|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
|
|
|
|
#1382 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
hej,
schodzi ze mnie właśnie napięcie z całego dnia , i sobie płaczę. Blaneczka się tak męczy a ja nie potrafię jej pomóc. NIe wiem co jej jest, ale najprawdopodobniej zęby bo jak smaruje żelem to na kilka minut się uspokaja aczkolwiek musiałabym smarować co 10 min żeby nie bolało a nie można. Dziś w ostateczności dałam jej czopek przeciwbólowy,nie wiedziałam czy na zęby bez gorączki można to dać ale tak krzyczyczała że zaryzykowałam. Teraz śpi. Jeszcze nigdy chyba nie było tak źle. Nawet kolki nie były straszne bo wtedy suszarka i rączki pomagały a teraz nawet to nie. tak bardzo mi jej szkoda ![]() Wybaczcie że nie nadrabiam ale padam na pysk po całym dniu
|
|
|
|
#1383 |
|
Zadomowienie
|
padam! nadrobiłam Was, ale wybaczcie, nie będę się odnosić,bo nie mam siły. Już grzędy pilnuję
|
|
|
|
#1384 |
|
Zakorzenienie
|
Zara.
Tera ( ) go nie ma, poszedł sąsiadowi coś tam z komputerem zrobić, jak wróci, to obfocę i wstawię. Mi się bardzo podoba. |
|
|
|
#1385 |
|
Zadomowienie
|
Lenova
|
|
|
|
#1386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny wrociłam do pracy dzis był pierwszy dzień ale masakra jestem chora psychicznie nie umiem zostawic mojego Julcia nie mogłam z domu wyjsc ale mamy mały sukces zjadł mleczko z butelki wprawdzie tylko 60 ml ale zawsze cos może sie nie zagłodzi plus słoiczek i wytrzymał ale jak wrociłam chciał mi cyca urwac ![]() Nie nadrobie was bo od piatku sie uzbierało a i sesje zaliczyłam narzzie mam spokój dopiero wrzesień i seminarium ![]() Pytałam kiedys jak dajecie jajko zółtko na twardio i do zupki czy takie pólmi ękkie bo ostatnio daliśmy poł żółteczka na twardo i brzuszek pobolewał
|
|
#1387 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Blogerko gratulacje dla siostry! Fewcia zdrówka dla małej ![]() elllmi mnie się podoba to pierwsze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale muszę przypilnować tego jedzenia bo młody pięknie na razie z łyżeczki je.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Padam, byłam 2 godziny na rolkach, z tżtem źle, moją babcią źle, teściami źle, chyba muszę zmienić otoczenie, albo faktycznie to ze mną jest coś nie tak..
Edytowane przez YellowSheep Czas edycji: 2013-07-01 o 21:26 |
||||||
|
|
|
#1388 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1389 | ||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
kuzynka 5 lat mieszkała w UK i największy szok = przywiozła drapak dla kota, OGROMNY, za 2 funty nowy. A u nas nowy tej wielkości to 200zł jak nic.Cytat:
![]() Cytat:
no jak nie jak tak dla dzieci 6, 9 i 12mcy:http://allegro.pl/uczacy-smartfonik-...350849703.html http://allegro.pl/fisher-price-pikni...334163233.html http://allegro.pl/fisher-price-budzi...295086221.html http://allegro.pl/fisher-price-gadaj...335108483.html i naprawdę WIELE innych Cytat:
1-3 dzień jedną miarkę bebilonu zamieniasz na nutra 4-6 dzień 2miarki zamieniasz na nutra 7-9 dzień 3 miarki na nutra i tak dalej przy każdym podaniu mleka to się tyczy Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziewczyny, ja wiem że ciągle z tym moczem wyskakuję, ale to naprawdę częste u dzieciaków (głónie dziewczynek), a jak żadnych objawów nie ma innych a dziecko nagle się zmienia i płacze pozornie bez powodu - to trzeba zbadać. |
||||||||
|
|
|
#1390 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?? Cytat:
o fajnie ![]() Cytat:
Ja się dziś nie odzywałam bo o 16 zaczęłam skręcać łóżko a jakąś godzine temu fajnie jest ale tż...... meg gburowty....wrrrrrrrr:mad :
|
|
#1391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w ogóle nie pojmuję zachowania Twojej babci i generalnie to gra na Twoich uczuciach. Jak mnie wnerwia takie coś My dziś pojechaliśmy do teściów. Sama zaproponowałam, nie widzieli Małej tydzień, wolałam jechać do nich, niż oni do nas |
|
|
|
|
#1392 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a co do pracy, to pewnie z czasem będzie lepiej Cytat:
Cytat:
|
|
#1393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny jestem załamana, zła, rozczarowana i w ciężkim szoku. Zadzwoniłam do teściowej żeby tą dziwaczną sytuację wyjaśnić i dowiedzieć się o co tak na prawdę im chodzi. Dowiedziałam się że nie przyjdą na chrzciny bo zrobiliśmy ogromną przykrość Robertowi, bratu męża bo on bardzo chciał być chrzestnym. Taaa nie zauważyłam. Mieliśmy wg niej jechać do niego, i ustalać z nim, że późno daliśmy znać (6 tygodni wcześniej!!), że mam jej nie denerwować wrzeszczała na mnie! Normalnie cała chodzę z nerwów. Spytałam czy na Michałku im nie zależy wcale? To powiedziała że im bardzo zależy, pffff widać właśnie. Strasznie mi przykro ze względu na Michasia i na męża, nie ogarniam jak można coś takiego zrobić dziecku ![]() Przepraszam ale więcej nie nadrobię dziś
|
|
|
|
|
#1394 |
|
Lurker ;)
|
Bokeh cudownie sie skreca lozko nie?
My szalu dostawalismy :p A TzBokeh ![]() badz mily dla zony!Aga nastepnym razem poproscie o obiad na wynos jak im zostaje My od mojej mamy zawsze obladowani wracamy, bo przeciez A. zawsze zje wszystko!
|
#1395 |
|
Konto usunięte
|
Laurko, no nie ogarniam, dorośli ludzie a jak dzieci...
|
|
|
|
#1396 |
|
Zakorzenienie
|
LAURKO, słów brak.....
Szaja, dobrze, ze jestes bo mam pytanie do Ciebie- czemu Bartulo mi sie budzi z płaczem? czy to drzemka w ciągu dnia czy jak już zasnie na noc. Teraz też, już dwa razy płacze przez sen i mi sie wybudza, dwa razy teraz "dosypiałam", jaki moze byc tego powód? Doo tej pory tak nie było, od 3-4 dni dopiero |
|
|
|
#1397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz bardzo często nam daja coś ![]() Ale co mnie wnerwia najbardziej to sytuacja taka : zwykły dzien, robie obiad w domu na 2 dni zazwyczaj. Oni przyjeżdzają popołudniu i nam obiad przywożą ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
Nie ogarniam !!! przykre, że macie taką sytuację z bliskimi osobami...
|
||
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
Laurko.
Ehhh... Elllmi, widziałam, że pisałaś o sytuacji z mężem - dobrze, że się wszystko wyprostowało. Najważniejsze, że jest okej.
|
|
|
|
#1399 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za pomoc przy tuli, dobrze, że zgodne jesteście
Cytat:
|
|
#1400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1401 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
Laurko, szok, masakra.....przykro bardzo.....
Gojka, o cholerka, chyba bym umarla ze strachu ![]() Black, pokazuj tz ciekawe, ze mu sie tak spodobalo ![]() Kochana, mozesz podrzucic posta z Twoim slubnym mejkapem? ![]() Marsi, Cala, ale super, juz sie nie moge doczekac wizyty u was ![]() Dziewczyny, obiecuje, wrzuce fotki! Ale cholerka, ja tego nie ogarniam, wydaje nam sie, ze wsio juz skonczone, a ciagle te rzeczy wylaza Jeszcze firanki musze skrocic i powiesic ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Aha, Insolito, przykro mi ze siostra sie nie zalapala..... ![]() Najgorsze, ze ja wygryzla jedna laska ktorej nie trawie ![]() Illusion, brawa za zabki!!! ![]() Babeczka od mt sie nie odzywa tydzien juz napisalam jej3 maile, zero odpowiedzi
|
#1403 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie musisz dziękować za pomoc ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1404 |
|
Konto usunięte
|
Lady, może netu nie ma albo wyjechała - ty u pathi zamawiasz?
Pstryniu, nie wiem, może dojrzewanie ukłądu nerwowego i bardziej wyczulony jest na najmniejszy hałas nawet lub śni się coś? Agatka tak też miała, Dorotka czasem ma. I czasemtak, że kilka dni się wybudza, potem kilka dni spokój. |
|
|
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh, mruk jeden, nie wie, co traci
![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- :d
|
#1406 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Helol helol
![]() Nie nie, co za duzo to ne zdrowo, raz nabakis czas upicievsie z tesciem wystarczy Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny slubujace Black Ewik i niedawno poslubione, czy myslicie, że nadal na czasie, zeby w kosciele obraczki przed para niosly dzeciaczki? Mam 3,5 letnia chrzesniaczke i prawie 2 letniego chlopca w rodzinie i taki mi sie pomysl urodzil, jak myslicie? |
|||||||
|
|
|
#1407 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Taki świat teraz mamy ![]() Cytat:
Dziwna sytuacja z mt. A Ty już im pieniądze wpłaciłaś?
|
|
#1408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1409 |
|
Wtajemniczenie
|
A co sie dzieje z delicjanka? Nie ma jej, czy gdzies umknely mi jej posty?
A chcialam ja plastru (sutricon?) pytac, czy cos to daje, bo moja blizna mi sie chyba z tygodnia na tydzien coraz bardziej wypukla robi
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga, mój szanowny przyszły małżonek - wersja 3.0 w klubie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.

ale mam takie tyly

a potem czuję, że się przytula, ale dalej ani słowa, to ja dalej śpię; no i Filip nas wyratował, bo obudził się głodny i jakoś dalej poszło
meg gburowty....wrrrrrrrr:mad :

i generalnie to gra na Twoich uczuciach. 

Ostatnio słyszałam, że w Chinach, czy to w Japonii było- nie pamiętam, ale, że jest tyle aut, że każdy ma zakaz jazdy w jakiś dzień tygodnia. A jak sie zda prawko, to później trzeba czekać w losowaniu na tablice rejestracyjne, żeby jeździć