|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Hejka
![]() ![]() ![]() ![]() Kylie fajne to to co twój tż ma, ja mam tylko pulsometr i on dystansu nie pokazuje ![]() Nove właśnie ja też endomondo będę testować na bieganiu, a Twój ojczym na gdzie schowany telefon jak biega?
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#1772 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() współczuję problemów z teściową/ przyszłą teściową ![]() Też nienawidzę, jak ktoś mi się wtrąca w to, co robię, dyktuje co mam robić, poucza, poprawia etc. ![]() A jakie macie podejście do teściowej- uważacie ją za swoją mamę, mówicie do niej mamo i tak traktujecie? ![]() ![]() U mnie każda potencjalna teściowa od początku wiedziała, że nie dam sobie w kaszę dmuchać ![]() Aktualna potencjalna teściowa jest ok,teść też super, ale z teściem zawsze łatwiej się dogadać. Jednak nie chciałabym żeby się wtrącała w coś typu źle gotujesz, źle zajmujesz się moim wnukiem ![]() Moja mama się nie wtrąca nigdy, już bardziej ja jej coś narzucam, że ma robić tak albo tak ![]() Dziewczyny, jak rozwiązujecie sytuację świąt? trudno się rozdwoić na dwie rodziny....
#1773 |
Zadomowienie
|
Farbo, gdzie jesteś....??
![]() Edytowane przez Skarb90 Czas edycji: 2013-06-23 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() http://allegro.pl/p-s-modne-czolenka...283825273.html moje maleństwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1775 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1777 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() ![]()
#1778 |
Zadomowienie
|
Byłam dzisiaj w Naturze i zakupiłam Londe 12/9 jest w promocji po 11 zł :P poczeka na swoja kolej az sie odrosty pojawią, a nie wydałam 35 zł na farbe i brak efektów...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1779 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]()
#1780 |
Raczkowanie
|
Hej,
Już jakiś czas temu udzielałam się w wątku. Doradziłybyście początkującej blondomaniaczce? ![]() Mam troszkę zbyt (w moim odczuciu) złote włosy. Chciałabym je "uspokoić" i nadać bardziej perłowego blasku. Mój naturalny kolor to ciemny, ciepły blond (z intensywni złotymi refleksami). Czy warto kombinować z ochładzaniem koloru przed wyjazdem nad morze? Słyszałam gdzieś, że słona morska woda + słońce zażółca blondy. Nie chcę skończyć z glonową poświatą, albo z jeszcze większym żółtkiem na głowie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1781 |
Przyczajenie
|
bzdura nie bzdura, wiele osób tak uważa, nawet te które nie interesują się włosomaniactwem. Nie wiem, czemu tak te farby są postrzegane, ale po prostu się obawiam.
Jeśli zmieniacie farbę - czyli dajmy na to zmieniam z wellatonu na pallete to mam położyć na całe włosy, czy tylko na odrosty a później głowa pod wodę i malaks? Co robicie, że równo Wam łapie kolor? |
![]() ![]() |
![]() |
#1782 |
Magda ;)
|
Miałam zdać relację po farbowaniu
![]() Farba to Londa Professional 6/1 W końcu jestem zadowolona ![]() ![]() Farba sama w sobie trochę dziwna, jak dla mnie za gęsta i ciężko się ją nakłada, chociaż trochę mi jeszcze jej zostało i miałam wrażenie,że równo pokryłam włosy to miejscami mam jaśniejsze plamy. Będę musiała poprawić za jakiś czas,ale też zrobię tą londą, żeby kolor był równy ![]() Zrobiłam całość na 6 % na 40 minut ![]() Chciałam 3%,ale producent nie zaleca,a 6 miałam pod ręką ![]() 1. Przed ( w rzeczywistości nie były aż takie rude ![]() 2.Po |
![]() ![]() |
![]() |
#1783 | ||||
Magda ;)
|
Cytat:
![]() Skoro się z nami nie zgadzasz to po co pytasz o radę? Większość z nas farbowała palletką więc powinnyśmy wszystkie być już łyse i z sianem na głowie. Takich osób raczej o radę nie chciałabym pytać ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
![]() fajne te buciki,ale ja bym się pewnie w nich zabiła ![]() jakoś nie mogę znaleźć dla siebie dobrych szpilek, wszystkie albo mnie obetrą albo po godzinie to już mi nogi w dupe wchodzą. Mogę mieć jedynie wysokie botki albo kozaki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1784 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() mam rozmiar S ![]() ojj efekty chyba muszą byc widoczne bo wiele osób zachwala moje rzęsy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1785 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wole normalne szpileczki jak już ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
Trzymaj się tam i wróć do nas za jakiś czas ![]()
![]() |
#1786 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1787 | ||
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Ja wiem czy takie wielkie te wyprzedaże, czekam na jakieś pogłębienie ![]() ![]() pokazuj rzęsy ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1788 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no u nas to już sporo ceny poszły w dół a to ponoć dopiero początek...ale ja muszę oszczędzać na mieszkanko ![]() rzęsy pokaże na dniach jak uda mi się zrobić im jakieś normalne zdjęcie ![]()
![]() |
#1789 |
Magda ;)
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Ok
![]() Myślałam, że jest u Ciebie, w końcu większe miasto niż moje :-P Ja w sumie za dużo nie potrzebuje chcę jakies białe spodnie, jasne jeansy, chcialam też koronkowe szorty, ale w sieciowkach nie widzialam. I jakies nowe bikini może ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1790 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1791 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Szynszylka na razie się dopiero z nami oswaja. Jest bardzo zdziczała bo poprzednia właścicielka nic z nią nie robiła kompletnie i nie wiem czy uda mi się ją jakoś oswoić. Przez pierwsze dni tylko w klatce siedziała żeby się oswoiła z nowym miejscem a dzisiaj ją już wypuszczaliśmy z Tż-tem i latała jak głupia po pokoju ![]() ![]() kota nie mozemy miec ani psa, dziecka na razie też nie planujemy więc musi nam wystarczyć taki mały stworek ![]() a co do imienia to nazwałam go Puffi ![]()
zapuszczanie włosków ![]() skrzypowita ![]() od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA ![]() Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-06-23 o 22:46 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1792 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() ja też szukam jakiś ciekawych szortów ![]() ![]() ![]() a jakie są kolorki ? ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- ok ![]()
![]() |
#1793 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem już że z sinsay chcę napewno: http://www.cogdziezaile.pl/index.php...t-shirt-sinsay S http://www.cogdziezaile.pl/index.php?p=32577&top-sinsay S Podobają mi się też inne rzeczy ale ciągle się zastanawiam nad nimi, zaraz pokażę linki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Chciałabym jeszcze taką bluzkę, z tym że nie wiem czy one są w ogóle w sinsay, na swoim fb dali to zdjęcie https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...28659434_n.jpg ![]() Edit: wyczytałam na lookbooku jakiejś dziewczyny że koszulka jest z sinsay ![]() Poza tym chcę też napewno http://www.cogdziezaile.pl/index.php...&chusta-sinsay ![]() A zastanawiam się jeszcze nad tym: http://www.cogdziezaile.pl/index.php...t-shirt-sinsay http://www.cogdziezaile.pl/index.php...t-shirt-sinsay ![]() Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-06-24 o 08:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1794 | |||
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() kolory są czarne i białe ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Ex kochana podasz mi tego sprzedawce butów na all, o którym kiedyś pisałaś,że ma 38 o wymiarach wkładki 24,5? Kupiłam baletki w Diversie i całe się porozklejały ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana ten sprzedawca to ten u którego kupiłam moje lity ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Princesska sprawdzaj najlepiej na każdej aukcji jaka długość wkładki pisze, bo nieraz się zdarza że 39 albo 37 ma wkładkę 24,5. Ale ja zamawiając buty u tego sprzedawcy jeszcze się nie nacięłam na rozmiar więc biorę według tego co tam pisze w wymiarach. ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Tak sobie myślę- może nie bierz jednak tej chusty w czachy, zamówię sobie na ebayu, zamiast niej weź mi tą bluzkę szarą z myszką miki którą wcześniej pokazywałam jeśli by była, oki? ![]() Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-06-24 o 09:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1796 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jesli trzymasz sie swojego poziomu farby to kladziesz na odrosty ( ja klade na 50min) a na koniec tylko malaks.(5 min) Cytat:
![]() u mnie nic nie ma ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() EX butki mialam na sobie tylko raz jak bylam we Wro, nic mnie nie obcieralo, sa stabilne ale ja jestem nałóg chodzenia na wysokim wiec mam psychse troche spaczona ![]() chociaz teraz podobaja mi sie japonki w ccc z in blue ![]() Kupilam rowniez ta odzywke z Auchana, która polecała Truskawkowa ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1797 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() a z tymi bluzeczkami to one są jednokolorowe, tylko są 2 kolory do wyboru, nie wiem czy dobrze napisałam ![]() ![]() zaraz sobie popatrzę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1798 |
Zakorzenienie
|
Princesska ta bluzka Good/Bad jest albo czarna, albo biala, czy bialo-czarna? bo sie juz pogubiłam
![]() spoko teraz doczytałam ![]() Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2013-06-24 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1799 | ||
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1800 |
Zakorzenienie
|
Kylie dziękuję za info
![]() A co do listy... jak szaleć to szaleć ![]() Princeska aaaa, to ja chcę białą całą ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Idę do lajdla po szorty za 14,99zł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.