|
|
#1351 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dla siostry Cytat:
![]() Cytat:
tekst mojej szefowej dzisiaj: ja - Kubuś skończył już 4 miesiące szefowa - noo to najwyższy czas wracać do pracy ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1352 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Illusion,brawa za zebola
Gojka,straaaaaaszne to,co napisalas I co musisz teraz przezywac...
|
|
|
|
#1353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekamy na foto Pisklaczka ![]() Cytat:
![]() [QUOTE=gojka24;41584264pow iem Wam, że od piątku żyję w strasznym stresie... można powiedzieć, że byłam świadkiem morderstwa...człowiek, mieszkający naprzeciewko mojego bloku podciął gardło swojej kobiecie.. dzieki bogu akurat przed samym zajściem wyszłam z małą pozałatwiać pare spraw... ale i tak już mnie przeszłuchiwali i prawdopodobnie na policję będę musiała iść zeznawać... nie wiele widziałam, jedynie jak sie do domu dobijał... ale, że moje okna wychodzą na ich wejście do kamienicy i ich okna to.... teraz boje się jak ktoś puka do drzwi.. boje się, ze to on... ale chyba już go zatrzymali, bo policja przestała się kręcić.... .[/QUOTE] ![]() --------------------- Juz chcialam pochwalic Kubunia za kolejny duzy sloik a tu to wszystko przez to pierunskie jajko, staje mu gardle, mlody sie krztusi i sruuu, nastepuje spaktakularny zwrot sloiczka Dziewczyny podajace zoltko - macie jajkowe grudki czy nie? czym wy rozdrabniace to jajo? |
||
|
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
Hope, ale masz kolorowo
nie dosc, że z Dadim trzeba byc non stop to teraz jescze psa masz wysadzac? moze na nocnik??? Tzty to czasem mózgu nie używają..... labradorki superowe psiny, sąsiadka ma, ale w sytuacji gdy nie wie o co kaman z załatwieniem sie to
|
|
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż mi właśnie oświadczył, że znowu musi jechać w delegację
|
|
|
|
#1356 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie ogarniam tego, nekrolog na fejsie
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41567512]Jeszcze nie poszli, ale pójdą - jarmark rękodzieła u nas dzisiaj któryś rok już, fajne to.[/QUOTE]Uwielbiam takie jarmarki! Cytat:
Marsii To Ci Sami zrobił piękną niespodziankę Yellow Niedobrze, trzymaj się, ja trzymam kciuki, może się opamięta Meneq Strasznie ci współczuję, nie wiem jak bym taką rozłąkę zniosła Lady, może Pietraszkowi kaszki nie smakują? ![]() Wisienko Wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia ![]() Bokeh super wyrko ![]() Illusion A to Ci prezent mąż przyniósł Idę czytać dalej, pewnie o połowie zapomniałam, a mam 7 stron do nadrobienia, muszę wykąpać Młodzież, potem uśpić więc ok 19 pewnie zasiądę do kompa. |
|
|
|
|
#1357 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wszędzie mówią, że dziecko samo sobie krzywdy nie zrobi, więc chyba pozwalac Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tylko młody mi zaczął marudzic i nie wzięłam, żadnego potwierdzenia Wy cos dostałyście? Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1358 |
|
Wtajemniczenie
|
Fewciu a na długo jedzie?
|
|
|
|
#1359 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i łączę się w bólu, bo u mnie też się znowu zaczyna :/ Dużo zdrówka dla Blanki, oby szybko minęło to "coś" z oskrzelami! Blogerko gratulacje i wszystkiego dobrego dla małej Lilki Marsi też bym się bała, dobrze, że masz te psy Gojka aż mnie ciarki przeszły, co się na tym świecie wyrabia :/ |
||||
|
|
|
#1360 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko nie pisz, że jeszcze sam sobie trzyma![]() Cytat:
odpoczywajCytat:
Cytat:
mój Filip coś się ociąga z tymi zębamiCytat:
Cytat:
fajne imię no nie wiem jak to ogarniesz, ale może się uda; w każdym bądź razie szczeniaki labków są wymagające; a co na spacerach zdziwiał, to szok; do każdego samochodu czubek się ciągnął i szczekał
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
az w uszach dzwoni
|
|
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
akurat jak mam wolną chwilę
![]() Mąż zabrał Synka na męski wypad żebym mogła w spokoju w domu poćwiczyć. Także skalpel zaliczony a teraz chyba czas na koktajlo truskawkowy
Edytowane przez onaella Czas edycji: 2013-07-01 o 19:48 |
|
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, cywilizacjo
ale mam takie tyly ![]() Maly dzisiaj przeaniolek!!! Moze dlatego, ze pol dniea na dworze no i z M.szaleja jak nie wiem, uwielbiam na nich patrzec Dalej sprzatamy, ale juz koncowka Nadrobie wieczorem w naszym pieknym lozku lece dalej sprzatac bo malz mnie zje jak sie nie rusze
|
#1365 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my tez na nutramigenie juz od dawna, poczatki byly ciezki i trwaly dlugo, byl jeden wielki krzyk, Borys byl strasznie glody, ale jak tylko wyczuwal ze to nutramigen to za cholere nie chcial jesc, dawal mu jedna porcje na kilka podejsc, lazilam jak glupia po calym domu, probowalam go czyms zajmowac .. lekarka powiedziala ze trzeba to przetrzymac, ze w koncu sie przyzwyczai .. no i przyzwyczail sie ![]() a jak mu zrobie na nutramigenie kaszke holle i dodam do tego kilka lyzek marchewki albo jakiegos owoca to jest szal
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2013-07-01 o 20:06 |
|
|
|
|
#1366 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1367 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Na trzy dni,ale dla mnie to wieczność ![]() urlop od 15 lipca,wiec jeszcze dwa tygodnie ![]() Cytat:
Znaczy Twój TZ też wyjeżdża? Ciągle jestem sama,od 6 do 18,już bym chciała żeby tz pracował na miejscu ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
mam dylemat
bo są już nowe wzory nosidełek i okazało się, że jest ten wzór, który mi się bardziej podobał, a miało go nie być, a ja już nastawiłam się na inny i teraz nie wiem du.pa ze mnie, we wszystkim jestem taka niezdecydowana który wg Was?
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze jeden dylemat mam
przeglądałam moje sukienki, czy wejdę w jakąś na to wesele 13 lipca i okazało się, że mam sukienkę, którą kupiłam w tamtym roku na wesele, ale ostatecznie w niej nie poszłam, bo już się nie zmieściłam jak mi brzuch wylazł całkiem o niej zapomniałam i może by się nadała na teraz, tylko wydaje mi się, że jakaś wielka i kanciata w niej jestem, no i długość taka nad kolano, a moje kolana nie za bardzo wyglądają wrzucę do klubu i doradzicie?
|
#1370 |
|
Wtajemniczenie
|
ellmi - najpierw chcialam mowic ze pierwsze, bo takie " zywe' te sloniki ale jak sie przyjrzalam to stwierdzam, ze w drugim to zestawienie kolorystyczne jakos lepiej gra
|
#1371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dawaj fotę do k. |
|
|
|
|
#1372 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakoś mi się ten zielony nie podoba
|
|
|
|
|
#1373 |
|
Lurker ;)
|
Fewcia rozumiem Cie, my jak mielismy "rozstanie" na czas mojego pobytu w szpitalu ( 2 tygodnie) to szalu dostawalismy... A jak wroce do pracy to masakra, bedziemy sie widziec 6 godzin w nocy i weekendy...
Elmi dla mnie pierwsze sloniki!
|
#1374 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
i będzie tak jeździł conajmniej do października, także jeszcze długo. W piątek wrócił chory, jeszcze nie wyzdrowiał i w środę zaś jedzie. Wnerwia mnie to, że trzeba wiecznie gdzieś jeździć, żeby normalnie żyć, do dupy z taką robotą Cytat:
Chociaż te kolory w pierwszym też fajne jak się przyjrzeć dawaj kieckę |
||
|
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
hello,
no i ja już po spotkanku z Calawdeszczu, było cudnie, nawet nie wiem kiedy dzień nam minał muszę Wam powiedzieć,że Monika spodobała się mojemu teściowi teściowej też, tylko,że teściowa nie miała odwagi przyjść to zza firanki ją widziałaLeo&Julia w klubie, dzieciaki słodkie, najlepsze jest to,że Julia (miesiąc starsz) jest większa od Leonarda a nie wiedzieć czemu on jest cięższy od niej, hehe czyżby to jajka ciążyly? aaaa no i jak zobaczyłam TZ Calejwdeszczu to padłam- Juliusz to jego klon szok!mam tylko jedną fotkę bo jakoś nie myślałam o zdjęciach ale może Monia coś ma Gojka szok, dziewczyno jak Ty się czujesz? to naprawdę straszne co Cię spotkało Blogerko brawa dla siostry |
|
|
|
#1376 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, kiecka w klubie, ale bardziej mi chodzi o mnie, niż o kiecke, bo sama mi się podoba
mama mówi, że jest ok, ale jej chodzi o to, żebym kasy na nową nie wydawała![]() a co do nosidełka, to kurde zdania podzielone, a myślałąm, że wszystkie powiecie, żeby brać jedno
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Elllmi, te kolorowe są śliczne, takie wesołe. <3 Idę lookać sukienkę, bo widzę, że już jest w klubie...
Gojka, omg. TŻ już po ostatecznej metamorfozie...
|
|
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
Dziołchy, daje znać, że żyję
. Później ponadrabiam bo mega niezorganizowana ostatnio jestem.. alebo moje dzieckonsie zrobilo bardziej wymagające ![]() Buziaczki dla Was |
|
|
|
#1379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dawaj go
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
Elllmi, do mnie tez to z brązem bardziej przemawia
http://demotywatory.pl/4162248/Uczmy-sie-od-dzieci ![]() ide zlukac kiecuche |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.

To bardzo smutne, że mimo dziecka Twój ukochany się tak zachowuje...
Idealne dla jego włosów.
Źle się czułam, widząc z przodu 6...

I co musisz teraz przezywac...

żebym mogła w spokoju w domu poćwiczyć. Także skalpel zaliczony a teraz chyba czas na koktajlo truskawkowy