Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł części 17 Mam lipcowo- sierpniowych?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.17 ! 0 0%
Lekki poród i po krzyku, mleko piję łyk po łyku- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 6 9,38%
Ciężki poród, ból i krzyki, mamy mleczka pierwsze łyki- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 1 1,56%
Rozpakowywanie rozpoczęte!-mamy lipcowo-sierpniowe 2013,cz.17! 9 14,06%
Wiele bólu, łez i wzruszeń wynagrodzi nam maluszek-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! 4 6,25%
Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! 16 25,00%
Pierwsze maluszki już przywitane, a jeszcze nie wszystkie torby spakowane!-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! 4 6,25%
Pierwsze maluszki oklaskujemy i w popłochu torby pakujemy-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! 13 20,31%
Nasze dzieciaczki chcą być czerwcowe,bierze już nawet mamy lipcowe!-Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 6 9,38%
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!-Mamusie VII-VIII 2013 cz.17! 5 7,81%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-17, 12:08   #1801
surka
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Macie może pomysł jak zazielenić podwórko jeżeli mam wszędzie kostkę brukową i pełno betonu dookoła? Posadziłam po bokach 2 winobluszcze gdzie znalazłam kawałek ziemi, żeby mogły korzenie wbić, ale to potrwa, a reszta? No wkurza mnie ten beton, jest szaro, a w upały gorąco bo beton grzeje. Myślę nad jakimiś tujami w donicach, ale kompletnie się na tym nie znam i nie mam zdolności dekoratorskich.
Myslę, że tuje to dobry pomysł Zresztą, jak pojedziesz nawet do jakiegoś sklepu typu castorama i tam może poszukasz inspiracji

Cytat:
Napisane przez yevele Pokaż wiadomość
niezłe ciśnienie, u mnie było na odwrót, jak czekałam to mi się aż słabo robiło i wyszło 100/60..to w sumie podobne miałyśmy wizyty , zobaczymy która pierwsza bo u mnie też nic się nie dzieje
Najlepsze jest to, ze lepsze akcje miałam w 20 tc, a teraz żadnych skurczy

A i jeszcze zdjęcie z dzisiaj i niech mi któraś powie, że nie mam apartamentu

Proszę przymknąć oko na ten artystyczny nieład
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 33 tc 6 d.jpg (18,1 KB, 71 załadowań)
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 12:11   #1802
magdalennne
Wtajemniczenie

Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Madi wykład będzie o związkach, które badam (bisfenole) ludzie chyba padną na sali, bo będę dużo mówiła o ich wpływie na płód ludzki i przebieg ciąży

Przyszedł wózek wstawiam Wam zdjęcia niezłożonego, gdy Tż wróci i go złoży to kompleksowo wrzucę z frontem łóżeczka i wanienką. No wózek jak wózek ale dla poprawności wstawiam
Gondolka wygląda super Ciekawe jak będzie się prezentował po złożeniu
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 12:11   #1803
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
Nie rozumiem czemu wam się tak spieszy do porodu ja w pierwszej ciąży miałam tp 1.10 urodziłam 11.10 i jakoś wcale nie cierpiałam z tego powodu potem się zaczyna zabawa więc teraz korzystajcie i śpijcie ile się da, potem nie będzie spania, katarki, ząbki, brzydkie kupki itp ja tam się napawam ostatnimi chwilami z jednym dzieckiem
No wiesz.... syty glodnego nie zrozumie... ja sie np. tak bardzo zle czuje teraz, ze porod przywitalabym normalnie fanfarami. Niestety na pewne sprawy nie ma innego leku czy antidotum - a przechodza same PO ciazy.
Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
no bez odejscia czopu nie bedzie porodu)
ale czop moze odejsc z odejsciem wod, w tym smaym momencie.

no i bez zejscia dziecku do kanalu rodnego nie bedzie porodu.
tak logicznie myslac.

ale u kazdej to sie odbywa w roznym odstepie czasu i w roznym tempie.
Zastanawiam sie, jak ja dwa razy tego czopa moglam przeoczyc po prostu chlustaly mi czyste, zdrowe wody i juz
Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
A i jestem po wizycie.

Pierwsz ciśnienie 130/80, położna stwierdziła, że odczekamy. Pewnie po wejściu na 3 piętro skoczyło z wysiłku. Po 20 minutach 140/90 Położna się mnie pyta czy się zdenerwowałam, bo to jest ciśnienie kwalifikujące mnie do przyjęcia do spzitala
Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
No ogólnie to dlatego, że troche mi nogi zaczely puchnąć, nie dużo, ale gin chce to sprawdzić.
Aaaa, spoko, czyli wiem co mnie czeka gdy pojade na IP dzisiaj - szpital na 100%. Mi puchna na maksa, a cisnienie mam wlasnie kwalifikujace .

EDIT:

wlasnie zmierzylam i mam nie-kwalifikujace - 127/89. Co za bezsens.
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 12:12   #1804
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:

Brzuszek wcale nie wydaje się duży
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 12:16   #1805
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Madi wykład będzie o związkach, które badam (bisfenole) ludzie chyba padną na sali, bo będę dużo mówiła o ich wpływie na płód ludzki i przebieg ciąży

Przyszedł wózek wstawiam Wam zdjęcia niezłożonego, gdy Tż wróci i go złoży to kompleksowo wrzucę z frontem łóżeczka i wanienką. No wózek jak wózek ale dla poprawności wstawiam

Surka, yevele za wizytę
Idzia trzymam kciuki za pobyt i mam nadzieję, że wyniki będą jak najbardziej w porządku
podoba mi sie, tez chciałam szary, a Tż nie i jest granatowy

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:

okrąglutki ale nie jest aż tak duży

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 12:21   #1806
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Wczoraj nawet Tż mówi:
Chyba widziałem Dotkę
ja: tak? i jak wyglądała?
Tż: No taka blondynka w ciąży

Cytat:
Napisane przez Niunia20 Pokaż wiadomość
zapomniałam 30 dni do terminu

a i zapomniałam przyszłą pościel od juramba

Cytat:
:
Dzisiaj do 13.00 kurier ma dostarczyć wózek mamy też łóżeczko ale zostało w samochodzie bo wczoraj późno wróciliśmy i Tż nie wypakowywał. Od brata Tż dostaliśmy wanienkę, którą wiózł z żoną z samego Londynu też jest w aucie, jak mi dzisiaj to Tż poprzynosi to Wam pokażę.
Super

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
Nie rozumiem czemu wam się tak spieszy do porodu ja w pierwszej ciąży miałam tp 1.10 urodziłam 11.10 i jakoś wcale nie cierpiałam z tego powodu potem się zaczyna zabawa więc teraz korzystajcie i śpijcie ile się da, potem nie będzie spania, katarki, ząbki, brzydkie kupki itp ja tam się napawam ostatnimi chwilami z jednym dzieckiem
Ja też nie mogę doczekać się już mojego maleństwa i jak będę chyba o terminie to wpadnę w depresję

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
ja czasami jak dotykam sutków/ściskam delikatnie to mam nadzieję, że coś poleci, ale nigdy nic[COLOR=Silver]
U mnie to samo

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
fiazo i skakanie po schodach nie pomoze i wieszanie firanek też nie wiem cos o tym mój synek też nie chciał wyjsć urodziłam go 10 dni po terminie w wywoływanym porodzie. Biegałam po schodach, wieszałam firanki i nie chciał wyjsc
Mi połozna na sr też mówiła, że to mity i porodu nie przyspieszy

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Kontroluj to ciśnienie w takim razie. Może to efekt upałów, ale i tak wysokie
Zamierzam kontorlować, zwłaszcza, że u mnie norma to 110/60

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Idę zrobić dzieciom lulki
Stary 2013-06-17, 12:24   #1807
misiaczka555
Wtajemniczenie

Ale jestem podjarana
Kliknelam kup teraz na łóżeczko dla Majulki inne niz pokaxywalam wcześniej, bo teraz jest ono droższe bo materac dają....
Ale o które kupiłam jest sliczniejsze i takiego szukałam

Ps. Szkoda tylko ze TZ nie brał w tym udziału bo w pracy jest i nawet nie wie jak wyglada...

Cytat:
hej,

melduje sie po wizycie, nic ciekawego ... poza tym, ze do szpitala ide

własnie sie pakuje, mam stawić sie do 14 godz to mi zalicza ten dzien jako caly dzie, porobia badania i jak bedzie dobrze to wychodze we czwartek.
będzie dobrze. Tylko pamiętaj zeby zdawać relacje

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 12:27   #1808
jakierka
Zadomowienie

Gonicie jak szalone

Trzymam za nasze czerwcoweczki i bije gromkie za wszystkie nowo rozpoczete tygodnie

Idzia, na pobyt w szpitalu. Tylko Cie sprawdza czy wszystko ok, wiec nie martw sie za duzo

Oliath, koniecznie idz na pogotowie, lepiej uslyszec, ze panikujesz za bardzo, niz przybyc za pozno. Jestem pewna, ze wszystko bedzie ok

Surka, piekny brzyszek!!!

Sammi, bardzo ladny wozek

Lachryma, podaj mi prosze angielska nazwe tego olejku Weledy (jezeli jest tam napisane). Ja mam zwykly olejek Weledy, a nie wiedzialam ze oni robia rowniez do masazu krocza.

Nie wiem czy nie pomylilam nicki, bo z pamieci lece

Co do ananasa, to wcinalam ile moglam na poczatku ciazy, a nawet nie wiedzialam ze nie wolno , do tego czesto chodzilam po schodach w pracy. Cale szczescie, ze nic sie nie stalo.
Stary 2013-06-17, 12:29   #1809
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Ale jestem podjarana
Kliknelam kup teraz na łóżeczko dla Majulki inne niz pokaxywalam wcześniej, bo teraz jest ono droższe bo materac dają....

Ps. Szkoda tylko ze TZ nie brał w tym udziału bo w pracy jest i nawet nie wie jak wyglada...
to na jakie sie ostatecznie zdecydowałaś?

Franuś
Stary 2013-06-17, 12:33   #1810
magolina
Wtajemniczenie

Psuje mi się pralka nie wiruje. Dobrze, że w razie czego u mamy na dole jest jeszcze jedna ale to będe musiała ganiać z góry na dół z tym praniem włączyłam jeszcze raz na samo wirowanie, może da radę

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Slodka mama z 19.07 URODZILA!!!!!!!!!!!!!

Brawa dla Niej!!!!!!!!!!

Cytat:
hej,

melduje sie po wizycie, nic ciekawego ... poza tym, ze do szpitala ide

własnie sie pakuje, mam stawić sie do 14 godz to mi zalicza ten dzien jako caly dzie, porobia badania i jak bedzie dobrze to wychodze we czwartek.
Polezysz trochę, porobia badań i będziesz spokojniejsza. Dobrze, że gin się zainteresował

Cytat:
Napisane przez yevele Pokaż wiadomość
Hej melduję się po wizycie.
Nic ciekawego w sumie pobrała próbki na paciora i reszta w normie.
Z rzeczy interesujących - ledwo się na fotel wdrapałam
Grunt, że ok.

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
Hej Mamuski
Jestem zalamana Wlasnie sie dowiedzialam ze moja ginka od soboty idzie na urlop boje sie ze do tego czasu nie zdarze urodzic a chce zeby byla przy porodzie. Mam nadzieje ze uda mi sie ja dzis jakos w tej sprawie zagadac. Moja ginka jest ciotka mojego szwagra wiec mam nadzieje ze po znajomosci to zalatwie. Oby sie udalo w tym tygodniu urodzic bo inaczej umre ze strachu

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Trzymam kciuki, żebyś jedna się do soboty wyrobiła z porodem

Cytat:
A i jestem po wizycie.

Pierwsz ciśnienie 130/80, położna stwierdziła, że odczekamy. Pewnie po wejściu na 3 piętro skoczyło z wysiłku. Po 20 minutach 140/90 Położna się mnie pyta czy się zdenerwowałam, bo to jest ciśnienie kwalifikujące mnie do przyjęcia do spzitala Na szczęście w kartę wpisała mi to pierwsze i kazała w domu kontrolować.

Na ktg wyleżałam się i nic się nie działo, żadnych skurczy

Miałam pobrane na paciora, ginka stwierdziła, ze nie będzie mnie fatygować za 2 tyg. żeby pobrać wymaz

Szyjka zamknięta i długa, spokojnie wytrzymam do terminu Pewnie jak będę chciała rodzić w 38 tc, to Lilka nie będzie miała nawet zamiaru wychodzić

Jeśli chodzi o opryszczkę wargową:

Jeżeli już miałam wcześniej wirusa to w ciązy nie jest niebezpieczna dla dziecka. Ale ma być zaleczona do porodu, bo taki niemowlak nie powinien mieć styczności z osobą, która ma akurat opryszczkę. Gdy będzie opryszczka rozległa udać się do internisty, żeby przepisał jakieś silniejsze leki doustne
za wizyte i brzuszek.

Cytat:

misiaczka za kliknięcie łóżeczka.
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 12:35   #1811
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
Hej Mamuski
Jestem zalamana Wlasnie sie dowiedzialam ze moja ginka od soboty idzie na urlop boje sie ze do tego czasu nie zdarze urodzic a chce zeby byla przy porodzie. Mam nadzieje ze uda mi sie ja dzis jakos w tej sprawie zagadac. Moja ginka jest ciotka mojego szwagra wiec mam nadzieje ze po znajomosci to zalatwie. Oby sie udalo w tym tygodniu urodzic bo inaczej umre ze strachu

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
No to żeby jednak poczekała chwilę. A może dobra położna załatwi sprawę?? Lekarz przy sn nie jest taki najważniejszy, chyba, że ona byłaby cały czas przy Twoim porodzie
Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Hej

Witam się w 9 miesiącu

I idę nadrabiać
za 9 miesiąc to już poważnie brzmi

Idzia no to kciukam za szybkie wyjście ze szpitala.
Stary 2013-06-17, 12:36   #1812
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Psuje mi się pralka nie wiruje. Dobrze, że w razie czego u mamy na dole jest jeszcze jedna ale to będe musiała ganiać z góry na dół z tym praniem włączyłam jeszcze raz na samo wirowanie, może da radę
ostatnio to samo miałam, wyprała a jak doszło do wirowania to koniec. Więc zostawiłam to i jak wrócił Tż włączył, to i zaczęła wirować sama sie naprawiła

Franuś
Stary 2013-06-17, 12:38   #1813
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
to na jakie sie ostatecznie zdecydowałaś?
http://allegro.pl/lozeczko-dla-dziec...305258537.html

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-06-17, 12:38   #1814
Neni1984
Zakorzenienie

Nadrobiłam

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość

A co myślicie o białych ścianach z nalepkami naściennymi w pokoiku dziecka?
Białe ściany dla mnie zawsze są na tak
A naklejki dodadzą kolorków
Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Tylko sprawdź dokładnie czy nie obowiązuje miesięczny okres wypowiedzenia
Żeby już nie napisać 3 miesięczny

To ja swojemu dziś wypowiewdzenie już naszykuję
Cytat:
Mam pytanko, czy mogłabyś mi powiedzieć, zmierzyć jakiej wysokości jest materacyk który masz?
8 cm.
Cytat:
Bardzo ładny wózeczek
Cytat:

No już się kwalifikuje pod apartamencik
Cytat:
Ale jestem podjarana
Zarzuć linkiem

Idzia trzymam kciuki za pobyt w szpitalu Żeby był krotki a wyniki ok

Oliath i co? Jedziesz na IP?

Domciątko pokoik mały ale przytulny. Póki co wystarczy
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 12:39   #1815
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
gdzies na początku ciazy czytałam, że nie ma sie jesc ananasa w ciazy, wiec moze cos w tym jest, ze wywoluje porod
Ja jadłam i nawet nie wiedziałam, że nie powinnam

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Slodka mama z 19.07 URODZILA!!!!!!!!!!!!!

Brawa dla Niej!!!!!!!!!!
Ale super dobrze, że u nich wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
Witamy się porannie.. coś wczoraj nie miałam weny na pisanie jak już wróciłam od Mamy i padłam jak mucha.. ale najadłam się za wszystkie czasy bo mama zrobiła szparagi z szynką parmenską zapieczone pod sosem beszamelowym, potem kurczaka z opiekanymi ziemniaczkami w rozmarynie z solą morską, następnie tarta limonkowa i na koniec dopasła mnie lodami
Ruszyc się potem nie mogłam i jak wróciłam do domu to szybko zasnęłam.
Ale miałaś wyżerkę

Cytat:
Ale jestem podjarana

Co to za łóżeczko

Oliath tak jak wcześniej dziewczyny pisały zapisuj ciśnienie i jak coś to na IP, ja siebie też od dzisiaj będę częściej kontorlować
Stary 2013-06-17, 12:41   #1816
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
śliczne ze też nie mieli całego białego jak ja kupowałam

Franuś
Stary 2013-06-17, 12:42   #1817
Neni1984
Zakorzenienie

Ah i gratuluję wszystkich rozpoczętych tygodni i wizyt

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
A może tachometr się zapsuł?

Cytat:
Bardzo śliczne i niedrogie!
Stary 2013-06-17, 12:45   #1818
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
śliczne ze też nie mieli całego białego jak ja kupowałam
Jak szukałam z tydzień temu to nie widziałam takiego. Dlatego spanikowalam i kliknelam na nie zeby mi ktoś nie sprzątal go
Pewnie zacznę jak emocje opadna rozkminiac czy dobrze zrobiłam

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-06-17, 12:46   #1819
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Jak szukałam z tydzień temu to nie widziałam takiego. Dlatego spanikowalam i kliknelam na nie zeby mi ktoś nie sprzątal go
Dobrze dobrze! Jest na prawdę piękne
Stary 2013-06-17, 12:47   #1820
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Ah i gratuluję wszystkich rozpoczętych tygodni i wizyt

Bardzo śliczne i niedrogie!
Neni zadziwiasz mnie swoją wiedza

Idę obiad robić i do pracy lecę. Do pózniej

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
Dobrze dobrze! Jest na prawdę piękne

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-06-17, 12:48   #1821
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

domciątko: bardzo ładny pokoik, mały ale zawsze osobny)

karolajn: za tygodnie! a położna dlaczego do Ciebie przychodzi?

ita: oby sie ułożyło z kaską wszystko

surka: baaardzooo dziekuję za informację prosto od gin o opryszczce wargowej. smaruję od wczoraj sudocremem

lachryma: gin powiedział, że jeśli w przeciągu tygodnia (w pon tydzien temu miałam wizytę) to mam iść na ktg a potem do niego na badanie (bez kolejki i bez umawiania się). Nie urodziłam, dlatego wg jego zalecenia probuje znaleźć jakąś miejscówke

sammi:
fajny wózek. Ajak to łóżeczko od teściów? spoko?

podłączam się pod kciuki dla Margosi i Malinki..!!

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 12:52   #1822
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Ładne też zamawiałam u tego użytkownika

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Dzień dobry..witamy się z Lolkiem (Olkiem ) w 35 tc

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Sa
powoem Wam ze kazda noc jest ciekawsza...dzis oczywiscie siku taki mialam pecherz pelny plus skurcz jakis ze myslalam ze jak puszcze to wody mi odejda.I tym rozkminiam temat czy jak wody odchodza to tak jakby sie posikalo?czy poprostu to co ma wyleciec to wylevi?
powoedzcie mi czy jak brzuch twardnieje to moze byc bez zadnego bulu?bo zaobserowalam dwa u siebie nieraz jest tak ze brzuch twardy jak cholera ale bez zadnego bolu/dyskomfortu czegokolwoek..a nieraz jak brzuch twardnieje to jest uczucie takie lekkie jak na okres,nogi mnie tak dziwnie bola tak jakby mi strasznie goraco i zaraz to odchodzi:-P
Mi jak macica się stawiała, to właśnie było takie twardnienie, ale bezbolesne :P)

Ewusia709

Ja też mam awersję do spzitali, ale myślę, że w waszym przypadku to jednak warto się przemęczyć i być pewnym, że wszytko jest tak jak należy

Cytat:
Myślę, że nie będziesz żałować, tylko jak do ciebie przyjdzie to sprawdź go, bo u mnie niestety bok był lekko zadrapany, ale Pan wysłał mi nowy
Stary 2013-06-17, 12:54   #1823
Niunia20
Rozeznanie

Cytat:
za 30 dni, i co który kolor wkońcu wybrałaś??? pokaż podoba CI sie??

przyjdzie kolej i na nas

chyba chodzi o świeży ananas

za 45 minut przyjedzie facet z wózkami.... nadal nie wiem który
Stary 2013-06-17, 12:56   #1824
iwona335
Zakorzenienie

kupowała moze któas z Was posciel na allegro czy z jakies stronki ale taka doroslą nei dzieciową w miare tanią i fajną, musze kupic dwa komplety
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 12:58   #1825
magolina
Wtajemniczenie

No i doooopa nie wiruje musze teraz wypakować to mokre pranie i gnac na dół do piwnicy odwirować w mamy pralce. Dobrze chociaż, że jest druga

Cytat:

nie znam się, przyjedzie Tż z pracy to mu powiem, żeby zobaczył co tam się stało.

misiaczka bardzo ładne to łóżeczko

oooo podpinam się pod pytanie Iwony o pościel, bo ja tez muszę nam zamowić

Edytowane przez magolina
Czas edycji: 2013-06-17 o 12:59
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 13:00   #1826
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
kupowała moze któas z Was posciel na allegro czy z jakies stronki ale taka doroslą nei dzieciową w miare tanią i fajną, musze kupic dwa komplety
ja kupowałam, ale komplet powyżej 100zł

Franuś
Stary 2013-06-17, 13:04   #1827
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też jestem ciekawa i chętna na jakąś tanioszkę co się dobrze sprawuje
Stary 2013-06-17, 13:08   #1828
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
ja kupowałam, ale komplet powyżej 100zł
to juz za duzo
powiedzcie mi czemu niektóre za takie tanie 16? 25 zł?? gdzie jest haczyk
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 13:11   #1829
surka
Zakorzenienie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41354849]a ja napisałam posta i mi zniknął

tak więc witam się raz jeszcze w ten upalny dzień

nie poznaję swojego męża... wczoraj nie dosyć że złożył łóżeczko i przewijak, sprzątnął garaż i zalegające w nim kartony, wywiózł skoszoną trawę to jeszcze po grillu i 3 piwach wziął się za koszenie Wielkich chwastów w przylegającym do nas rowie ...
wszystko to miał na liście, ale zwykle wymaga to ciągłego przypominania ..tudzież wrzaśnięcia co skutkuje pokłóceniem czyli wydłużeniem czasu oczekiwania ;( a teraz tak sam z siebie... hmmm szok!
oczywiście teraz będzie nawijał jaki on wspaniały i w ogóle
ahh ci chłopcy
[/QUOTE]

Dla tż

Cytat:
to juz za duzo
powiedzcie mi czemu niektóre za takie tanie 16? 25 zł?? gdzie jest haczyk
Pewnie w jakości, po 1 pranu nadaje się do wyrzucenia
Stary 2013-06-17, 13:12   #1830
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Neni zadziwiasz mnie swoją wiedza

Wiedzę mam stąd, że w naszej pralce posypał się tachometr i nie wirowała
W serwisie powiedzieli nam, że trzeba kupić nowy silnik, bo takiej części na sprzedaż nie ma A mój mąż skleił go super glue i pralka służyła nam jeszcze rok
W serwisie oczywiście powiedzieli, że sklejanie nic nie da, bo to jest magnes i pralka będzie sklejone części czytała jako dwa bieguny i nadal wirować nie będzie ... Ale co oni się znają
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości