Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18! - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-06, 22:27   #4771
jakierka
Zadomowienie

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

En, trzymaj sie dzielnie!!!
Mam nadzieje, ze ten bol nie pojawil sie od przeforsowania wczoraj
Trzymamy za Ciebie a poki co odpoczywaj
Stary 2013-07-06, 22:27   #4772
iwona335
Zakorzenienie

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

przynajmniej coś już wiemy od En
ja dzisiaj nie bede spamowac do konca wątku, ide spać, moze Tzt mnie dziabnie czy cuuuśś tak nie chce juz wracac w poniedzialek z ktg bez nadzieji..
dobranoc
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 22:28   #4773
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013

oj biedna En Współczuję bólu, mam nadzieję, że przejdzie i cc będzie ostatecznością. Niech Tomasz wyłazi normalnie!
No i chyba koniec z ćwiczeniami na piłce. Mam nadzieję, że TŻ się przejął? ;>

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 22:28   #4774
Neni1984
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013

No to mogę iść spokojnie spać.
Enlevee obyś nie musiała mieć cesarki ...

Zmykam, bo jestem zmęczona
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 22:30   #4775
Agrafka86
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013

Jakierka to wielkie brawa za łóżeczko!

En uff. Czyli czekamy do poniedziałku.

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 22:31   #4776
madi82
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
Już Wam piszę...

En dopiero niedawno dotoczyła się do domu...
"Ten ból to spojenie łonowe, jak się będzie utrzymywał to najprawdopodobniej będzie skierowanie na cc, bo jest obawa, że mi się spojenie rozejdzie. Czop już cały odszedł przy badaniu, miałam ktg 1,5h, ale ok, prócz chwili, gdzie alarm zaczał z tego wyć, bo było za wysokie tętno Bezika. Na usg przepływy ok, waga 3220, ale dolna granica wód, więc trzeba to wszystko skontrolować w pon. - czyli znowu spojenie, ktg, usg. Wypuścili mnie, ale póki co leżę, bo nie mogę się nawet ruszyć - tak boli, Postaram się zaglądnąć, Całusy dla Was"
En napisała też, że postara się do godziny wejść do nas i prosiła oznajmić, że Tomuś bynajmniej nie pcha się na świat, więc co do porodu, to na nią nie liczcie :P Jak się doturla do lapka to założy nowy wątek - więc do roboty!
Dzieki za info....ciekawe czy to od wczorajszego wysilku...hmmm...dobrze,z e wsio ok...teraz,zeby tylko nie bolalo.....

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 22:32   #4777
Agrafka86
Wtajemniczenie

Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18

I ja też już idę spać. Do jutra!

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 22:33   #4778
roxi1980
Zakorzenienie

No i teraz En się tu doturla, a tu CISZA... wszystkie poszły spać

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 22:35   #4779
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath
Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VII

Uff..chyba przegiela z ta pilka dobrze ze z tomszkiem ok.

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 22:36   #4780
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
Jednak nie zamawialiscie z tych polskich stron. A czy drogie sa materace w M&P? Ja tez nie wiem na jaki sie zdecydowac
no mnie te strony wkurzyly, duzo za przesylke chcieli.
ponad 10 funtow, a w jednym nie mieli na stanie tego co chcialam,
na ebay tez nie mieli, mialam czekac miesiac....

w koncu sie wkurzylam i na stronach argosu maja w sumie z mamas and papas, wybralismy taki za 60 funtow , sama gabka.
taki o: http://www.argos.co.uk/static/Produc...er/3762314.htm

no jakos moj paul nie byl przekonany do tej gryki i kokosa, zreszta tutaj w uk nigdzie tego nie widzialam, to produkt polski chyba typowo.

Edytowane przez domciatko
Czas edycji: 2013-07-06 o 22:37
domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 22:38   #4781
surka
Zakorzenienie

Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18

Super,że u was dobrze, mam nadzieję, że ból nie będzie ci już dokuczał, a Tomaszek wyjdzie dołem a nie brzuchem.

Może jednak nie ma sensu dzisiaj zakładać nowy wątek, dzisiaj i tak nie ma komu kończyć ten. Jutro na spokojnie założysz nowy

surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 22:44   #4782
enlevee
Zakorzenienie

Dziekuje dziewczynki za całą troskę
Niestety ruszać się nie mogę, każdy ruch sprawia ogromny ból i nogę podnoszę na wysokość 3 cm może góra
Ból się zaczął taki mocny nagle tak jak Wam pisałam, chociaz juz od jakiegos czasu miałam bóle w pachwinach. Na IP przemiła P. Doktor i P. Położne.. ktg miałam bardzo długo i w pewnym momencie wszyscy się zlecieli bo zaczęło to ktg wyć i okazało się, że Tomuś miał za wysokie tętno i się przestraszyłam, ale po paru minutach sie unormowało.
Łożysko jest już stare i ilość wód mała, ale jeszcze w normie. Dostałam skierowanie na badanie do nich na pon i na ktg, wiec moj lekarz mnie juz zbada. Odnosnie spojenia jest niebezpieczenstwo ze przy porodzie sn mi sie rozlezie i jezeli takie ostre bole sie beda utrzymywac to cc wiec jeszcze z ortopeda trzeba to skonsultowac do tego
Najwazniejsze, ze z Bezikiem w porzadku, choć ja czuję się jak kupa i to tak serio serio, nie mogę się ruszać, a jak mam się przekręcić z boku na bok to łzy mi ciekną po policzkach
No ale lekarka w ramach rozładowania atmosfery mówi mi po usg: "No, to Pani ma na spokojnie 20 minut na ubranie spodni i doczłapanie do mnie do biurka"

Dziekuje raz jeszcze za wszystkie kciuki i w ogole troske i ide nadrabiac co u Was, bo ostatnio to tylko o sobie gadam, masakra!
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 22:45   #4783
madi82
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Super,że u was dobrze, mam nadzieję, że ból nie będzie ci już dokuczał, a Tomaszek wyjdzie dołem a nie brzuchem.

Może jednak nie ma sensu dzisiaj zakładać nowy wątek, dzisiaj i tak nie ma komu kończyć ten. Jutro na spokojnie założysz nowy

Tez mi sie wydaje,En jutro zalozysz...dzis juz wypoczywaj. Tytul mamy wiec wszystko na spokojnie.

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 22:59   #4784
jakierka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
no mnie te strony wkurzyly, duzo za przesylke chcieli.
ponad 10 funtow, a w jednym nie mieli na stanie tego co chcialam,
na ebay tez nie mieli, mialam czekac miesiac....

w koncu sie wkurzylam i na stronach argosu maja w sumie z mamas and papas, wybralismy taki za 60 funtow , sama gabka.
taki o: http://www.argos.co.uk/static/Produc...er/3762314.htm

no jakos moj paul nie byl przekonany do tej gryki i kokosa, zreszta tutaj w uk nigdzie tego nie widzialam, to produkt polski chyba typowo.
No wlasnie zauwazylam, ze tu pianki sa bardzo popularne, a o gryce-kokosie nie slyszeli w ogole. Dzieki za linka, fajna cena, pewnie zamowimy cos podobnego

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Niestety ruszać się nie mogę, każdy ruch sprawia ogromny ból i nogę podnoszę na wysokość 3 cm może góra
Ból się zaczął taki mocny nagle tak jak Wam pisałam, chociaz juz od jakiegos czasu miałam bóle w pachwinach. Na IP przemiła P. Doktor i P. Położne.. ktg miałam bardzo długo i w pewnym momencie wszyscy się zlecieli bo zaczęło to ktg wyć i okazało się, że Tomuś miał za wysokie tętno i się przestraszyłam, ale po paru minutach sie unormowało.
Łożysko jest już stare i ilość wód mała, ale jeszcze w normie. Dostałam skierowanie na badanie do nich na pon i na ktg, wiec moj lekarz mnie juz zbada. Odnosnie spojenia jest niebezpieczenstwo ze przy porodzie sn mi sie rozlezie i jezeli takie ostre bole sie beda utrzymywac to cc wiec jeszcze z ortopeda trzeba to skonsultowac do tego
Najwazniejsze, ze z Bezikiem w porzadku, choć ja czuję się jak kupa i to tak serio serio, nie mogę się ruszać, a jak mam się przekręcić z boku na bok to łzy mi ciekną po policzkach
No ale lekarka w ramach rozładowania atmosfery mówi mi po usg: "No, to Pani ma na spokojnie 20 minut na ubranie spodni i doczłapanie do mnie do biurka"

Dziekuje raz jeszcze za wszystkie kciuki i w ogole troske i ide nadrabiac co u Was, bo ostatnio to tylko o sobie gadam, masakra!
To sie oszczedzaj, duzo lez i zapomnij o pilce!!!
Stary 2013-07-06, 22:59   #4785
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:

wiesz... jak tak czytam o tych Twoich bólach, to mam wrażenie, że mamy podobną przypadłość jeśli chodzi o spojenie... ja na szczęście i tak mam mieć cc, więc się nie zamartwiam tym faktem jako niechcianą ewentualnością
trzymaj się i życzę jak najmniej bólu!

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 23:00   #4786
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Co do cc ... Nie bojcie sie samej operacji. Naprawde da sie przezyc a mowi to okropny cykor i panikara.
Narkozy nie mialam wiec co do kleiku nie majacze

Kurcze zrobilabym Wam opis porodu ale jak tu wejsc do klubu..... Bo mimo tego co przezylam byly tez pozytywne rozbrajajace sytuacje. No nic trzeba poczekac. Chyba ze sprobuje wejsc jakos przez strone i apke... Dobra pomysle.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[COLOR="Silver"]
Brzuch boli jakby trenowala miesiac brzuszki bez przerwy. Jeden wielki zakwas. Ale czpek w dooope i jakos jest.
Nie wiem kiedy do domku ludze sie ze moze we wtorek.... Ale nie wiem.
Ciekawa jestem wagi do.owej ile mi okaze.

Mam nadzieję, że ból brzucha szybko minie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
My jedziemy na 20 na grilla z czego się bardzo ciesze, bo mam ochotę wyjśc z domu do ludzi
nie ładnie tak robic ochote koleżankom

Cytat:
Odpiszę zbiorczo (żebyście nie żałowały, bo sobie ulżę)

Generalnie któryś już dzień czuję się jak kupa kupy Jak zniedołężniała, obolała, połamana starucha. Narastające od długiego czasu dolegliwości zaczynają wchodzić na wysokie C i mnie to dobija. Lewa noga odmawia posłuszeństwa - chodzę, żeby nie było, ale po pierwsze jest opuchnięta, po drugie mam w niej takie ograniczenie ruchomości, że głowa mała (3 miesiąc ubieram majtki kładąc je na ziemi, wsadzam lewą nogę, wsadzam prawą i tą prawą podsuwam do zasięgu rąk). W związku z pogorszeniem czuję się jak wrak - próba uniesienia lewej nogi powyżej 20 cm, a już z odwiedzeniem kolana na zewnątrz to KOSZMARNY ból w krzyżu, pośladku i od niedawna w kapie, pachwinie i po wewnętrznej stronie uda - więc mycie stóp albo wykonuje mąż, albo staję na "firankowej" myjce jedną nogą, a drugą trę o wystającą część myjki ;D kreatywność 10/10. Ogólnie przy próbie leżenie mam rozrywający ból krocza, CAŁĄ noc śpię na lewym boku, wolę być zdrętwiała, niż cierpieć... Brzuch twardnieje coraz częściej, póki co bezboleśnie, ale przy skurczu mam taki nacisk na krocze, że kości miednicy mnie bolą i mam wrażeniem, że mała wystawi rękę i mi pomacha
W związku z super samopoczuciem nie robię ostatnio nic... no prawie nic. Moja babcia (80l.) wyprowadza mi psa 2x dziennie, po drodze robi mi zakupy (to turbo-babcia więc daje radę), czynności domowe - niezbędne - gotowanie, zmywanie - robię na raty, nie sprzątam, trudno. Mąż będzie miał wolne w pon., to ogarnie, bo ja po 10 sek. schylaniu się mam na kilka minut twardy brzuch. Niestety mąż musi pracować, Norbert nie chodzi do przedszkola, więc na dwór wychodzi dopiero z tatą po pracy (tata już ledwo ciągnie, bo w pracy nie leży...)
Generalnie BARDZO już czekam na zielone światło czyli na 26.07 kiedy to kończę 38tc i mam dzwonić do położnej umawiać CC.

Dobrze, że przezornie uszykowałam wszystko dlamałej wcześniej, bo teraz nie dałabym rady nic robić.
Jeszcze po wypłacie ostatnie zakupy - dodatkowa koszula nocna i jakieś pierdoły, o których mi się przypomni, a potem już tylko zrywanie kartek z kalendarza. Nawet już sobie do szpitala krzyżówkę dziś kupiłam

Magolina - dziękuję, cieszę się, że moje poglądy Ci się podobają
Roxi biedaku, wiekszosc tego co opisałaś brzmi tak jak mój ból dzisiaj- co lekarz na to powiedział bo mi od razu dzisiaj ze to prawdopodobnie spojenie łonowe??
Współczuje strasznie, mnie to od dzisiaj tak boli, a Ty sie męczysz juz tyle czasu Maluszek Ci wszystko wynagrodzi, a Babcie masz naprawde mega!

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Nawiasem mowiac, rzeczywiscie MM poszlo juz w zapomnienie u nas
Jestem TAAAAAAAAAAAAAAAKA dumna z Lilo i z siebie tez!!!
No to wielkie !
No i Lilo jest taka cudowna (wiem, powtarzam się )

Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik Pokaż wiadomość
Ale skoro En pojechała rodzić...to kto nam założy nowy wątek? Chyba że będziemy bardzo oszczędzać ten,póki nie wróci
Juz jestem, więc możecie pisać

Cytat:
A my dzis w koncu odebralismy lozeczko, ktore w sklepie przetrzymywalismy jakies 3 m-ce

U nas niesamowite upaly, ledwie zyje i nie wiedzialam gdzie mam sie schowac od tej duchoty. Wiekszosc dnia spedzilismy w odwiedzinach u mamy, ktora nawet zaprosila nas na obiad Do nowego mieszkania tak i nie zdolalismy dojsc, mam nadzieje nadrobimy to jutro.

Wstawiam fotke z prawie 35tc (zaczynam jutro)
Pięknie wyglądasz, niezwykle świeżo

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Info od Rockyyy z FB

"To byla ciezka noc.Od 23 Laura miala problem z brzuszkiem,dostala syropek i ruszyla produkcja klexow.Do 2 przebieralam ja 4 razy.W koncu sie najadla,skonczyla swirowac i poszla spac.Ja dzis pospalam cale 3h.Piersi bola,kapa boli ale jak na nia patrze to ten bol ma sens Wlasnie spi a ja chodze po saliDobrze ze mam 1 osobowke.Dziewczyny naprawde przekazcie na wizazu ze do sn warto wziasc Tza.To nieocenione wsparcie a w kazdej chwili mozecie go wyprosic.A cc to troszku inaczej ale tez przyda sie osoba ktora" (tu urwało)

Na pytanie kiedy wychodzi:

"Moze jutro Na poczatku mowili ze jak bedzie ok to w pon. ale dzis ginek mowil ze sa szanse jutro.Wlasnie Laura zasnela.Nakrzyczala sie bo byla wizyta pediatry i sie wkurzyla ze ja zbudzili.Pojadla i kima.Piersi bola strasznie ale zaciskam zeby i karmie.Smaruje brodawki wlasnym pokarmem.Jeszcze sa w dobrym stanie i to daje rade ale kupie jak wyjde jakas masc..Dzis kapa jakby mniej boli "
Rockyyy to trzymam kciuki zebyscie jutro wyszły no i zeby sutki nie bolały!!

Cytat:
No i teraz En się tu doturla, a tu CISZA... wszystkie poszły spać
No właśnie, żebyś wiedziała

Odnośnie piłki to powiem Wam, ze wbrew pozorom na niej mi najlepiej siedzieć z tym bólem, bo jest ugięcie, a jak siedzę na zwykłej kanapie czy krześle to muszę jednym półdupkiem, bo dwoma nie da rady

Tomuś
3470g, 54cm

Edytowane przez enlevee
Czas edycji: 2013-07-06 o 23:01
Stary 2013-07-06, 23:00   #4787
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Tez mi sie wydaje,En jutro zalozysz...dzis juz wypoczywaj. Tytul mamy wiec wszystko na spokojnie.

Popieram! Wypoczywaj, my raczej nie przyspamujemy do 5000. Ja już padam. Przez 2,5 h wprowadzałam treści na stronę www i już mi oczy wypływają. Także będę lecieć. Może męża zmolestuję, bo wczoraj siły nie miałam, a może dziś się zbiorę w sobie :P

Filipiśko

Stary 2013-07-06, 23:10   #4788
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
No wlasnie zauwazylam, ze tu pianki sa bardzo popularne, a o gryce-kokosie nie slyszeli w ogole. Dzieki za linka, fajna cena, pewnie zamowimy cos podobnego
wiesz zamawialismy i moglismy sobie ustalic dzien dostawy, i dostawa FREE

mojego tż-ta mama jak jej powiedzalam ze chce gryka i kokos to popatrzyla na mnie dziwnie, jakbym nie wiem co chciala kupic, nie slyszalam i az sie zdziwila

Edytowane przez domciatko
Czas edycji: 2013-07-06 o 23:39
domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 23:15   #4789
mela1234
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013

A ją miałam spać ale nie mogę usnac! No wściekne się za chwile!
En a ciebie do pon ma tak bolec?

mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 23:22   #4790
enlevee
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VII

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
A ją miałam spać ale nie mogę usnac! No wściekne się za chwile!
En a ciebie do pon ma tak bolec?

a do Małgosi nie chcesz się przytulić? od razu łatwiej się zaśnie!

nic tak naprawdę na to nie można poradzić. nie ma leków, które by uśmierzyły ten ból i juz jestem w za poznej ciazy zeby jakies mocniejsze wprowadzac, bo o to pytałam.. taka dolegliwość cholerna no
Zobaczymy jak to bedzie, mam nadzieje, ze Tomus nie bedzie czekał do sierpnia zeby wyjsc bo tylko to zdaje sie moze przyniesc ulge

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-07-06, 23:27   #4791
dzoan
Zakorzenienie

en jej dopiero doczytałam co się z Tobą działo.. trzymaj się Kochana! Mam nadzieję, że uda Ci się sn urodzić. A jakie masz nastawienie do ewentualnego cc? Tak sobie myślę czy rzeczywiście troszkę się nie przeforsowałaś na piłce, chodzeniem po schodach i co tam jeszcze robiłaś.. porozciągałaś się aż nadto.. Czekamy z Tobą do poniedziałku.. a teraz odpoczywaj jak najwięcej A Tż był z Tobą cały czas?

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 23:31   #4792
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
en jej dopiero doczytałam co się z Tobą działo.. trzymaj się Kochana! Mam nadzieję, że uda Ci się sn urodzić. A jakie masz nastawienie do ewentualnego cc? Tak sobie myślę czy rzeczywiście troszkę się nie przeforsowałaś na piłce, chodzeniem po schodach i co tam jeszcze robiłaś.. porozciągałaś się aż nadto.. Czekamy z Tobą do poniedziałku.. a teraz odpoczywaj jak najwięcej A Tż był z Tobą cały czas?
Mam neutralne nastawienie jezeli chodzi o ewentualne cc. Nie ja o tym w sumie zdecyduję i oddaję się tutaj całkowicie woli lekarzy
W pon mi lekarz stwierdzi prowadzacy co robimy, na co się nastawiać i jak to wyglada, moze akurat przestanie az tak bolec
Na IP pojechałam z Tata Tzta bo akurat do nas przyjechał i zaproponował ze mnie zawiezie, a potem wychodzac z IP spotkałam moja mame z moja tesciowa, wiec obstawe miałam sporą nawet Położna się śmiała

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-07-06, 23:42   #4793
dzoan
Zakorzenienie

A my już pod odwiedzinach, reszta wieczoru przed tv.. pomoczyłam stópki, paznokcie zrobiłam.. Mąż niestety późno wrócił.. zdążył na gości, ale ma szczęście, że mi humor poprawili, bo chyba bym go za jajka powiesiła Zapierdziel taki miałam i jeszcze pełną wielką siatę musiałam ze sklepu przytaszczyć.
A najlepiej jak teściowa zadzwoniła, żeby poinformować, że jeszcze jest u swojej chrzestnej i montuje im prysznic.. i mówi 'ale nie martw się o niego'..parę razy to powtórzyła.. a mi para z uszu i tylko w głowie, że to on powinien się martwić o mnie, bo zostawił mnie na cały dzień, nie mam z nim łączności, tel. w domu zostawił.. kurka jestem na mecie ciąży niemal.. No ale kij.. wrócił i od razu niepewny wzrok na mnie i taki przestraszony, że go pewnie mam ochotę roznieść niech się cieszy, że wyluzowałam...

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Cytat:
Mam neutralne nastawienie jezeli chodzi o ewentualne cc. Nie ja o tym w sumie zdecyduję i oddaję się tutaj całkowicie woli lekarzy
W pon mi lekarz stwierdzi prowadzacy co robimy, na co się nastawiać i jak to wyglada, moze akurat przestanie az tak bolec
Na IP pojechałam z Tata Tzta bo akurat do nas przyjechał i zaproponował ze mnie zawiezie, a potem wychodzac z IP spotkałam moja mame z moja tesciowa, wiec obstawe miałam sporą nawet Położna się śmiała
No faktycznie..obstawa niezła przejęli się wszyscy ..
Trzymam mocne żeby ból przeszedł!
A co do sn czy cc, to tak..niestety nie mamy na to wpływu..najważniejsze by być pozytywnie nastawioną do wszelkich ewentualności

Stary 2013-07-06, 23:42   #4794
lachryma
Zakorzenienie

en, wspolczuje akcji, oby bole przeszly, a spojenie przestalo swirowac.
ja padam, dobranoc

Stary 2013-07-06, 23:45   #4795
surka
Zakorzenienie

En Biedactwo,mam nadzieję, że uda się choć trochę zminimalizować ten ból jak trochę przystopujesz

surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 23:53   #4796
dzoan
Zakorzenienie

Ale tu teraz spokojnie

Dobranoc

Stary 2013-07-06, 23:57   #4797
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:

dopiero doczytałam co się stało, mam nadzieję, że Cię przestanie boleć chociaż troszkę. Odpoczywaj, my dzis nie wykonczymy watku. Za stare ciążowo jestesmy, za duży upał był i np. ja śpię na siedząco już

Dobranoc !
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 00:31   #4798
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Nici z gwalcenia, malz pracuje jeszcze. Ale może i dobrze, bo po pół kg czeresni mam takie wzdęcia, że pekam. Jak jutro się nie pojawie, to znaczy, że zginelam od własnej broni biologicznej:-P

Filipiśko

Stary 2013-07-07, 00:33   #4799
mela1234
Zakorzenienie

A ją nadal nie śpię, no nie mogę. Malgos śpi koło mnie i gada przez sen, czasem wstaje na śpiąco. Miała. dziś intensywny dzień to przeżywa.
A poza tym już niedziela. Witam w kolejnym dniu.
No nawet nie zbieram jakoś nadmiernie: (

mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 00:36   #4800
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
A ją nadal nie śpię, no nie mogę. Malgos śpi koło mnie i gada przez sen, czasem wstaje na śpiąco. Miała. dziś intensywny dzień to przeżywa.
A poza tym już niedziela. Witam w kolejnym dniu.
No nawet nie zbieram jakoś nadmiernie: (

Może poczytaj coś i Cię zmuli?

Filipiśko

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości