|
|
#3421 |
|
BAN stały
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
A mój kolega z pracy wykazuje coraz większe zainteresowanie moją osobą.Po tym jak wtedy do niego wydzwaniałam,pisałam itd.nie odzywał się z dwa dni a pózniej sam zaproponował spotkanie.Wczoraj po 4 dniach nie odzywania się znów napisał on pierwszy.Ale jakoś nigdy nie ma okazji się spotkać.Bo zazwyczaj on chce żebym ja gdzieś do niego przyjechała.Ja za to nigdzie nie będę do niego jechać,bo wczoraj było akurat pózno. Za to ja mu dzisiaj sama spotkanie żeby porozmawiać.Zobaczymy czy odpisze bo puki co jest w pracy.
|
|
|
|
#3422 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
najgorsze jest to poczucie straty...szkoda tego wszystkiego...znaliśmy swoje rodziny, znajomych, przeżyliśmy fajne chwile...a teraz to odeszło. smutne. |
|
|
|
|
#3424 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co... mnie to już przeraża. Codziennie jakaś nowa dziewczyna pisze, że zostawił ją facet. Co się dzieje z tymi chłopami? Zauważcie, że to nie są rozstania po miesiącu czy dwóch związku, a po kilku latach. Paranoja jakaś.
Zastanawiam się, co takiego zrobic, aby związek był trwały i przetrwał lata, do końca życia. |
|
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam wrazenie, ze po prostu faceci boja sie zobowiazan, odpowiedzialnosci, wola sobie zyc beztrosko, jak zwiazek robi si epowazny, czas by bylo na jakies deklaracje, to robią out...
Boze dziewczyny, dawno mi tak zle nie bylo, pomocy
|
|
|
|
#3426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo przykro się robi jak się czyta bardzo podobną historię do swojej ... powiem tylko jedno będziesz szczęśliwa ... uwierz.... na poczatku musisz przejść przez "żałobę" , wypłakac sie itp .... ale wiem że pewnego dnia już nic nie poczujesz i staniesz się wolna i napiszesz Nam tu że dobrze sie stało daj sobie czas!!! ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- oczywiście teraz każdy facet chce byc wolny, żeby nikt go nie ograniczal , żeby mógl robić na co ma ochote... boją się odpowiedzialności i doroslości
|
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mnie korci żeby napisać coś do Niego... Boże daj siłę..
|
|
|
|
#3428 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie pisz!!!
---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
nie wiem co sie z ludzmi dzieje ... ale wydaje mi sie ze oni boja sie stabilizacji i wola bawic się życiem i uczuciami ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
|
|
#3429 |
|
BAN stały
|
ama09
Skasuj jego numer ![]() Ja tak zawsze robię,chodź pózniej chodzę po ścianach że tego numeru nie mam.Ale mam pewność,ze wtedy pierwsza do nikogo nie napisze ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- [QUOTE=ania230;41804780]nie pisz!!! ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- mnie tez to przeraza bo wczoraj sie dowiedzialam ze kolega sie rozstal z dziewczyna po 3 latach bo jej ehh odwalilo :/ nie wiem co sie z ludzmi dzieje ... ale wydaje mi sie ze oni boja sie stabilizacji i wola bawic się życiem i uczuciami ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- a ten koles jak Cie ciagle zaprasza do domu to chce CIE PRZELECIEC[/QUOTE Ja już sie z nim przespalam.Wiem,ze pewno o to mu chodzi.Ale jeszcze nie dawno to ja mu pisałam,ze chciałabym seksu to on mi na to odpowiedział,ze mi tylko seks w głowie.Niby on chce mnie lepiej poznać.Ja pracuje z nim od 5 miesiecy a rozmawiamy ze sobą od prawie półtora miesiąca. ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Jak on chce sie spotykać to na moich zasadach.Ja nie będę latala do niego wieczorami bo on napisze ![]() No chyba,ze by po mnie przyjechał to co innego.Zobaczymy co z tego wyniknie
Edytowane przez Onnaa88 Czas edycji: 2013-07-15 o 19:49 |
|
|
|
#3430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3431 |
|
Zadomowienie
|
bo faceci teraz są niedojrzali...nie wiem co się z nimi dzieje.
'mój' teraz pisze mi to, co powinien w trakcie naszego związku. dopiero teraz zauważył, co było nie tak. dopiero teraz POTRAFI ROZMAWIAĆ. czy to ma sens? czy to jest normalne? czy trzeba zrobić świństwo drugiej osobie żeby coś zrozumieć? to jest chore. |
|
|
|
#3432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie skasuje numeru ![]() A ja tak tęsknie za Nim i sexem... |
|
|
|
|
#3434 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja już nie wiem co czuję. jestem taka jakaś pusta...dopiero teraz prawdziwe jest dla mnie stwierdzenie, że nikt nie zrozumie kobiety tak dobrze, jak druga kobieta. szczególnie zraniona. |
|
|
|
|
#3435 |
|
Zakorzenienie
|
dokladnie t ak...jakis czas temu spytalam go, w takim razie jaka on ma definicje zwiazku. uwaga, hit:'zeby nic od siebie nie wymagac". bez komentarza
|
|
|
|
#3436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3437 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bardzo mi przykro, że Twój facet okazał się świnią ale przynajmniej masz jasność, że z tym człowiekiem już wszystko skończone i możesz rozpocząć nowe życie Teraz wydaje Ci się to abstrakcją ale kiedyś zrozumiesz, że tak musiało się stać. Cytat:
Cytat:
Mamy trochę wspólnego - mój eks też był moim pierwszym, też byliśmy długo bo ponad 7 lat, też byliśmy zaręczeni ale ja oprócz tego miałam mieć ślub za dwa miesiące ![]() Nie myśl teraz o innych, ja też sobie tego nie wyobrażam. Najwazniejsze to dojśc do siebie, zaakceptować tę sytuację, pokochać siebie a dopiero potem kogoś szukać Nie jesteś sama, zawsze możesz tutaj się wykrzyczeć, byle byś nie pisała do eksa. Cytat:
Cytat:
Nie pisz do Niego!! Napisz tutaj to co chcesz jemu napisać. Cytat:
A ja dzisiaj jestem tak zmęczona, że nie mam siły mieć doła po eksie
|
||||||
|
|
|
#3438 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
|
|
#3439 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ohhhh... chciałabym mu napisać, że jest tchórzem bez serca - bo skoro do tej pory nie zawalczył o nas to znaczy że byłam dla niego tylko zabawką |
|
|
|
|
#3441 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3442 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3443 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pisz w powietrze
|
|
|
|
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3445 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Z tym pisaniem, to mi kiedyś radziły dziewczyny napisać i schować głęboko kopertę. Potem po jakimś czasie otworzyć. I z samej siebie się pośmiać. Nie spodziewałam się po nim takiej nielojalności.
Edytowane przez ergo_proxy Czas edycji: 2013-07-15 o 20:46 |
|
|
|
|
#3446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3447 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jeszcze rozumiem, jak jeden "by się pogubił", a tu wszyscy mniej więcej w tym samym czasie?! Jakiś nowy trend czy kryzys wieku "średniego" (faceci od 29 lat do 35).Po takich historiach tracę po prostu wiarę, że są na tym świecie jeszcze dojrzali emocjonalnie faceci, porządni, tacy, którzy wiedzą, czego chcą, potrafią walczyć o kobietę i nie poddawać się, odpowiedzialni. Poza tym ludzie w naszych czasach po prostu idą na łatwiznę - po co się przemęczać, skoro łatwiej jest rozstać się i mieć wkrótce nowego partnera, a jak się znudzi, to znowu kogoś nowego itd. Wszyscy mają wszystko na wyciągnięcie ręki, więc po się wysilać, po co się starać... Mam wrażenie, ze coś takiego jak "wartości" nie istnieje dla większości ludzi. Lepiej być egoistą, wykorzystywać wszystko i wszystkich, byle tylko nam dobrze było. A mnie dzisiaj korciło, zeby do niego... zadzwonić Na szczęście tego nie zrobiłam, bo w sumie o czym miałabym z nim rozmawiać? A nie chciałabym mu opowiadać o moim wyjeździe, tłumaczyć się, co robię, kiedy się nie spotykam z nim. Lepsza jest niewiedza, bo wprowadza niepewność. Wystarczy mi, że był zdziwiony, że w sobotę imprezowałam kiedy on myślał, że ja już śpię Cytat:
Mój na pytanie, co jest dla niego w życiu ważne, odpowiedział, że... pieniądze Widać tylko ja jestem jakimś dziwolągiem, bo dla mnie ważni są bliscy, miłość, przyjaźń.
|
|
#3448 |
|
Raczkowanie
|
Zrobiłam sobie dziś wieczór upiększający, moczenie stópek, peelingi, maseczki
tak dla poprawy nastroju ![]() Co do związków.... zastanawiam się jak to jest, że w moim otoczeniu są głównie szczęśliwe pary. W rodzinie zawsze było tak, że jak związek dłuższy to od razu plany na przyszłośc, ślub, dzieci. Wśród znajomych również, wieloletnie związki. Patrząc na to z boku mam wrażenie że jestem jakaś pechowa |
|
|
|
#3449 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
lubię tak o siebie zadbać bo czuję się wtedy dla siebie taka ważna, taka ładna, taka zadbana Wczoraj tak sobie myślałam... Mieszkam w niedużej miejscowości, w której duża część mieszkańców się zna choćby z widzenia. Duzo ludzi zna mojego eksa i wie, że byliśmy ze sobą bardzo długo i w sumie oprócz bliskich znajomych to tak naprawdę nikt nie wie, że nie jesteśmy już razem. I tak sobie myślę, że ciężko mi będzie kogoś znaleźć na miejscu bo wszyscy będą uważali, że ja jestem dalej zajęta przez niego Taka głupia rozkminka, wybaczcie
|
|
|
|
|
#3450 |
|
Zadomowienie
|
Ale jak ? <bezradny> jak ja wciąż kocham.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.

. To był mój pierwszy chłopak, pierwsza miłość, zaręczyny... Już od pewnego czasu w naszym związku nie działo się najlepiej, pojawiła się rutyna, zmęczeni pracą mniej czasu poświęcaliśmy sobie nawzajem. Ale nigdy nie podejrzewałam, że jest tak źle. Mieliśmy poważną rozmowę o tym co nas boli powiedziałam, że przecież możemy to naprawić, że go kocham i chce spróbować, że się postaram. Na co usłyszałam, że on nie wie czy jeszcze chce być ze mną, że nie wie czy chce spędzić ze mną resztę życia. Dałam mu czas do namysłu, wyjechałam na kilka dni i wczoraj usłyszałam odpowiedź że nie ma już siły, nie chce ryzykować że poprawi się tylko na chwile, że "darzy mnie uczuciem bo nie można się tak nagle odkochać ale to raczej przywiązanie", że próbował sobie wyobrazić mnie w przyszłości jako swoją żonę, wspólne dzieci i że tego nie chce. Nie dał mi żadnej szansy... musiałam po prostu zaakceptować jego decyzję...