|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- kręgol to raczej jak chodze teraz mnie boli...ale dzś twardnieje mi brzuszek i tak jakoś...no kurcze może zmobilizuję mojego syna by wyłaził ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Coś zrobiła Idziuli, ze jej teraz nie ma... Ty niedobra....!!! Priva jej napisała i Idzia znikła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3842 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
![]() |
#3843 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
TESO a jak Wy sie miewacie z Leonkiem???????????
Czarowniczka, wpadnij choć na chwilę co...albo nawet w nocy coś napisz podczas karmienia..tesknimyy!!! Balonik wołamy Cię!!!!!!!!!!!!!! Rocky a Wy gdzie z LAurką??????? |
![]() ![]() |
![]() |
#3844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja pewnie też zaraz zniknę, bo cos mnie sennos straszna złapała a i tż jest dzisiaj jakis nie w sosoie, to moze szybciej sie polozymy
![]() |
#3845 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do KTG to u mnie za darmo zarówno w szpitalu jak i w przychodni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tez sie zastanawiam jak Domciatko kto wpadł na pomysł tego niebieskiego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3846 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. jak chcesz porodzik to bierz się do roboty bo chyba masz termin dzisiaj? ![]() Cytat:
![]() A tak poza tym to wyjmij sobie krążek bo jak mam na ciebie tak czekać to nie wiem czy się doczekam. Mój mąż złowił rybki na jutrzejszy obiad. Zabił, wypatroszył, a ja pierwszy raz w życiu mam obrzydzenie do dotknięcia ich, żeby je nasolić! Nie wiem czemu.
![]() |
#3847 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze ja juz chyba na wykonczeniu jestem
![]() Mam dość lajtowy dzień a od rana co jakiś czas mam uczucie duszności, jakby ciężar na klatce piersiowej, szybkie bicie serca i taki stres jak przed mega egzaminem. TZ mówi ze pewnie dlatego ze uświadomiłam sobie ze juz za "chwile" bede rodzic....moze cos w tym jest. Szkoda tylko ze w tym wypadku nici z prawidłowego oddychanie podczas porodu bo chyba bym prędzej tlenu potrzebowała ![]() Poskladalismy wszystkie sprzęty i poszliśmy sie odstresowac na miasto. TZ zaprosił mnie na pizzę ![]() ![]() Kupiłam w aptece tantum rosa (czemu to cholerstwo takie drogie?) ![]() I w netto kupiłam sobie bukiet żółtych frezji do domu ![]()
Edytowane przez misiaczka555 Czas edycji: 2013-07-16 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3848 |
Zakorzenienie
|
Macie nasze najładniejsze wątkowe Dziecko
![]() W dniu po rodu i po 4 tygodniach ![]() No i nie mam już noworodka w domu... Musze jakiegoś nowego skombinować ![]()
#3849 |
Zakorzenienie
|
to ja wyłączam już kompa i poodpoczywam po tym odpoczynku
![]() ![]() Będę zerkać z tel. Buziaki! |
![]() ![]() |
![]() |
#3850 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na ostatnim zdj chyba chce komuś z piachy dać, cos mu zrobiła? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3851 |
Zakorzenienie
|
Ja też przenoszę się do łóżka, poczytam was w tel.
#3852 |
Zadomowienie
|
Margosia śliczny synek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3854 |
Zakorzenienie
|
Margosia ale to piękne dziecko się zmieniło! nie do poznania!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ur męża więc nie ma to tamto!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3856 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3857 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
1 fota wymiata!!!!!!!!!!!!! i ostatnia z tymi pięściami hehheh Piter dajeszzzz!!!!!!!!!!!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3858 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kombinuj, nooooo może tak za miesiąc ![]() teraz LARYNGOLOG: Jesteśmy po kolejnej wizycie u laryngologa. Norbert ma bardzo kiepskie te wyniki z badania audiometrycznego, profesjonalnie mówiąc "rezerwa ślimakowa na poziomie kwalifikującym do drenażu uszu". IgE całkowite - super, czyli nie alergia. Po prostu za.je.bi.ście! Póki co mamy kontynuować leki (Avamys do nosa i Fosidal syrop), zakupiliśmy Otovent (powiem krótko - KUWA MAĆ - 5 zwykłych gumowych baloników i końcówka do nosa 50zł!!!), mamy ćwiczyć 2x dziennie. Od razu byliśmy na kolejnym pobraniu krwi (HBS) i 30.07 kolejna wizyta - raczej beze mnie, no ale cóż... W międzyczasie mamy pojechać raz jeszcze na badanie słuchu (to, którego Pani technik ostatnio nie wykonała, bo ono jest konieczne i ma je robić do skutku...) Po tej wizycie Pani dr powie nam co i kiedy będziemy robić, bo szpital jest pewny - Norbert na pewno musi mieć badanie mikrootoskopowe (ocena mikroskopowa kanałów słuchowych) i drenaż uszu, bo bez tego słuch raczej do normy nie wróci. Nie wiem jeszcze co z migdałkami podniebiennymi, bo przez tydzień podawania leków p/zapalnych ich stan się nie poprawił wcale. Wiem, że ludzie mają OGROMNE problemy z dziećmi, choroby, których nie da się leczyć, ale jestem załamana ![]() A żeby nam kłopotów było mało - musiałam z psem jechać do weta (autobusem i z Norbertem ![]() ![]() Edytowane przez roxi1980 Czas edycji: 2013-07-16 o 21:24 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3859 |
Zadomowienie
|
Ja zmykam spać. Cud, że jeszcze nie leżakuję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Odebrałam też paczkę ze stanikiem do karmienia, fajny jest ale chyba ciut za duży w miseczkach wybrałam. Oby mleczarnia ruszyła ![]() I tyle u mnie. Mówię Wam dobranoc i życzę miłych snów, a tym co chcą - skurczybyków ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3860 |
Zakorzenienie
|
Super fotki, pierwsza najlepsza!
![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Zmykam, bo mężu wrócił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3861 |
Zadomowienie
|
PS. Roxi no to ciężka przeprawa za Wami i jeszcze trochę przed...i do tego sierść nawala
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do psa...no tez go podkusiło spadać z czegoś... Echhh trzymaj się Roxi!! ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- kolorowych snów!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3863 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Idę spac jak człowiek o normalnej porze ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3864 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() P.S. Kąpałam sie ![]() Dobranoc dziewczynki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3865 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki Cytat:
![]() Już myślę, jak to będzie: kto z Norbertem pójdzie do tego szpitala (wolałabym JA, rzecz oczywista, bo doskonale znam moje dziecko i wiem, że przy mnie ma inny stopień poczucia bezpieczeństwa niż przy innych, nawet przy tatusiu, wiem jak go wyluzować, wiem kiedy poużalać się, a kiedy twardo powiedzieć: jesteś dzielny, dasz radę!!!), jak on to zniesie, ile tam spędzi, czy to na pewno przyniesie zamierzony efekt - naaaatłok myśli mam. Idę się wyprysznicować ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Wrzucam jeszcze "mój" babciowy biustonosz - mistrz świata w zmianie rozmiaru i król wygody - a kasa niewielka ![]() u nas babka miała białe, czarne, cieliste, szare i czerwone Edytowane przez roxi1980 Czas edycji: 2013-07-16 o 21:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3866 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gin pozwoliła mi po 21 lipca rodzić, termin na 12 sierpnia, więc może na początek sierpnia się wykluje ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Hej ![]() Kupiłam wczoraj biustonosz do karmienia w sklepie triumph obniżony o 50%, ładny miękki koronkowy ![]() Powiedzcie mi mamy karmiące piersią. Macie dużą różnicę w wielkości biustu 3 tygodnie przed porodem, a teraz? Zgaga mnie tak pali, że nie wyrabiam, a maleństwo chyba mi wciska nóżki w żebra i przeponę, bo bardzo boli... Trochę nadrobiłam i poczytałam co u Was się dzieje, a teraz idę spać ![]() Zajrzę jutro Dobranoc ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3867 |
Zakorzenienie
|
dziekuje kobiety za oklaski za pileczke
![]() jestem padnieta ![]()
https://www.suwaczki.com/tickers/zrz6sg18kwbn516c.png ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez b a r b a r a Czas edycji: 2013-07-16 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3868 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
Roxi współczuję problemów. Dziecko w szpitalu to horror, rozumiem cię doskonale. Rok temu po chyba 3-4 dniach mogłam skoczyć do domu przespać się, porządnie wykąpać i takie tam bo mąż mnie zmienił i miał więcej czasu (akurat miał sianokosy), to tak naprawdę wzięłam prysznic i po godz byłam spowrotem bo nie mogłam wytrzymać wiedząc że Malgos w tym szpitalu. Oby nigdy więcej i wam też zdrowia życzę. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3870 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Znowu po lebkach nadrobilam, kurczę, z kilkunastu postow dziennie zeszlam do jednego ![]() Lili sie dzis potentegowaly dzien z noca ![]() ![]() Odnosnie organizacji, to wciaz nie wiem, czemu moje posty maja kogos zalamywac ![]() ![]() Teraz przez 2 tygodnie mam tesciowa na karku, wiec 10x wiecej sprzatania, nie znosze siebie za to, ale te luski skory wszedzie doprowadzaja mnie do szalu. Z nowosci jeszcze, moj brat odpisal z gratulacjami - byl w rozjazdach po Europie w czerwcu i w roamingu gdzies zagubil sie najwyrazniej sms ode mnie, wiec nawet nie przypuszczal, ze Lili juz na swiecie. Wiec mniej ch.jowo sie dzis czuje niz wczoraj, polowa mojej rodziny lekko zrehabilitowana ![]() Chcialabym wiecej z Wami byc i mocniej uczestniczyc w codziennosci forum, ale nie daje rady wszystkiego zacytowac i sie odniesc/ odpowiedziec, nie mowiac juz o pospamowaniu ot tak, dla sztuki i smiechu ![]() Brakuje mi Was, az dziwne, jak sie czlowiek moze do obcych w sumie ludzi w tym wirtualnym swiecie przywiazac przez kilka miesiecy wspolnego ciążowania!... Normalnie dziekuje Wam, ze jestescie, babeczki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:02.