|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: To już XI część wątku będzie, a nazwiemy ją: | |||
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013
|
|
2 | 3,85% |
| Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki |
|
7 | 13,46% |
| Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo |
|
19 | 36,54% |
| Coraz cieplej, słonko świeci, kopią w brzuszki nasze dzieci |
|
8 | 15,38% |
| Już kopniaczki nic nowego, zgaga męczy na całego |
|
3 | 5,77% |
| Upał mamom sił podbiera masę, mimo to pokazują klasę |
|
3 | 5,77% |
| Wariują szyjki i puchną nogi - a mamy schdzą tu z wielkiej trwogi |
|
10 | 19,23% |
| Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013,
Cytat:
jakies 3 lata temu trafilam do szpitala z bolami brzucha, cala mnie ponakkuwali, pielegniarki nawet zawołały chirurga (przyjstojniaka jakich mało;P) i ten miał probem, jak podali mi kroplowke widzialam ze zatrzymywala sie w zyłach, robily mi sie gule pod skora a pozniej pekała zyła pielegniarka do mnie powiedziala tylko tyle zebym chodzila pod plotami bo nie daj boze wypadek to mnie nie odratuja. no ale chyba jest juz lepiej u mnie w przychodni babki pobieraja mi z reki i jest ok ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
#4082 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X
mój D. nie lubi takich szpilek (z platformami)
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X
no tak
inaczej bym się nie wypowiadała
|
|
#4084 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X
helol
matal- możesz zamieścić na pierwszej stronie i wagę 1530 - 29 tc i 4 d i imię Filip - bo to się raczej nie zmieni...
|
|
#4085 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X
Cytat:
![]() Teściowa właśnie była u nas zobaczyć na wyniki remontu i też powiedziała,że łóżeczko lepiej przy drzwiach I zawsze będę mogła ciuchutko uchylić drzwi i tylko zerknąć jak mała sobie śpi
|
|
#4086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaka sliczna buzinka duzy chłopak juz
|
|
|
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
a od początku kładziecie ją w jej pokoiku?
|
#4089 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Your Angel - dziwna sytuacja z NFZ, właściwie to jest niedopuszczalne, bo opieka lekarska w ciąży należy Ci się i to nie powinien być Twój problem, żeby teraz sobie gina szukać.
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Tasia Ty mnie nie stresuje zaraz się zważę ![]() Policzanka super te literki ja chcę "Miki" przestało lać i dobrze bo mamy dziś SR Motyl a małą od razu u siebie będzie spać?
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2013-06-25 o 11:41 |
|
|
|
#4091 |
|
Zadomowienie
|
hej!
nie było mnie kilka dni, ale chyba mi hormony szaleją i wpadłam w małą depresję bo innego wytłumaczenia na swoje zachowanie (ryczenie, snucie się po domu bez celu i złości) nie mam...ale dziś już trochę lepiej. Junior kopie mocno
|
|
#4092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, znowu - jak wieczorem do kompa nie usiądę, to rano ponad 20 stron do nadrobienia
U Was też tak leje? Mnie w nocy kilka razy obudziła ulewa, która waliła w okna tak mocno, że myślałam, że jakiś ptaszor się tłucze ![]() kaska katarzyna, gratuluje trójki z przodu ![]() matal, dziękuję za info Czyli taki sztywny raczej do noszenia malucha, tak? Bo ja bym chciała, żeby młody spał w rożku, ale że mam Lifenesta, to raczej sztywny odpada. Chyba, że kupię jeden usztywniany - wyjściowy.Oby No-spa zadziałała ![]() Jeśli będziesz do ewaci pisała, prześlij proszę Amelka, fajnie, że z Maluchem wszystko dobrze Botwinka z koperkiem i szpinak na drugie ![]() motylku... to będę jadła po jednym kawałku Ja bym zostawiła łóżeczko przy ścianie z oknem, a na czas wietrzenia w zimie, możesz Dziecia z pokoju wynosić Olej komentarze sikiem cienkim Lola, moja mówiła, żeby na początku odpuścić i na samo koniec, kiedy będzie mi niewygodnie albo przy pedałowaniu będę obkopywała brzuch. Poza tym mogę jeździć, ale po równym (żeby nie telepotało) i nie za długie dystanse i w emeryckim tempie, żeby się nie przemęczać. No i oczywiście uważać, żeby się nie wywalić Do poczytania w temacie jest dużo, ale mi się bardzo ten artykuł spodobał ![]() Wiesz co, nie wiem czy są w sieci - pewnie tak Nam pokazywała babka na SR - jest trochę bujania, trochę podskakiwania na piłce - to się przydaje też do porodu - i typowe unoszenia nóg, przysiady na piłce, etc... jak będę miała chwilę, to spróbuję poszukać.Selay, super, że się udało ladan, kurcze, ależ Cię męczy ![]() ja zazdroszczę morza ewuszka karolson bardzo fajna mata tassia, kurcze, rzeczywiście kumulacja... trzymaj się mocno ![]() A ja rozumiem, ze można - mój durny kuzyn ma w domu taki syf - nie bałagan, a raczej bałagan też - ale właśnie syf - wszystko się dosłownie lepi z brudu.. blehhh... i do tego ma dwóch malutkich synków, których puszcza na klejąca podłogę. No, ale skoro jemu i jego żonie to nie przeszkadza Masakra ![]() Asiek Larysa, dbaj o siebie ja-ika, ja kiedyś poszłam ze słoikiem (oczywiście wyparzonym), to się pielęgniarka za głowę złapała i kazała szybciorem przelać do pojemniczka (dała), bo mają zakaz przyjmowania w szkle ![]() Snow, bardzo ładna kieca Samba super wieści Blenda, to jest taka dodatkowa deseczka - nie ma tam szafki, a jest drewno w pionie - czyli lodówka nie dochodzi do samej ściany, żebyś mogla otworzyć drzwiczki na pełną szerokość. Jeśli jest zamontowane ściana do ściany, to nie otworzysz, bo uchwyt szafki zablokuje się o ścianę. W sumie dopatrzyłam - przy zmywarce nie będzie ci potrzebna, bo jest przecież jeszcze szerokość boku szafki, czyli drzwiczki zmywarki nie będą haczyły o ścianę. logoasia, spoko, ja się na glukozie kimnęłam - w sensie czekając na kolejne kłucie Siostra powiedziała, że to norma - bardzo dużo ciężarnych tak reaguje papalinka, jeszcze tylko kilka dni i będziesz miała spokój... spróbuj się nie denerwować za bardzo Ach, a propo pracy, pokochałam swoją gin, za to, że kazała mi na L4 iść. Okazało się, że z "powodów różnych" impreza, nad którą pracowałam ostatnie pół roku, nie odbyła się, wiec w robocie koniec świata - poleciały głowy, nerwówka straszna i wszyscy wkurzeni na maksa wrzeszczą na siebie i wzajemnie się obwiniają Zdecydowanie nie miejsce dla ciężarnej Monia, a bądź se hamem... ale dawaj znaki życia policzanka, ślicznie wyglądają te literki Też mi się domek marzy... z ogródkiem... ale na razie stać nas tylko na własne 50,4 m2 i to z kredytem na 20 lat i pomocą rodziców (dali na wkład własny). Fajnie, że mamy i że własne, ale ogródek... tylko musiałabym pracę zmienić, żeby było nas stać na ziemie w okolicach Wro ![]() Toster zamienił mi się w katapultę - wystrzelił oba tosty na podłogę, a stoi na dalszej krawędzi blatu
|
|
|
|
#4094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4095 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.facebook.com/Afropasje
Dziewczyny polecam ![]() to b mojej znajomej, z tego co mi mówila wykonuje projekty rodziców, np. napis Igorek byl dla mnie, wydaje mi sie ze spoko;D chociaz te rozwiazanie z allegro ze wtsazkami tez super, z tym, ze tamte literki takie sobie jak dla mnie |
|
|
|
#4096 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
|
ja chcę "Julia" ale nie wiem który wzór
może 9, może 18 a może inny
|
#4098 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4099 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamietaj jak masz depresje pisz tutaj, dziewczyny dzialają cuda![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
toster niezły, chyba umarłabym ze smiechu |
||
|
|
|
#4100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, zagłosowałam, ale jakoś nie mogę się zdecydować - zgagi nie mam, nogi mi nie puchną, szyjka się uspokoiła.. słońca tyż brak... dobrze, że chociaż Młody kopie, bo normalnie bym w tą ciążę zwątpiła
|
|
|
|
|
#4101 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja już sama nie wiem, ale trzymam się tego 28 już, cokolwiek się nie będzie działo Ja piłam, ale w ciąży nie zamierzam, bo ono jednak jakiś alkohol ma ![]() Cytat:
![]() Nastawiłam zmywarkę, pobudowałam z młodym klocki, zupka się grzeje A ja spływam
|
|
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
mi się jednak te http://allegro.pl/literki-3d-20-cm-i...333792822.html bardziej podobają
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo słodkie
![]() Niom, troszku się zdziwiłam ![]() Aha, Bebilon już nie wysyła misiów - wczoraj przyszła przesyłka, a w niej pudełeczko-teczka na wyniki badan i płyta z kołysankami
|
|
|
|
#4104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja lubie kreatywnosc i wolalabym wymyslec cos sama dlatego zamowie u niej niz na allegro, choc te z allegro tez super sa
Edytowane przez Lolaaaaaaa88 Czas edycji: 2013-06-25 o 11:52 |
|
|
|
|
#4105 |
|
Zakorzenienie
|
ja się nauczyłam pic karmiąc
bo cudownie działa na laktację, przynajmniej u mnie nie wiem czy faktycznie działa czy placebo, ale było super ![]() karolson, gratuluje wizyty ![]() ja mam jutro usg a w czwartek rano wizytę na której wreszcie wezmę L4
|
|
|
|
#4106 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja z 44,5 kg, ale nie ma się czym chwalić, bo to już raczej niedowaga - też mam 163 cm
![]() Pszczoua - czekamy na zdjęcia. Motyl - olej, u mnie gadają wciąż, że za chuda jestem, za mało jem etc, ale przed ciążą też tak gadali, więc nic się w temacie nie zmieniło. Brzucha się nie czepiają, bo u mnie faktycznie widać - wszystko do przodu rośnie, choć ja nie mam wcale takich wąskich bioder w stosunku do reszty figury. A Twoja gin jakaś dziwna - przecież przytyłaś bardzo mało, nie wiem, czemu się czepia. Mnie się raczej czepiała w czwartek, że 7 kg to mało. Karolson - ale super foto!
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczny! Masakra jak te dzieci rosną!
|
#4108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4109 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie ma 0,0%:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Karmi
|
|
#4110 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mój jest starszy o 1 dzień Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.

jutro pojde obiecuje to Wam, sobie i Małemu;D
jaka sliczna buzinka

zaraz się zważę 

może 9, może 18 a może inny
słodkie ?