|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł części 17 Mam lipcowo- sierpniowych? | |||
| Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.17 ! |
|
0 | 0% |
| Lekki poród i po krzyku, mleko piję łyk po łyku- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! |
|
6 | 9,38% |
| Ciężki poród, ból i krzyki, mamy mleczka pierwsze łyki- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! |
|
1 | 1,56% |
| Rozpakowywanie rozpoczęte!-mamy lipcowo-sierpniowe 2013,cz.17! |
|
9 | 14,06% |
| Wiele bólu, łez i wzruszeń wynagrodzi nam maluszek-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! |
|
4 | 6,25% |
| Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! |
|
16 | 25,00% |
| Pierwsze maluszki już przywitane, a jeszcze nie wszystkie torby spakowane!-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! |
|
4 | 6,25% |
| Pierwsze maluszki oklaskujemy i w popłochu torby pakujemy-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! |
|
13 | 20,31% |
| Nasze dzieciaczki chcą być czerwcowe,bierze już nawet mamy lipcowe!-Mamy VII-VIII 2013, cz.17! |
|
6 | 9,38% |
| Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!-Mamusie VII-VIII 2013 cz.17! |
|
5 | 7,81% |
| Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,
Oli gratulacje
i witamy Lilo na świecieWszystkim gratuluję nowych tygodni i trzymam kciuki za wizyty ![]() Oczywiście witam się z ranka Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Już jest naprawdę poważnie z porodami
|
|
#4052 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,
Cytat:
jeszcze raz GRATULUJE
|
|
|
|
|
#4053 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz się ogarniam i jadę do laboratorium, już czuję że dziś będzie ciężki dzień z gorąca jakie panuje ... do tej pory radziłam sobie z upałem, ale dziś chyba będę cały dzień moczyć nogi w misce z wodą
|
|
|
|
#4054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4055 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dziś początek lata, więc świętujemy. ![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41417923]Kochane rodzace, trzymam kciuki! Ja sie muszę pochwalić, że odwiedzilam wc i była to najprzyjemniejsza chwila w tym tygodniu. Miałam dokładny zapis godzinny, wyszedł ok. Zobaczymy jutro. Czytam Was ![]() [/QUOTE] Jesteśmy z tobą Cytat:
) , więc nie możesz po prostu zwlekać jak Oliath Najlepiej jechać zaraz po odejściu wód, albo jak zaczną się w miarę intensywne, regularne skurcze. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
||||
|
|
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, c
bry
![]() Oliath- gratuluje coreczki i takiego porodu! ale zazdroszcze. dzoan- mam to samo z cellulitem. nie moge juz patrzec na moje nogi. jak przycisne to nawet na lydce mam no i witamy sie z Oliwia w 37 tygodniu, yeeee. czyli koniec mojego zbierania odlezyn w lozku z tej okazji idziemy dzis z mezem na pizze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4057 |
|
Zadomowienie
|
Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16!
Zanin Was nadrobie juz bedzie wieczor
![]() Witam sie z rana Oliath, gratuluje, kochana!!!! Niesamowicie szybko Ci poszlo, ale to chyba w nagrode za te meczarnie w trakcie ciazy Perse, fajnie, ze Ci ulzylo Samantha, Mela dobrze mowi o miesku, jezeli wczesniej nie jadlas to lepiej teraz unikaj. Osoby nieciezarne po dlugim okresie wegetarianizmu moga trafic do szpitala po rozpoczeciu jadania miesa, wiec albo jedz w malej ilosci albo latwo strawne (biale). Mnie lekarz w ogole odradzil jadac mieso ze wzgledu na duzy szok dla organizmu. Zreszta ja i tak nie jadlabym, bo w poprzedniej ciazy zaczelam i nie skonczylo sie to dla mnie najlepiej... Madi, nie wierze, jestem na liscie spamiar ![]() Ja sie pochwale, ze nie mam problemow z zaparciami zato mam okropny cellulit i bede musiala zafundowac sobie jakis zabieg po porodzie, bo nie moge na siebie patrzec...Ok, lece dalej nadrabiac, bo moze Malinka tez juz urodzila a ja nie gratuluje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4058 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i smacznej pizzy życzę
|
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, c
na ten cellulit to polecam domowy masaz bankami chinskimi, a zeby efekty byly lepsze to ewentualnie jeszcze vacu step- super ujedrnia cialko i kg tez spadaja.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4060 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() I witaj wśród tych chodzących
Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2013-06-21 o 08:16 |
||
|
|
|
#4061 |
|
Zadomowienie
|
OLIATH GRATULACJEEEEEE!!! OGROMNIASTE. PO PROSTU MISTRZOSTWO ŚWIATA
Tu przedstawienie, tu ogarnę domek a potem urodzę Ale to nagroda za te wszystkie cierpienia w ciąży FIAZO nie wiem czy można w ciąży tą lampę. Niby światło spolaryzowane nie szkodzi, ale ja wiem? ![]() A ja się modlę żeby mnie to gardło nie rozłożyło ![]() Dżem dobry tak w ogóle ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4062 |
|
Zadomowienie
|
o jej p jej
![]() dla OLIATH i LILOZaglądał a tu masz Oli urodziła....nie na darmo ten czop wyszedł i zdazyła na występ córci A ja miałąm ciężką noc od 1 spać nie mogłam zerwał się wiatr jak na burze ja sama bo mąż w pracy pozamykałam okna ![]()
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
wychodze do gina, trzymac kciuki
zebym usłyszala, ze szyjka gotowa i jakies rozwarcie na pol palca czy cokolwiek
|
|
|
|
#4065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozwarcie niech nawet bedzie na dwa palce
|
|
|
|
|
#4066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczę pizzy chyba będzie trzeba zrobić w weekend |
|
|
|
|
#4067 |
|
Wtajemniczenie
|
Oli urodzila!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Gratuluje!!!! Córeczki i takiego porodu
![]() zazdroszcze
|
|
|
|
#4068 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za rozwarcie, złagodzenie szyjki, za szybkie rozpoczęcie akcji.
|
||
|
|
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2
a dziekujemy
ciesze sie jak dziecko, bo mialam wrazenie, ze niedlugo zapomne jak wyglada gatunek homo sapiens ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() Poród zaplanowany!!! Brawo!!!! FOTO! FOTO! FOTO! |
|
|
|
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
Z tych emocji zapomniałam, że dziś piątek i jak co piątek świętuję nowe tygodnie. Witamy się więc z Michasiem w 39 tc
Tylko gdzie ten poród?!
|
|
|
|
#4072 |
|
Zadomowienie
|
coś dzieciaczki terminowe nie chcą się wypakowywać tylko te dalsze....hmmm kto wie moze nie będę ostatnia
Chociaż na koniec sierpnia mam to wszystkie zdąża urodzić przede mną
|
#4073 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i: Już niebawem
|
|
#4074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4075 |
|
Rozeznanie
|
Oliath gratulacje
|
#4076 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4078 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Nie poszłam jednak spac, TZ wrócił z wznoszenia śmieci i zaczęliśmy gadać, potem juz musiałam mierzyć cukier i jeść sniadanie. Kawke teraz pije do DDTVN. Idę zaraz robić porządki na balkonie po tej burzy.
dzisiaj moj ostatni dzień pracy Cytat:
Cytat:
za szybki poród. Lilo przybrała na masieCytat:
za tydzień Cytat:
za tydzień Cytat:
Cytat:
ogromniaste
|
|
|
#4079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4080 |
|
Wtajemniczenie
|
Anulka brawa za 39
![]() moze teraz sie ruszy masuj sutki, molestuj tz ![]() ja zaczynam w pon 39 i chyba od niedzieli zaczynamy :P bo w sobote mam egzamin jeszcze, z reszta w niedziele poprawke |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.

i witamy Lilo na świecie

bierzecie na to nospe czy coś? Bo mi gin kazała się tym nie przejmować ale tak jakoś dziwnie

Teraz mi ją zabrali 

i bede musiala zafundowac sobie jakis zabieg po porodzie, bo nie moge na siebie patrzec...

zebym usłyszala, ze szyjka gotowa i jakies rozwarcie na pol palca czy cokolwiek
klask i: