Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł części 17 Mam lipcowo- sierpniowych?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.17 ! 0 0%
Lekki poród i po krzyku, mleko piję łyk po łyku- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 6 9,38%
Ciężki poród, ból i krzyki, mamy mleczka pierwsze łyki- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 1 1,56%
Rozpakowywanie rozpoczęte!-mamy lipcowo-sierpniowe 2013,cz.17! 9 14,06%
Wiele bólu, łez i wzruszeń wynagrodzi nam maluszek-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! 4 6,25%
Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! 16 25,00%
Pierwsze maluszki już przywitane, a jeszcze nie wszystkie torby spakowane!-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! 4 6,25%
Pierwsze maluszki oklaskujemy i w popłochu torby pakujemy-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! 13 20,31%
Nasze dzieciaczki chcą być czerwcowe,bierze już nawet mamy lipcowe!-Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 6 9,38%
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!-Mamusie VII-VIII 2013 cz.17! 5 7,81%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-17, 09:26   #1651
Margosia__
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
MArgosia trochę więcej wiary w dziecko!!
może jeszcze nie jest gotowe, cierpliwości życzymy no i czekamy z Tobą.
pamiętaj, że my niedługo będziemy w Twojej sytuacji.
Ha ha ha no daje mu czas... w sumie co innego mogę zrobić

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 09:27   #1652
dzoan
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,

Dzień dobry..witamy się z Lolkiem (Olkiem ) w 35 tc

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
co tak cicho??????
cicho przed burzą???
zaczynamy 38 tc maly mozesz juz wychodzic

mojemu w 38 tc też powiem, żeby wychodził, bo nasza umowa wynajmu apartamentu dobiegła końca

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
A ja się witam już w 37 tygodniu Czuje straszną ulgę psychiczną i mogę cieszyć się ciążą na całego
wreszcie nie musisz obchodzić się ze sobą jak z jajkiem

Cytat:
Napisane przez yevele Pokaż wiadomość
Hej witam się i ja
Żadna nie rodzi a potem będą kolejki na porodówkach
Zbieram się na wizytę, trzymajcie się

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
wrzucam fotki po wczorajszej walce z pokojem.
niestety nie ma firanki ani lampki, ani dekoracji jeszcze wszystko popakowane, wrzucone w puste lozeczko hahah.

zalujemy ze pokoik nie jest wiekszy bo bedzie ciasno, ale cieszymy sie ze chociaz mamy taki maly osobny pokoik.
przyjemny pokoik

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Witam się w 39tc!!
wow

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ja od rana w kiepskim nastroju, dobrze że TZ podchodzi i ciagle tuli bo bym chyba leżała i ryczała...ale co tam.
EMOCJE SĄ. U nas na wątku słodkich mam lipcowa mamusia rodzi
O 3 rano miała 4 cm więc pewnie juz tuli malenstwo jak ja jej zazdroszczę.
super..! daj znać jak będzie wiadomo co u niej
a Ciebie tulam

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wlasnie sobie uświadomiłam
to moj ostatni tydzień pracy ale sie cieszę
no najwyższa pora

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 09:28   #1653
iwona335
Zakorzenienie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41354849]a ja napisałam posta i mi zniknął

tak więc witam się raz jeszcze w ten upalny dzień

nie poznaję swojego męża... wczoraj nie dosyć że złożył łóżeczko i przewijak, sprzątnął garaż i zalegające w nim kartony, wywiózł skoszoną trawę to jeszcze po grillu i 3 piwach wziął się za koszenie Wielkich chwastów w przylegającym do nas rowie ...
wszystko to miał na liście, ale zwykle wymaga to ciągłego przypominania ..tudzież wrzaśnięcia co skutkuje pokłóceniem czyli wydłużeniem czasu oczekiwania ;( a teraz tak sam z siebie... hmmm szok!
oczywiście teraz będzie nawijał jaki on wspaniały i w ogóle
ahh ci chłopcy

zjadłam na śniadanie kanapeczki z hummusem (mąż robił) z sałatką z pomidorów z bazylią i czosnkiem mniam

dzisiaj w planach pranie, prasowanie, jadę po południu po starszaka więc może wstąpię do Ikei.. coś Wam kupić?

trzymam kciuki z leżące, za już terminowo rodzące, za wizyty, wyniki i gratulacje tygodni!!!
ściski na cały dzień[/QUOTE]

nasi męzowie to bliźniacy, no nie ma co (ale jak tyle zrobił to znaczy, ze jednak można, i potrafi- widze światełko w tunelu )
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 09:28   #1654
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
moj teść tak ma na imię, więc proszę o powagę
Wybacz błagam , ale na pytanie męża czy dziś rodzę, odpowiedziałam, że w życiu nie urodzę w Adolfa.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 09:29   #1655
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Laseczki, wrocilam juz z labka (wynik z posiewu po 7 dniach dopiero ), zjadlam sniadanie, zmierzylam cisnienie i wyszlo znow 154/98 najdziwniejsze, ze ja tego nie czuje wcale zaraz zmierze jeszcze raz, no i co mam robic wg Was?? IP? W sumie cisnieniomierz chyba nie zawyzalby mi NON STOP, szczegolnie ze wczoraj Iza z ciekawosci mierzyla i pokazal normalnie 113/65.... Lilo kopie.... nie wiem, moze faktycznie przepakuje sobie w wygodny sposob torbe, co i tak mialam w planach, dopakuje do drugiej rzeczy Lili, ogarne i poszykuje rzeczy dla Lali na kilka dni w przod i zadzwonie do meza, co?..... tylko powiedzcie DLACZEGO zawsze u lekarzy mam prawidlowe cisnienie i czuje sie jak kretynka hipochondryczka, a w domu takie jazdy?.... umiem mierzyc, robie to prawidlowo, wiec nie tutaj pies pogrzebany....
Może dla spokoju lepiej pojedź do szpitala? Kurcze nie wiem co ci doradzić, ale podejrzane to trochę jest
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 09:30   #1656
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Dzień przed terminem byłam na KTG w szpitalu, zapis wyszedł prawidłowy.... i lekarka kazał przyjść na następne ktg dopiero we wtorek po południu (taki nawał jest w szpitalu, ze miejsc nie mają;/)

Jak zapytałam czy może mnie chociaż zbadać to stwierdziła, że skoro na ktg nic nie wyszło to badanie mnie jest bez sensu i nie ma potrzeby tracić jej cennego czasu;/ Bo skoro nic się nie dzieje to się nic nie dzieje i ona mi żadnego cudu nagle nie wymyśli

Ale powiedziała, że we wtorek już będę mieć kompleksowe badanie włącznie z usg i przepływami...
Także sobie czekam Niecierpliwie

Coraz bliżej niż dalej

Do pierwszego lipca już niedaleko a mam nadzieje, że wtedy to już muszą mi zrobić cesarkę
Tak bym chciala, zebys juz nie musiala czekac, Ty nasza wzorcowa idealna ciezaroweczko
Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
MAM PROPOZYCJĘ!!!

Skoro nasze kciuki mają taką moc...to dziś dziewczynki zaciskamy z całych sił za MArgosię i Malinkę!!!!
Niech rodzą te nasze pierwszaki

Tu macie ode mnie całą porcję kciuków dziewczynki!!!!

Dolaczam sie do kciukow!!! mysle, ze jak sie nam sypna maluszki, to na kazdej stronie bedzie czerwono od wspanialych wiesci!!!
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 09:30   #1657
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
U nas po wstawieniu pieciodrzwiowej sosnowej szafy do sypialni metraz wyszedl tylko minimalnie wiekszy niz u Ciebie plus mamy tam nasze wielkie loze, lozeczko Lili, biblioteke do sufitu, toaletke z lustrem i dwie szafeczki nocne ale spoczko, na srodku duzo miejsca na kankana
tylko mała różnica... to nasz salon, sypialnia i pokój malutkiej 3w1 Poza tym Norbert ma swoje 8m2 i KONIEC pokoi... Nasze mieszkanko ma 36,9m2 - więc chyba masz trochę więcej przestrzeni jednak

aaaaaa taka ciekawostka http://wiadomosci.onet.pl/regionalne...rtaz-maly.html

Edytowane przez roxi1980
Czas edycji: 2013-06-17 o 09:49
roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 09:32   #1658
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
MAM PROPOZYCJĘ!!!

Skoro nasze kciuki mają taką moc...to dziś dziewczynki zaciskamy z całych sił za MArgosię i Malinkę!!!!

Dołączam się i ja

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 09:33   #1659
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Ha ha ha no daje mu czas... w sumie co innego mogę zrobić
maltretuj sutki
Stary 2013-06-17, 09:34   #1660
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Ja uwazam, ze pokoik jest sliczny swiezy, jasny, pogodny i przytulny A jak dojdzie wystroj lozeczka, okna etc - bedzie przecudnie!
A dajesz rade do okna sie dostac (otworzyc/zamknac)?
tak.
tego nie widać na zdjęciu, ale ja jestem wtsanie stanąć pomiędzy biurkiem a przewijakiem, tam jest miejsce aby podejśc i nachylić się nad łóżeczkiem, mogę spokojnie stanąc przodem do łóżeczkai mieć troche miejsca po bokach.

a okno otwiera się w górę i dół, tak się rozsuwa i spokojnie można to zrobić.

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 09:35   #1661
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość

mojemu w 38 tc też powiem, żeby wychodził, bo nasza umowa wynajmu apartamentu dobiegła końca
Tylko sprawdź dokładnie czy nie obowiązuje miesięczny okres wypowiedzenia
Żeby już nie napisać 3 miesięczny

Mały
Stary 2013-06-17, 09:36   #1662
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
dziś robiłam trzeci raz masaż krocza i chyba ogarnęłam o co chodzi w tym wszystkim już czaje co gdzie i jak oby tylko to coś dało
Sama robisz sobie?mi sie wydaje ze mam rece za krotkie i jakos mi sie to kojarzy z zadowolaniem sie lol hahahahha poprosilam t ale mowi ze on sie nie miesza i ze jak chce to moze mi nacisnac na brzuch i mala wyjdzie hahahah (oczywiscie zartowal)

gratuluje nowych tyg.

nudno sie robi :-P nikt nie rodzi hahahah podejrzewam ze jak wszystkie zalegle wezmie na raz to tylko sierpniowki beda nadarzac czytac czerwone druczki haha

ide robic sniadanie tosty mmmm i ide przed siebie co by mala chciala wyjsc hahahaha
nieno na spacer

powoem Wam ze kazda noc jest ciekawsza...dzis oczywiscie siku taki mialam pecherz pelny plus skurcz jakis ze myslalam ze jak puszcze to wody mi odejda.I tym rozkminiam temat czy jak wody odchodza to tak jakby sie posikalo?czy poprostu to co ma wyleciec to wylevi?
powoedzcie mi czy jak brzuch twardnieje to moze byc bez zadnego bulu?bo zaobserowalam dwa u siebie nieraz jest tak ze brzuch twardy jak cholera ale bez zadnego bolu/dyskomfortu czegokolwoek..a nieraz jak brzuch twardnieje to jest uczucie takie lekkie jak na okres,nogi mnie tak dziwnie bola tak jakby mi strasznie goraco i zaraz to odchodzi:-P

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 09:36   #1663
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
maltretuj sutki
Dużo cennych rad dajecie, ale może jakieś takie oryginalniejsze, których jeszcze nie przerabiałam?!

Mały
Stary 2013-06-17, 09:36   #1664
ona8686
Zakorzenienie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41354849]
nie poznaję swojego męża... wczoraj nie dosyć że złożył łóżeczko i przewijak, sprzątnął garaż i zalegające w nim kartony, wywiózł skoszoną trawę to jeszcze po grillu i 3 piwach wziął się za koszenie Wielkich chwastów w przylegającym do nas rowie ...
wszystko to miał na liście, ale zwykle wymaga to ciągłego przypominania ..tudzież wrzaśnięcia co skutkuje pokłóceniem czyli wydłużeniem czasu oczekiwania ;( a teraz tak sam z siebie... hmmm szok!
[/QUOTE]

brawa dla męża

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość

A co myślicie o białych ścianach z nalepkami naściennymi w pokoiku dziecka?
bardzo dobry pomysł

Cytat:

Laseczki, wrocilam juz z labka (wynik z posiewu po 7 dniach dopiero ), zjadlam sniadanie, zmierzylam cisnienie i wyszlo znow 154/98 najdziwniejsze, ze ja tego nie czuje wcale zaraz zmierze jeszcze raz, no i co mam robic wg Was?? IP? W sumie cisnieniomierz chyba nie zawyzalby mi NON STOP, szczegolnie ze wczoraj Iza z ciekawosci mierzyla i pokazal normalnie 113/65....
do szpitala, ciśnienie bardzo wysokie, nie ma co się nawet nad tym zastanawiać

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 09:37   #1665
iwona335
Zakorzenienie

Oliath przejdz sie do apteki zeby Ci zmierzyli cisnienie, z Twoimi dolegliwosciami to nie są zarty
moze to tylko przez pogode, ja mam 70-85 ostatnie dni dolne cisnienie a norme mam 40-55 ale jeszcze mam norme wiec spie spokojnie

ale Ty to sprawdz a jak skomentuja to na IP to Ciebie to rybka powinna obchodzic, Ty ejstes matka i to Ty sie martwisz a oni tylko wykonują swoja robote
Stary 2013-06-17, 09:38   #1666
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, c

Ojej jaki gorac!
Zaraz się biorę za sprzątanie. .
Margosia, ale to nic nic? Nawet lekkiego bólu nie masz??
Mnie rano tata dzwonil, ze śniło mu sie ze dzis urodzilam, teraz napisała do mnie siostra tż że jej sie snilo, ze urodzilam i na dodatek w pracy siostra jej tż sie pytała czy juz urodzilam
Ale i tak jakby co musze do wieczora czekac, bo Tż ma dzis wizytacje w pracy i wyjsc nie moze
Stary 2013-06-17, 09:39   #1667
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Witam się i zaraz znikam, jeszcze praca mnie dopadła pilna a pozniej dalszy ciag prac domowych.
kciuki za wizyty, gratulacje tygodni (w tym i sobie gratuleje wejscia w 37 tydzien)
i ja również Ci gratuluję

Cytat:
MAM PROPOZYCJĘ!!!

Oczywiście, że się dołączę.. bez jaj..ile można czekać
Dziewczynki
(daję 6, bo to zawsze była moja szczęśliwa cyfra )

Cytat:
Laseczki, wrocilam juz z labka (wynik z posiewu po 7 dniach dopiero ), zjadlam sniadanie, zmierzylam cisnienie i wyszlo znow 154/98 najdziwniejsze, ze ja tego nie czuje wcale zaraz zmierze jeszcze raz, no i co mam robic wg Was?? IP? W sumie cisnieniomierz chyba nie zawyzalby mi NON STOP, szczegolnie ze wczoraj Iza z ciekawosci mierzyla i pokazal normalnie 113/65.... Lilo kopie.... nie wiem, moze faktycznie przepakuje sobie w wygodny sposob torbe, co i tak mialam w planach, dopakuje do drugiej rzeczy Lili, ogarne i poszykuje rzeczy dla Lali na kilka dni w przod i zadzwonie do meza, co?..... tylko powiedzcie DLACZEGO zawsze u lekarzy mam prawidlowe cisnienie i czuje sie jak kretynka hipochondryczka, a w domu takie jazdy?.... umiem mierzyc, robie to prawidlowo, wiec nie tutaj pies pogrzebany....
Jedź dla pewności. Kichać na to, co sobie mogą pomyśleć.. Sama wiesz najlepiej jak przebiega Twoja ciąża i widzisz co jest nie tak. Lepiej sprawdzić co na IP powiedzą niż żałować, że nic się nie zrobiło..

Stary 2013-06-17, 09:40   #1668
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

co do masażu krocza to ja nie sięgam(

jak to zrobić aby sięgnąc??

Stary 2013-06-17, 09:40   #1669
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

a mi dzisiaj od rana jakos tak dziwnie, nie mam apetytu na nic, mdli mnie, ale brzuch nie boli i nic sie chyba nie zapowiada...

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 09:40   #1670
Ewusia709
Zadomowienie

Dzień dobry !!!

Nadrobiłam wszystkie newsy, dołączam się do kciuków dla Margoś i Malinki

Ja dziś w nocy jak wstałam siku to miałam stres, że brzuch mi się obniżył, nie wiem dlaczego wydawało mi się że mam brzuch bardzo nisko, a Tymuś leży poprzecznie, a nie tak jak cały czas główka w dół, dupka do góry. Moja mama mnie wczoraj wystraszyła bo powiedziała, że jak brzuch opadnie to w ciągu 2 dni poród, więc zestresowałam się konkretnie jak zobaczyłam mój brzuch w lustrze. Na szczęście to były tylko moje dziwne zwidy bo rano wstałam i brzuch jest jaki był wcześniej, więc nic się nie dzieje.

Ja już od wczoraj zestresowana tym, że pod koniec tygodnia muszę się już zameldować w szpitalu i leżeć znów, nie wiadomo ile będę leżeć zanim zrobią mi CC, ale gin prowadzący mówił, że czekają do 40stego tygodnia, aby mieć pewność, że dziecko jest już gotowe i dojrzałe. No a dla mnie to oznacza tydzien lub dwa leżenia na patologii, czego bardzo chciałabym uniknąć. Tymczsem gin twierdzi że u mnie to cud, że wszystko jest dobrze i że nie możemy tego zmarnować i ryzykować, więc lepiej jak będę pod profesjonalna opieką i będą mieć na mnie oko. Zwolnienie lekarskie kończy mi się w czwartek, wizyt już nie mam umówionych tylko skierowanie do szpitala, więc wypada tak, że do tego szpitala będę musiała iść czy mi się to podoba, czy nie. Czas wziąć się za pranie piżam i pakowanie torby na patologię.

Moja Słodka Fabryka => www.slodkafabryka.blox.pl
Ewusia709 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 09:41   #1671
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Ojej jaki gorac!
Zaraz się biorę za sprzątanie. .
Margosia, ale to nic nic? Nawet lekkiego bólu nie masz??
Mnie rano tata dzwonil, ze śniło mu sie ze dzis urodzilam, teraz napisała do mnie siostra tż że jej sie snilo, ze urodzilam i na dodatek w pracy siostra jej tż sie pytała czy juz urodzilam
Ale i tak jakby co musze do wieczora czekac, bo Tż ma dzis wizytacje w pracy i wyjsc nie moze
Żadnego
Jak mnie coś zacznie boleć to wpadnę chyba w panikę

Mały
Stary 2013-06-17, 09:42   #1672
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
ej no..mały skubaniec nie odważyłby się mamuśce kruczki wynajdywać nie odważyłby się... prawda

Stary 2013-06-17, 09:42   #1673
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Dużo cennych rad dajecie, ale może jakieś takie oryginalniejsze, których jeszcze nie przerabiałam?!
spoko za tydzien bedziesz Ty nam udzielać takich rad jak my bedziemy juz miec bliski koniec okresu ważnosci
Stary 2013-06-17, 09:42   #1674
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Żadnego
Jak mnie coś zacznie boleć to wpadnę chyba w panikę
jak zacznie się coś dziać, to nam powiedz, to my się bedziemy denerwować za Ciebie, a Ty się relaksuj, pójdziesz się wykapać i szykować)

Stary 2013-06-17, 09:43   #1675
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Może Gluciątko jakoś poddenerwować żeby chciało wyjść i spojrzeć na mamę groźnym wzrokiem. Albo szantażyk. Ja bym Michasiowi powiedziała, że zrobię mu armagedon jak nie wyjdzie w porę. Wezmę zdezelowaną gitarę taty ze strychu, będę grała i śpiewała w kółko jedyne dwie kołysanki, które znam dzień, noc, dzień, noc...aż do upadłego. Na pewno nie chciałby tego przeżyć i wyszedłby o czasie. Chyba już mojemu zacznę to powtarzać.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 09:43   #1676
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

a i zaparzyłam herbatkę z liści malin.
zaczynam pić od dziś)

Stary 2013-06-17, 09:43   #1677
dzoan
Zakorzenienie

Lecę się szykować.. bratowa z moją siostrą mają wpaść za jakiś czas.. powiedziałam, że od 10 będę już gotowa, a jedyne co zrobiłam to śniadanie zjadłam

Stary 2013-06-17, 09:44   #1678
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Margosia to ja Ci dam jedna radę, którą tutaj w Anglii usłyszałam.
ponoć zjedzenie świeżego ananasa pomoga.
niby dużo trzeba zjeść.

Stary 2013-06-17, 09:44   #1679
lachryma
Zakorzenienie

Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, c

co do masazu krocza ja jakos siegam, moze mam dlugie rece z ta roznica, ze nie robie tego kciukiem, a palcem wskazujacym. i jakos nie czuje podczas masowania podtekstu erotycznego :P

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-17, 09:45   #1680
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia709 Pokaż wiadomość
Ja już od wczoraj zestresowana tym, że pod koniec tygodnia muszę się już zameldować w szpitalu i leżeć znów, nie wiadomo ile będę leżeć zanim zrobią mi CC, ale gin prowadzący mówił, że czekają do 40stego tygodnia, aby mieć pewność, że dziecko jest już gotowe i dojrzałe. No a dla mnie to oznacza tydzien lub dwa leżenia na patologii, czego bardzo chciałabym uniknąć. Tymczsem gin twierdzi że u mnie to cud, że wszystko jest dobrze i że nie możemy tego zmarnować i ryzykować, więc lepiej jak będę pod profesjonalna opieką i będą mieć na mnie oko. Zwolnienie lekarskie kończy mi się w czwartek, wizyt już nie mam umówionych tylko skierowanie do szpitala, więc wypada tak, że do tego szpitala będę musiała iść czy mi się to podoba, czy nie. Czas wziąć się za pranie piżam i pakowanie torby na patologię.
Też się namęczysz Dziewczyno
Może Tymuś będzie gotowy wyjść troszkę wcześniej jednak i nie będziesz musiała spędzić tych 2 tygodni w szpitalu...
Ale w sumie zawsze to będziesz bezpieczniej się czuła pod fachową opieką i ciągłym monitorowaniem sytuacji

Mały
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości