Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-01, 16:06   #1351
nancykenator
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Yellow, przykro mi, że u Was tak kiepsko jest, w zupełności Cię rozumiem - ja też bym nie mogła wytrzymać, gdyby mój TŻ nie okazywał mi uczuć... To bardzo smutne, że mimo dziecka Twój ukochany się tak zachowuje...

Dziewczyny, hicior - mój TŻ chce jeszcze krócej włosy jednak. Podoba mu się to - http://0.tqn.com/d/mensfashion/1/0/A...rstyles_10.jpg Idealne dla jego włosów.
jestem na TAK
Cytat:
Miło było zacząć dzisiejszy dzień, widząc na wadze znów 59kg. Chyba faktycznie stres przedślubny zaczyna mi się udzielać... Źle się czułam, widząc z przodu 6...

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Dzewczyny Blanka dzisiaj mi pokasływała rano, i kończyło mi się mleko, więc zapakowałam nas do auta i pojechałam do pediatry. kończyła już przyjmować, ale powiedziała, że szybko wypisze receptę. Poskarżyłam się na noce i przepisała Nutramigen. Powiedziała, że mala może nadal nie toleruje laktozy więc spróbujemy nutrmigen.
Poprosiłam Ją żeby mi jąa jeszcze szybko osłuchała. I... sychać duże charczenie w oskrzelach Dosatła flegaminę i jak będzie gorączka to podać pedicitamol i jutro się pokazać. Moja biedna
zdrówka dla Blanki
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
48 minut usypiania- 7 minut spania
4 próby odłozenia- kazda zakonczona natychmiastowym otwarciem oczu

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
siostra urodzila, coreczka wazy 2400 i lezy w inkubatorze sie wygrzewa, a tak poza tym wszytsko w porzadku
jade zobaczyc malenka, ale wczesniej jeszcze cos malutkiego musze kupic, bo siostra tak samo jak i ja ciuszki 56 wzwyz, bo duzy brzuch miala i myslala ze "kloca" urodzi a tu drugi kurczak w rodzinie

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

ja od dawna juz tak robie, inn sprawa ze i obiadku i deserlku anwet 1.3 sloiczka nie zjada wiec i tak dopajam mlekiem pozniej

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

i wiesz jaki jest slodki jak nagle podnosze rolete a on tak oczka mruzy jakby zmeczony jeszcze byl ;P
dla siostry
Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Aaaa i mamy oficjalnie pierwszego zęba na wierzchu a drugi już też zaczyna się przebijać

Cytat:
Napisane przez misia1505 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy wszystkie składałyście już wnioski o rodzicielski? Ja się doliczyłam że mam do piątku, lipa jutro muszę zapitalać do zus.
ja składałam w zeszłym tygodniu zarówno o ten dodatkowy urlop jak i macierzyński a dzisiaj oficjalnie poinformowałam szefową

tekst mojej szefowej dzisiaj:
ja - Kubuś skończył już 4 miesiące
szefowa - noo to najwyższy czas wracać do pracy

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
moja w nocy się na bok przekręca.. widocznie tak jej wygodniej...

miło, że pamiętasz... oj boli nadal,akle jest poprawa bo już chodzę... w sobote wogle stanąc na nią nie mogłam, więc skakałam na 1 dziś już w miarę... zobaczymy czy dam redę pracować 4 godz na nogach...

[/B]

chyba można.. mnie znowu zastanawia czy jak małą kąpię w nim i ona chce rączki do buźki włożyć to czy jej to nie zaszkodzi??na wszelki wypadek jej nie pozwalam...

mnie boli, ale czy o tym pisałam tu na forum to nie pamiętam...

Śliczna fryzurka.

jestem na bierząco, ale co z tego jak pewnie wieczorem napiszecie tyle stron, że znowu nie będę w stanie nadrobić... powiem Wam, że od piątku żyję w strasznym stresie... można powiedzieć, że byłam świadkiem morderstwa...człowiek, mieszkający naprzeciewko mojego bloku podciął gardło swojej kobiecie.. dzieki bogu akurat przed samym zajściem wyszłam z małą pozałatwiać pare spraw... ale i tak już mnie przeszłuchiwali i prawdopodobnie na policję będę musiała iść zeznawać... nie wiele widziałam, jedynie jak sie do domu dobijał... ale, że moje okna wychodzą na ich wejście do kamienicy i ich okna to.... teraz boje się jak ktoś puka do drzwi.. boje się, ze to on... ale chyba już go zatrzymali, bo policja przestała się kręcić....

miłego dnia.... zbierać się do pracy....
o kurczę, jak w jakimś filmie, uważaj na siebie
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 16:25   #1352
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Illusion,brawa za zebola
Gojka,straaaaaaszne to,co napisalas I co musisz teraz przezywac... A z ta noga to w ogole nie brzmi dobrze...
nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 16:35   #1353
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
siostra urodzila, coreczka wazy 2400 i lezy w inkubatorze sie wygrzewa, a tak poza tym wszytsko w porzadku
jade zobaczyc malenka, ale wczesniej jeszcze cos malutkiego musze kupic, bo siostra tak samo jak i ja ciuszki 56 wzwyz, bo duzy brzuch miala i myslala ze "kloca" urodzi a tu drugi kurczak w rodzinie
Gratulacje!
Czekamy na foto Pisklaczka

Cytat:
Aaaa i mamy oficjalnie pierwszego zęba na wierzchu a drugi już też zaczyna się przebijać

[QUOTE=gojka24;41584264pow iem Wam, że od piątku żyję w strasznym stresie... można powiedzieć, że byłam świadkiem morderstwa...człowiek, mieszkający naprzeciewko mojego bloku podciął gardło swojej kobiecie.. dzieki bogu akurat przed samym zajściem wyszłam z małą pozałatwiać pare spraw... ale i tak już mnie przeszłuchiwali i prawdopodobnie na policję będę musiała iść zeznawać... nie wiele widziałam, jedynie jak sie do domu dobijał... ale, że moje okna wychodzą na ich wejście do kamienicy i ich okna to.... teraz boje się jak ktoś puka do drzwi.. boje się, ze to on... ale chyba już go zatrzymali, bo policja przestała się kręcić....
.[/QUOTE]

---------------------
Juz chcialam pochwalic Kubunia za kolejny duzy sloik a tu zwrocil mi wszystko co zjadl to wszystko przez to pierunskie jajko, staje mu gardle, mlody sie krztusi i sruuu, nastepuje spaktakularny zwrot sloiczka
Dziewczyny podajace zoltko - macie jajkowe grudki czy nie? czym wy rozdrabniace to jajo?

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 16:37   #1354
sylwietta1988
Zakorzenienie

Hope, ale masz kolorowo nie dosc, że z Dadim trzeba byc non stop to teraz jescze psa masz wysadzac? moze na nocnik??? Tzty to czasem mózgu nie używają..... labradorki superowe psiny, sąsiadka ma, ale w sytuacji gdy nie wie o co kaman z załatwieniem sie to jakby jeszcze w domu, na luzaka koło domu by biegal, ale w mieszkaniu, hmmmmm
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 16:55   #1355
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Mąż mi właśnie oświadczył, że znowu musi jechać w delegację nienawidzę tego!!!!
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 17:32   #1356
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
yyyyy ... brak słów
Nie ogarniam tego, nekrolog na fejsie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41567512]Jeszcze nie poszli, ale pójdą - jarmark rękodzieła u nas dzisiaj któryś rok już, fajne to.[/QUOTE]

Uwielbiam takie jarmarki!

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
moja piszczałka i tak jest cały dzień. Ja już chyba ogłuchłam
http://www.youtube.com/watch?v=G3qSu3dWYPE
Ale cudna, dobrze że Miśkowi się znudziło piszczenie, bo uszy pękały.

Marsii To Ci Sami zrobił piękną niespodziankę

Yellow Niedobrze, trzymaj się, ja trzymam kciuki, może się opamięta

Meneq Strasznie ci współczuję, nie wiem jak bym taką rozłąkę zniosła

Lady, może Pietraszkowi kaszki nie smakują?

Wisienko Wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia

Bokeh super wyrko

Illusion A to Ci prezent mąż przyniósł

Idę czytać dalej, pewnie o połowie zapomniałam, a mam 7 stron do nadrobienia, muszę wykąpać Młodzież, potem uśpić więc ok 19 pewnie zasiądę do kompa.
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 17:40   #1357
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
kiedy to zależy od ciebie.
A jak miałam kupić po raz 1 coś Małej to 20 minut przy regale stałam

Dobry trop, będzie świetnie, zobaczycie!

Dziec spi w Tuli ale zaczynam się bać jak ona się zaczęła dźwigać!
Już nawet na macie! łapie za pałąki i ciągnie się w górę! Na brzuch się przewraca od rana non stop, też sobie czasem pomaga łapaniem za pałąk. Jakby się w jeden dzień nauczyła, szok!

Pozwalać się dźwigać?

wszędzie mówią, że dziecko samo sobie krzywdy nie zrobi, więc chyba pozwalac

Cytat:
Hej Hej

My się już wczasujemy
Jechaliśmy niecałe 1,5 godz a Daria spała tylko 20 min, ale była grzeczna gadała sobie, pluła, a jak ją dałam do okna to aż piszczała z radości

Teraz sobie siedzę na balkonie wśród choinek sosnowych, aaaaaale pachnie

Mam laptopa i neta ale jakoś wolno chodzi. No ale ważne że jest będę mogła czasem Was podczytywać
Dobrze, że podróż udana Jeszcze raz miłego wypoczynku wam zycze

Cytat:
48 minut usypiania- 7 minut spania
4 próby odłozenia- kazda zakonczona natychmiastowym otwarciem oczu
Oj

Cytat:

Gratulacje dla siostry Przywieź nam jakieś fotki

Cytat:

Naprawdę szkoda i aż złość bierze że w dzisiejszych czasach o takich ważnych rzeczach decyduje fb
No niestety

Cytat:
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez misia1505 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy wszystkie składałyście już wnioski o rodzicielski? Ja się doliczyłam że mam do piątku, lipa jutro muszę zapitalać do zus.
Ja byłam dziś Tylko młody mi zaczął marudzic i nie wzięłam, żadnego potwierdzenia Wy cos dostałyście?

Cytat:
moja w nocy się na bok przekręca.. widocznie tak jej wygodniej...

miło, że pamiętasz... oj boli nadal,akle jest poprawa bo już chodzę... w sobote wogle stanąc na nią nie mogłam, więc skakałam na 1 dziś już w miarę... zobaczymy czy dam redę pracować 4 godz na nogach...

[/B]

chyba można.. mnie znowu zastanawia czy jak małą kąpię w nim i ona chce rączki do buźki włożyć to czy jej to nie zaszkodzi??na wszelki wypadek jej nie pozwalam...

mnie boli, ale czy o tym pisałam tu na forum to nie pamiętam...

Śliczna fryzurka.

jestem na bierząco, ale co z tego jak pewnie wieczorem napiszecie tyle stron, że znowu nie będę w stanie nadrobić... powiem Wam, że od piątku żyję w strasznym stresie... można powiedzieć, że byłam świadkiem morderstwa...człowiek, mieszkający naprzeciewko mojego bloku podciął gardło swojej kobiecie.. dzieki bogu akurat przed samym zajściem wyszłam z małą pozałatwiać pare spraw... ale i tak już mnie przeszłuchiwali i prawdopodobnie na policję będę musiała iść zeznawać... nie wiele widziałam, jedynie jak sie do domu dobijał... ale, że moje okna wychodzą na ich wejście do kamienicy i ich okna to.... teraz boje się jak ktoś puka do drzwi.. boje się, ze to on... ale chyba już go zatrzymali, bo policja przestała się kręcić....

miłego dnia.... zbierać się do pracy....
o kurczę, nieciekawie masz

Cytat:
No nie, przykro mi bardzo A na długo jedzie>? Kiedy urlop ?

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 17:46   #1358
e_vel
Wtajemniczenie

Fewciu a na długo jedzie?
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 18:10   #1359
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:

za skończenie 5 miesięcy
A wyciąganie rączek jest przecudne, prawie się poryczałam jak Igi pierwszy raz to zrobił

Cytat:
Brawo!

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
ja składałam w zeszłym tygodniu zarówno o ten dodatkowy urlop jak i macierzyński a dzisiaj oficjalnie poinformowałam szefową

tekst mojej szefowej dzisiaj:
ja - Kubuś skończył już 4 miesiące
szefowa - noo to najwyższy czas wracać do pracy
To chyba szefowa niezbyt zadowolona, że jeszcze nie wracasz, co?

Cytat:
Współczuję i łączę się w bólu, bo u mnie też się znowu zaczyna :/ Dużo zdrówka dla Blanki, oby szybko minęło to "coś" z oskrzelami!

Blogerko gratulacje i wszystkiego dobrego dla małej Lilki

Marsi też bym się bała, dobrze, że masz te psy

Gojka aż mnie ciarki przeszły, co się na tym świecie wyrabia :/
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 18:56   #1360
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
wiecie,że moj skubaniec nie chce soczku przez butelkę pić ani z niekapka- pije normalnie jak dorosły,z kubeczka zwykłego
o skubany tylko nie pisz, że jeszcze sam sobie trzyma

Cytat:
Hej Hej

My się już wczasujemy
Jechaliśmy niecałe 1,5 godz a Daria spała tylko 20 min, ale była grzeczna gadała sobie, pluła, a jak ją dałam do okna to aż piszczała z radości
ale super macie odpoczywaj

Cytat:
gratulacje

Cytat:
Cieszę się że TŻ przemyślał i zrozumiał ze nie warto się kłócić

Cytat:
gratulacje mój Filip coś się ociąga z tymi zębami

Cytat:
powiem Wam, że od piątku żyję w strasznym stresie... można powiedzieć, że byłam świadkiem morderstwa...

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
powiem CI tak. Chciałam do młodego. TZ podchwycił i przywiózł. Co innego jakby pies już był nauczony czystości a ten nawet po schodach nie pójdzie mówię mu że w takim wypadku w dobre ręce go sprzedać, bo nie widzę innego wyjścia to on że nie że się nauczy. Tylko że to on jest cały czas w pracy a ja w domu. Chętnie bym go rodzicom pożyczyła żeby podrósł, ale w takim wypadku on się nauczy na ogrodzie życia. I nie wiem co robić
A... Już nie kawalerka tylko 3pokojowe. Hektor na niego wołamy.
przepraszam, wiedziałam, że się przeprowadziliście, ale jakoś tak napisałam fajne imię no nie wiem jak to ogarniesz, ale może się uda; w każdym bądź razie szczeniaki labków są wymagające; a co na spacerach zdziwiał, to szok; do każdego samochodu czubek się ciągnął i szczekał mam nadzieję, że wasz mimo wszystko będzie łątwiejszy do ogarnięcia niż mój

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 19:34   #1361
insolito
Zadomowienie

Ale cisza ...

Stary 2013-07-01, 19:42   #1362
sylwietta1988
Zakorzenienie

az w uszach dzwoni
Stary 2013-07-01, 19:45   #1363
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
az w uszach dzwoni
Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Ale cisza ...
akurat jak mam wolną chwilę

Mąż zabrał Synka na męski wypad żebym mogła w spokoju w domu poćwiczyć. Także skalpel zaliczony a teraz chyba czas na koktajlo truskawkowy

14.08.2010
baby

Edytowane przez onaella
Czas edycji: 2013-07-01 o 19:48
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 19:47   #1364
LadyWhisper
Zakorzenienie

Witaj, cywilizacjo ale mam takie tyly

Maly dzisiaj przeaniolek!!! Moze dlatego, ze pol dniea na dworze no i z M.szaleja jak nie wiem, uwielbiam na nich patrzec moi ukochani mezczyzni....

Dalej sprzatamy, ale juz koncowka pokoik Pietraszka dzisiaj ulozylismy i jest sliczny

Nadrobie wieczorem w naszym pieknym lozku lece dalej sprzatac bo malz mnie zje jak sie nie rusze

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 20:04   #1365
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
pytanie za 100pkt! Co zrobić żeby dziecko piło nutramigen??? Blanka pluje nim, widę, że staje jej gardle

Szaja Agatka była na nutramigenie?? można j meszać np. z bebilonem żeby przyzyczaić dziecko do smaku??

my tez na nutramigenie juz od dawna, poczatki byly ciezki i trwaly dlugo, byl jeden wielki krzyk, Borys byl strasznie glody, ale jak tylko wyczuwal ze to nutramigen to za cholere nie chcial jesc, dawal mu jedna porcje na kilka podejsc, lazilam jak glupia po calym domu, probowalam go czyms zajmowac .. lekarka powiedziala ze trzeba to przetrzymac, ze w koncu sie przyzwyczai .. no i przyzwyczail sie
a jak mu zrobie na nutramigenie kaszke holle i dodam do tego kilka lyzek marchewki albo jakiegos owoca to jest szal

Edytowane przez blogerka
Czas edycji: 2013-07-01 o 20:06
blogerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 20:09   #1366
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
akurat jak mam wolną chwilę

Mąż zabrał Synka na męski wypad żebym mogła w spokoju w domu poćwiczyć. Także skalpel zaliczony a teraz chyba czas na koktajlo truskawkowy

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

Maly dzisiaj przeaniolek!!! Moze dlatego, ze pol dniea na dworze no i z M.szaleja jak nie wiem, uwielbiam na nich patrzec moi ukochani mezczyzni....

Dalej sprzatamy, ale juz koncowka pokoik Pietraszka dzisiaj ulozylismy i jest sliczny

Nadrobie wieczorem w naszym pieknym lozku lece dalej sprzatac bo malz mnie zje jak sie nie rusze
A fotki Pietraszkowego pokoju gdzie>?

Cytat:
my tez na nutramigenie juz od dawna, poczatki byly ciezki i trwaly dlugo, byl jeden wielki krzyk, Borys byl strasznie glody, ale jak tylko wyczuwal ze to nutramigen to za cholere nie chcial jesc, dawal mu jedna porcje na kilka podejsc, lazilam jak glupia po calym domu, probowalam go czyms zajmowac .. lekarka powiedziala ze trzeba to przetrzymac, ze w koncu sie przyzwyczai .. no i przyzwyczail sie
a jak mu zrobie na nutramigenie kaszke holle i dodam do tego kilka lyzek marchewki albo jakiegos owoca to jest szal
Jak Lilka?

Stary 2013-07-01, 20:12   #1367
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
No nie, przykro mi bardzo A na długo jedzie>? Kiedy urlop ?

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Fewciu a na długo jedzie?
Na trzy dni,ale dla mnie to wieczność

urlop od 15 lipca,wiec jeszcze dwa tygodnie

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość

Współczuję i łączę się w bólu, bo u mnie też się znowu zaczyna :/ Dużo zdrówka dla Blanki, oby szybko minęło to "coś" z oskrzelami!
/

Znaczy Twój TZ też wyjeżdża?

Ciągle jestem sama,od 6 do 18,już bym chciała żeby tz pracował na miejscu

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

Lady jak super! My równo rok temu byliśmy na etapie urządzania mieszkania

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 20:28   #1368
elllmi
Zakorzenienie

mam dylemat bo są już nowe wzory nosidełek i okazało się, że jest ten wzór, który mi się bardziej podobał, a miało go nie być, a ja już nastawiłam się na inny i teraz nie wiem du.pa ze mnie, we wszystkim jestem taka niezdecydowana który wg Was?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Standard_Elephant_parade_large_large.jpg (29,9 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg FB_Standard_brown_elephants_large_large.jpg (31,6 KB, 46 załadowań)

Stary 2013-07-01, 20:33   #1369
elllmi
Zakorzenienie

i jeszcze jeden dylemat mam przeglądałam moje sukienki, czy wejdę w jakąś na to wesele 13 lipca i okazało się, że mam sukienkę, którą kupiłam w tamtym roku na wesele, ale ostatecznie w niej nie poszłam, bo już się nie zmieściłam jak mi brzuch wylazł całkiem o niej zapomniałam i może by się nadała na teraz, tylko wydaje mi się, że jakaś wielka i kanciata w niej jestem, no i długość taka nad kolano, a moje kolana nie za bardzo wyglądają wrzucę do klubu i doradzicie?

Stary 2013-07-01, 20:33   #1370
blogerka
Wtajemniczenie

ellmi - najpierw chcialam mowic ze pierwsze, bo takie " zywe' te sloniki ale jak sie przyjrzalam to stwierdzam, ze w drugim to zestawienie kolorystyczne jakos lepiej gra
Stary 2013-07-01, 20:38   #1371
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
mam dylemat bo są już nowe wzory nosidełek i okazało się, że jest ten wzór, który mi się bardziej podobał, a miało go nie być, a ja już nastawiłam się na inny i teraz nie wiem du.pa ze mnie, we wszystkim jestem taka niezdecydowana który wg Was?
Mi się to 2 bardziej podoba

dawaj fotę do k.
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 20:39   #1372
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
kurcze, a nie ma kolorowych słoni + brązowe? jakoś mi się ten zielony nie podoba
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 20:39   #1373
litllesweetangel
Lurker ;)

Fewcia rozumiem Cie, my jak mielismy "rozstanie" na czas mojego pobytu w szpitalu ( 2 tygodnie) to szalu dostawalismy... A jak wroce do pracy to masakra, bedziemy sie widziec 6 godzin w nocy i weekendy...

Elmi dla mnie pierwsze sloniki!

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 20:47   #1374
szklanka19
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Cytat:

Znaczy Twój TZ też wyjeżdża?

Ciągle jestem sama,od 6 do 18,już bym chciała żeby tz pracował na miejscu
No niestety wyjeżdża i będzie tak jeździł conajmniej do października, także jeszcze długo. W piątek wrócił chory, jeszcze nie wyzdrowiał i w środę zaś jedzie. Wnerwia mnie to, że trzeba wiecznie gdzieś jeździć, żeby normalnie żyć, do dupy z taką robotą

Cytat:
Ja bym wzięła te drugie chyba Chociaż te kolory w pierwszym też fajne jak się przyjrzeć dawaj kieckę
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 20:54   #1375
marsi11
Zakorzenienie

hello,

no i ja już po spotkanku z Calawdeszczu, było cudnie, nawet nie wiem kiedy dzień nam minał
muszę Wam powiedzieć,że Monika spodobała się mojemu teściowi teściowej też, tylko,że teściowa nie miała odwagi przyjść to zza firanki ją widziała a potem przyszła i mówiła,że ona taka ładna dziewczyna, padłam
Leo&Julia w klubie, dzieciaki słodkie, najlepsze jest to,że Julia (miesiąc starsz) jest większa od Leonarda a nie wiedzieć czemu on jest cięższy od niej, hehe czyżby to jajka ciążyly?
aaaa no i jak zobaczyłam TZ Calejwdeszczu to padłam- Juliusz to jego klon szok!

mam tylko jedną fotkę bo jakoś nie myślałam o zdjęciach ale może Monia coś ma

Gojka szok, dziewczyno jak Ty się czujesz? to naprawdę straszne co Cię spotkało

Blogerko brawa dla siostry
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 20:54   #1376
elllmi
Zakorzenienie

dobra, kiecka w klubie, ale bardziej mi chodzi o mnie, niż o kiecke, bo sama mi się podoba mama mówi, że jest ok, ale jej chodzi o to, żebym kasy na nową nie wydawała

a co do nosidełka, to kurde zdania podzielone, a myślałąm, że wszystkie powiecie, żeby brać jedno

Stary 2013-07-01, 20:56   #1377
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Elllmi, te kolorowe są śliczne, takie wesołe. <3 Idę lookać sukienkę, bo widzę, że już jest w klubie...

Gojka, omg.

TŻ już po ostatecznej metamorfozie...
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 20:56   #1378
badziabadzia
Zakorzenienie

Dziołchy, daje znać, że żyję . Później ponadrabiam bo mega niezorganizowana ostatnio jestem.. alebo moje dzieckonsie zrobilo bardziej wymagające
Buziaczki dla Was
Stary 2013-07-01, 20:58   #1379
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
hello,

no i ja już po spotkanku z Calawdeszczu, było cudnie, nawet nie wiem kiedy dzień nam minał
dzieciaki oczywiście słodziaki a Wy foty gdzie macie

Cytat:
TŻ już po ostatecznej metamorfozie...
dawaj go

Stary 2013-07-01, 21:01   #1380
sylwietta1988
Zakorzenienie

Elllmi, do mnie tez to z brązem bardziej przemawia

http://demotywatory.pl/4162248/Uczmy-sie-od-dzieci

ide zlukac kiecuche
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości