Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł części 17 Mam lipcowo- sierpniowych?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.17 ! 0 0%
Lekki poród i po krzyku, mleko piję łyk po łyku- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 6 9,38%
Ciężki poród, ból i krzyki, mamy mleczka pierwsze łyki- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 1 1,56%
Rozpakowywanie rozpoczęte!-mamy lipcowo-sierpniowe 2013,cz.17! 9 14,06%
Wiele bólu, łez i wzruszeń wynagrodzi nam maluszek-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! 4 6,25%
Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! 16 25,00%
Pierwsze maluszki już przywitane, a jeszcze nie wszystkie torby spakowane!-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! 4 6,25%
Pierwsze maluszki oklaskujemy i w popłochu torby pakujemy-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! 13 20,31%
Nasze dzieciaczki chcą być czerwcowe,bierze już nawet mamy lipcowe!-Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 6 9,38%
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!-Mamusie VII-VIII 2013 cz.17! 5 7,81%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-17, 23:20   #2161
fiazo
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Dziewczyny narobiłyscie mi ochoty na ciasto....nie wiem któa dawała przepis...czy linka....

Z kasza manna...truskawkami, galaretką...która pomoże????

edit....to chyba to...robiła je któraś? jakieś wskazówki?dobre rady???

http://www.mojewypieki.com/przepis/c...mi-i-galaretka

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

a tu cos do poczytania jak któraś będzie dziś warować w nocy

http://kobieta.onet.pl/dziecko/ciaza...-przeciw/040w4
http://www.mojewypieki.com/przepis/c...mi-i-galaretka to było to

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 23:22   #2162
skylie
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Na początku tak 20 minut, potem więcej, bo zaczęły się pojawiać efekty Cała historia poniżej

Wiesz co kupiłam taki mały, tylko na nogi za 120zł, bo TŻ mówił, że tydzień pochodzę na tym i będzie leżał. I jak to powiedział, to ja się zawzięłam, żeby po tym tygodniu nie przestać i udowodnić, że nie ma racji. I tak chodziłam codziennie jakieś 20 minut. Po miesiącu spadły mi 2kg, więc pomyślałam, że w sumie niezłe to jest i chodziłam dalej. Weszło mi to w krew i dziwnie mi było bez tego. Potem zbliżał się nasz ślub, więc zaczęłam "chodzić" 2x dziennie po ok.30 minut. W żywieniu nic nie zmieniałam, chociaż zanim zjadłam batonika to zastanowiłam się 2x - myślałam sobie, 200kcal to właśnie jakieś 20-30min maszerowania. I tak kg zleciały
Mam o taki:
http://fitbay.pl/86-stepper-skretny-...i-profeos.html

Dobrze, że nic się nie stało

Aż dziwne, że nikt nie zareagował

Dzieki A po co sa te linki?
Na jakie partie ciala to dziala? Uda, du.pski i brzuch?

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Dobrze, że nic się nie stało!

Ale my z TŻ byliśmy ostatnio lepsi!! Zostawiliśmy patelnię z olejem na gazie i pojechaliśmy na wizytę do gina a po wizycie jeszcze na zakupy
To cud, że olej się nie zapalił i nie spalił nam mieszkania

Mieliscie wielkie szczescie ze sie nic nie stalo

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
No wlasnie za 2011 i jeszcze na Ciebie i Tomaszka sie dzieli. plus jeszcze Krakowskie dostaniesz( juz sie dowiedzialam he))czyt.2kola do przodu
moze byc plus 500

Ja jestem chetna.Kiedys mialam twister w domu itp hula hop i lezalo,nie chcialo mi sie wiec naprwno kupie karnet na fitnes i na solarium co by sie opalic.

nie kupilam sukienki bo wzielam ske i wygladalam jak w pizamie rablismy smiechem z tz jak niewiem...:-P

i zadna mnie nie pobije..bylismy na zakupach w auchan i duzo rzeczy mielismy wsumie i tz niosl koszyk to zeby nie dokladac mu to zawiesilam pare pomidorow w siatce i bulek w siatce na reke wykladamy na ta listwe wszystko skasowala nas pani zaplacilam idziemy do auta pakujemy di tylu i mowie do tz czemu ona nie wlozyla nam pomidorow i bulek do siatek z reszta rzrczy...i nagle smiech!wynioslam je skaplam sie dopiero na dole w aucie ze nie wystawilam ich na tasme hahahahahah a Pani napewno widxiala bo nawet trzymalam portfel w tej rece ochroniaz tez dziwnie spogladal ale nic...tz mowi zebym cos konkretnego wynosila jak juz a nie cos za pare gr hahhaahahahah ale zebysvie widzialy moje zdziwienie...)

Dobre

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
tak, moze sie starac Tz- rodzic, a który to juz nie wazne

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

nie, ja jestem gmina X powiat Kraków.

Ej no dobra, ale równie dobrze takie zaswiadczenie moze mi np wystawic babcia mieszkajaca w krakowie ze mieszkam tam od X msc... dobrze mysle zeby to obejsc? i ten dochod biora z 3 ostatnmich msc przed zlozeniem wniosku i dziele go na mnie i Beza czy tylko ja?
A nie trzeba miec zameldowania?

WOJTUŚ

Edytowane przez skylie
Czas edycji: 2013-06-17 o 23:24
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 23:23   #2163
EVAgwiazdka
Raczkowanie

Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,

Neni1984 co do Twojego oleju to ja pare lat temu podgrzewałam troche parafiny w kubeczku i wyszłam na 5 min do pokoju nagle usłyszałam lekki wybuch wleciałam do kuchni i parafina sie paliła a ja głupia zamiast to przykryc to wylałam do zlewu i ogień wybuchł na pół kuchni az do sufitu ja strasznie sie wystraszyłam ze dom spaliłam i sasiadow za ściana (domek - szeregowiec) i poleciałam po wiadro na gore po wode zeby gasic a jak wrocilam do kuchni ognia juz nie było ale cały sufit czarny i sciana z dymu a na scianie wisialy drewniane taleze to spalone na popiol

Edytowane przez EVAgwiazdka
Czas edycji: 2013-06-17 o 23:31
EVAgwiazdka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 23:26   #2164
fiazo
Zakorzenienie

ja robiłam z kaszą manną to co kiedyś ita wrzucała i wyszło super, a od panieńskich czasów robię takie : herbatnik-budyń-herbatnik-galaretka
porównując z kaszą manną lepsze

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Cytat:
Napisane przez EVAgwiazdka Pokaż wiadomość
Neni1984 co do Twojego oleju to ja pare lat temu podgrzewałam troche parafiny w kubeczku i wyszłam na 5 min do pokoju nagle usłyszałam lekki wybuch wleciałam do kuchni i parafina sie paliła a ja głupia zamiast to przykryc to wylałam do zlewu i ogień wybuchł na pół kuchni az do sufitu ja strasznie sie wystraszyłam ze dom spaliłam i sasiadow za ściana (domek - szeregowiec) i poleciałam po wiadro na gore po wode zeby gasic a wrocilam do kuchni ognia juz nie było ale cały sufit czarny i sciana z dymu a na scianie wisialy drewniane taleze to spalone na popiol
ale przygoda

Synek
Stary 2013-06-17, 23:26   #2165
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
dzięki Fiazo!

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 23:26   #2166
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
Odpocząć powiadasz....
zazdroszczę!
Troszkę się łudzę, wiem
Dobra laski idę spać, nie mam już siły czekać dziś na męża, jeszcze przy sianie robi. Pozdrowiłam od was Oli. Na tel coś mi nie chce wejść aplikacja widać za dużo nas tu dzisiaj

Dobrej i spokojnej.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 23:28   #2167
EVAgwiazdka
Raczkowanie

.

Czas edycji: 2013-06-17 o 23:29
Stary 2013-06-17, 23:28   #2168
fiazo
Zakorzenienie

idę spać, dobranoc

Synek
Stary 2013-06-17, 23:29   #2169
EVAgwiazdka
Raczkowanie

Cytat:

ale przygoda
w tamtej chwili załowałam ze nie mamy gasnicy w domu

ciekam spac dobranoc

Czas edycji: 2013-06-17 o 23:30
Stary 2013-06-17, 23:30   #2170
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Troszkę się łudzę, wiem
Dobra laski idę spać, nie mam już siły czekać dziś na męża, jeszcze przy sianie robi. Pozdrowiłam od was Oli. Na tel coś mi nie chce wejść aplikacja widać za dużo nas tu dzisiaj

Dobrej i spokojnej.
Ależ z niego pracuś, ale pewnie chce by wsio ładnie przeschło póki jest pogoda...echhhh

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 23:30   #2171
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
ja tez przed branirm zelaza mialam taki spadek, zobaczymy co ten tardyferon zdziala
na mnie właśnie nie działa, zobaczymy co jutro ginka na wizycie powie

Cytat:
Wiadomość od Oliath:
Nadaje ze szpitala. KTG ok, USG ok, ciśnienie w normie, jeśli mocz też wyjdzie ok to pewnie wypiszą mnie migiem. Dziwne, że moje łydki i stopy robią na personelu wrażenie mniejsze, niż ślady po pokrzywce. Sala 6 os, duszno i chce do domy, zaraz się rozryczę jak smarkacz . Poza tym nikt nic nie mówi i choć miałam na IP seriami nieprzyjemne skurcze, pozostało bez echa. Pozdrów dziewczyny ode mnie i dobranoc.

To się dziś laski na IP grupą wybrały no!
trzymaj się tam dzielnie, jesteśmy z Tobą, dobranoc

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
A ja na siebie jestem zla!! Po pracy ubzduralam sobie pojsc z TZ do nowej restauracji typu bufet (jedz ile wejdzie) i chyba sie przejadlam Juz w restauracji poczulam, ze brzuch zrobil sie twardy, zaczelam zle sie czuc i myslalam, ze zemdleje. Nagle nogi zrobily sie jak z waty i do rak jakby nie naplywala krew. W koncu wyszlismy stamtad i bylam w stanie przejsc max 200-300m. Brzuch caly czas byl twardy i czulam jakby Edward doslownie rzucal sie na samo dno macicy, takie jakby naciski od czasu do czasu, ale nie sadze aby to byly skurcze Po kilku podchodach po 300m TZ w koncu zdecydowal mnie zostawic na lawce i polecial po samochod. Wzielam nospe i teraz juz leze w lozku i czuje sie duzo lepiej, choc brzuch nadal nieco nabrzmialy, ale to raczej jedzenie zalega Ogolem najadlam sie nie tylko smakolykow, ale i strachu!!
Obiecalam sobie, ze juz nigdy wiecej tak sie nie przejem

Dobrej nocy, dziewczyny Moze dzis w nocy pojawi sie jakis maluszek

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
o kurcze pewnie faktycznie to od jedzenia
Cytat:
Neni1984 co do Twojego oleju to ja pare lat temu podgrzewałam troche parafiny w kubeczku i wyszłam na 5 min do pokoju nagle usłyszałam lekki wybuch wleciałam do kuchni i parafina sie paliła a ja głupia zamiast to przykryc to wylałam do zlewu i ogień wybuchł na pół kuchni az do sufitu ja strasznie sie wystraszyłam ze dom spaliłam i sasiadow za ściana (domek - szeregowiec) i poleciałam po wiadro na gore po wode zeby gasic a wrocilam do kuchni ognia juz nie było ale cały sufit czarny i sciana z dymu a na scianie wisialy drewniane taleze to spalone na popiol
o jejku dobrze, ze domu nie spaliłaś

tyle napisałyście dzisiaj że nie wiem, czy nadrobię

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 23:30   #2172
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2

Cytat:
Dziewczyny narobiłyscie mi ochoty na ciasto....nie wiem któa dawała przepis...czy linka....

Z kasza manna...truskawkami, galaretką...która pomoże????

edit....to chyba to...robiła je któraś? jakieś wskazówki?dobre rady???

http://www.mojewypieki.com/przepis/c...mi-i-galaretka

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

a tu cos do poczytania jak któraś będzie dziś warować w nocy

http://kobieta.onet.pl/dziecko/ciaza...-przeciw/040w4
Ja robiłam- pycha!! moj mąż pojechał odwieźć znajomego, który pomagał nam w porzadkach, tel. nie wziął i czekam jak na szpilkach. Poza tym na łóżku mam lozeczko Fi, więc nawet nie mam gdzie się rozłożyć...

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 23:38   #2173
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Belle została w szpitalu. Przyjeli ja z cisnieniem 140/90 ma skrocona szyjke i delikatne rozwarcie. Jutro wchodzi w 38 tydzien i ma pozwolenie aby rodzic. tak jej lekarz powiedzial.
trzymajsię tam, dobrze, ze pojechałaś z takim dużym ciśnieniem
Cytat:
O właśnie, zazdrostki. Kompletnie mi z głowy wypadły!

Piękne te zdjęcia.

Małgoś się wykąpała bo już wytrzymać nie mogła. Załączę zdjęcie jak się uda.
Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Wasze rozmowy mnie rozwalają normalnie

Kupiłam właśnie Tantum Rosa i jestem gotowa do rodzenia. Tylko dziecię jeszcze nie chce się rodzić
śliczna dziewczynka, ale ma raj
Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Wiadomość od Idzi:

"Dziękuję za pozdrowienia. Mam skurcze, szyjka krótka, rozpulchniona. Ja nic nie czuję, nic mnie nie boli, a lekarze się dziwią, hehe. Michaś jest niziutko, na badaniu czuć główkę, jest w kanale rodnym. Dajcie znać jak któraś urodzi. Ja zaciskam nogi do lipca koniecznie. Pozdrawiam. "
zaciskaj nóżki, będzie wszystko dobrze

dzisiaj po kąpieli zauważyłam znowu nowe rozstępy, a wiec do kolekcji na piersiach, wewnętrznej stronie ud, z przodu na udach doszły po boku na udach i u góry na pośladkach czekam jeszcze na rozstępy na brzuchu bo coś czuję, ze i te mnie nie ominą

Łukaszek
Stary 2013-06-17, 23:44   #2174
czerwony_balonik
Zadomowienie

Dziewczyny kochane,dziękuję wam bardzo za kciuki Jak narazie pomagają,bo nie dzwonili ze szpitala. Oby jutro też nie zadzwonili Zaciskam mocno za wszystkie z was,które trafiły do szpitala. Coraz bardziej napięta atmosfera na wątku, już nawet mój tż jak widzi że siedzę na wizażu,potrafi pytać z raz czy dwa dziennie czy już był jakiś poród Ciekawe czyj opis porodu będziemy czytać jako pierwszy
Stary 2013-06-17, 23:50   #2175
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
lecę ogarniać, ale zanim, wrzucę Wam foty z dnia dzisiejszego.

34 tydzień, bok i tył :P

I zdjęcia najbardziej ogarniętego miejsca w domu - łazienki
i jedno foto ze specjalną dedykacją dla Was
fajny brzusio, łazienka śliczna a puszka wymiata:h ahaha:

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja juz mam dość tej ciazy niech mi wyciągną juz Majke z brzucha bo psychicznie nie wyrabiam mam DOŚĆ

Cukry mi skaczą, juz nie wiem co jeść.
Odebrałam wyniki z labo i rycze w pracy
- białko w moczu 30
- ketony 16
Jestem zrozpaczona
przytulam, oby gin coś poradził na wyniki

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie.
Na ktg nawet jednego skurczyka oczywiście. Ale jutro rano mam się zgłosić do szpitala Ginka powiedziała, że w tym tygodniu muszę bezwzględnie urodzić
super, będzie dzidzia w tym tygodniu
Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość

Ja juz po spirometrii i alergologu. Spirometria wyszła w normie, dostałam co prawda jeszcze jeden lek zeby juz było idealnie do czasu porodu ale w porównaniu z zeszłym tygodniem jest cud miód
Do okulisty nie zdążyłam dzisiaj, bo Tż sobie wymyslił zebym go do pracy odwiozła a tam były mega korki i 45 minut nie moje
Ale potem kupiłam włoskie lody- 2 wielkie gałki pistacjowych i malagi i jadłam
Okropna pogoda, taki upał i taka duchota, że już mam dość.
super, że badanie wyszło dobrze

Cytat:
ja mam u siebie w ogrodzie w donicach maciejke, lawende, hortensje i aksamitki ładnie tez wygladaja wysokie trawy i funkie
ślicznie wyglądają te donice

wszystkie chyba już śpią, ja tez niedługo się kładę, dobranoc

Łukaszek
Stary 2013-06-18, 00:23   #2176
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, c

Lecę. Dobranoc:-*

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 05:41   #2177
Margosia__
Zakorzenienie

Co by nikogo nie rozczarować meldujemy się w dwupaku

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 05:55   #2178
Anulka_p
Zakorzenienie

Dzień dobry Miałam dziwny sen. Śniło mi się, że byłam w obcym mieszkaniu. Duże, pełne myśliwskich trofeów. Wszędzie skóry, rogi...W pewnym momencie poszłam do toalety. Były dwie i nie wiedziałam, którą wybrać. Weszłam do jednej i z niej widziałam tę drugą przez szybę. W mojej była wanna, w drugiej prysznic. Usiadłam na kibelku i poczułam, że dostałam @. Leciała ze mnie krew, dość sporo krwi...Wycierałam się, spuszczałam wodę, ale ciągle była tam ta krew. Nie bałam się we śnie, nie czułam, że to coś dziwnego, tylko było mi wstyd, że jeśli się to do końca nie spłucze, to ktoś kto wejdzie za mną do toalety to wtedy, tę krew zobaczy.

Obudziłam się z takim dziwnym napięciem, niepokojem...i bólem brzucha. Bolało jak na @, intensywnie jak w pierwszy dzień miesiączki. Pewnie bolało wcześniej i podświadomie z tego bólu coś takiego mi się przyśniło. Wzięłam nospę, bo bolało dość mocno i za dwie minutki przeszło jak ręką odjął.

Na wszelki wypadek jednak zdecydowałam, że ogarnę dziś kapę.

Wracam jeszcze na godzinkę do łóżka.

Cytat:
Wiadomość od Oliath:
Nadaje ze szpitala. KTG ok, USG ok, ciśnienie w normie, jeśli mocz też wyjdzie ok to pewnie wypiszą mnie migiem. Dziwne, że moje łydki i stopy robią na personelu wrażenie mniejsze, niż ślady po pokrzywce. Sala 6 os, duszno i chce do domy, zaraz się rozryczę jak smarkacz . Poza tym nikt nic nie mówi i choć miałam na IP seriami nieprzyjemne skurcze, pozostało bez echa. Pozdrów dziewczyny ode mnie i dobranoc.

Trzymaj się dzielnie jeśli nadal cię przetrzymują.

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
A może już po raz ostatni?! Dziś KTG?
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 06:12   #2179
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry Miałam dziwny sen. Śniło mi się, że byłam w obcym mieszkaniu. Duże, pełne myśliwskich trofeów. Wszędzie skóry, rogi...W pewnym momencie poszłam do toalety. Były dwie i nie wiedziałam, którą wybrać. Weszłam do jednej i z niej widziałam tę drugą przez szybę. W mojej była wanna, w drugiej prysznic. Usiadłam na kibelku i poczułam, że dostałam @. Leciała ze mnie krew, dość sporo krwi...Wycierałam się, spuszczałam wodę, ale ciągle była tam ta krew. Nie bałam się we śnie, nie czułam, że to coś dziwnego, tylko było mi wstyd, że jeśli się to do końca nie spłucze, to ktoś kto wejdzie za mną do toalety to wtedy, tę krew zobaczy.

Obudziłam się z takim dziwnym napięciem, niepokojem...i bólem brzucha. Bolało jak na @, intensywnie jak w pierwszy dzień miesiączki. Pewnie bolało wcześniej i podświadomie z tego bólu coś takiego mi się przyśniło. Wzięłam nospę, bo bolało dość mocno i za dwie minutki przeszło jak ręką odjął.

Na wszelki wypadek jednak zdecydowałam, że ogarnę dziś kapę.

Wracam jeszcze na godzinkę do łóżka.

A może już po raz ostatni?! Dziś KTG?

A snu nie zazdroszczę ;p
Ale z drugiej strony, szkoda, że bóle przeszły Bosz... jaka jestem wredna
ps. No bo szykowałabym się na porodzik

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 06:52   #2180
jakierka
Zadomowienie

Witam sie o poranku

Wstalam, zaczelam szykowac sie do pracy, brzuch nadal twardawy, Edziu nieprzyjemnie naciska na pecherz i jakby zbyt nisko Go czuje. Zdecydowalam wiec pozostac w domu, poleze, odpoczne, dojde do siebie. Jutro mam wizyte u poloznej wiec byc moze dowiem sie co i jak.
A sny tez mialam dziwne, snilo mi sie, ze cala moja prawa piers byla zalana siara i ze myslalam sobie, ze jedzenie (wczorajsze) juz wykorzystalo wszystkie drogi do wyjscia i zostaly tylko piersi

Zycze wszystkim udanego dnia! Ja lece dalej blogo odpoczywac w lozeczku. Jedyne co moge zawdzieczac wczorajszemu wyjsciu do restauracji to dodatkowy day off
Stary 2013-06-18, 06:54   #2181
Neni1984
Zakorzenienie

Siemka
Za mną tragiczna noc-budziłam się nie kłamiąc co 15 min

Ale co ja odwaliłam w nocy
Wstałam siku, było ciemno i wydawało mi się, że drzwi od sypialni są otworzone .... A zawsze się zamykamy w sypialni przed kindziorkiem! I cisnę takaaa zaspana i JEP z całej pary rozpędzonego wieloryba w te drzwi!! Aż TŻ się obudził Dobrze, że nosa nie złamałam I w ogóle nie wiem, czemu nos był na prowadzeniu a nie brzuch No ale lepiej, że nosem zaryłam, brzuch nie ucierpiał

Edytowane przez Neni1984
Czas edycji: 2013-06-18 o 06:57
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 06:55   #2182
magdalennne
Wtajemniczenie

Wpadłam tylko zobaczyć czy są wieści od dziewczyn ze szpitali i wracam do łóżka

Cytat:
Wiadomość od Oliath:

Oli nie daj się łatwo spławić. Twoje ciśnienie jest wysokie rano, więc może dzisiaj się tym przejmą. Trzymaj się dzielnie

Cytat:
A ja na siebie jestem zla!! Po pracy ubzduralam sobie pojsc z TZ do nowej restauracji typu bufet (jedz ile wejdzie) i chyba sie przejadlam Juz w restauracji poczulam, ze brzuch zrobil sie twardy, zaczelam zle sie czuc i myslalam, ze zemdleje. Nagle nogi zrobily sie jak z waty i do rak jakby nie naplywala krew. W koncu wyszlismy stamtad i bylam w stanie przejsc max 200-300m. Brzuch caly czas byl twardy i czulam jakby Edward doslownie rzucal sie na samo dno macicy, takie jakby naciski od czasu do czasu, ale nie sadze aby to byly skurcze Po kilku podchodach po 300m TZ w koncu zdecydowal mnie zostawic na lawce i polecial po samochod. Wzielam nospe i teraz juz leze w lozku i czuje sie duzo lepiej, choc brzuch nadal nieco nabrzmialy, ale to raczej jedzenie zalega Ogolem najadlam sie nie tylko smakolykow, ale i strachu!!
Obiecalam sobie, ze juz nigdy wiecej tak sie nie przejem
Ale smaczne chociaż było to jedzenie? Niestety, ale musimy bardzo na siebie uważać. Ja kiedyś postanowiłam pójść do osiedlowego sklepu i po 5 min spaceru dzwoniłam po TŻ, żeby po mnie przyjechał...

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
Dzieki A po co sa te linki?
Na jakie partie ciala to dziala? Uda, du.pski i brzuch?
Linki do rąk. Najbardziej działa na pupę i nogi, chociaż ja schudłam cała, z brzucha mi dużo zeszło.

Cytat:
Margoś, żebyś się nie zaskoczyła w pewnym momencie, bo nie zdążysz nam napisać, że jedziesz

Cytat:

Niefajny sen A bóle może coś przepowiadają?
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 06:55   #2183
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Wiadomość od Oliath:

Cytat:
Witam sie o poranku

Wstalam, zaczelam szykowac sie do pracy, brzuch nadal twardawy, Edziu nieprzyjemnie naciska na pecherz i jakby zbyt nisko Go czuje. Zdecydowalam wiec pozostac w domu, poleze, odpoczne, dojde do siebie. Jutro mam wizyte u poloznej wiec byc moze dowiem sie co i jak.
A sny tez mialam dziwne, snilo mi sie, ze cala moja prawa piers byla zalana siara i ze myslalam sobie, ze jedzenie (wczorajsze) juz wykorzystalo wszystkie drogi do wyjscia i zostaly tylko piersi

Zycze wszystkim udanego dnia! Ja lece dalej blogo odpoczywac w lozeczku. Jedyne co moge zawdzieczac wczorajszemu wyjsciu do restauracji to dodatkowy day off
Tylko się nie objadaj
Stary 2013-06-18, 07:13   #2184
iwona335
Zakorzenienie

jeszcze nie ma kiderkow??

Oliath niech Cie poobserwuja bo skaze Ci to cisnienie jednak, no i trzymam kciuki zeby cos pomogli Ci na te nogi

Cytat:
Siemka

Wstałam siku, było ciemno i wydawało mi się, że drzwi od sypialni są otworzone .... A zawsze się zamykamy w sypialni przed kindziorkiem! I cisnę takaaa zaspana i JEP z całej pary rozpędzonego wieloryba w te drzwi!! Aż TŻ się obudził Dobrze, że nosa nie złamałam I w ogóle nie wiem, czemu nos był na prowadzeniu a nie brzuch No ale lepiej, że nosem zaryłam, brzuch nie ucierpiał
nieladnie śmiac sie z czyjegos niesczescia
ale nie moge sie powstrzymac wybacz
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 07:14   #2185
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
raczej rozczarujesz jak napiszesz, że rodzisz

Cytat:
Siemka

całe szczęście, że nic poważnego się nie stało

dzień dobry dziewczynki
właśnie kończę śniadanie i hmmm nie wiem za co się brać...
tż jeszcze śpi, ale jak wstanie i zje to jedziemy po fronty do przyszłych szafek bo znalazłam wczoraj podobne do tych mebli co mamy i jeszcze ma jakieś plany gdzie chce jechać, a ja oczywiście muszę być jego kompanem

Synek

Edytowane przez fiazo
Czas edycji: 2013-06-18 o 07:26
Stary 2013-06-18, 07:16   #2186
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie kończę śniadanie i hmmm nie wiem za co się brać...
tż jeszcze śpi, ale jak wstanie i zje to jedziemy po fronty do przyszły szafek bo znalazłam wczoraj podobne do tych mebli co mamy i jeszcze ma jakieś plany gdzie chce jechać, a ja oczywiście muszę być jego kompanem
Nic nie rób, bo TŻ obudzisz

Mój też śpiocha jeszcze
Stary 2013-06-18, 07:26   #2187
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:

Mój też śpiocha jeszcze
Mój dziś walczy w pracy od 6 rano, więc ja to coś robić muszę. Chociaż łóżko ogarnąć na początek, ale najpierw śniadanko
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 07:29   #2188
mela1234
Zakorzenienie

Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, c

Neni wymiatasz!
Mnie o 6 obudzila burza. Maz robote skonczyl kolo 2 w nocy. Ok polnocy robilam im kanapki i herbate. Dobrze ze zebrali cale siano bo od rana lalo.

mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 07:29   #2189
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:

Mój też śpiocha jeszcze
eh chyba zerknę na karton ciuszków, one w drugim pokoju więc nie obudzę -chyba

Synek
Stary 2013-06-18, 07:30   #2190
iwona335
Zakorzenienie

moj tzt w pracy tez juz siedzi
a ja mysle o zjem na sniadanie- jakos nie mam weny co dobrego jesc na sniadania- lodowka swieci pustkami
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości