|
|
#1321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
A jak miałam kupić po raz 1 coś Małej to 20 minut przy regale stałam ![]() Cytat:
Dziec spi w Tuli ale zaczynam się bać jak ona się zaczęła dźwigać! Już nawet na macie! łapie za pałąki i ciągnie się w górę! Na brzuch się przewraca od rana non stop, też sobie czasem pomaga łapaniem za pałąk. Jakby się w jeden dzień nauczyła, szok! Pozwalać się dźwigać? |
||
|
|
|
#1322 |
|
Konto usunięte
|
Debrah, skoro sama, to gotowa, pozwalaj
Black, fryzura dla prawiemęża super ![]() Kaszkę fajną znalazłam: http://allegro.pl/nominal-kaszka-gry...349860791.html |
|
|
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
Kaszka wygląda fajnie.
Jeśli któraś lubi dziecięce ciuszki NEXT - fajny użytkownik na allegro, fajne rzeczy dla chłopców, używki: np http://allegro.pl/next-markowe-ciusz...296639382.html http://allegro.pl/tu-spodnie-next-ko...296639374.html next jest drogi, ale na używki to się może można szarpnąć:P |
|
|
|
#1324 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Onaella moze Ci sie przyda: http://www.amazon.co.uk/Holle-Organi...holle+porridge 9 funtow za 3 opakowania, rozne rodzaje do wyboru
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
ja się tak jeszcze nad liszajem zastanawiałam
ale zobaczymy co będzie się działo jak na 1 wrócimy..
|
|
|
|
#1326 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Hej
My się już wczasujemy Jechaliśmy niecałe 1,5 godz a Daria spała tylko 20 min, ale była grzeczna gadała sobie, pluła, a jak ją dałam do okna to aż piszczała z radości Teraz sobie siedzę na balkonie wśród choinek sosnowych, aaaaaale pachnie ![]() Mam laptopa i neta ale jakoś wolno chodzi. No ale ważne że jest będę mogła czasem Was podczytywać
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
48 minut usypiania- 7 minut spania
![]() 4 próby odłozenia- kazda zakonczona natychmiastowym otwarciem oczu
|
|
|
|
#1329 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fajnie że masz neta
|
|
|
|
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
K ;(
|
|
|
|
#1331 |
|
Wtajemniczenie
|
ale jestem przeziębiona... masakra - z nosa mi non-stop leci. a wiecie od kogo się zaraziłam katarzyskiem? od Majeczki bo pierwsza miała... ehhhh....
|
|
|
|
#1332 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zapodaj jakies foto
|
||
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41582387]to tak jak Agatka nie chciała - najpierw opanowała normalną butelkę z wodą mineralną, potem kubeczek jakoś 11-12mcy miała, a na koniec dopiero niekapek
![]() powiem ci, że Agatka piła z butelki a Dorotkę jednak uczę że kaszka łyżeczką bo potem Agu się tak przyzwyczaiła, że nidyrydy inaczej, a że niejadek to do 3rż chlała to z butli Ona, to nie muszą Holle być, ja nie wiem może Humana tam u was, może Milupa, może jeszcze inne? patrz na skład, bez cukru, bez barwników. Po prostu. U nas Holle mimo wszystko najbardziej dostępne. a tu masz połowę taniej: http://www.ebay.co.uk/itm/Holle-Orga...item3cce666043 http://www.ebay.co.uk/itm/Holle-Orga...item3cce666044 inne też są no i wiesz, u was lepsza jakość chyba jednak ryżu, niż to co do nas trafia ojjj to dobrze, że od razu poszłyście [/QUOTE]Faktycznie jakosciowo nie umywa sie do tego, ktory jest w Polsce dostepny. Niestety. ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Skad my to znamy... |
|
|
|
#1334 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41582387]to tak jak Agatka nie chciała - najpierw opanowała normalną butelkę z wodą mineralną, potem kubeczek jakoś 11-12mcy miała, a na koniec dopiero niekapek
![]() powiem ci, że Agatka piła z butelki a Dorotkę jednak uczę że kaszka łyżeczką bo potem Agu się tak przyzwyczaiła, że nidyrydy inaczej, a że niejadek to do 3rż chlała to z butli Ona, to nie muszą Holle być, ja nie wiem może Humana tam u was, może Milupa, może jeszcze inne? patrz na skład, bez cukru, bez barwników. Po prostu. U nas Holle mimo wszystko najbardziej dostępne. a tu masz połowę taniej: http://www.ebay.co.uk/itm/Holle-Orga...item3cce666043 http://www.ebay.co.uk/itm/Holle-Orga...item3cce666044 inne też są no i wiesz, u was lepsza jakość chyba jednak ryżu, niż to co do nas trafia ojjj to dobrze, że od razu poszłyście [/QUOTE]dzięki Szajka kupię jedną na próbę i zobaczymy jak nam jedzenie pójdzie Cytat:
![]() nie zdziwiłabym się jak by Pani z UK miała ciuszki. Wczoraj byłam na carobocie (coś jak targowisko wszelkich różności- ludzie wyprzedają na zielonej trawce to co im zalega w domu) no i ciuszki next, zara, boots, gregs i wszystkie firmówki można kupić za niecałęgo funta. A taki komplecik to max 2 funty kosztuje. Ubranka często są nieużywane, bądź użyte dosłownie raz. Ja to się zawsze rozpływam jak widzę przepiękne dziewczynkowe sukieneczki za funta ![]() ja wczoraj kupiłam zabawki fisher prica - nowe, zapakowane za 2 sztuki 7 f, gdzie jedna w sklepie kosztuje ok 15 ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Pstryczku, pstryknę
|
#1336 | ||
|
Wtajemniczenie
|
siostra urodzila, coreczka wazy 2400 i lezy w inkubatorze sie wygrzewa, a tak poza tym wszytsko w porzadku
![]() jade zobaczyc malenka, ale wczesniej jeszcze cos malutkiego musze kupic, bo siostra tak samo jak i ja ciuszki 56 wzwyz, bo duzy brzuch miala i myslala ze "kloca" urodzi a tu drugi kurczak w rodzinie ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
wiec i tak dopajam mlekiem pozniej---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
|
|
#1337 | |||||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A wyciąganie rączek jest przecudne, prawie się poryczałam jak Igi pierwszy raz to zrobił Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mam nadzieję że szybciutko będzie poprawaCytat:
Cytat:
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2013-07-01 o 14:36 |
|||||||||||||
|
|
|
#1338 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Blogerko,grutuluje siostrzenicy
super,brawo,ahhh |
|
|
|
#1339 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaaa i mamy oficjalnie pierwszego zęba na wierzchu a drugi już też zaczyna się przebijać
|
#1340 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i: za siostrzeniceprzyszla sukieneczka dla niuni za chrzest ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1341 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Cytat:
![]() dziś już w miarę... zobaczymy czy dam redę pracować 4 godz na nogach...Cytat:
chyba można.. mnie znowu zastanawia czy jak małą kąpię w nim i ona chce rączki do buźki włożyć to czy jej to nie zaszkodzi??na wszelki wypadek jej nie pozwalam... [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41579831]Która tu pisała o bolącym nadgarstku? proszę: http://dzieciowo.pl/2013/07/choroba-...osochodzi.html[/QUOTE] mnie boli, ale czy o tym pisałam tu na forum to nie pamiętam... Cytat:
jestem na bierząco, ale co z tego jak pewnie wieczorem napiszecie tyle stron, że znowu nie będę w stanie nadrobić... powiem Wam, że od piątku żyję w strasznym stresie... można powiedzieć, że byłam świadkiem morderstwa...człowiek, mieszkający naprzeciewko mojego bloku podciął gardło swojej kobiecie.. dzieki bogu akurat przed samym zajściem wyszłam z małą pozałatwiać pare spraw... ale i tak już mnie przeszłuchiwali i prawdopodobnie na policję będę musiała iść zeznawać... nie wiele widziałam, jedynie jak sie do domu dobijał... ale, że moje okna wychodzą na ich wejście do kamienicy i ich okna to.... teraz boje się jak ktoś puka do drzwi.. boje się, ze to on... ale chyba już go zatrzymali, bo policja przestała się kręcić.... miłego dnia.... |
||||
|
|
|
#1342 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1343 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=ILLUSION;41584070]Aaaa i mamy oficjalnie pierwszego zęba na wierzchu a drugi już też zaczyna się przebijać
[/QUOTE za ząbki
|
#1344 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej
chyba mi zjadło parę cytatów znów ciekawe jak wisienka ![]() yellow, przykro mi bardzo, że tak jest między wami Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziękuję Wam bardzo za zainteresowanie little, jeśli chodzi o wyjaśnienie sobie wszystkiego, to w sumie tak dziwnie się skończyło, bo przy śniadaniu ja się jeszcze zbytnio nie odzywałam i tak dziwnie było i TŻ mi mówi, że on wszystko przemyślał i wie o co mi chodzi, tylko nie ma sensu znów o tym gadać, bo do niczego nowego nie dojdziemy, a tylko się pokłócimy i zamykamy tamtą sprawę no to niech będzie i zobaczymyCytat:
Cytat:
![]() sama mam labradora i powiem Ci tak: to są genialne psy, zwłaszcza do dzieci, Filip może siedzieć i patrzeć na niego jak zaczarowany, tylko że one potrzebują baaaaaaardzo dużo uwagi i zainteresowania jak są małe i duuuuuuużo ruchu; jakbym mieszkała w kawalerce i w mieście, i nie miała dużego ogrodu, to nie zdecydowałabym się na takiego psa, bo wg mnie tylko by się męczył; pamiętam jak Elmo był mały, to praktycznie musiałam z nim spędzać cały czas jak byłam w domu, bo piszczał i taki smutny siedział; no i gryzą wszystko jak szalone, normalnie mieliśmy demolkę w domu i czasem jedynym wyjściem było zamknięcie go w garażu, jak szaleństwo osiągało apogeum i najważniejsze, jak pozwolisz mu sobie wejść na głowę, to przepadłaś cwaniaki jakich mało
|
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
podczytuje, ale nie mam weny na pisanie
ehhhhh..... pogoda z FEWCIU zycze zdrówka Blaneczce GOJKA jaka sytuacja z tym sasiadem ![]() ILLUSION brawa dla Igusia a co do tego, czy czujnie Bartulo spi- to było chwile po tym jak po kąpieli go uspiłam i odłozyłam do łózeczka wiec jeszcze nie wpadł w faze nocną
|
|
|
|
#1346 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
gojka, boże jakie rzeczy się dzieją.
blogierko ogromne gratulacje dla siostry
|
#1347 |
|
Zakorzenienie
|
pytanie za 100pkt! Co zrobić żeby dziecko piło nutramigen??? Blanka pluje nim, widę, że staje jej gardle
![]() Szaja Agatka była na nutramigenie?? można j meszać np. z bebilonem żeby przyzyczaić dziecko do smaku?? Edytowane przez fewcia Czas edycji: 2013-07-01 o 16:05 |
|
|
|
#1348 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny czy wszystkie składałyście już wnioski o rodzicielski? Ja się doliczyłam że mam do piątku, lipa jutro muszę zapitalać do zus.
|
#1349 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to on że nie że się nauczy. Tylko że to on jest cały czas w pracy a ja w domu. Chętnie bym go rodzicom pożyczyła żeby podrósł, ale w takim wypadku on się nauczy na ogrodzie życia. I nie wiem co robić ![]() A... Już nie kawalerka tylko 3pokojowe. Hektor na niego wołamy. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.

super 

ale zobaczymy co będzie się działo jak na 1 wrócimy..

Dosatła flegaminę i jak będzie gorączka to podać pedicitamol i jutro się pokazać. Moja biedna

[/QUOTE]
chyba logiczne, ze małe dziecko juz spi
Siostra na drugim miejscu
super,brawo,ahhh
klask i: za siostrzenice
I jak tam,jest juz dzieciatko po drugiej stronie brzucha?