|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę: | |||
| Rączki, nózki wypychamy- w brzuszku Mamy ubaw mamy. Mamusie XI-XII 2013. cz.IV |
|
6 | 9,68% |
| Rączki nózki wypychamy- niezły ubaw w brzuszkach mamy. Mamusie XI-XII 2013. czIV |
|
2 | 3,23% |
| Cyc ogromny, krągły brzuszek a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
21 | 33,87% |
| Urwisku malutki- rośnij duży i okrąglutki. Mamy XI-XII 2013 CZ.IV |
|
1 | 1,61% |
| Podskakuje lekko brzuszek bo się wierci w nim maluszek.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
7 | 11,29% |
| Coraz mocniejsze czujemy kopniaki, ale rozrabiaki te nasze dzieciaki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| Już nie mogę wciągnąć brzuszka bo bym zgniotła maluszka .Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| JUz sie nie da wciagnać brzuszka , bo to domek jest maluszka.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
6 | 9,68% |
| Myślą nasze Kochane robaczki- dam Mamie kopniaczki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| Mama biega ciągle siku, a smyk w brzuchu fiku-miku! Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
17 | 27,42% |
| listopadowo-grudniowe mamusie 2013. Cz. IV |
|
2 | 3,23% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 20
Cytat:
|
|
|
|
|
#4862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
Cytat:
kurde nie pamiętam gdzie ją rzuciłam, bo nie była mi potrzebna...Cytat:
|
||
|
|
|
#4863 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 20
Dziewczynki ja uciekam do wyrka śpijcie smacznie
|
|
|
|
#4864 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
Cytat:
![]() Dziewczyny właśnie odkryłam że mam uczulenie na słońce posiedziałam dzisiaj trochę na działce, niby słońca za wiele nie było bo zachmurzone było i prześwitywało tak ledwo ledwo poza tym nawet nie dogrzewało, wieczorem zaczęłam się drapać na szyi, nogach, rękach i brzuchu... weszłam do łazienki, popatrzyłam w lustro i krzyknęłam, moja twarz wygląda jak burak i mam całe ciało w krostkach
|
|
|
|
|
#4866 |
|
Zakorzenienie
|
Alem spostrzegawcza
przecież pisałaś![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Kłucie w pipce
|
|
|
|
#4867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wgl dzisiaj jechałam oddać mocz i najpierw poszłam pod prysznic żeby się umyć tu i tam myślałam, że umrę tak mi się chciało sikać, a jeszcze jak polałam wodę to koniec![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Bożeee, gdzie ten tż... |
|
|
|
|
#4868 |
|
Zakorzenienie
|
Popatrzcie sobie na kotkę(już jej ze mną nie ma) gdzie małpica potrafiła spać, to tylko 2 zdjęcia a mam ich mnóstwo z takimi nietypowymi miejscami i pozami
![]() Na drugiej fotce śpi w półce w szafie,sama tam wskoczyła ![]() A Różę wstawię kiedy indziej bo nie mogę załadować. |
|
|
|
#4869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nasturcja,motylek,basiula za jutroNiunia,Weronisiek jak po wizytach?Ciekawe co się ujawniło między nóżkami ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Dobranoc |
|
|
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz
Domi -
za jutrzejsze wizyty!Dobrej nocki mamcie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4871 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz
Domi wspolczuje. Może jakis zimy oklad by pomógł?
Anoula to jest wyrzut raczek do góry nad glowe ze wzdrygnieciem całego ciała. Tak w ogólnym zarysie oczywiście. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wituś przyszedł na świat 18.09.2013; (33Hbd) Aliska przyszła na świat 18.08.2010. Witaj Kochanie Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013 Edytowane przez dzidziadziumdzia Czas edycji: 2013-07-02 o 00:05 |
|
|
|
#4872 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Jestem .. uff cały dzień miałam wyładowany telefon i teraz mam tyle nadrabiania
![]() Olenka i Kyte ale zrobiłyście mi smaka na kalafiorową i z kąd ja w nocy wezmę kalafior ?? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jutro Ci pokażę bo mam na telefonie .. Co do literek to ja chyba zamówie taką wersję jak jest na allegro w przykładzie z imieniem Maja .. Tez jutro Ci wyśle , bo może oglądamy u innych sprzedawców. Facet od macierzyńskiego nie przyszedł , wcale mnie to nie zdziwiło .. do jutra czekam na meila , jak nie to wejde im tam razem z zdrzwiami jeszcze w tym tygodniu ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 01:54 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ---------- Motylek - Twój synus jak z okładki ![]() Cytat:
Aaaa i zapytam jeszcze o pościel z pierza .. Pralaś normalnie w pralce ? Można ? Nie zrobią się kluchy w środku ? Ja tez mam i chciałabym ją wyprać zanim Majka się urodzi . ..
|
|
#4873 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Baleyage: blond a drugi kolor jeszcze nie wiem ![]() Dzień Dobry mamuśki Dziś wcześnie na nogach bo muszę pomału się zbierac do labo zrobić morfologię i później od razu lecę do fryzjerki. Gdzie reszta sprawozdań po wizytach? ![]() 3mam kciuki za dzisiejsze! ![]() I zapewne popołudniu widzimy się w nowym wątku...
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
|
#4874 |
|
Zakorzenienie
|
Bry!
Przede wszystkim gratuluję wszystkim udanych wizyt i poznanych płci! ![]() Ja trochę wpadłam na wyprzedażach w róż i mam nadzieję, że Nina nie okaże się po porodzie Wiktorem, bo biedak będzie chodził w samych różowych ciuszkach ![]() agnieszka, trzymam kciuki za wyniki! Oby były jak najszybciej!My rośniemy, Mała kopie - czasami ma takie serie, że zastanawiam się, czy na pewno jest tam tylko ona ![]() Niestety nie jestem w stanie być z Wami na bieżąco, stąd tak wybiórczo odpisuję i się pojawiam ![]() Widziałam, że dużo kociar tutaj ![]() Ja mam dwa norweskie leśne i chwilowo przeraża mnie, jak to będzie przy dziecku. Zwłaszcza, że kotka jest mega charakterna, potrafi pokazać że coś jej nie pasuje (niestety pokazuje to dobitnie dla nas No ale - nie pierwsi z kotami będziemy mieli dziecko ![]() Pojutrze glukoza ![]()
|
#4875 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie no wiadomo, nie przesadzam.Dzwigam do maks.17-18 kg.(moj syn ) kopie, ale to sie poprostu wie, kiedy mozna a kiedy nie. Mieszkamy tu 2 lata i doprowadzam od tego czasu ogrod do porzadku, sadze iglaki, krzewy by miec za 3-4 lata sciane zieleni i odgrodzic sie od ulicy. Z drugim maluchem pewnie nie dam rady. Od poczatku ladowalam Daniela do nosidelka na plecy i dawaj kopac doly pod krzewy On pol zycia spedzil ze mna w ogrodku, na poczatku w nosidelku.Teraz dlatego bierze do reki chrzaszcze a wczoraj szukal ze mna dzdzownic i wrzucal je do kompostownika ![]() Cytat:
A glukoza nie jest taka zla.Wez ze soba cytryne. Moje koty pozwalaja naszemu synowi na wszystko.Biedne sa, ale na szczescie od miesiaca jest juz lepiej i nie ciaga ich za ogon. http://kotyperskie.eu/?p=601 nemosek-norma ![]() Moje spia na drapaku,w szafach,pod lozkiem, pod poduszka,jak tz wyjezdza w podroz sluzbowa, to u niego w walizce, u mnie na glowie to norma, u syna w nogach, ktoregos razu znalazlam kocura wcisnietego pomiedy sciane a lozko na 15 cm odcinku, ale jezeli mu wygodnie... Kilka razy spal w pralce, w suszarce, pod prysznicem,w wannie,w zlewie,itd.![]() Daniel opowiada w zlobku ze urodzi mu sie dziecko.Ale nie ze mama urodzi, tylko ze on Wogole sa jaja, bo gada jak najety w obu jezykach rownoczesnie, super sie zrobil Robimy obiad, ale najchetniej to pomaga w pieczeniu ciast ![]() Uploaded with ImageShack.us Edytowane przez De28 Czas edycji: 2013-07-02 o 08:24 |
||
|
|
|
#4876 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Spieszę z relacją ![]() Wybraliśmy się na 17, oczywiście było godzinne opóźnienie więc weszłam o 18, mąż mnie wspomagał pączkami bo zgłodniałam w poczekalni i aż mi było słabo. Pani dr bada bada, patrzy, milczy. W końcu powiedziała tak "w głowie ładnie, rączki ładne, stópki kształtne, nóżki dobre, serce prawidłowe, tętno w normie" A mu przecież czekamy!!! Mąż już siedział jak na szpilkach! Nagle mówi: "chyba chłopak, ale sprawdzimy to na następnej wizycie. Jeszcze rzeczy nie kupujcie" Noż załamka! Jak to chyba?!! I czekaj tu miesiąc znowu... Ale ale... nagle poczułam jak dziecko się rusza, a pani dr w krzyk "nie! Na 100%! Teraz widzę, na 100% chłopak!" Mój kochany skarbuś nie pozwolił dłużej mamie żyć w niepewności Mąż aż otarł łezkę wzruszenia Wycałował mnie, niemal fruwał z radości. I wiecie co... inaczej teraz traktuje i mnie i dziecko. Wie, że noszę jego syna i wreszcie odnosi się do dziecka osobowo![]() Jestem przeszczęśliwa Nie jesteśmy jeszcze pewni co do imienia więc proszę o dopisanie SYN i następna wizyta na 31.07 o 17:00 Niunio waży 342g, wyprzedza planowaną datę porodu i wychodzi na to, że prędzej urodzi się w okolicach 10 listopada niż 23. |
|
|
|
|
#4877 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41595137]Jestem jestem!
Spieszę z relacją ![]() Wybraliśmy się na 17, oczywiście było godzinne opóźnienie więc weszłam o 18, mąż mnie wspomagał pączkami bo zgłodniałam w poczekalni i aż mi było słabo. Pani dr bada bada, patrzy, milczy. W końcu powiedziała tak "w głowie ładnie, rączki ładne, stópki kształtne, nóżki dobre, serce prawidłowe, tętno w normie" A mu przecież czekamy!!! Mąż już siedział jak na szpilkach! Nagle mówi: "chyba chłopak, ale sprawdzimy to na następnej wizycie. Jeszcze rzeczy nie kupujcie" Noż załamka! Jak to chyba?!! I czekaj tu miesiąc znowu... Ale ale... nagle poczułam jak dziecko się rusza, a pani dr w krzyk "nie! Na 100%! Teraz widzę, na 100% chłopak!" Mój kochany skarbuś nie pozwolił dłużej mamie żyć w niepewności Mąż aż otarł łezkę wzruszenia Wycałował mnie, niemal fruwał z radości. I wiecie co... inaczej teraz traktuje i mnie i dziecko. Wie, że noszę jego syna i wreszcie odnosi się do dziecka osobowo![]() Jestem przeszczęśliwa Nie jesteśmy jeszcze pewni co do imienia więc proszę o dopisanie SYN i następna wizyta na 31.07 o 17:00 Niunio waży 342g, wyprzedza planowaną datę porodu i wychodzi na to, że prędzej urodzi się w okolicach 10 listopada niż 23. [/QUOTE] Gratuluję udanej wizyty i chłopaczka ![]() Dzień dobry ![]() Aleee się wyspałam, aż miło ![]() Jaśko chyba szczęśliwy że mama wyspana bo kopie od rana bez przerwy |
|
|
|
#4878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam z ranka pięknego i słonecznego
mężul pojechał do mechanika to mam trochę czasu na wizaż![]() Cytat:
![]() Norweskie leśne marzy mi się ten kot,piękne są Mój znajomy ma norweskiego,biega sobie po lesie i sarny goni a na obiad wiewiórki przynosi ![]() Cytat:
Fajnie mały pomocnik,podoba mi się że jest taki samodzielny.Na pewno to zaprocentuje na przyszłośćO to widzę że Twoje koty maja niezłe miejsca,zlew,prysznic ciekawe ![]() A tekst że mu się dziecko urodzi dobre dobre [1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41595137]Jestem jestem! Spieszę z relacją ![]() Wybraliśmy się na 17, oczywiście było godzinne opóźnienie więc weszłam o 18, mąż mnie wspomagał pączkami bo zgłodniałam w poczekalni i aż mi było słabo. Pani dr bada bada, patrzy, milczy. W końcu powiedziała tak "w głowie ładnie, rączki ładne, stópki kształtne, nóżki dobre, serce prawidłowe, tętno w normie" A mu przecież czekamy!!! Mąż już siedział jak na szpilkach! Nagle mówi: "chyba chłopak, ale sprawdzimy to na następnej wizycie. Jeszcze rzeczy nie kupujcie" Noż załamka! Jak to chyba?!! I czekaj tu miesiąc znowu... Ale ale... nagle poczułam jak dziecko się rusza, a pani dr w krzyk "nie! Na 100%! Teraz widzę, na 100% chłopak!" Mój kochany skarbuś nie pozwolił dłużej mamie żyć w niepewności Mąż aż otarł łezkę wzruszenia Wycałował mnie, niemal fruwał z radości. I wiecie co... inaczej teraz traktuje i mnie i dziecko. Wie, że noszę jego syna i wreszcie odnosi się do dziecka osobowo![]() Jestem przeszczęśliwa Nie jesteśmy jeszcze pewni co do imienia więc proszę o dopisanie SYN i następna wizyta na 31.07 o 17:00 Niunio waży 342g, wyprzedza planowaną datę porodu i wychodzi na to, że prędzej urodzi się w okolicach 10 listopada niż 23. [/QUOTE] o to dużo wyprzedził prawie 2 tygodnie.Super kolejny chłopaczek
|
||
|
|
|
#4879 |
|
Zakorzenienie
|
weronisiek
De, no nasze koty najczęściej na drapaku śpią. Ostatnio upatrzyły sobie jeszcze wiszącą gablotkę na szkło... A poza tym czasem na kanapach, czasem na dywanie, na desce do prasowania - jeśli stoi rozłożona. Z nami chyba nie spały nigdy Co do prania pierzy - zerknijcie tylko na metki, bo u mnie zarówno na kołdrze jak i na poduszkach jest uwaga, by prać w pralce o min. pojemności 7kg. Chodzi nie o samą objętość, ale o ciężar - mokre pierze są ciężkie i bęben takiej pralki 5kg mógłby nie wytrzymać przy wirowaniu. Także ja oddaję albo do czyszczenia, albo podrzucam siostrze, która ma właśnie pralkę na 7kg
|
#4880 |
|
Zakorzenienie
|
Domi przeszło Ci trochę uczulenie?
Idę sobie kawkę strzelić
|
|
|
|
#4881 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Moja mama 3 lata temu tez przygarnęła suczkę. Ktoś ja przywiązał w zimie do drzewa w lesie, potem się błąkała parę tyg, mama ja dokarmiała, a jak się dowiedziała, ze to przybłęda to ja od razu wzięli a teraz jest najwspanialszym psem na świecie ![]() Cytat:
udanej wizyty no i synuuusia ![]() Cytat:
![]() Hejooo z rana ![]() Byłam wczoraj na wizycie. Bóle podbrzusza, jajników to bóle spowodowane kaszlem. Dzidzia sobie rośnie, zaczęłyśmy 18t, ale ruchów jeszcze nie poczuje, bo mała leży głową w dół - jedynie co mogę czuć to ucisk na pęcherz ponoć taka pozycja to rzecz normalna. Ginka potwierdziła dziewczynkę, układ moczowy jak na dziewczynkę ![]() Także wsio jest w porządku. Przepisała mi Thiocodin na kaszel, także można go zażywać w czasie ciąży - oby pomógł. A lekarze mnie zbywali, bo się boją cokolwiek przepisywać. Od wczoraj mam całodniowy i całonocny skurcz lewej łydki chodzic nie mogę :/ i tak pulsuje
|
||||
|
|
|
#4882 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję że pytasz
Drapię się jeszcze niesamowicie i nie mogę się opanować :/ Ale twarzy już nie mam tak czerwonej jak wczoraj wieczorem to już duży plus bo przynajmniej jakoś normalnie wyglądam i mogę wyjść z domu ![]() Dzisiaj też się na działkę wybieram ale pierwsze co zrobię to rozłożę sobie parasol
|
|
|
|
#4883 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za odpowiedzi.
i zobaczę jak będzie dzidzia zasypiała. Muszę sobie przygotować jakieś alternatywy, bo ze względu na problemy z rękami nie będę mogła małego zbyt dużo nosić i bujać gdyby nie mógł zasnąć.
|
#4884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łupów lumpkowych obfoconych nie mam, ale wrzucam to, co kupiłam ostatnio z wyprzy: - pajaca: http://www.smyk.com/cool-club-pajac-...a-dla-dzieci-p - body z krótkim: http://www.smyk.com/cool-club-body-d...a-dla-dzieci-p - półśpiochy: http://www.smyk.com/cool-club-polspi...a-dla-dzieci-p - półśpiochy: http://www.smyk.com/cool-club-polspi...a-dla-dzieci-p (w sklepie byly przecenione i jeszcze trzypak body z długim rękawkiem, ale nie widzę na stronie. Teraz zamówiłam jeszcze jedne półśpiochy w drzewka, tylko większe (bo są super w dotyku, więc biorę, póki są przecenione), i body: - http://www.smyk.com/cool-club-komple...a-dla-dzieci-p - http://www.smyk.com/cool-club-body-d...a-dla-dzieci-p Wrzucam parę fot, które mam na fb (niestety jakość różna, bo większość z telefonu): Hera: https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...26280674_n.jpg https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n..._3913031_n.jpg Olimp: https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n..._6070007_n.jpg https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...76639689_n.jpg https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...88224024_n.jpg Hera&Olo: https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...06139639_n.jpg Widać? Prowadziłam bloga kociego, ale z braku czasu w kwietniu zlikwidowałam... Hehe, no nasze niewychodzące. Teraz w sezonie na te wielkie chrabąszcze Olo nam każdego wieczoru znosi do domu 4-5 szt. i głośno chwali się przed konsumpcją ![]()
|
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41595137]Jestem jestem!
Spieszę z relacją ![]() Wybraliśmy się na 17, oczywiście było godzinne opóźnienie więc weszłam o 18, mąż mnie wspomagał pączkami bo zgłodniałam w poczekalni i aż mi było słabo. Pani dr bada bada, patrzy, milczy. W końcu powiedziała tak "w głowie ładnie, rączki ładne, stópki kształtne, nóżki dobre, serce prawidłowe, tętno w normie" A mu przecież czekamy!!! Mąż już siedział jak na szpilkach! Nagle mówi: "chyba chłopak, ale sprawdzimy to na następnej wizycie. Jeszcze rzeczy nie kupujcie" Noż załamka! Jak to chyba?!! I czekaj tu miesiąc znowu... Ale ale... nagle poczułam jak dziecko się rusza, a pani dr w krzyk "nie! Na 100%! Teraz widzę, na 100% chłopak!" Mój kochany skarbuś nie pozwolił dłużej mamie żyć w niepewności Mąż aż otarł łezkę wzruszenia Wycałował mnie, niemal fruwał z radości. I wiecie co... inaczej teraz traktuje i mnie i dziecko. Wie, że noszę jego syna i wreszcie odnosi się do dziecka osobowo![]() Jestem przeszczęśliwa Nie jesteśmy jeszcze pewni co do imienia więc proszę o dopisanie SYN i następna wizyta na 31.07 o 17:00 Niunio waży 342g, wyprzedza planowaną datę porodu i wychodzi na to, że prędzej urodzi się w okolicach 10 listopada niż 23. [/QUOTE] Gratulacjeeeee
|
|
|
|
#4886 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4887 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zażywasz magnez? ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
KOTY SĄ MEGA ZWŁASZCZA HERA mi się strasznie podoba!!!!!!!!!!! Nie planujesz małych kociątek??? |
||
|
|
|
#4888 |
|
Zakorzenienie
|
Issia moja internistka też nie zbywała w marcu aż skończyło się zapaleniem oskrzeli i płuc i szpitalem. :/
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4889 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
dziecko skopało mnie nad ranem jak spałam i śniło mi się że muszę zaraz wejść na forum , bo już nowy wątek jest i pokazywały się już posty, numery od 5,6 itd,a mnie tam nie ma Widać żyję wizażem.Zaraz postaram się przeczytać co tam naskrobałyście, ale muszę dzieckiem się zająć, poranna wizytę mi dziecko kuzynki zrobiło i mówi coś teraz o prizonerach ciekawe o co jej chodzi i czego się naoglądała.
|
|
|
|
#4890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() Hera ma zupełnie inną budowę, jest potężniejsza ), której Hera się bardziej podoba - wszyscy widzą umaszczenie Olka i od razu mówią, że on jest duuużo ładniejszy. No i ona jest wredna ![]() Kociątek nie będzie - oba są wykastrowane
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.

kurde nie pamiętam gdzie ją rzuciłam, bo nie była mi potrzebna...
jutro już chyba sie wyjasni i będzie nowy wąteczek 

posiedziałam dzisiaj trochę na działce, niby słońca za wiele nie było bo zachmurzone było i prześwitywało tak ledwo ledwo poza tym nawet nie dogrzewało, wieczorem zaczęłam się drapać na szyi, nogach, rękach i brzuchu... weszłam do łazienki, popatrzyłam w lustro i krzyknęłam, moja twarz wygląda jak burak 

za jutro

i z kąd ja w nocy wezmę kalafior ??