|
|
#2641 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
psytryczku, ja weszłam normalnie przez przeglądarkę na wizaz.pl/forum i mi się wyświetlił komunikat, że jest aplikacja na smartfona i czy chcę zainstalować. wzięłam ok i przeniosło mnie do "strony" gdzie kliknęłam instaluj i włala...
---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- pstryczkowa, paczaj co znalazłam, może to bardzie pomoże Neti... https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=681956 wyślij jej np. na maila tego linka https://play.google.com/store/apps/d...?id=com.tapata lk.wizazplforum niech wejdzie przez smartfona w niego i powinno być ok Edytowane przez charlizz Czas edycji: 2013-07-07 o 20:28 |
|
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kochane, przeczytałam, ale sie nie wbije
|
|
|
|
#2643 |
|
Zadomowienie
|
Czesc
![]() Spiesznie donosze, ze synalek ni z gruszki ni z pietruszki dolaczyl do grona uzebionych
|
|
|
|
#2644 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2645 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Czesc Wam
troszke nadrobilam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
moj poki co chetnie wcina zupki a kaszki niet, cierpliwosci Asia w koncu i ona zacznie chetnie jesc cos innego.Cytat:
![]() Cytat:
niestety nie moge z przodu bo nie mozna wylanczyc poduszki, maz nawet do dzwonil w tej sprawie ale ponoc w tym modelu sie nie da ![]() fajnie byloby sie zobaczc takze dajcie znac jakbyscie sie umowily a ja zobacze czy dam rade. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2646 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
U Nas nic nowego, bylismy nad woda w weekend bo cieplutko bylo, corcia zachwycona
![]() Moja sister dzis miala przyjechac w porze obiadu niestety jeszcze jej nie ma, pewnie dojada w nocy wiec zobacze sie z nia dopiero jutro ![]() juz nie moge sie doczekac!!!! Mikruś jak zwykle marudny ale noce ostatnie sa lepsze ![]() Jeszcze nad ranem ma taki zegarek w tylku ze zawsze o 5 jest wyspany i tak z godzinke bryka po lozku troche marudzi i w koncu jakims cudem jeszcze usypia do 7.30...
|
#2648 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2649 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Wisienko, przecież masz rodzeństwo i wszyscy powinni sprzątać, a już za sobą to powinno być oczywiste
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Illusion, ale słodko mruczy Fajny ten Wasz Igorek
|
||||||||
|
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękujemy za trzymanie kciuków! Teście przyszli do kościoła, po mszy włożyli mu kopertę do wózka, powiedzieli że dla Michałka i się zmyli. Nie powiem, przykro nam było, bo mogli przyjść do restauracji posiedzieć. No ale kłótnie i spory ważniejsze Michałek dziś tylko 3 razy jadł! Nie wiem jak on wytrzymał. O 19 już zasnął.
|
|
|
|
|
#2651 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej
powoli nadrabiam i jestem weekend w tyle, więc mogę mało aktualnie się odnosić, ale co tam młody znów sam zasypia w łóżeczku ![]() najważniejsze bokeh dziękuję za chęci ![]() Cytat:
a wczesniej próbował coś siadać czy tak nagle?Cytat:
cała dała radę, to Ty też daszCytat:
żeby się nie powiększałoi pokaż teraz sypialnię (chyba że już się chwaliłaś, a ja jeszcze nie doszłam do tego)kiedy wesele? Cytat:
|
|
#2652 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję dziewczyny bardzo za odzew. Jesteście kochane.Evel, z tym, że mama poszła nie mam problemu - była po pracy, więc chciała iść z tatą i się zabawić. Zresztą, Pola już o 20 zasnęła na noc, a jakby co, to w domu była siostra, tylko że ja skończyłam sprzątać o 21, a zanim byśmy się wykąpali i zebrali, to już po Baciarach by dawno było. Po prostu, jak było już pisane, chodzi o to, że cokolwiek jest zrobione/nie zrobione/źle zrobione w domu, to zawsze pretensje są do mnie, choćbym nawet o czymś w ogóle nie wiedziała. Sytuacja z dziś. Brat pojechał wczoraj na Mazury z dziewczyną i wziął dwie ładowarki do telefonu, moją i mamy. A ona rano, jak już Pola właśnie zasnęła, wchodzi do pokoju i pyta, gdzie są wszystkie ładowarki, tyle ich było, a nie ma żadnej. Pytam, skąd mam wiedzieć? A ona, że przecież ja używam! Ku.wa, 7 osób w domu, i tylko ja sobie ładuję telefon! Oczywiście, nawet nie wiedziałam, że K. zabrał moją ładowarkę, i teraz musiałam wziąć od siostry, ostatnią jaka została. I to brat dziwnym sposobem "zgubił" już chyba ze 3, ale i tak wąty są do mnie.;] ------------------------ Sylwia, . Cóż, poczekamy do "dealine'u", jeśli nic się nie zmieni, to już chyba wszystko będziesz wiedzieć...Laurko, przykro. Tacy z nich "dziadkowie", masakra... Ja to bym już chyba wolała, żeby w ogóle nie przychodzili.Ezzo, gratulacje dla Zęboszczaka małego! ![]() Ellmi, buziaczki dla półrocznego Fifka! Edytowane przez Wisienka_0809 Czas edycji: 2013-07-07 o 21:41 |
|
|
|
#2653 | ||||||
|
Konto usunięte
|
łomamuniu jak to się robi?
![]() Cytat:
Cytat:
![]() to samo pomyślałam ![]() te, nie za dobrze ci? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale nie zamyjkam się w domu, spotykam się z koleżankami, normalnie idę do kawiarni na przykład (wczoraj )białe: co do o., to może kwestia samodzielnej nauki ciała? Cytat:
![]() Cytat:
fajnie wygląda J
|
||||||
|
|
|
#2654 |
|
BAN stały
|
Człowiek wyjechał wczoraj do rodziców..wraca dzisiaj..a tu tyle stron do nadrobienia
Jestem padnięta po dzisiejszym słońcu. Oczywiście się zjarałam trochę mimo, że niby uważałam ![]() Jej...mój kuzyn zostanie tatą ![]() Idę Was poczytać
|
|
|
|
#2655 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
gratuluję!Cytat:
wczoraj z reh o tym gadałam, ona w ogóle pierwsze pytanie: gdzie pani małą trzyma? no to ja, że na podłodze, jak psa ta się śmieje i mówi, że prawidłowo, jedyne dobre miejsce dla rozwoju dziecka (rozwoju ruchowego).
|
||
|
|
|
#2656 |
|
Wtajemniczenie
|
Ide spać, dzisiaj dużo spacerowaliśmy i juz zmęczona jestem. Julka znów marudziła na noc, posmarowałam jej dziąsła i zasnęła, wiec lece sie położyć, bo nie wiadomo jak będzie.
ohoooooooo już się wyspała... PIKNIE.. wszystko od nowa... dobranoc nadrobie jutro
|
|
#2657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedny Bartuś ![]() Black-fajnie że zabawa się udała'prawidłowo Meduza-przybij pione,u mnie z tym też lipa ![]() Szajka-bo już wczoraj miałam pisać-uświadomiłaś mi że mam mini lumpeks w domu wymieniając ile masz rzeczy na wyjście
|
|
#2658 |
|
Konto usunięte
|
Mala, a wiesz, co najlepsze? że ja przed ciążą i w ciąży miałam połowę mniej. Dopiero od maja zaczęłam uzupełniać, bo... no ta praca od września, co tydzień do tego jeździmy do teściów na obiad i normalnie mi wstyd było, szwagierka (fajna bardzo) zawsze fajnie (i wcale nie drogo!) ubrana, a ja jak lumpiara :/ zwyczajnie mi wstyd się zrobiło.
Ale powiem szczerze, że np. 1 spodenki krótkie, spódniczki 3, spodnie bojówki, 2 bluzeczki, bluzę - mam z lidla mam pod nosem, a jakościowo te rzeczy są świetne (jak na cenę niziutką). Jeansy z SH, ale nowe (a przynajmniej nic nie zużyte). Sweterek np. z camaieu za 25zł - więc naprawdę tanie rzeczy, a jednak... no szafa się uzupełnia.
|
|
|
|
#2659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurka siwa bateria mi pada a jeszcze chciałam popisać trochę
|
|
#2660 |
|
Rozeznanie
|
O właśnie, właśnie, Szaja, tak się przedstawia moja szafa
:- dwie pary spodni: jeansy i jasne, materiałowe rurki - dwie pary legginsów (1 ciążowe )- dwie sukienki, bardziej eleganckie - tuniki dwie - bluzki, podkoszulki: będzie może 4 - rzeczy po domu: dwie pary spodni, spodenki, 5 podkoszulków ![]() * Jeszcze pińćset innych rzeczy, w których nie chodzę, a sprzątam w szafkach min. co miesiąc, i i tak nie wyrzucam.
|
|
|
|
#2661 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, Kija Wam reklamowała czytnik
Szaja? chyba byłaś zainteresowana. Na grouponie akurat promocja , moze się przyda http://www.group on.pl/oferty/cala-polska/Bezkartekpl/23173281 |
|
|
|
#2662 | ||||||
|
Rozeznanie
|
iffonka dużo zdrówka
![]() Cytat:
![]() Prawdopodobnie chodzi o to: należy wejść w ustawienia -> bezpieczeństwo -> zaznaczyć opcję "nieznane źródła - zezwalaj na instalację aplikacji ze źródeł innych niż sklep play store" a jeśli nie to, to niech wejdzie w aplikację sklep play (albo play store) i w wyszukiwarce wpisze forum wizaz, wejdzie w to i da instaluj. Powinno pójść Cytat:
może jakieś fotki Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez YellowSheep Czas edycji: 2013-07-07 o 22:07 |
||||||
|
|
|
#2663 |
|
Rozeznanie
|
Meduzza, jeszcze w temacie o. Mam dokładnie tak samo jak Ty, u mnie też działają tylko palce. Prosty powód: ja w ogóle nie mam orgazmu pochwowego, tylko łechtaczkowy.
Dużo roboty przy tym...
|
|
|
|
#2664 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
biedny Kubus, buziaki dla niego i oby szybko wrocil do zdrowia
|
|
#2665 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wózków nie znam niestety Cytat:
gdzieś mi się o uszy obiło, dawno temu![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2666 |
|
Rozeznanie
|
Zapomniałam napisać, że w nocy Polę pożarło chyba z 5 komarzyc. Ma główkę całą w bąblach, wyglądają jak guzy.
Budziła się z wielkim płaczem o 3 i 6. Nienawidzę tych ciulów!Lecę spać. |
|
|
|
#2667 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
na all za 350zł są
|
|
|
|
|
#2668 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ze mysli sie wtedy o dziecku - niestety chyba kazda z nas tak juz ma, chociaz wiemy ze dziecku krzywda sie nie stanie jak pobedzie chwile z mama czy tesciowa ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- meduza - i wiesz co, ja jutro wlasnie robie sobie dzien wolny od Boryska - mialam robic sobie taki jeden w tygodniu, ale poki co wychodzi srednio raz na 2 tyg ... i jade plazowac z kolezanka. Borys bedize wtedy z moja mama i siostrami, pewnie jak zawsze bede go sobie z rak wyrywac wiec na pewno za mna tesknil nie bedzie a ja mam zamiar psychicznie odpoczac od obowiazkow
|
|
#2669 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2670 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- eff8 dzisiejsza noc byla juz ok, niesttey troszke wiecej ulewa w dzien ale tak sobie mysle ze znowu bardziej sie rusza, probuje siadac, raczkowac, ciagle sie wygina i moze to jest przyczyna
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.

moj poki co chetnie wcina zupki a kaszki niet, cierpliwosci Asia w koncu i ona zacznie chetnie jesc cos innego.

wiesniacka taka dla mnie, ale o gustach sie nie dyskutuje .. wyciaga te sandalki dla mlodej ja patrze a one urzywane .. jeszcze brudne na tej wkladce wewnatrz ... az zamarlam ... a ona ze to dostala od jakiejs kolezanki w pracy ... i ze to jest z kanady ... i to powiedziala tak jakby ☠☠☠☠a fakt ze to z kanady to jakby ze zlota to bylo ... a to znoszone i brudne ... kurde ciuchy uzywane oki ale buty to przegiecie dla mnie ... 

. Cóż, poczekamy do "dealine'u", jeśli nic się nie zmieni, to już chyba wszystko będziesz wiedzieć...
kolor red apple chyba, bo podoba mi się jeszcze taki jeżynowy z wieżą ale doliczają sobie 40-60 zł, bo pewnie nowszy wzór
[COLOR="Silver"]