Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18! - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-06, 21:14   #4741
iwona335
Zakorzenienie

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
A En do kogo bedzie pisac na kom.?...
nie wiem
ile czasu minelo jak pojechala?? moze ktoras napisze do niej smsa? ale niech napisze jedna a nie 70 ciotek

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
A my dzis w koncu odebralismy lozeczko, ktore w sklepie przetrzymywalismy jakies 3 m-ce

U nas niesamowite upaly, ledwie zyje i nie wiedzialam gdzie mam sie schowac od tej duchoty. Wiekszosc dnia spedzilismy w odwiedzinach u mamy, ktora nawet zaprosila nas na obiad Do nowego mieszkania tak i nie zdolalismy dojsc, mam nadzieje nadrobimy to jutro.

Wstawiam fotke z prawie 35tc (zaczynam jutro)
ślicznie wyglądasz!
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 21:16   #4742
surka
Zakorzenienie

Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18

Bo rocky chyba ma problemy z wejściem na wizaz dlatego pisze na fb.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 21:17   #4743
roxi1980
Zakorzenienie

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

Cytat:
Roxi, za 36tc
I przytulam Cie mocno, szkoda, ze tak sie meczysz

Cytat:
bardzo ładnie wyglądasz - śliczna z ciebie dziewczyna

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 21:21   #4744
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
A my dzis w koncu odebralismy lozeczko, ktore w sklepie przetrzymywalismy jakies 3 m-ce

U nas niesamowite upaly, ledwie zyje i nie wiedzialam gdzie mam sie schowac od tej duchoty. Wiekszosc dnia spedzilismy w odwiedzinach u mamy, ktora nawet zaprosila nas na obiad Do nowego mieszkania tak i nie zdolalismy dojsc, mam nadzieje nadrobimy to jutro.

super wyglądasz!

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
a

oo to na fb pisała a nam nie dała znac jutro dostanie po uszach od ciotek wizażowych
dziewczyny FB mozecie nam przekleić info od Rocky bo ja nic na smsa nie dostałam....

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Większość dnia mnie nie było, a tu nadal ten sam wątek?
En trzymam kciuki.
Nie mam siły nic więcej pisać. Byłam w stajni, koleżanka ładną kobyłkę kupiła. Pogadałyśmy, pośmiałyśmy się i teraz podłam do łóżka. Mój mąż gdzieś się zdoił, ale się nie denerwuję. Jutro mu dam popalić. Oby mi się tylko nic nie rozwinęło dzisiaj!
Oszczedzamy wątek bo nie ma EN!!!

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o współlokatorów to ją mam patologie i nie zaprzyjaźniam
się odwiedzający mają mały zasób słownictwa i trochę uszy mi więdną

oj to się nie zaprzyjażniaj wtedy czasu dla nas bys nie miała:P

Poza tym jeszcze byś się cofnęła...w słownictwie:P

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
Odpiszę zbiorczo (żebyście nie żałowały, bo sobie ulżę)

Generalnie któryś już dzień czuję się jak kupa kupy Jak zniedołężniała, obolała, połamana starucha.

Magolina - dziękuję, cieszę się, że moje poglądy Ci się podobają
Adoruję i ściskam Cię jak mogę!!!! Trzymaj się ROXI!!!!

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
En, trzymaj sie Kochana, a moze to juz - czego Ci zycze - malenstwo pcha sie na swiat i w ramiona?

Wstawiam Lilo z dzisiejszej wyprawy na RODOS i pedze nadrabiac reszte stron poza ostatnia
ale sliczna Lilo, a z tatusiem mmmm
I ta fotka z raczką podniesioną jakby przemawiała:P
BOSKO!!!

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
dziewczyny przepraszam, ze tak dzisiaj wpadam i wypadam, ale mam wazne pytanie. Od jakiejs godziny ledwie się ruszam, praktycznie nie mogę się obrócic nawet z boku na bok..

Nie mam jako tako skurczy i watpie, ze to wskazuje na porod, ale chce wiedziec jak to załagodzic..
pachwiny to dramat, najlepiej jest mi jak leze, ale przy probie chodzenia czy chocby przewrocenia sie z boku na bok tak strasznie mnie boli na dole brzuch, ze wyję z bólu
może to zakwasy po wczorajszej piłce i ganianiu po schodach...albo porodzik???

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Słabo trzymałyście kciuki, bo Lilka wróciła pod lampy

ewidentnie pociąga ją solarium:P

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
[

I chciałam Wam powiedzieć żebyście się przed porodem wyspały na zapas bo ja wieczorami to nieprzytomna chodzę mimo że mała jak pójdzie spać o 21-22 to śpi do około 2:30 i później znów dopiero rano przed 6 się budzi więc w miarę pospać daje, ale dla mnie to i tak mało
dzęki za rady, ale co jak teraz mi się wysypiać nei chce buuuuuuu a potem też pewnie bede po scianach chodzić:/

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
No to za Katarzynkę żeby się coś szybciej rozkręciło niż w pon no i miłych wrażeń po rozrywkach pod kołdrą

A ja chciałam uroczyście poinformować, że zdaje się odchodzić mi zaczął powoli CZOP Galaretka podbarwiona lekko brązową krwią. Nie było tego mega mega mega mega dużo tak jak niejedna dziewczyna pisała, ale chyba powoli coś zaczyna się dziać no i było tego na tyle, że nie można było nie zauważyć !
wow!!!czyli wykurzanie Tomasza trwa

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
oj tam, oj tam ... ja już z Michałkiem pogadałam i ustalilismy ze do przyszłego weekendu siedzi tam gdzie jest , wiec spoko luz, pozwalam Ci rodzić
oj to rozmowa była poważna

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki.
U nas od 2 dni koszmar Antonio wymiotuje po karmieniach. Nie po każdym co dziwne.Zaliczyl,iśmy już przychodnię i prywatną wizytę i dalej to samo. Mam drakońską dietę i nic. juz nie wiem co robić
Czy przy kolkach dziecko wymiotuje? Inie chodzi mi oulewanie tylko wymioty na odległość i w dużych ilościach
kurcze,,,się namęczycie no:/

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
nie wiem
ile czasu minelo jak pojechala?? moze ktoras napisze do niej smsa? ale niech napisze jedna a nie 70 ciotek

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

ślicznie wyglądasz!
ja bym poczekałą En jest taka, ze napewno da nam znać, nie nękajmy jej smsami.

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 21:23   #4745
mela1234
Zakorzenienie

To ja tez pooszczedzam watek i pojde spac.
Dobrej nocy.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 21:24   #4746
roxi1980
Zakorzenienie

Zajrzałam na wrześniówki - ciekawy link mają w informacjach -

http://www.mz.gov.pl/wwwfiles/ma_str...k_24092010.pdf

przykładowe info (bo dużo nieścisłości - każdy dr co innego mówi) -
"poród fizjologiczny - spontaniczny poród niskiego ryzyka od momentu rozpoczęcia
i utrzymujący taki stopień ryzyka przez cały czas trwania porodu, w wyniku którego
noworodek rodzi się z położenia główkowego, pomiędzy ukończonym 37. a 42.
tygodniem ciąży, i po którym matka i noworodek są w dobrym stanie."

Stary 2013-07-06, 21:24   #4747
czarownica1
Zakorzenienie

Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18

MADI JA WAS NIE OPUSZCZAM NO CO TY

O imie nie musialam walczyc
Na sali pooperacyjnej sie po prostu dowiedIalam ale o tym w opisie.

czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 21:25   #4748
Marionette18
Raczkowanie

Cytat:
Odpiszę zbiorczo (żebyście nie żałowały, bo sobie ulżę)

Generalnie któryś już dzień czuję się jak kupa kupy Jak zniedołężniała, obolała, połamana starucha. Narastające od długiego czasu dolegliwości zaczynają wchodzić na wysokie C i mnie to dobija. Lewa noga odmawia posłuszeństwa - chodzę, żeby nie było, ale po pierwsze jest opuchnięta, po drugie mam w niej takie ograniczenie ruchomości, że głowa mała (3 miesiąc ubieram majtki kładąc je na ziemi, wsadzam lewą nogę, wsadzam prawą i tą prawą podsuwam do zasięgu rąk). W związku z pogorszeniem czuję się jak wrak - próba uniesienia lewej nogi powyżej 20 cm, a już z odwiedzeniem kolana na zewnątrz to KOSZMARNY ból w krzyżu, pośladku i od niedawna w kapie, pachwinie i po wewnętrznej stronie uda - więc mycie stóp albo wykonuje mąż, albo staję na "firankowej" myjce jedną nogą, a drugą trę o wystającą część myjki ;D kreatywność 10/10. Ogólnie przy próbie leżenie mam rozrywający ból krocza, CAŁĄ noc śpię na lewym boku, wolę być zdrętwiała, niż cierpieć... Brzuch twardnieje coraz częściej, póki co bezboleśnie, ale przy skurczu mam taki nacisk na krocze, że kości miednicy mnie bolą i mam wrażeniem, że mała wystawi rękę i mi pomacha
W związku z super samopoczuciem nie robię ostatnio nic... no prawie nic. Moja babcia (80l.) wyprowadza mi psa 2x dziennie, po drodze robi mi zakupy (to turbo-babcia więc daje radę), czynności domowe - niezbędne - gotowanie, zmywanie - robię na raty, nie sprzątam, trudno. Mąż będzie miał wolne w pon., to ogarnie, bo ja po 10 sek. schylaniu się mam na kilka minut twardy brzuch. Niestety mąż musi pracować, Norbert nie chodzi do przedszkola, więc na dwór wychodzi dopiero z tatą po pracy (tata już ledwo ciągnie, bo w pracy nie leży...)
Generalnie BARDZO już czekam na zielone światło czyli na 26.07 kiedy to kończę 38tc i mam dzwonić do położnej umawiać CC.

Dobrze, że przezornie uszykowałam wszystko dlamałej wcześniej, bo teraz nie dałabym rady nic robić.
Jeszcze po wypłacie ostatnie zakupy - dodatkowa koszula nocna i jakieś pierdoły, o których mi się przypomni, a potem już tylko zrywanie kartek z kalendarza. Nawet już sobie do szpitala krzyżówkę dziś kupiłam

Magolina - dziękuję, cieszę się, że moje poglądy Ci się podobają
Roxi bidulko,jeszcze troszke wytrzymasz i skoncza sie Twoje meki. A dla babci i Tz brawa, ze tak Ci dzielnie pomagaja!

Mnie cos kapa pobolewa i kluje w srodku i jakby czuje taki ciezar w pachwinach. Spakowalam ubranka dla malego, zeby Tz przywiozl jak bedziemy wychodzic do domu i powiedzialam mu, ze jutro rodzimy. hehe A tak serio to pewnie jeszcze sie przeterminujemy z Franiem
Poki co oklady z samca ani jednego malutkiego przepowiadaczka nie przyniosly.
Jakierka ja bym chciala niedlugo rodzic bo w terminie porodu ekipa remontowa wchodzi mi do lazienki, wiec chce miec to juz za soba na ten czas.
Oli jeszcze raz to napisze. Lilo wymiata, jest dla mnie slodka ksiezniczka, malutka gumisia zczarnymi oczkami. No boska Musisz jej chyba czerwona kokardke przypinac do ubranka

Nie opuszcze az do smierci

Aparatka :
gora: 09. 2011
dol: 01. 2012

Dietkuje!!!
Marionette18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 21:28   #4749
madi82
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość

O imie nie musialam walczyc
Na sali pooperacyjnej sie po prostu dowiedIalam ale o tym w opisie.

a jest już gdzies opis???

Jak chcesz to wklej go tu..ja szybcikeim skopiuję wrzuce do klubu a Ty usuniesz..?

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość

ale tak łądnie o nas pisałaś, tak to wyglądało, jakbyś się z nami żegnała:/
Ale cieszę się, ze zostajesz

28.07.2013r.
Stary 2013-07-06, 21:30   #4750
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Info od Rockyyy z FB

"To byla ciezka noc.Od 23 Laura miala problem z brzuszkiem,dostala syropek i ruszyla produkcja klexow.Do 2 przebieralam ja 4 razy.W koncu sie najadla,skonczyla swirowac i poszla spac.Ja dzis pospalam cale 3h.Piersi bola,kapa boli ale jak na nia patrze to ten bol ma sens Wlasnie spi a ja chodze po saliDobrze ze mam 1 osobowke.Dziewczyny naprawde przekazcie na wizazu ze do sn warto wziasc Tza.To nieocenione wsparcie a w kazdej chwili mozecie go wyprosic.A cc to troszku inaczej ale tez przyda sie osoba ktora" (tu urwało)

Na pytanie kiedy wychodzi:

"Moze jutro Na poczatku mowili ze jak bedzie ok to w pon. ale dzis ginek mowil ze sa szanse jutro.Wlasnie Laura zasnela.Nakrzyczala sie bo byla wizyta pediatry i sie wkurzyla ze ja zbudzili.Pojadla i kima.Piersi bola strasznie ale zaciskam zeby i karmie.Smaruje brodawki wlasnym pokarmem.Jeszcze sa w dobrym stanie i to daje rade ale kupie jak wyjde jakas masc..Dzis kapa jakby mniej boli "
Cytat:

Cytat:
Zajrzałam na wrześniówki - ciekawy link mają w informacjach -

http://www.mz.gov.pl/wwwfiles/ma_str...k_24092010.pdf

przykładowe info (bo dużo nieścisłości - każdy dr co innego mówi) -
"poród fizjologiczny - spontaniczny poród niskiego ryzyka od momentu rozpoczęcia
i utrzymujący taki stopień ryzyka przez cały czas trwania porodu, w wyniku którego
noworodek rodzi się z położenia główkowego, pomiędzy ukończonym 37. a 42.
tygodniem ciąży, i po którym matka i noworodek są w dobrym stanie."
Jeszcze 6 dni, jeszcze 6

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 21:30   #4751
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:

A z maszynka do wyrabiania ciasta to mnie rozczarowalas A tak na powaznie, coz to za urzadzenie, cos w stylu wypiekacza chleba?
Ojej, niedobrze
To jest takie urządzenie, w którym można mixować, blendować, gotować (zupę, owsiankę, sok), pasteryzować, wyrabiać ciasto (np. na pizzę, pierogi, placki ziemniaczane), tarkować (np. surówki różnego rodzaju).
Bardzo mi ułatwia codziennie życie jednym słowem W załączniku masz foto jak to wygląda.
Cytat:

Ale ślicznie i świeżo wyglądasz!

A ja znów się zmachałam, bo miałam trochę prasowania i pomagałam też TŻ z różnymi pierdołami. Aż mi znów uda spuchły i czuję się jak słoń

Enlevee się nie odezwała Mogłaby napisać chociaż krótkiego esa...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 540x405_☠☠☠☠☠☠☠☠☠-1615296.jpg (23,9 KB, 22 załadowań)
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 21:34   #4752
madi82
Zakorzenienie

Też się martwię o En.....

:////

28.07.2013r.
Stary 2013-07-06, 21:38   #4753
jakierka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
W załączniku masz foto jak to wygląda.
Bardzo fajna rzecz, przydatna i ulatwiajaca prace

Dziekuje Wam wszystkim za mile komlementy, jestescie kochane

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

EN, co u Ciebie???
Stary 2013-07-06, 21:39   #4754
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Enlevee się nie odezwała Mogłaby napisać chociaż krótkiego esa...
może akurat prze i nie może odpisac.
spokojnie

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 21:39   #4755
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Info od Rockyyy z FB

"To byla ciezka noc.Od 23 Laura miala problem z brzuszkiem,dostala syropek i ruszyla produkcja klexow.Do 2 przebieralam ja 4 razy.W koncu sie najadla,skonczyla swirowac i poszla spac.Ja dzis pospalam cale 3h.Piersi bola,kapa boli ale jak na nia patrze to ten bol ma sens Wlasnie spi a ja chodze po saliDobrze ze mam 1 osobowke.Dziewczyny naprawde przekazcie na wizazu ze do sn warto wziasc Tza.To nieocenione wsparcie a w kazdej chwili mozecie go wyprosic.A cc to troszku inaczej ale tez przyda sie osoba ktora" (tu urwało)

Na pytanie kiedy wychodzi:

"Moze jutro Na poczatku mowili ze jak bedzie ok to w pon. ale dzis ginek mowil ze sa szanse jutro.Wlasnie Laura zasnela.Nakrzyczala sie bo byla wizyta pediatry i sie wkurzyla ze ja zbudzili.Pojadla i kima.Piersi bola strasznie ale zaciskam zeby i karmie.Smaruje brodawki wlasnym pokarmem.Jeszcze sa w dobrym stanie i to daje rade ale kupie jak wyjde jakas masc..Dzis kapa jakby mniej boli "

Jeszcze 6 dni, jeszcze 6
noo wreszcie jakies info, pozdrówcie ja na fb od nas wszystkich i czekamy aż wrócą do domku
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 21:40   #4756
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

jakierka a ile Ty masz lat?

Stary 2013-07-06, 21:50   #4757
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

któraś pisała? jak nie to pisze do En.

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 21:52   #4758
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Adoruję i ściskam Cię jak mogę!!!! Trzymaj się ROXI!!!!
Cytat:
Napisane przez Marionette18 Pokaż wiadomość
Roxi bidulko,jeszcze troszke wytrzymasz i skoncza sie Twoje meki. A dla babci i Tz brawa, ze tak Ci dzielnie pomagaja!
dzięki dziewczyny

idę się opluskać i posiedzę jeszcze chwilkę, może Zuzia się odezwie...

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
któraś pisała? jak nie to pisze do En.
wysłałam jej sms

Stary 2013-07-06, 21:54   #4759
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

ok, to nie będę już jej nachodzić. Mam nadzieję, że jest ok

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

jakierka: bardzo łdnadnie wyglądasz

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-07-06, 21:54   #4760
jakierka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
jakierka a ile Ty masz lat?
W pazdzierniku skoncze 31
Stary 2013-07-06, 21:54   #4761
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Nie wiem w sumie czy kładę. Jadę na KTG po południu i ładnie zgłoszę, że jestem po terminie i że jeśli nie ma tłoku, to już zostanę i chętnie urodzę.
Ok, zmykam na grilla.
Fajnie to zabrzmiało Może do poniedziałku coś samo ruszy

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Przed chwilą widziałam i czułam jak Fi ćwiczył w brzuchu oddychanie dziwne uczucie, jak ktoś dyszy w środku...
Jestem w szoku, że to możliwe...

Jakierka bardzo ładnie wyglądasz
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 22:00   #4762
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
W pazdzierniku skoncze 31
a to młoda dupa jesteś hahaha))
ale zgadzam się, pieknie wyglądasz w ciązy (przed ciążą pewnie tez!)

Stary 2013-07-06, 22:02   #4763
jakierka
Zadomowienie

Ahh, zapomnialam Wam napisac, ze od jakiegos czasu zaczelam czuc czkawke u Edzia Najpierw myslalam, ze to takie delikatne kopniaczki, ale potem zdalam sobie sprawe, ze On kopie juz duzo mocniej, a to co czuje jest jednostajne, delikatne i jakby rozchodzi sie po calym brzuchu, a nie skupia w jednym miejscu, do tego trwa zbyt czesto i dosc dlugo aby to byly kopniaczki
Na chwile obecna mi to nie przeszkadza wcale i przykladowo dzis Edziu byl bardzo spokojny ( pewnie przez upal), ale dzieki czkawce wiem, ze wszystko z Nim w porzadku
Stary 2013-07-06, 22:02   #4764
madi82
Zakorzenienie

Elaine daj cynka jak En odpisze....

28.07.2013r.
Stary 2013-07-06, 22:03   #4765
surka
Zakorzenienie

Rocky życzę, żeby karmienie nie bolało. Mi na szczęście nic się póki co z piersiami nie robi, choć jedną zaczyna być już twardą i tak dumąm czy odciągnąć pokarm czy nie
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 22:09   #4766
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath
Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013

Madi: roxi napisała, więc już się nie powielałam...czekamy

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-07-06, 22:15   #4767
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

jakierka
ja nie przepadam za czkawkami mojej małej. nie lubie tego uczucia:

i z nowosci, kupilismy materac wlasnie
padlo ma gąbkę z mamas and papas uff
w koncu cos wybralismy bo juz myslalam ze dziecko na podlodze bedzie spac haha

Stary 2013-07-06, 22:19   #4768
jakierka
Zadomowienie

Cytat:
jakierka

Jednak nie zamawialiscie z tych polskich stron. A czy drogie sa materace w M&P? Ja tez nie wiem na jaki sie zdecydowac
Stary 2013-07-06, 22:20   #4769
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
jakierka

za decyzję

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 22:22   #4770
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
ok, to nie będę już jej nachodzić. Mam nadzieję, że jest ok[COLOR="Silver"]
Cytat:
Madi: roxi napisała, więc już się nie powielałam...czekamy
Już Wam piszę...

En dopiero niedawno dotoczyła się do domu...
"Ten ból to spojenie łonowe, jak się będzie utrzymywał to najprawdopodobniej będzie skierowanie na cc, bo jest obawa, że mi się spojenie rozejdzie. Czop już cały odszedł przy badaniu, miałam ktg 1,5h, ale ok, prócz chwili, gdzie alarm zaczał z tego wyć, bo było za wysokie tętno Bezika. Na usg przepływy ok, waga 3220, ale dolna granica wód, więc trzeba to wszystko skontrolować w pon. - czyli znowu spojenie, ktg, usg. Wypuścili mnie, ale póki co leżę, bo nie mogę się nawet ruszyć - tak boli, Postaram się zaglądnąć, Całusy dla Was"
En napisała też, że postara się do godziny wejść do nas i prosiła oznajmić, że Tomuś bynajmniej nie pcha się na świat, więc co do porodu, to na nią nie liczcie :P Jak się doturla do lapka to założy nowy wątek - więc do roboty!

Edytowane przez roxi1980
Czas edycji: 2013-07-06 o 22:24
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości