|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
Hej dziewczynki
Melduję, że wróciłam od weekendu od rodziców i biorę się za nadrabianie. Widziałam zdjęcie Arturka i jestem zakochana!! Perse gratuluję Ci z całego serca!! Ależ cud stworzyliście! |
|
|
|
#902 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
ale to teraz tak dopiero przedtem nie płakałam ![]() może troche się zestresowałam bolącym kroczem i nie potrzebnie czytałam w necie głupoty...bo to też wina gonekologa nic konkretnego nie powie tylko ze główka nisko kanał zamnkniety i tyle(aaaa JAKBY COŚ SIĘ DZIAŁO TO JEDŻ DO SZPITALA) no ale ten lekarz inny co był odszedł i wróciła ONA...a nie ma innego zeby iść musiała bym jechac do innej miejscowosci a jak to mój mąż stwierdził że jak mnie za reke nie zaprowadzi to nie pojade
|
#903 | ||
|
Zakorzenienie
|
sisostra teściowej
nie da rady bo teściowej nie ma kto zawieźć drugi syn ma zajęcia w szkole, a córeczka nie jeździ autem więc zostajemy my Cytat:
za zakupy---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
![]() też krocze mnie ostatnio bolało nie wiadomo czego |
||
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
pozniej zagladne do Was Mamuski bo... szukalam ekranu blokady do telefonu i poprzestawialam WSZYSTKO w telefonie przez przypadek hahahahaha i niewiem co gdzie jak i po co !!!!!!!!!!!
Blondynka |
|
|
|
#905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zdarza się
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
Jakierka: super paczka z polski
) takie to można dostawać...Surka: B ładne zakupy rwa cię meczy? Wspolczuje...nie jest tomile uczucie..Neni: ) U mnie przeszła burza..ale dosłownie chwile padało..zaraz wojtek robi przerwę w nauce to idziemy on biegać ja na spacer
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie lało a teraz słonko i duchota.Spałam po obiadku 2 h a teraz sie czuje połamana.Ręce,nogi mnie bolą
|
#908 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41447316]Byłam u niego i ładniej chwytal pierś i już nie wrzeszczal tak bardzo, coś z tego będzie
mam kupić małe kapturki, bo jest taki malusi ale jestem dobrej myśli. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Bedzie dobrze dacie rade[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41444463]http://db.tt/vgKGS9um Moje Słoneczko będziemy w szpitalu około tygodnia, Mały ma ładna wagę i dobrze sobie radzi.[/QUOTE]słodziutki Cytat:
tez czasami cos tam wspomnie, ale ja mu mówie, że śpimy we trójkę i musi sie przyzwyczaić. A łozko mamy wąskie, bo tylko 120 ![]() Cytat:
nie zamartwiaj sie tym Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dla Lilo
|
|||||||||
|
|
|
#909 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo ladnie sie prezentujeKubuspuchatek wszystkiego najlepszego!!! Rocky gratulacje z okazji rocznicy slubu Jakierka super, ze wyprawka sie powieksza fajnie miec takie kolezanki
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
Ciekawe jak tam Malinka ?
|
#911 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale nie zamierzam sie chować przed mężem. Jeszcze tego by brakowało. Przecież w brzuszku nosze jego dziecko i niech też ma świadomość, że ciąża to jednak niesie za sobą coś. A jak mnie kocha to i pokocha moje rozstępy, będa częścią mnie. Cytat:
![]() I Wszystkiego Najlepszego Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Ufff, nadrobiłam ![]() Mogę sie teraz przywitać I witam się w 38 tygodniu Dzisiaj z Tż wybraliśmy sie do sklepów, wyłaziłam sie tak, że nogi okropnie napuchły i bolały mnie spody stóp Do tego czuje okropny ból krocza i brzuch sie bardziej obniżył. Najwygodniej jest mi leżeć co za paradoks.
|
||||||
|
|
|
#912 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!
Dobra, skończyło sie nerwowe czekanie od sprawdzania tetna do sprawdzania, zaczęło - od wizyty do wizyty u Małego. To aż 3 godziny.......
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
wpadłam luknąć jak z karolajn, ale widzę, że cisza. ciekawe jak u niej
![]() dziś mam słaby dzień, a rzadko to się zdarza. jakaś zamulona jestem, nie mam apetytu i ogólnie blee. jeszcze na torebkę mnie nie stać, co mi wpadła mi oko. idę.
|
#914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41454893]Dobra, skończyło sie nerwowe czekanie od sprawdzania tetna do sprawdzania, zaczęło - od wizyty do wizyty u Małego. To aż 3 godziny.......
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Perse nie martw sie
|
|
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41454893]Dobra, skończyło sie nerwowe czekanie od sprawdzania tetna do sprawdzania, zaczęło - od wizyty do wizyty u Małego. To aż 3 godziny.......
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] I tak będziemy już się martwić do końca
|
|
|
|
#918 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo fajna pościel
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i:Ciekawe co u Karolajn....
|
|
#919 | ||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#920 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41454893]Dobra, skończyło sie nerwowe czekanie od sprawdzania tetna do sprawdzania, zaczęło - od wizyty do wizyty u Małego. To aż 3 godziny....... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] bedzie dobrze ![]() Cytat:
|
|
#921 |
|
Zadomowienie
|
Cześć brzuchatki i mamusie
![]() Ja przeleciałam na prędce wpisy z wczoraj i dzisiaj. Gratuluję rozpoczętych nowych tygodni ![]() Iwona wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, uśmiechu i oczywiście...lekkiego i szybciutkiego porodu ![]() Rocky wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu Oliath trzymam kciuki, żeby Lilo przybierała i żebyście szybciutko wróciły do domu Mela podejrzewam, że prąd odcięli Wam po dzisiejszej burzy o ok 4.30 rano, tak waliło że nawet ja się obudziłam trzaskało, jakby bomby zrzucali ![]() Perse obawiam się, że tak jak Teso pisała, od momentu porodu zmartwienia dotyczące naszych dzieci przybiorą jeszcze bardziej na sile... i jak widać to się jak najbardziej sprawdza bije Wam za determinację w kp Idzia dobrze, że nie poszłaś na ślub, po co ryzykować ![]() Ghia super kącik dla maluszka ![]() Widzę, że karoljan daje czadu na porodówce, ciekawe czy już po ??? ![]() Co do wczoraj - ślub koleżanki był piękny - piękna para młoda, piękny kościół, super pogoda (upał wieczorem u nas zelżał). Przysięga była zabawna, oboje się śmiechali, bo nawzajem się rozśmieszali ![]() Dzisiaj tez miałam intensywny dzień, miałam leżeć, polegiwać, a funkcjonuję na najwyższych obrotach, jak przed ciążą. Ale coś za coś - brzuch mnie ciągnie i boli jak na okres teraz, więc leżę plackiem ![]() W klubie zaraz będzie zdjęcie ze ślubu, mąż mi zrobił przed kościołem ![]() Ja zmykam, spędzam czas z Tż póki mam go w zasięgu
|
|
|
|
#922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głowa boli i wogole słabo mi.Az goraczke zmierzyłam ale nie mam ....No to sobie ponarzekałam.
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
Moze zmęczona porodem odpoczywa .....ogarnie sie,nabierze sił i wysle newsa? Moze akurat teraz spedza te 2 godzinki z Hanią i mężem juz PO ?:
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
Z I części nadrabiania
Wszystkim gratuluję nowych tygodni ![]() Dotkaa to niezłe przepowiadacze miałaś Może to tuż tuż? ![]() Elaine cieszę się, że zadowolona jesteś z imprezki firmowej ![]() Idzia śliczny brzuszek z noskiem zwierzątka I wózek super ![]() Dzoan brawa dla bratowej I muszę Cię "pocieszyć", że ja też czuję sie jak słoń, wieloryb i pingwin w jednym I jeszcze mi dziś stopy spuchły pierwszy raz Zazdroszczę wakacji Tzn zazdrościłam dopóki nie doczytałam, gdzie jedziecie na te wakacje Malinka trzymam kciuki za karmienie ![]() Iwona ale się ten Twoj TŻ przejął zbliżającym się porodem I dobrze Lachryma trzymam kciuki za spełnienie lampionowego marzenia ![]() Perse co do wcześniaczków- Twój jest wyjątkowy i na pewno wszystkie konsultacje i kontrole wyjdą pozytywnie A co do przebarwień-jeśli smaruję się filtrem 50 to jest szansa, że nie będę miała? ![]() Idę nadrabiać dalej, bo nieźle poszalałyście
Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-06-23 o 20:11 |
|
|
|
#926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
50 to niezła ochrona.
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
Ja smaruję się 50 i niestety mam przebarwienia, ale może poprostu mam do tego skłonności
|
|
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam się tylko jeszcze pochwalić, że kończę dziś 36 tc i z dniem dzisiejszym moja ciąża jest donoszona
|
|
|
|
#929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:05.

strasznie Ci te hormony harcują...
ale to teraz tak dopiero przedtem nie płakałam 
za zakupy
zdarza się 

a to może się rozciaga przygotowuje się nie musi oznaCZAĆ ZE SZYBCIEJ URODZE

dla Lilo

klask i:za wszystkie rozpoczęte nowe tygodnie dziewczynki. Ja też zaczynam nowy 33 tydzień dziś w 33 urodziny