Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-15, 16:23   #4411
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
heroine, moi rodzice mają elektrycznego grilla i potwierdzam, cudo moja mama nawet na nim tosty robi
No właśnie, bo one są wielofunkcyjne
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 18:19   #4412
Margot85
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

U mnie dziś pogoda paskudna więc zamulam przed kompem
Wypróbuje dziś tą maskę borowinową na cell - jak schudnę te -1,5 cm to od razy poinformuje
Tż rano wyjechał i wróci jutro to dziś mogę w błocie i foli cały wieczór przechodzić
A za tydzień ponownie pod moją opiekę york trafi i całe 3 tygodnie będzie miał mnie kto na spacery wyprowadzać
Stary 2013-06-15, 18:43   #4413
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
U mnie dziś pogoda paskudna więc zamulam przed kompem
Wypróbuje dziś tą maskę borowinową na cell - jak schudnę te -1,5 cm to od razy poinformuje
Tż rano wyjechał i wróci jutro to dziś mogę w błocie i foli cały wieczór przechodzić
A za tydzień ponownie pod moją opiekę york trafi i całe 3 tygodnie będzie miał mnie kto na spacery wyprowadzać
Co to za maska? takie spektakularne ubytki w cm zapewnia producent? cieeekawe
Ja dzisiaj też w sumie mogę siedzieć z olejem na głowie, co chyba zaraz uczynię potem se otworzę redd'sa i będę piła do lustra albo raczej do laptopa
Ooo, york a czyj Ci on?
Mówisz?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-06-15, 18:59   #4414
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Co to za maska? takie spektakularne ubytki w cm zapewnia producent? cieeekawe
Ja dzisiaj też w sumie mogę siedzieć z olejem na głowie, co chyba zaraz uczynię potem se otworzę redd'sa i będę piła do lustra albo raczej do laptopa
Ooo, york a czyj Ci on?
Mówisz?
W ramach eksperymentu i niepotrzebnego trwonienia kasy zakupiłam saszetkę maski borowinowej z Tołpy (nie znalazłam jej na KWC) za niecałe 7 zł to spróbuje
Kuzyna Tż a w zasadzie jego syna, jak jadą na wakacje to ja przygarniam pieska i mam argument by 3 razy dziennie spacerować Uwielbiam tego pieszczocha
Stary 2013-06-15, 19:05   #4415
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
W ramach eksperymentu i niepotrzebnego trwonienia kasy zakupiłam saszetkę maski borowinowej z Tołpy (nie znalazłam jej na KWC) za niecałe 7 zł to spróbuje
Kuzyna Tż a w zasadzie jego syna, jak jadą na wakacje to ja przygarniam pieska i mam argument by 3 razy dziennie spacerować Uwielbiam tego pieszczocha
Aha to ta? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...odelujaca.html
Też uwielbiam takie malizny słodkie są ja chciałabym kiedyś Shih tzu no i labradorka
Stary 2013-06-15, 19:42   #4416
pipson
Zadomowienie

Margot, miałam tą maskę w saszetce, gdybym schudłam te 1,5 cm, to byście już o tym wiedziały
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 19:55   #4417
Margot85
Wtajemniczenie

Czyli cudownego wyszczuplenia nie będzie ale jak już kupiłam to się wypaćkam
To chyba to samo heroine ...słoiczek mnie zmylił jak szukałam a Ty masz oko czujne

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-15, 20:22   #4418
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Medzik ładnie masz obcięte włoski Ja sie dalej zastanawiam co z moją pielęgnacją włosową, bo dalej jak umyje i schną to są brzydkie spuszone jakieś sztywne

Medzik co używasz dokładnie do mycia, maski itp
Gdzie dorwe bingacze bo u siebie nie widziałam

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2013-06-15 o 21:13
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 20:35   #4419
heroine86
Zakorzenienie

A ja chyba nie wypiję dzisiaj tego redd'sa bo męczę cały czas ten mój roztwór detoksowy i jestem taaaka pełna
Wkręciła mi się nowa piosenka Enej i tak ją słucham w kółko
Stary 2013-06-15, 21:26   #4420
Margot85
Wtajemniczenie

Killera zrobiłam a teraz z borowiną się kiszę , znalazłam jeszcze stare spodenki neoprenowe (czy jak one się zwą) i ekstra na folię założyłam bo mało jej było/albo takie grube uda mam bo cała rolka poszła
Mam też olejek na włosach i maseczkę na twarzy i marzę by za 30min ponownie pod prysznic wskoczyć pielęgnacja bywa wyjątkowo męcząca
Ale ile razy meeedzik albo któraś z Was zdjęcia włosów wstawi to wyrzuty sumienia każą i mi się przymusić
A dieta byłby się w 1350 kcal zamknęła ale niestety ciasteczka pseudo zbożowe wpadły i 1530kcal wyszło jednak idealnie nie jest ale tragedii tez nie ma

Edytowane przez Margot85
Czas edycji: 2013-06-15 o 21:28
Margot85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 21:35   #4421
heroine86
Zakorzenienie

Margot, za killera te 1500 kcal przy ćwiczeniach to wcale nie dużo
Stary 2013-06-15, 21:40   #4422
mielnus
Wtajemniczenie

dobry...
Stary 2013-06-15, 21:44   #4423
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Margot, za killera te 1500 kcal przy ćwiczeniach to wcale nie dużo

niby tak ale dlaczego musiałam te ciastka z szuflady dopaść a nie np coś zdrowego człowiek sam sobie największa przeszkodą w odchudzaniu jest
Stary 2013-06-15, 21:46   #4424
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
dobry...
No cześć co tam?

Cytat:

niby tak ale dlaczego musiałam te ciastka z szuflady dopaść a nie np coś zdrowego człowiek sam sobie największa przeszkodą w odchudzaniu jest
To prawda ja dzisiaj ujrzałam w szafce masło orzechowe pożarłam 2 łyżeczki
Stary 2013-06-15, 21:51   #4425
mielnus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Tak,bardzo dobrze.Zjadłam śniadanie ok.12-tej (musli),potem strasznie mnie korciło żeby coś zjeść,to zajęłam się sprzątaniem i zakupami,ok.15 zjadłam jabłko i o 17:30 sałatkę z jogurtu nat.0,5% z pomidorem,białkiem jajka gotowanego,cebulką i jabłko.
Rano byłam pewna,ze będzie mnie mega ssać,ale nie spokojnie wytrzymałam do 12-tej na to samo co wczoraj i tak mi minął drugi dzień Wypijałam do tego przeszło 2l.wody i 2 czerwone herbaty.Jutro rano obowiązkowo porządne śniadanie i w nagrodę-kostka czekolady Do tego tak sobie zaplanowałam dzień,że wyjdzie mi nieco ponad 1000kcal.i tak samo w niedzielę,a w poniedziałek i wtorek znowu po 500kcal.i w środę ważenie i mierzenie

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

a Ty spryciaro-to wiesz jak pozować do zdjeć
co to znwu za diete wymyśliłyście co?? hehhe... kombinatorki

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

heroine nic specjalnego. leże w łóżkoz kompem na kolanach. Sobote spędzam w samotności
Stary 2013-06-15, 21:55   #4426
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
heroine nic specjalnego. leże w łóżkoz kompem na kolanach. Sobote spędzam w samotności
No to pjjjjona
Stary 2013-06-15, 22:10   #4427
mielnus
Wtajemniczenie

like co stosujesz???? POWIEDZ ciekawe...

tymczasem chyba pójde spać bo mi się oczy zamykają.. jest mi w sumie tak dziwnie. Chyba mam depresje letnią.. good night
Stary 2013-06-16, 07:27   #4428
dzaga1989
Zakorzenienie

Cześć Czikas

Jeeeny, ale się wczoraj zniszczyłam Aż wstyd. Wyżłopałam chyba z 4 piwa (wprawdzie małe ale jednak) ale takiej nocy już dawno nie przeżyłam. W ogóle zaczęło się od tego że z TŻ szłam deptakiem i nagle spotkaliśmy naszego dobrego kolegę pod parasolami to się przysiedliśmy. No i od piwa do piwa zleciało, potem chodziliśmy po mieście i je odkrywaliśmy Byliśmy na pokazie tańca brzucha, na sziszy, a ja obfotografowałam się z tymi "żywymi posągami" Ale lekko wstawiony TŻ robił zdjęcia więc wyszły jak te na których widać UFO Potem wracaliśmy do domu taksą w której typ słuchał i śpiewał disco polo A po tym poszliśmy jeszcze po piwo co wiązało się praktycznie z powrotem na starówkę na piechotę, bo ani nic nie jechało, ani niczego nie było już bliżej, także sporo kilometrów, kalorii z piwa ale i przeżyć Fajnie że chociaż kaca nie mam. To pewnie dzięki temu że tyle wody piję I do tego piwa też jako przerywnik piłam wodę.

U nas na razie świeci słońce choć jeszcze jak było szaro zaczęło strasznie lać. Jak TŻ wstanie a ja wytrzeźwieję (bo pewnie jeszcze mnie trzyma) to planujemy iść do Reserved bo kumpel mówił że jakaś promo na koszulki jest i skoczymy do Teskacza to sobie kupię Bingo, bo wczoraj tego banana w końcu wykończyłam.

Margotku, ale fajnie z tym yorkiem
Dla mnie to dość słodkie pieseczki. W ogóle dla mnie każdy pies jest super i strasznie chcę mieć tylko TŻ mówi że nie będzie komu wychodzić. Ale może teraz, jak już będę po studiach i tylko praca mi zostanie to może coś uda się przygarnąć

Hero, który to już dziś dzień tego detoksu?
Ja wczoraj piłam na kupę Red Slim Tea (mamuśka mi kiedyś poleciła) - wg opinii producenta szybko (po 8h od wypicia) oczyszcza, a raczej przeczyszcza organizm. No i przed chwilą mi oczyściło
Jaka pieśń Enej? Chyba ja nie na czasie z muzyką.
Ja z kolei wczoraj album Disclosure katowałam. Mają taką muzykę jak w H&M czasem pusczają (przynajmniej w tym lubelskim) taką jakby klubową, czilałtową...no ogólnie przyjemnie mi się słuchało
Stary 2013-06-16, 07:50   #4429
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
like co stosujesz???? POWIEDZ ciekawe...
yyyyyyyyyy,o dietę pytasz?Stosuje 5:2 Mosleya.Rozpisywałąm się o niej w powszednich postach

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Cześć Czikas

Jeeeny, ale się wczoraj zniszczyłam Aż wstyd. Wyżłopałam chyba z 4 piwa (wprawdzie małe ale jednak) ale takiej nocy już dawno nie przeżyłam. W ogóle zaczęło się od tego że z TŻ szłam deptakiem i nagle spotkaliśmy naszego dobrego kolegę pod parasolami to się przysiedliśmy. No i od piwa do piwa zleciało, potem chodziliśmy po mieście i je odkrywaliśmy Byliśmy na pokazie tańca brzucha, na sziszy, a ja obfotografowałam się z tymi "żywymi posągami" Ale lekko wstawiony TŻ robił zdjęcia więc wyszły jak te na których widać UFO Potem wracaliśmy do domu taksą w której typ słuchał i śpiewał disco polo A po tym poszliśmy jeszcze po piwo co wiązało się praktycznie z powrotem na starówkę na piechotę, bo ani nic nie jechało, ani niczego nie było już bliżej, także sporo kilometrów, kalorii z piwa ale i przeżyć Fajnie że chociaż kaca nie mam. To pewnie dzięki temu że tyle wody piję I do tego piwa też jako przerywnik piłam wodę.

U nas na razie świeci słońce choć jeszcze jak było szaro zaczęło strasznie lać. Jak TŻ wstanie a ja wytrzeźwieję (bo pewnie jeszcze mnie trzyma) to planujemy iść do Reserved bo kumpel mówił że jakaś promo na koszulki jest i skoczymy do Teskacza to sobie kupię Bingo, bo wczoraj tego banana w końcu wykończyłam.

Margotku, ale fajnie z tym yorkiem
Dla mnie to dość słodkie pieseczki. W ogóle dla mnie każdy pies jest super i strasznie chcę mieć tylko TŻ mówi że nie będzie komu wychodzić. Ale może teraz, jak już będę po studiach i tylko praca mi zostanie to może coś uda się przygarnąć

Hero, który to już dziś dzień tego detoksu?
Ja wczoraj piłam na kupę Red Slim Tea (mamuśka mi kiedyś poleciła) - wg opinii producenta szybko (po 8h od wypicia) oczyszcza, a raczej przeczyszcza organizm. No i przed chwilą mi oczyściło
Jaka pieśń Enej? Chyba ja nie na czasie z muzyką.
Ja z kolei wczoraj album Disclosure katowałam. Mają taką muzykę jak w H&M czasem pusczają (przynajmniej w tym lubelskim) taką jakby klubową, czilałtową...no ogólnie przyjemnie mi się słuchało
No to fajnie.Ja wczoraj pogillowałam,ale w sumie nic z tego grill'a nie zjadłam Za to wpadło kilka chipsów Lay's z grilla i 3 lampki wina,ale niestety nie tego co chciałam,bo tego Carlo nie znalazłam
Meeedzik Włosy cuuudne masz po prostu,zazdraszczam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-16, 08:15   #4430
dzaga1989
Zakorzenienie

Chcecie suchara na śniadanie?
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...33647499_n.jpg

Przyda się na przyszłość
Stary 2013-06-16, 08:17   #4431
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry Piękne!

Ale u mnie dziś cudna pogoda! strasznie się cieszę, bo właśnie szykujemy się z TŻ-tem na dzień piknikowy jedziemy nad zalew szykuję kanapeczki, biorę sobie mój roztwór i redd'sa mam nadzieję, że pogoda się nie popsuje i wypoczniemy

Paula, no to widzę super dzień spędziłaś
U mnie dzisiaj 4 dzień tego detoksu już mi uszami wyłazi to chlanie a raczej bieganie do toalety powiem Ci, że ja nie pijam tych herbatek przeczyszczających, bo to może działa doraźnie, ale na dłuższą metę to nie jest dobre, może nawet przynieść skutek odwrotny. Także uważaj, nie przesadzaj z ilością
Ja też nie jestem na czasie z muzyką po prostu wczoraj włączyłam 4funTv i leciało i mi się wkręciło fajna nuta http://www.youtube.com/watch?v=eTJPQ4TW4Jw
Też lubię taką muzykę co w sklepach grają zawsze się zastanawiam skąd to leci
Stary 2013-06-16, 09:51   #4432
meeedzik
Zakorzenienie

Heloł u mnie też dziś ładna pogoda, a od jutra mają być upały po 30 stopni
Wczoraj wpadły 2 kawałki pizzy w ramach kolacyyji wódka i piwko troszkę mnie dziś suszy, ale podejrzewam, że to przez sos czosnkowy z pizzy, bo zawsze po nim tak mam.
Dziś mieliśmy jechać ze znajomymi na plaże, ale aż takiej pogody to nie ma, bo około 23 max 25 stopni i to jak słońce wyjdzie, a całe niebo w chmurach, więc sobie odpuściliśmy.
Na obiad dziś grill ziemniaczki z ogniska i pierś z grilla na popołudniu mamy lody i truskawki może też wybierzemy się na jakiś spacer

Margotku ooo tak yoraski są przesłodkie :love? sama jestem posiadaczką tego cudnego stworka i kocham go nad życie tyle radości co daje to jest nie do pomyślenia słodziak kochany sama bym się cieszyła gdyby ktoś dał mi się poopiekować na 3 tyg jak go będziesz miała to ja poproszę o foteczkę

Paula ale miałaś super wieczór piwkiem się nie przejmuj, bo od samego się nie tyje ja po piwie, a raczej wysikaniu wszystkiego mam na wadze 47kg także widzisz jaka dieta piwna skuteczna

Like dziękuję no włoski teraz fajne i zdrowe są, cały czas je dotykam, bo końce takie gładziutkie mam nadzieję, że szybko nie będą się rozdwajać, bo nie wiem czemu, ale mają do tego tendencję, a tak o nie dbam

Cocktail dziękuję ja maski bingo kupuję w Nysie w drogerii Sekret Urody ale w Tesco też można je dostać i ponoć w drogerii Koliber a co używam : przed myciem olej na skalp zawsze GP z papryczką i na długość jakiś mix np ze słodkich migdałów + oliwa + alterra, teraz na testy idzie ten arachidowy, bo wczoraj dorwałam w Lidlu
Do mycia używam płynu Facelle ( z rossa do higieny intymnej ) i balsamu do kąpieli Babydream dla mam, też z Rossmanna myję sam skalp, włosów wcale, bo ta piana która po nich ocieka wystarczająco je myje. Tak co dwa tygodnie do oczyszczania włosów używam szamponu Barwa, najlepiej jakiś taki zwykły o krótkim składzie, coby nie miał żadnych oblepiaczy i dobrze mył, czyli taki z SLeSem Po myciu maska jakaś jak mam czas teraz na test bingo z błotkiem, wcześniej z glinką Ghassoul ( to są maski emolientowe ja teraz wcale nie używam protein w mojej pielęgnacji ) i kallos z jedwabiem i olejem z oliwek - tez emolientowy ( taki w różowym opakowaniu, też jest fajny ) ale muszę przyznać, że odżywki fructis oleo i Fruity Passion ( wczoraj były testy tej drugiej ) dają u mnie najlepsze efekty wygładzenia jako b/s też daję troszkę oleo po po niej nie mam żadnego problemu z rozczesaniem włosów no i końce zabezpieczam jedwabiem Green Pharmacy to chyba wszystko, schną same, rzadko się zdarza, żebym suszyła.
Nie mam pojęcia dlaczego Twoje włosy piszesz są nadal szorstkie może poprostu taka jest ich struktura? Ja za to mam włosy strasznie cienkie i delikatne, podatne na uszkodzenia :/

Edytowane przez meeedzik
Czas edycji: 2013-06-16 o 09:54
meeedzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 10:33   #4433
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość

Cocktail dziękuję ja maski bingo kupuję w Nysie w drogerii Sekret Urody ale w Tesco też można je dostać i ponoć w drogerii Koliber a co używam : przed myciem olej na skalp zawsze GP z papryczką i na długość jakiś mix np ze słodkich migdałów + oliwa + alterra, teraz na testy idzie ten arachidowy, bo wczoraj dorwałam w Lidlu
Do mycia używam płynu Facelle ( z rossa do higieny intymnej ) i balsamu do kąpieli Babydream dla mam, też z Rossmanna myję sam skalp, włosów wcale, bo ta piana która po nich ocieka wystarczająco je myje. Tak co dwa tygodnie do oczyszczania włosów używam szamponu Barwa, najlepiej jakiś taki zwykły o krótkim składzie, coby nie miał żadnych oblepiaczy i dobrze mył, czyli taki z SLeSem Po myciu maska jakaś jak mam czas teraz na test bingo z błotkiem, wcześniej z glinką Ghassoul ( to są maski emolientowe ja teraz wcale nie używam protein w mojej pielęgnacji ) i kallos z jedwabiem i olejem z oliwek - tez emolientowy ( taki w różowym opakowaniu, też jest fajny ) ale muszę przyznać, że odżywki fructis oleo i Fruity Passion ( wczoraj były testy tej drugiej ) dają u mnie najlepsze efekty wygładzenia jako b/s też daję troszkę oleo po po niej nie mam żadnego problemu z rozczesaniem włosów no i końce zabezpieczam jedwabiem Green Pharmacy to chyba wszystko, schną same, rzadko się zdarza, żebym suszyła.
Nie mam pojęcia dlaczego Twoje włosy piszesz są nadal szorstkie może poprostu taka jest ich struktura? Ja za to mam włosy strasznie cienkie i delikatne, podatne na uszkodzenia :/
Ja wiem, że sens tkwi w pielęgnacji bo zdarzało sie że włosy były miękkie. Może szampony z alterry im nie służą umyje teraz innym szamponem i zobaczymy
Stary 2013-06-16, 11:57   #4434
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj wypiłam 2 piwa typu babskiego i jak dla mnie to dużo i dziś ciut nie kac żartuje ale wyrzuty sumienia mam dietetycznie też nie było (pewnie ok 1700kcal ale tak rozłożone w ciągu dnia i takie produkty, że szkoda gadać, zdrowe były jedynie truskawki):torba :
Dziś poćwiczyć muszę a jedzonko mam uszykowane grzeczne i zdrowe
Taki grzeszek to jak nic Nie martw się, dwa piwa owocowe to tak dużo kcal nie mają

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Cytat:
ja dziś zjadłam owsiankę z mlekiem, banankiem i jagodami goji, potem trochę swiezego ananasa i jabłko, a teraz wszamałam 120g łososia z patelni grillowej z pomidorkiem i sałatką
O jaaaaaa....ale pyszności jadłaś...!!!! Normalnie język mam na podłodze

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
W dodatku na grzywce mam warkocz, zaraz dodam fotki do albumu
Aaaale śliczne!!!! Ty te włosy to masz niesamowite...kiedy ja w końcu swoje doprowadzę do ładu :/

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
Dzień dobry Piękne!

Ale u mnie dziś cudna pogoda! strasznie się cieszę, bo właśnie szykujemy się z TŻ-tem na dzień piknikowy jedziemy nad zalew szykuję kanapeczki, biorę sobie mój roztwór i redd'sa mam nadzieję, że pogoda się nie popsuje i wypoczniemy
Miłego dnia

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

wszystko przeczytałam, ale w sumie nie ma na co odpisywać za dużo, więc...:P

Dżaga fajny wieczór mialaś Taniec brzucha... ładne musiało być
W sumie u mnie podobnie wczoraj było...prosto z pracy, dom, prysznic, sklep i heeeeeja w plener ^^ godz 24 a ja dopiero na impreze, no ale

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg

Edytowane przez zooska
Czas edycji: 2013-06-16 o 11:59
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 12:27   #4435
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail może faktycznie to wina tych szamponów... słyszałam, że one do delikatnych nie należą wcale. Może kup sobie ten balsam do kąpieli dla mam Babydream, on ma w składzie jakieś olejki, więc moim zdaniem wydaje się najdelikatniejszy tylko rzadki strasznie jest :/ może jak będziesz myła włosy szamponami dla dzieci/delikatnymi to będą miękkie. A po jakich kosmetykach takie fajne miałaś? Albo po prostu masz takie wymagające włosy, że ciężko im dogodzić
Zoska dziękuję może wreszcie zaczęły się odwdzięczać te moje włosy, że już ich nie katuję prostownicą i rozjaśniaczem
Stary 2013-06-16, 12:55   #4436
zooska
Zakorzenienie

Dzisiaj wieczór pizzy i wódki...

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 14:36   #4437
heroine86
Zakorzenienie

Witam wróciliśmy już, bo taki skwar, że nie idzie wysiedzieć a w samochodzie sauna ale było super, poczułam się jak dziecko woda, leżaczki, kocyk, piłka, no tylko piwo nie pasuje także suuuuper nawet opaliłam nóżki

Meedzik, u Ciebie same grille ostatnio zazdroszczę dzisiaj jak byliśmy nad wodą to tak wszędzie pachniało grillem że nam ślinka ciekła

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość

Miłego dnia
No co prawda jest taka, że mało co go ruszyłam bo wypiłam redd'sa i byłam taaaka pełna i chciało mi się siku a tam nie było gdzie no i teraz będę go żłopać do nocy

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Dzisiaj wieczór pizzy i wódki...
Yupiii!!! TŻ kupił jeszcze szampana więc będę pić z Tobą

Dzisiaj już zdążyłam zeżreć trochę chipsów pieczonych (no może nawet więcej niż trochę ) i jeden cukierek mars (są w Biedrze na wagę- Snicers, Twix, Mars ) No a teraz na obiad nawet nie mam ochoty
Stary 2013-06-16, 18:12   #4438
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska u mnie wczoraj był taki wieczór tyle, że bez chipsów
Heroine uroki wsi na podwórku mamy grilla, altankę ławeczki, hamak itp więc jak tylko rozpocznie się sezon grillowy to grill u mnie co drugi dzień a jedzenie z grilla
Oo widzę fajne popołudnie mieliście my też

Byliśmy z Tż na lodach, przypadkiem trafiliśmy na dni naszego miasta i był pokaz i konkursy strongmenów pooglądaliśmy trochę, pospacerowaliśmy, zjedliśmy lody amerykańskie porobiliśmy chyba z 70 zdjęć niestety tylko telefonem, bo nie wzięliśmy aparatu ale było super

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Alee tu cisza ja zjadłam przed chwilą resztę grillowanej piersi z sałatką z pomidora a wcześniej był koktajl bananowo- truskawkowy
Stary 2013-06-16, 18:35   #4439
pipson
Zadomowienie

Hej chudzinki

Meedzik, skąd pochodzisz? My też mieszkamy może nie na wsi, ale we własnym domu otoczonym zielenią moi rodzice co prawda grilla jakos nie robią namiętnie, ale sąsiedzi to co chwila i zapach mnie zawsze kusi chociaz z grilla, to jem głównie pierś i warzywka, pieczarki itp chociaz nie powiem, czasem mnie skusi karkówka albo boczek za to nie lubie kiełbachy z grilla

zooska, tak, brzmi smacznie, ale głodna byłam

heroine, ja dziś oprócz detoksu wypiłam herbate czerwona i plannuje zielona, latam do ki belka co chwila ale zastanawiam się, czy będzie u mnie widać jakąkolwiek różnicę w kg, bo na dniach mam okres dostać

ja dziś puszczam pracę w antyplagiat czyli jutro do dziekanatu i czekam tylko na obronę Zjadłam trochę za dużo węgli, zdecydowanie za dużo, ale tak już mam, że jak otworzę wafl ryżowe, to nie przestaję wsuwac dopóki dna nie zobaczę ale za to przeszłam jakieś 4 km, więc cośtam się może spaliło.

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

swoją drogą, laski już biegają w szortach, a ja sie wstydzę wciąż
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 18:52   #4440
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
heroine, ja dziś oprócz detoksu wypiłam herbate czerwona i plannuje zielona, latam do ki belka co chwila ale zastanawiam się, czy będzie u mnie widać jakąkolwiek różnicę w kg, bo na dniach mam okres dostać
Jak robisz ten detoks, bo ja dalej nie wiem czy tą herbate trzeba zaparzyć czy jak swoja droga w almie znalazłam tylko sok z żurawiny litrowy za 30zl ;/
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości