|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Aska: powaliłas mnie karmieniem nad lozeczkiem:d Chciałam cię bardzo przeprosić, że ostatnio tak nam sie urwała rozmowa na fejsie, ale coś mi się z netem dzieje, teraz też padł i na komórce wisze. Do posiłku: jeśli nie masz oliwy lepiej dodać lyzeczke masła (smak też chyba lepszy wyjdzie?) I powodzenia bo moja wczoraj odmowila lubiany dotąd ziemniak ze szpinakiem.;/ Szajna; to trzeba oznajmić mężowi że czas na uzupełnianie szafy. Ja nigdy nie liczyłam ile czego mam.hm.. Sporo mam swetrow bo jestem ich fanka, ale zawsze za mało mam bluzek. Mała mi zasnela w 2 minuty przy piersi. Chyba nie chodziło o jedzenie. Kurde dla niej pierś jest tak ważna i niezbędna że boję się co później będzie... |
|
|
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Black udanej zabawy życzę
|
#2463 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Hej
Cytat:
codziennie jest tam mnóstwo ludzi... Nawet do głowy by mi nie przyszło że może się nam coś tam stać w środku dnia. Codziennie tam na spacery chodzę. Nie będę się więcej tam rozkładać jak będzie tak pusto Co do komarów - uwierz mi że to możliwe ja już nawet nie liczę ugryzień...Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja też tak robię, budzę tż żeby małemu dał mleczko Cytat:
Mały dziś pierwsza nocka 21-7 bez pobudki na mleczko myślę że już wcześniej by się udało bo generalnie to my dawaliśmy mu koło północy na śpiocha. W ogóle wczoraj wypił tylko 3 razy mleczko 210 ml słoiczek obiadku i słoiczek deserku, mało trochę :/ a piciu nie chce... pił soczki teraz mu się odwidziało... Kupiłam ostatnio herbatkę z hippa do zaparzania (bez cukru) z samych owoców, fajny skład miała, no ale Oli nawet jej powąchać nie chciał...
|
||||||
|
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
hello
miałam cytować ale moje Kaziollo się obudzillo i nie mam możliwości Szaja a w chuście karmilaś? bo ja tak nawet mam gdzieś fotę tylko kurde z czasem w ten weekend kiepsko stojęchciałam Wam powiedziedzieć,że moje dziecko przeszlo dziś sam siebie, mega skok rozwojowy- dziś samodzielnie usiadł
|
|
|
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
już Was nadrobię, najpierw http://www.fronda.pl/a/niesamowita-h...ien,29273.html poryczałam się
|
|
|
|
#2466 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem ze przynudzam... marsi mi dala nadzieje ze i u nas cos w koncu zaskoczy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() dla mnie nie do wyobrazenia ![]() Cytat:
Cytat:
poobserwuj go, mam nadzieje ze to tylko "jedorazowy" wyskok kurcze. a bylo juz praktycznie ok ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() o jejciu, ale zazdroszcze! Cytat:
![]() ![]()
|
|||||||||
|
|
|
#2467 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tylko zawsze mnie to ciekawiło ![]() Cytat:
brawa dla Groszka ![]() ![]() klask i:![]() ![]() ja sie zbieram do t.
|
|
|
#2468 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Ola w spacerniaku
![]() Potem sie poodnoszę, teraz idę sprzątać i może zrobię to ciasto na maslance ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2469 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
|
#2470 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Serio nie wiedziałam, że potrafię tak szybko biegać ![]() Cytat:
a teraz już lepie? Zjadł normalnie i nic nie ulał?Cytat:
jestem prawie głucha na jedno ucho, ciągle mi z niego leci i w dodatku w nocy zaczęło mnie boleć drugie A co do zatorów to jeszcze się pojawiają, ale na szczęście Ewcia sobie radzi z nimi w kilka minut, więc się już nimi nie przejmuję [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41662054] a propos, na stojąco już też na ulicy karmiłam [/QUOTE] Ja też. Siedziałam z Małą na ławce, ale menel siadł obok nas i się wpatrywał to się zebrałam i poszłam w świat ![]() Bo tak w ogóle to ja jestem takim typem co przyciąga meneli. Zawsze, podkreślam ZAWSZE musi się do mnie jakiś doczepić i czegoś chce, nie wiem czemu Najgorzej jak chodziłam na spacery z taką jedną koleżanką co od razu w panikę wpadała jak ktoś się do nas zbliżał i bluzgała, zamiast grzecznie odpowiedzieć i dalej iść w swoją stronę ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#2471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dla Leosia, jeszcze nieraz mamę zaskoczy Aska, dzieki za odpowiedz w sprawie pieluszek basenowych Charlizz, mała swietna i pięknie pozuje ![]() Pstryniu, moje plecy do tej pory nie mogą ogarnąc takiego karmienia Blogerko, kurcze, już daaaaawno nie pisałas, zeby sie cos działo takiego.... mam nadzieje, że to byl OSTATNI raz Hope nie do wyobrazenia... ![]() dziec uspiony po solidnym marudzeniu- ewidentnie nie leży mu taka pogoda ![]() FEWCIU, FEWCIU łerarju? nie wiem, czy macie taki program LOVe, wczesniej sie nazywał weddingtv, lecą wesela nadesłane, no i sobie włączyłam, gra myzka, marsze weselne, itp, teraz leci takie z 1997 r, ahhh te stroje |
||
|
|
|
#2472 | ||
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
blogerko sadze, ze winna jest gruszka. Przeciez sa bardzo ciezko strawne. silver u mnie byla ulewa mega. Siostra tz i ja mokre do bielizny. Yae przesikala pieluche; deszcz jej nie tknal. Yae poznaje rodzine tz. Kolejna ciocia przyszla nas odwiedzic. Yae ostro przygotowuje sie do raczkowania - pupe bardzo wysoko podnosi i zaczyna sie dzwigac na rekach i nogach (brzuch jest ok. 5cm nad materacem). ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2473 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja kiedyś listonoszowi otwierałam i gdybym nie miała lustra w przedpokoju to chyba by się wystraszył i uciekł ![]() Cytat:
Kciuki! Cytat:
![]() Gdzieś mi zniknął cytat Marsi. dla Leo
|
|||
|
|
|
#2474 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a to "razem" ogladalysmy nauke jazdy? kiedy to bylo ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ----------------- ale ladnaaaaa szkoda ze przesylka trwa 4 lata http://allegro.pl/letnia-elegancka-s...366727322.html |
||||
|
|
|
#2475 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz nie mam sily. ten moj dziec to ma chyba geny pol-czlowiecze a pol-wielbladzie!
czika czikowata taka ze hej a ten nie chce nic pic! NIC! dobrze ze cyca ciagnie chociaz...
|
|
|
|
#2477 |
|
Zadomowienie
|
CHwale sie Insolitowe ciasto jesczze przed posypaniem kruszonka ... ale chyba juz wiem, ze cos spieprzylam, bo krusonka byla plynna, ale jakos ja pomalu lyzeczka rozlalam na tym ciescie
S![]() ![]() Grila dzis mam u rodzicow, gorzej jak nie wyjdzie to bede w pospiechu szukac cukierni ![]() A tu ulubiona pozycja mojej cory, zawse jak sie budze wita mnie w tej pozycji
|
|
#2478 |
|
BAN stały
|
Cześć dziewczynki
![]() Emilka tak wczoraj zabalowała na tych urodzinach Oliwki (córki Bartka ), że dzisiaj zapłakała o 7, dałam jej smoka i ....spała do 10!! Caaaałą noc (od 22) bez ani jednej pobudki na mleko ![]() Ja właśnie skończyłam sprzątać chatę i jestem wykończona. Dzisiaj jedziemy do moich rodziców na obiad, potem zostawiamy z nimi Milkę i jedziemy sami do kina.. Potem wracamy do nich i już tam zostaniemy na noc. Eh..kino...nie wiedziałam, że może sprawić człowiekowi tyle radości |
|
|
|
#2479 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja prasowanko uskuteczniałam, to co mi szkodziło sie przy tym zrilaksowac ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
i za zdolnosci kulinarne---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Aska, płynna kruszonką przebiłas nawet moje piewsze gotowanie makaronu jeszcze z czasów gimnazjalnych- na zimną wode
|
|||
|
|
|
#2480 |
|
Zadomowienie
|
Sylwietta kruszonka kruszonka, ladnie sie przyrumienila, ale cholera jak wbijam patyka w ciasto to jest jeszcze plynne a piecze sie juz 35 min ( w przepisie jest 30-40 ) ... ciekawe jaki ma insolito piekarnik, bo ja mam elektryczny ... Dalam teraz pieczenie od dolu i 170 st na nastepne 15 min ... jak bedzie nadal mokre to ustawie chyba 150 i bede piekla dalej ... w sumie nie bylo w przepisie ilosci owocow, a ja dalam 700 gr truskawek, 2 nektarynki i pol opakowania malin ... moze za duzo
|
|
#2481 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bo potem pozjada mi cytaty i dopiero będę zła ![]() Biszkopt jak ta lala ![]() Super fotki! Fajnie, że się spotkałyście ![]() Cytat:
Super że podróż udana i wracaj do nas szybko bo będziemy tęsknić ![]() Biedactwo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2482 |
|
Zadomowienie
|
Witaj Fewciu, duzo dziewczyn pytalo o Ciebie
![]() Kurde a mi to ciasto nie wyszlo, przez kruszonke, tego masla jest za duzo i plywa po wierzchu, odkroilam kawalek i w smaku jest niezle, ale strasznie wilogotne w srodku ...posypalam teraz to maslo maka po wierzchu i znow wsadzilam .... Kurde lipa straszna, a takie mialo byc latwe ... i na kruszonke kupilam prawdziwe maslo, a zawsze dawalam kasie ... a teraz se mysle nie bede skapic i co ... zonk maslo plywa po ciescie
|
|
#2483 | |||||
|
Zakorzenienie
|
witaj
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
moze jeszcze da sie uratować |
||
|
|
|
#2485 |
|
Zadomowienie
|
Pstryczku ale jak uratowac, jak na zlosc nie ma Marsi, moze by jaka rada rzucila .. Juz to maslo zbieralam lyzeczka i wylewalam, a teraz wzielam recznik papierowy i odsaczalam .. im wiecej odsaczam tym masla jest wiecej
![]() ![]() Co najlepsze oszatkowalam juz kawalek, przy probach i jest dobre ... Mimo ze surowe w srodku
|
|
#2486 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I życzę super party dzisiaj ![]() :roza BYŁA!!!! ![]() Cytat:
Stracił rachubę podobno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak przestanę KP, to będę znowu szaleć ![]() ![]()
|
||||||
|
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
|
|
|
|
#2488 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
toz to sama woda
![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41659837] - ![]() dlatego dziewczyny nie warto się spinać trzymam mocno kciuki za Was ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41660370]Dziewczyny, mam pytanie, powiedzcie mi, ile macie ubrań takich normalnie do chodzenia -[/QUOTE]z racji, że moja praca wymaga eleganckiego stroju, to mnóstwo! za to cierpię na chroniczny brak dresów ![]() Uważaj! Wiem co mówię...... Cytat:
Już zaraz zdam relację ze wszystkiego ![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
dla Niej !Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41662054]dzisiaj idziemy ćwiczyć, może coś nowego pokaże to zdam relację z niecierpliwością czekam na filmik ![]() TAK!!!!!!!!!!!!!! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() miło ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Poczytałam Was gaduły a teraz się chwalę, tzn. moją córe chwalę! Chcę więcej takich nocy!!!!!!!!!!!!! Blanka padła o 20.15, dosłownie padła, bo zasypiała z płaczem na ustach, taka była zmęczona Sama zasnęła!!! Nawet jeść nie chciała, dopiero potem na śpioszka jej dałam. Więc ja tylko obejrzałam kawałek meczu, bo myślę sobie ciężka noc przed nami. A tu mega miła niespodzianka!Blanka zaczęła się wiercić dopiero po 2 w nocy! Szybko zrobiłam butle, dałam jeszcze na śpiocha, zasnęła przy jedzeniu. Potem wiercenie dopiero o 5! Więc znowu szybko mała porcja mleczka i spała do 7.30!!!! ja chcę więcej takich nocy. Moja kochana ![]() A dzisiaj sama zasnęła w leżaczku jak robiłam obiad w kuchni, więc myk ja do łóżeczka i spała 45min ![]() A dzisiaj od rana w biegu, zakupy, fryzjer TŻ, sprzątanie, obiad, teraz chlebek się piecze i idziemy na spacerek Będę później.
|
||||||||
|
|
|
#2489 |
|
Zadomowienie
|
No nic jade do rodzicow, ciasto jest jeszcze surowe w srodku, ale przy brzegach jest oki ... no ale pieklo sie prawie 2 godziny ... maslo wsiaknelo
![]() ![]() Nie wiem czego to wina za duzo owocow czy plynna kruszonka Na fotce jakies takie ciemne wyszlo
|
|
#2490 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a moze takie ma byc ![]() Cytat:
moim zdaniem za duzo owocow ![]() Cytat:
nalezalo sie Wam |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.

bo może ten dziad poluje na jakąś okazje...
codziennie jest tam mnóstwo ludzi... Nawet do głowy by mi nie przyszło że może się nam coś tam stać w środku dnia. Codziennie tam na spacery chodzę. Nie będę się więcej tam rozkładać jak będzie tak pusto 
nawet mam gdzieś fotę tylko kurde z czasem w ten weekend kiepsko stoję

klask i:

troche mu podjadłam