodził się na dodatkowy termin zaliczenia, np jutro.
|
|
|
|
#2812 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
np na jakiegoś dzieciaczka ![]() Cytat:
brawa dla Darii ![]() Cytat:
||||
|
|
|
#2813 |
|
Zadomowienie
|
Silver
dla Darii no i ja tez czekam na foto nowej fryzury ![]() charlizz, Black super, ze tak sobie na studiach radzicie Szacun. Ja za niedlugo tez mysle zaczac robic jakies kursy, mam nadzieje, ze dam rade. Przy malutkiej Gabi drugi level z angielskiego zrobilam i w sumie nie bylo tak zle wiec mam nadzieje, ze i teraz sobie poradze ![]() Dziewczyny, super fotki Tak patrze na to jak chustujecie maluszki i nabieram ochoty Moze poprosze mame, zeby mi moja chuste z Polski podeslala ![]() Szaja Ty cos kiedys pisalas na temat tej mojej chusty (babasling) tylko nie moge sobie przypomniec co Myslisz, ze warto kupic jakas inna, albo w ogole nosidlo? Prosze Cie dobra kobieta, doradz mi ![]() Zrobilam dzisiaj ciasto kokosowe z moich wypiekow (to najnowsze) ale jakos mnie nie powalilo bokeh
02.10.2010 - Gabi 18.01.2013 - Lili Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2013-06-15 o 15:21 |
|
|
|
#2814 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mamy pierwszy obrót z brzuszka na plecki
|
#2815 |
|
Zadomowienie
|
|
#2816 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam taki sam pojemnik. co prawda jeszcze z niego nie korzystalam ale jest fajny ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() co Ty, zbyt skomplikowany jak dla mnie. ledwo nk ogarniam mam takie srakie konto wiec w razie czego moge looknac na wasze konta ale takiego prawdziwnego nie mam Cytat:
A nie, ja widziałam, ale szczezre mówiąc zatchnęło mnie, zzieleniałam ze złości i nie wiedziałam, co napisać... A poważnie - fajnie, pierwszy kroczek naprzód ![]() [/QUOTE] spoxik, ja zartowalam z tym 'foszkiem' . chcialam sprawdzic czy mnie czytacie Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2817 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
dobry pomysl, jestem za 2 co do avatara ja bym zostawila. tak mi sie milo kojarzy no i brzusio nas polaczylo ale to moje zdanie mam sentyment do niego poprostu ![]() edit - widze ze juz nowy jest. tez bardzo piekny Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Ty lepiej przejrzyj porzadnie Bokehowego bloga czy czasem tam nie jakiejs słit foci twojej nuny Cytat:
![]() Cytat:
najlepszego dla tezeta Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2819 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2820 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
hahaha nieeee buty ino podziwiałam :P Cytat:
![]() Dziewczyny doradzcie mi byliśmy dziś z tż w smyku i przymierzałam hanie do tej spaceróki quinny zapp, no i musze powiedzieć że całkiem fajna Hania już w niej nawet spoko jak sie da na plasko to lezy z pupką w dziurze :P i zadowolona była podobało jej się która z Was ją ma??? bo nie pamiętam ![]() Z siostrą tż dalej nic.... nie wiem wiecie jacy Ci lekarze z małych miejscowości.... mam nadzieje że będzie ok. A znowu pewnie jak ja bym coś naciskała żeby szybko szła na jakieś ktg czy coś to se pomyślą że przesadzam nie wiem nie będę się wtrącać.... ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- jaką????????
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.

Ale za pierwszym razem mi brzydko złapało i musiały poprawiać
mooooooooooooooooooże być 

nie mogę się doczekać efektu końcowego, jak wiadomo diabeł tkwi w szczegółach 

na dodatek strasznie mnie usypia jak ktoś mi się włosami bawi.

dziewczyny udalo nam sie wstrzelic z tym spotkaniem w idealna pogode!!! (Moje plecy spalone do tej pory kwicza:P)

życzę zdrówka
może przez pogodę???? No nic tylko się cieszyć