Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: To już XI część wątku będzie, a nazwiemy ją:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 2 3,85%
Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki 7 13,46%
Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo 19 36,54%
Coraz cieplej, słonko świeci, kopią w brzuszki nasze dzieci 8 15,38%
Już kopniaczki nic nowego, zgaga męczy na całego 3 5,77%
Upał mamom sił podbiera masę, mimo to pokazują klasę 3 5,77%
Wariują szyjki i puchną nogi - a mamy schdzą tu z wielkiej trwogi 10 19,23%
Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-25, 11:35   #4081
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
powiem wam ze dzis w nocy byly straszne grzmoty, jak ktos sie boi burzy to mial sajgon bo naprawde tragedia, takie jak z horrorow i baaardzo dlugie

a ja bylam rano pobrac krew. wsciekla jestem bo poszlam na nfz i pobierala mi babka z przychodni i oczywisice jaja. mam zyly ktorych nie widac wiec chodze do laboratorium duzego gdzie pielegniarki pbieraja 40osob na godzine, a tutaj pewnie 3 dziennie.
pani oczywisice jak zobaczyla ze nie mam zyl to jej sie rece zaczely trzasc, rozwalila mi dwa miejsca to jej mowie, zeby z dloni pobrala. to pobrala, ale pekla mi zyla bo wziela za duza igle.
no niech szlag z takimi.
moj rekord to 13 wkluc na jedno pobieranie i 4 osoby nade mna

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
powiem ci, że mam to samo z zyłami...
jakies 3 lata temu trafilam do szpitala z bolami brzucha, cala mnie ponakkuwali, pielegniarki nawet zawołały chirurga (przyjstojniaka jakich mało;P) i ten miał probem, jak podali mi kroplowke widzialam ze zatrzymywala sie w zyłach, robily mi sie gule pod skora a pozniej pekała zyła
pielegniarka do mnie powiedziala tylko tyle zebym chodzila pod plotami bo nie daj boze wypadek to mnie nie odratuja. no ale chyba jest juz lepiej

u mnie w przychodni babki pobieraja mi z reki i jest ok

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Nie macie pojęcia jak się cieszę. Bratowa jest fotografem i zrobiła mi wczoraj przepiękną sesję zdjęciową, taką romantyczną Fotki już pokazywała, ale mówiła, że obrobi, wybierze najlepsze i mi je da Jak tylko będę je miała pochwalę się w klubie I nawet jakaś duża na tych zdjęciach nie jestem
superowo pochwal sie koniecznie

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Dzień dobry

U nas pogoda znacznie gorsza dziś nad morzem. 18 stopni i churzyska. Ale przyjemnie - bedzie sie dobrze jod wdychac na spacerze

Co do obrony to u mnie tez by leginsy nie przeszły - raczej to jest bardzo uroczyste wydarzenie. Ale ze śmiesznych rzeczy, to kolega z mojego roku jechal na obrone ze szczecina ktora byla z samego rana. Spal w pociagu bo przez noc jechal i mu ukradli i garniak i buty. A że to było upalne lato bronił się w szortach i japonkach Wyglądał przekomicznie, ale tą wyjątkową sytacje mu wybaczyli
hehe dobre
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 11:35   #4082
ladanseuse14
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
wczoraj bylam na uczelni podpisac obiegowke i bronily sie jakies laski, ladnie ubrane ale buty.... chyba 18 cm! bez kitu szpile ale takie wiecie, jak dla pan co stoją pod latarnia, albo na czerwonej, no masakra, wystrojone jak na balety
mój D. nie lubi takich szpilek (z platformami)
Stary 2013-06-25, 11:35   #4083
Brydzia_
Zakorzenienie

Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
a macie ten sam termin OM?
no tak
inaczej bym się nie wypowiadała

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 11:35   #4084
karolson
Zakorzenienie

Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X

helol dzielnie Was nadrabiam, ale nie chce mi się pisać a wczoraj mi nikt nie odpisał to Filip z niedzielnego usg 3 d.

matal- możesz zamieścić na pierwszej stronie i wagę 1530 - 29 tc i 4 d i imię Filip - bo to się raczej nie zmieni...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 001 - Kopia.jpg (54,6 KB, 36 załadowań)
Stary 2013-06-25, 11:36   #4085
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X

Cytat:
mamusia mi kupiła jagody ma taki super warzywniak przed praca,
jak wchodzisz to az cie zatyka tak pieknie poukladane i ladne dobre warzywka i owoce maja
sama o takim myslalam, zeby zalozyc

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

wiem wiem jutro pojde obiecuje to Wam, sobie i Małemu;D
Zazdroszczę tego warzywniaka

Teściowa właśnie była u nas zobaczyć na wyniki remontu i też powiedziała,że łóżeczko lepiej przy drzwiach I zawsze będę mogła ciuchutko uchylić drzwi i tylko zerknąć jak mała sobie śpi

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 11:37   #4086
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
helol dzielnie Was nadrabiam, ale nie chce mi się pisać a wczoraj mi nikt nie odpisał to Filip z niedzielnego usg 3 d.

matal- możesz zamieścić na pierwszej stronie i wagę 1530 - 29 tc i 4 d i imię Filip - bo to się raczej nie zmieni...
słodziak
Stary 2013-06-25, 11:38   #4087
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:

jaka sliczna buzinka duzy chłopak juz
Stary 2013-06-25, 11:38   #4088
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę tego warzywniaka

Teściowa właśnie była u nas zobaczyć na wyniki remontu i też powiedziała,że łóżeczko lepiej przy drzwiach I zawsze będę mogła ciuchutko uchylić drzwi i tylko zerknąć jak mała sobie śpi
a od początku kładziecie ją w jej pokoiku?
Stary 2013-06-25, 11:38   #4089
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Wreszcie się wczoraj napiłam piwa Takiego całkiem bezalkoholowego.Ale było pyszne, jescze mam 5 w piwnicy
Ja w piątek kupiłam sobie Karmi, ale leży nadal nie otwarte w lodówce...W sumie w ciąży wypiłam 2 Karmi i 2 Bavarie, ale te ostatnie są dla mnie obrzydliwe.

Your Angel - dziwna sytuacja z NFZ, właściwie to jest niedopuszczalne, bo opieka lekarska w ciąży należy Ci się i to nie powinien być Twój problem, żeby teraz sobie gina szukać.
Stary 2013-06-25, 11:39   #4090
kaska87
Zakorzenienie

hej

Tasia Ty mnie nie stresuje zaraz się zważę

Policzanka super te literki
ja chcę "Miki"

przestało lać i dobrze bo mamy dziś SR

Motyl a małą od razu u siebie będzie spać?

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2013-06-25 o 11:41
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 11:41   #4091
mariiasia
Zadomowienie

hej!
nie było mnie kilka dni, ale chyba mi hormony szaleją i wpadłam w małą depresję bo innego wytłumaczenia na swoje zachowanie (ryczenie, snucie się po domu bez celu i złości) nie mam...

ale dziś już trochę lepiej. Junior kopie mocno a jutro wizyta u gina

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 11:42   #4092
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Ja w piątek kupiłam sobie Karmi, ale leży nadal nie otwarte w lodówce...W sumie w ciąży wypiłam 2 Karmi i 2 Bavarie, ale te ostatnie są dla mnie obrzydliwe.
nigdy nie piłam Karmi
Stary 2013-06-25, 11:43   #4093
vea7
Zakorzenienie

Kurcze, znowu - jak wieczorem do kompa nie usiądę, to rano ponad 20 stron do nadrobienia

U Was też tak leje? Mnie w nocy kilka razy obudziła ulewa, która waliła w okna tak mocno, że myślałam, że jakiś ptaszor się tłucze

kaska

katarzyna, gratuluje trójki z przodu

matal, dziękuję za info Czyli taki sztywny raczej do noszenia malucha, tak? Bo ja bym chciała, żeby młody spał w rożku, ale że mam Lifenesta, to raczej sztywny odpada. Chyba, że kupię jeden usztywniany - wyjściowy.
Oby No-spa zadziałała
Jeśli będziesz do ewaci pisała, prześlij proszę

Amelka, fajnie, że z Maluchem wszystko dobrze No to masz z głowy planowanie obiadów Botwinka z koperkiem i szpinak na drugie

motylku... to będę jadła po jednym kawałku
Ja bym zostawiła łóżeczko przy ścianie z oknem, a na czas wietrzenia w zimie, możesz Dziecia z pokoju wynosić Chociaż wiesz co, a nie dałoby się postawić okna na ścianie prostopadłej do okna?
Olej komentarze sikiem cienkim

Lola, moja mówiła, żeby na początku odpuścić i na samo koniec, kiedy będzie mi niewygodnie albo przy pedałowaniu będę obkopywała brzuch. Poza tym mogę jeździć, ale po równym (żeby nie telepotało) i nie za długie dystanse i w emeryckim tempie, żeby się nie przemęczać. No i oczywiście uważać, żeby się nie wywalić Do poczytania w temacie jest dużo, ale mi się bardzo ten artykuł spodobał
Wiesz co, nie wiem czy są w sieci - pewnie tak Nam pokazywała babka na SR - jest trochę bujania, trochę podskakiwania na piłce - to się przydaje też do porodu - i typowe unoszenia nóg, przysiady na piłce, etc... jak będę miała chwilę, to spróbuję poszukać.

Selay, super, że się udało

ladan, kurcze, ależ Cię męczy

ja zazdroszczę morza

ewuszka

karolson bardzo fajna mata

tassia, kurcze, rzeczywiście kumulacja... trzymaj się mocno
A ja rozumiem, ze można - mój durny kuzyn ma w domu taki syf - nie bałagan, a raczej bałagan też - ale właśnie syf - wszystko się dosłownie lepi z brudu.. blehhh... i do tego ma dwóch malutkich synków, których puszcza na klejąca podłogę. No, ale skoro jemu i jego żonie to nie przeszkadza
Masakra Kurcze, to one są od pobierania w końcu

Asiek

Larysa, dbaj o siebie

ja-ika, ja kiedyś poszłam ze słoikiem (oczywiście wyparzonym), to się pielęgniarka za głowę złapała i kazała szybciorem przelać do pojemniczka (dała), bo mają zakaz przyjmowania w szkle

Snow, bardzo ładna kieca

Samba super wieści
Blenda, to jest taka dodatkowa deseczka - nie ma tam szafki, a jest drewno w pionie - czyli lodówka nie dochodzi do samej ściany, żebyś mogla otworzyć drzwiczki na pełną szerokość. Jeśli jest zamontowane ściana do ściany, to nie otworzysz, bo uchwyt szafki zablokuje się o ścianę. W sumie dopatrzyłam - przy zmywarce nie będzie ci potrzebna, bo jest przecież jeszcze szerokość boku szafki, czyli drzwiczki zmywarki nie będą haczyły o ścianę.

logoasia, spoko, ja się na glukozie kimnęłam - w sensie czekając na kolejne kłucie Siostra powiedziała, że to norma - bardzo dużo ciężarnych tak reaguje

papalinka, jeszcze tylko kilka dni i będziesz miała spokój... spróbuj się nie denerwować za bardzo
Ach, a propo pracy, pokochałam swoją gin, za to, że kazała mi na L4 iść. Okazało się, że z "powodów różnych" impreza, nad którą pracowałam ostatnie pół roku, nie odbyła się, wiec w robocie koniec świata - poleciały głowy, nerwówka straszna i wszyscy wkurzeni na maksa wrzeszczą na siebie i wzajemnie się obwiniają Zdecydowanie nie miejsce dla ciężarnej

Monia, a bądź se hamem... ale dawaj znaki życia

policzanka, ślicznie wyglądają te literki

Też mi się domek marzy... z ogródkiem... ale na razie stać nas tylko na własne 50,4 m2 i to z kredytem na 20 lat i pomocą rodziców (dali na wkład własny). Fajnie, że mamy i że własne, ale ogródek... tylko musiałabym pracę zmienić, żeby było nas stać na ziemie w okolicach Wro

Toster zamienił mi się w katapultę - wystrzelił oba tosty na podłogę, a stoi na dalszej krawędzi blatu

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 11:43   #4094
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:

super tez liczyłaś, że siurek zniknie?

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 11:44   #4095
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

https://www.facebook.com/Afropasje

Dziewczyny polecam
to b mojej znajomej, z tego co mi mówila wykonuje projekty rodziców, np. napis Igorek byl dla mnie, wydaje mi sie ze spoko;D
chociaz te rozwiazanie z allegro ze wtsazkami tez super, z tym, ze tamte literki takie sobie jak dla mnie
Stary 2013-06-25, 11:44   #4096
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:

Śliczności. I jaki spory chłopiec

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 11:44   #4097
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Policzanka super te literki
ja chcę "Miki"
ja chcę "Julia" ale nie wiem który wzór może 9, może 18 a może inny
Stary 2013-06-25, 11:45   #4098
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
nigdy nie piłam Karmi
ja też nie a to ma 0,0 % słodkie ?
Stary 2013-06-25, 11:47   #4099
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
hej!
nie było mnie kilka dni, ale chyba mi hormony szaleją i wpadłam w małą depresję bo innego wytłumaczenia na swoje zachowanie (ryczenie, snucie się po domu bez celu i złości) nie mam...

ale dziś już trochę lepiej. Junior kopie mocno a jutro wizyta u gina
ojej pamietaj jak masz depresje pisz tutaj, dziewczyny dzialają cuda

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość

Lola, moja mówiła, żeby na początku odpuścić i na samo koniec, kiedy będzie mi niewygodnie albo przy pedałowaniu będę obkopywała brzuch. Poza tym mogę jeździć, ale po równym (żeby nie telepotało) i nie za długie dystanse i w emeryckim tempie, żeby się nie przemęczać. No i oczywiście uważać, żeby się nie wywalić Do poczytania w temacie jest dużo, ale mi się bardzo ten artykuł spodobał
Wiesz co, nie wiem czy są w sieci - pewnie tak Nam pokazywała babka na SR - jest trochę bujania, trochę podskakiwania na piłce - to się przydaje też do porodu - i typowe unoszenia nóg, przysiady na piłce, etc... jak będę miała chwilę, to spróbuję poszukać.

:
dziękuje
toster niezły, chyba umarłabym ze smiechu
Stary 2013-06-25, 11:47   #4100
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
https://www.facebook.com/Afropasje

Dziewczyny polecam
to b mojej znajomej, z tego co mi mówila wykonuje projekty rodziców, np. napis Igorek byl dla mnie, wydaje mi sie ze spoko;D
chociaz te rozwiazanie z allegro ze wtsazkami tez super, z tym, ze tamte literki takie sobie jak dla mnie
Faaajne A wiesz jak cenowo?

Kurcze, zagłosowałam, ale jakoś nie mogę się zdecydować - zgagi nie mam, nogi mi nie puchną, szyjka się uspokoiła.. słońca tyż brak... dobrze, że chociaż Młody kopie, bo normalnie bym w tą ciążę zwątpiła

WYMIENIĘ

Stary 2013-06-25, 11:49   #4101
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Starałam się nie przejmować,ale ostatnio słyszę to prawie codziennie.
Jeśli mała jutro będzie miała dobrą wagę,to się nie będę przejmować,bo ważne,że zdrowo rośnie a nie to jak mój brzuch wygląda.

Kaśko ja kupuję polecany przez Matal http://allegro.pl/topcom-termometr-d...317803199.html
Się w ogóle nie przejmuj, mała na pewno rośnie zdrowo

Cytat:
Dziwne

Cytat:

Idę na pierwszą stronę uzupełniać

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
no tak
inaczej bym się nie wypowiadała
Ja już sama nie wiem, ale trzymam się tego 28 już, cokolwiek się nie będzie działo

Cytat:
nigdy nie piłam Karmi
Ja piłam, ale w ciąży nie zamierzam, bo ono jednak jakiś alkohol ma

Cytat:
matal, dziękuję za info Czyli taki sztywny raczej do noszenia malucha, tak? Bo ja bym chciała, żeby młody spał w rożku, ale że mam Lifenesta, to raczej sztywny odpada. Chyba, że kupię jeden usztywniany - wyjściowy.
Oby No-spa zadziałała
Jeśli będziesz do ewaci pisała, prześlij proszę
Nie no, wg mnie usztywniany jest do , więc ja tam Ci go nie polecam Wg mnie wygodniej nosić w miękkim I do spania też miękki

Nastawiłam zmywarkę, pobudowałam z młodym klocki, zupka się grzeje A ja spływam

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 11:50   #4102
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
mi się jednak te http://allegro.pl/literki-3d-20-cm-i...333792822.html bardziej podobają
Stary 2013-06-25, 11:50   #4103
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo słodkie

Cytat:
dziękuje
toster niezły, chyba umarłabym ze smiechu
Niom, troszku się zdziwiłam

Aha, Bebilon już nie wysyła misiów - wczoraj przyszła przesyłka, a w niej pudełeczko-teczka na wyniki badan i płyta z kołysankami

WYMIENIĘ

Stary 2013-06-25, 11:50   #4104
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:

Kurcze, zagłosowałam, ale jakoś nie mogę się zdecydować - zgagi nie mam, nogi mi nie puchną, szyjka się uspokoiła.. słońca tyż brak... dobrze, że chociaż Młody kopie, bo normalnie bym w tą ciążę zwątpiła
kurde nie chce klamac, ale ja placilam ponizej 10 zl za literke po znajomosci i na poczatu jej dzialalnosci choc i tak dalam wiecej bo uwazam ze za nisko sie cenila, za zyrafke bierze troche wiecej, mysle, ze tez cos kolo 10-12 zł za literke

ja lubie kreatywnosc i wolalabym wymyslec cos sama dlatego zamowie u niej niz na allegro, choc te z allegro tez super sa

Edytowane przez Lolaaaaaaa88
Czas edycji: 2013-06-25 o 11:52
Stary 2013-06-25, 11:50   #4105
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
nigdy nie piłam Karmi
ja się nauczyłam pic karmiąc bo cudownie działa na laktację, przynajmniej u mnie nie wiem czy faktycznie działa czy placebo, ale było super

karolson, gratuluje wizyty duzy już synek

ja mam jutro usg a w czwartek rano wizytę na której wreszcie wezmę L4

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 11:50   #4106
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Tylko ja startowałam z 50 kilo...
Ja z 44,5 kg, ale nie ma się czym chwalić, bo to już raczej niedowaga - też mam 163 cm

Pszczoua - czekamy na zdjęcia.

Motyl - olej, u mnie gadają wciąż, że za chuda jestem, za mało jem etc, ale przed ciążą też tak gadali, więc nic się w temacie nie zmieniło. Brzucha się nie czepiają, bo u mnie faktycznie widać - wszystko do przodu rośnie, choć ja nie mam wcale takich wąskich bioder w stosunku do reszty figury.
A Twoja gin jakaś dziwna - przecież przytyłaś bardzo mało, nie wiem, czemu się czepia. Mnie się raczej czepiała w czwartek, że 7 kg to mało.

Karolson - ale super foto!
Stary 2013-06-25, 11:51   #4107
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:

Śliczny! Masakra jak te dzieci rosną!

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 11:51   #4108
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Nastawiłam zmywarkę, pobudowałam z młodym klocki, zupka się grzeje A ja spływam
no i tak się właśnie oszczędzasz
Stary 2013-06-25, 11:51   #4109
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie nie ma 0,0%:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Karmi

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 11:51   #4110
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
Ale mam ubaw,jestem najmłodsza na oddziale, starsze panie stwierdziły ze ja muszę jeszcze do szkoły chodzić... Hehe a jakie oburzenie moja ciąża wywołała, już widzę ich miny jak mnie mój 6,5 letni Jakub odwiedzi

Cytat:
mój jest 7,5 roku starszy i jak dla mnie jest idealnie
A mój jest starszy o 1 dzień
Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
coś mi nie pasowało z tym magnezem, że aż takie różnice są.... sprawdziłam i to chyba nie dokońca tak się przelicza

Asmag forte - 1 tabletka zawiera:
500 mg Magnesii hydroaspartas (magnezu wodoroasparaginianu czterowodnego), co odpowiada 34 mg jonów magnezu.

Magne B6 -1 tabletka:
Jony magnezu (w postaci dwuwodnego mleczanu magnezu) 48 mg, witamina B6 5 mg.

więc wychodzi na to, że po prostu podawne są różne jednostki i np magne B6 ma więcej niż asmag forte...
Mi też ginka mówiła, że magne B6 się najlepiej wchłąnia, a wchłanianie jest ważniejsze niż dawka
Cytat:
;/ ale mam jeszcze chwilke co?: jakies 2 dni, jutro ide! obiecuje bo to nei przelewki

TZ ma racje, jeszcze 3 dni pracy?
Tak, tylko do piątku. Ale masakra z tym brzuchem - od wczoraj mam twardy prawie non stop i boli, po nospie trochę przechodzi i potem znowu

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości