Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: To już XI część wątku będzie, a nazwiemy ją:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 2 3,85%
Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki 7 13,46%
Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo 19 36,54%
Coraz cieplej, słonko świeci, kopią w brzuszki nasze dzieci 8 15,38%
Już kopniaczki nic nowego, zgaga męczy na całego 3 5,77%
Upał mamom sił podbiera masę, mimo to pokazują klasę 3 5,77%
Wariują szyjki i puchną nogi - a mamy schdzą tu z wielkiej trwogi 10 19,23%
Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-17, 11:54   #181
kropla_deszczu
Zadomowienie

Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Melduję się i witam ze słonecznego Wrocławia
Za wizyty

A w ogóle tak się zastanawiam, co zrobić. Dzisiaj mi się kończy zwolnienie i gin zapyta czy chce przedłużyć. Jeżeli będą jakiekolwiek powody medyczne np. skracająca się szyjka to na pewno. Brzuch mi ciągle trochę twardnieje, głównie jak się zdenerwuję, a w pracy raczej spokoju nie będę miała. No i generalnie w temp powyżej 25 stopni schodzę - w sobotę zemdlałam w autobusie, a przecież upały dopiero przed nami
Z drugiej strony, nie chciałabym tak zupełnie wypaść z obiegu (szczególnie, że planuje potem roczny macierzyński), no i nadchodzi impreza, w której przygotowanie byłam przez rok zaangażowana....
No i co ja mam zrobić

Lecę nadrabiać stary wątek...
ja bym brałam to L4 na Twoim miejscu, bo jak Ty juz mdlejesz to co będzie przy 30 stopniach ? dziecko jest ważniejsze niż praca
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ja właśnie jestem wredną s... i aż czekam,żeby komuś coś powiedzieć niemiłego jak mnie wnerwi. Mam wtedy dziką satysfakcję. A tak ogólnie to jestem miła i kulturalna, nigdy się nikomu nigdzie nie wpuszczam, a wręcz zawsze przepuszczałam w kolejce u lekarza ciężarne lub kobiety z małymi dziećmi.Natomiast nie znoszę niektórych starych bab, co udają głupie i wpychają się gdzie mogą...Zawsze takim zwracam uwagę,bo mega mnie irytują...
Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
ja też, ani razu w swoim życiu (wow jak to brzmi ) nie poprosiłam nikogo o przepuszczenie w kolejce. Tak już mam, że wiem, że każdy przychodzi, każdy czeka, każdy ma swoje sprawy. i tez nigdy nie wtryniłam się nikomu przed nosem i nie udawałam głupa jak te babska okropne robią.

kiedyś miałam wyjazd do krakowa o godzinie 11. wizytę lekarską w przychodni miałam na 10:10 choć przyszłam i tak na 9 bo po prostu tam tak trzeba.... to też rozległy temat :/ i siedziałam grzecznie fajnie, siedziała przede mną babka, myślałam, że skoro przyszła wcześniej niż ja, to ma wizytę 9;50 czy tam 10.00, i oczywiście do krakowa pojechałam później bo nie zdążyłam na 11 a babka przede mną weszła choć później okazało się że wizytę to umówioną miała na 12;00 no śmiech na sali, godzina 12:00 a ta przychodzi nie wiem po co przed 9 :/ i dlatego burzy to cały system godzinowy.
ze mnie też jest wredna sucz czasem mnie TŻ musi uspokajać bo ja to bym tych ludzi pozabijała i nie raz już sie złapałam na tym, że jakbym miała pracować przy obsłudze klienta tak bezpośrednio to uwierzcie mi, że szybko by mnie z pracy wywalili
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...
kropla_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 11:54   #182
vea7
Zakorzenienie

Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X

Nadrobiłam stary wątek
Troszkę po łebkach, ale zawsze

Uwielbiam oglądać Wasze ciuszki

nephelim, zaległe STO LAT

Izunia, cokolwiek się dzieje, mam nadzieję, że jak najszybciej się wyprostuje

motylku, doczytałam, że remont rozpoczęty - koniecznie pochwal się wynikami
Body nie wkładane przez głowę, ale takie cale rozpinane ma Gluck... tylko one trochę droższe niż zwykle są
Wpis o imieniu zrobił mi dzień
Ja mam w pokoju jasne rolety, ale z dosyć grubo tkanego materiału - utrzymują chłód, ale zupełnie nie zaciemniają - jest nadal jasno
Stopień zaciemnienia jest zależy od rodzaju tkaniny, materiału i grubości splotu, wiec do małej możesz i białe kupić

Snow, jaki piękny futrzak
Gratuluje zakupów u znajomych

Lola... no niestety najmniej wychodzi, że fałszowali debiutanci

ladan, kurcze, na wcześniejszych zdjęciach było widać, żeś śliczna, no to i na tym z Ryneczku takoż Ciąża zdecydowanie Ci służy

amelka, super pomysł na piknik komunijny

cotka, no co Ty, one mają mega figury, ale Ty nosisz szczęście w sobie W nosie mam wszystkie "gazele" śmigam w szortach i dopasowanych bluzkach i czuję się super A biust i tak mam większy niż one

Samba, ja mam Generalnie jest tak, ze poza darmową kawą są promocje na określone artykuły - zawsze oznaczone pomarańczowym znaczkiem Ikea Familly, a dodatkowo w każdym tygodniu są promocje i akcje specjalne - trzeba patrzeć na ich stronie, co w Twoim sklepie jest ciekawego, a zniżki bywają czasami bardzo, ale to bardzo atrakcyjne

kropla

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 11:58   #183
karolson
Zakorzenienie

Witam i ja po weekendzie.

Mam tak zły humor od kilku dni że tylko Was podczytuje.. normalnie hormony chyba dają czadu.. wszystko w czarnych barwach i tylko buczeć bym mogła... kiedy to się skończy...
Stary 2013-06-17, 12:01   #184
kropla_deszczu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Trzymam za dzisiejsze wizyty.

A mnie się wydaje, że trochę zawyżone są te wagi.
Ostatnio jak byłam u lekarza w 28tc Mały ważył 1046g i doktor wpisał tam do karty że to przypada na 29tc. A według tej rozpiski co podałaś to 29-30 tydzień to 1360 g
Więc chyba nie ma się co martwić. Jakby było za mało to doktor pewnie by powiedział
Nasza Alicja ważyła w 27 tyg - 1012 g, przy czym lekarz powiedział, że to wypada waga jak na 29 tydzień wiesz co lekarz to ma swoją filozofię

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość

Witam się w 28 tyg czyli III trymestrze

Ja na słówko tylko.
Nie martwcie się tymi biodrami. To się zejdzie Kilogramami tym bardziej. Ja z Zuzką w 28 tyg miałam 10kg na plusie a do końca przybyły mi tylko 2kg. Po powrocie ze szpitala miałam praktycznie już wagę wyjściową

Miłego dnia

Vea - że też chciało Ci się to nadrabiać ale dzięki za oklaski

Ladan - Ty lachonie jeden! ale masz mały ten brzuś

misia - wszyscy będziemy tęsknić za Tobą i się ciesz na wesele, a nie się tutaj wygłupiasz
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Stary 2013-06-17, 12:05   #185
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ejjj ja mam i tak biodra szerokie nie chcę bardziej teraz mi smutno bo to kości to nie schudnę z tego
ja też mam szerokie jak do ślubu chciałam suknię syrenkę, to wyglądałam w niej komicznie, wielka du.pa
ale za to cyce mogłyby mi jeszcze troszkę urosnąć i tak zostać
Cytat:
ja Ci powiem, że mój też ciut spokojniejszy, może nie lubi upałów po tatusiu
mój chyba też nie, wczoraj obudził się dopiero w nocy, a dziś tak meeega delikatnie

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
(...)

Zamieszczam kilka fotek z Mężem i z ojcem w tańcu Dobra spadam się jakoś ogarnąć, kawka i te sprawy Ahhh uwielbiam śluby i wesela. Na kazaniu kilka razy się wzruszyłam a podczas składania życzeń Mężul to mnie tak zaskoczył bo życzył młodym aby ich małżeństwo było tak szczęśliwe i udane jak nasze i żeby nie żałowali i byli tak zadowoleni z tego faktu jak my
PO tym weselichu mój brzuszek się powiększył
bardzo ładnie wyglądałaś

Cytat:
oglądałam wczoraj Bitwę o Dom i już wszystko wiem
ale wkurzają mnie te łzawe historie i to, że pewnie wygra ten co ma najgorzej w życiu, a nie najlepiej zaprojektował mieszkanie po co to urządzać.... zrobić program Wybucz dom i wtedy niech ludzie głosują
spoko żal mi tych ludzi itd., ale w programie nie o to chodzi...
to samo wkurza mnie w tych wszystkich muzycznych i innych produkcjach

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
(...)
mógłby być już ten kurier bo chciałabym do lidla po tą sukienkę chabrową
dzięki za cynk tylko mam nadzieję, że S nie będzie za duża, bo tunika od nich nadal na mnie wisi tą co kupiłam w maju, też S
oni w lidlu w ogóle mają jakies dziwne te rozmiarówki.
zazdroszczę tym z Was, które mogą nosić spodenki. moje uda tak żre cellulit, że już raczej w tym roku pozostaje mi długość co najmniej do kolan ;(

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
mam tak samo jak Ty
nooo, to jest nas więcej
Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
moi znajomi wybudowali domek z tego projektu... a garderoba w rzeczywistości jest niestety malutka...
pracownia projektowa troszkę zmodyfikowała projekt i jest nowa wersja w sprzedaży http://extradom.pl/projekt-domu-opalek-ii-n-2g-BSB1079

my mamy domek z tego projektu: http://extradom.pl/projekt-domu-apis-WRW1000
oglądałam te domki jak jeszcze mieliśmy plany budowy ale jak wiecie wyszło jak wyszło ;/
Cytat:
A wy kupiliście,czy dostaliście też?
Jak sie ma kasę to nawet domy w starym budownictwie da się fajnie przerobić No ale właśnie, kesz,kesz i jeszcze raz kesz
jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę albo o .... teściową

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 12:07   #186
misia332
Zakorzenienie

Ok, napiszę najpierw co i jak, a potem was nadrobię.

Malutki nie jest taki malutki, lekarz powiedział, ze nie określi nam wagi, bo się tego nie robi u nas, ale jest duży.

Obwód głowki ma 201 mm
Obwód brzuszka 186 mm
dł, kości udowej 40 mm.

Wszystko jest z nim dobrze, zdrowy jak rybka, która fika, i kopie pana doktora, ze aż sie śmialiśmy.

No i pokazał pięknego siusiara.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 12:13   #187
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
ehh praca jak ja już do niej chcę!

---------- Dopisano o 06:54 ---------- Poprzedni post napisano o 06:53 ----------

ja próbuję od pół godziny i jakoś mi to nie idzie
No to sobie pospałam
Właśnie wstałam

Cytat:
Matall tak za pamięci, jak robisz carbonarę... ja zazwyczaj spaghetti to tylko bolognese robię...
Bardzo prosto:
- boczek kroję w drobną kostkę (powinien być razem z cebulą, ale tż nie może jej jeść) i smażę na patelni
- śmietanę wlewam do miski i daję pieprz (soli nie, bo boczek słony), zioła prowansalskie, bazylię, co tam chcesz do smaku
- przesmażony boczek wrzucam do śmietany i mieszam, żeby się nie zważyło
- to wszystko na patelnię aż zrobi się sosik
- można dodać żółty ser (tutaj tak samo jak do bolognese)
- makaron spagetti mieszam z sosem

Cytat:
zważyłam się i od ostatniej wizyty 8.06 0,5kg więcej chyba nadszedł mój czas ale i tak dzisiaj znowu kupię truskawy i zjem z cukrem i śmietanką
0,5 kg
Jak napiszesz 5 kg, to przyznam, rację

Cytat:
Napisane przez t_89 Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie do Was o foteliki samochodowe.
Na pocztaku kupuje sie ten 0-13 a potem sa do wyboru 9-18 i 9-25. Wydaje mi sie, ze ten 9-18 jest wygodniejszy bo mozna rozlozyc fotelik do spania ito moja szwagierka ma natomiast te 2 sa strasznie duze wiec chyba dla wiekszego dziecka. Jak wy kupujecie?
My mamy 9-18 kg, primo - rozkłada się do leżenia (akurat ten nasz bardzo, co bardzo sobie cenię ), secundo - im mniejszy zakres wagowy, tym bezpieczniejszy fotelik. Wolę więcej wydać, ale mieć poczucie bezpieczeństwa.

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Obiecane fotki w K
Widziałam, widziałam
Bardzo ładne.

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Co do ciuchów z lidla dla mnie nawet w ciąży nie pasują.Nie mogę nosić nieciążowych "dołów".

Dzisiaj mam USG 3d raczej pamiątkowe niż medyczne.
Czekamy na fotki!

Cytat:
Napisane przez kropla_deszczu Pokaż wiadomość
Nasza Alicja ważyła w 27 tyg - 1012 g, przy czym lekarz powiedział, że to wypada waga jak na 29 tydzień wiesz co lekarz to ma swoją filozofię
To chyba zależy od sprzętu, lekarzowi wyświetla wiek z OM i wiek wg pomiarów

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 12:14   #188
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Melduję się w nowym wątku! Idę nadrobić te 7 stron

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 12:15   #189
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
oni w lidlu w ogóle mają jakies dziwne te rozmiarówki.
zazdroszczę tym z Was, które mogą nosić spodenki. moje uda tak żre cellulit, że już raczej w tym roku pozostaje mi długość co najmniej do kolan
Wiesz co ja cellulit też mam, ale mam to w du...szy
W długości do kolan się gotuję.. w legginsach też... wolę być mniej piękna niż ugotowana

Szczególnie, że cellulit mam nie ze swojej winy - ma zakaz ćwiczenia, więc się nie ruszam (cellulit rośnie), a ponadto nie mam jak się go pozbyć... a czego nie jestem w stanie zmienić, muszę pokochać

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Malutki nie jest taki malutki, lekarz powiedział, ze nie określi nam wagi, bo się tego nie robi u nas, ale jest duży.

Obwód głowki ma 201 mm
Obwód brzuszka 186 mm
dł, kości udowej 40 mm.

Wszystko jest z nim dobrze, zdrowy jak rybka, która fika, i kopie pana doktora, ze aż sie śmialiśmy.

Super wieści

Bosz... choroba mnie dobija... katar mam jaki miałam, a od wczorajszej jazdy klimatyzowanym samochodem znowu rozbolało mnie gardło... mam już dość

WYMIENIĘ

Stary 2013-06-17, 12:18   #190
nena_milka
Wtajemniczenie

No szalone!!! Witam w nowym wątku
dostalam newsletter z h&m, że wyprzedaż się już od dzisiaj zaczyna i czekam jak głupia na przelew Od rana logowałam się już ze sto razy na konto tżta czuję, że dopiero jutro pojadę
W ogóle to wiszę od rana na infoliniach i nie mogę jednego tematu odnośnie firmy załatwić... Czasami mam wrażenie że w Polsce łatwiej coś załatwić...

Pytanko mam, wiem, że po raz setny ono pada no ale muszę... podeślecie ten przepis na polędwiczki, bo rozmrażam mięcho pliiiizzzz może na pierwszą stronę go jak taki dobry

Maharet liczymy na fotki z usg
Cytat:

Ja na słówko tylko.
Nie martwcie się tymi biodrami. To się zejdzie Kilogramami tym bardziej. Ja z Zuzką w 28 tyg miałam 10kg na plusie a do końca przybyły mi tylko 2kg. Po powrocie ze szpitala miałam praktycznie już wagę wyjściową

Miłego dnia
gratki
jeśli chodzi o wagę to ja przez pierwsze 4 miesiące przytyłam 4kg, w samym 5tym miesiącu znowu 4 kg a teraz w 6 nic a nic... może jakieś tam dkg dochodzą ale obstawiam, że może w miesiąc może z 1kg przytyję... no ale zmieniłam dietę jakby nie patrzeć bo jednak boję się tej cukrzycy.
A biodra mnie bardzo bolą w nocy, nie wiem czy już by to było rozchodzenie? Jakby nie patrzeć to wąska w dupie jestem...

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Misia
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 12:19   #191
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Kaśka! Stawiam Cię do pionu!
Nie szukaj sobie zmartwień, bo się zamartwić. Piszemy obie z maharet, że u nas nic się nie poszerzyło, więc nie wiesz, jak będzie.
Też bym wolała, żeby się biodra nie poszerzały, bo ja zawsze miałam naprawdę szerokie...
Cytat:
Melduję się i witam ze słonecznego Wrocławia
Za wizyty

misia, nie smutaj się... pewnie, ze będziemy o Tobie myśleć

Pojechaliśmy wczoraj na cały dzień nad jezioro i było bosko Tylko mrówki mnie pogryzły...
Napadłam dzisiaj na Lidla i przyniosłam siatę ciuchów... zobaczymy ile wróci
Ładnie proszę o kciuki za wizytę - wchodzę 16.20

Lecę nadrabiać stary wątek...
Vea - jestem b. ciekawa, gdzie Wrocławianie jeżdżą nad jezioro? Bo to miasto ma wiele zalet, ale obecnośc jezior wokół do nich nie należy, chyba że o czymś nie wiem
A co do L4 to ja bym już do pracy nie wracała

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 12:20   #192
Snow_White1
Wtajemniczenie

Susanna - śliczna sukienka. Choć ja np.źle się czuję w długich kieckach, może z uwagi na wzrost 163 cm.

Rusałka - dzięki za cynk odnośnie lidla, widziałam te rzeczy w gazetce, ale własnie nie wiedziałam, czy dam radę w to wejść...
no i nie wiem, jak z rozmiarami - tunikę ciążową 36/38 musiałam sporo zwężać po całości :-/ namordowałam się z tym wczoraj 2h, ale teraz jest git.

Katarzyna - ja tez tak mialam, ze nagle w ciągu 3 dni "przybyło" 1,5 kg, a potem w magiczny sposób zniknęło i na razie nie wróciło...

Brydzia - wg Twojego linka mój syn normalnie idealny - 1100 g w 28 tc

Karolson -

Misia - gratuluję USG.

U dentysty ok, nic nie muszę robić

Qurcze, jak taki dzień jak dziś, to już bym chciała się przeprowadzić, usiąść sobie na tarasie lub na trawce na leżaczku, złapać trochę słońca, poczytać książkę albo siedzieć na Wizaży z lapkiem, no ale mam nadzieję, że z początkiem lipca zaczniemy przeprowadzkę.

W Realu 20-26.06 jest wyprzedaż body niemowlęcych po 5 zł.
Stary 2013-06-17, 12:20   #193
kahunia
Zadomowienie

Dzien dobry w nowym watku

U mnie tydzien zaczal sie po prostu wspaniale pojechalam jak zwykle do pracy i wylaczyli prad i tak nie wlaczali, nie wlaczali i szef w koncu stwierdzil ze bez sensu zebym siedziala i mam jechac do domu
A jeszcze sobie wzielam wolne na czwartek-piatek, wiec tylko 2 dni jeszcze i weekend

To teraz ide Was troszke nadrobic

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 12:23   #194
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co ja cellulit też mam, ale mam to w du...szy
W długości do kolan się gotuję.. w legginsach też... wolę być mniej piękna niż ugotowana
Haha, próbuję, ale nie umiem go pokochać
Na razie próbuję przejść do fazy - nieznośny współlokator, którego nie mogę się pozbyć do października

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-17, 12:27   #195
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Misia

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 12:28   #196
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Vea - jestem b. ciekawa, gdzie Wrocławianie jeżdżą nad jezioro? Bo to miasto ma wiele zalet, ale obecnośc jezior wokół do nich nie należy, chyba że o czymś nie wiem
A co do L4 to ja bym już do pracy nie wracała
Tam gdzie rodzice kupili lata temu działkę Czyli nad jezioro Dominickie... albo inaczej do Boszkowa Za Lesznem
Niestety rzeczywiście bliżej sensownego niewiele jest - bo do Mietkowa bym nie weszła

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
U mnie tydzien zaczal sie po prostu wspaniale pojechalam jak zwykle do pracy i wylaczyli prad i tak nie wlaczali, nie wlaczali i szef w koncu stwierdzil ze bez sensu zebym siedziala i mam jechac do domu
A jeszcze sobie wzielam wolne na czwartek-piatek, wiec tylko 2 dni jeszcze i weekend
Ha, super się złożyło To co teraz, laba?

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Cytat:
Haha, próbuję, ale nie umiem go pokochać
Na razie próbuję przejść do fazy - nieznośny współlokator, którego nie mogę się pozbyć do października
Ja już... temperatura zdecydowanie pomaga kochać
Pryszcze na plecach też co raz bardziej lubię

WYMIENIĘ

Stary 2013-06-17, 12:30   #197
matallewar
Zakorzenienie

Czuję się masakrycznie rozbita przez to wstawanie o 12

Chyba poszukam czegoś do ubrania do zdjęć za 2 tygodnie Bo nic z tego, co mam się na sesję nie nadaje...

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
Ja już... temperatura zdecydowanie pomaga kochać
Pryszcze na plecach też co raz bardziej lubię
Ja cellulit mam głównie na udach, a noszę alladynki do kolan, więc nie widać
Krótkich nie mam jakich nosić, a poza tym wstyd

Pryszcze na plecach i dekolcie już dawno pokochałam

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-17, 12:30   #198
Larysa88
Zakorzenienie

kurier będzie między 13 a 14 aaaaaaaaaa

Cytat:

Obwód głowki ma 201 mm
Obwód brzuszka 186 mm
dł, kości udowej 40 mm.

super !!

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
No szalone!!! Witam w nowym wątku
dostalam newsletter z h&m, że wyprzedaż się już od dzisiaj zaczyna i czekam jak głupia na przelew Od rana logowałam się już ze sto razy na konto tżta czuję, że dopiero jutro pojadę
W ogóle to wiszę od rana na infoliniach i nie mogę jednego tematu odnośnie firmy załatwić... Czasami mam wrażenie że w Polsce łatwiej coś załatwić...

Pytanko mam, wiem, że po raz setny ono pada no ale muszę... podeślecie ten przepis na polędwiczki, bo rozmrażam mięcho pliiiizzzz może na pierwszą stronę go jak taki dobry

Maharet liczymy na fotki z usg

gratki
jeśli chodzi o wagę to ja przez pierwsze 4 miesiące przytyłam 4kg, w samym 5tym miesiącu znowu 4 kg a teraz w 6 nic a nic... może jakieś tam dkg dochodzą ale obstawiam, że może w miesiąc może z 1kg przytyję... no ale zmieniłam dietę jakby nie patrzeć bo jednak boję się tej cukrzycy.
A biodra mnie bardzo bolą w nocy, nie wiem czy już by to było rozchodzenie? Jakby nie patrzeć to wąska w dupie jestem...

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Misia
przepis - http://wolnoscsmakowania.blogspot.co...sztardowo.html
Stary 2013-06-17, 12:31   #199
kropla_deszczu
Zadomowienie

Cytat:

Obwód głowki ma 201 mm
Obwód brzuszka 186 mm
dł, kości udowej 40 mm.

zapomniałabym Snow - fajny ten wózio kupiłaś i za rozsądną cenę i huśtwaka też spoko ja to bym nie bardzo miała gdzie taką wciś się zastanawiam gdzie ja zmieszcze krzesełko do karmienia
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Stary 2013-06-17, 12:33   #200
nena_milka
Wtajemniczenie

Laryssa Podziękowała
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 12:34   #201
Asiek84
Wtajemniczenie

ależ jestem dzisiaj przytomna... dzwoni tż żeby po niego przyjechać jak skończy pracę, wiec wydumałam że niebawem wyjeżdżam, jakoś mi się pomieszało, byłam na 1000000% pewna że poszedł do pracy na 5 a nie na 6

co macie dzisiaj na obiad?? ja mam zamarynowane piersi kurze z wczorajszego grilla, kilka sztuk skrzydełek i plaster karkówki... mam ochotę na fasolkę szparagowa do tego...

Edytowane przez Asiek84
Czas edycji: 2013-06-17 o 12:35
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 12:35   #202
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Ja cellulit mam głównie na udach, a noszę alladynki do kolan, więc nie widać
Krótkich nie mam jakich nosić, a poza tym wstyd

Pryszcze na plecach i dekolcie już dawno pokochałam
Mam na udach i na pośladkach... maskary jeszcze nie ma, ale już widać
Niestety ze względu na szerokie biodra i odstający tyłek alladynek nosić nie mogę - robią mi coś dziwnego i zdecydowanie niekorzystnego z figurą - lepiej wyglądam w szortach, bo nogi mam w sumie całkiem niezłe, a ta moja spora okolice biodrowo-tyłkowa ładnie się gubi

WYMIENIĘ

Stary 2013-06-17, 12:37   #203
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Ahoj! Witam się w nowym wątku

Na weselu był super Mimo, ze ominęło mnie większość szybkich tańców to jednak sobie trochę potańczyłam w tym 2-3 szybkie Potem bałam się czy nie zaszkodzę tym dzidziolowi ale dzidziol siedział cichutko - chyba bał się głośnej muzyki. Dziś od rana daje znaki swojej cichej obecności

Fajnie było, smaczne jedzonko, piękna sala, fajny zespół, dużo młodych ludzi czyli parkiet pełny. NO i piękna para młoda - jak z obrazka Kuzyn (Pan Młody) kilka razy mi powiedział, że wyglądam świetnie w ciąży i że nie może się napatrzeć Zaczynają od razu starania o maluszka. Fajnie, cieszę się choć on sporo ode mnie młodszy ale widać czują już taką potrzebę. I dobrze, po co czekać tak długo jak my.

W sukience czułam się bardzo dobrze, musiałam ją tylko trochę skrócić. Gdyby któraś ją kupowała to przy wzroście 167 cm trzeba ją skrócić np. w ramionach bo grozi zabiciem się

Zamieszczam kilka fotek z Mężem i z ojcem w tańcu Dobra spadam się jakoś ogarnąć, kawka i te sprawy Ahhh uwielbiam śluby i wesela. Na kazaniu kilka razy się wzruszyłam a podczas składania życzeń Mężul to mnie tak zaskoczył bo życzył młodym aby ich małżeństwo było tak szczęśliwe i udane jak nasze i żeby nie żałowali i byli tak zadowoleni z tego faktu jak my
PO tym weselichu mój brzuszek się powiększył
cudnie wyglądasz!

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Melduje sie w nowym watku i witam w 27tc po dlugiej nieobecnosci W sobote wrocilismy z Chorwacji wiec pora wrocic do rzeczywistosci...

Cieply klimat chyba sprzyjal naszemu synkowi bo przez ten tydzien brzuszek tak mi sie powiekszyl ze wyglada w koncu na ciazowy a do tego mam az 6kg na plusie od poczatku ciazy

Pozniej wstawie zdjecia do K. Mam.nadzieje ze u Was wszystko ok i z waszymi dzidziolami tez dobrze

Ladan jakbys mogla dopisz mi wizyte 27 czerwca godz. 14.00
już idę wpisać
zazdroszczę wakacji

Cytat:
widziałam śliczną Ladan pięknie wyglądasz, ciąża Ci służy
ojej dziękuję

Cytat:
zważyłam się i od ostatniej wizyty 8.06 0,5kg więcej chyba nadszedł mój czas ale i tak dzisiaj znowu kupię truskawy i zjem z cukrem i śmietanką
no to powiem Ci przywaliłaś!

Cytat:

Cytat:
ladan, kurcze, na wcześniejszych zdjęciach było widać, żeś śliczna, no to i na tym z Ryneczku takoż Ciąża zdecydowanie Ci służy
bardzo bardzo dziękuję

Cytat:
Ladan - Ty lachonie jeden! ale masz mały ten brzuś
a mi się właśnie wydaje, że duży bebol

Cytat:
Czuję się masakrycznie rozbita przez to wstawanie o 12

Chyba poszukam czegoś do ubrania do zdjęć za 2 tygodnie Bo nic z tego, co mam się na sesję nie nadaje...
hahahah no co Ty nie powiesz, ja właśnie też dopiero wstałam

kurcze to może ja też jakieś inne foto powinnam zrobić, bo w takiej podomce wstawiłam
Stary 2013-06-17, 12:41   #204
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
się zastanawiam gdzie ja zmieszcze krzesełko do karmienia
Spokojnie, to jeszcze dużo czasu zanim zaczniesz używać

Cytat:
co macie dzisiaj na obiad?? ja mam zamarynowane piersi kurze z wczorajszego grilla, kilka sztuk skrzydełek i plaster karkówki... mam ochotę na fasolkę szparagowa do tego...
Nie mam pojęcia

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
kurcze to może ja też jakieś inne foto powinnam zrobić, bo w takiej podomce wstawiłam
Ale ja jadę na taką sesję, sesję
Znalazłam taką kieckę: http://allegro.pl/l33-urocze-lekkie-...319228125.html może być??
Poza tym wezmę te moje spodnie, co na co dzień noszę i jakąś bluzkę

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-17, 12:44   #205
butterfly20
Zakorzenienie

Misia super

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Polędwiczki zrobiły się popularne

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 12:47   #206
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja jadę na taką sesję, sesję
Znalazłam taką kieckę: http://allegro.pl/l33-urocze-lekkie-...319228125.html może być??
Poza tym wezmę te moje spodnie, co na co dzień noszę i jakąś bluzkę
aaaaaaaaaaaa
Stary 2013-06-17, 12:47   #207
butterfly20
Zakorzenienie

Matal na profesjonalną sesyję z foto?

Stary 2013-06-17, 12:49   #208
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Nom

Pisałam Wam, że moja koleżanka jest wizażystką i fotografem Dlatego jadę aż na Śląsk, bo ona robi też sesje ciążowe

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-17, 12:50   #209
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
już się nie mogę doczekać
Stary 2013-06-17, 12:55   #210
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Nom

Pisałam Wam, że moja koleżanka jest wizażystką i fotografem Dlatego jadę aż na Śląsk, bo ona robi też sesje ciążowe
Aaa fakt
Też długo myślałam,że będę chciała taką sesję,ale jednak jak przeglądnęłam propozycje foto z moich stron to jakoś przestało mi się to podobać. Mojemu mężowi tak samo.
I zrobimy sesję noworodkową, a na wiosnę już jakąś fajną naszej trójeczki

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Nom

A Twój mąż też będzie na tej sesji?I Edzik?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości