|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
mam hiciora:
19,58- dzwoni do mnie mama, pyta jak mały, mówie że już spi a mama do mnie: dziecko, ty tez sie już kładz żebys sie wyspała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4112 |
Zakorzenienie
|
Cześć mamuśki
![]() Dzieć śpi-mam nadzieję że już na noc. Idą nam trzy zęby i jest masakra jakaś. Nie mam na nic czasu,jak Oskar śpi to robię to co muszę i to co zdąrze więc na wizaż czasu nie styka ![]() ![]() Muszę pochwalić że moje dziecko ślicznie zjada już obiadki i nawet nie wybrzydza-od razu przyjemniej się tak karmi ![]() Dobra idę czytać ![]()
#4113 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
o kurka ! ale zapitala super ! :brawo: Gratulcje dla 6miesięcznych dzieciów, ale leci ten cas ja nie moge ![]() Odzywam się, żyję ! nie zapominajcie o mnie jakoś tak nie moge ogarnąć tego wizżu... ![]() Mój tż miał wczoraj wolne ![]() ![]() A jutro przyjeżdża siostra tż ![]() ![]() Lece Was jeszcze poczytać ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4114 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4115 |
Zakorzenienie
|
hejooo
![]() zaczynam nadrabianie; koło północy powinnam skończyć ![]()
#4117 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
hejka
![]() Dołączam do grona osób którym nie wyszedł placek Illusion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Treselle ja nie robiłam przerwy między nowościami, ale fakt jeden słoiczek na 2 dni bo Zuzka nie zjada całego ![]() Kubuś pstryczkowy wymiata ![]() ![]() ![]() Illusion Igi super raczkuje ![]() ![]() ![]() Byłam dziś u endokrynologa. No i co po mojej niedoczyności tarczycy śladu nie ma, nie muszę już brać tabletek, ale kontrolować muszę co jakiś czas. |
![]() ![]() |
![]() |
#4118 |
Konto usunięte
|
Illusion i pstryniu, wasi synowie wymiatają
![]() A ja nieśmiało zapytam, co ja mam w takim razie mysleć, bo Agatka robiła długo identycznie, jak Kubulesław ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4119 | ||
Zakorzenienie
|
http://demotywatory.pl/4168996/Dawac-wiecej-czekolady
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41806157]Illusion i pstryniu, wasi synowie wymiatają ![]() A ja nieśmiało zapytam, co ja mam w takim razie mysleć, bo Agatka robiła długo identycznie, jak Kubulesław ![]() bałabym sie pytac ![]() ![]() Cytat:
![]() powodzenia ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- aaaa, Illusion, przypomniało mi sie, co miałam pisac- Igi sie przemieszcza techniką żabiego skoku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4120 |
Lurker ;)
|
pierwsze 2 sloiczki chyba? pozniej dzielilam na pol, w sumie do teraz nowe dziele na pol a tego co jadla lub ugotowane przeze mnie dostaje calego sloiczka.
#4121 |
Rozeznanie
|
Bokeh, własnie nie.
![]() ![]() Black, ajnidjorhelp!!! Czym mogę zmyć manicure hybrydowy?? ![]() Nawijko, ja podzieliłam dosłownie 2-3 słoiczki, a potem już ile Pola chciała, to zjadała. |
![]() ![]() |
![]() |
#4122 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny!!!
ja tak prosto z mostu, buziaki dla Wszystkich solenizantów za skonczone miesiace. ![]() ![]() Ill, pstryku, Wasi chłopcy wymiatają :d ![]() Jak tak patrze na Wasze dzieci jakie są ruchliwe, to trochę się martwię bo Julka bardzo daleko w tyle z takmi umiejętnościami ![]() nadrobiłam Was, ale postaram się wbić na bieżąco, bo za dużo cytowania. U mnie tak jak pisałam w k. Staram się jakoś psychicznie nastawić na to wszystko, ale nie wiem jak to będzie. W dodatku okazało się, że u t, podejrzewają dosyć poważną chorobę i nie wiadomo co dalej. Na razie ma do zrobienia testy, który mają albo potwierdzić, albo wykluczyc podejrzenia lekarza. Próbowałam dać dzisiaj Julce łososia z cukinią i ziemniaczkami, ale niestety odruch wymiotny. spróbuję za parę dni jeszcze raz. kupiłam kaszkę z hippa z glutenem i chcę dodawać do mleka, czytałam w poradniku bobovity ze 2,3 g, przez dwa miechy. A ile to te dwa gramy? pół łyżeczki? i jeśli ta kaszka jest niby na dobranoc, to czy mogę podawać te pół łyżeczki do porannego mleka? stęsknilam sie za Wami. Aha, próbowalismy dogadac się z facetem od mieszkania, żeby umowe zerwać na koniec sierpnia ale niestety formalista się nie zgodził, i będzie z nas doił do konca wrzesnia. ale i tak nie zostaniemy tutaj we wrzesniu więc za opłaty będzie musiał nam zwrócic, bo nic nie zużyjemy. no to tyle u mnie tak w skrócie. mam nadzieje, że przyjmiecie mnie spowrotem ![]()
![]() |
#4123 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cała, jakaś łapóweczka i będzie można się zastanowić. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4124 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4125 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ile bierzesz? ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4126 |
Zakorzenienie
|
U Nas nic nowego w sumie, Miko urzeka kazdego, kto by go nie zobaczyl to mowi jaki on to nie jest piekny itd itp ( moze dlatego taki nie dobry
![]() tylko raczki i raczki i mamusia no ilez mozna ![]() Jutro mamy grilla i roczek mojej chrzesnicy , pogoda chyba juz ma byc ladniejsza bo mial byc dzisiaj ale przelozylismy... ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cos jeszcze mialam pisac ale sama juz nie wiem co ![]() ![]()
#4127 |
Konto usunięte
|
Eff8, a co na roczek kupowałaś? ja właśnie oglądam zabawki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4128 |
Wtajemniczenie
|
ja przyszłam i cisza zapadła
![]() ide spac w takim razie z moim Julaskiem ![]() dobranoc ![]() szaja, udanych łowów zabawkowych!
![]() |
#4129 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() prawie się posikałam jak oglądałam filmik ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dobrze, że niedoczynność tarczycy wyleczona ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41806157]Illusion i pstryniu, wasi synowie wymiatają ![]() A ja nieśmiało zapytam, co ja mam w takim razie mysleć, bo Agatka robiła długo identycznie, jak Kubulesław ![]() hmmm... ![]() Cytat:
![]() ale ciulas z tego właściciela ![]() dziewczyny, powiedźcie czy przewracanie się na bok to jakiś element nauki przewracania? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4130 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
zdrówka dla Tż ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękujemy ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41806157] A ja nieśmiało zapytam, co ja mam w takim razie mysleć, bo Agatka robiła długo identycznie, jak Kubulesław ![]() ![]() ![]() Mamuśki dopiero teraz się odzywam, cały dzięn coś było do roboty, dzwoniłam do poradni pulmonologicznej i umówiłam Filipa na uwaga, uwaga 23.... lipca, za tydzień we wtorek i to na nfz, jupijajej. szybko mnie zapisali,a już miałam w głowie wizje wizyty za pół roku. nawet na wizyte do dentysty i ginekologa dłużej czekam ![]()
![]() |
#4131 |
Zadomowienie
|
Hej, wróciliśmy z mazur, ale nadrabianie zostawiam sobie na jutro. Wyjazd bardzo udany, pogoda średnia, tzn. upałów nie było, ale dla Piotrka to lepiej, całe dnie na dworze byliśmy
![]() A Dziewczyny mam niusa : Moja siostra jedzie na staż do Brukseli ![]() ![]() ![]() ![]()
#4132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4133 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i bardzo się cieszę, ze siostra jedzie ![]() ![]()
![]() |
#4134 |
Zakorzenienie
|
Kurdę, martwię się, moja malizna odmawia jedzenia stałych posiłków. Za pierwszym razem szpinak z ziemniakiem : podpasował, zjadła pół słoiczka. Za drugim już bleee. Obiadków nie chce praktycznie w ogóle ( w sensie z mięskiem). Owoce : coś tam zje, zależy co, ale nigdy więcej niż pół słoiczka. I przy każdym jedzeniu które wkłada do buzi się..krzywi. Nawet przy kukurydzianym chrupku. Nie ma odruchu, że się cieszy na widok jedzenia czy łapki wyciąga, wszystko jej jedno. Gdybym jej chrupki nie trzymała to by nim pewnie rzuciła i tyle. Podziamgała go, ale jak mówię, krzywiła się. Tak reaguje na wszystko co do buzi wędruje. W niedzielę jak byłam na uczelni to zjadła tylko pół słoiczka moreli (krzywiąc się jakby kwaśne, no ale zjadła), potem już nic, dobrze, że miałam okienko i przybyłam z mleczkiem...
Z siateczki też nic nie zje, bo w ogóle nie wie co z tym zrobić. |
![]() ![]() |
![]() |
#4135 | |
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4136 |
Konto usunięte
|
Insolito, świetne wieści niesiesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziewczyny która ćwiczy z mel b??? daje to coś radę??
![]() |
#4138 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4139 | |
Zadomowienie
|
Black dzieki za odpowiedz.
Cytat:
![]() Illusion Pstryczku genialne wygibasy, a Igiego to kilka razy ogladalam, bo nie przypuszczalam, ze taki maluch moze juz tak zasuwac. Insolito gratulacje dla siostry. Tez kiedys marzylam o pracy w strukturach ue w brukseli. Dziewczyny jestem padnieta, ale mieszkanie zaczyna przypominac miejsce do zamieszkania, drzwi zamontowane sa piekne, ale bez klamek bo mie umiem sie zdecydowac. Nic, lece spac regenerowac sily na jutro. Spokojnej nocy. Edytowane przez ezzo Czas edycji: 2013-07-15 o 21:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4140 |
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Mężowi placek smakuje :p
Insolito to super, że siostrze się udało ![]() Któraś z Was pytała o przewracanie na bok, tak u nas to był element nauki przewracania się na plecy i brzuch ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.