Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12 - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-13, 12:36   #571
makaron91
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość

Dzięki! to będe miała repertuar na całą jesień i zimę

No wiesz,przyjemne to to nie bylo,ale dało sie wytrzymać Gorzej bolało nad tyłkiem... Jesli juz się zdecydujesz to radzę Ci od razu zrobić,bez większych przerw.
Szybko się czyta te opowiadania

Chyba znieczulenie wezme sobie w razie czego
Ten będzie akurat mały, ale jak stwierdzę, że wytrzymam ból i mogę sobie zrobić ten, który chce to raczej na raz

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Makaron, noo żeby bobu nie jeść
Ale szparagów też nie jadłam. Jarmużu też nie Ja ze wsi
Co do wieśniaka - jest taki z dżemem w sprzedaży

Laski, ja już po piwie i winie i lepiej jak nic dziś nie będę pisać (bo ja dziś mam 24 uro i dlatego chleję ) Jutro jak wyleczę kacora to poodpisuję na resztę oki? Buuuźka *
Po pierwsze spóźnione wszystkiego najlepszego!!! Zdrówka, kasy, miłości, spełnienia wszystkich marzeń i czego tylko chcesz STO LAT!!!

No to musimy nadrobić zaległości kulinarne jak to Zośka napisała
Zaintrygowałaś mnie tym wieśniakiem z dżemem Możesz podać nazwę?

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość

Zrobiłam sobie pazurki jestem zadowolona to Wam pokaże a co
Wow, piękne
Mam takie pytanie techniczne: jak Ty to robisz, że się tak błyszczy ten lakier? :P

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Madelaine_87 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny.
Moge dołączyc?
Jestem na 1000 kcal(czasem ciut więcej) od jakiś 2 tygodni. Czuje się świetnie. Ostatnio miałam 2 dni odstępu bo córka miała urodziny więc potrzebuje porządnego kopa by wrócic na dobre tory
Widzę że zgrana z Was grupka aż miło jak na wątku jest fajna atmosfera
Byłam na Soutch Beach ale miałam nieplanowany wyjazd i nie mogła tam jej ciągnąc. Więc zdecydowałam się na 1000.
Witamy

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
no na szczęście z tyłu bardziej co nie zmienia faktu że zmarnowałam czas i pieniadze na kogoś nieprofesjonalnego kto zabierał się za coś o czym widocznie niewiele miał pojęcia. Dopiero kolejna dentystka na zdjeciu mi pokazała błąd poprzedniej
Masakra Strach do dentysty chodzić, ale dobrze, że to nie jedynka np
Stary 2013-07-13, 12:37   #572
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Aaaaach właśnie Zaaapomniałam- WITAM WSZYSTKIE NOWE DIETOWICZKI

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 12:38   #573
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Bleah...ja też
Witam również.
Stary 2013-07-13, 12:38   #574
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Wow, piękne
Mam takie pytanie techniczne: jak Ty to robisz, że się tak błyszczy ten lakier? :P
To jest lakier hybrydowy
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 12:40   #575
makaron91
Zadomowienie

Cytat:

Zoska, pjona Zbieram się pomału z tym kacorem, ale malowałam sufit w kiblu to myślałam że pawia puszczę. Przynajmniej blisko bym miała
No i dziękuję za życzenia Łyhyhyhy tą perfekcję w domu szlag trafił. Dziś nawe
To fajna impreza była!
Stary 2013-07-13, 12:41   #576
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Witam również.
Mi już minęło całe szczęście, ale wróciłam na chate ok 4, a na 6.30 miałam do pracy ...
No i w niej zdążyłam wytrzeźwieć, rzeźnia

Stary 2013-07-13, 12:43   #577
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska ja robię hennę tylko na brwi raz tylko na rzęsach miałam jak mi Cocktail zrobiła sama sobie nie umiem zrobić

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-13, 12:50   #578
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Mi już minęło całe szczęście, ale wróciłam na chate ok 4, a na 6.30 miałam do pracy ...
No i w niej zdążyłam wytrzeźwieć, rzeźnia
Naprawde jesteś cyborg!
Ja też wróciłam coś koło tego, ale impreza była tak do że nie wiem co tyle czasu tam robiłam w sumie
Stary 2013-07-13, 12:53   #579
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Naprawde jesteś cyborg!
Ja też wróciłam coś koło tego, ale impreza była tak do że nie wiem co tyle czasu tam robiłam w sumie
Daj se spokój...myślałam,że się przekręcę Ale już mi dobrze i chce jeszcze ^^Ach, ten niedosyt

Aj to rzeczywiście d.pa, jakich Ty masz znajomych jak się dobrze bawić nie można?! Skandal

Stary 2013-07-13, 13:00   #580
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Daj se spokój...myślałam,że się przekręcę Ale już mi dobrze i chce jeszcze ^^Ach, ten niedosyt

Aj to rzeczywiście d.pa, jakich Ty masz znajomych jak się dobrze bawić nie można?! Skandal
Szybko się regenerujesz

Skandal, skandal pojechaliśmy razem do Wrocłąwia, a wyszło na to, że każdy "bawił się" sam, wracał sam. No ujnia.
Stary 2013-07-13, 13:03   #581
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Szybko się regenerujesz

Skandal, skandal pojechaliśmy razem do Wrocłąwia, a wyszło na to, że każdy "bawił się" sam, wracał sam. No ujnia.
Yyyy.... lipa straszna Widzisz, jakbyś ze mną była, to byś się wybawiła, że hohoh
A u mnie było spoko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-13, 13:33   #582
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Yyyy.... lipa straszna Widzisz, jakbyś ze mną była, to byś się wybawiła, że hohoh
A u mnie było spoko
Pewnie tak, ale bym na czworakach do domu wracała
Stary 2013-07-13, 13:34   #583
meeedzik
Zakorzenienie

Pazurki już pomalowane KLIK teraz siedzę i schnę
Stary 2013-07-13, 13:52   #584
czbasia
Zakorzenienie

Cześć pięknoty moje !! JA tylko na chwilkę
Paula spełnienia wszystkich marzeń, 100-lat!!
Na bieżąco jestem co u Was ale nie udzielam się bo teraz czym innym moja głowa zaprzątnięta Chyba się udało . U lekarza byłam i mam fotę ziarenka. Trzymajcie kciuki żeby tym razem wszystko ok było. Hehe.. a już mieliśmy wczasy nad Bałtykiem zaplanowane a tu taka niespodzianka. Dobrze, że zadatku nie zapłąciliśmy. No nic może w przyszłym roku we 3 pojedziemy
Zaraz do teścia na imieniny jedziemy No ale mus to mus. Dobrze, ze samochodem to kierowcą będę bo tak każdy by się kapnął o co kaman bo wiadomo wszem i wobec że za kołnierz nie wylewam
Miłego weekendu. Postaram się bywać częściej
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 14:00   #585
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie tak, ale bym na czworakach do domu wracała
Nie wątpię

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Jejku...cudne

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Czabasia Aaaaaaaaaaaaa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-13, 14:43   #586
meeedzik
Zakorzenienie

Dziękuję Zosiu

obfociłam kosmetyki których używam na włoski, taka mała aktualizacja
tu fotki KLIK
Stary 2013-07-13, 14:47   #587
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Kolejna ze ślicznymi pazurkami

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Na bieżąco jestem co u Was ale nie udzielam się bo teraz czym innym moja głowa zaprzątnięta Chyba się udało . U lekarza byłam i mam fotę ziarenka. Trzymajcie kciuki żeby tym razem wszystko ok było. Hehe.. a już mieliśmy wczasy nad Bałtykiem zaplanowane a tu taka niespodzianka. Dobrze, że zadatku nie zapłąciliśmy. No nic może w przyszłym roku we 3 pojedziemy
Zaraz do teścia na imieniny jedziemy No ale mus to mus. Dobrze, ze samochodem to kierowcą będę bo tak każdy by się kapnął o co kaman bo wiadomo wszem i wobec że za kołnierz nie wylewam
Ooo! Trzymam kciuki!

Cytat:
Nie wątpię
Stary 2013-07-13, 14:54   #588
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Kochana, trzymam kciuki, na pewno się uda!
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 14:57   #589
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Nie siedzę sama.Dostał polecenie od swojego komendanta,ale niestety swoje musi odbębnić.Eh,jakoś zleci.W sumie krzywda mu się tam nie dzieje,chodzi na siłownie po 3 h.dziennie także nie ma źle
Czas szybko zleci zobaczysz niedługo znow będzie w domu
Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Czeeesc, dawno Cie nie bylo sesja sukcesem zakonczona? ja z drugiego kierunku Ostawilam sobie dwa egz na wrzesien, niedlugo musze zaczac wkuwac
heej No mi też jeden egz został na wrzesien ale na szczęście ten z tych prostszych
Śliczna ta Twoja psinka
Cytat:
Masakra Strach do dentysty chodzić, ale dobrze, że to nie jedynka np
takie szczęście w nieszczęściu
Cytat:
ekstra są podobne do tych poprzednich tylko wtedy były odwrotnie pomalowane
Cytat:
Basiu trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się potoczyło i żeby Ci sie udało
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-13, 15:40   #590
meeedzik
Zakorzenienie

Dziękuję
Alexis bo ostatnio miałam kiepski cytrynowy lakier, a te kolory dostałam od Cocktail, to teraz mogę szaleć

Dobra ja się będę pomału zbierać, za około godzinkę jedziemy do znajomych i później na festiwal ognia i wody
Stary 2013-07-13, 23:21   #591
dzaga1989
Zakorzenienie

Padam Ale korytarz i kuchnia pomalowane. Zrobiłam sobie później kąpiel (niestety w samej wodzie - nawet nie mam żadnego żelu ani płynu), nałożyłam maskę, wymasowałam d.upsko i uda "syreną" (tą gąbką z szorstką stroną) i zrobiłam piling kawowy na buzię. Teraz się wysuszyłam, oglądam Ekipę z Cardiff i piję Radlera

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Wszystko zależy od firmy no i oprócz lakierów hybrydowych trzeba mieć lampe UV, bo to jest lakiero-żel który jest światłoutwardzalny Długość jest moja hybrydami raczej paznokci nie przedłużysz Trzeba by było w takim przypadku najpierw żelem na naturalnej płytce przedłużyć a potem hybryda. Ale miałam żele 2 razy i mi sie za bardzo nie trzymały wiec sobie darowałam

Jenyy...jakie technologie Moje paznokcie ładnie rosną a jak już urosną to łamią się przy samym palcu Nie działają na nie żadne suplementy, nic! I tak się takie robią Na ślub poproszę bratową TŻ żeby mi zrobiła żelowe - spróbuję

Cytat:
Po pierwsze spóźnione wszystkiego najlepszego!!! Zdrówka, kasy, miłości, spełnienia wszystkich marzeń i czego tylko chcesz STO LAT!!!

No to musimy nadrobić zaległości kulinarne jak to Zośka napisała
Zaintrygowałaś mnie tym wieśniakiem z dżemem Możesz podać nazwę?
Dziękuję ślicznie
A wieśniak np. taki: KLIK z Piątnicy.
Ale kiedyś kupowałam też w Lidlu i był chyba o taki KLIK i ananasowy. Ale ja rzadko je kupuję. Częściej do zwykłego wieśniaka dodaję po prostu łyżeczkę dżemu.

Cytat:
Dziękuję Basiu
To dobrze że Groszek ma się dobrze. To udanej imprezy życzę

Medzik, piękne pazurki Naprawdę zazdroszczę Tobie i Cocktail takich umiejętności
Stary 2013-07-14, 07:44   #592
Like_a_women
Zadomowienie

[QUOTE=czbasia;41772964Chy ba się udało . U lekarza byłam i mam fotę ziarenka. Trzymajcie kciuki żeby tym razem wszystko ok było. Hehe.. a już mieliśmy wczasy nad Bałtykiem zaplanowane a tu taka niespodzianka. Dobrze, że zadatku nie zapłąciliśmy. No nic może w przyszłym roku we 3 pojedziemy
[/QUOTE]

na pewno wsio będzie w porządku.
Stary 2013-07-14, 07:45   #593
pipson
Zadomowienie

No hej ja zero nadrabiania mam widze, co to ma znaczyc
Zaraz ide sie zwazyc :<

Cytat:
Padam Ale korytarz i kuchnia pomalowane. Zrobiłam sobie później kąpiel (niestety w samej wodzie - nawet nie mam żadnego żelu ani płynu), nałożyłam maskę, wymasowałam d.upsko i uda "syreną" (tą gąbką z szorstką stroną) i zrobiłam piling kawowy na buzię. Teraz się wysuszyłam, oglądam Ekipę z Cardiff i piję Radlera

Jenyy...jakie technologie Moje paznokcie ładnie rosną a jak już urosną to łamią się przy samym palcu Nie działają na nie żadne suplementy, nic! I tak się takie robią Na ślub poproszę bratową TŻ żeby mi zrobiła żelowe - spróbuję

Dziękuję ślicznie
A wieśniak np. taki: KLIK z Piątnicy.
Ale kiedyś kupowałam też w Lidlu i był chyba o taki KLIK i ananasowy. Ale ja rzadko je kupuję. Częściej do zwykłego wieśniaka dodaję po prostu łyżeczkę dżemu.

:
Noo, kochana, to gratuluje, to cos Wam jeszcze zostalo z temontu? ooo, fajnie, ze mi prypomnialas, sytene sobie musze kupic bo kupilam juz jakas tania kawke mielina i zamieszam wznowić walkę z cell, bo mi sie lekko pojawil do tego kupilam na wlosy ten olejek z Alterry, ale on jest tak w zasadzie antycellulitowy, wiec wykorzystam, bo na szczescie sie nim smarowac jeszcze na wilgotne ciało, a to jedyna forma, o ktorej nie bede notorycznie zapominac

A apropos Piatncy, to oni maja tez super smacZny kefir z dzemem tylko, ze cukier
Stary 2013-07-14, 08:40   #594
dzaga1989
Zakorzenienie

Hej Laski, co wy mnie nie budzicie Kurka już prawie 10! Chyba pobiłam mój rekord w spaniu

Cytat:
Noo, kochana, to gratuluje, to cos Wam jeszcze zostalo z temontu? ooo, fajnie, ze mi prypomnialas, sytene sobie musze kupic bo kupilam juz jakas tania kawke mielina i zamieszam wznowić walkę z cell, bo mi sie lekko pojawil do tego kupilam na wlosy ten olejek z Alterry, ale on jest tak w zasadzie antycellulitowy, wiec wykorzystam, bo na szczescie sie nim smarowac jeszcze na wilgotne ciało, a to jedyna forma, o ktorej nie bede notorycznie zapominac
A apropos Piatncy, to oni maja tez super smacZny kefir z dzemem tylko, ze cukier
Pipson, nooo został jeszcze salon do "zdarcia" (w sensie że tapety) i pomalowania i to samo z sypialnią, no a potem tylko aranżacja czyli najprzyjemniejsza część Pewnie w poniedziałek wniesiemy meble do korytarza, zrobi się miejsce w salonie i zabiorę się za tapety a potem ucieknę do mamy jeszcze na trochę i TŻ zostawię

Dziś muszę wymóżdżyć tekst na zaproszenie. Jakoś mi się nic nie podoba w necie
No i poćwiczyć muszę, bo już dwa dni bez ćwiczeń, no ale wczoraj tyle się wałkiem namachałam, że powinno to zastąpić
Pogoda do Zimno i pada a specjalnie tyraliśmy wczoraj żeby dziiś mieć wolne i wyjść na spacer. Jjjjjjasne
Stary 2013-07-14, 08:53   #595
pipson
Zadomowienie

Paula, no właśnie czytając dziś rano posty zastanawiałam się, gdzie Twój poranny codzienny o 6 rano

Ważę 51,5 - schudlam 0,2 kg, hahahahha
Stary 2013-07-14, 11:44   #596
heroine86
Zakorzenienie

Cześć laseczki moje Kochane

Jejku nie mam czasu siąść na neta i coś napisać znaczy nadrabiam Was wieczorami, ale już padam i w efekcie idę spać pogoda masakryczna co to w ogóle ma być?! Leje niemiłosiernie, wczoraj to już był szczyt szczytów a w nocy normalnie oberwanie chmury chyba było... bo tak waliło, że mnie też deszcz obudził jeszcze wczoraj wymyśliliśmy sobie gryyla tata urzędował pod zadaszeniem garażu, a my w domu jedliśmy no kosmos kurcze, nawet nie skorzystam z uroków wsi, bo nie ma jak wyjść nawet na głupi spacer ;/

Basiu, co za super wiadomość! trzymam moooocno kciuki by wszystko było w porządku i by się udało! dbaj o siebie

Paula, widzę remont pełną parą. Ćwiczenia Ci niepotrzebne :P super będziecie mieli odnowione mieszkanko, a potem jaka satysfakcja z efektu końcowego
Mówisz, że planujesz żele na ślub, wiesz co? Ja na swój też zaszalałam, no bo to "ważny dzień", ale kurcze żałuję. Od ślubu minęło prawie 2 lata, a kondycja moich paznokci jest tragiczna... a wcześniej miałam mega mocne, tyle, że krótkie i mnie "nie satysfakcjonowały" teraz żadne odżywki nie pomagają, łamią się, zadzierają, no fuuu

Alexis, czytałam, że jedziecie w góry gdzieś możesz zdradzić gdzie? Bo my planujemy w sierpniu jakiś urlop i chcielibyśmy właśnie w góry, ale nie możemy się zdecydować... no i nie mamy nic sprawdzonego

Zooska, widzę, że impreza goni imprezę dzisiaj tyż jest kacyk?

Coctail, Meedzik ale cudne Te Wasze paznokcie (czyżby ikonka love działała? czy tylko tu mi się wyświetla?) te kropeczki takie perfekcyjne! Macie talent! Kurde ja to nawet nie wymyślam takich cudów, zresztą moje paznokcie są w opłakanym stanie... ciągle się łamią, rozdwajają, już nie mam do nich sił

Meedzik, co to za impreza wczoraj? Udała się?

pipson, no to super, piesek ma przestrzeń! ja np. nie zdecydowałabym się na pieska mając mieszkanie w bloku... uważam, że to krzywdzi zwierzątko... no chyba, że się ma mieszkanie na parterze z ogródkiem to okej a jak tam kotka, oswoiła się już?
No i brawo za spadek! zawsze to 0,2 kg do przodu

Margot, Ty już w swoim domku? Bo chyba dzisiaj miałaś wracać?

No i witam wszystkie nowe osóbki powodzenia życzę!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 12:30   #597
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Paula, no właśnie czytając dziś rano posty zastanawiałam się, gdzie Twój poranny codzienny o 6 rano
Ważę 51,5 - schudlam 0,2 kg, hahahahha
Nooo pospaliśmy hyhyhy. Ale zbudziłam TŻ, wypiliśmy po kawce i jeszcze raz machnęliśmy ściany (wiem że niedziela ale trzeba było żeby jutro te regały pownosić będę się smażyć w piekle! ).
Dobre i 0,2 Ja nawet nie wiem gdzie moja waga

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Cześć laseczki moje Kochane

Jejku nie mam czasu siąść na neta i coś napisać znaczy nadrabiam Was wieczorami, ale już padam i w efekcie idę spać pogoda masakryczna co to w ogóle ma być?! Leje niemiłosiernie, wczoraj to już był szczyt szczytów a w nocy normalnie oberwanie chmury chyba było... bo tak waliło, że mnie też deszcz obudził jeszcze wczoraj wymyśliliśmy sobie gryyla tata urzędował pod zadaszeniem garażu, a my w domu jedliśmy no kosmos kurcze, nawet nie skorzystam z uroków wsi, bo nie ma jak wyjść nawet na głupi spacer ;/

Paula, widzę remont pełną parą. Ćwiczenia Ci niepotrzebne :P super będziecie mieli odnowione mieszkanko, a potem jaka satysfakcja z efektu końcowego
Mówisz, że planujesz żele na ślub, wiesz co? Ja na swój też zaszalałam, no bo to "ważny dzień", ale kurcze żałuję. Od ślubu minęło prawie 2 lata, a kondycja moich paznokci jest tragiczna... a wcześniej miałam mega mocne, tyle, że krótkie i mnie "nie satysfakcjonowały" teraz żadne odżywki nie pomagają, łamią się, zadzierają, no fuuu
Taaaa, mówisz? Ja w tych paznokciowych sprawach jestem ciemniak totalny więc wierzę na słowo, tym bardziej że mam baaardzo słabe paznokcie (tak jak gdzieś już wspominałam nawet jak biorę suplementy to się łamią ). Ojj to nie, nie zrobię. Jakoś ładnie pomaluję, ewentualnie postaram się zapuścić trochę i będzie git. Ewentualnie niech mi te hybrydy walnie.
Właśnie jak piszesz o tym że w nocy padasz to mi się przypomina siedzenie u mamy. Myślałam że takie obijanie sprawi że będę u niej siedzieć po nocach a właśnie chodziłam spać o 22-23 Tylko noc przed odpustem później bo grillowaliścmy a potem na spacer poszliśmy. A tak to mnie szybko muliło ale wypoczęłam należycie. Teraz uciekam do mamy chyba w środę, bo jutro zrobimy ten korytarz (w końcu się butów z sypialni pozbędę bo wszystkie na razie tam stoją ) a we wtorek mam jeszcze sprawuchę do załatwienia.
A jeśli chodzi o Twoje grillowanko to identycznie mieliśmy w majowy weekend nad jeziorem - chłopaki na zmianę wychodzili przewracać habaninę (też kryty gryl ^^) a wszyscy i tak siedzieliśmy w domku bo było zimno i padał deszcz.

U mnie na razie czilałt. Zimno, mokro na dworze ale poszedłby gdzieś, choćby na jakie ciacho albo lody
Stary 2013-07-14, 12:37   #598
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
jeszcze wczoraj wymyśliliśmy sobie gryyla tata urzędował pod zadaszeniem garażu, a my w domu jedliśmy no kosmos kurcze, nawet nie skorzystam z uroków wsi, bo nie ma jak wyjść nawet na głupi spacer ;/

Alexis, czytałam, że jedziecie w góry gdzieś możesz zdradzić gdzie? Bo my planujemy w sierpniu jakiś urlop i chcielibyśmy właśnie w góry, ale nie możemy się zdecydować... no i nie mamy nic sprawdzonego
My też mieliśmy wczoraj grila a że pogoda nie dopisała a mamy elektrycznego to palilismy w korytarzu i jak mi się poprzypalało i nadymiło tak do dziś w całym domu grila czuć , albo raczej spaloną karkówkę

Jedziemy do zakopanego Wg mnie bardzo fajnie tak jest ale wiadomo co kto lubi
Cytat:
U mnie na razie czilałt. Zimno, mokro na dworze ale poszedłby gdzieś, choćby na jakie ciacho albo lody
U mnie też paskudna pogoda cały tydzień się czeka na weekend a później nie ma co robić . Jak już skończycie remont to koniecznie pokaż jak się urządziliście a właśnie byłaś wczoraj ogladać te sukienki?
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 12:44   #599
eybitches
Przyczajenie

Witam mozna sie dolaczyc?
eybitches jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 14:08   #600
dotka85
Zadomowienie

A ja dzis zjadlam schabowego na obiad :/ Mialam jesc zdrowo i niskokalorycznie, ale obiecalam kolezance, ze jej pokaze polska kuchnie no i wyszlo jak wyszlo. Teraz juz tylko jakis owoc na podwieczorek i salatka na kolacje. Potem ide do pracy wiec mam nadzieje, ze troche kalorii spale.
Milej niedzieli wszystkim
dotka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości