Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-23, 18:58   #901
Neni1984
Zakorzenienie

Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17

Hej dziewczynki
Melduję, że wróciłam od weekendu od rodziców i biorę się za nadrabianie.
Widziałam zdjęcie Arturka i jestem zakochana!!
Perse gratuluję Ci z całego serca!! Ależ cud stworzyliście!
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 18:59   #902
sarna405
Zadomowienie

Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
sarenka: przytul strasznie Ci te hormony harcują...
ale to teraz tak dopiero przedtem nie płakałam
może troche się zestresowałam bolącym kroczem i nie potrzebnie czytałam w necie głupoty...bo to też wina gonekologa nic konkretnego nie powie tylko ze główka nisko kanał zamnkniety i tyle(aaaa JAKBY COŚ SIĘ DZIAŁO TO JEDŻ DO SZPITALA) no ale ten lekarz inny co był odszedł i wróciła ONA...a nie ma innego zeby iść musiała bym jechac do innej miejscowosci a jak to mój mąż stwierdził że jak mnie za reke nie zaprowadzi to nie pojade
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 19:03   #903
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Kto wam tak zaplanował? Nie możecie się jakoś wykręcić z tego?
sisostra teściowej
nie da rady bo teściowej nie ma kto zawieźć drugi syn ma zajęcia w szkole, a córeczka nie jeździ autem więc zostajemy my

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
I w ikei kupiłam:

- materac za 25 zł ten sam co Teso http://www.ikea.com/pl/pl/images/pro...E234298_S4.JPG

- szklaeczki z flamingami http://www.ikea.com/pl/pl/images/pro...E328862_S4.JPG

- 2 prześcieradełka białe

http://www.ikea.com/pl/pl/images/pro...E101601_S4.jpg

- oraz pojemniki na łóżeczko

http://www.ikea.com/pl/pl/images/pro...E084479_S4.jpg

Miałam zamiar jeszcze kupić ten ochraniacz na materac, ale jakoś nie przypadł mi do gustu

http://www.ikea.com/pl/pl/images/pro...E213547_S4.JPG
za zakupy

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
ale to teraz tak dopiero przedtem nie płakałam
może troche się zestresowałam bolącym kroczem i nie potrzebnie czytałam w necie głupoty...bo to też wina gonekologa nic konkretnego nie powie tylko ze główka nisko kanał zamnkniety i tyle(aaaa JAKBY COŚ SIĘ DZIAŁO TO JEDŻ DO SZPITALA) no ale ten lekarz inny co był odszedł i wróciła ONA...a nie ma innego zeby iść musiała bym jechac do innej miejscowosci a jak to mój mąż stwierdził że jak mnie za reke nie zaprowadzi to nie pojade
wiesz co ja to np zrobiłam się strasznie nieznośna bo teraz mam różne dolegliwości, które mi się nawarstwiły i jęczę i czepiam się tż , ale mu o tym mówię, że jestem nieznośna
też krocze mnie ostatnio bolało nie wiadomo czego

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 19:06   #904
d0tkaaa
Zakorzenienie

pozniej zagladne do Was Mamuski bo... szukalam ekranu blokady do telefonu i poprzestawialam WSZYSTKO w telefonie przez przypadek hahahahaha i niewiem co gdzie jak i po co !!!!!!!!!!!

Blondynka

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 19:09   #905
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Melduję, że wróciłam od weekendu od rodziców i biorę się za nadrabianie.
Widziałam zdjęcie Arturka i jestem zakochana!!
Perse gratuluję Ci z całego serca!! Ależ cud stworzyliście!
Witamy ponownie
Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
pozniej zagladne do Was Mamuski bo... szukalam ekranu blokady do telefonu i poprzestawialam WSZYSTKO w telefonie przez przypadek hahahahaha i niewiem co gdzie jak i po co !!!!!!!!!!!

Blondynka
zdarza się
Stary 2013-06-23, 19:09   #906
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Jakierka: super paczka z polski) takie to można dostawać...

Surka: B ładne zakupy rwa cię meczy? Wspolczuje...nie jest tomile uczucie..

Neni: )

U mnie przeszła burza..ale dosłownie chwile padało..zaraz wojtek robi przerwę w nauce to idziemy on biegać ja na spacer

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 19:14   #907
Rockyyy
Zakorzenienie

U mnie lało a teraz słonko i duchota.Spałam po obiadku 2 h a teraz sie czuje połamana.Ręce,nogi mnie bolą
Stary 2013-06-23, 19:14   #908
ona8686
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41447316]Byłam u niego i ładniej chwytal pierś i już nie wrzeszczal tak bardzo, coś z tego będzie mam kupić małe kapturki, bo jest taki malusi ale jestem dobrej myśli.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

Bedzie dobrze dacie rade

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41444463]http://db.tt/vgKGS9um Moje Słoneczko będziemy w szpitalu około tygodnia, Mały ma ładna wagę i dobrze sobie radzi.[/QUOTE]

słodziutki

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Dzień dobry. Albo nie taki dobry... TŻ mnie tak wkurza Ma pretensje, że zajmuję dużo miejsca na łóżku. A ja się obijam o ścianę On śpi rozwalony, nie raz oberwałam z łokcia i jeszcze ja jestem zła Jeszcze wieczorem strzeliłam focha...
ja tez zajmuje większość łóżka, Tż mało z niego nie spada tez czasami cos tam wspomnie, ale ja mu mówie, że śpimy we trójkę i musi sie przyzwyczaić. A łozko mamy wąskie, bo tylko 120

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
Witam z rana....szwagier mnie po 6 obudził telefonem...
Pese śliczny synek
A ja wczoraj miałam doła,ryczałam coś mnie brało naczytałam się o tych bólach krocza w internecie nie potrzebnie i przeżywałam ze prze de mną jeszcze 2 miesiace a tu coś nie tak Za dużo czytam za duzo przeżywam muszę przestać a to może się rozciaga przygotowuje się nie musi oznaCZAĆ ZE SZYBCIEJ URODZE
pewnie, że nie nie zamartwiaj sie tym

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość

Witamy się z Tomaszkiem w 37 tygodniu ciąży
Z tej okazji przyniosłam sobie na śniadania do łóżka czereśnie i truskawki i właśnie je pochłaniam

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
A mnie zalalo..chyba mi wody odeszly wiec sie powoli zbieram
!!!!!!
bedzie kolejny bobasek

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Moja znajoma urodziła o 10 córeczkę, 1 dziecko, w szpitalu była od 6 rano. Ale ekspres!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Nie strasz
Tu mi polozna powiedziala, ze jak do 13 mi sie nie rozkreci to kroplowa. A na krzyzowe moga mi zaproponowac Teso (?) Chyba tak sie to nazywa, elektrody w ciagu 12h od odejscia wod musze urodzic.
Aaa no i Hanka wyszla na usg 3900g

A w gratisie macie moja sale :p
sala wypas

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
Witamy sie z Edziem w 33tc!!

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Witamy się z Adasiem w 33 tc niech leci ten czas jak najszybciej, ja już chce mieć Go przy sobie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość

Stawiam wszystkim urodzinowe soczki, cole czy kto co lubi oraz daje ciacho ananasowe, sernik z malinami lub ptasie mleczko - co kto lubi, no i ewentualnei jakiś kon
Wszystkiego Najlepszego

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
,,Po burzy nie mam internetu, Oli nie wychodzi ze szpitala, bo Lilo zbyt traci na wadze. Trzymajcie kciuki, bo jej strasznie przykro."
dla Lilo

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 19:18   #909
Marionette18
Raczkowanie

Cytat:
Właśnie zamówiłam dla rodziców żelazko w podziękowaniu za przechowanie nas na 6 tyg Myślę, że podarunek im się spodoba, mimo, że mają działające, ale chyba 15-letnie i sklejone taśmą, żeby spód nie odpadał A jakoś źle mi z tym, że nie chcieli żadnych pieniędzy i jeszcze przesłali mi kasę na deskę do prasowania. A niech mają coś od nas

I chwalę się :
bardzo ladnie sie prezentuje

Kubuspuchatek wszystkiego najlepszego!!!

Rocky gratulacje z okazji rocznicy slubu

Jakierka super, ze wyprawka sie powieksza fajnie miec takie kolezanki

Nie opuszcze az do smierci

Aparatka :
gora: 09. 2011
dol: 01. 2012

Dietkuje!!!
Marionette18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 19:18   #910
Rockyyy
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,

Ciekawe jak tam Malinka ?
Stary 2013-06-23, 19:26   #911
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
wczoraj zgrzeszyłam i w lidlu kupiłam rożka tego co dziewczyny polecały z marakują , ale pyszny był, żeby nie dieta to bym codziennie jadła
tez go dzisiaj jadłam

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Co chwila wchodzę z nadzieją, że może jest jakaś Dzidzia
A zastanawiam się, kupiłyście jakieś buteleczki? Jeżeli tak to jakiej firmy polecacie
TT 150ml

Cytat:
Właśnie zamówiłam dla rodziców żelazko w podziękowaniu za przechowanie nas na 6 tyg Myślę, że podarunek im się spodoba, mimo, że mają działające, ale chyba 15-letnie i sklejone taśmą, żeby spód nie odpadał A jakoś źle mi z tym, że nie chcieli żadnych pieniędzy i jeszcze przesłali mi kasę na deskę do prasowania. A niech mają coś od nas

I chwalę się :

Cytat:
Napisane przez Niunia20 Pokaż wiadomość
przejrzałam się dzisiaj porządnie w lustrze po kąpieli i
jaki mam strasznie przeorany brzuch rozstępami
no nic powinnam się z tym liczyć ale trochę szkoda mi mojego ślicznego zgrabnego brzuszka... co prawda z gołym brzuchem chodzę tylko w kostiumie no i tż podczas przytulanek na niego patrzył a teraz będę musiała go zakrywać...
mnie tez pojawiły sie rozstępy ale nie zamierzam sie chować przed mężem. Jeszcze tego by brakowało. Przecież w brzuszku nosze jego dziecko i niech też ma świadomość, że ciąża to jednak niesie za sobą coś. A jak mnie kocha to i pokocha moje rozstępy, będa częścią mnie.

Cytat:
Napisane przez kubus puchatek Pokaż wiadomość
klask i:za wszystkie rozpoczęte nowe tygodnie dziewczynki. Ja też zaczynam nowy 33 tydzień dziś w 33 urodziny Stawiam wszystkim smaczne soczki,bezalko Bavarie i inne pyszności!!!

I Wszystkiego Najlepszego

Cytat:

I w ikei kupiłam:

- materac za 25 zł ten sam co Teso http://www.ikea.com/pl/pl/images/pro...E234298_S4.JPG

- szklaeczki z flamingami http://www.ikea.com/pl/pl/images/pro...E328862_S4.JPG

- 2 prześcieradełka białe

http://www.ikea.com/pl/pl/images/pro...E101601_S4.jpg

- oraz pojemniki na łóżeczko

http://www.ikea.com/pl/pl/images/pro...E084479_S4.jpg

Miałam zamiar jeszcze kupić ten ochraniacz na materac, ale jakoś nie przypadł mi do gustu

http://www.ikea.com/pl/pl/images/pro...E213547_S4.JPG

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Ufff, nadrobiłam

Mogę sie teraz przywitać I witam się w 38 tygodniu

Dzisiaj z Tż wybraliśmy sie do sklepów, wyłaziłam sie tak, że nogi okropnie napuchły i bolały mnie spody stóp
Do tego czuje okropny ból krocza i brzuch sie bardziej obniżył. Najwygodniej jest mi leżeć co za paradoks.

Franuś
Stary 2013-06-23, 19:27   #912
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!

Dobra, skończyło sie nerwowe czekanie od sprawdzania tetna do sprawdzania, zaczęło - od wizyty do wizyty u Małego. To aż 3 godziny.......

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 19:28   #913
lachryma
Zakorzenienie

wpadłam luknąć jak z karolajn, ale widzę, że cisza. ciekawe jak u niej

dziś mam słaby dzień, a rzadko to się zdarza. jakaś zamulona jestem, nie mam apetytu i ogólnie blee.
jeszcze na torebkę mnie nie stać, co mi wpadła mi oko.
idę.
Stary 2013-06-23, 19:28   #914
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość

Surka: B ładne zakupy rwa cię meczy? Wspolczuje...nie jest tomile uczucie..
Niestety już od paru tygodni mnie męczy

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 19:29   #915
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:

Dzisiaj z Tż wybraliśmy sie do sklepów, wyłaziłam sie tak, że nogi okropnie napuchły i bolały mnie spody stóp
Do tego czuje okropny ból krocza i brzuch sie bardziej obniżył. Najwygodniej jest mi leżeć co za paradoks.

Synek
Stary 2013-06-23, 19:39   #916
ona8686
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41454893]Dobra, skończyło sie nerwowe czekanie od sprawdzania tetna do sprawdzania, zaczęło - od wizyty do wizyty u Małego. To aż 3 godziny.......

Perse nie martw sie Malusze jest w dobrych rekach, widocznie muszą sprawdzić dokładnie co i jak. Ale jest już z Wami i nic złego Mu nie grozi

Franuś
Stary 2013-06-23, 19:44   #917
surka
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41454893]Dobra, skończyło sie nerwowe czekanie od sprawdzania tetna do sprawdzania, zaczęło - od wizyty do wizyty u Małego. To aż 3 godziny.......

I tak będziemy już się martwić do końca Teraz od wizyty do wizyty, potem o 18 miał wrócić, a go dalej nie ma
Stary 2013-06-23, 19:52   #918
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:

I chwalę się :
Bardzo fajna pościel

Cytat:
klask i:za wszystkie rozpoczęte nowe tygodnie dziewczynki. Ja też zaczynam nowy 33 tydzień dziś w 33 urodziny Stawiam wszystkim smaczne soczki,bezalko Bavarie i inne pyszności!!!
Wszytskiego naj! I udanej kolacji!

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Hej kurczaki-dwupaki

A my świetujemy dzis rocznice slubu 6 lat po slubiku i 11 razem.Stareeeeee dobreeeeeee małzenstwo
To życzę następnych 60 w zdrowiu i szczęściu

Cytat:
t
klask i:

Ciekawe co u Karolajn....

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 19:54   #919
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89
Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,

Cytat:
Trzymam kciuki !!!

niezły wypasik ta sala,aż milej się pewnie rodzi

Wszystkiego najlepszego,spełnienia marzeń i oczywiście szybkiego i łatwego porodu życzę

Bardzooo mocne kciuki trzymam,aby Lilo zaczęła przybierać!będzie dobrze!

Za godzinę wychodzę na romantyczną kolację z Tż-tem,a z rana dostałam kolczyki w prezencie od Niego

Byliśmy też na pchlim targu tylko z rzeczami dla dzieci,było bardzo tłoczno,ale mam kilka łupów.Cały zestaw pościeli do łóżeczka(nieuzywany). Karuzelka z Tiny love do łóżeczka,kilka kolorowych śliniaczków. Kurteczkę na deszcz,ale to na później Kocyk z polara. Ok,to się pochwaliłam Życzę udanego dnia Brzuchatki i szybkiego porodu Karolajn!!!
Wszystkiego co najlepsze! Ślicznego zdrowego bobaska

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Hej kurczaki-dwupaki

A my świetujemy dzis rocznice slubu 6 lat po slubiku i 11 razem.Stareeeeee dobreeeeeee małzenstwo
Tz sie dziwi ze tyyle razem wytrzymalismy

Zrobilismy pyszne sniadanko...poprzytulalis my sie w koncu pospalismy bo lało.Wieczorkiem zrobimy sobie we dwoje grila

Tz cały dzien przekonuje Laure zeby juz wyszła.Ona tylko na to sie leniwie przeciaga i boleśnie mi noge wypycha bokiem
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! Dużo miłości, cierpliwości i pociechy z waszej Laurki

kallisto89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 19:54   #920
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:

.

bedzie dobrze
Cytat:
I tak będziemy już się martwić do końca Teraz od wizyty do wizyty, potem o 18 miał wrócić, a go dalej nie ma
Taka kolej rzeczy
Stary 2013-06-23, 19:58   #921
sammi24
Zadomowienie

Cześć brzuchatki i mamusie

Ja przeleciałam na prędce wpisy z wczoraj i dzisiaj.
Gratuluję rozpoczętych nowych tygodni
Iwona wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, uśmiechu i oczywiście...lekkiego i szybciutkiego porodu STO LAT

Rocky wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu

Oliath
trzymam kciuki, żeby Lilo przybierała i żebyście szybciutko wróciły do domu

Mela podejrzewam, że prąd odcięli Wam po dzisiejszej burzy o ok 4.30 rano, tak waliło że nawet ja się obudziłam trzaskało, jakby bomby zrzucali

Perse
obawiam się, że tak jak Teso pisała, od momentu porodu zmartwienia dotyczące naszych dzieci przybiorą jeszcze bardziej na sile... i jak widać to się jak najbardziej sprawdza bije Wam za determinację w kp

Idzia dobrze, że nie poszłaś na ślub, po co ryzykować a paznokcie bardzo ładnie Ci wyszły ja na ślub zakładałam sukienkę z usztywnieniem na biuście więc zrezygnowałam ze stanika

Ghia super kącik dla maluszka

Widzę, że karoljan daje czadu na porodówce, ciekawe czy już po ???

Co do wczoraj - ślub koleżanki był piękny - piękna para młoda, piękny kościół, super pogoda (upał wieczorem u nas zelżał). Przysięga była zabawna, oboje się śmiechali, bo nawzajem się rozśmieszali

Dzisiaj tez miałam intensywny dzień, miałam leżeć, polegiwać, a funkcjonuję na najwyższych obrotach, jak przed ciążą. Ale coś za coś - brzuch mnie ciągnie i boli jak na okres teraz, więc leżę plackiem

W klubie zaraz będzie zdjęcie ze ślubu, mąż mi zrobił przed kościołem

Ja zmykam, spędzam czas z Tż póki mam go w zasięgu
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 20:03   #922
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Dzisiaj tez miałam intensywny dzień, miałam leżeć, polegiwać, a funkcjonuję na najwyższych obrotach, jak przed ciążą. Ale coś za coś - brzuch mnie ciągnie i boli jak na okres teraz, więc leżę plackiem

W klubie zaraz będzie zdjęcie ze ślubu, mąż mi zrobił przed kościołem

Ja zmykam, spędzam czas z Tż póki mam go w zasięgu
A ja teraz jestem zdechła.Chyba to wina pogody.Rece,nogi mnie rwą-od wtorku juz Mg odstawiłam bo juz by wypadało zeby skurczyki mnie wzięły Głowa boli i wogole słabo mi.Az goraczke zmierzyłam ale nie mam ....
No to sobie ponarzekałam.
Stary 2013-06-23, 20:04   #923
fiazo
Zakorzenienie

no właśnie, karolajna się nie odzywa, a już dużo czasu minęło

Synek
Stary 2013-06-23, 20:06   #924
Rockyyy
Zakorzenienie

Moze zmęczona porodem odpoczywa .....ogarnie sie,nabierze sił i wysle newsa? Moze akurat teraz spedza te 2 godzinki z Hanią i mężem juz PO ?:
Stary 2013-06-23, 20:07   #925
Neni1984
Zakorzenienie

Z I części nadrabiania

Wszystkim gratuluję nowych tygodni
Dotkaa to niezłe przepowiadacze miałaś Może to tuż tuż?
Elaine cieszę się, że zadowolona jesteś z imprezki firmowej
Idzia śliczny brzuszek z noskiem zwierzątka I wózek super
Dzoan brawa dla bratowej I muszę Cię "pocieszyć", że ja też czuję sie jak słoń, wieloryb i pingwin w jednym I jeszcze mi dziś stopy spuchły pierwszy raz
Zazdroszczę wakacji Tzn zazdrościłam dopóki nie doczytałam, gdzie jedziecie na te wakacje
Malinka trzymam kciuki za karmienie
Iwona ale się ten Twoj TŻ przejął zbliżającym się porodemI dobrze
Lachryma trzymam kciuki za spełnienie lampionowego marzenia
Perse co do wcześniaczków- Twój jest wyjątkowy i na pewno wszystkie konsultacje i kontrole wyjdą pozytywnie

A co do przebarwień-jeśli smaruję się filtrem 50 to jest szansa, że nie będę miała?

Idę nadrabiać dalej, bo nieźle poszalałyście

Edytowane przez Neni1984
Czas edycji: 2013-06-23 o 20:11
Stary 2013-06-23, 20:12   #926
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
A co do przebarwień-jeśli smaruję się filtrem 50 to jest szansa, że nie będę miała?
Wydaje mi sie ze nie powinnas.
50 to niezła ochrona.
Stary 2013-06-23, 20:13   #927
surka
Zakorzenienie

Ja smaruję się 50 i niestety mam przebarwienia, ale może poprostu mam do tego skłonności
Stary 2013-06-23, 20:13   #928
Neni1984
Zakorzenienie

Chciałam się tylko jeszcze pochwalić, że kończę dziś 36 tc i z dniem dzisiejszym moja ciąża jest donoszona
Stary 2013-06-23, 20:16   #929
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:

Idę nadrabiać dalej, bo nieźle poszalałyście
ja smaruje i mi wylazły ale to moze dlatego, że jak wychodzę na balkon to go nie stosuje. Nie sa duże i ciemne, ale są.

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Cytat:
Chciałam się tylko jeszcze pochwalić, że kończę dziś 36 tc i z dniem dzisiejszym moja ciąża jest donoszona

Franuś
Stary 2013-06-23, 20:17   #930
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości